• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
وبلاگ نویسان (بازدید: 2523)
يکشنبه 3/2/1391 - 11:18 -0 تشکر 447640
شورای عالی فضای مجازی

این روزها بحث تشکیل " شورای عالی فضای مجازی " امید خیلی از گردانندگان وب های ایرانی را زنده کرد . خصوصا گروه هایی که در اعتراض به وضعیت بد اعمال قانون فیلترینگ در داخل کشور ، کلا با دنیای وب خداحافظی کرده بودند . حالا که این شورا راه اندازی شده خوبه که بیشتر بهش بپردازیم .

يکشنبه 3/2/1391 - 11:23 - 0 تشکر 447643


چرا شورای عالی فضای مجازی تشكیل شد؟


گفتاری از حجت‌الاسلام‌والمسلمین دكتر سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره تشكیل شورای عالی فضای مجازی توسط رهبر معظم انقلاب.

مهم‌ترین ویژگی انقلاب اسلامی ایران همانا فرهنگ آن است. دشمن نیز در انواع مبارزات خود با ملت ایران، مهم‌ترین نقطه‌ای را كه هدف گرفته، بحث جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است. رهبر معظم انقلاب در بیش از یك دهه‌ی گذشته بحث تهاجم فرهنگی، سپس ناتوی فرهنگی و سپس شبیخون فرهنگی را مطرح كرده‌اند. یعنی این‌كه دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی راهی جز تهاجم در عرصه‌ی فرهنگ ندارد.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_2.gif جنگ نرم و عرصه‌ی مجازی
ما برای حفظ و اشاعه‌ی فرهنگ انقلاب اسلامی باید همه‌ی ظرفیت‌های خود را مورد نظر قرار دهیم. یكی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها فضای مجازی است. دشمن انواع تهمت‌ها و افتراها و انواع بدعت‌ها و خرافات را در این فضا طراحی كرده است و انواع دروغ‌پردازی‌ها را در ساحت‌های مختلف انقلاب اسلامی برای اثرگذاری بر گروه‌های مرجع و اندیشمندان تهیه دیده است.

ما باید از مرزهای فكری، مرزهای اعتقادی و مرزهای فرهنگی خود دفاع كنیم. بنابراین یكی از بسترهایی كه در آن می‌توانیم برای رساندن پیام خودمان و مقابله با پیام‌های مخالفین و دشمنان انقلاب و اسلام و دشمنان عقاید بحق انقلاب اسلامی در جهان امروز بهره بگیریم، عرصه‌ی مجازی است. این شورا می‌تواند این طراحی‌ها را داشته باشد و برای مقابله در عرصه‌های مختلف این جنگ نرم، از گروه‌های مرجع، نویسندگان، اندیشمندان و صاحبان كالاهای فرهنگی بخواهد كه در این فضا منسجم و روشمند ایفای نقش كنند.

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/19233/smpf.jpg



http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_2.gif سونامی اطلاعات
از طرفی به تعبیر رهبر انقلاب، ما امروز در یك سونامی اطلاعات قرار داریم. این پدیده الزاماتی دارد كه باید به آنها توجه ویژه كنیم. مثلاً‌ امروزه جبهه‌ی فرهنگی انقلاب اسلامی در فضای مجازی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد و مطالبه‌كنندگان و شنوندگان و دریافت‌كنندگان زیادی در جهان دارد. در مقابل، دشمن هم جبهه‌ی فرهنگی تقابل با انقلاب را شكل داده است. بر همین اساس ما باید یك آرایش منطقی و نظام‌مند برای رساندن پیام خود و مقابله با ترفندهای دشمن در این عرصه داشته باشیم.

امروزه جبهه‌ی فرهنگی انقلاب اسلامی در فضای مجازی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد و مطالبه‌كنندگان و شنوندگان و دریافت‌كنندگان زیادی در جهان دارد. در مقابل، دشمن هم جبهه‌ی فرهنگی تقابل با انقلاب را شكل داده است. بر همین اساس ما باید یك آرایش منطقی و نظام‌مند در این عرصه داشته باشیم...


نكته‌ی دوم در زمینه‌ی توسعه‌ی فناوری این است كه بشر امروزی با فناوری زندگی می‌كند. ما باید هر چه بیشتر این فناوری را برای تأثیر بر روابط اجتماعی و نیز امكان‌سنجی برای تسهیل بیشتر خدمات اجتماعی، خدمات دولتی و روابطی كه مردم به آن نیاز دارند، استخدام كنیم. بنابراین اهمیت این موضوع آن‌قدر فوق‌العاده است كه رهبر انقلاب لازم دیدند یك شورای خاص و یك سازمان مستقل ویژه تشكیل شود كه فقط كاركردش در زمینه‌ی فناوری فضای مجازی و مهندسی این فضا باشد.

