• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عکس و عکاسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عکس و عکاسي (بازدید: 2199)
شنبه 7/10/1392 - 14:38 -0 تشکر 677940
شاهکارهای قدیمی عکاسی که به وسیله‌ی لِگو بار دیگر زنده شدند

مایک استیمپسون که برنامه‌نویس بازی‌های کامپیوتری است، هم به عکاسی و هم به لِگو، علاقه‌ی خاصی دارد. از ادغام این دو علاقه، عکس‌هایی وجود آمد که هر کدام یادآور شاهکاری است که روزگاری، بسیار بر مردم جهان تأثیرگذار بوده است.

استیمپسون در وب‌سایتش، دلیل ایجاد این عکس‌ها را این‌طور بیان می‌کند: من تنها به عکاسی علاقه‌مند نیستم. بلکه دوست دارم در مورد تصاویر کلاسیک تحقیق کنم و داستان هر کدام را بدانم. داستانی که اکثر مردم از آن بی‌خبر هستند.

حال حقیقت این است که به وسیله‌ی لِگو، مخاطبین جدیدی برای عکس‌های کلاسیک و عکاسانشان ایجاد می‌کنم. امیدوارم با این کار افراد بیشتری علاقه‌مند شوند که در مورد عکاسان بزرگ جهان اطلاعاتی به دست آورند.

ناهار بالای آسمان‌خراش:




این عکس یکی از معروف‌ترین عکس‌های جهان است که توسط Charles Clyde Ebbets در ۲۰ سپتامبر سال ۱۹۳۲ از ناهار خوردن ۱۱ کارگر ساختمانی بر روی یکی از تیرآهن‌های طبقه‌ی ۶۹ ساختمان RCA که آن موقع در حال ساخت بود گرفته شده است. آرامش کارگران بدون هیچ امنیتی درحالی‌که خیابان‌های نیویورک، ۲۵۶ متر با پاهای آن‌ها فاصله دارد، عامل مشهور شدن این عکس است.





تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 7/10/1392 - 14:43 - 0 تشکر 677941

پشت ایستگاه سنت لازار


این عکس که در سال ۱۹۳۲ گرفته‌شده، معروف‌ترین شاهکار عکاس معروف، کارتیه برِسون (Henri Cartier-Bresson) است. در این عکس جزئیات هنری بسیاری وجود دارد که آن را به یک شاهکار هنری تبدیل کرده است. پرش مرد از روی آب‌گرفتگی خیابان به گونه ایست که انگار نردبان قرار بوده سکوی پرش او از روی مشکلات باشد ولی آب‌گرفتگی به قدری وسیع است که در آخر او وسط آب‌گرفتگی پایین می‌آید.

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 7/10/1392 - 14:45 - 0 تشکر 677942








تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 7/10/1392 - 14:46 - 0 تشکر 677943

عکسی از رابرت کاپا ۱۹۴۴




رابرت کاپا (Robert Capa) که به خاطر عکس‌هایش از جنگ جهانی دوم معروف است، این عکس را از حمله‌ی ششم ژوئن ۱۹۴۴ به نورماندی گرفت. این عکس با اینکه کمی ناشیانه گرفته شده است ولی به این خاطر که نشانگر تلاش سربازان متفقین است در مجله‌ی «لایف» چاپ شد و تا به امروز برای سربازان شکست‌خورده‌ی آن زمان خاطره‌انگیز است.

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 7/10/1392 - 15:24 - 0 تشکر 677946



این عکس در خلال جنگ جهانی دوم، در ۲۳ فوریه سال ۱۹۴۵ توسط جو روزنتال (Joe Rosenthal) گرفته شده است. شاید این عکس را بتوان مشهورترین عکس جنگ جهانی دوم دانست. جو روزنتال برای گرفتن این شاهکار عکاسی، جایزه‌ی پولیتزر را از آن خود کرد. ایو جیما اولین بخش از ژاپن بود که آمریکایی‌ها اشغال کردند و برای اشغال این منطقه جنگ خونینی درگرفت. از این عکس برای ساخت بنای یادبودی در واشنگتون دی. سی استفاده شد.


تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 7/10/1392 - 15:25 - 0 تشکر 677947

مرد تانک‌ها



یک روز پس از سرکوب اعتراضات مردم در میدان تیان-آن-من چین که به قتل‌عام ۴ ژوئن ۱۹۸۴ نیز معروف است، تانک‌ها به سمت این میدان پیشروی می‌کردند که با مردی روبرو شدند. این مرد با پیراهن سفید که کیسه‌های خرید در دست داشت، روبروی تانک‌ها ایستاد و جلوی حرکت تانک‌ها را هرچند برای مدت کوتاه گرفت. سپس افرادی او را به داخل جمعیت کشیدند و ناپدید شدند ولی این حرکت نمادین او بر علیه سرکوب در تاریخ جاودانه شد. سلسله اعتراضات عمدتاً مسالمت‌آمیز مردم به خاطر محدودیت‌های سیاسی چین بود که سرانجام در ۴ ژوئن با قتل‌عام مردم به پایان رسید. این عکس را جف وایدنر (Jeff Widener) از یکی از بالکن‌های طبقه‌ی ششم هتل پکن گرفت.


تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 7/10/1392 - 15:26 - 0 تشکر 677948

Dali Atomicus

در این عکس خارق‌العاده هیچ استفاده‌ای از فتوشاپ نشده و کاملاً طبیعی است. فیلیپ هالسْمَن (Philippe Halsman) در سال ۱۹۴۷ ساعت‌ها وقت صرف کرد تا این عکس شگفت‌انگیز را بگیرد. سالوادور دالی در آن زمان یکی از نقاش‌های صاحب‌نام سورئالیسم بود. فیلیپ هالسمن به همراه سالوادور دالی ۲۸ بار تلاش کرد تا بالأخره توانست یک عکس جاودانه‌ی سورئالیستی بگیرد. او هر بار برای گرفتن عکس تا شماره‌ی ۴ می‌شمرد. با شماره‌ی یک، همسرش صندلی را در هوا نگه می‌داشت. با شماره‌ی دو، دستیارانش برای پرتاب گربه‌ها! و ریختن آب آماده می‌شدند، با شماره‌ی ۳ یکی از دستیاران گربه‌ها را از سمت راست پرتاب می‌کرد، و دیگری آب را از سمت چپ می‌ریخت. با شماره‌ی ۴ سالوادور دالی به هوا می‌پرید و چند میلی‌ثانیه بعد، عکس گرفته می‌شد.

بعد از هر بار امتحان، دستیاران می‌بایست زمین را که خیس شده بود، تمیز می‌کردند و گربه را نیز گرفته و آرام می‌کردند تا برای پرتاب بعدی آماده باشد!

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 7/10/1392 - 15:29 - 0 تشکر 677949



در سومین روز از ساخت دیوار برلین (که در آن مرحله تنها سیم‌خاردار بود)، پیتر لیبینگ (Peter Leibing) از طریق پلیس مطلع شده بود که یک سرباز محافظ دیوار برلین ممکن است فرار کند. به همین خاطر او با دوربینش در سر صحنه حاضر بود. مردم در سمت غربی آن سرباز را تشویق به فرار می‌کردند. بالأخره Conrad Schumann که در آن زمان ۱۹ سال داشت، از روی سیم‌های خاردار دیوار برلین پرید و با عکسی که پیتر لیبینگ از او گرفت، در تاریخ جاودانه شد. این عکس از مشهورترین عکس‌های تاریخ جنگ سرد است.


تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.