• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ورزش و تندرستی (بازدید: 676)
يکشنبه 5/3/1392 - 18:32 -0 تشکر 606361
ورزش و سلامتی

منابع:
http://www.tkdqom.blogfa.com/post-17.aspx
www.rasekhoon.net
http://behdokht.ir
http://www.iust.ac.ir/find.php?item=31.4858.9589.fa
http://www.seemorgh.com/health/2324/146081.html

مـیلـیـون هـا بـار تا به حال شنیده اید: ورزش کردن برایتان خوب و یـکـجـا نشـسـتن و تلویزیون تماشا کردن برایتان بد است. امـا در کـنـار ایـنـکـه به شما کمک می کند تا کالری بیشتری سوزانده و خوش هیکل تر شوید،چه فواید دیگری دارد؟  در ایـنجـا مـی خواهیم 10 فایده مهم ورزش کردن رابرای شما بازگو کنیم.

 

1-  کمک می کند که بهتر و راحت تر بخوابید.

اگرچه ممکن است از نظر شما مسئله ای بدیهی بیاید، اما تحقیقات مربوط به ورزش کردن با راحت خوابیدن به تازگی انجام شده است. این تحقیقات نشان داده است که به طور میانگین 20 الی 30 دقیقه ورزش برای سه تا چهار روز در هفته کمک می کند که خواب راحت تری داشته باشید. هر چند، بهتر است که روز ها یا بعد از ظهرها ورزش کنید نه شب ها قبل از خواب چون در اینصورت خیلی پرانرژی خواهید شد و به سادگی خوابتان نخواهد برد.

ورزش کردن کمک می کند راحت تر خوابتان ببرد و بهتر بخوابید و ساعت خوابتان را هم بیشتر خواهد کرد. همچنین کیفیت خواب شما را هم بالاتر خواهد برد و سبب می شود که خواب عمیق تری داشته باشید.

 

2- باعث می شود دیرتر پیر شوید و از مرگ نابهنگام هم جلوگیری می کند.

هر چه سنتان بالاتر می رود، ورزش منظم می تواند شما را از نظر بدنی متناسب و سالم نگاه دارد. همچنین وضعیت پوست و ماهیچه های شما را هم بهتر خواهد کرد، قابلیت انعطاف شما را بالاتر خواهد برد و از بسیاری بیماری های مربوط به پیری از قبیل پوکی استخوان و بیماری های قلبی جلوگیری خواهد کرد.

  

3-  مفصل ها، استخوان ها و ماهیچه های شما را سالم تر نگاه خواهد داشت.

هر چه سنتان بالاتر می رود، تراکم استخوان هایتان و انعطاف پذیری مفصل هایتان کمتر خواهد شد. ورزش کردن به طور منظم یکی از بهترین راه ها برای کم کردن مشکلات مربوط به ماهیچه ها، مفصل ها و استخوان ها است. یک برنامه ورزشی منظم به شما کمک می کند که قوا و انعطاف پذیری خود را حفظ کنید.

 

4-  سیستم دفاعی بدنتان را تقویت خواهد کرد.

تحقیقات مختلفی نشان داده است که ورزش قدرت سیستم دفاعی بدن را بالا می برد. در نوجوانان و بزرگسالان ورزش می تواند به عنوان یک محرک طبیعی برای سلول های دفاعی به حساب آید. در افراد سالخورده عملکرد سیستم دفاعی خود به خود ضعیف می شود که می تواند خطر ابتلا به بیماری های مسری و واگیردار را افزایش دهد. اما تمرینات ورزشی منظم و متعادل مثل پیاده روی و دوچرخه سواری می تواند به طور تقریبی این ضعف سیستم دفاعی را در بدن کاهش دهد.

 

5-  حافظه را قوی تر خواهد کرد.

تحقیقات بسیاری نشان داده است که افرادی که روی قاعده ای منظم ورزش می کنند حافظه و قدرت تمرکز بهتری دارند. پیاده روی سه روز در هفته به مدت 45 دقیقه برای بالا بردن زیرکی و هوش شما کافی است. ورزش های هوازی قسمت های جلویی و جداره های بالایی مغز که به تمرکز مرتبط است را تحریک می کند.

 

6-  اعتماد به نفس را بالا می برد.

این سوال ساده را از خود بپرسید: در کدام لحظه احساس بهتری دارم؟ وقتی روی مبل لم داده ام و مشغول خوردن یک پاکت چیپس هستم یا بعد از انجام یک تمرین ورزشی عالی از باشگاه برگشته ام؟  اگر مدتی است که بد هیکل شده اید، تمرینات ورزشی را شروع کنید، بنیه، ماهیچه ها و قدرت بدنیتان را افزایش خواهید داد و از نظر روحی حال بهتری خواهید داشت. این خود به خود باعث می شود که تصویر بهتری از خود داشته باشید و اعتماد به نفستان بالا رود.

  

7-  انرژی و تحمل شما را بالا می برد.

تا به حال چند بار از باشگاه در رفته اید فقط چون خسته شده و دیگر تحمل ادامه تمرینات را نداشته اید؟ اما آیا زمانی که تنبلی را کنار گذاشته و به تمرینات ادامه داده اید احساس بهتری نداشته اید و پرانرژی تر نشده اید؟ افرادی که به طور مداوم ورزش می کنند، انرژی، قدرت بدنی و تحمل بیشتری دارند. مدت کمی بعد از آغاز تمرینات این انرژی بیشتر را در خود کاملاً حس خواهید کرد.

 

8-  شور جنسی و قدرت شما را در مسائل جنسی افزایش می دهد.

این حقیقت دارد:  تمرینات ورزشی منظم شور و شوق شما را به مسائل جنسی افزایش داده و باعث می شود که بهتر ارضاء شوید. بالا رفتن تحمل بدن و قدرت عضلات عملکرد جنسی شما را افزایش می دهد.

 

 9-  فشارهای عصبی، افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد.

ورزش باعث می شود که اضطراب و  استرس شما به پائین ترین حد خود برسد. در این حالت بدن شما بعد از یک یا دو ساعت بعد از اتمام تمریناتتان اندورفین بیشتری تولید خواهد کرد که اعصاب شما را تسکین داده و آسودگی خیالتان را افزایش خواهد داد. فایده دیگر فعالیت بدنی این است که شما را به داشتن رژیم غذایی مناسب تشویق می کند و تغذیه مناسب هم استرس را کاهش می دهد. حتی بعضی تحقیقات نشان داده است که از ورزش می توانیم به عنوان درمانی برای افسردگی نیز استفاده کنیم.

