• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن موبایل > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
موبایل (بازدید: 647)
يکشنبه 7/8/1391 - 13:41 -0 تشکر 569904
بررسی تخصصی Motorola RAZR XT910

بررسی تخصصی Motorola RAZR XT910
مقدمه
 گوشی RAZR XT910 موتورولا با توانایی‌های زیاد و پشتوانه‌ای قوی، برای‌اش XT910 دادن رقیب‌هایش به میدان آمده. رقیب‌هایی که بهترین گوشی‌های اندرویدی موجود در بازار هستند. این گوشی در زمینه‌های زیادی قدرتمند ظاهر شده، ازجمله صفحه نمایش، چیپست، دوربین، و شکل ظاهری.

 صفحه نمایش 3/4 اینچی Super AMOLED در مقایسه با مدل‌هایی مانند Galaxy S II سامسونگ وضوح بیشتری را ارائه می‌کند. تراکم پیکسل در این صفحه نمایش به 256 پیکسل در اینچ می‌رسد ( حد اقل تراکم 217 پیکسل در اینچ). و یک پردازنده دو هسته‌ای با سرعت 2/1 گیگاهرتز و رم 1 گیگابایتی، قدرت پردازش کافی برای به چالش گشیدن دیگر گوشی‌های دو هسته‌ای را به این مدل می‌دهند. این گوشی دارای دوربین 8 مگا پیکسلی با قابلیت ضبط ویدئو است.

 ولی همه این ویژگی‌ها، به اندازه ظاهر زیبای این مدل تاثیر گذار نیستند. ضخامت RAZR در بیشتر طول بدنه تنها 1/7 میلیمتر و در بر آمدگی محل قرار گرفتن دوربین و بلندگو 7/10 میلیمتر است.  بقیه ویژگی‌های این گوشی نیز واقعا هیجان انگیز هستند. در اینجا مهم‌ترین ویژگی‌های مثبت ومنفی لیست شده‌اند.  ویژگیهای اصلی ·         بدنه نازک 1/7 میلیمتری، مقاوم در برابر قطره های آب ·         پشتیبانی از باند چهار تایی GSM و باند چهار تایی 3G با HSDPA و HSUPA ·         صفحه نمایش 3/4 اینچی لمسی خازنی Super AMOLED با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و وضوح qHD (960x540 پیکسل، 256 پیکسل در اینچ)، با شیشه ضد خش Gorilla ·         پردازنده دو هسته‌ای 2/1 گیگاهرتزی ARM Cortex-A9، PowerVR SGX540 GPU، چیپست TI OMAP 4430 ·         سیستم عامل اندروید نسخه 2.3.5 با واسط کاربری سفارشی شده ·         مرورگر وب با پشتیبانی از Adobe Flash 10.1 ·         دوربین 8 مگا پیکسلی با قابلیت فکوس خودکار و فلاش LED، تشخیص چهره، تگ جغرافیایی، دوربین ثانویه 3/1 مگا پیکسلی در جلوی گوشی ·         قابلیت ضبط ویدئو با وضوح p 1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه، ضبط ویدئوهای سرعت آهسته VGA با سرعت 120 فریم بر ثانیه ·         Wi-Fi دو باندی ab/g/n، قابلیت عملکرد به عنوان Wi-Fi hotspot، DLNA ·         GPS همراه با A-GPS، Digital Compass ·         حافظه داخلی 16 گیگابایت قابل افزایش توسط کارت حافظه microSD ·         حسگرهای شتاب سنج و مجاورت سنج ·         خروجی صدای استاندارد 5/3 میلیمتری ·         درگاه microUSB (محل شارژ) و بلوتوث استریو نسخه 4.0 همراه با LE و A2DP ·         درگاه استاندارد microHDMI، سازگاری با Web Top (dock جداگانه فروخته می‌شود) ·         شماره گیری صوتی، شماره گیری هوشمند ·         ویرایشگر اسناد Office، برنامه MOTOPRINT برای چاپ اسناد Office ·         حذف صداهای اضافی به کمک میکروفون ثانویه ·         پشتیبانی از ویدئوهای DivX/XviD/X264  معایب اصلی ·         قسمت بالای گوشی ضخیم‌تر است. ·         اندازه بزرگ‌تر در مقایسه با گوشی‌های با صفحه نمایش مشابه. ·         صفحه نمایش از ماتریس PenTile استفاده می‌کند (که با تراکم پیکسل بالا جبران می‌شود)، تصویر کمی تار است ·         فاقد رادیوی FM ·         فاقد دکمه مجزا برای شاتر ·         عدم پشتیبانی از سیم کارت‌های به غیر از MicroSimcard ·         ممکن نبودن تعویض باتری    ممکن است RAZR نازک به نظر برسد، ولی بدنه مقاومی دارد. پشت آن با Kelvar پوشیده شده و روی آن توسط شیشه Gorilla محافظت می‌شود این بدنه در برابر پاشش آب نیز مقاوم است. تولیدکننده‌های بقیه گوشی‌های اندرویدی حق درند که با آمدن این مدل نگران شوند. RAZR موتورولا مجموعه‌ای کامل از امکانات را همراه خود دارد، از جمله تجهیزاتی که می‌توانند آن را به یک نوتبوک اندرویدی 14 اینچ تبدیل کنند (صفحه کلید فول سایز، مرورگر فایرفاکس، ...).

 انتظار های زیادی از RAZR موتورولا می‌رود. این گوشی با قابلیت‌های زیادی که دارد، سعی می‌کند بر دیگر گوشی‌های اندرویدی غلبه کرده و بهترین باشد. ولی آیا محتویات جعبه این گوشی برای این هدف کافی هستند؟ و آیا سخت افزار آن به همان اندازه که به نظر می‌رسد خوب است؟  در قسمت‌های بعد جواب این سؤال‌ها را پیدا می‌کنید. ما هم راهنمای شما خواهیم بود.
 محتویات جبه RAZR XT910 موتورولا.
 موتورولا RAZR XT910 را در جبه‌ای بسیار نازک قرار داده که بر ضخامت کم گوشی تاکید کرده باشد. با این حال، همه موارد ضروری درون این جبه قرار دارند: یک شارژر کوچک که از کابل micro USB استفاده می‌کند، یک هد ست (از نوع داخل گوشی) و دستور العمل های گوشی. هدفون داری مارک ROKR است.

