• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 439)
يکشنبه 8/5/1391 - 13:6 -0 تشکر 484010
زنان در کدام کشورها بیشتر عمر می‌کنند؟

خبرآنلاین: اولین بار در 25 سال گذشته زنان ژاپنی جایگاه اول خود را در داشتن طول عمر در به زنان هنگ کنگی واگذار کردند.
 
وزارت بهداشت اعلام کرد طول عمر زنان ژاپنی در سال 2010 از 86.30 به 85.90 در سال 2011 رسیده است درحالیکه این میزان در مردان ژاپنی از 79.55 در سال 2010 به 79.44 در سال 2011 رسیده است. این درحالی است که در هنگ کنگ طول عمر زنان 86.7 و مردان 80.5 سال بوده است.

پیش از این مطابق آمار سازمان ملل کشورهای ژاپن، هنگ کنگ، ایسلند، سوئیس و استرالیا به ترتیب در جهان مقام‌های اول را داشتند که با حدود 82 سال از میانگین جهانی 22 درصد بالاتر است. کشورهای سوازیلند، موزامبیک، زیمباوه، سیرالئون و لسوتو نیز به ترتیب در پایینترین رده قراردارند. طول عمر در این کشورها حدود 42 سال است که 38 درصد کمتر از میانگین جهانی و نصف کشورهای بالای جدول است.

بنابراین گزارش،طول عمر یک شاخص آماری است که نشان می ‌دهد متوسط طول عمر در یک جامعه چقدر است و یا به عبارت دیگر هر عضو آن جامعه چند سال می‌تواند توقع طول عمر داشته باشد. هر چه شاخص‌های بهداشتی و همچنین درمانی بهبود یابد طول عمر افزایش خواهد یافت و از این رو این شاخص یکی از شاخص‌های سنجش پیشرفت و عقب ماندگی کشورها است. طول عمر زنان در همه جوامع چند سال (در کل جهان چهار و نیم سال) بیشتر از مردان است.
 
این درحالی است که مسئله طول عمر زنان باید بار دیگر که آمارها این مسئله را محاسبه می کنند به جایگاه اول باز گردد، چرا که مسئله طول عمر متوسط براساس داده های یک بخشی از یک جمعیت در یک نقطه زمانی بررسی می شود و به نظر می رسد که سال 2011 سال بعدی از نظر مرگ و میر در ژاپن بوده است.

در سال 2008 طول عمر متوسط آمریکاییها در نتیجه رکود اقتصادی که همان سال آغاز شده بود کاهش یافت، این کاهش نشان دهنده برخی روندها در میزان طول عمر در سراسر جهان بود.

یک تحقیق مشروح که در 15 ژوئن امسال در مجله استاندارد بهداشت جمعیت منتشر شده بود نشان می داد که طول عمر متوسط در بیش از 80 درصد شهرهای آمریکا کاهش یافته و این کشور طی دو دهه گذشته حتی در 10 کشوری که مردان آن دارای بیشترین طول عمر هستند نیز قرار نمی گیرد. محققان همین تحقیق اعلام کردند که سیستم درمانی بهداشت آمریکا که بر درمان بیماران به جای پیشگیری بیماری و بیمارهای مزمن تمرکز کرده عامل اول کاهش طول عمر در آمریکا محسوب می شود.

گدای فاطمه(س)

دوشنبه 9/5/1391 - 23:45 - 0 تشکر 485897

دوست عزیز این مطلبی که ذکر شده به نظر من خیلی مهمه و بهتره که درشت بشه:
هر چه شاخص‌های بهداشتی و همچنین درمانی بهبود یابد طول عمر افزایش خواهد یافت و از این رو این شاخص یکی از شاخص‌های سنجش پیشرفت و عقب ماندگی کشورها است.

این موضوعیه که همه ی جوامع از جمله کشور ما باید بهش بها بده .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.