• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2312)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:43 -0 تشکر 606817
مسابقه: محمد غرضی





نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای محمد غرضی


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای
محمد غرضی را درج نمایید.



 

شنبه 11/3/1392 - 11:38 - 0 تشکر 607702

سلام
اعتماد به نفس خوبی دارن ایشون
و در مناظره هم با هیجان خاصی صحبت می کردن
امیدوارم موفق باشن هرچند که رای زیادی ندارن

خدا در همین نزدیکی است
يکشنبه 12/3/1392 - 14:49 - 0 تشکر 608031


"غرضی" پدیده اولین مناظره انتخاباتی



غرضی همچنین از چاشنی طنز هم در صحبت هایش استفاده می کرد ، مثلاً جایی که درباره عکس یک معدن سخن می گفت اظهار داشت که لابد صاحب این معدن ، از دست مشکلات فراری شده و به زندان افتاده است.


عصر ایران ؛ رضا کعبی - اولین مناظره مشترک 8 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه برگزار شد و 4 ساعت به طول انجامید. با بررسی مطالب مطرح شده در این مناظره طولانی مدت، قطعا می توان محمدرضا غرضی وزیر کابینه های هاشمی و موسوی را پدیده این برنامه دانست.

او برخلاف دیگر نامزدها، هم اکنون هیچ سمت ارشد یا میانی در حاکمیت ندارد و برای آخرین بار در دولت هاشمی رفسنجانی، وزیر پست وتلگراف و تلفن و در دولت میرحسین موسوی وزیر نفت بود.

غرضی بعد از دولت دوم هاشمی، دیگر در صحنه سیاسی ایران حاضر نبود تا اینکه ناگهان در فهرست کاندیداهای رسمی انتخابات ریاست جمهوری ظهور کرد. این حضور غرضی آنقدر ناگهانی بود که حتی خود او هم انتظار نداشت نامش در کنار کاندیداهای رسمی ریاست جمهوری منتشر شود ؛ او بعد از اعلام صلاحیت ها ، گفت که نه ستاد دارد و نه سایت!

غرضی برای سال های متمادی به دور از سمت های دولتی، در متن مردم بود به همین دلیل از نزدیک با زندگی عادی مردم آشناست. او به دلیل اینکه هم اکنون سمت بالا و مهمی در حاکمیت ندارد و از سوی دیگر، هزینه ای هم برای برای انتخابات نمی کند و دغدغه پیروزی هم ندارد؛ مطالب خود را بدون دغدغه و وام داری، بیان می کند و درباره سرنوشت خود پس از انتخابات نگرانی ندارد.





غرضی تمامی برنامه ها و سخنان انتخاباتی اش را بر موضوع تورم متمرکز کرده و در پاسخ به هر سؤالی و با هر موضوعی، از تورم صحبت می کند.

این وزیر دهه 60 و 70 شمسی در برنامه مناظره جمعه، نشان داد از حافظه خوبی برخوردار است. او بارها ارقام و اعداد از دوره احمدشاه قاجار تا دولت فعلی استفاده کرد ، بدون اینکه از کاغذ و کتابی استفاده کند. 

غرضی همچنین در این مناظره، با صدای بلند و معترض گونه ای، مطالبی را بیان می کرد و نسبت به 7 کاندیدای دیگر، مردمی تر نشان می داد و در سخنانش از مثال های ملموس تر استفاده کرد به عنوان مثال می توان به اشاره او به کمیابی "کره" اشاره کرد. 

پاسخ های غرضی به عکس ها هم نسبت به سایر کاندیداها، جالب تر بود. مثلا در واکنش به عکسی از ساختمان های مسکن مهر، برخلاف کاندیداها که به مسکن مهر و خوبی های آن، عکس امام و رهبری، مشکلات مسکن مهر، معماری ایرانی اسلامی و ... اشاره می کردند او به دو نکته تورم زا بودن پول های هزینه شده برای ساخت این واحدها و عمر پایین این ساختمان ها اشاره داشت.

غرضی همچنین از چاشنی طنز هم در صحبت هایش استفاده می کرد ، مثلاً جایی که درباره عکس یک معدن سخن می گفت اظهار داشت که لابد صاحب این معدن، از دست مشکلات فراری شده و به زندان افتاده است.

غرضی ، هر چند شانسی برای بردن انتخابات (لااقل تا این لحظه)، ندارد ولی توانست متفاوت تر از بقیه ظاهر شود، بر آرای اندکش بیفزاید و دستکم خود را به عنوان یک صاحب نظر احیا کند.

يکشنبه 12/3/1392 - 15:14 - 0 تشکر 608068


غرضی: رئیس دولت باید مثل کامپیوتر کار کند


تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۵۶

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری با بیان این که رئیس دولت باید مثل کامپیوتر کار کند افزود: دولتی که دستش را در جیب مردم می کند باعث ایجاد تورم می شود و من دولت ضد تورم را با توجه به تجربیاتم تشکیل خواهم داد. 

به گزارش مهر، محمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری که امشب به صورت زنده از شبکه 2 سیما پخش شد در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر این که چه شد بعد از 16 سال بازگشتید به عرصه رقابت گفت: من 72 سالم است بیش از 60 سال همراه ملت ایران و در متن مبارزات بودم بعضی وقت ها ماموریت هایی به من می دادند که در آن ماموریت ها حضور جدی داشتم. از سال 1337 با حضرت امام مانوس بودم چند سالی خدمت امام بودم که سمت هایی به من داده شد از من برای کار دعوت می کردند که بعد از دولت سازندگی نه من آن ها را پسندیدم نه آن ها مرا پسندیدند. 

غرضی در پاسخ به سوال دیگر مجری برنامه مبنی بر این که از روزی که وارد کارزار انتخابات شدید صحبت از دولت ضد تورم می کنید برنامه شما برای اجرای این دولت چگونه است گفت: یک کلمه ای می خواهم بگویم این که من رقیب ندارم ما با هشت نفر همکاری می کنیم و روش من این است که می گویم دولت ضد تورم دولتی است که بیش از درآمد هزینه نکند ای کاش دستگاه وسیع و دانشگاه ها با این کلمات مردم را آشنا می کردند. در همه دنیا دولت را با تورم و اشتغال تعریف می کنند. 

وی افزود: این که برنامه چه باشد باید هدف تعیین شود این دولت های بزرگ و عزیز که آمده اند هدف را تعریف نکرده اند دائم بیش از درآمد هزینه کرده اند و به صورت افسارگسیخته هزینه کرده اند برای حل این مسئله هدف باید تنظیم شود. لذا اگر مردم 55 میلیون رای به یک دولت ضد تورم دهند مسئله راحت حل می شود و با این روش می توانیم مشکلات را حل کنیم و بدهکاری دولت را پرداخت کنیم. 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که بودجه عمرانی و جاری سال 92 تنظیم شده، چگونه می خواهید با توجه به آن بودجه تعادل را ایجاد کنید گفت: این کار بسیار بسیار ساده است، همیشه دولت ها با بودجه های مختلف اداره شده اند به جای این که درآمد را با هزینه متعادل کنند به مردم فشار آورده اند و هزینه کرده اند من در این کار تجربه دارم 20 سال وزیر، استاندار و وکیل بوده ام تا درآمد نداشتم هزینه نمی کردم. 

وی با بیان این که سوابق من کفایت می‌کند افزود: رئیس دولت باید مثل کامپیوتر کار کند و وزرائی را به همراه بیاورد که مانند او باشند در این صورت همراه کردن مجلس بسیار ساده است، چون که کارد به استخوانشان رسیده ما باید هزینه ای که می کنیم معادلش خدمت ارائه دهیم. 

غرضی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که اولویت شما روی کاهش هزینه هاست یا افزایش درآمد گفت: باید رفت به سمتی که ببینیم هزینه کجا کم می شود و درآمد کجا می تواند افزایش پیدا کند. 

وی با بیان این که ارزش پول ملی را باید حفظ کنیم افزود: تورم را آرام آرام باید نزول دهیم ما 70 میلیون جمعتی هستیم که روزی نزدیک 7 میلیون بشکه نفت مصرف می کنیم، یعنی هر 10 نفر یک بشکه نفت در مقابل کشور آمریکا 320 میلیون جمعیت هستند و روزانه 21 میلیون بشکه نفت مصرف دارند یعنی به ازای هر 15 نفر یک بشکه. در اصل ما الگوی مصرفمان بسیار بالاست و بسیار بد مدیریت می شود مدیریت سه وجه انسانی، پولی، مالی و تکنولوژی است که در هر سه بخش غفلت شده است. 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که شما چگونه می خواهید انتخاب استانداران را به مردم واگذار کنید آیا این کار بر خلاف قانون نیست گفت: طبق قانون وزیر کشور استاندار را به دولت معرفی می کند در این کار وزیر کشور آزاد است، دلیل این که من می خواهم استانداران توسط مردم انتخاب شوند این است که ظرف 33 سال گذشته نزدیک 320 استاندار در کشور جابه جا شده یعنی هر سال 10 استاندار. وقتی دولتی جدید می آید استاندار اولین قربانی است. 

وی با بیان این که عمر متوسط بعضی از استاندارها یک سال تا یک و نیم سال است افزود: عمر متوسط در بقیه کشور نزدیک 2.5 سال است. شما عنایت بفرمایید یک نفری انتخاب می کنید مثلا از تهران می رود استاندار ایلام می شود او ظرف دو سال از هیچ کدام از منابع استان آگاه نمی شود بنابراین کار روتین انجام می دهد و بعد از مدتی هم هیچ اثری از او در جامعه باقی نمی ماند. 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که در مورد کشور آلمان و آمریکا مطالعه منظم کرده ام افزود: در آمریکا نزدیک 1000 شهر و در آلمان حدود 100 شهر آباد داریم تمام ابزار های هدایت باید دست استاندار باشد این اختیار را حتما قانون اساسی به رئیس دولت می دهد که من این اختیارات را به استاندارها واگذار خواهم کرد. من 30 سال پیش استاندار خوزستان بودم و شهر شوشتر را از نزدیک دیده ام، 2 سال پیش هم به شوشتر رفتم هیچ تفاوتی نکرده البته در زمینه آب رسانی، گاز و برق پیشرفت کرده ولی در زمینه اشتغال و صنعت پیشرفتی نداشته است. 

