• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن مدیریت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
مدیریت (بازدید: 1892)
پنج شنبه 22/1/1392 - 0:3 -0 تشکر 597662
مدیریت مارگارت تاچر

قدرت افراد غیرمنطقی

خانم تاچر را از آن جهت "بانوی آهنین" می خوانند که دارای اراده ای سخت قوی بود. وقتی تصمیم به انجام کاری می گرفت یا نیاز به وجود چیزی می دید، هیچ جنبنده و غیرجنبده ای جلودار و مانعش نبود.

او از آن دست رهبرانی بود که به قول جرج برنارد شاو معروف با استفاده از قدرت بی منطقی به هر آنچه می خواست می رسید.

توجه داشته باشید که افراد منطقی کسانی هستند که خود را با جهان پیرامونشان تطبیق می دهند در حالیکه غیرمنطقی ها کاری می کنند که جهان پیرامونشان هم نوای آنها شود.

گلوله های فولادی

برای تبدیل شدن به یک رهبر غیرمنطفی باید قدرت شخصی فوق العاده و اراده ای قوی برای ریسک و خطر کردن داشت. خانم تاچر زمانی مسوولیت را در بریتانیا به عهده گرفت که ناامیدی گسترده ای درباره آینده بریتانیا وجود داشت و هم در داخل و هم در خارج از کشور دیگر کسی بریتانیا را به عنوان یک قدرت جهانی قبول نداشت.

او به چالش با مسائلی که در نظر عموم غیرممکن می نمود، پرداخت؛ از خصوصی سازی گرفته تا موضوع جزایر فالکلند.

این اراده استوار و فولادین برای یک زن باعث تعجب و شگفتی خیلی ها شد. این نوع رهبری خانم تاچر الهام بخش است. خانم تاچر به همه به ویژه به کسانی که از شرایط موجود قطع امید کرده بودند یا آنهایی که تنها خود را پایبند و متعهد به روش ها و آداب موجود می دانستند، نشان داد که هر کاری شدنی است.

تنها تعداد بسیار کمی از افراد با انگیزه هستند که می توانند بر جمعیت زیادی از آدم های بی انگیزه و شکست خورده در برابر شرایط موجود را غلبه کنند.

گوشی از قلع

وقتی شما باور فعلی و جاری جامعه را به مبارزه بطلبید، می توانید تا حدی خود را به کر بودن بزنید. در واقع هیچ سر و صدایی نمی تواند شما را از مسیرتان منحرف کند. البته باید توجه داشت که "تا حدی" کر بودن مدنظر است و نه ناشنوایی مطلق، چراکه ناشنوایی کامل می تواند رهبر گروه را از شنیدن بازخوردها و نظرات کارساز هم غافل کند.

به عنوان مثال خانم تاچر آشکارا از قدرت شورشیانی که در میان طرفدارانش بودند و در نهایت پشتش را خالی کردند، شگفت زده شد. اگر شنونده خوبی بود شاید می توانست خود از میان آنها نجات دهد.

درسی که خانم تاچر به ما می دهد این است که داشتن گوشی از جنس قلع مفید است و می تواند به عنوان یک تاکتیک استفاده شود اما بسیار مهم است که به آنچه در اطرافتان رخ می دهد توجه نشان دهید و در برابرشان خود را به ناشنوایی نزنید.

قلب سنگی

بسیاری از مردم در سراسر جهان خانم تاچر را به عنوان فردی بی عاطفه و بی احساس می شناختند. اما کسانی که از نزدیک با او آشنایی داشتند، این باور را بدور از واقعیت می دانستند.

گواه این موضوع، همانطور که در فیلم "بانوی آهنین" و با بازی مریل استریپ در نقش خانم تاچر نشان داده می شود، نامه هایی است که وی شخصا برای تشکر از و همدردی با خانواده های نیروهای نظامی کشته شده در مبارزات فالکلند می نوشت.

اما از طرفی در مواقع لزوم هم قلب سنگی داشت و همین امر باعث می شد تا بسیاری از افراد جامعه از او خوششان نیاید.

ویژگی های مدیریتی نخستین بانوی نخست وزیر در بریتانیا می تواند بسیار الهام بخش باشد برای تمامی کسانی که مشتاق مدیریت در هر کجای جهان هستند.

 


پنج شنبه 22/1/1392 - 21:26 - 0 تشکر 597793

سلام

دست گلتون درد نکنه

تصمیم گیری مدبرانه تو شرایط سخت کار انسانهای قدرتمنده

خانم تاچر یکی از انسانها و مهمتر از اون زنان قدرتمند تاریخ بودن

یا علی

پنج شنبه 22/1/1392 - 21:41 - 0 تشکر 597795

سلام 

ممنونم از شما استاد گرامی و بزرگوار به خاطر ثبت اولین تاپیکتون تو انجمنم .. این کار شما واقعا برای من ارزشمنده و قدر میدونم .. 

و خیلی سپاسگزارم که این موضوع رو به روز و تا این حد مفید انتخاب کردین

واقعا وقتی از کارهای بزرگ خانم تاچر میشنوم یا میخونم متعجب میشم

چند روز پیش با بابا تو ماشین بودیم و داشتن رادیو کویت گوش میدادن .. اینقد از روابط معرکه ای که خانم تاچر باعثش بود تعریف کرد این مجری ، یه کم احساس کردم داره اغراق میکنه .. اونوقت بود که بابا بیشتر توضیح دادن و بیشتر از قبل با این شخصیت بزرگ آشنا شدم 

و با این تاپیک معرکه ی شما الان واقعا دارم احساس میکنم چطور یه زن میتونه اینقد بزرگ و قدرتمند عمل کنه در حوزه مدیریت

...