 

10-  احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد.

بهترین نتیجه ای که از تمرینات ورزشی گرفته می شود این است که احتمال ابتلای شما را به بسیاری از بیماری های جدی و کشنده مثل بیماری های قلبی، فشار خون بالا، پوکی استخوان، دیابت، چاقی، کلسترول بالا، سرطان سینه ، ایست و حملات قلبی و ورم مفاصل کاهش می دهد.

 

 

پس ورزش کنید!

ــــــــــــــــــــــــــــــ  

سالهاست که این چیزها را شنیده اید، اما حالا دیگر به دقت می دانید که چرا ورزش کردن برای شما مفید است. دیگر بهانه نیاورید و تمرینات منظم را از همین امروز شروع کنید.

يکشنبه 5/3/1392 - 18:33 - 0 تشکر 606362

چرا ورزش برای سلامت روان هم مفید است؟


نویسندگان: راضیه رضایی، محمد فتحی





آیا می دانیدكه مغز توانایی فوق العاده ای برای تغییرپذیری دارد و هر رویدادی كه ما تجربه می كنیم یا می بینیم موجب تغییراتی در سیناپس های مغز می شود كه آن را LTP (1) می نامند و منجر به یادداری و یادگیری می شود، و آیا می دانید تمرینات مقاومتی مانند تمرین با وزنه و تمرینات استقامتی مانند دویدن آرام علاوه برعضله، باعث تغییراتی در سیستم عصبی می شود؟
آیا می دانید كه بخش زیادی از كسب قدرت در اثر تمرینات قدرتی ناشی از تغییراتی است كه در سیستم عصبی رخ می دهد، به طوری كه تأثیر تمریات قدرتی در كسب قدرت همانند مقوله یادگیری است؟
آیا می دانید تمرینات ورزشی نوع استقامتی موجب ترشح ماده ای به نام BDNF (2) در هیپوكامپ مغز و CGRP (3) در پایانه های عصبی می شود كه هر دو در حفظ بقای سیستم عصبی مركزی و سیستم عصبی پیرامونی نقش حیاتی دارند؟ آیا می دانید كنترل هر سمت بدن در نیمكره مقابل مغز صورت می گیرد؟ و ورزش با یك طرف بدن نه تنها باعث تغییراتی در نیمكره مغزی كنترل كننده آن سمت برای اجرای كارآمد می شود، بلكه باعث تغییراتی در نیمكره طرف دیگر می شود. به همین دلیل است زمانی كه حركتی را با یك دست یاد می گیریم می توانیم آن را به صورت نسبی با دست مقابل اجرا كنیم، در صورتی كه آن دست آن حركت را قبلاً تمرین نكرده است. این پدیده را آموزش متقابل (4) یا اثر متقاطع تمرین (5) می نامند.
هر اندامِ بدن، برای كنترل حركتی خود، بخشی از سطح مغز را به خود اختصاص می دهد. آیا می دانید تمرین حركتی با هر عضو باعث می شود بخش كنترل كننده آن عضو در سطح كرتكس مغز افزایش یابد، مثلاً نقشه مربوط به انگشتان در نوازندگان و افراد نابینا كه خط بریل می خوانند در مقایسه با افراد غیرماهر در كرتكس حركتی بیشتر گسترش یافته است. نقشه مربوط به انگشتان دست برتر در بازیكنان رشته بدمینتون در مقایسه با دست غیربرتر و افراد غیرماهر گسترش می یابد. نتایج این مطالعات نشان می دهد كه تمرین بلندمدت مهارت های حسی حركتی می تواند سازمان بندی عملكردی را در نقشه قشری ایجاد كند.
آیا می دانید كه تمرینات حركتی پیچیده مانند (ژیمناستیك) موجب افزایش سیناپس نورونی و گسترش دندریتی در داخل قشر حركتی می شود، و همه اینها موجب افزایش كارایی مغز و در حقیقت راهی برای افزایش بقای سلول های عصبی مغز است؟
آیا می دانید كه ورزش موجب افزایش ترشح آنفكالین در سیستم عصبی می شود كه باعث كاهش درد و همچنین سرزندگی و شادابی فرد می شود؟
آیا می دانید كه فعالیت های استقامتی موجب افزایش حجم مغز می شود، به خصوص اگر این فعالیت ها در دراز مدت (6ماه و بیشتر) انجام گیرند؟

ورزش بر آلزایمر چه اثری دارد؟


آیا می دانید فعالیت های ورزشی موجب كاهش آمیلوئید- بتا می شود كه در ایجاد آلزایمر نقش دارد؟ این پروتئین در سلول های دستگاه عصبی وجود دارد و در اتصال سلول ها به هم، تماس سلول ها و اتصال به ماتریس خارج سلولی و اسكلت سلولی نقش دارد. پژوهشگران نشان دادند كه 5 ماه تمرینات ورزشی اختیاری، منجر به كاهش در آمیلوئید - بتای خارج سلولی در سطح هیپوكامپ می شود. به خوبی ثابت شده است كه تمرینات ورزشی هوازی، جریان خون مغزی كورتكس های آهیانه گیجگاهی و پیشین را در افراد مسن افزایش می دهد. رشد مویرگ ها و بهبود جریان خون مغزی، در كرتكس پس سری و پیشین افراد آلزایمری دیده شده است. افت جریان خون مغز به پایین تر از سطح حیاتی، منجر به تنظیم مثبت و غیرعملكردی اکسیدنیتریك شده كه می تواند باعث كاهش در فعالیت فعال كننده پلاسموژن ویژه بافت (t-PA) (6) شود. نهایتاً این كاهش با افزایشی در آمیلوئید- بتا همراه است.
با این حال، فعالیت t-PA تولید پلاسمین را افزایش می دهد كه ممكن است آمیلوئید - بتا را تجزیه كند. بنابراین، تمرینات ورزشی نیز به خاطر افزایش سطح فعالیت بدن باعث افزایش رهایش اكسیدنیتریك شده و ضمن افزایش جریان خون مغزی، فعالیت t-PA را نیز بالا می برد.