وی ادامه داد: اگر مردم خودشان اقدام کنند شهرشان پیشرفت خواهد کرد.  غرضی در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر این که شما گفته اید می خواهید تهران را به 6 استان تقسیم کنید، نحوه عملیاتی کردن این طرح را تشریح کنید، گفت: در دولت های گذشته بسیاری از استان ها را تقسیم کرده ایم. تقسیم استان ها پیشنهاد دولت و مصوبه مجلس بود فکر می کنم در تمام این تقسیمات کشوری فقط در تقسیم استان البرز در دولت حضور نداشتم. 

وی به دلیل دیگر برنامه خود برای تقسیم استان تهران اشاره کرد و گفت: نزدیک 10 میلیون و شاید بیشتر در تهران جمعیت وجود دارد، وقتی انتخابات مجلس برگزار می شود 30 نماینده از استان تهران به مجلس می رود در حالی که اگر تهران را به 6 واحد مستقل تقسیم کنیم هر استان می تواند 5 نماینده به مجلس معرفی کند، در شوراها آخرین نفری که رای آورده 60 هزار رای بوده در حالی که می توانست رای 5 یا 6 میلیونی بیاورد. 

غرضی با بیان این که تهران کارتن خواب دارد افزود: هیچ شهری در ایران کارتن خواب ندارد، تهران ام القری است تا وقتی توانمند نباشد و وارداتش بیشتر از صادرات نباشد پایدار نمی ماند زیرا هزینه اش بالا می رود. 

وی به مقایسه تهران و شهر استانبول پرداخت و گفت: استانبول شهری نظیر تهران است، با جمعیت زیاد که در سال حدود 60 میلیارد صادرات می کند و 100 میلیارد واردات که این اصل باعث پایداری است. باید برای تمام شهرها تکنولوژی دولت الکترونیک، موبایل و اینترنت در شهرهای بزرگ ایجاد شود. 

غرضی با بیان این که شهری که در آن اصضلاحا گپ دیجیتالی یا شکاف دیجیتالی با سایر شهرهای پیشرفته دنیا داشته باشد از مسیر پیشرفت عقب می افتد، گفت: مردم می توانند بدون صرف انرژی همه کارهای خود را با استفاده از تکنولوژی انجام دهند باید از شهر مصرفی به شهر تولیدی تبدیل شویم. گپ دیجیتال به شدت آسیب رسانده است. 

وی ادامه داد: با روش نوشتن و خواندن و دستور دادن کشور را نمی توان اداره کرد، کشور را باید بر شکل ستادی سامان داد تا در بستر اجتماعی فعال باشد. 

غرضی در پاسخ به سوال دیگر مجری برنامه مبنی بر این که شما با چهار یا پنج دولت همراه بوده اید، چرا در آن دولت ها تورم را پیگیری نکرده اید گفت: به شدت پیگیر بودم به کار تورم زا در عمرم دست نزده ام، من مهندس برق بوده‌ام به روستاها برق می‌کشیدیم ولی از جیب دیگری هزینه نمی‌کردم. در وزارت نفت نیز قبل از انقلاب نزدیک 100 هزار مشترک گاز داشتیم ولی امروز 21 میلیون مشترک گاز داریم که هیچ کدام این ها تورم نیست و جزء ثروت ملی محسوب می شود. 

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که جایگاه عدالت و پیشرفت در دولت شما کجا قرار دارد گفت: جایگاه عدالت این است که دست دولت از جیب فقرا قطع شود، اولین عدالت این است که دولت سکه اش تقلبی نباشد در دوران قدیم علما می‌گفتند دولتی عادل است که سکه‌اش تقلبی نباشد. 

وی در ادامه به تاریخ ایران اشاره کرد و گفت: از زمان اوزون حسن از پادشاهان ایلخانی که حکومتش وسعت بسیاری داشت و همسایه عثمانی بود تجارت با کشور اسپانیا شروع شد که در آن موقع یک رویال اسپانیایی برابر با یک دلار بود که در ایران به آن می گفتند یک ریال، ولی کم کم بعد از دوره ناصرالدین شاه و مشروطه تاکنون ارزش ریال کاهش یافته و به رقم 3500 تومان کنونی رسیده است. 

وی با بیان این که مصدق برای این که ارزش پول ملی کم نشود اوراق قرضه ملی چاپ کرد، افزود: اما در دولت های بعدی ارزش پول ملی کاهش یافت، بعد از انقلاب نیز در دولت بنی صدر، موسوی، دولت سازندگی، دولت اصلاحات و دولت فعلی به شدت ارزش پول ملی کاهش یافت. این آسیب به فقراست هر کسی می خواهد کشور را اداره کند، باید بگوید اولین قدم عدالت عدم دست کردن در جیب فقراست.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌اش برای سیاست خارجی مثل بحث هسته ای است چیست گفت: ما یک ملت صلح طلب هستیم، حتی آمریکایی ها می‌گویند این ملت 250 سال با هیچ کس نجنگیده است. 

وی ادامه داد: آمریکایی ها در این کشور صاحب قدرت بودند دولتی بود به اسم دولت دکتر مصدق که در آن زمان دو بزرگ با هم بودند، مصدق و کاشانی تا این ها با هم هستند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند وقتی از هم جدا می‌شوند مصدق با آمریکا مذاکره می‌کند بعد آمریکایی ها دولت مصدق را با کودتا سرنگون می کنند که جواب این کودتا را مردم ما در 22 بهمن 57 دادند. 

وی با بیان این که ما به فکر تعامل با آمریکا هستیم، گفت: آمریکایی‌ها آمدند افغانستان و عراق را بگیرند تا ما را محاصره کنند بالاخره کلمه نه شرقی و نه غربی برای آمریکا کشنده است؛ من می گویم مذاکره هرگز تعامل در میدان عمل ما از سوریه حمایت می کنیم و آمریکا محکم با دولت سوریه مخالفت می کند لذا در این مورد می توانیم با آمریکا تعامل کنیم. 

وی افزود: ما هیچ خطایی نکردیم خلاف قانون عمل نکردیم آنها می گویند شما در آینده می خواهید بمب هسته ای بسازید در حالی که این حرف اشتباه است. عراق وقتی دزفول را می زد من رفتم پیش امام و گفتم اگر اجازه دهید در جواب آن ها بصره را بمباران کنیم. امام گفت نه اینها برادران مسلمان ما هستند، لذا من به آمریکایی ها می گویم به هیچ وجه مذاکره نمی کنیم تعامل می کنیم. ملت ایران زیر بار باج دادن نمی رود. 

غرضی در پاسخ به سوال آخر مجری مبنی بر این که در بحث مبارزه با فساد اقتصادی و کانون قدرت و ثروت چه برنامه ای دارید گفت: فساد ناشی از مقرراتی است که در دولت تصویب می شود فساد سیستمی از دولت است. وقتی به یکی زمین می دهید به یکی دیگر نمی دهید به کسی وام با بهره کم می دهید ولی به فرد دیگری نمی دهید، یعنی کشور را به صورت بخشی اداره می کنید. 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مثلا دولت هم حزبی های خود را می آورند سر کار این نوعی بخشی نگری است. اصلاح طلبان افراد هم فکر خود را می آورند، اصولگرایان نیز به همین شکل. در این صورت تعداد زیادی متخصص از دولت بیرون انداخته می شود و آدم کم تجربه در راس کار قرار می گیرد. این ها ناشی از سطحی نگری و حزبی نگری است. 

وی با اشاره به این که انقلاب ما با 98.2 آرا بزرگترین قدرت سیاسی را تشکیل داد افزود:این قدرت سیاسی تضعیف شده باید برگردیم به آن دوران کسانی که فکر می کنند این ملت نهضت صنعت نفت نهضت مشروطه و 22 بهمن را فراموش کرده اند اشتباه می کنند.

يکشنبه 12/3/1392 - 15:22 - 0 تشکر 608080


غرضی: اختلاف زیادی با هاشمی داشتم



نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنده تا سال ۷۶ با آقای هاشمی مرید و مراد بودیم اما در اداره کشور اختلاف زیادی با هم داشتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، سید محمد غرضی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری صبح امروز در دیدار جمعی از دانشجویان گفت: من با تکنولوژی زندگی کرده‌ام و توسعه برق و تأمین شبکه‌های مخابراتی و نفتی از جمله اقدامات بنده بود.


وی افزود:‌ وقتی وزیر نفت شدم وزیر ژاپن به من گفت که تو بر دو بال توسعه یعنی نفت و انرژی سوار هستی. بنده در تمام خدماتی که در حوزه‌های مخابرات و نفت دادم هرگز از مالیات مردم استفاده نکردم.


غرضی تأکید کرد: سیاست کشور عبارت است از انعکاس استعداد کشور اگر این انعکاس مثبت باشد کشور رو به توسعه است اما اگر منفی باشد رو به زوال می‌رویم.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: کشور در صورتی می‌تواند به حیات خود ادامه دهد که نیروی جوان را با تکنولوژی پیشرفته آشنا کند در این صورت درآمد کشور خود به خود حاصل می‌شود.


وی با اشاره به تحریم ایران از سوی غرب گفت: تحریم در سیستم‌های ستادی مؤثر است اما در زیر مجموعه‌ها مؤثر نیست. من تمام خدماتم را در زمان تحریم به مردم ارائه کردم. دنیا دست سیاست نیست دست تحرک نیروی انسانی است. همه چیز در دنیا قابل حل است و من تحریم را یک ابزار سیاسی می‌دانم.


غرضی با اشاره به اهمیت جایگاه تولید گفت: تولید داخلی وقتی شکل می‌گیرد که به صرفه باشد. در کشور ما هزینه سرمایه بسیار بالاست و از 100 سال پیش تولید متوقف شده است چون تورم داریم.


وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ملت ما سه حرکت عمده در تاریخ انجام داده یکی برپا کردن مشروطه، دیگری ملی کردن صنعت نفت و مورد آخر 22 بهمن است. در هر سه مورد اقلیت‌های مذهبی شریک بودند و هیچ فرقی با بقیه نداشتند.


غرضی ادامه داد: البته ممکن است در برخوردهای تعاملی این اقلیت‌ها دچار گرفتاری‌هایی باشند اما هیچ‌وقت در کشورمان در این خصوص مشکل جدی نداشتیم.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به ارز چند نرخی گفت: کشور با ارز چند نرخی به قهقرا می‌رود. از سال 60 که بنده وارد دولت شده‌ام با ارز چند نرخی مخالف بودم اما دولت‌هایی که آمدند به آن توجه نکردند.


