• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 8628)
دوشنبه 17/11/1390 - 9:58 -0 تشکر 427616
انتخابات مجلس، مواضع گروهها و تحلیل و نتایج

وهوالحکیمکاندیدای مجلس نهم ، سلامبنده یکی از آحاد ملت هستم .از آن یکی ها که کم نیست . گم هم نیست .از آن یکی ها که صبور و نجیب است . از بدنه ی ملتی آگاه و همیشه در صحنه .مخاطره ای را به خاطر داری که جا خالی داده باشم ؟کافی است به حافظه ی تاریخ رجوع کنی تا نقش آفرینی و میدان داری و جان فشانی ام را ببینی .حقوق و تکالیفم را می شناسم . در انجام تکالیفم کوتاهی نکردم و از حقوقم نیز با همه ی وجود دفاع می کنم .در انتخابات شرکت می کنم چون رأی دادن حق من است و با این حق ، معامله نمی کنم .من رأیم را نمی فروشم .و تو که قرار است عصاره ی فضایل باشی ، اگر کسی خواست رأی خود را بفروشد ، چه می کنی؟به چه قیمتی خریداری ؟ سخنم را با سلام آغاز کردم و از خدا می خواهم که سلامم ، برایت سلامتی به ارمغان آورد و در این امتحان الهی ، عاقبت به خیر شوی . اما ... کاندیدای عزیز ، من به دروغ و وعده ، ادعا و اسراف و تخریب دیگران ، رأی نمی دهم .من صداقت را بیشتر دوست دارم تا دروغ .عمل صالح را بیشتر می پسندم تا زبان چرب و نرم .کارنامه ی صادقانه را دوست تر دارم تا ادعا و فریب .به برنامه رأی می دهم نه وعده .من از تخریب رقبا و فتنه انگیزی و رنگ و ریا بیزارم .از بی بندوباری و اباحه گری رنج می کشم .باور کن با ریخت و پاش و اسراف ، از من دورتر می شوی .من به کاندیدایی رأی می دهم که درد دین داشته باشد و خود را مدیون و مرهون خون شهدا بداند نه طلبکار .به کاندیدایی رأی می دهم که شیفته ی خدمت باشد نه تشنه ی قدرت و وامدار صاحبان ثروت ، از کیسه ی بیت المال خرج نکند و اخلاق و آداب و قوانین انتخابات را رعایت کند .به کاندیدایی رأی می دهم که در طول حضورش در مجلس ، وکیل ملت باشد و از انعکاس گزارش عملکردش غفلت نورزد و مشورت با گروه های مختلف مردم در پیشبرد بهتر امور را به فراموشی نسپارد .به کاندیدایی رأی می دهم که در کنار تلاش برای تحقق منافع ملی و مصالح نظام ، پیشرفت و عزت و سربلندی میهن اسلامی ، در رشد و توسعه ی استان و حوزه ی انتخابیه اش اهتمام ورزد .بگذار راحتت کنم ، و به یادت آورم که من در برهه ای از تاریخ به مدرس رأی دادم زیرا  قناعت، شهامت، شجاعت، شب‌زنده‌داری، تیزبینی، دوراندیشی و بی‌اعتنایی به فرهنگ غرب از ویژگی های بارزش بود .به شهید مدرس رأی دادم زیرا اهل دروغ و دغل نبود ، در برابر دشمنان ملت چون کوه ، می ایستاد و با صاحبان زر و زور و تزویر مماشات نمی کرد ، بنده ی صالح خدا و دلداده ی ائمه ی اطهار (ع)بود .آن روز به مدرس رأی دادم و امروز هم به کسانی با این مؤلفه ها رأی می دهم و اکنون ...اکنون اگر تو در این جرگه ای ، رأی من هم از آن توست ... بسم اللهپانزدهم بهمن ماه 1390 -  حسن محمدی

دوشنبه 17/11/1390 - 21:25 - 0 تشکر 427796

بیانیه «قرارگاه عمار» درباره انتخابات مجلس

قرارگاه فرهنگی عمار با صدور بیانیه‌ای درباره انتخابات مجلس با اشاره به اختلاف سلیقه دو گروه از اصولگرایان درباره انتخابات مجلس، تأکید کرد:چاره کار نه در تخریب و متهم کردن همدیگر به خروج از اصولگرایی و نه در تنازل از تشخیص و اجتهاد خود نسبت به شرایط سیاسی و اجتماعی است.
به گزارش پایگاه خبری انصار حزب الله ، متن کامل بیانیه قرارگاه فرهنگی عمار به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

والفجر ولیال عشر

بار دیگر شب‌های روشن دهه فجر فرا رسیده و ایران اسلامی فرصتی دیگر می‌یابد تا خاطره بی‌نظیر و شیرین انقلاب کبیر اسلامی را در حافظه چندهزار ساله خود مرور کند.

حافظه‌ای که بار سنگین و دیرین مظالم پادشاهان مستبد و سلسله‌های جائر را با خود دارد. پادشاهانی که حضرت روح‌الله همچو طوفانی سهمگین بنیاد آنها را برانداخت و همچون نسیمی دلنشین سرنوشت کشور را به دست‌های رو به خدای ملت مؤمن سپرد.

دهه فجر فرصتی فراهم برای ذکر و فکر است که گویی آوای ملکوتی «و ذکرهم بایام‌الله» همه دلهای پاک را به عبور از غفلت‌ها و درک عمیق نعمت‌های لایزال الهی می‌خواهند.

نعمت‌هایی که پس از فهم شکر می‌طلبد و چه شکری بالاتر از بهره‌وری درست و کامل از آنها در مسیر رشد و پیشرفت. جمهوری اسلامی در سی‌وسومین سالگرد حیات مبارکش در آستانه حرکت شاکرانه دیگری از سوی صاحبان اصلی قرار گرفته است.

نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است و بار دیگر ساکنان و عازمان این نهاد سرنوشت‌ساز باید در معرض انتخاب آحاد مردم قرار گیرند و تلاش کنند تا برای راهیابی به قوه مقننه نسبت به رقبا آراء آحاد بیشتری از مردم را به خود اختصاص دهند.

فرصت بزرگ انتخابات عرصه تازه‌ای برای بازخوانی داشته‌های نخبگان و خواسته‌های ملت است.

آنها که التزامشان به تکالیف قانونی و ضوابط جمهوری احراز شده است امکان آن را دارند که از حقوق کامل و غیر قابل سلب خود برای معرفی کارنامه و برنامه‌شان به مردم استفاده کنند و در گردونه رقابتی جدی به تلاش برای کسب اکثریت بپردازند.

