• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 3337)
دوشنبه 27/8/1387 - 15:15 -0 تشکر 71342
و از گوش چه خبر؟

*::به نام خدا::*

سلام

 

 

اینجا در مورد گوش صحبت می كنیم!

مطلب اولم در مورد هدفونه

كه چقدر برای گوش ضرر داره!!

واقعاً ضرر داره سعی كنید كمتر گوش بدید...

و ...

زیاد حرف نمی زنم.

بعد در مورد خود گوش و جرم اون حرف می زنیم!!

پستهایی كه در این تاپیك زده میشن رو ملاحظه كنید :

آنهايي كه رنگ پريدگي پاييز را دوست ندارند نمي دانند كه پائيز همان بهار است كه عاشق شده!

سه شنبه 28/8/1387 - 11:45 - 0 تشکر 71559

سلام

استفاده از هدفون در هر ساعت، باکتری‌های موجود در گوش شما را تا هفتصد برابر افزایش میدهد.دبیر دهمین كنگره انجمن گوش، گلو و بینی نسبت به گسترش استفاده از دستگاه‌های ام پی تری پلیر و ابتلا به پیرگوشی طی سالهای اخیر به ویژه در میان جوانان، هشدار داد.
دكتر "فرامرز معماری" در آستانه برپایی دهمین كنگره انجمن گوش، گلو و بینی با بیان این مطلب افزود رواج استفاده از این قبیل دستگاه‌های پخش صوت به سیستم شنوایی آسیب جدی زده و سن ابتلا به پیرگوشی را كاهش داده است.
وی گفت دستگاه‌های پخش صوت كه بیشتر جوانان با صدای بلند و از طریق هدفون به اصوات آن گوش می‌دهند به دلیل بالا بودن شدت صوت و گوش دادن طولانی مدت به آن به سلول‌های موئینه خارجی گوش كه در بخش حلزون شنوایی قرار دارند آسیب می‌زند.
وی ادامه داد این صداها در ابتدا با تغییر غیرقابل برگشت آستانه شنوایی همراه بوده و در طولانی مدت كاهش شنوایی حسی- عصبی را كه غیر قابل برگشت است را به همراه دارد.
این متخصص گوش گلو و بینی با اشاره به اینكه كاهش شنوایی ناشی از اصوات بلند یكی از شایع‌ترین علل كاهش شنوایی در تمام دنیا به شمار می‌رود افزود كاهش شنوایی در طول زمان از نظر روانی و اقتصادی آسیب‌های جدی به فرد و جامعه وارد می‌كند.
به گفته دكتر معماری این نوع كاهش شنوایی همچنین وزوزگوش را به همراه دارد كه درمان آن بسیار مشكل است و در مواقعی این عارضه تا آخر عمر با شخص همراه است.
وی از انزوا طلبی به عنوان دیگر آسیب‌های كاهش شنوایی ناشی از صداهای بلند نام برد و اظهار داشت به دلیل آنكه فرد قادر به تشخیص صداها از یكدیگر نیست از جمع فاصله می‌گیرد.

موفق باشید

فی  امان الله

الهی و ربی من لی غیرک... 

سه شنبه 28/8/1387 - 16:36 - 0 تشکر 71620

سلام

ممنونم شاین مانث عزیز

یك متخصص گوش و حلق و بینی اظهار داشت: استفاده مكرر و ممتد از هدفون، خاصیت تمیز كنندگی گوش خارجی را مختل كرده و افراد زودتر دچار جرم گوش می‌شوند

دكتر محمدحسین برادران فر در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این كه سر و صدای بلند از هر نوع، روی گوش تاثیر گذار است، گفت: در قاعده حلزونی شنوایی گوش، فركانس‌های بالای ۴۰۰۰ و ۸۰۰۰ و در راس حلزونی شنوایی، فركانس‌های پایین‌تر قابل شنیدن است.