غرضی در خصوص مسائل آموزشی نیز اظهار داشت: آموزش تحمیلی و تزریقی کمکی به معاش مردم نمی‌کند. رضاشاه با ساخت مدارس این نوع آموزش را شروع کرد که کمکی به زندگی مردم نکرد. اشکال کار در عدم اشتغال این است که آموزش و پرورش در تربیت نیروی انسانی برای کار موفق نبوده است.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تأکید کرد:‌ به همین دلیل باید توسعه آموزش مهارتی را جایگزین توسعه آموزش محفوظات، تئوری و مدرکی که به درد جامعه نمی‌خورد کنیم.


سیستم آموزش عالی ما نیز نکاتی را آموزش می‌دهد که به درد خارج از کشور می‌خورد نه داخل کشور، متأسفانه جهان سوم هزینه نیروی انسانی جوان جهان پیشرفته را می‌دهد.


غرضی خاطرنشان کرد: فرهنگ نه تزریقی است نه تحمیلی کسانی که نگران فرهنگند ارتباطشان با توده مردم قطع است چون مردم فرهنگ بیگانه را نمی‌پذیرند.


وی ادامه داد: من نگران فرهنگ عمومی جامعه نیستم، آنها که نگران فرهنگند می‌خواهند ذهنیت‌های خودشان را به عنوان فرهنگ به جامعه تزریق کنند.


غرضی در خصوص برنامه‌هایش برای مقابله با بی‌بندوباری‌ها در جامعه گفت: کسانی که دغدغه معاش ندارند به دنبال این موضوعات می‌روند. معاش حلال زندگی می‌آورد و معاش حرام بی‌بندوباری.


وی در خصوص شانس پیروزیش در انتخابات اظهار داشت:‌ من پیروز تاریخ هستم و پیروز مقطعی نیستم. من رقیب نیستم و با کسی کار ندارم و ملت به واسطه حضور و وجودش پیروز است.


غرضی با بیان اینکه به شورای نگهبان اعلام کردم که به نفع کسی کنار نمی‌روم گفت: چون نفعی در گذشتگان نبوده و اگر این هفت نفر هم به دنبال گذشتگان بروند نفعی ندارند به میدان آمدم.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: خدا لعنت کند کسی که این انتخابات را به تضاد اجتماعی تبدیل کند. من راجع به برنامه‌های خودم با مردم حرف می‌زنم نه راجع به اشخاص.


غرضی در خصوص رابطه‌اش با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: واقعه 15 خرداد که اتفاق افتاد، چند روزی آیت‌الله طالقانی آزاد شد و ما متوجه شدیم که مسجد هدایت شلوغ شده است و به آنجا رفتیم و دیدم که آقای هاشمی سخنرانی می‌کرد این اولین دیدار ما بود.


وی افزود: بنده و آقای هاشمی تا سال 76 مرید و مراد بودیم اما در اداره کشور حسابی با هم درگیری داشتیم یکی از این موارد بحث فروش نفت بود.


غرضی تأکید کرد: اختلاف در نظریه‌پردازی اداره جامعه میان من و آقای هاشمی خیلی زیاد است و فاصله زیادی با ایشان دارد.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اینکه آیا برنامه‌ای برای اداره کشور دارد، گفت: من فکر نمی‌کردم که تأئید شوم زیرا نه از من برنامه خواستند و نه کاری به من داشتند اما اسمم را اعلام کردند و وقتی از آقای کدخدایی دلیلش را پرسیدم گفت ما از کسانی که نمی‌شناسیم برنامه می‌خواهیم شما را می‌شناسیم.


وی افزود: ایجاد این همه مشترک گاز و تلفن نشانه وجود یک برنامه نرم‌افزاری و هدف مشخص از سوی من است. حالا برخی کتاب چاپ می‌کنند و می‌گویند این برنامه ماست. برنامه باید هدف پیوند داشته باشد.


غرضی در خصوص رد صلاحیت آقای هاشمی نیز گفت: رد شدن آقای هاشمی به من ربطی ندارد و باید از شورای نگهبان پرسیده شود.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه من متعلق به متن مردم هستم تأکید کرد: من نه مدیر هستم و نه تکنوکرات بلکه هدفم خدمت به مردم است.


غرضی شکست در عرصه تولید خودرو را تورم و هزینه پول بالا دانست و گفت:‌ تا زمانی که دولت ضد تورمی به وجود نیاید و پول ملی تثبیت نشود این مشکل حل نمی‌شود.


وی با اشاره به افزایش نرخ در زمان دولت سازندگی گفت: در اداره کشور یا اصل بر روی کار است یا سرمایه. اصل برای من کار است. متأسفانه به جای اینکه روش‌های اشخاص گذشته مورد توجه قرار بگیرد افراد را کانون توجه قرار می‌دهند.


غرضی ادامه داد: بنده 20 سال شاگرد امام و سرباز ایشان بودم و ایشان نه ستاد، نه روزنامه و نه مجله داشت.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تأکید کرد: من به مردم می‌گویم به اشخاص و دولت‌هایی که دست در جیب مردم می‌کنند اعتماد نکنید و به نسل بعد هم اعلام می‌کنم اگر بر رسانه تکیه کنند ضرر خواهند کرد.


غرضی تصریح کرد: آقای بهشتی در اوایل انقلاب به من گفتند که به حزب بروم و من قبول نکردم. وقتی دلیل را پرسیدند گفتم از این منبری که درست کرده‌اید جز موریانه بالا نمی‌رود.


وی افزود: موسوی عضو انجمن اسلامی دانشگاه شهید بهشتی بود و در سال 56 به شهید بهشتی نزدیک و وارد حزب می‌شود و آقای باهنر و دوستانش او را وزیرخارجه کردند. در همان زمان من هم سمت‌های مختلفی داشتم و سرباز امام بودم اما آقای موسوی از طریق حزب وارد حکومت شد.


غرضی با اشاره به وضعیت آقای کروبی نیز گفت: وی از زحمت‌کش‌های انقلاب اسلامی بود اما فرهنگ حکومتی‌اش نه به آقای هاشمی و نه هیچکس دیگر نمی‌خورد و برای خود یک مرجعیت قائل است و پای آن می‌ایستد.


وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحریم‌ها اظهار داشت: تحریم‌ها نتیجه این ایستادگی ما در مقابل حق مسلم کشور است، ما کار خلافی نکرده‌ایم در حالی که آنها می‌گویند شما به دنبال بمب اتم هستید.


غرضی گفت: پاسخ من به آنها این است که زمانی که بنده استاندار خوزستان بوده‌ام و عراقی‌ها دزفول را بمباران می‌کردند به امام (ره)گفتیم که اجازه دهید بصره را بزنیم اما امام(ره) مخالفت کردند الآن هم ما احتیاجی به بمب اتم نداریم.


این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در خصوص ارتباط با آمریکا نیز گفت: رابطه ما با آمریکا تعامل در میدان عمل است نه مذاکره.


غرضی همچنین در خصوص حوادث سال 88 نیز گفت: کل ملت متعلق به انقلاب اسلامی هستند اما به دلیل برخی اقدامات سیاسی یک عده فرار کردند یک عده زندانی شدند و یک عده کشته در حالیکه برخی آقایان می‌توانستند از آن جلوگیری کنند.


وی در بخش دیگری از این دیدار اظهار داشت: در صورتی که رئیس‌جمهور شوم حق امضای کار فیزیکی را از وزرا می‌گیرم. اداره وزارتخانه باید تابع قانون باشد و وزیر هم فقط مقررات را به کشور اعلام کند. باید دولت الکترونیک به وجود بیاوریم.


غرضی در پایان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه تعاملش با سپاه در حوزه اقتصادی چگونه خواهد بود، گفت: تمام کشور آزادند فعالیت کنند اما تابع مقررات. اگر سپاه پروژه‌ای را با قیمت، زمان و کیفیت بهتر اجرا می‌کند این پروژه برای اوست و اگر بخش خصوصی بهتر این کار را انجام می‌دهد این پروژه متعلق به بخش خصوصی است.
منبع : تابناک

دوشنبه 13/3/1392 - 14:53 - 0 تشکر 608381


غرضی: اولین هدفم تثبیت استان‌هاست



کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر از سوی مردم به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدم، مشکلاتی که در دوره‌های گذشته ناخواسته به وجود آمده است را برطرف می‌کنم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید محمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه صدای جمهور شبکه رادیویی ایران، به تشریح دیدگاه‌ها و برنامه‌های انتخاباتی خود پرداخت.

وی خطاب به ملت ایران گفت: این افتخار برای من فراهم شده تا بتوانم به عنوان کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مامور شوم و بتوانم با شما مردم صحبت کنم. بنده 16 سال وزیر، استاندار و نماینده مجلس بودم و معتقدم آنچه که گذشته، راهنمای آینده است. لذا من با توجه به گذشته آینده را ترسیم می‌کنم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفـت: اتفاقاتی که در دولت‌های دفاع، سازندگی، اصلاحات و دولت نهم و دهم افتاده است، من را راهنمایی می‌کند به اینکه اگر از سوی مردم انتخاب شدم، مشکلاتی که در دوره‌های گذشته ناخواسته به وجود آمده است را انشاءالله برطرف کنم.

غرضی افزود: دو اتفاق منجر به این شده که دشمن احساس کند موقعیتی در داخل پیدا کرده است. ما 98/2 درصد آراء را داشتیم، اما معتقدم با گذشت 34 سال از انقلاب این 98/2 درصد آراء افت کرده است. 

وی به علت افت این آرا اشاره کرد و گفت: عزیزانی که مسئولیت اداره کشور را بر عهده داشتند، از تجربیات لازم برای اینکه کشور منظم و شکل یافته اداره شود، برخوردار نبودند، البته من نمی‌خواهم هیچکس را متهم کنم، اما معتقدم هر دولت با اعتراض به دولت قبلی روی کار آمد و وقتی با اعتراض روی کار آمد، فکر کرد که باید نیروهای جمعی دولت قبل را عوض کند، غافل از اینکه شخصیت‌هایی که در دولت قبل کار می‌کردند، شخصیت‌های معتبر نظام بودند. ولی اختلافات سیاسی باعث می‌شد که اکثر آنها عوض شوند و با تغییر آنها نیز معاونان و مدیران دیگر تغییر می‌کردند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: این در حالی است که نیروهای قبلی از تجربیات لازم برخوردار بودند و تغییر افراد فقط باعث هزینه می‌شود.همین که شخص جدید بخواهد کار خود را شروع کند، حداقل 2 سال طول می‌کشد تا با فعالیتها و نحوه کار در دستگاه‌های مربوطه آشنا شود. این تغییر و تحولات هزینه دولت را بالا می‌برد و وقتی که هزینه بالا می‌رود، تورم ایجاد می‌شود.