فواید بالقوه ورزش برای عوارض مرتبط با آلزایمر


كاهش وزن مشاهده شده در بیماران آلزایمری، مرتبط با كاهش بافت عضلانی است. كاهش بافت عضلانی موجب كاهش قدرت عضلانی و افتادن مكرر می شود و در نتیجه باعث كاهش استقلال عملكری فرد خواهد شد. در این مورد، بسیاری از مطالعات، تأثیر ورزش بر كاهش افتادن و افزایش تعادل را در این بیماران گزارش كرده اند. به علاوه، مشخص شده است كه تمرین قدرتی می تواند كاهش در توده عضله اسكلتی را متوقف كند و نیز كاهش شناختی را بهبود بخشد. بهبود كاهش شناختی از طریق تمرینات قلبی - عروقی نیز كسب شده است. بنابراین، تمرین ورزشی مداخله ساده و مفیدی است.
از دیگر فوائد تمرینات ورزشی برای بیماران آلزایمری، می توان به تغییر در خلق و خو اشاره كرد. افسردگی با آلزایمر همراه است و 5 تا 23 درصد از بیماران را متأثر می كند. نشان داده شده است كه بیماران آلزایمری كه ورزش می كنند احتمال ابتلا به افسردگی در آنها كمتر است. در حقیقت، تأثیر فعالیت های هوازی بر كاهش پاسخ به استرس و بهبود كیفیت زندگی از طریق رهایش اندروفین ها مشخص شده است.
نهایتاً، چندین مطالعه نیز از تأثیر ورزش بر كاهش رفتارهای ناخواسته مرتبط با آلزایمر، مانند سرگردانی، دست كشیدن روی لباس، ایجاد صداهای تكراری، فحش دادن و رفتارهای پرخاشگرانه و بهبود در ایجاد ارتباط و شركت در جمع سخن گفته اند.

تأثیرات افزوده فعالیت ورزشی در افراد آلزایمری


علاوه بر موارد ویژه بیماری آلزایمر، این بیماران می توانند از فواید بالقوه فعالیت های ورزشی كسب شده توسط افراد سالم نیز بهره مند شوند. این فوائد شامل افزایش اشتها، بهبود خواب، افزایش چگالی استخوانی و سلامت قلبی - عروقی و... است. در این مورد، باید توجه داشت كه فاكتورهای خطرزای ثانویه مرتبط با آغاز آلزایمر، مانند بیماری های قلبی، بی تحركی یا فشار خون، می توانند از طریق فعالیت های هوازی تعدیل شوند.
در نهایت، چندین مطالعه كه از موش های تراژنی استفاده كرده اند، نشان دادند كه فعالیت هوازی، ضخامت كرتكس حركتی و بیان فاكتور رشدی در مغز را افزایش می دهد، كه منجر به رگ زایی در هر دوی كرتكس حركتی و مخچه می شود و موجب فعال شدن ساز و كارهای هموستاتیك (تعادل بخش) درونی شده كه آن نیز فرایندهای انحطاط عصبی فعال را خنثی می كند.
فعالیت های ورزشی، موجب افزایش جریان خون در سیستم عصبی مركزی می شود كه میزان دسترسی سلول های عصبی مركزی به اكسیژن و گلوكز را افزایش می دهد و موجب افزایش بقای آنها می شود. شاید به همین دلیل است كه ورزش برای افراد تجویز می شود. و می دانیم كه ورزش آسان ترین، ارزان ترین و در دسترس ترین وسیله برای ارتقا سلامت است.
به قول یكی از پژوهشگران "اگر می شد فعالیت ورزشی را داخل یك قرص یا كپسول گنجاند، در آن صورت پرمصرف ترین داروی تجویز شده در طول تاریخ می شد!"
آن چه گفته شد خلاصه كوتاهی از تأثیر ورزش بر سیستم عصبی بود، پس با ورزش علاوه بر ارتقای سلامت جسمی، سلامت روحی و روانی نیز ارتقا می یابد.

پی نوشت ها :


1- Long - term potentiation
2- Brain derived neurotrophic factor
3- calcitonin gene related protein
4- cross educationtype plasminogen activator (t-pA)
5- cross- training effect- tissue


منبع: ماهنامه دانشمند شماره 577

يکشنبه 5/3/1392 - 18:33 - 0 تشکر 606363

بررسی لزوم ورزش همگانی؛چرا ورزش بانوان مهم است؟


12

ورزش در بسیاری از جوامع همانند غذا خوردن، استراحت، بهداشت و... یکی از الزامات زندگی محسوب می شود. در جامعه ما شاید هنوز به این مرحله نرسیده باشیم، مخصوصا در مورد ورزش بانوان. با اینکه ورزش بانوان از ورزش سایر اقشار اهمیت بیشتری نداشته باشد، کم اهمیت تر نیست.


سرویس اجتماعی به دخت

ترویج ورزش بین بانوان خصوصاً مادران تأتیر بسیار زیادی در ایجاد علاقه و محبت بیشتر درمیان اعضای خانواده دارد .ار آنجا که مادران نقش مهمی در خانواده دارند، در صورتی که مادران ورزشکار داشته باشیم، خانواده ای سالم و شاداب و تندرست خواهیم داشت و با توجه به بروز بیماری هایی مانند دیابت، چاقی مفرط و … که در خانواده ها رشد صعودی پیدا کرده است، ورزش روزانه، آن هم حداقل روزی ۲۰ دقیقه، یکی از واجبات زندگی ماشینی و ارتباطات الکترونیکی برای همه مخصوصا خانم هاست.


اما توسعه ورزش همگانی در بانوان نیازمند تقویت اماکن ورزشی بانوان است. توسعه ورزش همگانی بین بانوان زمینه رشد ورزش قهرمانی هم در کشور می شود. با شروع به کار وزارت ورزش و جوانان در نمودار جدید وزارت ورزش و جوانان ، ورزش همگانی زیر مجموعه معاونت ورزش بانوان قرار گرفته است که این اهمیت ورزش را برای همه اعضای خانواده  نشان می دهد. در واقع  توسعه ورزش بانوان  از اصلی ترین راه های توسعه ورزش در میان کل جامعه است.