 انتظار می‌رود که داخل جبه یک کابل HDMI قرار داشته باشد، ولی چیزی که خریدار می‌بیند یک کابل microHDMI است. مواردی مثل Lapdock 500 Pro یا HD Dock نیز درون جبه نیستند و باید آن‌ها را به صورت جدا گانه خرید.
 نگاهی به سر تا پای موتورولا RAZR
 ابعاد موتورولا RAZR 7/130x 9/68 x 1/7 میلیمتر است که سوپر اسلیم (فوق نازک) به شمار می‌رود، ولی کوچک نه. وزن آن 127 گرم است که برای یک گوشی اندرویدی با صفحه نمایش 3/4 اینچی زیاد نیست( ولی می‌توانست سبک‌تر باشد).  طراحی و کیفیت ساخت  موتورولا RAZR اصلی از طراحی بسیار خوبی دست و به یکی از پر طرفدارترین گوشی‌های زمان خودش تبدیل شد. این گوشی اندرویدی جدید، زمینه‌های زیادی برای پیشرفت داشته و موتورولا کار خود را در به اره آن واقعا خوب انجام داده است.

 به جای طرح تکرری مستطیل با گوشه‌های گرد شده، در RAZR از گوشه‌های پخ دار استفاده شده و شیشه گوریلا ی روی آن تقریباً شش ضلعی است Kelvar پشت این گوشی نیز هلتخسی دارد و ظاهری شبیه بدنه‌های ساخته شده از فیبرهای کربنی را به وجود میاورد (این نوع سطح معمولا در گوشی‌های لوکس دیده می‌شود).

 RAZR موتورولا از داری یک صفحه نمایش SuperAMOLED 3/4 اینچی است که بیشتر سطح روی گوشی را اشغال کرده است. این صفحه نمایش، در مقایسه با صفحه نمایش Galaxy S II سامسونگ که همین ابعاد را دارد، وضوح بیشتری را ارائه می‌کند و بر خلاف آن از ماتریس PenTile استفاده می‌کند.  با این وجود، وضوح qHD صفحه نمایش RAZR ترکم پیکسل 256 پیکسل بر اینچ را به وجود می‌آورد که در مقایسه با 217 پیکسل بر اینچ برای سامسونگ، قوی‌تر است. با نگاه کردن به صفهه از فاصله خیلی نزدیک می‌توانید ماتریس PenTile را ببینید، ولی با کمی فاصله گرفتن دیگر قابل تشخیص نیست. اگر RAZR و Galaxy S II را در کنار هم بگذارید و به یک متن (یا تصویری که داری جزئیات زیادی باشد) نگاه کنید، می‌بینید که Galaxy S II با وجود داشتن تراکم پیکسل کمتر، تصویر واضح‌تری را ارائه می‌دهد. ولی در صورتی که هردوی این گوشی‌ها را با هم در جلوی خود نداشته باشید، این تفاوت قابل تشخیص نیست. ما قبلا در بررسی گوشی Atrix موتورولا نیز همین را دیده بودیم.  صفحه رنگ سیاه خیلی عمیق و کنتراست خیلی خوبی را به گونه‌ای که تنها AMOLED می‌تواند ارائه می‌کند و زوایای دید آن بسیار خوب می‌باشند و رنگ‌ها و کنتراست به خوبی حفظ می‌شوند. این صفحه از نظر نمایش متن ها مشابه صفحه SuperAMOLED Plus روی Samsung Galaxy S II عمل می­کند، ولی صفحه نمایش AMOLED روی بعضی از گوشی ها تصاویر روشنتری را ارائه می­کنند.  اینجا می‌توانید اطلاعات بیشتری در باره تست صفحه نمایش پیدا کنید.

 در بالای صفحه نمایش، حسگر نور محیط و مجاورت سنج و دوربین ثانویه 3/1 مگا پیکسلی قرار گرفته‌اند. یک چراغ هشدار سبز، شما را از رخدادهای جدید با خبر می‌کند. بلند گوی گوشی (earpiece) نیز آنجا قرار گرفته، در زیر لوگوی موتورولا که به صورت ظریفی بر روی یک صفحه فلزی که کنتراست زیبایی با زمینه سیاه آن به وجود می آورد، هک شده.  در زیر صفحه نمایش، چهار کلید خازنی Menu، Home، Back، Search، و سوراخ میکروفون قرار گرفته.

 در بالای گوشی، سه درگاه اتصال درون یک نوار لاستیکی قرار گرفته‌اند. آن‌ها خروجی صدای 5/3 میلیمتری، درگاه microUSB و درگاه microHDMI هستند. هر سه این‌ها بدون حفاظ هستند و با گذشت زمان، خطر مسدود شدنشان با غبار وجود دارد.

 پهلوی چپ این گوشی خیلی ساده است و فقط شیارهای سیمکارت و کارت حافظه را زیر یک درب پلاستیکی در خود جای داده. باز کردن این درب بیش از حد سخت است و ما نگران بودیم که آن را بیش از حد بکشیم و به آن صدمه بزنیم. وارد و خارج کردن کارت حافظه واقعا راحت است، در حالی که پس از ورود سیمکارت به گوشی، خارج کردن آن تقریباً غیر ممکن است. یا زبانه‌ای که باید فشار داده شود برای آن طراحی نشده و یا نمونه ای که به دست ما رسید مشکل داشته.

 درپهلوی راست این گوشی، دکمه Power/Lock و دکمه کنترل حجم صدا قرار گرفته‌اند. بافت دکمه Power/Lock با دکمه‌های تنظیم صدا متفاوت است و به راحتی می‌توان آن‌ها را از هم تشخیص داد. کنترل صدا کوچک است و استفاده از آن زیاد راحت نیست.

 قسمت پایین موتورولا RAZR کاملا خالی است و هیچ چیز خاصی در آن قرار نگرفته.  ولی پشت این گوشی نسبتا جالب است. تلفن به صورت یک تکه طراحی شده و فاقد درب باتری است. پشت این گوشی داری روکش Kelvar و بافتی خاص است که حالتی لاستیکی مانند داشته و در دست نگه داشتن گوشی را ساده می‌کند.  قسمت بالای پشت دوربین بر آمده است و دوربین 8 مگا پیکسلی، فلاشLED، و بلندگو در آن قرار گرفته‌اند.