غرضی با بیان اینکه این تغییرات از سوی دولت مثبت و از سوی جامعه منفی است، اظهار داشت: تغییر دولت به معنای تغییر سیاسی نیست. ما باید قانون را عوض کنیم. همچنین به جای آنکه اشخاص با هم مجادله کنند، باید قانون‌ها با هم مجادله کنند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دولت متورم،دولتی است که بیش از درآمدش هزینه کند.

وی تاکید کرد: نباید با تغییر وزیر، تغییرات عملی انجام شود. در بسیاری از کشورها، معاونت برنامه‌ریزی تغییر نمی‌کند، بطوریکه برای برخی از آنها حکم 20 ساله زده می‌شود. یعنی معاونت برنامه‌ریزی غیرقابل تغییر است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه استانداران از سوی دولت تعیین می‌شوند، افزود: هر دولتی که بر سر کار آمده استانداران  را تغییر داده است. من در زمان جنگ شاهد بودم که وزیر کشور یکی از استانداران را تغییر داد و هرچه استاندار می‌گفت بگذارید فعلا کارها را انجام دهیم، وی قبول نکرد.

غرضی تصریح کرد: من مطالعه کردم که ظرف 30 سال گذشته 330 استاندار در کشور عوض شده که طول عمر ابقای آنان بین 18 ماه تا 32 ماه است که در برخی استان‌ها تاکنون 22 استاندار عوض شده و در برخی استان‌ها مانند یزد نیز هر 4 سال یک بار استاندار عوض شده است.

وی دلیل عدم انسجام‌ اقتصادی و سیاسی در کشور را متزلزل شدن  شخصیت‌های استانی دانست و گفت: اگر ملت ایران بنده را قابل بدانند من اولین هدفم تثبیت استان‌ها است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: من معتقدم که استانداران باید توسط مردم انتخاب شوند. افراد در تصدی استانداری‌ها تفاوتی ندارند، بلکه قانون باید حاکم باشد.

وی ادامه داد: بنده در محاسبات اداری خودم به این نتیجه رسیدم که استاندار باید منتخب مردم استان باشد. کشور زمانی تثبیت می‌شود که استانداران برای پاسخگویی به مشکلات با مردم رودررو باشند و مردم بتوانند آنها را مسئول رسیدگی به مشکلاتشان بدانند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: وظیفه رئیس جمهور این است که قانون را اجرا کند و وظیفه دولت هم این است که قوانین را به نحو مطلوب تعویض کرده و آن را به درستی اجرا کند.

غرضی تصریح کرد: اینکه تصور می‌شود که با تغییر استاندار روش‌ها تغییر می‌کند، تعبیر اشتباهی است. بلکه زمانی روش‌ها تغییر می‌کند که بطور مستقیم استانداران را تعیین کرده و استانداران نیز فرماندار، بخشدار و زیردستان خود را انتخاب کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: رئیس‌جمهور از اختیارات بسیاری در قانون برخوردار است و زمانی می‌تواند از اختیارات خود استفاده کند که عقبه اجتماعی داشته باشد. اگر رئیس جمهور عقبه اجتماعی نداشته باشد، به ضرر کشور و نظام خواهد بود و مردم نیز وی را در تصمیم‌گیری‌ها همراهی نخواهند کرد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: نمی‌توان رئیس جمهور را مکلف کرد که اموری را انجام دهد که عقبه اجتماعی ندارد. جمهوریت نظام ایجاب می‌کند که رئیس جمهور با جمهور مردم انتخاب شود. یعنی رئیس جمهور باید با افرادی تعامل کند که عقبه اجتماعی دارند.

غرضی افزود: تحقیقات گذشته نشان داده که دولت‌های گذشته زمانی که به قدرت رسیدند، سران خودشان را مامور کردند که بر اداره کشور حکومت کنند و این بیشترین ضربه‌ای است که دولت‌های گذشته از آن آسیب دیده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه استاندار باید توسط مردم  استان و به طور مستقیم تعیین شود گفت: جایی که ممکن است آسیبی از سوی استاندار به وجود آید، زمانی است که استاندار ادعای تجزیه‌طلبی داشته باشد که این شخص برای استانداری مناسب نیست.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در همین زمینه افزود: در این صورت اگر استاندار ادعای تجزیه‌طلبی کند، به طور طبیعی از سوی مردم طرد می‌شود. زیرا استانداری که با رای مردم انتخاب شده باشد، هیچگاه چنین ادعایی را مطرح نخواهد کرد.

غرضی تاکید کرد: اگر استانداری خلاف شرعی و قانونی نداشته باشد، دولت حق ندارد او را عوض کند.

وی ادامه داد: بنده بیش از 60 سال است که در حوزه خدمات مسئولیتی حضور دارم و در 35 سال گذشته به اکثر شهرها و استانها سفر کرده‌ام. من با توجه به این تجربیات شهادت می‌دهم که در بعضی از شهرها اوضاع سیاسی و اجتماعی در آنها با 30 سال گذشته تفاوتی نکرده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: به جای اینکه دولت استانداران را در استانها و توسط وزیر منصوب کند، باید استانداران توسط مردم انتخاب شوند تا جمهوریت نظام صددرصدی شده و تحقق کاملی داشته باشد.

غرضی ادامه داد: نظارت مجلس بر انتخابات استانداران واجب است و نباید در آن دخالت کرد. 

مجلس همواره با این مشکلروبروست که نمی‌تواند در بررسی مشکلات کشور از استانداران توضیح بخواهد. استانداران باید در مقابل مردم قرار گرفته و نسبت به رفع مشکلات پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه مردم باید در اداره امور کشور سهیم باشند، گفت: من معتقدم که مردم باید به طور صددرصدی در اداره امور کشور سهیم باشند و این نباید شعاری باشد، بلکه باید به آن عمل کرد. مردم را باید در اداره سیاسی کشور بیش از امروز سهیم کنیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری،‌افزود: بنده در مورد تهران معتقدم تنها شهری که در کشور کارتن‌خواب دارد، تهران است که باید برای رفع این‌گونه مشکلات استان تهران را به 5 - 6 استان تقسیم کنیم که من قصد دارم این کار را انجام دهم.

غرضی تصریح کرد: شهر ری، شمیرانات و لواسانات امور خود را به طور جداگانه اداره کنند. امروز مردم با حدود 30 نماینده مجلس و 30 عضو شورای شهر روبرو هستند که حتی گاهی ممکن است شناخت کافی نیز از آنها نداشته باشند.

وی در ادامه افزود: مسئولان باید در مقابل مردم پاسخگو باشند و این پاسخگویی زمانی به‌طور کامل تحقق می‌یابد که همه مسئولان با رای مستقیم مردم انتخاب شوند.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار داشت: من معتقدم که اگر در هر جایی از کشور به مردم ظلمی صورت گرفت، باید افراد بتوانند به طور مستقیم با مسئولان ارتباط برقرار کرده و مشکلاتشان را در میان بگذارند.

غرضی در ادامه گفت: مسئولیت‌ها در دولت باید به افرادی واگذار شود که قابلیت دارند، زیرا این کار باعث می‌شود که کشور به‌نحو صحیحی اداره شود.

دوشنبه 13/3/1392 - 14:55 - 0 تشکر 608383


غرضی: سازندگی همراه تورم پایدار نمی‌ماند



این این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برخی فکر می‌کردند توسعه همراه تورم اشکالی ندارد اما سازندگی همراه تورم پایدار نمی‌ماند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس سید محمد غرضی،نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ابتدای سخنان خود در برنامه«با دوربین» که از شبکه اول سیما پخش می‌شد گفت: بنده به عنوان یکی از سربازان انقلاب به مدت بیش از 50 سال در این مسیر با متن مردم بوده‌ام.
وی افزود: بنده پس از انقلاب سالیانی فراری و سپس خدمت امام در نجف بودم. من 16 سال وزیر، استاندار خوزستان، و نماینده مجلس بودم.

غرضی با بیان اینکه 100 سال گذشته ایران را کم و بیش می‌شناسم، تأکید کرد: می‌خواهم 100 سال آینده ایران را به نحوی که مردم می‌پسندند، تصویر کنم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ما در 100 سال گذشته در بخش اسلامیت همیشه با دولت‌هایی مواجه بودیم که همراه با تورم بودند، تورم یعنی دست در جیب فقرا و به نفع اغنیا عمل کردن، در اسلامیت درست نیست اینگونه پایگاه اجتماعی دولت‌ها درست می‌شود.

غرضی در ادامه سخنانش تصریح کرد:‌ ما در 100 سال اخیر همیشه با کاهش ارزش پول ملی مواجه بودیم که از ابتدای انقلاب تاکنون 500 برابر و نسبت به دوره مصدق هزار و 500 برابر کاهش ارزش پولی ملی را شاهد هستیم، در حالی که کشور وقتی پیشرفت می‌کند که پول ملی ارزش خودش را نگه دارد.

وی با بیان اینکه دولت‌هایی که آمدند دولت‌های خدمت‌گذار بودند، گفت: نسل ما سه اقدام بزرگ انقلاب، جنگ تحمیلی و سازندگی را پشت‌سر گذاشته است، انقلاب خدمات فیزیکی زیادی داشته اما در اینکه حکومت ارزش پول ملی را حفظ کند، غفلت شده است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: آنها فکر می‌کردند که توسعه به همراه تورم اشکالی ندارد در حالی که سازندگی همرا تورم پایدار نمی‌ماند، کشور امروز طوری محتاج شده که کره و گندم وارد می‌شود.

غرضی خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور به صورت نزولی حرکت می‌کند و تورم بدون اشتغال از دولت قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه کسانی که مسئول اداره کشور بودند افراد بزرگواری هستند اما اصول کشورداری را رعایت نکردند، گفت: غفلت از جیب فقرا مهم‌ترین مسئله‌ای است که باید به آن توجه کنیم. اشتغال در کشور سرنگون شده زیرا تولید سرنگون شده است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: صدها کارخانه، هزاران سوله و ده‌ها هزار آدم در 100 سال اخیر به تولید روی آوردند اما هیچ آثاری از آنها نیست، تولید باید تداوم داشته باشد.