يکشنبه 5/3/1392 - 18:34 - 0 تشکر 606364

اصلا چرا ورزش کنیم ؟


10 واقعیت درباره ورزش
دوست دارید سر کار تند و تیز تر شوید؟ وقتی به خانه می آیید کمتر احساس خستگی کنید؟ بتوانید ساعاتی را به آسودگی کنار همسرتان بگذرانید؟ یا حتی بتوانید بدون احساس گناه شیرینی بخورید؟

اگر پاسخ شما به این سؤالات مثبت است، ورزش چاره ی کارتان است!

فعال بودن از نظر جسمی فواید و مزایای بسیار زیادی برای شما دارد. اگر به دنبال انگیزه ای برای شروع یک برنامه ی ورزشی هستید یا می خواهید تمرینات خود را به صورت منظم از سر بگیرید، در این مقاله 10 نکته درمورد ورزش فیتنس و بدنسازی برایتان عنوان می کنیم که امیدواریم بتواند انگیزه ی لازم را در شما ایجاد کند.

1. ورزش قوای مغزی را تقویت می کند.

دیوید اَتکینسون، مربی حرفه ای بدنسازی اعتقاد دارد که ورزش نه تنها باعث تقویت بنیه و جسم شما می شود، بلکه به عملکرد مغزتان هم کمک می کند.

"ورزش سطح انرژی بدن را بالا برده و همچنین میزان سروتونین موجود در مغز را که باعث افزایش کارکرد آن می شود را نیز افزایش می دهد. آشکار است که کسانی که فعالیت بدنی بالایی دارند یا ورزش می کنند، کارایی بسیار بالاتری در محل کار دارند. شرکت ها و کمپانی هایی که ساعات اتلاف وقت و مرخصی های استعلاجی کارکنانشان کمتر باشد، نه تنها هزینه های بهداشتی و درمانی کمتری متقبل می شوند، بلکه درکل پیشرفت بیشتری نیز در کار خواهند داشت."

2. جنبش و تکاپو، استرس را از بین می برد.

به همان اندازه که فکر و خیال ورزش کردن ممکن است باعث ایجاد استرس در شما شود، وقتی کار تمریناتتان را شروع کردید، در کلیه ی جنبه های زندگی با استرس بسیار کمتری مواجه خواهید شد.

سدریک بریانت روانشناس ورزشی عقیده دارد، "ورزش واکنش تمدد اعصاب در بدن ایجاد خواهد کرد و به نوعی حواس افراد را از آشفتگی ها و فشارهای روحی روانی به طرز مثبتی پرت میکند." او همچنین می گوید ورزش خلق و خو را بهتر کرده و از بروز افسردگی جلوگیری می کند.

شما تنها کسی نیستید که می تواند از خوشبختی و فقدان استرس در زندگی لذت ببرد. هرچه استرستان کمتر باشد، تند مزاجی و زود رنجیتان نیز کمتر خواهد شد و این مسئله باعث تقویت رابطه تان با همسر، فرزندان و دوستانتان خواهد شد.

3. ورزش به شما انرژی می دهد.




ممکن است تعجب کنید که چطور 30 دقیقه در روز ورزش کردن می تواند کل روزتان را تغییر دهد. وقتی طی ورزش، اندورفین به جریان خونتان وارد می شود، بقیه ی روز احساس انرژی بیشتر خواهید داشت.

و وقتی قدرت و استقامت بدنیتان را تقویت کردید، انجام کارهای روزانه مثل حمل خریدهای خانه یا بالا رفتن از پله ها برایتان ساده تر خواهد شد. و این مسئله باعث می شود درطول روز بسیار پرانرژی تر باشید.

یکی از مهمترین بهانه های افراد که به مشاوران ورزشی مراجعه می کنند این است که برای ورزش کردن خسته هستند. متخصصین عقیده دارند با اینکه ورزش در ابتدای کار ممکن است خستگی شما را بیشتر کند، اما این وضع خیلی دوام نمی آورد. احساس خستگی جسمی که بعد از ورزش کردن دارید مثل خستگی های عادی روزمره نیست. بعلاوه وقتی بدنتان به ورزش عادت کرد، میزان انرژیتان روز به روز بیشتر خواهد شد.

4. پیدا کردن کمی وقت برای ورزش چندان هم دشوار نیست.

اَتکینسون اعتقاد دارد که کلید کار این است که از زمانتان بهتر و عاقلانه تر بهره گیرید. باید با یک تیر دو نشان بزنید.

فرزندانتان را به پارک ببرید یا با آنها به دوچرخه سواری بروید. با اینکار نه تنها کمی فعالیت بدنی انجام داده اید بلکه از بودن کنار خانواده هم لذت برده اید. با بچه ها به شنا بروید. حتی قایم باشک بازی با آنها هم نوعی فعالیت فیزیکی به شمار می رود و بهتر از هیچی است.

با همکارانتان قرار پیاده روی بگذارید. این فکر را از ذهنتان دور کنید که برای ورزش کردن حتماً باید به باشگاه بروید و روزی یک ساعت در آنجا مشغول به تمرین شوید. با اضافه کردن کمی فعالیت بدنی به کارهای روزانه تان به همان میزان به سلامت جسمتان کمک خواهید کرد.

اتکینسون می گوید، "همه باید حداقل 20 دقیقه در روز فعالیت جسمانی در حد ورزش داشته باشند. گاهی اوقات 10 دقیقه طناب زدن از 20 دقیقه پیاده روی یا دو بهتر است. جاروبرقی کشیدن خانه در صبح، بردن بچه ها به پارک در بعد از ظهر و کمی پیاده روی با همسرتان هنگام شب می تواند روزی بسیار فعال را برایتان بسازد.

دستورالعمل های جدید دولت عنوان میکند که برای کاهش وزن و حفظ آن، باید حداقل روزی 60 دقیقه ورزش کنید، اما برای حفظ سلامتی و استفاده از فواید ورزش در مقابله با بیماری ها، روزی نیم ساعت هم کفایت می کند.

5. ورزش به ایجاد رابطه ها کمک می کند.



مطمئناً ورزش کردن به همراه کسی دیگر، همسر، خواهر یا برادر، یا یک دوست، در تقویت رابطه تان با او بسیار مثمرثمر خواهد بود. علاوه بر این متخصصین عقیده دارند که ورزش اگر به صورت جمعی یا دونفره انجام شود، لذت بخش تر می شود.