البته به‌طور طبیعی در طول سال‌های اخیر نیز بین اندیشمندان فرهنگی و متخصصین فناوری و رهبر انقلاب مراودات زیادی صورت گرفته است و از این طریق دغدغه‌های اهالی فرهنگ و علما و دانشمندان و حوزویان و گروه‌های مرجع خدمت ایشان ارائه شده است. نظرات كارشناسی شوراهای تخصصی متشكل از متخصصین فرهنگی، زیرساختی، آموزشی و تحقیقاتی فضای مجازی، منجر به این شد كه این شورا ابلاغیه‌اش را از رهبر معظم انقلاب دریافت كند. این شورا باید نسبت به شاخه‌های مختلف فضای مجازی، اعم از تولید و دریافت اطلاعات، پالایش اطلاعات وارداتی به كشور، فرستادن اطلاعات، ابزارهای نوین اطلاعاتی و ... طراحی و برنامه‌ریزی كند و باید نگاهی دقیق‌تر و كیفی‌تر به این فضا داشته باشد.
منبع : سایت آقای خامنه ای

يکشنبه 3/2/1391 - 11:25 - 0 تشکر 447646

تشكیل شورای عالی فضای مجازی و انتصاب اعضای حقیقی و حقوقی آن


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ضمن دستور برای تشكیل شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس‌جمهور، اعضای حقوقی و حقیقی این شورا را تعیین كردند.
رهبر انقلاب اسلامی آثار چشمگیر شبكه جهانی اینترنت در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، لزوم برنامه‌ریزی و هماهنگی به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن، و بهره‌گیری حداكثری از فرصت‌ها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم را از دلایل اصلی ضرورت تشكیل شورای عالی فضای مجازی برشمردند و تأكید كردند: این شورا وظیفه دارد مركزی بنام مركز ملّی فضای مجازی كشور ایجاد كند.
متن حكم به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
گسترش فزاینده‌ فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبكه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداكثری از فرصت‌های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه كشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن اقتضا می كند كه نقطه‌ی كانونی متمركزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی كشور بوجود آید. به این مناسبت شورای عالی فضای مجازی كشور با اختیارات كافی به ریاستِ رئیس جمهور تشكیل می گردد و لازم است به كلیه‌ی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.
اعضای حقوقی این شورا عبارتند از: رئیس جمهور(رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مركز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و همچنین اعضای حقیقی: حجج اسلام و آقایان: دكتر حمید شهریاری، دكتر سیّدجواد مظلومی، مهندس مسعود ابوطالبی، دكتر كامیار ثقفی، دكتر رسول جلیلی، دكتر محمد سرافراز و مهندس علیرضا شاه‌میرزایی می باشند كه برای مدت سه سال تعیین می‌شوند.
این شورا وظیفه دارد مركزی به نام مركز ملّی فضای مجازی كشور ایجاد نماید تا اشراف كامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه كشور با این موضوع از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح تحقق یابد. نكات اساسی در مورد وظایف شورای عالی و مركز فضای ملّی مجازی با تأكید بر توجه جدّی به آن، در پیوست این حكم ابلاغ می‌گردد.
در پایان انتظار دارم، ضمن تسریع در تشكیل مركز ملّی فضای مجازی، رئیس و اعضای محترم شورا تلاش بایسته را در جهت دستیابی این مركز به اهداف تعیین شده به كار برند. كلیه دستگاههای كشور موظف به همكاری همه جانبه با این مركز می‌باشند.
سیّدعلی خامنه‌ای
17/اسفند ماه/1390

يکشنبه 3/2/1391 - 11:33 - 0 تشکر 447649

سوابق و تحصیلات اعضای حقیقی «شورای عالی فضای مجازی»


دکتر کامیار ثقفی


*تولد: ۱۳۴۲


*تحصیلات:


کارشناسی مهندسی برق-مخابرات از دانشگاه‌ علم و صنعت


کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک از دانشگاه تربیت مدرس


دکتری تخصصی مهندسی برق-الکترونیک از دانشگاه تربیت مدرس


*سوابق:


رئیس دانشگاه شاهد


===


دکتر رسول جلیلی


*تولد: ۱۳۴۰


*تحصیلات:


کارشناسی علوم کامپیوتر از دانشگاه مشهد


کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه صنعتی شریف


دکترای کامپیوتر از دانشگاه سیدنی


*سوابق:


عضو هیات علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف


مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی شریف


موسس شرکت امنیتی “امن‌افزار گستر شریف”


موسس شرکت “پیک آسا”


===


دکتر حمید شهریاری


*تولد: ۱۳۴۲


*تحصیلات:


کارشناسی فلسفه تطبیقی از دانشگاه قم


کارشناسی ارشد کلام جدید، فلسفه اخلاق از بنیاد باقر العلوم(ع)


دکترای فلسفه تطبیقى از دانشگاه قم


تحصیلات حوزوی: خارج فقه


*سوابق:


مدیر مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی قم


رئیس مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی (سازمان سمت)


مدیر شبکه اطلاع‌رسانی (اینترنت) حوزه


دبیری شورای عالی اطلاع ‌رسانی کشور


رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه


===


دکتر سیدجواد مظلومی


*سوابق:


رئیس کارگروه دین و معنویت شورای عالی اطلاع رسانی


معاون تحقیقات مرکز تحقیقات کامپیوترى علوم اسلامى


معاون امور فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری


===


 مهندس مسعود ابوطالبی


*سوابق:


عضو حقیقی شورای عالی جوانان


رئیس گروه مشاوران سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران


===


دکتر محمد سرافراز


*سوابق:


معاون برون مرزی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران


رئیس شبکه‌های پرس تی.وی و هیسپان تی.وی


===


مهندس علیرضا شاه میرزایی


*سوابق:


رئیس پژوهشگاه فن آوری اطلاعات


موسس شبکه تحلیلگران تکنولوژی ایران (ایتان)


===


لازم به ذکر است در صورت دریافت اطلاعات جدید، این اطلاعات به‌روز خواهند شد.


منبع : وبلاگ نیوز


يکشنبه 3/2/1391 - 11:39 - 0 تشکر 447651


این فضا به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد


گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین دكتر حمید شهریاری، رئیس مركز تحقیقات كامپیوتری علوم اسلامی و عضو شورای عالی فضای مجازی

http://farsi.khamenei.ir/image/ver2/li_star_1.gif به نظر شما، جایگاه و اهمیت تشكیل شورای عالی فضای مجازی چیست؟
واقعیت این است كه امروزه فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی فضایی را به وجود آورده كه «جامعه‌ی اطلاعاتی» در آن شكل گرفته كه جامعه‌ را به سوی ساختاری دانش‌بنیان پیش می‌برد. این فضا تمام ساحت‌های حیات بشری را آن‌گونه تحت تأثیر قرار داده است كه دنیای ما را در كمیت و كیفیت دچار تحولاتی عمیق ساخته است. در این میان، فضای تبادل اطلاعات با ابزارهایی قابل حمل مانند تلفن‌ها و رایانه‌های همراه در دسترس همگان قرار گرفته است و همه‌ی شهروندان می‌توانند در تولید محتوا و عرضه‌ی آن مشاركت كنند. بخش‌های خصوصی و دولتی نیز می‌توانند خدمات مضاعف خود را در تمام طول شبانه‌روز عرضه كنند و فرصت‌های مضاعفی را برای همه‌ی شهروندان پدید آورند. البته در كنار این فرصت‌ها، تهدیدهای امنیتی و اجتماعی و فرهنگی نیز به نحو فزاینده‌ای گسترش یافته است؛ از جنگ سایبری گرفته تا حملات رد خدمات و تولید اطلاعات مستهجن و خلاف اخلاق. همه‌ی این تهدیدها لزوم رسیدگی جدی به این فضای جدید را نشان می‌دهد و بخشی از اهمیتی است كه موجب تأسیس این شورای مهم است.

http://farsi.khamenei.ir/image/ver2/li_star_1.gif شورای عالی مجازی بر اساس شرح وظیفه‌ی خود چه حوزه های مأموریتی را می تواند پوشش دهد؟
این شورا سیاست‌گذار اصلی و محوری فضای مجازی كشور‌ خواهد بود. برنامه‌ریزی كلان، نظام‌سازی، تعریف و تعیین قلمرو پروژه‌های ملی و نظارت بر آنها، تقسیم كار ملی بین دستگاه‌های اجرایی فعال و ایجاد هماهنگی بین آنها در این حوزه در كنار پایش مستمر فرصت‌ها و تهدیدهای این حوزه و نیز ایجاد بسترهای لازم برای تولید محتوای بومی متناسب با هویت ایرانی- اسلامی از مسئولیت‌های اصلی این شورا به حساب می‌آید.