وی افزود: در مواقعی که دولت به تولید کمک کرده این کارخانه‌ها مدتی کار کردند اما بعد از بین رفتند چون نمی‌توانند در مقابل تولیدات خارجی داوم بیاورند. در خارج سرمایه با نرخ کم به بهره می‌رسد اما در اینجا هزینه سرمایه بالا است.

غرضی اظهار داشت: تورم جیب فقرا را خالی و جیب اغنیا را پر می‌کند که هر دو برای کشور مشکل ایجاد می‌کند،مشکلات کشور از جمله مشکل فرهنگ، انسجام سیاسی، کشورداری و احزاب بدون حل موضوع تورم برطرف نمی‌شود .

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: هم‌اکنون 105میلیون مشترک تلفن داریم، که همه اینها سرمایه ملی است برای اینکه نیاز مردم را برطرف کرده است، سرمایه‌گذاری باید نیاز مردم را برطرف کند.

وی تأکید کرد: تا زمانی که کار به مردم واگذار نشود، هزینه‌های دولت از درآمدهایش بیشتر خواهد بود، مردم می‌دانند که چه کاری باید انجام دهند، برای این موضوع تصمیمم بر این است دولتی تشکیل دهم که در آن اتفاقات گذشته رخ ندهد، هر دولتی روی کار آمده است، مسئولان دولت‌های قبل را خانه نشین کرده است، در چهار دوره متوالی، هرکسی در این کشور مسئولیت به دست گرفته، تبدیل به فردی شده که دولت بعد از او نه تنها استفاده نکرده بلکه خلقیات او را هم استحضاء کرده‌اند.

غرضی خاطرنشان کرد: وقتی کسی پس از گذشت هشت سال، کار یاد می‌گیرد اما پس از روی کار آمدن دولت بعدی، او کنار می‌رود و رفیق ستادی رئیس‌جمهور جدید مسئول می‌شود و بدین ترتیب هزینه‌های کشور بالا می‌رود، امیدوارم دولت‌های بعدی از این روش و رویه استفاده نکنند و امیدوارم کشور بتواند از ذخایر خودش استفاده کند. مقصود از تغییر تعویض است، تغییر بلی ولی تعویض نه.

به گفته وی، تغییر به قانون می‌گویند، دولت مکلف است قوانین را تغییر دهد نه اینکه افراد و مسئولان را تغییر دهد، قوانین هستند که می‌توانند به حاکمیت استحکام ببخشند. افراد وقتی تغییر می‌کنند، حاکمیت را سست می‌کنند و هزینه کشور افزایش می‌یابد، با توجه به 50 سالی که بنده در بخش‌های مختلف تجربه دارم و با توجه به 30 سالی که در نظام جمهوری اسلامی خدمت کرده‌ام، باید بگویم از ابتدای انقلاب تا کنون 330 استاندار تغییر کرده است یعنی به طور میانگین هر سال 10 استاندار عوض شده‌اند.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری در ادامه با انتقاد از تغییرات مداوم استانداران در دوره‌های مختلف ریاست‌جمهوری و دولت‌، تأکید کرد: تصور کنید خانه‌تان را یک و نیم ساله اداره کنید و سپس فرد دیگری مسئول شود، آیا به این شکل می‌شود مدیریت و مسئولیت قابل قبولی داشت؟

وی ادامه داد: بایستی در هر استان پاسخگوی مردم خود استاندار باشد نه اینکه این اتفاق سوء بیافتد که همه تهران‌نشین شوند برای اینکه کسی به شکایت آنان در شهرستان‌ها رسیدگی نمی‌کند؛ ما باید یک روزی در کشور 30 استان مانند تهران داشته باشیم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تأکید کرد: اینکه بنده کاندیدا شوم و سپس ستاد تشکیل دهم و بعد از انتخابم به عنوان رئیس‌جمهور، اعضای ستادم در کابینه حضور یابند و وزیر و یا معاون وزیر و یا استاندار شوند، اقدامات این‌چنینی در شأن نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و هرکسی هم دست به چنین کاری زده، شکست خورده است.

وی گفت: با توجه به تجربه گذشته اگر افرادی که می‌توانند کار معناداری انجام دهند نه افرادی که روابط معناداری داشته باشند، یعنی بتوانند کاری که مورد تأیید مردم باشد را انجام دهند،‌ این افراد می‌توانند مشکلات کشور را حل کنند.

وی افزود: دولت‌های گذشته ما خدمتگزار بودند اما پاسخگو نبودند اگر دولت پاسخگو باشد باید جانب مردم را بگیرد و این مسئله نیازمند حفظ ارزش پول ملی است.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد:‌ دولت باید به گونه‌ای کار کند تا اقتصاد جامعه تثبیت شود. انضباط فکری دولت نیز نیازمند یک مسئله مهم است. ما باید از گذشته درس بگیریم و بگوییم این کشور همه چیز دارد اما مدیریت سیاسی و اقتصادی آن بسیار ضعیف عمل کرده است.

غرضی در ادامه تصریح کرد: قانون باید علاوه بر اینکه به تأئید مجلس برسد باید مورد پذیرش عامه مردم نیز باشد و در این صورت است که با قوانین همراهی می‌‌کنند.

وی افزود:‌ سرمایه ملی باید در جایی مصرف شود که اقتدار ملی کشور و قدرت اقتصادی حفظ شود که نمونه آن شبکه گازرسانی و آب‌رسانی در کشور بوده است که من هم در آن مشارکت داشته‌ام.

غرضی در پایان سخنان خود تصریح کرد: انشالله من بتوانم با ایجاد یک دولت ضد تورم بتوانم در مسیر خدمت به شما حرکت کنم.

دوشنبه 13/3/1392 - 14:55 - 0 تشکر 608385


غرضی: فکر نمی کردم تایید صلاحیت بشوم



مثلث در گفت و گو با سیدمحمد غرضی نوشت:
فکر می‌کردید تایید صلاحیت شوید؟

خیر، خیلی‌ها هم به من گفتند شورای نگهبان هنگام بررسی صلاحیت نامزد‌ها قطعاً تو را رد می‌کند.

جواب شما به این افراد چه بود؟

به آنها می‌گفتم که تایید نشوم چه اتفاقی می‌افتد؟ اصلاً من چه کسی هستم که تایید صلاحیت شدنم یا تایید صلاحیت نشدنم برای انقلاب مهم باشد؟ پس وقتی این مساله اهمیتی ندارد، در صورت تایید نشدن، دنیا به آخر نمی‌رسد و امور ادامه پیدا می‌کند. واقع قضیه فکر نمی‌کردم که تایید صلاحیت شوم چون 16 سال بود که در دولت حضور نداشتم، ولی در متن انقلاب بودم و حالاهم تایید صلاحیتم کردند.

ارزش دلار را روی 3500 تومان حفظ می‌کنید؟

خدا نکند، من ترمز را می‌کشم تا قطار تورم بایستد. من معتقدم ملت حمایت کند شرایط خوب می‌شود، اما چون باید در صحنه عمل این ایده را اجرایی کرد. بنابراین تشرحی چگونگی محقق کردن مهار تورم را به بعد از رای آوردن موکول می‌کنم تا به طور عملی وارد کار شوم معتقدم هزار و دویست میلیارد دلار کلاهبرداری از ملت ایران شده و این مساله اقتدار سیاسی انقلاب را تنزل داده است.

شما تا آخر در عرصه انتخابات ریاست جمهوری می مانید یا به نفع آقایان محمد‌رضا عارف یا حسن روحانی کنار می‌روید.

جایی به من گفتند که آقای حسین شریعتمداری نوشته: «عده‌ای سعی دارند که غرضی به نفع نامزد مطلوب آنها کنار برود»، بنابراین یک نامه به شورای نگهبان نوشتم و اعلام کردم به نفع هیچ‌کس و گروهی کنار نمی‌روم.

خودتان را کجای عرصه سیاسی کشور می‌بینید؛ اصولگرا، اصلاح‌طلب یا تکنوکرات هستید؟

من از متن انقلابم، اصولگرا و اصلاح‌طلب را حاشیه می‌دانم. علت آن است که اینها به حکومت رسیدند، کشور در اختیارشان بود ولی قدرت اداره امور را از دست دادند بنابراین انقلاب به دو جناح اصولگرا یا اصلاح‌طلب تقسیم نمی‌شود، انقلاب یک متن دارد و من هم در آن متن هستم.

شما اعلام می‌کنید که در متن انقلاب هستید، چقدر از رفقای قدیمی و افرادی که مثل شما در متن انقلاب هستند حاضرند با محمد غرضی در پیمودن این راه همراهی کنند؟

من سخنگو ندارم و ستاد انتخاباتی هم تشکیل ندادم، برای تبلیغات هم هزینه نمی‌کنم چون هزینه بابت این کارها را حرام می‌دانم.

چرا دوستان قدیمی و انقلابی شما در دولت‌های گذشته حاضر نشدند نه برای پول بلکه به دلیل رفاقت با شما همکاری کنند؟

همانطور که گفتم هزینه کردن برای تبلیغات انتخاباتی را حرام می‌دانم، چون این کار به تورم موجود کشور اضافه می‌کند. اینکه از چه نیرویی استفاده می‌کنم؟ جوابم آن است که من امتحانم را پس دادم، اوایل انقلاب به خوزستان رفتم آنجا را اداره کردم، در دولت شهید باهنر و دولت اول موسوی وزیر نفت بودم، بعد از آن تا آخر دولت هاشمی وزارت پست و تلگراف و تلفن را برعهده داشتم. بعد سازمان وسیع نظام مهندسی ساختمان را با 500 هزار عضو تاسیس کردم و برای این کار با رایزنی من در دولت لایحه تدوین شد و بعد مجلس آن را تصویب کرد، سپس در مجمع عمومی نامزد ریاست این سازمان شدم و تاکنون پنج دوره رئیس آن بودم. معتقدم کسانی که کار‌های ساختمانی کردند و پروژه‌های مهم و عظیم را در این عرصه به نتیجه رساندند با نظارت من این کار‌ها را کردند، بنابراین اینها از متن هستند؛ در کل من حزب و تشکیلات ندارم. اسمم با پیوند یا پیشنوند اصلاح یا اصول عجین نیست. به اینها توجهی نکردم. حتی سه دفعه از ناحیه امام خمینی (ره) به عنوان نخست‌وزیر معرفی شدم که یکی، دو مرتبه آن در خاطرات آقای هاشمی آمده است.