همه آنهایی که پا به این مرحله گذاشته‌اند محترم‌اند و از حقوق یکسان برای انجام فعالیت‌های انتخاباتی در چارچوب قانون برخوردارند.

اما بهترین انتخاب انتخابی است که در آن مردم با آرامش و طمأنینه و دقت و پرسش و تحقیق و مشورت، خوب را از بد و خوبتر را از خوب تمیز دهند و رأی خود را بر اساس شاخص‌هایی که در نظر دارند به اصلح و شایسته‌تر متوجه سازند.

اما بهترین انتخاب انتخابی است که در آن مردم با آرامش و طمأنینه و دقت و پرسش و تحقیق و مشورت، خوب را از بد و خوبتر را از خوب تمیز دهند و رأی خود را بر اساس شاخص‌هایی که در نظر دارند به اصلح و شایسته‌تر متوجه سازند.

هر حرکتی که بخواهد با ایجاد هیجان‌های کاذب و جوسازی‌های بی‌مبنا و ادعاهای غیر مستند فضای انتخابات را احساسی و ملتهب کند و چارچوب منطقی و اخلاقی انتخاب را در هر حدی بر هم زند حرکتی غیر انقلابی، خودخواهانه و ارتجاعی است و با حرکت رو به پیشرفت و رشد روزافزون بصیرت سیاسی مردم در تضاد قرار خواهد گرفت. قرارگاه عمار از همه کاندیداها چه آنها که به شکل مستقل و منفرد وارد عرصه انتخاب شده‌اند و چه آنها که وابسته جریانات و گروه‌های مختلف سیاسی هستند می‌خواهد تا با رعایت تقوای الهی و خالص کردن انگیزه‌ها و نیات درونی، انتخابات نهم را عرصه‌ای مغتنم برای ارتقاء فرهنگ سیاسی کشور بدانند و به تجربه‌ای خاطره‌انگیز در حافظه تاریخی جمهوری‌اسلامی تبدیل کنند.

انتخابات نهم از هر جهت ظرفیت و قابلیت چنین اتفاقی را دارد: از یک سو موج عظیم بیداری در جهان اسلام متوجه سرسلسله جریان تاریخی بیداری اسلامی یعنی ایران سربلند و پرافتخار است تا ببیند ملتی که با بصیرت و فداکاری خود این جریان را آغاز کرد چگونه رهبری ادامه آن را برعهده می‌گیرد و نقش الهام‌بخش و افق‌گشایی خود را در ترازی بالاتر و با نیروی تازه تجدید می‌کند.

از دیگر سو جوامع بحران‌زده غرب از آمریکا تا اروپا با نگرانی، مردم‌سالاری دینی در ایران را به نظاره نشسته‌اند که چگونه با مشارکت وسیع و آگاهانه مردمی که صدها سال آماج طعن و تحقیر غرب بوده‌اند دموکراسی‌های بیمار و بی‌علاج آنها را به چالش می‌کشند و همزمان با فرو افتادن پی‌درپی دیکتاتوری‌های مورد حمایت غرب، بهار نظام مردمی و ارزشی خود را به رخ دموکراسی‌های خزان‌زده فرنگی می‌کشند.

انتخابات نهم مجلس از جهت دیگری نیز کم‌نظیر و بدیع است.

این اولین‌بار پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری است که دوباره صندوق‌های رأی میزبان آرای شهروندان جمهوری اسلامی است.

اگر فتنه ۸۸ و عوامل خودفروخته یا متوّهم آن با فشارهای سیاسی و تبلیغاتی و جنگ روانی سنگینی که به راه انداختند می‌توانستند انتخابات را مخدوش و آراء اکثریت را بی‌اثر کنند و نظام را از پاسداری رأی مردم منصرف گردانند چگونه ممکن بود که دوباره آحاد ملت را به حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی دعوت نموده و از آنها خواست رأی‌شان را به نظامی بسپارند که باج‌خواهان متوهم و خودپرستان کم‌ظرفیت در خود توانایی منهدم کردن قواعد جمهوریت آن را می‌بینند. امتحان سخت و البته خوش‌فرجام فتنه۸۸ آحاد مردم ایران را بار دیگر مطمئن ساخت که در جمهوری‌اسلامی حرمت رأی مردم از هر چیزی بالاتر است و هیچ هزینه‌ای نظام مردمی ما را ازالتزام به حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش منصرف نخواهد کرد.

پایمردی معجزه آسای ولایت فقیه در دفاع از رأی اکثریت و قواعد جمهوریت نظام در کوران نامردمی‌ها و بی‌بصیرتی‌های فتنه‌گران و ساکنان فتنه برای سال‌ها نظام را در برابر دیکتاتوری‌های مدرن و مستبدان یقه سفید و پرمدعا بیمه کرد و توده مردم را به حضور گسترده و نقش‌آفرینی فعال در مدیریت نظام امیدوارتر ساخت.

اکنون انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تیر خلاصی به مجموعه توطئه‌ها و دسیسه‌های کم‌نظیر و پرحجم دشمنان انقلاب‌اسلامی در سه سال اخیر خواهد بود و از همین روست که پیشاپیش رعشه بر اندام مستکبران جهان و بوقهای مفلوک پروپاگاند سیاسیشان انداخته و آنها را مثل همیشه به گنده‌گویی‌ها و یاوه‌سرایی‌های مضحک واداشته است.

هذیان‌های تبلیغاتی اخیر بلندگوهای فرنگی و دل‌سپردگان داخلی‌شان ناشی از وحشتی است که امواج عظیم بیداری اسلامی بر جانشان افکنده و آنها را در برابر این پرسش سهمگین قرار داده است که اگر ملت این بار هم با حضوری دشمن شکن، مردم‌سالاری دینی را در ام‌القرای جهان اسلام به رخ زرد دموکراسی‌های پوشالی غرب بکشد چه انرژی عظیم و متراکمی را در ملت‌های مستضعف در سرتاسر جهان از امریکای لاتین تا خاورمیانه تا آسیای جنوب شرقی آزاد خواهند کرد و چگونه غرب سردرگم و پیچیده در بحرانهای داخلی را به انفعال و استیصال خواهد کشاند.

قرارگاه عمار مناسب می‌بیند که در این فرصت به پرسش‌های مکرری که این روزها پیرامون تنوع نامزدها و فهرست‌های انتخاباتی در میان اصولگرایان مطرح می‌شود پاسخی هر چند مجمل ارائه نماید.