 بیشتر گوشی‌های نازک دارای این بر آمدگی هستند که معمولا در قسمت پایین گوشی قرار گرفته و باعث ساده‌تر شدن نگه داشتن گوشی می‌شود. با قرار گرفتن همه این اجزاء در این قسمت، بالای این گوشی کمی سنگین شده است.

 در پشت گوشی میکروفون حذف نویز در محلی مقابل میکروفون دهنی قرار گرفته است.  نمیتوان درب پشت گوشی را باز کرد و نگاهی به آنجا انداخت. ولی میدانیم که در آنجا یک باتری 1780 میلی آمپر ساعتی از نوع Li-Ion قرار گرفته که گفته می‌شود می‌تواند 340 ساعت در حالت آماده به کار و 9 ساعت و 20 دقیقه در حالت مکالمه کار کند.  موتورولا در ساخت RAZR XT910 از مواد مدرن و با دوام استفاده کرده که نتیجه خیلی خوبی داشته. بدنه این گوشی آسیب پذیر نیست (مخصوصا این که قسمت جدا شدنی در آن وجود ندارد) و به راحتی درون هر جیبی که به اندازه کافی پهن باشد قرار می‌گیرد. قسمت‌های متراکم داخل گوشی، تا حدی در برابر قطرات آب مقاوم هستند، ولی باید مراقب باشید، زیرا درگاه‌های اتصالی این گوشی هیچ محافظی ندارند.

 RAZR از همه اسمارت فون هایی که تا حالا بررسی کرده‌ایم نازک‌تر است و حس متفاوتی به کاربرش می‌دهد. یک گوشی خیلی نازک، ولی پهن و بلند. حد اقل در روزهای اول استفاده از این مدل، نگه داشتن آن زیاد راحت نیست. قسمت ضخیم‌تر بالای گوشی نیز عملا هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.  رابط کاربری با طراحی کاملا جدید  موتورولا RAZR همراه با سیستم عامل اندروید 2.3.5 Gingerbread و یک رابط کاربری کاملا جدید عرضه می‌شود. محیط این گوشی کاملا خوب و پر از ابزارهایی است که کارکردن با آن را ساده میکنند، ولی در بعضی از موارد کمبودهایی هم دیده می‌شوند.  قبل از این که ادامه بدهیم، در اینجا میتوانید کارکرد رابط کاربری این مدل را ببینید.  صفحه قفل شده گوشی جایی است که موتورولا سبک همیشگی اندروید را بهبود بخشیده است.در آنجا دو کشویی (slider) افقی (یکی برای باز کردن قفل و یکی برای فرا خواندن دوربین) و در وسط صفحه یک ringer toggle را می‌بینید. صفحه قفل شده اینگوشی از نظر چند عملکردی بودن به پای HTC solution نمی­رسد، ولی نسبت به بیشتر گوشی هایی که ما دیده ایم بهتر است.

 صفحه خانگی (Homescreen) حاوی پنج پنجره است که به صورت افقی جابجا می‌شوند. حرکت بین آن‌ها همراه با یک انیمیشن و سایه‌هایی انجام میشود که نوعی عمق را به وجود می آورند. لمس کلید Home شما را به گزینه وسطی می‌برد و با لمس دو باره آن، به حالت پیش نمایش (preview mode) می‌روید که در آن می‌توانید سریعا به هر یک از صفحه های خانگی که می‌خواهید بروید.  ولی در اینجا نمی توانید گزینه‌های صفحه خانگی خود را حذف کنید، چیزی به آن‌ها اضافه نمید، یا با حرکت زوم با دو انگشت به حالت پیش نمایش بروید (برای این کار همیشه باید از کلید Home استفاده کنید). در حالت پیش نمایش، نمیتوانید ترتیب این پنجره‌ها را تغییر دهید.

 موتورولا RAZR از ابتدا با تعداد زیادی از ویجت ها همراه است که می‌توان آن‌ها را دور صفحه خانگی چید. همچنین، می‌توان اندازه آن‌ها را آزادنه تغییر داد. تغییر اندازه یک ویجت، ظاهر آن را نیز تغییر می‌دهد. بسته به نوع ویجت، پس از تغییر اندازه ممکن است اطلاعات بیشتر یا کمتری در آن نمایش داده شوند.

 بر روی RAZR، تعداد زیادی ویجت های اندرویدی وجود دارد. نمیتون اندازه آن‌ها را مثل ویجت های شخصی موتورولا تغییر داد.  مثل همیشه، اینجا هم پنجره اخطارها (notification) از بالای صفحه به سمت پایین باز می شود. این پنجره کاملا ساده است و هیچ دکمه یا چیز دیگری روی آن دیده نمی‌شود.  در پایین صفحه، dock با چهار میانبر دیده می‌شوند. میانبر سمت راست همیشه کشوی برنامه‌ها را باز می‌کند، ولی سه میانبر دیگر را میتوانید به هر یک از برنامه‌هایی که می‌خواهید اختصاص دهید.  به عنوان آخرین میانبر، می‌توانید کلید Home را طوری تنظیم کنید که با دو بار لمس آن یک برنامه مشخص اجرا شود.

 کشوی برنامه‌ها شامل چندین صفحه است که می‌توان با اسکرول افقی آن‌ها را انتخاب کرد. هر صفحه، حاوی یک چیدمان 4 در 5 از آیکن هاست. می‌توان برنامه‌ها را به ترتیب الفبایی مرتب کرد. ولی فیلتر های دیگری هم وجود دارند، از جمله تعداد دفعات اجرا و یا آخرین تاریخ اجرا شدن. می‌توان برنامه‌های موجود روی گوشی را پنهان کرد (در این صورت، این برنامه‌ها به قسمت Hidden apps می‌روند که از منو قابل دسترسی است). در کشوی برنامه‌ها، یک میانبر به Android Market نیز دیده می شود.  یک ویژگی جالب دیگر گوشی، گروه‌ها (Groups) است.گروه‌های پیش فرض عبارتند از : All apps، Recent، و Downloaded. می‌توانید گروه‌های جدیدی درست کنید (و برای آن‌ها آیکن های مختلفی انتخاب کنید). می‌توانید میانبر هایی از این گروه‌ها را روی صفحه خانگی خود و یا حتی بر روی سکوی برنامه‌ها در پایین صفحه قرار دهید.