استاد به نظر شما قبل از تمام توانایی هاش ، این شخصیت کاریزماتیک ایشون نبوده که به موفقیتش کمک کرده ؟

مثلا در مورد همین قدرت افراد غیر منطقی ، چی غیر از شخصیت کاریزماتیک و نوع برخورد و تعامل یه نفر میتونه این قدرت رو بهش بده؟

میدونی فرق انجمن مدیریت با انجمنای دیگه چیه ؟

دوست داری بدونی ؟ خب فرقش اینه : همه ی انجمنهای تخصصی تبیان فقط یه مدیر داره ، ولی تو انجمن مدیریت هر کس بیاد و فعالیت کنه

خودش یه مدیره پس بیا انجمن مدیریت و با چشمان یک مدیر نگاه کن

 

شنبه 24/1/1392 - 13:55 - 0 تشکر 598031

مارگارت تاچر شاید به نظر من و شما درنگاه اول کاریزماتیک باشه .در واقع می شه گفت دنبال چیز دیگه ای باید بود که باعث شده مارگارت تاچر یک مدیر موفق باشه .کاریزماتیک یعنی داشتن جذبه الهی .مثل گاندی -لوترکینگ -این جور ادما سعی میکنن مثلا گزینه جنگ گزینه اخر باشه این رو در گاندی و لوترکینگ دیدیم که از راه مسالمت امیز سعی کردند.پس نمیشه گفت ایشون کاریزماتیکش بالا بوده.از طرفی افراد کاریزماتیک ، در رهبری شون محبوبیت اکثریت دارند ولی مارگارت تاچر رهبر نبود و بخاطر رهبری کاریزماتیک محبوبیت در میان اکثریت نداشت.پس رهبری کاریزماتیک با مدیریت موفق متفاوته.
مارگارت تاچر تصمیم های خوب رو در زمان مناسب میگرفت .مثلا ازادسازی یا خصوصی سازی ها یا کوچکتر کردن دولت یا بازپسگیری فالکلند.ولی فکر می کنم پایبند بودن به اعتقادات خودش و باور داشتن نسبت به تصمیماتش باعث می شد ثبات قدم خاصی در رفتار و تصمیمات داشته باشه.
بنابراین مدیریت موفق که شامل شناخت موقعیت ها و اخذ تصمیمات درست و به موقع میباشد از ویژگی مدیریت موفق مارگارت تاچر هست نه رهبری کاریزماتیک.

دوشنبه 26/1/1392 - 16:41 - 0 تشکر 598335


maxveber گرامی/ سلام
مجددا ورود شما استاد گرامی را به انجمن ها خیر مقدم عرض می کنم.

ضمنا بنده اعتقاد  دارم در مدیریت موفق علاوه بر شناخت موقعیت ها و اخذ تصمیمات درست و به موقع اگر شخصیت کاریزما هم وجود داشته باشد موفقیت بیشتری حاصل خواهد شد.

ویژگیهای رهبران كاریزما (فرهمند)
1-   اعتماد به نفس: آنان نسبت به توانایی و قضاوت خود اعتماد كامل دارند؛
2- دیدگاه: هدفِ آرمان گرایانه‌ای دارند كه آینده را بهتر از وضع موجود متجلی می‌سازد. هر قدر بین هدف آرمانی و وضع موجود، اختلاف بیشتر باشد، احتمال زیادتری وجود خواهد داشت كه پیروان كاریزما، آن را به دیدگاه خارق‌العاده، رهبر كاریزما نسبت دهند؛
3- قدرت بیان: آنان می‌توانند دیدگاههای خود را به گونه‌ای كه قابل فهم پیروان باشد، ابراز نمایند. این قدرت بیان به گونه‌ای است كه در گیرنده نیازهای پیروان است. از این رو از نیروی انگیزش بالایی برخوردار می‌باشد؛
4- اعتقاد راسخ به هدف: رهبران كاریزما نسبت به دیدگاه و هدف خود اعتقاد دارند و آماده پذیرش ریسك‌های سنگین هستند. هزینه‌های زیادی صرف می‌كنند و در جهت جامه عمل پوشانیدن به خواسته خود، از هیچ نوع نیاز و خود گذشتگی دریغ نمی‌كنند؛
5- رفتار خارق‌العاده: آنها از نوعی جذابیت خاص برخوردارند و از نظر رفتار، پدیده‌ای نو، غیر متعارف و مخالف با هنجارهای رایج ارایه می‌دهند و چون در كار خود پیروز گردند، این رفتارها موجب تحسین ستایش و تعصب پیروان می‌گردد؛
6-   عامل تغییر: رهبران كاریزما موجب تغییرات اساسی در وضع موجود جامعه‌شان می‌شوند؛
7- شناخت محیط: این رهبران می‌توانند محدودیتهای محیطی را به صورتی واقع گرایانه تعیین كنند و منابع لازم را برای ایجاد تغییر مشخص نمایند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.