نكته‌ی بسیار جالب در كلمات رهبر معظم انقلاب برای بنده این بود كه حوزه فضای مجازی به اندازه‌ی انقلاب اسلامی اهمیت دارد.


http://farsi.khamenei.ir/image/ver2/li_star_1.gif به نظر شما تأكیدات رهبر معظم انقلاب و اهتمام ایشان نسبت به زمینه های پیشرفت كشور و لزوم مواجهه فعال و خردمندانه با موضوعاتی از این دست چه نقشی در فرایند تشكیل این شورا داشته است؟
رهبر معظم انقلاب از سال 1368 با تأسیس مركز تحقیقات كامپیوتری علوم اسلامی، حضوری فعال و تأثیرگذار در فناوری اطلاعات كشور داشته‌اند. این دوراندیشی ایشان در 22 سال پیش قابل توجه است. همچنین در تغییر سیاست‌های سازمان تبلیغات اسلامی و بهره‌مندی از فناوری اطلاعات در این سازمان نیز توصیه‌هایی مهمی  داشته‌اند. پس از آن و در تمام سیاست‌های ابلاغی، ایشان به تمام حوزه‌ها و از جمله حوزه‌های فرهنگی، دولتی و قضایی همواره لزوم استفاده‌ی حداكثری از فناوری اطلاعات و ارتباطات را گوشزد كرده‌اند. ایشان همچنین در دستورهای اكید خود به مجموعه‌ی مدیران كشور، همواره توجه به حوزه‌های مختلف فضای مجازی را به عنوان امری بسیار مهم و جدی در مكتوبات و تذكرهای شفاهی مشهود توصیه كرده‌اند.

یكی دیگر از سیاست‌گذاری‌های مهم، تصویب سیاست‌های شبكه‌های اطلاع‌رسانی رایانه‌ای در سال 1380 است كه رهبر معظم انقلاب آن را ابلاغ نمودند و هنوز بسیاری از بندهای آن شایسته‌ی توجه ویژه در این حوزه و بر زمین مانده است. علیرغم تذكرات مؤكد ایشان به نخبگان و دست‌اندركاران، مدتی طول كشید تا دیگر نخبگان كشور به اهمیت این حوزه توجه عمیق‌تری داشته باشند.


http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/19272/smpf.jpg




از پنج سال پیش كه بنده دبیری شورای عالی اطلاع‌رسانی را بر عهده داشته‌ام، همواره بر این عقیده بوده‌ام كه فضای تبادل اطلاعات كشور نیازمند رسیدگی حاكمیتی است. هنگامی كه سند جامعه‌ی اطلاعاتی نیز تهیه می‌شد، چندین جلسه‌ی نخبگانی تشكیل شد و در آن این امر مورد تأكید و تأیید بسیاری از نخبگان این فن نیز قرار گرفت. برای توفیق این حوزه لازم می‌نماید كه حاكمیت برای تحقق اهداف نظام در این حوزه حضوری فعال داشته باشد. مدتی طول كشید كه نخبگان حوزه‌ی فناوری اطلاعات بتوانند توجیهاتی كافی برای نخبگان حوزه‌ی فرهنگ ارائه دهند؛ این‌كه این حوزه تا چه حد می‌تواند در فرهنگ تأثیرگذار باشد. چون تأثیر این حوزه در اقتصاد قبل از این روشن شده بود.

از سوی دیگر ایجاد خدمات جذاب بر این بستر و تولید محتوای انبوه در شبكه و نیز توسعه‌ی شبكه‌های اجتماعی طی پنج سال اخیر موجب حصول این نتیجه‌گیری شد كه ایجاد شورایی جامع كه بتواند سیاست‌گذار اصلی این حوزه باشد، ضروری است. از سوی دیگر ادغام شوراهای موازی نیز با مشكلاتی مواجه شد و متوقف ماند. نهایتاً مجموعه‌ی این امور و عدم توجه كافی دیگران به حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات، موجب شد كه رهبر انقلاب به این جمع‌بندی برسند كه باید شخصاً وارد میدان شوند و توجه دیگر نخبگان كشور را به این حوزه جلب كنند. بالاخره در یك روند راهبردی كه در كمال موشكافی و با مشاركت بسیاری از نخبگان و دست‌اندركاران این حوزه انجام گرفت، طرح تأسیس این شورای عالی مهم به دستور ایشان تدوین شده و حكم آن صادر گردید.

