• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 372)
سه شنبه 10/5/1391 - 13:22 -0 تشکر 486683
خودت رابدون ترس ابراز کن!

آدمی با رفتار، معاشرت و تعامل تعریف می شود و رفتار اجتماعی موثر و موفق بدون ارتباط های صمیمی و دوستانه غیر ممکن و بعید به نظر می رسد.

سه شنبه 10/5/1391 - 13:23 - 0 تشکر 486684

قدرت برقراری و حفظ ارتباطات انسانی در بهداشت روانی افراد و رفتار اجتماعی اشخاص تاثیر بسزایی دارد. مهارت های ارتباطی خوب مستلزم داشتن سطوح بالایی از خودآگاهی می باشد.یکی از عوامل مهم ارتباط موثر بین فردی توانایی یا ناتوانایی شخص در ابراز وجود است.

جرات مندی( ابراز وجود) توانایی ابراز خود و ابراز حقوق خود، بدون تجاوز به حقوق دیگران است.

عمل جرات مندانه به فرد اجازه می دهد تا اعتماد به نفس را در خود حس کند و عموماً موجب برانگیختن حس احترام دوستان و آشنایان می شود. جرات مندی امکان دست یابی به روابط صادقانه را افزایش می دهد و به فرد کمک می کند تا درباره خود احساس بهتری داشته باشد و بر موفقیت های روزمره تسلط بیشتری بیابد. و همین امر در جای خود توان تصمیم گیری و احتمال توفیق او را در دستیابی به آنچه از زندگی می خواهد افزایش دهد.

رفتار جرات مندانه یک رفتار بین فردی است که شامل ابراز صادقانه و نسبتاً صریح افکار و احساسات است. به نحوی که از نظر اجتماعی مناسب بوده و احساسات آسایش دیگران نیز در آن مدنظر باشد. ابراز وجود باعث گرفتن حق خود و ابراز عقاید و احساسات و افکار خویش به طور مستقیم و صادقانه است. به نحوی که در این حق خواهی و تکاپو برای رسیدن  به خواسته های خود حقوق دیگران نیز محترم شمرده شود. انسان همواره نیازمند بیان خویشتن است . بیان خویش چه به صورت کلامی و چه غیر کلامی هنگامی موثر است که با فرهنگ، سنت ها و ارزش های جامعه تناسب داشته باشد. این مهارت مشتمل بر ابراز عقاید، امیال و حتی نیازها و ترس هاست. جرات مندی همچنین شامل دفاع از حقوق خود به شکلی که حقوق دیگران پایمال نشود می باشد. با چنین مهارتی قادر خواهید بود که مانع سوء استفاده دیگران شده و از تحمیل نظرات و خواسته های دیگران بر خود جلوگیری کنید.

در هر حال ابراز وجود برای داشتن یک رابطه مطلوب کارساز می باشد و باید آن را آموخت و اجرا کرد.

سه شنبه 10/5/1391 - 13:23 - 0 تشکر 486685

سه سبک اصلی در برقراری ارتباط وجود دارد:

پرخاشگرانه:

در این سبک فرد با تهدید کردن، تضییع حق دیگران و توهین آمیز برخورد کردن با دیگران ارتباط برقرار می کند. و می خواهد از این راه به اهداف خود برسد.

منفعلانه:

در این سبک ارتباط فرد با عذرخواهی افراطی و کوچک انگاری خود تمامی افکار، احساس ها و حقوق شخصی خود را به نفع طرف مقابل نادیده می گیرد.

رفتار جرات مندانه یک رفتار بین فردی است که شامل ابراز صادقانه و نسبتاً صریح افکار و احساسات است. به نحوی که از نظر اجتماعی مناسب بوده و احساسات آسایش دیگران نیز در آن مدنظر باشد

جرات مندانه:

ارتباط جرات مندانه گونه ای از ارتباط است که در آن هر احساسی به جز اضطراب به راحتی ابراز شده و نتیجه آن حرکت به سمت اهداف و مقاصد شخصی، بدون ضایع کردن حق دیگران است.

تفاوت ابراز وجود با رفتار منفعلانه این است که در ابراز وجود بر حق خود تاکید می شود و در رفتار منفعلانه فرد از حق خود می گذرد. همچنین ابراز وجود با رفتار پرخاشگرانه این تفاوت را دارد که در پرخاشگری فرد فقط بر حق خود تاکید می ورزد و به حقوق دیگران تجاوز کند. اما در رفتار قاطعانه نه تنها بر حقوق خود بلکه بر حق دیگران تجاوز نمی کند.

سه شنبه 10/5/1391 - 13:24 - 0 تشکر 486686

مهارت جرات ورزی به فرد کمک می کند که بتواند:

** به خود اطمینان داشته باشد.

** اعتماد به نفس خود را افزایش دهد.

** احترام دیگران را جلب کند.

** توانایی تصمیم گیری خود را بهبود ببخشد.

** حقوق خود را حفظ کند.

چهارشنبه 11/5/1391 - 0:8 - 0 تشکر 487155

سلام
اعتماد به نفس داشتن و ترس نداشتن در زندگی و ارتباط با دیگران خیلی میتونه به فرد کمک کنه تا بهتر و زودتر میتونه دل یک خانواده را به دست میاره
مثلا زن و شوهر هایی که تازه ازدواج میکنند برای اینکه بهتر بتونه ارتباط خوبی داشته باشند با خانواده همسرشون اعتماد بنفس میخواد دل اونها را بدست بیاری و بتونی یک رابطه خوبی داشته باشی.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.