جمع‌بندی قرارگاه عمار این است که انتخاب حق مردم است و اگر دوستان اصولگرا به هر دلیلی تا کنون نتوانسته‌اند به جمع‌بندی مشترک و ارائه فهرست‌های یکسان انتخاباتی برسند، فرصتی دیگر برای داوری نهایی مردم فراهم آمده است که باید تعیین کنند در رقابت انتخاباتی کدام نگاه را بیشتر تأیید می‌کنند.

اگرچه اتحاد و اتفاق نظر، همیشه امری مطلوب است و اگر این بار هم در تقابل با جریان‌های فرصت طلب، لازم باشد اصول‌گرایان بار دیگر به وحدت و اشتراک نظر در لیست‌های انتخاباتی خود برسند، ولی شاید این بار اختلاف نظر در نحوه نیل به اهداف، همراه با اشتراک نظر در مبانی و اصول، فرصتی دیگر برای رشد جامعه انقلابی ما فراهم آورده باشد.

گروهی از اصول‌گرایان معتقدند که باید با سعه صدر و سماحت بیشتری به آرایش نیروها برای ورود به مجلس اقدام نمایند، و گروه دیگر زمانه را نیازمند چنین بردباری و سماحتی نمی‌بینند و تحمل نیروهایی که از قوت چندانی برخوردار نیستند را به صلاح نمی‌دانند. هر دو نیز بر اساس درکی که از اصول و اصولگرایی دارند مشی خود را دقیق‌تر و مناسب‌تر با این مقطع از تاریخ انقلاب اسلامی می‌دانند. چاره کار نه در تخریب و متهم کردن همدیگر به خروج از اصولگرایی و نه در تنازل از تشخیص و اجتهاد خود نسبت به شرایط سیاسی و اجتماعی است.

مزیت مردم‌سالاری دینی در همین است که اطراف گوناگون و گروه‌های مختلف، پیشنهادهیا خود را به مردم عرضه و از مبانی و مستندات و استدلالهای خود به شکلی منطقی و اخلاقی دفاع کنند و در نهایت به رأِ و انتخاب اکثریت مردم گردن بگذارند. ضمن آنکه پرهیز از رفتارهای غیر اخلاقی و تأکید بر مشترکات در ضمن ارائه شفاف و صادقانه تفاوت‌ها و تنوع نگاه‌ها امری ضروری و از لوازم اصولگرایی است. قرارگاه عمار از همه فعالان فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی می‌خواهد تا در ایام مانده به برگزاری انتخابات دقیقاً اشاره رهبری حکیم انقلاب را دنبال کنند و فارغ‌ از تعلق‌ها و تعصب‌های مقطعی و سیاست زده، همواره مصلحت نظام و انقلاب را در صورت تزاحم بر مصلحت افراد و گروه‌ها مرجع دارند.

قرارگاه عمار در بیانیه‌های بعدی به تفصیل شاخص‌های انتخاب و معیارهای اصلحیت را از نگاه خود با مردم در میان خواهد گذاشت.
http://www.yalasarat.com/vdcfxxd0.w6dxjagiiw.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:35 - 0 تشکر 428748

حجت‌الاسلام دكتر آقاتهرانی تبیین كرد +صوت و فیلم
منشور رقابت اخلاقی جبهه پایداری/ نشان دهیم كه بدون بد اخلاقی و با تقوا، پاكی و مردم‌داری هم می‌شود رأی آورد

نشست سراسری جبهه پایداری روز چهارشنبه در مجتمع الزهرا(س) سازمان فرهنگ و ارتباطات برگزار شد تا تعدادی از كاندیداهای جبهه پایداری دور هم جمع شوند و در مورد چارچوب‌های رقابت اخلاقی كه هفته‌ی گذشته آیت‌الله مصباح یزدی در دیدار با اعضای شورای مركزی جبهه پایداری بر آن‌ها تأكید كرده بود، بیشتر گفت‌وگو كنند.

به گزارش رجانیوز، اصلی‌ترین برنامه‌ی این نشست، سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دكتر مرتضی آقاتهرانی بود تا این استاد اخلاق و نماینده مجلس، سخنان مبسوطی را ایراد كند كه در واقع منشور رقابت اخلاقی جبهه پایداری در انتخابات مجلس نهم باشد.

متن كامل و صوت این سخنرانی مهم در ادامه آمده است:

خدمت تمام حضار محترم سلام می‌کنم و از خداوند سلامتی و عاقبت به خیری همه عزیزان را طلب می‌کنم. از اینکه توفیق پیدا کردم در محضرتان باشم، خداوند را شکر می‌گویم. امروز چون به مناسبت شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام است، اشاره‌ای به ایشان می‌کنم و شاید همین بحث بنده باشد.

برای دانلود اینجا كلیك كنید

سنن الهی قابل تخطی نیست و سنت‌های پایدار و ثابتی است. اگر کسی در سنن الهی تحقیق کند، خداوند متعال برای خودش قوانینی را وضع می‌کند و با اینکه آزاد است، خودش هم به آن قوانین عمل می‌کند. اینها سنت‌های الهی هستند که اگر آدم اینها را بداند و خودش را با آن سنت‌ها تطبیق بدهد، حتماً به نتیجه می‌رسد. یکی از آن سنت‌ها که برای بحث انتخاب کردم، سنت شکر است. صریح آیه مبارکه قرآن است که "لئن شکرتم لازیدنکم" اگر شکر نعمت را به جای بیاورید، نعمت بر شما زیاد می‌شود، حتماً زیادش می‌کند حدود چهار پنج مرتبه هم تأکید دارد، و اگر هم ناسپاسی کنید "ان عذابی لشدید" اگر نعمت بدهد و قدر ندانیم، عذابش خیلی تند است.

برای دانلود فیلم اینجا كلیك كنید

شکر هم دارای مراتب است. یکی از مراتب آن، شکر زبانی است؛ یکی که به آدم محبت می‌کند، آدم دست مریزادی به او می‌گوید، خدای تعالی چیزی به آدم می‌دهد آن آدم "الحمدلله" می گوید؛ این یکی از مراتبش است. اما از آن بهتر هم هست و آن قدردانی از آن نعمتی است که خداوند متعال لطف کرده است. خدای تعالی به ما خیلی نعمت داده است. یکی از آن‌ها نعمت انقلاب و نعمت ولایت‌مداری است، دوستان پایداری، ادعای‌شان این است که ما می‌خواهیم بر مبنای عقلانیت، معنویت و عدالت عمل کنیم اما بر محور ولایت. واقعاً اگر می‌خواهیم راست بگوییم و ادعایی که داریم و جوان‌ها به ما به خاطر این شعار اقبال می‌کنند، مواظب باشیم خدای ناکرده کسی را گول نزنیم و به این ادعا هم در زبان و هم در عمل پای‎بند باشیم. اگر می‌خواهیم خدای تعالی نعمت را بر ما بیشتر کند؛ وگرنه می‌گیرد. دیدید که خیلی‌ها در دوره‌های گذشته آمدند، برای مجلس مردم هم اعتماد کردند و دفعه‌ی بعد، همان مردم به آنها رأی ندادند. رفت بالا و آمد پایین به آنها رأی ندادند که ندادند که ندادند.