 همانطور که گفتیم، گروه recent وظیفه task switcher را انجام می‌دهد. این خوب است، زیرا از یک جدول 4 در 5 از آیکن ها استفاده می‌کند که در مقایسه با چیدمان 2 در 3 task switcher اندروید بهتر در صفحه فیت می شود.  یک Task Manager نیز در این گوشی وجود دارد که داری دو سربرگ Applications و Auto-end list است. می‌توانید چندین برنامه را انتخاب کنید و با هم ببندید و یا آن‌ها را به auto-end list اضافه کنید. برنامه‌هایی که وارد این لیست شوند، 2 دقیقه پس از قفل شدن صفحه بسته می‌شوند.

 یک ویژگی بسیار جذاب دیگر این گوشی‌ تشخیص در جیب بودن است.گوشی با استفاده از حسگر های نور و مجاورت سنج خود هنگامی که آن را درون جیب یا کیف خود قرار می‌دهید، متوجه شده و صفحه نمایش را قفل می‌کند. البته برای فعال شدن این رفتار باید گوشی عمودی باشد (که وقتی آن را روی میز قرار می‌دهید، به اشتباه صفحه آن قفل نشود).

 مقایسه ترکیبی  موتورولا RAZR به چیپست OMAP 4430 Texas Instruments مجهز است. درون آن، دو هسته Cortex-A9 با سرعت پردازش 2/1 گیگا هرتز، یک رم 1 گیگا بایتی، و یک GPU PowerVR SGX540 جای گرفته‌اند. این ترکیب نسبتا قدرتمند به نظر می‌رسد، بیایید ببینیم جدول مقایسه ما چه می‌گوید. ما تست های single-threaded BenchmarkPi و muti-threaded Linpack benchmark را اجرا کردیم و موتورولا RAZR موفق شد بر HTC Sensation XE (با دو هسته پردازنده 5/1 گیگاهرتزی) غلبه کند ولی در مقابل چیپست Exynos سامسونگ ش کست خورد.

 در زمینه قابلیت نمایش سه بعدی، RAZR نسبت به کمی ضعیف‌تر است، زیرا Galaxy S II داری وضوح qHD بالاتری می باشد (مانند Sensation XE). GPU این گوشی بر Adreno 220 در Sensation XE غلبه کرد، ولی نتوانست به سرعت بالای 30 فریم بر ثانیه برسد (یادتان باشد که برنامه‌های مورد استفاده برای مقایسه از بازی های واقعی سنگین‌تر هستند).

 موتور جاوا اسکریپت در مرورگر RAZR نسبتا خوب عمل کرد و در سطح Galaxy S II بود (با وجود پایین‌تر بودن CPU ). موتورولا RAZR در این قسمت بهتر از Sensation XE عمل کرد، ولی در تست ترکیبی HTML5 مرورگر HTC موفق تر بود.

 در این قسمت RAZR با فاصله زیادی دوم شد، ولی در هر صورت جلوتر از سامسونگ بود. بنابراین موضوع فقط قدرت پردازش نیست و بهینه بودن نرم افزار نیز نقش مهمی را بازی می‌کند.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

يکشنبه 7/8/1391 - 13:42 - 0 تشکر 569906

 دفتر چه تلفن استاندارد و مجهز به SNS

 قسمت مخاطب‌ها (Contacts) یکی از برنامه‌های گوشی است و از محیط استانداردی بهره می‌برد. همه مخاطب‌ها به صورت الفبایی لیست شده اند و می‌توانید مستقیما به اسم‌های شروع شونده با یک حرف خاص بروید. Quick contacts نیز موجود است و دسترسی سریع به بعضی از چیزها را امکان پذیر می کند.  می توان مخاطب‌ها را با چندین سرویس هماهنگ سازی کرد، از جمله گوگل، فیسبوک، و تویتر. نمایش اطلاعات یک مخاطب خاص نیز بسیار استاندارد انجام می‌شود، به استثنای گزینه Contact History، که همراه با پنجره‌ای شامل لیست تماس‌های قبلی با آن مخاطب ظاهر می‌شود.


 میتوانید به بخش‌های موجود در دفترچه تلفن قسمت‌های جدیدی هم اضافه کنید. در مورد قسمت‌هایی که می‌توانید به اطلاعات هر مخاطب در دفتر تلفن اضافه کنید، محدودیتی وجود ندارد. همچنین میتوانید با لینک کردن مخاطب‌ها اطلاعات یک مخاطب از چندین سرویس را در یک محل جمع کنید.


 می‌توانید مخاطب‌ها را ستاره دار کنید تا در سربرگ علاقه مندی ها (favorite) در Phone app قرار بگیرند و یا آن‌ها را در گروه‌های مختلفی مرتب کنید.  قابلیت شماره گیری هوشمند  موتورولا RAZR در ارتباط صوتی هیچ مشکلی نداشت و صدای آن بلند و واضح بود. این گوشی به کمک یک میکروفون ثانویه، صدای محیط را در حین مکلمه حذف می‌کند.  در RAZR شماره گیری هوشمند فعال است و با حذف کردن نیاز به دفترچه تلفن و یا قسمت مخاطب‌ها برای پیدا کردن یک مخاطب، باعث صرفه جویی در وقت می‌شود. در هر بار استفاده، تنها یک مخاطب نشان داده می‌شود برای دیدن پیشنهادهای دیگر می‌توانید از پیکان پایین استفاده کنید.


 شماره گیری صوتی نیز قابل استفاده است (مل بقیه مدل‌های موتورولا) و میانبر آن در قسمت شماره گیر قرار گرفته. می‌توانید از آن‌ها برای شماره گیری، فرستادن پیام، پخش کردن یک آهنگ، و یا چند مورد دیگر استفاده کنید. با لمس دکمه Search برای چند لحظه، سیستم کنترل صوتی استاندارد اندروید اجرا می‌شود.  یکی دیگر از ویژگی‌های این گوشی، قابلیت بی صدا شدن (turn to mute functionality) آن است. این گوشی می‌تواند هنگام زنگ خوردن شماره تماس گیرنده را بخواند، به هر مخاطب یک زنگ ویژه اختصاص بدهد، و یا تماس‌های مخاطب‌های مورد نظر شما را مستقیما به صندوق پیام گیر صوتی وصل کند.  ما تست بلندگوی همیشگی خود را بر روی RAZR موتورولا نیز انجام دادیم. صدای گوشی در سطح بسیار خوب و ویبره آن نیز نسبتا پر قدرت بود. حتی در محیط‌های پر سر و صدا هم مشکلی در شنیدن صدای زنگ آن نخواهید داشت.


