پس از چندی، اندک اندک تولید قارچ به فضای آزاد انتقال پیدا کرد و در سال 1910 سالن های استاندارد پرورش قارچ خوراکی ساخته شد. امروزه قارچ، در کارگاه های صنعتی تولید و در تمام سال در بیشتر مغازه ها و سوپرمارکت ها عرضه می شود. به این ترتیب، شما می توانید قارچ خوب و با کیفیت بالا را به راحتی در تمام فروشگاه های موادغذایی خریداری کنید و با تدارک یک غذای مقوی با قارچ، سفره غذای خانواده تان را رنگین کنید. قارچ از آن پدیده های عجیبی است که یکباره و در عرض چند سال کنار دستورهای غذایی سبز شد و جایگاه خوبی باز کرد. در میان حدود هزار نوع قارچی که در دنیا وجود دارد، ممکن است فقط 40 نوع آن غیرسمی باشد که از این تعداد 10تا 15 نوع قابل پرورش است.
در کشورهای مختلف، در تهیه انواع غذاها، سوپ ها، سالادها و سس ها، از قارچ به عنوان نوعی پروتیین گیاهی استفاده می شود. اما به خاطر داشته باشید که برخی انواع قارچ ها سمی هستند؛ اگرچه ممکن است که ظاهرشان به قارچ های خوراکی شبیه باشد. یکی از سمی ترین قارچ ها کلاه مرگ است که می تواند در عرض 12 ساعت باعث مرگ انسان شود. گونه های سمی دیگر تولید بیماری شدید می کنند، اما به ندرت باعث مرگ انسان بالغ می شوند.