یادتان هست كه آرای جانانه برای ریاست جمهوری و مجلس داشتند، ولی وقتی که ناسپاسی شد، همین‌هایی که به آنها رأی دادند، تصمیم گرفتند که دیگر رأی ندهند. برای من و شما هم همین‌طور است؛ خداوند با کسی خویشاوندی ندارد. این یکی از سنت‌های الهی است. اگر مجلس برای بنده سکوی پرشی برای قدرت بشود و خدای ناکرده زمینه معاصی و گناهان بشود، واقعاً درست نیست؛ مردم ما شهید دادند، انقلاب‎شان را دوست دارند، طردمان می‌کنند غرور شما را نگیرد.

کم نداشتیم افرادی را که رأی بسیار خوبی داشتند و در همین کشور آن‎قدر خراب شدند که با بی‌آبروگی از کشور رفتند؛ نه به‌خاطر اینکه اسمش فلان اسم بود، نه! برای اینکه سنن الهی را برنمی‌تابید. خیال می‌کرد هر کاری می‌کند، هیچ‌طوری نیست. بنابراین حواس‎تان باشد از اینکه دارید می‌آیید در دایره‌ی خاصی، قدر عملی بدانید، به ویژه نسبت به مقام ولایت دامت برکاته این را راست بگوییم. همین‌که ما می‌نالیم از دست برخی‌ اصول‌گراها سر همین است؛ آنها نمی‌گویند ما ولایت را قبول نداریم، آنها هم می‌گویند قبول داریم. تنها حرف این است که همین که شما می‌گویید پای آن بایستید، هیچ چیز بیشتری نمی‌خواهیم، همین شعارهایی که داریم خوب است.

می‌دانید چرا امام عصر غایب شده است؟ بنده فکر می‌کنم به‌خاطر همین سنت است؛ وقتی که آقایان پول‌دارهای شهری بلند می‌شوند و می‌آیند به سامرا دیدن امام یازدهم و آن‌وقت به امام قدری از شهرشان و بازارشان بابت خمس و سهم امام و زکات و صدقات و امور حسبیه پول می‌دهند، به امام می‎گوید كه پول خدمت‌تان می‌دهم، فاکتور بدهید كه کجا خرج می‌کنید. تو با آخوند محله‌تان این کار را می‌کنی؟ شما که مرید آقای خوشوقت هستید واقعاً اگر این پول را رفتید بابت خمس دادید، آیا به ایشان می‌گویید فاکتورش را به من بده؟ نادان به امام معصوم، به ولی خدا می‌گوید فاکتور بده! یعنی به تو اعتماد ندارم. این صلاحیت حضور امام را دارد؟ بعد از همین قصه دفعه بعد وقتی آقایان می خواهند خدمت امام برسند، امام می‌فرمایند پرده‌ای بکشید و بین من و مردم فاصله‌ای باشد، این‌ها باید برای غیبت آماده شوند. امام از پشت پرده جواب سؤال را می‌دهند. چرا؟ بدانید اینها را كه اگر ولایت فقیه کوچک‌ترین ضربه‌ای خورد، امریکایی‌ها نکردند خودمان کردیم. بنابراین ما در ولایت‌داری باید شاکر باشیم. شاکر بودن یعنی اینکه صحبت‌ و بیانات ایشان را نگاه کنیم. اگر به وظیفه عمل نکنیم، به خدا قسم ضرر می‌کنید، یعنی خودمان به خودمان داریم بد می‌کنیم، خودزنی و انتحار می‌کنیم.

دوستان اگر می خواهید در کار انتخابات بروید، نروید دنبال دروغ گفتن و ناپاكی‌ها نروید؛ پاک بیایید؛ وظیفه‌ای غیر از این نداریم، سرو دست و کله شکستن نمی‌خواهد. من وظیفه دانستم که بیایم نمی‌توانم به خاطر این کار مقدس، کار نامقدس انجام دهم. هدف که وسیله را توجیه نمی‌کند. این شعار گمراهان است. این شعار کسانی است که معتقدند سیاست با دیانت ارتباطی ندارد و یک دکانی است برای اینکه به هرشکلی آن‌جا برود، ولی ما باید به زیباترین شکل نماینده‌ی تهران باشم. رأی اول هم داشته باشم، کسی هم نمی گوید چرا؛ اما نه از هر طریق ممکن.

برادران و خواهران! راه حلال را طی کنید. هیچ‌وقت رقیب‌تان را خراب نکنید. پشت سرش غیبت نکنید و تهمت نزنید، نخواهید روی مرده های افراد پا بگذارید تا بلند شوید این‎طوری آدم بلند نمی‌شود. غیبت کردن، خوردن مرده افراد است کسی با این حرف‌ها به جایی نمی‌رسد. دو روز مردم خیال می‌کنند، خیلی آدم خوبی هستی یک رأیی هم می‌دهند اما یک جهنم گنده هم برای ما درست می‌شود و بعد هم ما را می‌اندازند آن‎طرف. واقعاً کار خود را عبادت بدانید و عبادت است. بگویید می‌خواهم بیایم با جانم از اسلام و پیغمبر دفاع کنم. برای این ‌سرمایه‌گذاری کنید. شب بنشینید فکر کنید، سحر بلند شوید و با خدای تعالی عهد ببندید نه با کانون‌های قدرت و ثروت. همین‌هایی که حضرت آقا فرمودند بعضی دوستان که جزو نمایندگان هستند، در آن جلسه بودند که حضرت آقا فرمودند من تواصی به حق می‌کنم؛ اگر به کانون‌های قدرت و ثروت متصل شدید، عاقبت به خیر نمی‌شوید. اصلاً بی‌تقوایی نکنید. ممکن است دیگران شما را سر لج بیاندازند، به شما تهمت بزنند، توهین کنند، بد بگویند، بنده تجربه آن را دارم. وقتی که آدم "مرّوا کراما" می‌شود و از کنار این چیزها رد می شود، محترمانه خیلی به دلش می‌چسبد و خیلی شیرین‌تر است تا اینکه من هم مثل او بشوم. اعتبار هر دوی‌مان هم از مردم زائل می شود.

