سلامی به گرمی آفتاب جنوب :)
دوستان محترم انجمنی جهت متمایل شدن هر چه بیش از پیش به اهداف انجمنهای تخصصی تبیان .. که از مهمترینهاش زدن تاپیک تولیدی هست .. برآن شدم تا شیوه ی پیچیدن نون سمبوسه رو به صورت تصویری بهتون آموزش بدم .البته تو صفحه ی آپارات اگه توجه کنید لینک انجمن رو دادم برای یادگیری طرز تهیه .. که این کار با حدف جذب کاربر بوده .. انشاءالله که دوستانمون روز به روز بیشتر و ماندگارتر بشن :)
.
البته از همین فرصت استفاده میکنم و این آموزش سمبوسه رو به عنوان شیرینی برتر شدنم در شهریور ماه هم تقدیم میکنم . .
مواد لازم برای سمبوسه( از نوع مخصوص ) :
سیب زمینی 4 عدد متوسط
تره و جعفری هر کدام هفت شاخه برای خرد کرد
گوشت چرخ کرده به اندازه ی یک مشت یک خانم محترم زرشک جهت خوش طعم شدن در صورت تمایل
ادویه(ترجیحا بوشهری) به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
.
طرز تهیه :
سیب زمینی رو با پوست آب پز میکنیم.. بعد پوستشو میکنیم و رنده میکنیم.
پیاز رو خرد کرده و سرخ میکنیم ( فقط طلایی بشه) بعد گوشت چرخ کرده رو توش میریزیم و تفت میدیم .. وقتی پخت سبزی خرد شده رو اضافه میکنیم و ادویه و زرشک .
حالا سیب زمینی رنده شده رو با موادمون خوووووووب مخلوط میکنیم .. به قول مامانم خوب مچ بشه :) بعد بین نون میپیچیم طبق فیلم .. البته این موادی که من استفاده کردم به جای گوشت چرخ کرده میگوی خرد شده داره .. که خیلی فرق نمیکنه البته برای میگو.. باید موقع سرخ شدن پیاز در بذارید روش که آب بندازه.. بعد میگو رو میریزیم و باز یه مقدار در میذاریم روش بمونه بعد شروع میکنیم به تفت دادن که بوی میگو مطبوع بشه .. اگه کسی خواست با میگو درست کنه بگه تا بیشتر توضیح بدم و بد مزه نشه ;)
.
طرز تهیه سس مخصوص :
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
آبلیمو یا سرکه یا آبغوره( طبق ذائقه ی شما) یک فنجان
فلفل قرمز تاجایی که میدونید میتونید تحمل کنید و البته لذت ببرید .
.
اندازه ی طول و عرض نون :
اگه شما عرض نون خودتونو مثلا 10 سانت بگیرید برای طولش باید 22 سانت در نظر بگیرید. و اون دو سانت همونطور که تو فیلم میبینید برای قسمت آخرش هست که باید بین داخلیترین لایه ی نون و مواد فرو بره .. و دقت کنید حتما این دوسانت به مواد بچشبه تا موقع سرخ شدن وا نره .
البته ما برای سمبوسه میریم به شاطر میگیم برای سمبوسه میخوایم اونم میگه صبر کن سرم خلوت شد برات میزنم .. منظورم اینه که اگه با نون نیم پز باشه خیلی بهتره و حالت خمیری باید داشته باشه.
.
یه پیشنهاد عالیییییییییی برای کسانی که از غذاهای چرب مثل سمبوسه ، فلافل ، کباب شامی ، کتلت و غیره پرهیز میکنن ..
میشه با دستمال کاغذی دور این غذاها رو پیچید و خوووووب روغنشو بادستمال گرفت .. اگه دستمال حوله ای باشه که چه بهتر ..
این روش تا حد زیاااااادی از روغن اضافه ی غذا رو میگیره :)