نكته‌ی بسیار جالب در كلمات ایشان برای بنده این بود كه این حوزه به اندازه‌ی انقلاب اسلامی اهمیت دارد. ایشان در مقام تشبیه فرمودند كه این فضا مثل یك رودخانه‌ی پر از آب و خروشان است كه می‌آید و دائماً هم بر آب آن افزوده و خروشان‌تر می‌شود. اگر ما برای این رودخانه تدبیر كنیم و برنامه داشته باشیم؛ زه‌كشی كنیم و هدایت كنیم این رودخانه را تا به سد بریزد، می‌شود فرصت. اگر رهایش كنیم و برنامه‌ای برای آن نداشته باشیم، می‌شود یك تهدید. ایشان تأكید بسیاری بر اهمیت این فضا و لزوم مدیریت آن داشتند؛ به گونه‌ای كه همه‌ی اركان نظام باید نقش خاص خود را با حضوری فعال در این فضا ایفا كنند.

به نظر من علت این موضوع آن است كه وقتی مردم و امام خمینی رحمة‌الله‌علیه نهال انقلاب اسلامی را كاشتند، مستكبران عالم آن را تهدیدی برای منافع خود دانستند. در این میان پیدایش فناوری‌های ارتباطاتی و اطلاعاتی، فرصت‌ها و تهدیدهای انقلاب را چنان برجسته كرده كه استمرار و تكامل انقلاب اسلامی منوط به توجه خاص و جدی و سرمایه‌گذاری نظام در این زمینه است. این یكی از جهاتی است كه حوزه‌ی فضای مجازی را در نظر رهبری معظم به اندازه‌ی خود انقلاب اسلامی پراهمیت كرده است.
منبع : سایت آقای خامنه ای

شنبه 10/4/1391 - 11:37 - 0 تشکر 467516

جزئیات فعالیت شورای عالی فضای مجازی تشریح شد نشست خبری دبیر شورای عالی فضای مجازی برگزار شد تا پس از گذشت بیش از سه ماه اهداف اصلی و برنامه‌های این شورا تشریح شود. به گزارش گرداب، دكتر "اخوان"، دبیر شورای عالی فضای مجازی در این نشست خبری به ذكر توضیحاتی درباره این بخش پرداخت و در عین حال از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مركز ملی فضای مجازی خبر داد. وی با بیان این‌كه دستور تشكیل شورای عالی فضای مجازی اسفندماه سال گذشته و با دستور مقام معظم رهبری صادر شده است، گفت: «تركیب این شورا از مجموعه‌ای افراد حقیقی و حقوقی است و به طور مستقیم زیر نظر مقام معظم رهبری به فعالیت خواهد پرداخت.» اخوان همچنین یادآور شد: «تاكنون سه شورای عالی در سطح كشور زیر نظر مقام معظم رهبری فعالیت داشته‌اند كه در این میان سه شورا شورای عالی فضای مجازی اولین شورایی است كه از زمان زعامت آیت الله خامنه‌ای تشكیل شده است و به عبارت دیگر اولین شورایی به شمار می‌رود كه در زمان زعامت ایشان شكل گرفته است.» دبیر شورای عالی فضای مجازی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ریاست این شورا را بر عهده رئیس جمهوری دانست و از عضویت روسای قوای سه گانه كشور در شورای عالی فضای مجازی خبر داد. وی در این نشست عنوان كرد: «تشكیل این شورا و تركیب آن گویای آن است كه حاكمیت عزم جدی برای ورود مقتدرانه به بحث فضای مجازی دارد.» دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین عنوان كرد: «در هفته‌های اخیر و پس از تشكیل این شورا، تریبون ضد انقلاب سعی داشت با خبرپراكنی‌های مختلف این گونه القا كند كه این شورا صرفا با اهداف امنیتی تشكیل شده است اما مروری كوتاه بر اعضای این شورا به خوبی مشخص می‌شود كه چنین هدفی مدنظر ما نیست و از 20 عضو شورای عالی فضای مجازی تنها سه عضو جزء مقامات امنیتی و انتظامی محسوب می شوند به عبارت دیگر تنها یك هفتم از اعضای این شورا جزء مقامات امنیتی و نظامی و انتظامی كشور هستند.» اخوان همچنین در این جلسه تاكید كرد كه تشكیل و راه‌اندازی چنین شورایی به معنای حذف بخش خصوصی و سایر بخش‌های فعال در حوزه فضای مجازی محسوب نمی‌شود اما با این حال ممكن است تغییراتی در شكل دستگاه‌های متولی این بخش حاصل شود. منبع: ایسنا

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.