باور کنید دوست داریم دیانت‌مان عین سیاست‌مان بشود. دوستانی که دم از پایداری می‌زنند، واقعاً این کار را کار مقدسی بدانیم. بنده نزد حضرت آیت الله مصباح نقل قولی از آقای حسینیان کردم، ایشان فرمودند به آقای حسینیان سلام برسانید و به او بگویید من این کار شما را مقدس می‌دانم و تا آخر هم پای آن می‌ایستم. این کار مقدس است، ما خودمان خرابش نکنیم. دیگران نمی‌توانند خرابش کنند، نظام ما را امریکا و دیگران نمی‌توانند خراب کنند، اگر خراب شد، خودمان خرابش کردیم. پایداری هم اگر خراب شد، به دست خود ما خراب می‌شود، به دست دیگران خراب نمی‌شود؛ این را بدانید. برای همین به کسی توهین نکنیم، به ویژه به علما و بزرگ‎ترها کاری نداشته باشید. حتی اگر خدای ناکرده او هم اشتباه کرد، شما اشتباه نکنید. طوری نمی‌شود. خیال نکنید با این حرف‌ها رأی درست می‌شود، این‌گونه نیست. دل‌های مردم دست یک‌نفر است و آن خدای تعالی است. کم هستند آدم‌های پول‌دار که زنش نگه‌ش نمی‌دارد؟ آدم خوشگل که زنش دوستش نمی دارد؟ معلوم می شود که دست یکی دیگر است. به پول وخوشگلی و سواد نیست. عزت دست دیگری است. خواست بدهد، نخواست نمی دهد. خودش هم گفته به چه کسی عزت می دهم؛ "العزة لله و لرسوله و للمؤمنین" عزت مال خدا و رسول و مؤمنین است.

حضرت امام خمینی اعلی‌الله مقامه شریف که ایام ورود ایشان به کشور است، خداوکیلی به شما چقدر پول داد و ریاست داد که شما این‌قدر او را دوست می‌داشتید؟ من خودم از كسانی بودم که برای امام می مُردم. چیزی به ما نداده بود، من حتی پیش ایشان درس هم نخوانده بودم. ما جوان بودیم وقتی به حوزه آمدیم، امام در تبعید بودند. اولین باری که به مدرسه حقانی آمدم، این‌قدر عاشق بودم که یک عکس از امام خمینی ببینم که این پیرمرد و آقایی که این‌قدر از او تعریف می‌کنند، چه شکلی است؟ چطور شده بود که برایش می‌مُردیم؟ دل ما دست کس دیگری است. خواست دل مردم را به سوی شما جلب کند، می کند و یک شبه همه آرا مال توست. می تواند هم کاری کند که همه آرا بریزد.

دوستان! من فکر می‌کنم به پاکی و تقوای‌تان، به مردم‌داری‌تان، به حوصله کردن با مردم و به بی‌ادبی نکردن به دیگران این مسائل را نشان دهید. گاهی این چیزهای رسانه‌ای ما را سر لج می‌اندازند. برخی خودشان تقوا ندارند، دلیل ندارد كه من بی‌تقوایی کنم. اصلاً تقوا همین‌گونه خودش را نشان می‌دهد. اگر همه تعریف ما را کنند و ما هم ادب و احترام كنیم که کاری نکرده‌ایم؛ آن‌جایی که ناخدمتی می‌کنند، من باید درست عمل کنم. من درباره ولایت فقیه هم این‌گونه فکر می‌کنم؛ خیلی ما ادعا می‌کنیم که ولایت فقیه را قبول داریم، می‌دانید چه وقتی می شود فهمید؟ موقعی که نظر من و شما با آقا فرق می‌کند، آنجاست. آنجایی که موافقیم که موافقیم! نفس من هم همین را می‌گوید؛ اما آنجایی که من یک حرفی می‌زنم ولی آقا حرف من را قبول ندارد، حالا چه می کنید؟ اینجاست که اطاعات، خودش را نشان می دهد. بنابراین یک مقدار دوستان بیشتر از خودشان مواظبت کنند.

پایداری را با حضرت آیت الله یزدی و آیت الله خوشوقت و آیت الله مصباح و آیت الله جنتی شروع کردیم و این بزرگوران را وسط آوردیم؛ دل‌مان نمی‌خواهد كه خراب شود. ما باید نشان دهیم که ان‌شاء الله مراعات اصول را می‌کنیم، پای اصول هم می‌ایستیم و ان شاء الله کار را به بهترین شکل جلو می‌بریم. این را باید در انتخابات نشان دهیم که می شود با بداخلاقی نکردن هم بُرد. واقعا می شود؛ با خوش اخلاقی می شود رأی آورد و با مردم بود. بگذارید مردم احساس خوبی بکنند. آقا فرمودند رقابت؛ در رقابت دعوا و لج‎بازی و بدرفتاری و بداخلاقی نیست. خواه رأی بدهند، خواه رأی ندهند. مردم باید به اصلح رأی بدهند. هرکس که بهتر است، من هم اگر خوب نیستم به من رأی ندهند. من آن دفعه که می‌خواستم رأی بدهم، در تهران رأی ندادم. به قم رفتم. گفتم در این لیست اسم من هست، ولی من خودم را اصلح نمی‌دانم. تا کی آدم باید برای خودش بدود و بنالد؟ یک ذره هم برای خدا کار کنیم که اگر حادثه‌ای هم در این راه برای‌تان پیش آمد، شهید شوید و اجر شهید داشته باشید و پیش شهدا آبرومند باشید. اگر این‌گونه نشود، آدم بدجوری نفله می‌شود و حیف است.

سلامتی مقام ولایت فقیه و همه یاران آن عزیز و بزرگوار و عاقبت بخیری را برای همه دوستان از لطف خداوند طلب می‌کنم، باور کنید آرزو دارم وقتی انتخابات تمام می‌شود، فقط احساس کنیم آقا خوشحال شده است. همین! مثل دیروز دیدید بچه‌هایی که از خارج برای دیدن آقا آمده بودند، چقدر باعث عزت اسلام بودند. آن‌وقت من با این قیافه و این سن و این‎همه نان نظام را خوردن نتوانم به اندازه یک دختر نوجوان و یک پسر نوجوانی باشم که جلوی آقا آمده و از اسلام هم خیلی نمی‌داند؟ این خیلی زشت و شرم‌آور است. به‌ویژه احساسم بر این است که در پایداری آرام آرام همه یکی می‌شویم و همین‌طور هم فردا در مجلس می‌خواهیم باشیم. واقعاً اهل لابی‌گری نیستیم، واقعاً اهل بند و بست و معامله نیستیم، واقعاً معامله نمی‌کنیم، به‌خاطر خدا این کار را می‌کنیم. می‌خواهیم وظیفه خود را بدانیم و با هم کار کنیم.