چه سال‌هایی به عنوان نخست‌وزیر از طرف امام (ره) معرفی شدید؟

سال‌های 59 و 60، همان اوایل انقلاب این اتفاق افتاد، یعنی قبل از نخست‌وزیری آقای موسوی، باهنر و رجایی نام من برای این مسئولیت برده شد.

نظر بنی‌صدر چه بود؟

او که مخالف بود؛ اعضای حزب جمهوری اسلامی به امام (ره) گفتند: «چه کسی را نخست‌وزیر بگذاریم» و ایشان فرمودند: «غرضی بد نیست»، اما آنها رفتند یک کار دیگر کردند.

شما گفتید تا آخر در انتخابات می‌مانید. سن شما 72 سال است. با این فرض که انتخابات 24 خرداد برگزار شود و شما رای بیاورید،‌چهار سال بعد برای تایید صلاحیت شدن با مشکل کبر سنی همچون آقای هاشمی مواجه نمی‌شوید؟

هر کسی روزی خودش را دارد، خداوند تقدیر می‌کند من حالا ثبت‌نام کردم و وارد میدان شدم، اگر خدایی نکرده در دوره بعد معلوم شد ناتوانم شورای نگهبان است که تصمیم می‌گیرد، بنابراین آن را به تقدیر می‌سپارم اما تقدیرم امروز این است که نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستم.

دوشنبه 13/3/1392 - 14:57 - 0 تشکر 608389


غرضی: مخالف مذاکره با آمریکا هستم



کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه سخنگو ندارم و هیچ هزینه ای هم برای تبلیغات نمی‌کنم، گفت: اگر دولت یارانه تبلیغ بدهد یا ندهد، من یک ریال نمی‌گیرم، زیرا معتقدم این پول حق فقراست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدمحمد غرضی کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با حضور در خبرگزاری تسنیم به سوالات خبرنگاران داخلی و خارجی پاسخ داد.

غرضی در ابتدای سخنان خود با اشاره به آیه‌ای از سوره طاها گفت: حضرت موسی وقتی که ماموریت پیدا کرد، به خدا گفت که من تنها نمی‌توانم بروم و برادرم را با من بفرست. این آیه به وی نازل شد که تو با توانایی خودت وارد شو و هر آنچه دشمن ساخته است، از بین خواهد رفت.

وی ادامه داد: این صنایع دشمن بازی‌های بازیگران است و بازیگر موفق نمی‌شود. اگر انقلاب اسلامی رخ نداده بود هرگز معنی این آیه را نمی‌فهمیدم.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: هم اکنون نیز موقعیت به این صورت است که بازیگران و سیاستمداران در سطح بین‌المللی سر ما بازی در می‌آورند و از هر ابزاری برای تحقیر ملت و به زیر کشاندن قدرت سیاسی استفاده می‌کنند و به هر کاری دست می‌زنند، اما قدرت انقلاب و ملت ایران می‌تواند این بازی‌ها را از بین ببرد و جلو آنها بایستد.

غرضی با بیان اینکه من 60 سال است که در زمینه‌های مختلف فعال هستم، گفت: احساس کردم که عده‌ای می‌گویند ما مذاکره انجام دهیم. من با این مفاهیم مخالف هستم و آمده‌ام تا حرف‌هایی در این خصوص بزنم، چرا که این اظهارات به ضرر ملت است. ما جزو افرادی هستیم که آمده‌ایم تا امتحان پس بدهیم.

وی در پاسخ به پرسشی در این خصوص که منظور شما در بحث مخالفت مذاکرات چیست، گفت: منظور من مذاکره با آمریکا بود.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه با توجه به اظهارات خود در مورد استفاده از تجربیات دولت‌های گذشته برای دولت ضد تورم، از تجارب مثبت کدام دولتها استفاده خواهید کرد، اظهار داشت: انقلاب که به پیروزی رسید، سازندگی آغاز شد و با سرعت ادامه یافت. سازندگی فقط در دوره دولت سازندگی نیست و از روز بعد از انقلاب این کاغذ را از امام خمینی (ره) گرفتند و جهاد سازندگی ایجاد کردند و دولتها را به دنبال خود کشاندند و کلمه سازندگی را مقدس کردند.

غرضی ادامه داد: ما در گذشته 5/7 میلیون واحد مسکونی داشتیم، ولی هم‌اکنون 21 میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. ظرف 30 سال تعداد واحدهای مسکونی 4 برابر شد. تعداد دانشجویان ما در گذشته 170 هزار دانشجو بود، ولی هم‌اکنون به 4 تا 5 میلیون رسیده است. همچنین تولید سیمان در گذشته 7 میلیون بوده است، اما هم‌اکنون 70 میلیون سیمان تولید می‌کنیم که این آثار مثبت دولت‌های گذشته و انقلاب بوده است.

وی با اشاره به غفلت از توسعه همراه با تورم گفت: توسعه همراه تورم به ضد آن تبدیل می‌شود. وقتی تورم را در جامعه توسعه دادیم، به جای نزج گرفتن قدرت سیاسی، این قدرت افول می‌یابد. لذا من آمده‌ام که این غفلت را به راه ابتدایی خود بازگردانم و من می‌گویم توسعه بدون تورم و توسعه در راه توسعه پایدار.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش تسنیم مبنی بر اینکه با توجه با اظهارات شما در این خصوص که تهران را به 6 استان تقسیم خواهد کرد، آیا قانون چنین اختیاری را به شما می‌دهد، گفت: من الان 60 سال در اداره کشور شاگردی می‌کنم و کشور را می‌شناسم.

غرضی ادامه داد: استانی که بیش از 1/5 تا 2 میلیون جمعیت داشته باشد، اداره نمی‌شود و ما استانداردی را در قانون در این زمینه تعریف کرده‌ایم. تهران واحد 10 میلیونی است و بزگترین مشکل آن این است که مردم در امر خود شرکت نمی‌کنند.

وی افزود:‌ جمهوریتی که در روی کاغذ باشد و در بستر عمل نباشد، عنوان آن وجود دارد، ولی خاصیت آن نیست. جمهوریت ایجاب می‌کند که مردم مسئولان خود را بشناسند و در اداره کشور و استان سهیم کنیم.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان اینکه کشورها را به جغرافیا نمی‌شناسند، بلکه با شهرهای کلان می‌شناسند، گفت: در خاورمیانه یک شهر کلان بیشتر تعریف نشده است و آن شهر استانبول است و این شهر سالی 160 میلیارد دلار صادرات دارد و این شهر پایدار است، ولی تهران فقط قائده دارد و پایدار نمی‌ماند.

غرضی در ادامه گفت: به لحاظ قانونی تقسیم استانها به این گونه است که وزیر کشور تقسیم استان را به دولت می‌دهد و دولت نیز آن را تصویب کرده و به مجلس می‌دهد. مجلس که تصویب کرد، تائید می‌شود. لذا ما پیشنهاد خود را به مجلس می‌بریم و غیرقانونی عمل نمی‌کنیم. من استدلال‌های خوبی دارم تا مجلس قانع شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت اردبیل به لحاظ استعدادی بالا است، گفت:‌اگر می‌خواهید اشتغال جوانان استان تهران را اشتغال فنی، حرفه‌ای و صنعتی کنید، باید IT و IP و نسل دوم، سوم و چهارم سیستم دیجیتال را وارد شهر کنیم و از جوانان بخواهیم که به جای کار فیزیکی، کار نرم‌افزاری کنند.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: برای اینکه این کار انجام شود، باید استانها تقسیم شود و من مسئولیت اجرایی استانها را بر عهده استانداری می‌گذارم که رای مردم را دارد.

غرضی در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه در نظرسنجی‌ها اعلام شده شما در رده آخر قرار دارید، آیا این نظرسنجی‌ها را در ماندن خود لحاظ می‌کند، گفت: من تا آخر می‌مانم و افتخار می‌کنم که اگر مردم من را به عنوان نفر آخر انتخاب کنند. یک رای هم برای من ارزشمند است.

وی در خصوص شایعاتی مبنی بر کناره‌گیری به نفع دیگران تاکید کرد: من روزی که برای ثبت‌نام به شورای نگهبان رفتم، خبرنگاران از من پرسیدند و گفتم که کسانی که آمده‌اند چون روش‌های گذشته تورمی را دنبال می‌کنند و نمی‌گویند که ما با تورم مبارزه می‌کنیم و حداکثر می‌گویند که تورم یک رقمی را عمل می‌کنیم، نفعی در دولت‌های تورمی نمی‌بینم تا به نفع کسی کنار بروم.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه اگر هاشمی‌رفسنجانی روی گزینه خاصی نظر داشته باشد، آیا کنار خواهید رفت، تصریح کرد: خبرنگاران از من پرسیده‌اند که شما اقای هاشمی را از چه زمانی می‌شناسید و من گفتم که در 19 خرداد سال 42 به مدت 3 روز آیت‌الله طالقانی از زندان آزاد شدو ما در مسجد هدایت بودیم که آقای هاشمی منبر خوبی در این مسجد رفت.

غرضی ادامه داد: تا سال 76 وفادار بودیم، ولی از آن به بعد با هاشمی ارتباطی ندارم.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا تا به حال در خصوص اینکه به نفع کسی کنار بروید، گفت‌وگویی شده است، تاکید کرد:‌ خیر؛ من هرگز وارد این مقوله‌ها نمی‌شوم.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری در خصوص وضعیت ورزش در کشور گفت: در بخش ورزش، مشکل اصلی این است که ورزش استطاعت سیاسی دارد، یعنی ورزشکار از کسی حمایت می‌کند و رای می‌آورد.

غرضی ادامه داد: در گذشته دولتها و ورزشکاران به صورت گروهی با هم تعامل می‌کردند، یعنی گروهی از ورزشکاران با دولتی تعامل می‌کردند و گروه دیگر عقب می‌افتادندو آنها سعی می‌کردند با دولت بعدی تعامل کنند.