وی ادامه داد: فركانس شنوایی فركانس‌های۵۰۰ ، ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ است و فركانس ۲۵۰ ،۴۰۰۰ و ۸۰۰۰ چندان در مجاورات شنوایی معمولی تاثیری ندارد. ولی فردی كه در فركانس بالا كاهش شنوایی پیدا می‌كند، معمولا صدای زیر را خوب نمی‌شنود و در محیط شلوغ، شنوایی او مناسب نبوده و در محیط آرام، خیلی قابل مشخص شدن نیست.

ادامه دارد...

آنهايي كه رنگ پريدگي پاييز را دوست ندارند نمي دانند كه پائيز همان بهار است كه عاشق شده!

چهارشنبه 29/8/1387 - 18:56 - 0 تشکر 71897

کاهش سن ابتلا به پیر گوشی با گسترش استفاده از MP3 Playerدبیر دهمین کنگره ی انجمن گوش ، گلو و بینی ، نسبت به گسترش استفاده از دستگاه های MP3 Player طی سال های اخیر به ویژه در میان جوانان هشدار داد و گفت: رواج استفاده از این قبیل دستگاه های پخش صوت به سیستم شنوایی آسیب جدی زده و سن ابتلا به «پیر گوشی» را کاهش داده است.دستگاه های پخش صوت که بیش تر جوانان با صدای بلند و از طریق هدفون به اصوات آن ها گوش می دهند ، به دلیل بالا بودن شدت صوت و گوش دادن طولانی مدت ، به سلول های موئینه ی خارجی گوش که در بخش حلزون شنوایی قرار دارد ، آسیب می زند.این صداها در ابتدا با تغییر غیر قابل برگشت آستانه ی شناویی همراه است و در طولانی مدت کاهش شنوایی حسی- عصبی را به همراه دارد که آن هم غیر قابل برگشت است.کاهش شنوایی ناشی از اصوات بلند ، یکی از شایع ترین علل کاهش شنوایی در تمام دنیا به شمار می رود و در طول زمان از نظر روانی و اقتصادی به فرد و جامعه آسیب های جدی وارد می کند. این نوع کاهش شنوایی همچنین «وز وز گوش» را همراه داشته که درمان آن بسیار مشکل است و در مواقعی این عارضه تا آخر عمر همراه شخص باقی می ماند.انزوا طلبی نیز از آسیب های کاهش شنوایی ناشی از صداهای بلند است. زیرا فرد قادر به تشخیص صداها از یکدیگر نیست و به همین دلیل از جمع فاصله می گیرد.

صداهای بالاتر از 85 دسی بل ، برای سیستم شنوایی افراد خطرناک است و هر چه مدت زمانی که شخص در معرض آسیب قرار می گیرد ، طولانی تر باشد ، شدت آسیب نیز بیش تر خواهد بود

"سلامتی، فقط بیمار نبودن شما نیست، بلکه رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی هر فرد است"

همراه شما دوستان گرامی در تالار بهداشت وسلامت

چهارشنبه 6/9/1387 - 10:12 - 0 تشکر 73368

سلام

ممنونم نسیم وصل عزیز

دكتر برادران فر در ادامه توصیه كرد: افراد نباید به صداهای بسیار بلند گوش دهند. در محیط‌هایی كه صدا بالاتر از ۸۰ دسی بل است، مثل كارخانجات و مكانی كه موسیقی بلند است از گوشی محافظت كننده استفاده شود؛ چرا كه در غیر این صورت در طولانی مدت، عصب شنوایی ضعیف ‌شده و ضعیف شدن عصب شنوایی درمان دارویی و جراحی ندارد و فرد فقط می‌تواند از سمعك استفاده كند.

