• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 609)
يکشنبه 24/6/1392 - 12:22 -0 تشکر 645187
فیس بوک کتابی است از خودتان در مورد خودتان

 

بسم رب الاعظم

فیس بوک ؟!
ترجمه ی معمولی کلمه ی Face Book یعنی کتاب چهره ! کتاب صورت ! کتاب نماد ! کتاب ... (در پایان این مقاله پاسخ میدهم که چرا این نام برای این سایت انتخاب شده است )

 

یه فضای مجازی که قبل از شهرت پیدا کردن ، پایان نامه ی یک دانشجوی آمریکایی(مارک زاکربرگ) هست!

بعضیا میگن که برای هر فرد توی فیس بوک بیش از 8 گیگ فضا شاید در نظر گرفته شده است !

8گیگ فضا برای اینکه شما فقط بنویسید. شما تصویر به اشتراک بگذارید. به قول خود فیس بوک (شعار فیس بوک) با دوستانتان در اشتراک گذاری باشید.

يکشنبه 24/6/1392 - 12:28 - 0 تشکر 645194



ما نمیخواهیم پیرامون پیداش فیس بوک صحبت کنیم که چطور میشود که این صفحه را یک باره پرچم کردند و ... بلکه میخواهیم درباره ی فیس بوک امروزی حرف بزنیم.


سایت های اشتراک گذاری عموما فارسی زبان نیستند و اگر هم هستند زیاد مشهور نیستند.


اگه شما الان در مورد اشتراک گذاری اطلاعات در فضای سایبر صحبت کنید اولین سایتهایی که به شما پیشنهاد خواهد شد ، سه سایت بزرگ خارج خواهد بود:


یعنی ;  فیس بوک ، توویتر ، یوتیوب


يکشنبه 24/6/1392 - 12:31 - 0 تشکر 645201


مورد اول ;

به قول فیس بوک به شما کمک میکنند تا به اشتراک بگذارید ( !!! ) باید هم این سه تا علامت تعجب رو توی پرانتز گذاشت !


توویتر شما رو از طریق متن به بقیه معرفی میکند ، یوتیوب شما رو از طریق تصویر ، فیلم به فضای سایبر معرفی میکند و فیس بوک از طریق عقاید شما ، سعی میکند شما را معرفی کند.



اینها که گفتیم بر اساس کلیات بود. یعنی شما شاید بتوانید از طریق توویتر تصویر بگذارید یا از طریق یوتیوب علاوه بر اشتراک گذاری فیلم ، صدا و نوشتار هم بتوانید منتشر کنید اما اساس این سایت ها همان چیزی هست که ما گفتیم . یعنی توویتر برای نوشتار و یوتیوب برای تصویر و فیلم


یه عنوان مثال ; وقتی میگویند سه ماه تابستان چون گرم است مدارس باید تعطیل باشند ، دیگر کسی نمیتواند بگویید در روستای ما هوا خوب است پس باید مدارس باز شود. اینها بر اساس کلیات است.


توویتر اطلاع رسانی قوی دارد و بین فیس بوک و یوتیوب از نظر من مهمترین دستگاه اطلاع رسانی همین توویتر است.

نقش تویتر در جریان انتخابات 88 کاملا مشخص شد.

يکشنبه 24/6/1392 - 12:35 - 0 تشکر 645209


اما حرف ما در این مقاله فیس بوک است !


کسانی که فیس بوک دارند و صفحه ی شخصی در فیس بوک باز کرده اند به خوبی میدانند که ;شما در فیس بوک باید داخل یک کادر مستطیل شکل شروع به نوشتن و انتشار مطالب و عکس ها و تصاویر کنید.

من یک سوال از شما دوست فیس بوکی عزیز دارم.

قبل از اینکه مطلبی درون آن کادر وارد کنید ، داخل آن کادر چه نوشته شده است؟؟؟
بله ، نوشته شده است    "در چه فکری ؟ "

چرا باید داخل کادر نوشته باشد در چه فکری ؟

کاملا واضح میشود که به دنبال تفکرات شما است. یعنی چیزی که شما در فیس بوک منتشر میکنید نماد تفکرات و نوع طرز فکر شماست.


مثالی بزنم ;
شما در فیس بوک صفحه ی صدای آمریکا (VOA) رو لایک ( LIKE) کردید.


خب یک دید ، همان دیدگاه عموم مردم است که به دنبال اخبار این صفحه هستند اما چیزی که مدیران فیس بوک از این انتخاب شما (یعنی لایک صفحه ی صدای آمریکا) میفمند چیست؟

يکشنبه 24/6/1392 - 12:38 - 0 تشکر 645212

اینکه شما هنوز هم به دنبال سیستم پهلوی هستید یا حداقل با سیستم جمهوری اسلامی مشکل دارید.


یا اگر کسی در فیس بوک صفحه ی توهین کننده به امام هادی(ع) رو لایک کند ، این کار چه پیامی دارد ؟

یعنی شما تفکراتتان به تفکرات آن فردی که دارد صفحه را اداره میکند و به مقدسات توهین میکند نزدیک است.

پس وقتی از شما میپرسد در چه فکری ، یعنی به دنبال بدست آوردن فرمول شماست.
وقتی شما در فیس بوک از اسلام دفاع کنید ، این نشان میدهد شما طرز فکری دارید که به مقدسات احترام میگذارید. و عکس این هم صادق است.



کسی که عکس خانوادگی به همراه نوامیس و بدون حجاب در فیس بوک میگذارد (البته الان که فیس بوک شده مکانی برای کشف حجاب عموم افراد) یعنی خودش رو لیبرال معرفی کرده . یعنی مثلا روشنفکر !!! و این چه روشنفکری هم هست شما باید خودت را در مقابل هزاران چشم لخت کنی که فکرت روشنه!