به همین خاطر برنامه ای بریزید که هر شب بعد از شام با همسرتان به پیاده روی بروید. با خواهر یا برادرتان یا دوستتان هم برنامه ی تنیس بگذارید یا با هم به باشگاه ایروبیک بروید.

کسانی که برای ورزش کردن خود یک همراه دارند، نسبت به کسانی که تنهایی ورزش می کنند، در ادامه ی تمرینات خود پایدارتر هستند و بیشتر به اهدافشان دست پیدا می کنند.

6. ورزش از بروز بیماری ها جلوگیری می کند.

تحقیقات نشان داده است که ورزش می تواند بروز بیماری های قلبی، سکته، فشارخون بالا، کلسترول بالا، دیابت نوع دو، پوکی استخوان، ورم مفاصل، و از دست رفتن حجم عضلانی را کندتر کرده یا از آن جلوگیری کند.

ورزش همچنین پیر شدن را هم آسانتر می کند. سدریک بریانت عقیده دارد، "از آنجا که ورزش باعث تقویت عضلات و مفاصل می شود، از بسیاری از دردهای دوران میانسالی که به خاطر عدم فعالیت فیزیکی ایجاد می شود، می کاهد.

ورزش همچنین باعث تقیت سیستم دفاعی بدن نیز می شود و به همین دلیل کمتر به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا خواهید شد. بریانت می گوید، "هیچ نوع بیماری خاصی وجود ندارد که ورزش کردن روی آن تاثیر مثبت نداشته باشد."

7. فیتنس قلبتان را تقویت می کند.



بریانت عقیده دارد ورزش نه تنها به مقابله با بیماری ها مقابله می کند، بلکه قلبتان را هم تقویت می کند. و این مسئله باعث می شود ورزش کردن یا سایر فعالیت های فیزیکی روزانه تان، برایتان ساده تر شود.

او می گوید، "قلب شما و سیستم قلبی-عروقیتان، با ورزش بسیار کارآمدتر عمل خواهند کرد و قلبتان پلاک های کمتری خواهد ساخت. و وقتی قلب قدرت بیشتری پیدا کرد، برای ایجاد همان مقدار نیرو، لازم نیست آنقدر تند بتپد.

فقط پس از چند روز از شروع تمریناتتان، بدن خود را با این محرکات جدید هماهنگ می کند و ورزش برایتان ساده تر خواهد شد و خستگی کمتری احساس خواهید کرد. تنفستان نیز حین ورزش بهتر می شود.

8. ورزش اجازه می دهد بیشتر بخورید.

حجم عضلانی کالری بیشتری نسبت به چربی های بدن می سوزانند. از اینرو، هر چه عضلات بدنتان بیشتر باشد، میزان سوخت و ساز بدنتان حین استراحت بیشتر خواهد شد. و وقتی هم که ورزش می کنید کالری بیشتری می سوزانید.

اینها به این معناست که وقتی به طور منظم ورزش می کنید می توانید هر از گاهی از شیرینی جات یا شکلات هایی که دوست دارید، نه دزدکی، بخورید. وقتی مداوم ورزش کنید باعث نمی شود که با خوردن یک شیرینی 10 قدم به عقب برگردید.

9. ورزش کارائیتان را بالا می برد.

بعد از چند هفته ورزش منظم، ممکن است لباستان طور دیگری در تنتان بایستد و احساس کنید که شکل ماهیچه هایتان متفاوت شده اند.

ورزش مداوم عضلات و ماهیچه هایتان را تقویت می کند، انعطاف پذیریتان را بیشتر می کند، و کارایی کلیتان را هم ارتقاء می دهید.

بریانت در این زمینه می گوید، "عضلاتتان خیلی کارآمدتر کار میکنند و استقامتتان بالاتر خواهد رفت. همچنین زمان واکنش و توازن بدنتان هم تقویت خواهد شد."

10. کاهش وزن مهمترین هدف نیست.

یکی از مهمترین دلایل ورزش کردن برای خیلی از افراد کم کردن وزن است. اما مطمئناً این تنها فایده ی یک برنامه ی ورزشی نیست.

بریانت می گوید، کاهش وزن برای آندسته از افرادی که به تازگی تمرینات ورزشی خود را شروع کرده اند، هدفی دراز مدت است و این می تواند تا قسمتی ناامید کننده باشد. مردم معمولاً اگر نتوانند سریع نتیجه بگیرند، قادر به ادامه ی کار نیستند.

از اینرو بریانت عقیده دارد که، مردم علاوه بر کاهش وزن باید بر فوایدی که ورزش میتواند کاراییتان در کارهای روزانه داشته باشد نیز فکر کنند. این هم می تواند انگیزه ای برای ادامه ی راهشان باشد.

وقتی برنامه ی ورزشیتان را شروع می کنید، هر هدفی که از کاهش وزن در ذهنتان باشد، نباید بگذارید که تنها هدفتان باشد. سعی کنید برای انرژی بیشتری که به شما می دهد، برای اینکه استرستان را کم می کند و قوای جسمانیتان را تقویت میکند به سراغ ورزش بروید.

وقتی این اهداف باهم در ذهنتان باشد، خیلی زود ورزش قسمتی از زندگیتان خواهد شد.

يکشنبه 5/3/1392 - 18:34 - 0 تشکر 606365


چرا ورزش می کنیم؟

ورزش کنید به 10 دلیل

دوست دارید سرکار تند و تیزتر شوید؟ وقتی به خانه می آیید کمتر احساس خستگی کنید؟ بتوانید ساعاتی را به آسودگی کنار همسرتان بگذرانید؟ یا حتی بتوانید بدون احساس گناه شیرینی بخورید؟ اگر پاسخ شما به این سؤالات مثبت است، ورزش چاره کارتان است. فعال بودن از نظر جسمی فواید و مزایای بسیار زیادی برای شما دارد. اگر به دنبال انگیزه ای برای شروع یک برنامه ورزشی هستید یا می خواهید تمرینات خود را به صورت منظم از سر بگیرید، در این جا 10 نکته در مورد ورزش و بدنسازی برایتان عنوان می کنیم که امیدواریم بتواند انگیزه لازم را در شما ایجاد کند.

1- ورزش قوای ذهنی را تقویت می کند.

