در طول سفر ۶۰ روزهشان حداقل یک بار نشاندار میشوند؛ میگویند به سوزش محلهای سوختگیشان اهمیت نمیدهند، چون اگر خیلی به این سوختگیها توجه کنند از کار باز مانده و روند تهیه تغذیه زائر هم با مشکل روبرو میشود.
آشپزهای حرفهای کشورمان در موسم حج و ایام عمره به صورت شبانهروزی در آشپزخانههای مرکزی و مکانیزه "زین" و "الدخیل" در مدینه فعالیت میکنند تا غذایی سالم و مطمئن در اختیار زائران ایران قرار دهند.
تعدادی از دستاندرکاران آشپزخانههای زائران ایرانی در مدینه، از دستاندرکاران آشپزخانههای حرم حضرت معصومه (س) یا آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی هستند.
آشپزخانه زین در سال 81 و آشپزخانه دخیل در سال 82 در مدینه راهاندازی شده است. محمد عبداللهی در ردیف آشپزهایی قرار دارد که در اولین سری آمادهسازی زین برای طبخ غذای زائران ایرانی حضور داشته و به نوعی تاریخ شفاهی آشپزی ایرانی در مدینه را در ذهن دارد.
او از زمانی سخن میگوید که غذای زائران ایرانی هر چند به طور متمرکز اما با اجاقگاز چند شعله، طبخ میشده و آشپزها را در شرایط گرمایی طاقتفرسایی قرار میداده است.