تشبیه حضرت آقا آخرین حرف من است؛ اگر دقت کنید فرمود الآن شرایط "شعب ابی‌طالب نیست" این پاسخ چند نفری است که به اشتباه به آقا علامت داده بودند، حالا بروید آن طرف صحبت‌های ایشان را که جنگ بدر و خیبر است، تحلیل کنید. در جنگ بدر یک نفرشان ده تای دشمن بودند؛ در خیبر یک نفرشان، دوتای دشمن بودند. چرا؟ بصیرت پایین آمد. اگر آیات سوره درباره جنگ بدر را ببینید، با آیاتی که درباره جنگ خیبر است، عین هم است، تنها چیزی که هست، در جنگ خیبر مسلمانان افت بصیرت دارند. یکی‌شان برابر دوتای آنها بودند. اما قبلش آن یکی‌شان برابر ده‌تای آنها بودند، می‌برید.

این وعده خداست آقایان شاهدند در جلسه‌ای که در دوران فتنه خدمت حضرت آقا مشرف شدیم، آنجا یکی از سؤالاتی که ضمن صحبتم مطرح کردم این بود كه حضرت آقا شما خودتان بالاخره هم بچه حزب‌اللهی بودید و هم بچه جنگ بودید، طلبه هستید، رئیس جمهور بودید، بسیاری از این چیزهایی که بعداً ما بشویم یا نشویم شما گذراندید، این سؤال جدی من است، راه ما یکی بیشتر نیست، به‌خاطر اینکه هدف وسیله را توجیه نمی‌کند، پس راه یکی می‌شود، دوستان و رقبای ما از هر دری می‌روند، میلیون‌ها راه دارند برای همین راحت جلوی ما سنگ می‌اندازند، راه ما را می‌بندند. شما چه کردید در این مدت عمرتان؟ آقا رسید به اینجا که این وعده خداست که العاقبة للمتقین اعتماد کنید به خدا. ولو در رأی، نبرید.

این‌هایی که در انتخابات رأی می‌آورند آناً به او تبریک می‌گویند این نوعی سکولاریسم است تبریک را به کسی بگویید که به وظیفه عمل کرده است، خواه رأی ببرد یا نبرد. به وظیفه عمل کرده است و هیچ حاضر نشده است با دزدی و تقلب و اینها بیاید، رأی هم نبرده است؛ من فکر کنم باید به او تبریک گفت، آفرین که به وظیفه‌ات عمل کردی. اما آن‌کسی که برده و رفته مجلس الزاماً پیروز نیست. این یک دیدگاه دیگر است.

خدایا به محمد و آل محمد ما و برنامه‌های‌مان را مورد رضایت حضرت ولی عصر قرار بده. دل ولی‌ات را از همه ما راضی و خشنود بگردان. والسلام علیکم و رحمةالله برکاته

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=115558

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:37 - 0 تشکر 428749

به نام خدا

احسنت به این استاد اخلاق گرانقدر خيلي خوب ميشه اگه این صحبتها عملی بشن

یا علی

در پناه حق

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:38 - 0 تشکر 428750

یادداشت شریعتمداری درباره وحدت اصولگرایان؛
اكبر مشدی شعبه ندارد!

حسین شریعتمداری مدیر مسوول روزنامه کیهان در یادداشتی اصولگرایان را توصیه به حضور در صحنه انتخابات با یک لیست واحد کرد. متن این یادداشت به شرح ذیل است.

۱- خدا رحمت كند اكبر مشهدی، معروف به «اكبر مشدی» را. جوان كه بودیم در خیابان ری بستنی فروشی داشت. بستنی اكبر مشدی در همه جای تهران به عالی بودن جنس و طعم زبانزد بود و مغازه چند دهنه و بزرگش، همواره پر از مشتری كه از نقاط مختلف تهران و محله های دیگر آمده بودند. آوازه و شهرت بستنی اكبر مشدی باعث شد كه برخی از سودجویان در چند نقطه دیگر تهران، مغازه های بستنی فروشی دایر كنند و تابلوی «شعبه اكبر مشدی» بر پیشانی مغازه خود برافرازند. مرحوم اكبر مشدی برای مقابله با این سودجویی بالای پیشخوان و پشت شیشه های بستنی فروشی خود، دست نوشته هایی نصب كرده بود كه روی آن نوشته شده بود «اكبر مشدی شعبه ندارد». 

۲- این روزها، واژه «اصولگرایی» نه فقط در ایران اسلامی بلكه در تمامی منطقه و پهنه بین المللی به ترجمان دیگری از «اسلام ناب محمدی(ص)» تبدیل شده است و اصولگرایان به عنوان كسانی شناخته می شوند كه در نظر و عمل بر آموزه های اصیل اسلام انقلابی تاكید دارند و بر صراط مستقیم امام راحل(ره) و خلف حاضر او گام برمی دارند. اصولگرایان مخصوصا طی چند سال اخیر، تجربه ای مثال زدنی از پاكدستی، مردم دوستی، تواضع، حمایت از محرومان، شجاعت، ایستادگی در برابر زورگویی و باج خواهی قدرت های استكباری، پیشرفت های عظیم در عرصه های علمی، عمرانی، فن آوری های مدرن و پیچیده و در یك كلمه تشنگی خدمت و نه شیفتگی قدرت را در كارنامه حضور چند ساله خود در مسئولیت های كلیدی از جمله، مجلس و دولت به ثبت رسانده اند.

نمونه های كم نظیر و در پاره ای از موارد «بی نظیری» كه با مروری گذرا بر كارنامه عملیاتی اصولگرایان نیز به آسانی قابل دیدن و تصدیق كردن است، بی آن كه پای «شعار» و یا سخن خلاف و لاف گزاف در میان باشد و صد البته، بدیهی است كه پا پس كشیدن احتمالی برخی از اصولگرایان در میانه راه به هر علتی كه باشد- از جمله غرور كاذب و یا همراهان و مشاوران نالایق- اگرچه تاسف آور است و دور نیست كه عبرت گرفته و بازگردند ولی این پا پس كشیدن های احتمالی به یقین آسیب جدی در پی نخواهد داشت، چرا كه دایره اصولگرایی، شعاعی به درازای بزرگترین قطر سرزمین ایران و ظرفیتی به گستره توده های انبوه و چند ده میلیونی مردم این مرز و بوم دارد كه ۹ دی و ۲۲ بهمن شاهد آن است و این و آن- در هر جایگاه و مسئولیتی كه باشند- برخاسته از اصولگرایی هستند و نه ایجاد كننده و برپاكننده آن. 