  دیوید اتکینسون، مربی حرفه ای بدنسازی اعتقاد دارد که ورزش نه تنها موجب تقویت بنیه و جسم شما می شود،‌بلکه به عملکرد مغز تان هم کمک میکند."ورزش سطح انرژی بدن را بالا برده و همچنین میزان سروتونین موجود در مغز را که موجب افزایش کارکرد آن می شود را نیز افزایش می دهد. آشکار است کسانی که فعالیت بدنی بالایی دارند یا ورزش می کنند، کارایی بسیار بالاتری در محل کار دارند. شرکت ها و کمپانی هایی که ساعات اتلاف وقت و مرخصی های استعلاجی کارکنانشان کمتر باشد، نه تنها هزینه های بهداشتی و درمانی کمتری متقبل میشوند، بلکه در کل پیشرفت بیشتری نیز در کار خواهند داشت."

2- ورزش ، استرس را کم می کند

به همان اندازه که فکر و خیال ورزش کردن ممکن است موجب ایجاد استرس در شما شود، وقتی کار تمریناتتان را شروع کردید، در کلیه جنبه های زندگی با استرس بسیار کمتری مواجه خواهید شد. سدریک بریانت روان شناس ورزشی عقیده دارد: "ورزش واکنش تمدد اعصاب در بدن ایجاد خواهد کرد و به نوعی حواس افراد را از آشفتگی ها و فشارهای روحی روانی به طرز مثبتی پرت می کند." او همچنین می گوید:"ورزش خلق و خو را بهتر کرده و از بروز افسردگی جلوگیری می کند." شما تنها کسی نیستید که می تواند از خوشبختی و فقدان استرس در زندگی لذت ببرد. هر چه استرستان کمتر باشد، تند مزاجی و زود رنجیتان نیز امتر خواهد شد و این مسأله باعث تقویت رابطه تان با همسر، فرزندان و دوستانتان خواهد شد.

3- ورزش به آدم انرژی می دهد

ممکن است تعجب کنید که چطور 30 دقیقه در روز ورزش کردن می تواند کل روزتان را تغییر دهد. وقتی طی ورزش، اندورفین به جریان خونتان وارد میشود، بقیه ی روز احساس انرژی بیشتر خواهید داشت، و وقتی قدرت و استقامت بدنیتان را تقویت کردید، انجام کارهای روزانه مثل حمل خریدهای خانه یا بالا رفتن از پله ها برایتان ساده تر خواهد شد و این مسأله باعث می شود در طول روز بسیار پرانرژی تر باشید. یکی از مهم ترین بهانه های افرادی که به مشاوران ورزشی مراجعه می کنند این است که برای ورزش کردن خسته هستند. متخصصان عقیده دارند با اینکه ورزش در ابتدای کار ممکن است خستگی شما را بیشتر کند، اما این وضع خیلی دوام نمی آورد. احساس خستگی جسمی که بعد از ورزش کردن دارید مثل خستگی های عادی روزمره نیست. به علاوه وقتی بدنتان به ورزش عدت کرد،‌میزان انرژی تان روز به روز بیشتر خواهد شد.

4- ورزش به وقت آنچنانی نیاز ندارد

آتکینسون اعتقاد دارد که کلید کار این است که از زمانتان بهتر و عاقلانه تر بهره گیرید. باید با یک تیر دو نشان بزنید. فرزندانتان را به به پارک ببرید یا با آنها به دوچرخه سواری بروید. با اینکار نه تنها کمی فعالیت بدنی انجام داده اید بلکه از بودن کنار خانواده هم لذت برده اید. با بچه ها به شنا بروید. حتی قایم باشک بازی با آنها هم نوعی فعالیت فیزیکی به شمار می رود و بهتر از تحرک نداشتن است. با همکارانتان قرار پیاده روی و بیلیارد بگذارید. این فکر را از ذهنتان دور کنید که برای ورزش کردن حتما باید به باشگاه بروید و روزی یک ساعت در آنجا مشغول به تمرین شوید. با اضافه کردن کمی فعالیت بدنی به کارهای روزانه تان به همان میزان به سلامت جسمتان کمک خواهید کرد. اتکینسون می گوید"همه باید حداقل 20 دقیقه در روز فعالیت جسمانی در حد ورزش داشته باشند. گاهی اوقات 10 دقیقه طناب زدن از 20 دقیقه پیاده روی یا دو بهتر است. جاری برقی کشیدن خانه در صبح، بردن بچه ها یه پارک در بعدازظهر و کمی پیاده روی با همسرتان هنگام شب می تواند روزی بسیار فعال را برایتان بسازد." دستورالعمل های جدید دولت عنوان می کند که برای کاهش وزن و حفظ آن، باید حداقل روزی 60 دقیقه ورزش کنید، اما برای حفظ سلامتی و استفاده از فواید ورزش در مقابه با بیماری ها، روزی نیم ساعت هم کفایت می کند.

5- ورزش، رابطه ها را تقویت می کند

 ورزش کردن به همراه کسی دیگر، همسر،‌خواهر یا برادر،‌یا یک دوست، در تقویت رابطه تان با او بسیار مثمرثمر خواهد بود. علاوه بر این متخصصان عقیده دارند که ورزش اگر به صورت جمعی یا دو نفره انجام شود، لذت بخش تر می شود. به همین علت برنامه ای بریزید که هر شب بعد از شام با همسرتان به پیاده روی بروید. با خواهر یا برادرتان یا دوستتان برنامه تنیس بگذارید یا با هم به باشگاه ایروبیک بروید. کسانی که برای ورزش کردن خود یه همراه دارند،‌نسبت به کسانی که تنهایی ورزش می کنند، در ادامه تمرینات خود پایدارتر هستند و بیشتر به اهدافشان دست پیدا می کنند.

6- ورزش ،‌از بروز بیماری ها جلوگیری می کند

تحقیقات نشان داده است که ورزش می تواند بروز بیماری های قلبی،‌سکته ، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت نوع دو، پوکی استخوان، ورم مفاصل و از دست رفتن حجم عضلانی را کندتر کرده یا از آن جلوگیری کند. ورزش همچنین یر شدن را هم آسان تر می کند. سدریک بریانت ورزشکارعقیده دارد:"از آنجا که ورزش موجب تقویت عضلات و مفاصل میشود،‌ از بسیاری از دردهای دوران میانسالی که به خاطر عدم فعالیت فیزیکی ایجاد میشود، می کاهد." ورزش همچنین سبب تقویت سیستم دفاعی بدن نیز می شود و به همین دلیل کمتر به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا خواهید شد. بریانت می گوید:"هیچ نوع بیماری خاصی وجود ندارد که ورزش کردن روی آن تأثیر مثبت نداشته باشد".