وی گفت: یكی دیگر از عواملی كه باعث كاهش شنوایی می‌شود، صدای ناشی از انفجارات است كه به علت صدای ناگهانی باعث كاهش سریع‌تر شنوایی می‌شود. همچنین علاوه بر كاهش شنوایی حسی و عصبی، مشكلات دیگری مثل وزوز گوش را در پی داشته كه در این موارد پیشگیری مهمتر از درمان است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی یزد یادآور شد: افرادی كه از هدفون MP۳ palyer استفاده می‌كنند باید موسیقی را با صدای آهسته گوش دهند، زیرا صدای بلند علاوه بر سردردی كه ایجاد می‌كند در دراز مدت باعث كاهش شنوایی حسی و عصبی می‌شود.
دكتر برادران فر در پایان ‌توصیه كرد: فركانس صدا باید كمتر از
۵۰ دسی بل باشد و حتی‌الامكان در محیط‌های پر سر و صدا و همهمه از گوشی محافظت كننده استفاده شود.


آنهايي كه رنگ پريدگي پاييز را دوست ندارند نمي دانند كه پائيز همان بهار است كه عاشق شده!

يکشنبه 10/9/1387 - 15:54 - 0 تشکر 74378

*::به نام خدا::*

سلام

شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید كه هر از چند گاهی احساس می‌كنند گوششان از موم(جرم گوش) پُر است و دیگر نمی‌توانند خوب بشنوند و سعی می‌كنند با گوش پاك كن یا هر وسیله دیگری، خود را از شر این مشكل رها كنند.این كار اگر چه خیلی متداول است، اما به هیچ عنوان یك روش علمی نیست. این كار آنقدر شایع شده كه متخصصان مجبور شده‌اند به‌تازگی دستورالعملی برای رفع آن صادر كنند.اگر شما هم دوست دارید از دست این مشكل راحت شوید، متن زیر را بخوانید.بدن انسان ساختار شگفت انگیزی دارد كه موم گوش(ear wax که در اصطلاح عامیانه به آن جرم گوش می گویند) یكی از پیش پاافتاده‌ترین آنهاست. بسیاری از افراد تلاش می‌كنند تا به هر شكلی، با پنبه یا چوب كبریت، این موم را از گوش خود خارج كنند، اما حتی همین ماده ی زرد‌رنگ و چسبناك که به‌نظر بی‌اهمیت است، در بدن وظیفه‌ای دارد.  موم گوش، برخلاف نام غلط‌اندازش، از موم ساخته نشده، بلكه تركیبی از یک سری مواد است كه از غدد عرق و چربی پوشاننده مجرای گوش ترشح می‌شوند، به اضافه ی لایه‌های كنده شده پوست و تكه‌های مو.این ماده كه در یك سوم خارجی بخش غضروفی مجرای گوش ترشح می‌شود، به‌عنوان یك پاك‌كننده و ضدعفونی‌كننده خودكار عمل می کند. علاوه بر این از قسمت‌های حساس مجرای گوش محافظت كرده و آن‌را چرب و نرم می‌كند.معمولا موم اضافی گوش، بدون نیاز به دستکاری، راه خود را به بیرون گوش پیدا كرده و با حركات فك از جمله جویدن به سمت بیرون رانده می شود و تمام گرد و غبار، اجسام خارجی و آلودگی‌ها را هم با خود خارج می‌كند. این ماده به تدریج از سوراخ خارجی گوش بیرون ریخته و خشك می‌شود. در این حالت پاك كردن این موم اضافی كه از گوش خارج شده اشكالی ندارد، اما نباید در داخل مجرای گوش به‌دنبال این ماده بگردید، بلكه توصیه می‌شود تنها وقتی آن‌را تمیز كنید كه از گوشتان خارج شده است.

آنهايي كه رنگ پريدگي پاييز را دوست ندارند نمي دانند كه پائيز همان بهار است كه عاشق شده!

جمعه 15/9/1387 - 14:35 - 0 تشکر 75477

*::به نام خدا::*

سلام

مومی علیه باكتری و قارچ

مطالعات نشان داده كه موم گوش بر بعضی از باكتری‌ها اثر باكتری‌كشی دارد. در ضمن محققان متوجه شده‌اند که این ماده خاصیت ضد‌ قارچی هم دارد. به‌نظر می‌رسد این اثرات ناشی از وجود اسید‌های چرب اشباع و ایزوزیم‌ در موم گوش و به‌خصوص خاصیت اسیدی آن باشد. با اینكه موم گوش كه متخصصان به آن سِرومِن (ear cerumen) می‌گویند، مفید و لازم است، اما زیادی آن هم مشكلاتی ایجاد می‌كند.