 قسمت پیام‌ها  برنامه پیام رسانی موتورولا کاملا قدرتمند است. از جمله ویژگی‌های آن عبارتند از یک صندوق دریافت برای همه پیام‌ها، قسمت پیام‌های متنی استاندارد، جیمیل، فیسبوک، و تویتر.


 قسمت SMS و MMS (که Text Messaging نام گرفته) سبک استاندرد اندروید را دارد. می‌توان پیام‌ها را به صورت نواری مشاهده کرد و قسمت نوشتن پیام داری محیطی ساده و خلوت است.  پنجره محل نوشتن متن، ابتدا فقط دو خط دارد، ولی با طولانی شدن متن بزرگ‌تر می‌شود. در صورت لزوم، این پنجره میتواند همه صفحه را بپوشاند که در مورد متن‌های طولانی خیلی خوب است. در این قسمت یک سیستم شمارش کاراکتر ها و شمارش قسمت‌های پیام نیز وجود دارد.  اگربا انگشت خود برای چند لحظه منطقه tap-to-compose را لمس کنید، گزینه‌هایی مثل copy، cut، و paste ظاهر می‌شوند. می‌توانید متن کپی شده را در قسمت‌های مختلفی مثل ایمیل، یادداشت، چت، و غیره paste کنید.  تبدیل کردن SMS به MMS واقعا راحت است. برای این کار میتوانید یک فایل صدا یا عکس را به SMS خود اضافه کنید و یا از ویرایشگر MMS استفده نمایید.


 در برنامه پیام‌ها، تویتر و فیسبوک نیز داری قسمت مخصوص خود هستند. در اینجا، فقط پیام‌هایی که برایتان ارسال شده را می‌بینید و از آپدیتstatus دوستانتان خبری نیست.  ایمیل با صندوق دریافت مرکب  اگر می‌خواهید از ایمیل استفاده کنید، برنامه جیمیل و یک برنامه کلی ایمیل در اختیارتان هستند. در برنامه جیمیل، می‌توانید چندین ایمیل را انتخاب کنید و عملیات آرشیو کردن، لیبل زدن، و یا پاک کردن را همزمان روی آن‌ها انجام دهید. می‌توانید ایمیل را طوری تنظیم کنید که به طور خودکار آپدیت شود. گزینه‌ای وجود دارد که با فعال شدن آن برنامه ایمیل فقط از Wi-Fi استفاده میکندکه این باعث می‌شود هزینه تبادل دیتای شما کاهش یابد.


 برنامه پیام دهی با جیمیل و دیگر سرویس‌های ایمیل نیز سازگار است. این برنامه از عملیات دسته جمی و نیز conversation view پشتیبانی می‌کند- در حالت conversation view ایمیل‌ها در گروه‌های مختلفی دسته بندی می‌شوند که هر یک به صورت یک خط نشان داده می‌شوند و با لمس آن خط، لیستی از ایمیل‌های موجود در آن گروه نشان داده خواهد شد.  در برنامه پیام رسانی، یک صندوق دریافت مرکب در اختیارتان می گذارد. اگر می‌خواهید از صندوق دریافتتان فقط برای کارهای مهم استفاده کنید، می‌توانید موارد مربوط به شبکه‌های اجتماعی را پنهان کنید.


 برنامه پیام رسانی از فرمان‌های تک حرکتی حمایت می‌کند. می‌توانید فرمان های خاصی را تعریف کنیدکه با کشیدن انگشتتان از چپ به راست و یا از راست به چپ انجام شوند. فرمان های موجود عبارتند از read/unread، flag/unflag، move، و یا delete . می‌توانید کاری کنید که فقط ایمیل‌های خوانده نشده یا ایمیل‌های پرچم دار شده نشان داده شوند. حالت‌های دیگر نمایش، نمایش ایمیل‌های پیوست دار و نمایش ایمیل‌ها به ترتیب اهمیت میباشند.


 میتوانید برنامه را طوری تنظیم کنید که برای حالت پیش نمایش هر ایمیل، دو، سه، و یا چهار خط از آن را نشان دهد (در خط بالایی همیشه نام فرستنده نشان داده می‌شود، بنابراین می‌توانید یک، دو، و یا سه خط از متن ایمیل را ببینید).  برای وارد کردن متن در موتورولا RAZR دو راه وجود دارد- صفحه کلید swype (که به صورت پیشفرض فعال است) و یا صفحه کلید استاندارد QWERTY موتورولا. سیستم تشخیص دست خط نیز فعاال است که برای وارد کردن کاراکتر های چینی بسیار مفید است. نمونه‌ای که به دست ما رسید، یک صفحه کلید دیگر هم داشت چندان کاربردی به نظر نمی‌رسید- یک صفحه کلید ضعیف با ظاهری شبیه ابزارهای iOS.  تایپ کردن به راحتی انجام می‌شود، زیرا صفحه کلید از قابلیت مالتی تاچ پشتیبانی می‌کند و صفحه نمایش بزرگ نیز عامل موثری است. با رفتن به حالت افقی، می‌توانید این صفحه کلید را در ابعاد بزرگ‌تری نیز مشاهده کنید.


 گالری زیبا و مشکل در زوم کردن  برنامه گالری ظاهری زیبا دارد و می‌توان تنظیمات شخصی را روی آن انجام داد. با ورود به آن، توده‌ای از عکس های شما به عنوان پشت زمینه نشان داده می‌شوند. متاسفانه، با لمس کردن آن‌ها هیچ اتفاقی نمی‌افتد و برای دسترسی به عکس‌هایتان، باید به به یکی از قسمت‌های Camera roll، My library، Friends، Online، و یا MotoCast sub-galleries بروید.  با ورود به هر یک از گالری های فرعی، قابلیت های گالری مشخص می شوند. گشتن در گالری ها کاملا استاندارد و مشابه دیدن آلبوم های عکس است. می‌توانید این ترتیب نمایش را با یکی از حالت‌های Timeline (نمایش عکس‌های یک روز پیش، یک هفته پیش، و یک ماه پیش) و یا نمایش بر اساس تگ یا فولدر یا محلی که در آن گرفته شده‌اند تعویض کنید. با تکان دادن گوشی در حالتافقی یک نمای Cover Flow-like 3D که داری افکت‌های سایه‌ای زیبایی است ظاهر می شود.