روشنفکری ! در چه فکری !
اینها همه باهم در ارتباط هستند.

يکشنبه 24/6/1392 - 12:41 - 0 تشکر 645213


مورد دوم اینکه ;

فضای بسیار زیادی رو در اختیار شما قرار میدهد که شما فقط مشخصات شخصی خودتان را پر کنید.
در واقع یک کپی از صفحه ی شناسنامه ی عمومی شما میگیرد.

اسمتان ، عکستان ، شماره همراهتان ، محل تولد ، تاریخ تولد ، شهر سکونت ، دبیرستان محل تحصیل ، دانشگاه محل تحصیل ، شهر محل تحصیل


خب بعضیا میگویند ما این اطلاعات را غلط وارد کردیم . خب ما قبول میکنیم اما وقتی از شما میپرسد چه نوع دید سیاسی دارید( یعنی کدام جناحی هستید؟) چه دلیلی دارید که بخواهید این را غلط وارد کنید؟ خب خیلی معمولی به این قسمت پاسخ میدهید.


تصاویرتان را چه میکنید؟ آیا آنها هم غلط هستند؟
نوشتار هایتان چه میشوند ؟ آیا آنها هم دروغ هستند؟
اگر اینطور است پس میشود بگویید ;  شما چرا صفحه ی فیس بوک دارید وقتی تمام اطلاعاتتان غلط است؟


پس مطمئن باشید که نمیشود ، یعنی همه اطلاعات کامل و درست را وارد میکنند ، شاید تنها 20 درصد اطلاعات غلط بدهند آنها هم شاید نهایتا اسم یا محل زندگیشان را غلط وارد کنند و مطمئن باشید اگر شما شک نمیکردید ، آنها احتیاجی هم به نام شما ندارند ، در فضای سایبر همه یکدیگر را با آی پی (IP) میشناسند! احتیاجی به اسم شما ندارد ! اما از جایی که اگر اسم شما را نخواهد ولی ما بقی اطلاعات را از شما مطالبه کند شما شک میکنید برای تشریفات هم که شده نام شما را میپرسد.


الان به راحتی از روی آپی میشود محل زندگی فرد را هم تخمین زد. حتی احتیاجی به اطلاعات کلی شما هم ندارد . او فقط میخواهد شما در آن کادر بنویسید آن چیزی را که خودش میخواهد.
فیس بوک میخواهد شما به این سوال همیشگی پاسخ دهید : در چه فکری ؟

يکشنبه 24/6/1392 - 12:46 - 0 تشکر 645215


مورد سوم اینکه ;


قسمتی هست به نام دوستان در صفحه ی شخصی شما . که پروفایل های دوستانتان را در یک جا جمع آوری کرده است.شما میتوانید مثلا برای یکی از اقوامتان که پسر خاله ی شما است ، گزینه ی پسرخاله را انتخاب کنید. یا برای دختر عمه ، گزینه ی دختر عمه را فعال کنید.


حتی برای نوه ی عمو هم گزینه ای در فیس بوک در نظر گرفته شده است. آیا این شما را به شک نمی اندازد.از طرفی برای دوستانان هم یک گزینه دارد به عنوان دوست صمیمی که شما رسما صمیمی ترین هایی که با  آنها در ارتباط هستید را معرفی میکنید.


من از شما سوالی دارم :

شما چگونه دوستی را برای خودتان انتخاب میکنید؟

یا از قیافه ی فرد خوشتان می آید یا از نوع طرز فکر او . یعنی او طوری فکر میکند و رفتار میکند که شما از اون خوشتان می آید.خیلی راحت تمام سلیقه ی شما را یک جا جمع میکند به نام خانه !



یعنی هر صفحه ای که شما لایک کرده اید و هر دوست و آشنایی که در صفحه ی شخصی شما تایید شده اند را در بخشی به نام خانه (home) جمع آوری میکند.تمام نوشتار هایی که شما در بخش خانه می بینید نمادی از صلیقه هایی هستند که شما یا مستقیما آنها را قبول دارید یه به تفکرات شما نزدیک هستند.


مثالی بزنم:
کسی که صفحه ی نرم افزار های جدید و برنامه نود را لایک کرده است یعنی کسی است که به دنبال نرم افزار های کاربردی می باشد بعلاوه ی اینکه فرد فوتبال دوستی هم هست.

نهایتا در بین دوستان شما از شما میپرسد باکدامیک بیشتر در ارتباط هستید؟؟اگر دوست صمیمی دارید گزینه ی "دوست نزدیک" را برای او فعال کنید !
پس تمام اطرافیانتان که با شما نزدیکی از نظر عقیده دارند را در یک جا جمع میکند.و به خوبی شما را شناسایی میکند.

خیلی راحت!
حال نتیجه گیری با خودتان ...


اینقدر که به دنبال لایک مطالبتان در فیس بوک بودید ، بگذارید اینطور بگویم ، اینقدر که به دنبال لایک عقایدتان در فیس بوک بودید آیا این عقاید را خدا هم لایک میکند ؟؟؟؟

فراموش نکنید این سوال برای آنها مهم است : در چه فکری ؟
حالا پاسخ بخش اول حرف هایم را میگیرید که گفتم فیس بوک یعنی چهره ی کتاب ، صورت کتاب ، نماد کتاب و ...
بله فیس بوک کتابی است که خودتان در مورد خودتان مینویسد و تقدیم مدیران آن سایت میکنید.


در پناه ایزد یزدان

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.