اصولگرایی، امروزه از آوازه ای فراگیر و تعریف شناخته شده ای برخوردار است و گفتنی است كه تا چند سال قبل، رسانه های غربی اصرار داشتند برای معرفی پیروان امام(ره) و رهبری در ایران از واژه فوندامنتالیسم -FOUNDAMENTALISM - با ترجمه بنیادگرایی استفاده كنند و آنان را با گروه های منحرف و آمریكا ساخته ای نظیر سلفی ها و القاعده، همسان نشان دهند ولی عملكرد اصولگرایان طی چند سال اخیر آنان را مجبور كرده است كه ترجمه PRINCIPLISM به مفهوم اصولگرا و پای بند به آموزه های تعریف شده را برای معرفی اصولگرایان برگزینند. واژه ای كه هرچند با واژه قبلی مفهوم چندان متفاوتی ندارد ولی نشان دهنده آن است كه «اصولگرایی» پدیده ای متفاوت با گروه ها و احزابی نظیر طالبان و القاعده و سلفی هاست. 

۳- اكنون جای این سؤال است كه با توجه به عملكرد اصولگرایان و شاخصه های شناخته شده ای كه اصولگرایی، مخصوصا طی چند سال اخیر از خود ارائه داده است آیا می توان كمترین تردیدی داشت كه مقابله با اصولگرایی و ایجاد شكاف و تفرقه در میان اصولگرایان یكی از اصلی ترین خطوط استراتژیك دشمنان تابلودار بیرونی است كه مانند همیشه به دنباله های داخلی خود دیكته كرده اند؟ آمریكا و متحدانش طی سال های اخیر بیشترین و كاری ترین ضربه ها را از حاكمیت اصولگرایان بر كانون های اصلی تصمیم ساز و سیاست پرداز جمهوری اسلامی ایران دریافت كرده اند وگرنه، سایر جریانات سیاسی نظیر اصلاح طلبان، كارگزاران، فلان مجمع، فلان سازمان و فلان گروه و فلان جریان كه در فتنه ۸۸ آشكارا و بی پرده به خدمت مثلث آمریكا و اسرائیل و انگلیس درآمده بودند و در همان حال، اصولگرایان به مفهوم واقعی آن، یعنی توده های چند ده میلیونی مردم بودند كه حماسه های بی نظیری مانند ۹ دی و ۲۲ بهمن را آفریدند و پیاده نظام- بعضا فریب خورده- دشمنان بیرونی را از كف خیابان ها جارو كرده و شماری از عوامل نشان دار بنی فتنه را به وطن اصلی آنها یعنی آمریكا و اسرائیل و انگلیس فراری دادند. 

۴- این نكته نیز خواندنی است و از گستره قدرتمند اصولگرایی و استیصال دشمن در مقابله با اصولگرایان حكایت می كند و آن نكته این كه؛ آمریكا و متحدانش بلافاصله پس از پی بردن به حضور یك جریان انحرافی در دستگاه اجرایی كشور با تمامی ظرفیت های پنهان و آشكار خود به حمایت از آن برخاستند و حضور این جریان انحرافی را -هرچند اندك و كم شمار- به عنوان دستاویزی با هدف القای شكاف در میان اصولگرایان غنیمت شمردند و برای پیاده نظام مدعی اصلاحات و فتنه گر خود در داخل و گروه های همسو- و به خارج از كشور گریخته- فرمان حمایت از جریان انحرافی را صادر كردند. آن آقای مدعی اصلاحات با عجله به مصاحبه با روزنامه شرق می نشیند و ضمن تجلیل از سركرده باند انحرافی، مواضع وی را با مواضع مدعیان اصلاحات - بخوانید «بنی فتنه»- بسیار نزدیك ارزیابی می كند و چند هفته بعد از سوی فلان آقای وابسته به جریان انحرافی پاسخ می گیرد كه قرار است این جریان در انتخابات مجلس نهم با برخی از مدعیان اصلاحات ائتلاف كرده و نامزد مشترك معرفی كنند! آن خانم كه سایه اصولگرایان را با تیر می زند و چند بار در جریان آشوب های خیابانی بازداشت و آزاد شده است با ذوق زدگی از پیدایش جریان انحرافی یاد كرده و ابراز تعجب می كند كه چرا برخی از سران فتنه حمایت خود از این جریان را علنی نمی كنند! و حجم انبوهی از اینگونه نظرات و ذوق زدگی ها كه شرح آن به درازا می كشد. 

این نمونه به تنهایی نشان می دهد دست دشمنان برای مقابله با اصولگرایان و تفرقه افكنی در میان آنان به اندازه ای خالی است كه ناچارند از «كاه» كوه بسازند و یك جریان انحرافی با نفرات اندك و كم شمار و طرد شده از سوی مردم را تا این اندازه «درشت» و «فربه» معرفی كنند! و... 

۵- اكنون به صدر این نوشته بازمی گردیم و بر این واقعیت غیرقابل انكار تاكید می ورزیم كه ادامه حضور مقتدرانه اصولگرایان در كانون ها و مراكز تصمیم ساز و سیاست پرداز كشور؛ از یكسو مانند چند سال اخیر، تضمین كننده پیشرفت و آبادانی خیره كننده و كم نظیر ایران اسلامی و اقتدار منطقه ای و بین المللی آن است و از سوی دیگر- و دقیقا به همان علت پیش گفته- مانع از دست اندازی دشمنان بیرونی و دنباله های داخلی آنها بر سرنوشت ملت و بر باد دادن منافع ملی و اقتدار و استقلال مثال زدنی مردم و نظام است. اگر در این دو نكته تردیدی نیست- كه نیست و نمی تواند باشد- یكی از اصلی ترین وظیفه دینی و ملی اصولگرایان، حفظ وحدت و یكپارچگی مخصوصا در بزنگاه های سرنوشت ساز، نظیر انتخابات پیش روی مجلس نهم است. اما چگونه؟ 

الف: اصولگرایی ترجمان پای بندی به «ولایت» و «عدالت» و حركت در بستر آموزه های مردم دوست و دشمن ستیز اسلام است و این نكته از نگاه دشمن نیز پنهان نیست، چرا كه استقبال مردم از این گزینه را بارها در بزنگاه های مختلف، نظیر انتخابات، راهپیمایی ها و حمایت های گسترده و چند ده میلیونی مردم، آزموده است. بنابراین به خوبی می داند كه اگر در انتخابات مجلس نهم، با تابلو و نام و نشان واقعی خود ظاهر شود، نتیجه ای غیر از طرد شدن چندباره به دست نخواهد آورد. 