 زیرگروه‌های گالری، یعنی Online و Friends آلبوم‌های عکس آنلاین شما و دوستانتان را در خود جای می‌دهند. این قسمت از Picasa، فیسبوک، Flickr و Photobucket پشتیبانی می‌کند.  در مدل‌های قبلی موتورولا، چیزی که ما را نا امید می‌کرد قابلیت زوم کردن بود، که در RAZR هم این مشکل وجود دارد. قابلیت زوم با دو انگشت خیلی ضعیف است و در حد یک گوشی داری چیپست قدرتمند نیست. با دو بار ضربه زدن روی عکس، zoom in و zoom out بدون انیمیشن انجام می‌شوند. حد اقل، حرکت دادن عکس‌ها به صورت روان و پیوسته انجام می‌شود.


 به اشتراک گذاشتن عکس‌ها در گالری RAZR نسبتا ساده است و می‌تواند از طریق بلوتوث، ایمیل، MMS، و یا هر سرویس به اشتراک گذاری عکس دیگری انجام شود. همچنین، می‌توانید یکی از این حساب‌ها را برای Quick upload انتخاب کنید. با استفاده از قابلیت Quick upload می‌توانید تنها با یک حرکت عکس مورد نظر خود را به سرویس دلخواهتان آپلود کنید. ولی متاسفانه نمیتوان این کار را همزمان برای چند عکس انجام داد.


 در محیط گالری RAZR، قابلیت ادیت عکس‌ها وجود دارد که با آن می‌توانید عملیات چرخواندن، تگ کردن، و یا crop کردن را روی عکس‌ها انجام دهید. با واردشدن به حالت پیشرفته، قابلیت‌هایی مثل one-tap enhancing و تنظیم روشنایی و رنگ‌ها برای شما فراهم می شوند.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

يکشنبه 7/8/1391 - 13:42 - 0 تشکر 569907

 ویدئو پلیر با قابلیت پخش ویدئوهای p 1080 و مشکل با صدا

 ویدئو پلیر موجود روی RAZR خیلی ساده است- می‌توانید از طریق گالری یا برنامه مدریت فایل‌ها به ویدئوها دسترسی پیدا کنید. گالری ویدئوها، از نظر محیط و نمای سه بعدی در حالت افقی، شبیه گالری تصاویر است.


 نکته مثبت این ویدئو پلیر این است که از بسیاری از کدک های ویدئویی پشتیبانی می‌کند. در تست کردن این برنامه با فایل های مختلف با فرمت های X264، MP4، XviD، و DivX فقط یکی از آن‌ها پخش نشد. پخش ویدئوها روی صفحه نمایش Super AMOLED با کیفیت و روانی خوبی انجام شد، حتی ویدئوهای p 1080. اینجاست که درگاه microHDMI کارایی زیادی پیدا میکند، زیرا موتورولا RAZR می‌تواند به عنوان یک ویدئو پلیر برای تلوزیون HD شما عمل کند، البته با محدودیت‌هایی که انتظار می‌رود.


 گزینه های موجود در ویدئو پلیر به جلو یا عقب زدن ویدئو و تغییر ابعاد صفحه بین حالت ارجینال و تمام صفحه محدود شده‌اند. از تنظیمات روشنایی، زیرنویس، و در کل هر چیزی فرا تر از پخش ساده ویدئو خبری نیست.  در هر صورت، مهم‌ترین مورد در باره ویدئو پلیر، کدک های صدا هستند که مشکلاتی را به وجود می آورند. ویدو هایی که از فرمت صدای AC3 و DTS (رایج‌ترین کدک های صدا در ویدئوهای HD با فرمت MKV ) استفاده کرده‌اند در این پلیر پخش نمی‌شوند.  میتوان با نصب و استفاده از یک پلیر دیگر روی گوشی، این مشکلات را حل کرد.  موزیک پلیر با دنیایی از تنظیمات و اطلاعات  نمونه ای که دست ما بود، دو برنامه به اسم موزیک (Music) داشت. اولین برنامه، داری لوگوی بزرگ Motorola Music بود و ظاهری شبیه به گالری تصاویر داشت. زیر گروه‌های این برنامه عبارتند از : My library، Podcasts، Internet radio، و DLNA servers. با ورود به My library با محیطی روبرو می‌شوید که تا حدی شبیه دفتر تلفن است. می‌توانید ترک‌های موزیک را بر حسب نام هنرمند، آلبوم، و یا ژانر دسته بندی کنید و یا همه آن‌ها را یک جا مشاهده کنید.  یک ویژگی جالب که می‌توان از میانبر های سریع به آن دست یافت، صفحه اطلاعات است، که بیوگرافی آرتیست، رویدادهای مرتبط، عکس‌ها، موزیک ویدئوها، دیسکوگرافی، و امکان پیدا کردن هنرمندان مشابه را ارائه می‌کند.


 در هر صورت، وقتی وارد قسمت Now playing می‌شوید، می‌توانید album art (با یک میانبر برای صفحه اطلاعات خواننده) را ببینید و میانبرهایی برای به اشتراک گذاری موزیکهای مورد علاقه‌تان در شبکه‌های اجتمایی در اختیار شما قرار می‌گیرد.


 میتوانید از تنظیمات مختلفی برای صدا استفاده کنید، هم برای پخش از بلند گو و هم برای گوش کردن با هدفون.


 برای هدفون، تنظیمات استریوی سه بعدی، سینمای خانگی، اجرای زنده، و یا تنظیمات شخصی که خود حاوی چیزهای بیشتری مثل Extreme Bass، Bass punch، Balanced، Brilliant Treble، و Vocalizer در اختیار شما قرار می‌گیرند، ولی نمیتوانید تنظیمات واقعا شخصی برای صدا تعریف کنید. در صورت تمایل، می‌توانید اکویلایزر را خاموش نیز بکنید.  برای پخش موزیک از بلندگو، فقط می‌توانید از تنظیمات Custom برای اکویلایزر استفاده کنید.


 قابلیت دیگر موزیک پلیر، پیدا کردن متن ترانه در حال پخش و نمایش آن به صورت خودکار است. همچنین می‌توانید با لمس two-line lyrics auto queue متن همه ترانه را یکجا مشاهده کنید.  حالت فانتزی دومین موزیک پلیر کمتر است و محیط آن داری چندین سربرگ است-موزیک، رادیوی آنلاین، موزیک ویدئوها، اطلاعات موزیک از TuneWiki و نهایتا گزینه تشخیص موزیک SoundHound.