آنهايي كه رنگ پريدگي پاييز را دوست ندارند نمي دانند كه پائيز همان بهار است كه عاشق شده!

جمعه 15/9/1387 - 14:36 - 0 تشکر 75478

*::به نام خدا::*

سلام

دستكاری خطرناك

متخصصان توصیه می‌کنند اگر تجمع موم گوش باعث ناراحتی شما شده و علائمی ایجاد كرده، به جای اینكه خودتان با استفاده از پنبه و گوش پاك كن به جانش بیفتید، به پزشك مراجعه كنید.

انباشته شدن این ماده در گوش می‌تواند علائمی مثل درد، خارش، احساس پُری گوش، كاهش شنوایی و حتی وزوز و صدای زنگ را در گوش به وجود آورد.

اما دستكاری گوش با اجسام تیز و گوش پاك‌كن نه تنها كمكی به حل مشكل نمی‌كند، بلكه باعث تحریك گوش و ترشح بیشتر موم و حتی عوارض دیگری از جمله عفونت و آسیب مجرای گوش می‌شود.

آنهايي كه رنگ پريدگي پاييز را دوست ندارند نمي دانند كه پائيز همان بهار است كه عاشق شده!

شنبه 16/9/1387 - 22:38 - 0 تشکر 75779

هوالباقی...

خطر پاك كردن گوش

پاك كردن گوش با اشیای خارجی نظیر كلید، چوب كبریت و گوش پاک کن موجب عفونت گوش خارجی می شود. جرم موجود در گوش دارای خاصیت چربی و اسیدی است. چربی موجود در گوش از ترك خوردن پوست گوش جلوگیری كرده و سبب نرمی پرده گوش می شود.

خاصیت اسیدی جرم موجود در گوش از رشد قارچ ها و باكتری ها در گوش پیشگیری می كند. بنابراین استفاده از صابون برای پاك كردن داخل گوش باعث می شود تا خاصیت قلیایی صابون ماده اسیدی طبیعی گوش را از بین ببرد و فرصت رشد به باكتری ها و قارچ ها داده شود.

در پناه یزدان پاك...

و او تنها پناه  همه ي ماست...
شنبه 16/9/1387 - 22:39 - 0 تشکر 75782

هوالباقی...

باكتری ها و قارچ ها در محیط های مرطوب رشد می كنند، بنابراین توصیه می شود شناگران بدون محافظ گوش به داخل دریا و استخر نروند.

درد گوش، تورم مجاری گوش خارجی، ایجاد غدد لنفاوی در كنار لاله ی گوش، تب خفیف، ترشح چرك سفید رنگ بدون بو از گوش، تنگی و گرفتگی گوش از جمله علایم شایع عفونت گوش خارجی هستند.

البته اگر این عفونت از نوع قارچی باشد، چرك سیاه از گوش خارج می شود.

دكتر مسعود كاظمی- متخصص گوش و حلق و بینی

مركز آموزش درمانی قدس قزوین

در پناه یزدان پاك...

و او تنها پناه  همه ي ماست...
يکشنبه 17/9/1387 - 14:13 - 0 تشکر 75900

گوش ایرانیان زودتر بازنشسته می‌شود

بی‌توجهی به استانداردهای شنوایی، موجب اختلال در سیستم شنوایی خواهد شد و از این حیث شهروندان تهرانی، در شرایط بسیار نابسامانی و در حد «هشدار» یا «فوق بحرانی»آلودگی صوتی قرار دارند.

خسرو گورابی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران در این خصوص به همشهری گفت: آلودگی صوتی بعد از آلودگی هوا، مهم‌ترین آلودگی زیست‌محیطی و تهدید‌كننده سلامت انسان است. براساس اصول شنوایی‌شناسی، در محیط‌های با آلودگی بالای 80 دسی‌بل هر فرد مجاز است فقط 8ساعت یعنی یك شیفت كاری فعالیت كند.