وی در ادامه افزود: ورزش نتوانسته است رابطه اجتماعی خود را با مردم تعریف کند، بلکه به صورت بخشی تعریف کرده  است و همچنین نتوانسته است به عنوان واحد عظیم اجتماعی با دولتها به صورت مستقیم ارتباط برقرار کند لذا ورزش به محل گروه‌های مختلفی که دارای ارتباط اجتماعی هستند تبدیل شده است و اینها در امر به دست آوردن اقتدار با هم رقابت می‌کنند و قدرت سیاسی از آنها استفاده می‌کند.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: معاونت تربیت بدنی یا وزیر ورزش افرادی بودند که به قدرت سیاسی نزدیک بودند و این امر هم در سینما، ورزش و مطبوعات وجود دارد، یعنی گروه‌های متفرقی هستند و سرنوشت آنها اینگونه است که مغفول قدرت‌های سیاسی می‌شود.

غرضی خاطرنشان کرد: باید از توان ورزش استفاده کرد، چرا که در توان ورزش معارضین زیادند و اگر دولت بخواهد مستقیم دخالت کند، با معارضین رودرو می‌شود و گرفتار می‌شود. لذا اگر ورزش بتواند مقررات خود را بنویسد و به صورت قانون در بیاورد، می‌توان ورودی و خروجی آن را کنترل کرد و تا نتوان ورودی و خروجی را کنترل کرد پول‌ها را نمی‌توان کنترل کرد.

وی گفت: در جاهای دیگر نیز منشا پول ها معلوم نیست. باید بتوان زمانی دولتی مقتدری بوجود آورد و کنترل ورودی و خروجی را در دولت بدست آورد، مانند کشور آمریکا که هم‌اکنون می‌خواهد 30 دلار برای زلزله‌زدگان بفرستد، ولی تا رئیس‌جمهور اجازه ندهد این کار امکان پذیر نیست، اما در اینجا یک دفعه 50 میلیون جابجا می‌شود.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری یادآور شد: اساس کار این است که گروه اجتماعی که به این مشاغل یعنی خبرنگاری، سینماگری و ورزشکاری مربوط هستند، بتوانند تعهدات خود را نسبت به شخصیت‌های خود حفظ کنند، یعنی سینماگر باید بتواند مخاطب خود را حفظ کند و از طرف دیگر با قدرت سیاسی تعامل داشته باشد.

غرضی خاطرنشان کرد: اگر در جریان اداره حکومت بتوان تجمیع استعدادها را قانونمند کرد، به طوریکه هم استعدادها و هم قدرت سیاسی بپذیرد، مشکل حل می‌شود. ولی یک دهه طول می‌کشد تا این تعامل شکل بگیرد به طور مثال در اروپا و آمریکا تعامل منطقی وجود دارد، ولی در ترکیه، چین و مکزیک نیست و در برزیل این تعامل بهتر است، اما در آفریقا اصلا تعامل وجود ندارد.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در خصوص سیاست‌های تغییر آموزش و پرورش که از سوی رهبر معظم انقلاب عنوان شده است و برنامه‌های دولت وی در این زمینه گفت: ای کاش سیاست‌های موجود در آموزش و پرورش مصرف‌گرایانه بود، در حالی که می توان در برخی موارد آنها را غیرمفید دانست. در همه دنیا آموزش و پرروش به این شکل است که با برنامه‌های خود شرایط را طوری فراهم می‌کند که جوان 18 ساله پس از خارج شدن از مدرسه و اتمام درسش می‌تواند با مهارت وارد میدان کار شود.

وی افزود: آموزش و پرورش ایران توسط رضاخان به مسائلی چون محفوظات، مدرک‌گرایی و آگاهی‌های نامتناسب با نیاز جامعه تبدیل شد و این در حالی است که می‌شود از همان زمان طوری برنامه‌ریزی کرد که به عنوان مثال در شهری مانند سیستان بلوچستان که نزدیک به 3 هزار معدن وجود دارد، جوانان را در مدارس طوری تعلیم داد که پس از فارغ‌التحصیلی اطلاعات لازم برای حرفه معدن را داشته باشند و بتوان از آنها استفاده کرد.

غرضی با بیان اینکه در حال حاضر با وجود سیستم موجود، دانش‌آموزان پس از فارغ‌التحصیلی اطلاعاتشان چندان با نیازهای کشور سازگار نیست، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم محفوظات را به مهارت تبدیل کنیم، دانش‌آموزان در کنار معلمان خود ، روش جدیدی را می‌آموزند که برای کشور بسیار مفید خواهد بود.

این کاندیدای ریاست جمهوری در همین زمینه تاکید کرد: به عنوان کشوری مانند سنگاپور که در آن تجارت و پول ذیل تخصص‌های پیشرفته تعریف می‌شود، به گونه‌ای سیاستگذاری شده است که فارغ‌التحصیلان قبل از فارغ‌التحصیلی استعدادهایشان به خوبی شناسایی شده و در همان زمینه مشغول به کار می‌شوند.

غرضی تاکید کرد: بنده 12 سال وزیر پست و تلگراف کشور بودم. در آن ایام دانشگاه علامه طباطبایی که یکی از دانشگاه‌های معروف است و در سال حدود 100 دانشجو از آن فارغ‌التحصیل می‌شوند حتی یک نفرشان هم طی این سالها برای همکاری با این وزارتخانه به آنجا نیامدند.

وی یادآور شد: معتقدم روش‌های موجود در دانشگاه‌ها به گونه‌ای نیست که نیازهای کشور را تامین کند و بیشتر نیازهای کشورهای بیگانه را تامین می‌کند.

این کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه برنامه‌های دولتش برای استفاده از مقوله‌های فرهنگی مانند سینما و ادبیات ایران برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا چیست، پاسخ داد: وقتی حوزه‌هایی مانند سینما و ادبیات مشمول یارانه می‌شوند، تمام استعدادهایشان به سمت دولت متوجه می‌شود و همین باعث می‌شود در چارچوب دولت حرکت کنند.

وی افزود: وزیر ارشاد دولت وقت در نشستی عنوان کرد که 20 میلیون تومان یارانه به انتشارات و کتابفروشی‌ها تحویل داده است و به نظر من دادن چنین یارانه‌ای به این بخش‌ها باعث می‌شود سینما در همین مسیری که هست حرکت کند.

این نامزد انتخابات  با بیان اینکه سینما و ادبیات ما در بستر اجتماعی توانایی ماندگاری ندارند،با اشاره به مثالی تاکید کرد: جلال آل‌احمد می‌"گوید من کتاب غرب‌زدگی را چاپ کردم، اما کسی آن را نخرید، اوایل سال 42 دیدم که کتاب غرب‌زدگی روی میز امام است و ایشان 10 هزار تومان بابت این کتاب به من پول داد و من توانست با آن یک خانه بخرم.

این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: فصول جدیدی که در کشور و در جامعه در این زمینه ایجاد شده است، نتوانسته در مسیر درستی حرکت کند.

وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: از مشروطه به بعد این حرکت از سوی دولت‌ها وجود داشت، به شکلی که در آن زمان کیهان و اطلاعات دوران رضاخان و محمدرضا‌شاه با یارانه و حمایت دولت سر پا می‌ایستادند و البته مطبوعات ایران در سال 57، 58 و 59 به یمن انقلاب جانی تازه گرفتند و در حال حاضر هم اگر دولت به مطبوعات یارانه ندهد، زنده نمی‌مانند.

غرضی با اشاره به سیاست‌های دولت اصلاحات در این زمینه اظهار داشت: معین اعتقاد داشت این مسئله با برداشتن سانسور درست می‌شود، اما در دهه 10 تا 20 که سانسور هم نبود و ما نیز آن دوره را دیده‌ایم، این مساله برطرف نشد.

وی ادامه داد: اگر قرار شود دولت هر دفعه از دیدگاهی در این زمینه جانبداری کند و این بحث را مطرح کند، هر روز شاهد دعواهای حیدری‌ - نعمتی برای مقوله مطبوعات، کتاب و فیلم خواهیم بود.

این کاندیدای ریاست‌جمهوری افزود: اگر کاری در بستر اجتماعی برای مردم جا نیفتد، ماندگار نمی‌شود. اصلاح‌طلبان نیز وقتی در دولت بودند، با معذوریت‌های بیشتری در این مقوله روبرو شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: باید در این زمینه حرف‌های ناحقی که وجود دارد را اصلاح کرد والا به عنوان حکومت نمی‌توانیم در این زمینه تا نبودن بستر اجتماعی لازم حرکت کنیم با این روند دولت را در مقابل جامعه قرار می‌دهیم.

غرضی با بیان اینکه نسل ما سه کار عمده انجام داد، گفت: انقلاب همان جنگ و سازندگی توسط نسل ما انجام شده است و می‌توان از یک نسل بیشتر از این انتظار داشت.

وی گفت: اگر می‌خواهید با ایراد گرفتن از حاکمیت به حاکمیت برسید، بعد از اینکه به حاکمیت رسیدید، با مشکلاتی در این زمینه روبرو می‌شود و با وجود گروه‌های اجتماعی قوی می‌توانید در این زمینه موفق شوید.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره حوزه وزارت ورزش و برنامه‌هایش در این زمینه گفت: ورزش یک واحد اجتماعی است و گروه وسیعی از جامعه با آن زندگی می‌کنند. معتقدم اگر افراد سیاسی بخواهند ورزش را اداره کنند، هم خودشان را نابود می‌کنند و هم ورزش را نابود خواهند کرد.

غرضی در پاسخ به سوال دیگری در باره خصوصی‌سازی ورزش و دو تیم فوتبال معروف گفت: اگر قرار باشد خصوصی‌سازی شود، ولی دوباره از دولت سوبسید بگیرند، به نظر بنده  درکنار مشکلات دیگر از نظر شرعی نیز دارای مشکل است.

وی با اشاره به خاطره‌ای در این زمینه گفت: خدا مهندس سحابی را رحمت کند. آن زمان که عضو شورای شهر بود، بحث خصوصی‌سازی مطرح شد و او گفت: به جای خصوصی‌سازی باید نام اختصاصی‌سازی را برای این نحو از خصوصی سازی به کار گرفت.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به سوالی خبرنگاری که پرسید آیا شما تا این لحظه برای تبلیغات انتخابات هزینه کرده‌اید یا خیر گفت: من همواره گفته‌ام که برای انتخابات ریاست جمهوری ستاد و پول ندارم و هزینه نمی‌کنم. من یک بازنشسته هستم و فقط فعالیت اجتماعی انجام می‌دهم.