 این پلیر، قابلیت های جالب دیگری نیز دارد، مثل karaoke lyrics و نشان دادن محل افرادی که موزیک مشابه شما را گوش می‌کنند روی نقشه جهان. البته اکویلایزر این پلیر، به کاملی پلیر اول نیست.  خروجی صدا و مشکل ناشی از تداخل استریو  عملکرد RAZR XT910 موتورولا در تست کیفیت صدا، ما را واقعا سر در گم کرد. در اولین تست‌ها، موتورولا RAZR عملکردی فوق العاده داشت و می‌رفت تا عنوان بهترین گوشی از نظر پخش موزیک را به دست آورد. ولی در حالت استفاده از هدفون، تداخل استریو خودش را نشان داد.  در تست خروجی صدا با آمپلیفایر خارجی هم این گوشی امتیاز خیلی خوبی گرفت. RAZR که در میان اسمارت فون هایی که ما دیده‌ایم یکی از بلندترین صداها را دارد، همچنین در همه زمینه های دیگر امتیازهای خوبی را به دست آورد و در زمینه frequency responce نیز قوی ظاهر شد. در حالت استفاده از هدفون هم وضعیت همین بود. در این حالت هم اعجاج و یا انحراف در واکنش بسامدی افزایش قابل توجهی نداشت و سطح صدا نیز نسبتا بالا باقی‌ ماند. چیزی که مانع باقی ماندن RAZR XT910 موتورولا در مقام اول شد، تداخل استریو در دومین تست بود. این تداخل، بیشترین مقدری را داشت که ما درتست ها دیده بودیم و آنقدر بد بود که عملکرد کلی این گوشی در زمینه صدا را تحت تأثیر قرار داد.  در اینجا می‌توانید اطلاعات بیشتری در به اره این تست به دست اورید.


 دوربین می‌توانست بهتر باشد  موتورولا RAZR به یک دوربین 8 مگا پیکسلی مجهز است که عکس‌هایی با حد اکثر وضوح 3264 در 2488 پیکسل را ثبت می‌کند. این دوربین به یک فلش تک LED مجهز است که درمحیط های کم نور به گرفتن عکس کمک کند.  محیط برنامه دوربین خیلی ساده است. در سمت راست منظره یاب، یک کلید شاتر مجازی قرار گرفته که دکمه‌های جلو/عقب و عکس/ویدئو در چهار طرف آن قرار گرفته‌اند. در سمت چپ، یک میانبر گالری قرار دارد کله آخرین عکس‌های گرفته شده را در اندازه کوچک نشان می‌دهد (و در کنار آن تعداد عکس هایی که می‌توان گرفت نشان داده شده‌اند).  در پایین صفحه نیز یک ردیف از میانبر ها قرار گرفته که عبارتند از : افکت‌ها، صحنه‌ها، حالت عکس برداری، تنظیمات نور دهی، و کنترل فلاش (خاموش، روشن، اتوماتیک).



 میتوانید از یکی از حالت‌های عکاسی تک عکس، عکس برداری پی در پی (عکس‌های 4 مگا پیکسلی)، پانوراما، و یا تایمر استفاده کنید. از طریق میانبر صحنه می‌توان گزینه‌هایی مثل صحنه‌های ورزشی، ماکرو، و یا اتوماتیک را انتخاب نمود. می‌توانید عکس‌های گرفته شده را تگ جغرافیایی کنید و تنظیمات را روی حالتی قرار دهید که هنگام به اشتراک گذاری عکس ها، این اطلاعات از آن‌ها حذف شوند.  با انتخاب گزینه صفحه پهن می‌توانید عکس‌هایی با نسبت ابعاد 16:9بگیرید. در این حالت، منظره یاب و عکس‌های گالری در حالت تمام صفحه به خوبی در صفحه فیت می‌شوند. با این حال، نسبت ابعادی 16:9 به این معنی است که عکس ها در وضوح تقریبی 6 مگاپیکسل، با سه چهارم حد اکثر وضوح ثبت می‌شوند.  اگر نسبت ابعادی 4:3 و بیشترین وضوح را برای گرفتن عکس انتخاب کنید، در دو طرف منظره یاب نوارهای سیاهی را خواهید داشت و لبه‌های خارجی صحنه واقعی در آن حذف خواهند شد، اگر چه در تصویر نهایی این لبه‌ها حذف نشده اند. RAZR از قبللیت فکوس لمسی پشتیبانی می‌کند، ولی باید به یاد داشته باشید که فکوس به این صورت کمی کند واکنش می‌دهد، همینطور ممکن است همیشه به لمس صفحه واکنش ندهد و گاهی فکوس کردن با یک تاخیر کوچک همراه باشد. این حالت، بیشتر هنگامی اتفاق می‌افتد که ابتدا یک جای صفحه را لمس می‌کنید و سپس پیش از این که فکوس خودکار فکوس را روی محل اول تنظیم کند، جای دیگری از صحنه را لمس کنید.  عکس های گرفته شده با موتورولا RAZR رنگ‌های خیلی زنده‌ای دارند، ولی گاهی اوقات کمی حالت دانه دانه پیدا می‌کنند که این باعث کاهش سطح میزان جزئیات ثبت شده می‌شود. در صحنه‌هایی که محدوده دینامیک بالایی را لازم دارند، هایلایت ها و سایه‌ها خوب ثبت نمی‌شوند. رنگ‌ها کمی بیش از حد اشباء شده‌اند و تراز سفیدی کاملا دقیق است.  مقایسه کیفیت عکس میتوانید با استفاده از سیستم مقایسه کیفیت عکس ما، عکس‌های موتورولا RAZR را بررسی کنید. با کلیک روی‌ هر کدام از تصاویر زیر آن را در یک صفحه کامل خواهید دید. کنتراست بالای اولین جدول نسبتا قابل قبول است ولی مشخص است که عکس ها اصلاح شده اند. جدول دوم تأثیر نویز و سیستم حذف نویز روی جزئیات عکس را نشان می‌دهد. در همان قسمت می‌توانید ببینید که خطوط سیاه روی خاکستری تا حدی محو شده‌اند. سومین جدول نشان می‌دهد که تراز سفیدی در نور مصنوعی دقت کمتری نسبت به نور خورشید دارد و با یک هاله آبی همراه است.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

يکشنبه 7/8/1391 - 13:42 - 0 تشکر 569908

 ضبط ویدئوی FullHD و مشکلات آن

 موتورولا RAZR ویدئوهای p1080 را با سرعت 30 فریم بر ثانیه ضبط می‌کند. محیط این قسمت شباهت زیادی به محیط دوربین عکس برداری دارد، ولی بعضی از گزینه‌ها تغییر کرده‌اند. گزینه انتخاب صحنه قسمت دوربین عکاسی، در اینجا با انتخاب نوع صدا جایگزین شده.  حالت های موجود عبارتند از استریو، کاهش باد، کنسرت، و دو حالت متوازن رو به رو، که از دو میکروفون برای تنظیم صدا به حالت‌های خاص استفاده می‌کنند. در اینجا هم افکت‌ها و تنظیمات نوردهی در اختیارتان است و می‌توانید از لرزش گیر تصویر هم استفاده کنید.