7- ورزش، ‌قلب را سلامت می کند

بریانت عقیده دارد ورزش نه تنها با بیماری ها مقابله می کند، بلکه قلبتان را هم تقویت می کند و این مسأله موجب می شود ورزش کردن یا یاز فعالیتهای فیزیکی روزانه تان، برایتان ساده تر شود. او می گوید:"قلب شما و سیستم قلبی- عروقیتان، با ورزش بسیار کارآمدتر عمل خواهند کردو قلبتان پلاکت های کمتری خواهد ساخت و وقتی قلب قدرت بیشتری پیدا کرد، برای ایجاد همان مقدار نیرو، لازم نیست آنقدر تند بتپد" فقط پس از چند روز از شروع تمریناتتان، بدن خود را با این محرکات جدید هماهنگ می کند و ورزش برایتان ساده تر خواهد شد و خستگی کمتری احساس خواهید کرد. تنفستان نیز حین ورزش بهتر می شود.

8- ورزش، اشتها را باز می کند

حجم عضلانی کالری بیشتری نسبت به چربی ههای بدن می سوزانند. از این رو ، هر چه عضلات بدنتان بیشتر باشد میزان سوخت و ساز بدنتان حین استراحت بیشتر خواهد شد و وقتی هم که ورزش می کنید کالری بیشتری می سوزانید. اینها به این معناست که وقتی به طور منظم ورزش می کنید،‌می توانید هراز گاهی از شیرینی ها یا شکلات هایی که دوست دارید، نه دزدکی، بخورید. وقتی مداوم ورزش کنید، این کار موجب نمیشود که با خوردن یک شیرینی 10 قدم به عقب برگردید.

9- ورزش، کارایی را بالا می برد

بعد از چند هفته ورزش منظم، ممکن است لباستان طور دیگری در تنان بایسد و احساس کنید که شکل ماهیچهایتان متفاوت شده اند. ورزش مداوم عضلات و ماهیچه هایتان را تقویت می کند،‌انعطاف پذیریتان را بیشتر میکند و کارایی کلی تان را هم ارتقاء می دهد. بریانت در این زمنیه می گوید:"عضلاتتان خیلی کارآمدتر کار می کنند و استقامتتان بالاتر خواهد رفت. همچنین زمان واکنش و توازن بدنتان هم تقویت خواهد شد."

10- ورزش، کاهش وزن را آسان می کند

یکی از مهم ترین دلایل ورزش کردن برای بسیاری از افراد کم کردن وزن است. اما مطمئنا این تنها فایده یک برنامه ورزشی نیست. بریانت می گوید:" کاهش وزن برای آن دسته از افرادی که به تازگی تمرینات ورزشی خود را شروع کرده اند، هدفی دراز مدت است و این می تواند تا قسمتی ناامید کننده باشد. مردم اغلب اگر نتوانند سریع نتیجه بگیرند،‌قادر به ادامه کار نیستند." از این رو بریانت عقیده دارد که مردم علاوه بر کاهش وزن باید به فوایدی که ورزش می تواند بر کارایی شان در کارهای روزانه داشته باشد نیز فکر کنند. این هم می تواند انگیزه ای برای ادامه راهشان باشد. وقتی برنامه ورزشیتان را شروع می کنید، هر هدفی که از کاهش وزن در ذهنتان باشد،‌نباید بگذارید که تنها هدفتان باشد. سعی کنید برای انرژی بیشتری که به شما می دهد و استرستان را کم کرده و قوای جسمانیتان را تقویت می کند به سراغ ورزش بروید. وقتی این اهداف با هم در ذهنتان باشد، خیلی زود ورزش قسمتی از زندگیتان خواهد شد.

يکشنبه 5/3/1392 - 18:35 - 0 تشکر 606366


چرا ورزش برای زنان حیاتی است؟

ورزش


بر اساس دستور العمل مرکز بین المللی پیشگیری و کنترل بیماری ها، همه افراد بزرگسال باید حداقل 2.5 ساعت در هفته ورزش و فعالیت فیزیکی داشته باشند. اما اغلب افراد به ویژه زنان از ورزش کردن سرباز می زنند.


عدم تحرک و فعالیت فیزیکی خطر ابتلا به مرگ زودرس، سکته مغزی، افسردگی، بیماری های قلبی، دیابت نوع دو و برخی سرطان ها را در بزرگسالان افزایش می دهد.

در برخی مطالعات مشاهده شده است که ورزش، خطر سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد. بر اساس این تحقیقات ورزش در پیشگیری از سرطان سینه، به دو دلیل حائز اهمیت است. یکی اثرات فیزیکی مستقیم آن درپیشگیری از این بیماریست و دیگری اثر غیر مستقیم آن از طریق پیشگیری از افزایش وزن به ویژه در زنان یائسه است. افزایش وزن و ابتلا به چاقی یک عامل خطر در ابتلا به انواع سرطان ها می باشد. 

بعد از یائسگی، فرم بدن زنان به دلیل عدم ترشح هورمون استروژن دستخوش تغییر می شود. به جز در کسانی که ورزش می کنند و مراقب رژیم غذایی خود هستند، در سایر زنان یائسه، چاقی به صورت چاقی شکمی  (سیبی شکل) خواهد بود. چاقی سیبی شکل (مدل چاقی مردانه)  در مقایسه با چاقی گلابی شکل (مدل چاقی زنانه) خطرناک تر است.

محققان توصیه می کنند زنان در سنین قبل از یائسگی و پس از آن به طور منظم و حداقل 3 تا 4 روز در هفته ورزش کنند. 

یکی از معضلات دیگر زنان در دوران یائسگی کاهش توده استخوانی و افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان است، که ورزش احتمال این خطر را نیز کاهش داده و موجب حفظ توده استخوانی می شود.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ


www.seemorgh.com/health



يکشنبه 5/3/1392 - 18:36 - 0 تشکر 606368


چرا ورزش نمی کنید؟!