وی ادامه داد: من سخنگو ندارم و هیچ هزینه‌ای هم برای تبلیغات نمی‌کنم. اگر امروز تسنیم نشست خبری برایم برگزار نمی‌کرد، من نشستی نداشتم. چون اصلا نمی‌خواهم هزینه کنم.

غرضی در پاسخ به این سوال که دولت یارانه‌ای برای تبلیغات کاندیداها در نظر می‌گیرد، آیا شما قصد دارید از این یارانه‌استفاده کنید یا خیر، گفت: اگر دولت یارانه تبلیغ بدهد یا ندهد، من یک ریال هم نمی‌گیرم، زیرا معتقدم این پول حق فقراست.

وی در ادامه افزود: من 50 سال است که مهندس هستم و کار و زندگی می‌کنم و نیازی هم به این پول‌ها ندارم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این سوال که فرهنگ در دولت آینده شما چه نقشی دارد، گفت: من معتقدم که فرهنگ انعکاس زندگی مردم  است. مردم ایران در طول چند هزار سال توانسته‌اند فرهنگ را برای خودشان تولید کنند و با آن زندگی می‌کنند. فرهنگ‌های تحمیلی به جامعه اثرگذار نبوده و از بین می‌رود.

غرضی تاکید کرد: در 60 سال اخیر هیچ فرهنگ تحمیلی و تزریقی و نیز تورمی در کشور پایدار نمانده است. همه گروه‌‌های نظامی و سیاسی که در کشور شکل گرفته، فرهنگ تزریقی بوده که در کوتاه مدت نیز از بین رفته است. نمونه این فرهنگ‌ها ملی - مذهبی‌ها و فرهنگ‌های دیگر هستند.

وی در همین زمینه افزود: من معتقدم که فرهنگ سیاسی نمی‌تواند برای کشور فرهنگ‌ساز باشد. در بحث فرهنگ، مردم مدینه فاضله‌ها را درست می‌کنند. زندگی که مردم آن را قبول کرده‌اند، فرهنگ ایجاد کرده است. مردم خودشان فرهنگسازی کرده‌اند که محصول زندگی مردم در طول تاریخ فرهنگ را تشکیل می‌دهد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: من معتقدم که صاحبان امور فرهنگی نباید فرهنگ را به مردم تزریق کنند. بلکه باید روشی در پیش گیرند که فرهنگ تقویت شود.

غرضی در بخش دیگری ازسخنانش به عوامل موثر افزایش تورم در جامعه اشاره کرد و افزود: یکی از عوامل موثر در افزایش تورم این است که سن اشتغال و مهارت‌آموزی در بین جوانان بالا رفته، بطوری که آنها مجبورند تا سنین 27 تا 28 سالگی در خانه پدری زندگی کرده و از سفره پدر امرار معاش کنند که این روند باید اصلاح شود.

وی تاکید کرد: من نقش دولت در حوزه فرهنگ و هنر را از نظارت هم کمرنگ‌تر می‌بینم و معتقدم که دولت در این حوزه باید نقش فرمانبرداری داشته باشد. یعنی اینکه دولت باید نرم‌افزارهای لازم برای توسعه و تعمیق فرهنگ‌های مختلف را فراهم کند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: من معتقدم که نیازهای اصلی مردم استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است که اینها باید تعمیق یابد. من قصد دارم اسلامیت و جمهوریت نظام را توسعه دهم. تاکنون از اسلامیت نظام غفلت شده است. دولت‌های گذشته در جیب فقرا دست کرده‌اند که این در شان اسلامیت نظام نیست.

غرضی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: دولت‌های گذشته تا کنون نخواسته‌اند تورم را کنترل کنند. دولت‌ها فقط پول چاپ کردند تا برخی گروه‌های سیاسی را به قدرت برسانند. دولت‌‌های گذشته طرح‌های اشتغال‌زایی و اقتصادی کارشناسی نشده را به مجلس ارائه کردند و مجلس نیز آنها را تصویب کرده است.

وی در ادامه تاکید کرد: امروزه شبکه هوشمند سلامت در دنیا تعریف شده که البته هزینه آن نیز ارزان است و ما باید این تکنولوژی را به کشور وارد کرده و از آن استفاده کنیم. یکی از قابلیت‌های این شبکه کاهش سفرهای درون شهری و رسیدگی به موقع به بیماران است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: 20 درصد اشتغال جدید در تجارت دیجیتالی است که ما تاکنون در این زمینه به دلیل نبود آموزش و مهارت‌های لازم، نتوانسته‌ایم اشتغال را در این حوزه ایجاد کنیم.

غرضی در ادامه اظهار داشت: من اولین کسی بودم که پس از انقلاب راه‌حل‌هایی جهت توسعه با کشورهای منطقه در حوزه نفت و گاز را مطرح کردم. این کارها امروز در وزارت نفت ادامه داشته و در حال پیگیری است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع توسعه اشاره کرد و گفت: امروزه بحث‌های توسعه‌ای از مرزهای سیاسی گذشته است. متاسفانه ما هنوز در مرزهای اشخاص و  احزاب برای توسعه محصور هستیم. امروزه توسعه سیاسی بر توسعه اجتماعی پیشی گرفته است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید اگر شما در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری رای نیاورید آیا برای 4 سال آینده ثبت‌نام خواهید کرد یا خیر گفت: من هنوز برای 4 سال آینده تصمیم نگرفته‌ام و هر زمانی شان خودش را دارد که در آن موقع هم تصمیم‌گیری خواهم کرد.

دوشنبه 13/3/1392 - 19:6 - 0 تشکر 608468

خبرگزاری فارس: ملت ایران فرهنگ شرق و غرب را نمی‌پذیرند

غرضی در شبکه چهار سیما:

ملت ایران فرهنگ شرق و غرب را نمی‌پذیرند


کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه فرهنگ غرب در برابر ملت ایران شکست خورده است، گفت: ملت ایران آن فرهنگی که از شرق و غرب باشد را نمی‌پذیرند

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس،‌ سید محمد غرضی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری برای پاسخ به سوالات کارشناسان در برنامه «ویژه انتخابات» که از شبکه چهارم سیما پخش می‌شود، حضور پیدا کرد.

 غرضی با بیان اینکه من نماینده نسلی هستم که جنگید، انقلاب کرد و سازندگی کرد، گفت: حال امروز این نسل جوان هستند که باید بتوانند وظایف خود را به خوبی ایفا کنند.

 وی پیرامون سوالی در رابطه با وحدت کلمه که مورد تاکید امام(ره) و رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر وحدت بین مردم سازمان یافته است. مردم متحد و متدین هستند و در بستر اداره زندگی، این مردم هستند که توانسته‌اند وحدت را بین خودشان به وجود بیاورند.

 این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود، خاطرنشان کرد: در طول صد سال گذشته برخی می‌خواستند مردم را تحت سیاست‌های خودشان بکشانند و وحدت بین مردم را از بین ببرند اما امروز خودشان از بین رفته‌‌اند.

 وی افزود: در سی سال گذشته گروه‌‌های مختلفی خواهان این بودند که مردم دولت را به آنان بسپارند و حال که اختلاف نظر بین آن گروه‌های سیاسی بوجود آمد، می‌گویند وحدت وجود ندارد. در حقیقت وحدت در بین مردم وجود دارد و نقطه آسیب در نوع نگاه آنان است که انتزاعی است و در طول صد سال گذشته شکست خورده است.

 غرضی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه شعار من، دولت ضدتورم است، تصریح کرد: در دوران وزارت من ارزش پول ملی افت چندانی نکرد و ما شاهدیم که در دولت حاضر ارزش پول ملی نسبت به دلار سه هزار و پانصد تومان شده است. این دست در جیب مردم فقیر کردن است. به جای اینکه دولت‌ها متن مردم را اداره کنند به حواشی پرداختند.

 وی افزود: دولت در صورتی مورد تایید قرار می‌گیرد که جیب فقرا را به نفع اغنیا خالی نکند. بهترین راه برای اداره کشور این است که دست کسی که به جیب فقرا می‌رود قطع شود. دولت من دولتی است که در مقابل همه گرفتاری‌هایی که دولت‌های قبلی به وجود آورده‌اند، می‌ایستد.

 این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که بارزترین مشکل فرهنگ را چه می‌دانید و اولویت فرهنگی دولت شما چیست، خاطرنشان کرد: حکومت هر وقت، بخشی به مسائل نگاه کرد در اداره آن بخش شکست خورد. فرهنگ جامعه آن چیزی است که مردم توانسته‌اند به وسیله آن بر مشکلات فایق آیند.

 غرض افزود: آنچه که در غرب رواج دارد، در برابر ملت ایران شکست خورده و ملت ایران آن فرهنگ که از شرق و غرب باشد را نپذیرفتند و نخواهند پذیرفت.

 وی با بیان اینکه فرهنگ زاییده زندگی مردم است، گفت: مردم ایران، دشمنان را با همین فرهنگ بومی شکست دادند. در حقیقت ملت‌های مسلمان فرهنگ‌های تزریقی را نمی‌پذیرند ما باید فرهنگ را مقوله‌ای از زندگی بدانیم. فرهنگ آن چیزی است که متن زندگی مردم را اداره می‌کند.

 غرضی افزود: جوانان اگر می‌خواهند فرهنگ خودشان را نگه دارند، باید به دولتی رای بدهند که تورم را به وجود نیاورد زیرا اگر تورم نباشد، تولید زیاد می‌شود و جوان شغل پیدا می‌کند.

 این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در این چند سال اخیر انواع و اقسام روش‌های تخریبی فرهنگ به کشور وارد شده است، تصریح کرد: هیچ کدام از این فرهنگ‌ها در مقابل فرهنگ مردم ایران دوام نیاورده است. من معتقدم ایجاد شغل، فرهنگ را نیز به وجود می‌آورد. همچنین معتقدم که در اداره کشور نباید بخشی فکر کنیم.

سه شنبه 14/3/1392 - 11:37 - 0 تشکر 608638

مستند رادیویی غرضی به پخش نرسید

مستند رادیویی سید محمد غرضی که قرار بود امروز از رادیو ایران پخش شود، از سوی این کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری ارائه نشد     .

مستند رادیویی غرضی به پخش نرسید

به گزارش افکارنیوز، مستند رادیویی سیدمحمد غرضی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که قرار بود امروز پخش شود، ارائه نشد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.