 دوربین می‌تواند قبل از شروع ضبط فکوس کند (با فشار دادن و نگه داشتن شاتر مجازی) ولی حتی در این صورت نیز با شروع ضبط ویدئو، فکوس مجدداً انجام می‌شود که این یک مشکل است. در حین فیلم برداری، امکان فکوس پیوسته خودکار وجود ندارد، ولی می‌توانید با لمس صفحه، این کار را به صورت دستی انجام دهید.  ویدئو ها به صورت فایل های MP4 و با بیت ریت کمی بالا تر از 15 مگا بیت بر ثانیه ذخیره می‌شوند. صدای ضبط شده همراه ویدئو استریو است (بیت ریت 128 کیلو بیت بر ثانیه، نرخ sampling 1/44 کیلو هرتز). ویدئوهای ضبط شده اکثراً روان هستند، ولی مقدار نویز آن‌ها زیاد است و نا همواری‌های قابل توجهی در آن‌ها دیده می‌شود که نشان می‌دهد که وضوح موثر FullHD نیست.  ما با سطح نور دهی هم به مشکل بر خوردیم. اولین ویدئوهایی که ضبط کردیم از نور دهی کم رنج می‌بردند، به ویژه در سایه، که بیشتر تصویر را پوشانده بود. ما فیلم برداری در همین شرایط را با چند گوشی دیگر هم انجام دادیم و نتیجه هیچ کدام از آنها به این بدی نبود.  فراموش نکنید که حالت p1080 را انتخاب و ویدئوها را در حالت تمام صفحه تماشا کنید.  مقایسه کیفیت ویدئو  ما موتورولا RAZR را از طریق سیستم مقایسه کیفیت ویدئو هم بررسی کردیم. برای این که با قدرت آن در این زمینه آشنا شوید، می‌توانید آن را با گوشی‌های هم رده خودش مقایسه کنید. RAZR در ضبط ویدئو از فاصله نزدیک هم به مشکل بر خورد. در اولین ویدئوی ضبط شده با اولین تنظیمات، چرخ و فلک از فکوس خارج بود. ولی با تکرار فیلم برداری، فکوس هیچ مشکلی نداشت. می‌بینید که سطح بالایی از جزئیات قابل مشاهده است، ولی مشخص است که تصویر sharpened شده است. با کم شدن نور، جزئیات (مثلا در اطراف چمن) کاهش پیدا میکند، ولی نویز تغیری نمی‌کند. سومین جدول نشان می‌دهد که ویدئوهای ضبط شده با RAZR تا چه حد به p1080 واقعی نزدیک هستند. جواب این است:نه خیلی زیاد.  قابلیت های برتر ارتباطی  موتورولا RAZR مجموعه کاملی از قابلیت‌های ارتباطی را دارد. این گوشی از باند چهار تایی GSM/GPRS/EDGE و باند 4 تایی HSDPA پشتیبانی می‌کند و می‌تواند به سرعت دانلود 4/14 مگا بیت بر ثانیه و سرعت آپلود 76/5 مگا بیت بر ثانیه برسد.  پشتیبانی این مدل از شبکه‌های بیسیم محلی، باند دو تایی Wi-Fi a/b/g/n (همراه با DLNA ) و بلوتوث نسخه 4.0 با LE را شامل میشود. قابلیت عمل کردن به عنوان hotspot در این گوشی نیز وجود دارد.  در زمینه اتصال از طریق کابل، درگاه‌های microUSB و microHDMI در اختیارتان قرار دارند. با استفاده از یک کابل HDMI مناسب (که در جعبه این گوشی موجود نیست) می‌توانید RAZR را به یک تلوزیون HD وصل کنید. درگاه microHDMI در اتصال به docks نیز کاربرد دارد که بعدا به آن میپردازیم.  موتورولا RAZR با برنامه‌ای به نام MOTOPRINT همره است که به شما اجازه میدهد به سادگی به یک پرینتر بر روی شبکه بیسیم محلی متصل شوید و اسناد Office، ایمیل‌ها، ورودی‌های تقویم، فایل های PDF و اطلاعات مخاطب‌های خود را چاپ کنید. تنها کاری که باید بکنید این است که پرینتر را پیدا کنید (برای این کار گزینه‌های جستجوی اتوماتیک، جستجوی دستی، و جستجو در شبکه خانگی وجود دارند).


 موتورولا RAZR می‌تواند به عنوان یک Wi-Fi hotspot نیز عمل کند. می‌توانید اسم شبکه را انتخاب کنید (یا حالت SSID را غیر فعال کنید)، نوع امنیت و کلمه عبور را انتخاب کنید، به علاوه تنظیمات پیشرفته مثل network channel و تنظیمات سرور DHCP همچنین، می‌توان حالتی را انتخاب کرد که برای صرفه جویی در باتری، پس از مدت خاصی بیکاری شبکه، فعالیت به عنوان hotspot غیر فعال شود.


 موتورولا یک برنامه اضافی را نیز روی این مدل نصب کرده است: MotoCast. با این برنامه میتوانید از طریق اینترنت به فایل‌های ذخیره شده روی کامپیوتر خود (می‌توانید فولدر های مشخصی را انتخاب کنید) دسترسی پیدا کنید. این یعنی در هر جایی می‌توانید داده‌ها را منتقل کنید و فایل‌ها را از کامپیوتر به گوشی خود انتقال دهید. همیشه می‌توانید از طریق هر مرورگر وبی، با تایپ کردن آدرس MyMotoCast.com به فایل هایتان دسترسی پیدا کنید. برای آنهایی که راحت فراموش می‌کنند، این برنامه خیلی خوبی است.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.