درصورتی كه میزان آلودگی صوتی به 85 دسی‌بل برسد باید شیفت كاری نصف شود و به 4 ساعت در شبانه‌روز كاهش یابد؛ البته فرد باید حقوق 8 ساعت را بگیرد. اگر آلودگی صوتی به 90 دسی‌بل برسد، كار كردن بیش از 2 ساعت خطرناك است و اگر این آلودگی به 95 دسی‌بل برسد فرد حداكثر باید یك ساعت در محیط كار كند و معادل 8 ساعت حقوق بگیرد. گورابی تصریح كرد: متأسفانه چنین استانداردهایی در محیط‌های كاری ایران اجرا نمی‌شود و ما كارگرانی در محیط‌های صنعتی كشور داریم كه یك شیفت كاری كامل را در محیطی با آلودگی صوتی بالای 120 دسی‌بل كار می‌كنند.

به گفته وی هیچ آماری هم از تعداد مراكز صنعتی و تولیدی كشور كه میزان آلودگی صوتی در آنها بیش از حد مجاز است وجود ندارد. علاوه بر آن با توجه به افزایش امید به زندگی در كشور، تعداد روز افزون افراد سالمند و بازنشسته، بی‌توجهی به استانداردهای شنوایی و حفاظت از آن در كشور موجب می‌شود طی سال‌های آینده با تعداد زیادی بازنشستگان با گوش‌های بازنشسته مواجه باشیم كه معضل بزرگی برای كشور خواهد بود. او خاطرنشان ساخت: علاوه بر آلودگی صوتی، ضربه‌ها، تصادفات و انفجارها نیز در بروز مشكلات شنوایی تأثیر دارند.

 تعداد زیادی از جانبازان كشور اكنون با اختلال‌های شدید شنوایی مانند وزوز در گوش مواجهند كه معلوم نیست تا چه میزان درمان می‌شوند. ما در درمان وزوز گوش در تاریكی حركت می‌كنیم، زیرا در پزشكی هرگاه برای یك بیماری 2 روش درمانی باشد معلوم است كه منشأبیماری ناشناخته است و ما برای درمان وزوز گوش بیش از 20 روش درمانی داریم. گورابی عنوان‌كرد: در بسیاری از موارد وزوز گوش به قدری فرد جانباز را آزار می‌دهد كه راهی جز قطع شنوایی او نداریم تا وزوز را هم نشنود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران اظهارداشت: درباره افرادی كه دچار اختلال شنوایی مادرزادی هستند با شیوع بین 2 تا 3 درصدی در جمعیت كلی كشور مواجهیم. در زمان حاضر هنوز برای درمان اختلال‌های گوش داخلی و قطع عصب هیچ درمان كاربردی وجود ندارد و فقط كارهایی درحد تحقیق در دنیا انجام می‌شود، اما برای رفع اختلال‌های شنوایی در گوش بیرونی امكان استفاده از سمعك، كاشت حلزون و كاشت سمعك داخلی وجود دارد؛ البته بسیاری از افراد كم شنوا به خاطر مشكلات اجتماعی حاضر نیستند از سمعك استفاده كنند. وی اذعان كرد: كاشت حلزون نیز در كشور ما از سال‌های گذشته انجام می‌شود و اكنون شاید بیش از هزارو300 مورد كاشت حلزون در كشور انجام شده باشد كه جزو آمارهای بالا در منطقه است. هزینه كاشت حلزون بین 15 تا 20 میلیون تومان است كه از سال گذشته دولت برای افراد واجد شرایط یارانه می‌دهد.

هنوز به‌طور دقیق هیچ كس مكانیسم شنوایی را كشف نكرده است‌ اما در روش كاشت حلزون مكانیسم جدیدی جایگزین مكانیسم طبیعی شنوایی می‌شود و باید فرد پس از كاشت حلزون آموزش‌هایی را برای توانایی شنیدن از این طریق كسب كند.

منبع : همشهری

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.