چرا ورزش نمی کنید



امروزه یکی از دلایلی که ما را از تحرک و فعالیتهای بدنی دور می کند مشغولیت ها و پیچیدگی هایی است که  همگان با آن مواجه هستند و این مسئله باعث دوری ما از ورزش کردن می شود. اما چه دلایلی وجود دارد که ما از ورزش کردن دور باشیم. در اینجا عواملی را که می تواند تا حدود زیادی موثر باشد شرح می دهیم؛




۱) نداشتن فرصت کافی:



این دلیل رایج ترین بهانه ای است که از آن استفاده می شود. مثلا درگیری با کار، دیدن اقوام و دوستان، رسیدگی به امور منزل و... که می تواند از جمله کارهایی باشد که ما در طی شبانه روز با آن سر و کار داریم. حال باید به چه صورت عمل کنیم؟ اول اینکه زمان را طوری تنظیم کنید که به همه فعالیت ها برسید یعنی برای زمان خودتان برنامه ریزی کنید و سعی کنید طبق جدول زمانبندی جلو بروید. کار بعدی این است که در حین ورزش از تمام عضلات خود کار بکشید. لازم نیست چند ساعت را به ورزش کردن اختصاص بدهید، در همان مدت کوتاه هم می توانید نتیجه بهتری را حاصل کنید. اما به شرط آنکه خوب کارکنید. دوم اینکه محلی را برای ورزش انتخاب کنید که برای رفتن و آمدن دچار خستگی مضاعف نشوید.



۲) ورزش می کنید ولی نتیجه نمی گیرید:



مدتی است در حال ورزش کردن هستید و فکر می کنید که در همان نقطه آغاز ایستاده و تغییر در وزنتان پیدا نشده است. نگران نباشید و انگیزه خود را از دست ندهید و باز هم ادامه دهید. برای این کار می توانید از یک مربی متخصص کمک بگیرید تا با یک برنامه ریزی بهتر انگیزه از دست رفته خود را جبران کنید. به راستی هدفتان از ورزش کردن چیست؟ اگر از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید از راه ورزش به وزن مورد علاقه تان برسید، عجله نکنید. باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید و نگاهی هم به تغذیه خود بیندازید، اگر هم موقع تماشای تلویزیون عادت دارید تنقلاتی مصرف کنید که از حجم بالای کالری برخوردار هستند، نباید انتظاری از ورزش داشته باشید که تغییراتی را در شما حاصل کند. مسلما در عرض چند هفته نمی شود تمام چربی های انباشته شده را از بین برد. اگر حرکاتی که شما انجام می دهید پیوسته و آهسته باشد به اهدافتان خواهید رسید.



۳) در ورزش صدمه دیده اید:



اگر در انجام تمرینات ورزشی آسیب دیده اید، دلیلی بر آن نیست که ورزش را کلا کنار بگذارید. اما ناامید هم نشوید. حال باید چه کاری انجام داد؟ به جنبه های دیگر ورزش توجه کنید. اگر تا به حال وزنه های سنگین می زدید، از این به بعد سبکتر کار کنید و بیشتر مراقب خود باشید.



سعی تان بر این باشد که روی قسمت های مختلف بدنتان هم کار کنید. اگر در حین ورزش عضوی از بدنتان صدمه دید روی قسمت های دیگر خود کار کنید.



۴) کار زیادی در محل ورزش انجام نمی دهید و بیشتر وقت تلف می کنید:



این موضوع تا حدودی به برخوردهای اجتماعی شما در محل ورزش مربوط می شود. اگر بیشتر از ورزش، استراحت دارید و یا با افراد مشغول صحبت کردن می شوید، وقتش رسیده است که ببینید دلیل ورزش کردنتان چیست و برای این کار چه باید انجام بدهید؛ سعی کنید تمرینات را در یک زمان مشخص شروع کرده و به اتمام برسانید و بعد از فعالیت یا در حین استراحت با دوستان خود صحبت نکنید. از فکر کردن به مشکلات روزمره جدا خودداری کنید و فقط بر روی تمرینات تمرکز کنید.



۵) محیطی که می روید برایتان جالب نیست:



اگر مدت هاست که به یک باشگاه ورزشی می روید و فکرمی کنید که این باشگاه شما را از ورزش زده کرده یا پیشرفتی در رشته ورزشی خود نمی بینید، اکنون وقت خوبی است که محل ورزش خود را عوض کنید. برای این کار در باشگاهی جدید عضو شده و تمرینات بعدی را در آن محیط دنبال کنید.



۶) مورد حمایت کسی نیستید:



از اینکه شما ساعاتی را در باشگاه سپری می کنید ممکن است برای خانواده ناراحت کننده باشد، به این دلیل که رسیدگی به امور منزل و افراد خانواده خیلی کم باشد و وقت کمتری برایشان داشته باشید و یا دوستانتان از اینکه در کنار آنها نیستید از شما جدا شوند. طوری رفتار کنید که احساس نکنند دیگر تمایلی به ادامه دوستی ندارید از آنها بخواهید شما را یاری کنند و کنارتان باشند.



۷) از ادامه ورزش منصرف شده اید:



اگر این احساس در شما پدید آمده که ورزش کردن تکراری شده و انگیزه ای برای استمرار آن ندارید، خود را به خاطر این موضوع ناراحت و نگران نکنید. حال برای رفع این مشکل چه باید کرد، بهتر است برای این کار به خود استراحت کافی بدهید و به هدفتان فکر کنید. با این کار انگیزه ای را که از دست داده اید دوباره به دست خواهید آورد. این بار از تمرینات جدیدتری که به روز هستند استفاده کنید، بعد از حاصل شدن نتیجه دلخواه برای خود وسیله ای را بخرید که خیلی دوستش دارید. دلایل زیادی که برای شما پیش می آید و باعث می شود که دیگر ورزش نکنید نباید شما را نگران و ناراحت کند، چراکه این موضوع ممکن است برای همه به وجود بیاید. فقط باید فکر کرد که چه چیزی باعث کناره گیری شما از ورزش می شود و در آن موقع است که باید به دنبال راه حل درست باشید تا انگیزه از دست رفته خود را باز گردانید. کلام آخر این است که ورزش و فعالیت بدنی جزء جدا نشدنی زندگی و وسیله ای برای تضمین سلامتی جسم و روان آدمی است. ورزش نکردن موجب توقف رشد و بروز افسردگی و از دست دادن نشاط و شادابی می شود.


منبع: resalat news.com


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.