ب: ائتلاف آشكار دنباله های داخلی دشمن یعنی عوامل و حامیان فتنه ۸۸ با بخشی از اصولگرایان نیز، اگرچه ناممكن است ولی در صورت ساده اندیشی و فریب خوردگی احتمالی برخی از اصولگرایان- یا مدعیان اصولگرایی- این ائتلاف احتمالی به یقین با واكنش منفی مردم روبرو می شود چرا كه، بدنامی «بنی فتنه» در نگاه و ارزیابی مردم به اندازه ای پررنگ و ننگ است كه چنانچه زلف خود را با هر فرد یا جریان سیاسی دیگر گره بزنند، این ننگ پررنگ را به فرد یا جریان مورد اشاره نیز منتقل خواهند كرد. 

ج: احتمال دیگر، ورود دشمن به عرصه انتخابات در پوشش اصولگرایی است! اما، فتنه گران و حامیان آنها برای مردم شناخته تر از آنند كه با پایین كشیدن تابلوی فتنه و بالا بردن پرچم اصولگرایی، قادر به پنهان كردن هویت واقعی خویش باشند. 

۶- اكنون به آسانی می توان نتیجه گرفت كه تنها راه باقیمانده برای شكست اقتدار اصولگرایان ایجاد شكاف در صف یكپارچه آنان است. این ترفند می تواند- و قرار است- در جریان انتخابات مجلس نهم در قالب ارائه لیست های انتخاباتی چندگانه از سوی اصولگرایان به كار گرفته شود. زیرا ارائه لیست های انتخاباتی جداگانه از سوی اصولگرایان، بر فرض كه تمامی نامزدهای معرفی شده نیز اصولگرای واقعی باشند، به طور طبیعی، مفاهیم و تعریف های جداگانه ای از اصولگرایی و مبانی اصلی آن یعنی ولایت، عدالت، آموزه های مردم دوست و ظلم ستیز به مردم ارائه می دهد و همین پراكندگی و چندگانگی مفاهیم و تعاریف، می تواند برداشت مخاطبان از اصولگرایی را خدشه دار كند. و حال آن كه اگر تفاوت لیست ها به علت تفاوت سلیقه ها باشد كه عبور از آنها برای رسیدن به مقصود اصلی نه فقط ممكن بلكه ضروری است و اما، چنانچه لیست های جداگانه ناشی از تفاوت نظر در اصول باشد كه هر دو یا چند لیست احتمالی نمی تواند برخاسته از اصولگرایی باشد و صد البته با توجه به بصیرت مثال زدنی مردم و شاخصه های تعریف شده اصولگرایی، تشخیص سره از ناسره چندان دشوار نخواهد بود، اگرچه بعید نیست كه در پاره ای از موارد، زحمت آفرین باشد. از این روی اتحاد و یكپارچگی اصولگرایان ضرورتی اجتناب ناپذیر است و باید در سراسر كشور با لیست انتخاباتی واحد حضور یافته و اعلام كنند كه اصولگرایی شعبه دیگری ندارد.

http://yalesarat.com/vdch.znqt23nxmftd2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:40 - 0 تشکر 428751

دکترعلیرضا زاکانی نماینده مجلس در جلسه انصارحزب الله:
اصلاح‌طلبان و جریان انحرافی رقیب اصلی جبهه متحد اصولگرایان هستند
در نظرسنجی‌هایی که از سراسر کشور صورت می‌گیرد اصولگرایان با فاصله چشم‌گیری پیشتاز هستند یعنی یک فاصله کاملاً معنا‌داری بین آنها و سایرین وجود دارد؛ به طوری که بالغ بر بیش از 40 درصد اقبال به اصولگرایان هست و عناصر اصلاحات یک دوم این درصد را به خود اختصاص می‌دهند

دکترعلیرضا زاکانی رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان در جلسه هفتگی انصارحزب‌الله با موضوع جریانهای فعال در عرصه انتخابات و ضرورت انسجام نیروهای انقلاب به سخنرانی پرداخت که متن کامل آن در پی می آید.

انقلاب اسلامی روزبه‌روز در حال اوج‌گیری و سال به سال متفاوت از گذشته می‌شود در مقابل نظام سلطه و دشمنان انقلاب و از طرفی هم رقبای داخلی دچار پیچیدگی بیشتری در کار خود می‌شوند. این روزها در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی قرار داریم و این در حالی است که نه انقلاب تا به حال دچار ایستایی شده و نه دشمنان ما نسبت به رشد و بالندگی این انقلاب بی‌تفاوت بوده‌اند. 

با پیروزی انقلاب ، انقلاب اسلامی و ارزشهای آن به سرعت مورد الگوبرداری قرار گرفت و امروز انقلاب اسلامی منشاء تحولاتی است که در حوزه بیداری اسلامی در حال رخ دادن است و همچنین جسارت و مطالباتی که مستضعفین جهان نسبت به غرب و نظام سلطه حاکم برآن از دولت‌های خویش دارند، بخش عمده آن برگرفته از ایستادگی ملت مسلمان ماست.
لذا امروز دعوای نظام سلطه و رقبای داخلی ما برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران اسلامی به الگوی کامل برای مشتاقان آزادی، عدالت و دینداری و معنویت در سراسر جهان است و آنچه که برای نظام سلطه مهم است این است که نگذارد محصول انقلاب اسلامی از حرکت رو به رشدش تبدیل به جامعه اسلامی شود. 

اتفاقاً این مقطع یکی از حساس‌ترین مقاطع ماست. ما از انقلاب‌ها و تحولاتی که در حوزه بیداری اسلامی و مطالبات جهانی رخ می‌دهد، حمایت می‌کنیم. و گفتمان اصولگرایی که همان گفتمان انقلاب اسلامی در سال ۵۷ است، بیشترین حمایت را از این خیزش‌ها و انقلاب‌ها دارد، اما ناکافی است. 

مرحله جدی بعد این است که ما یک الگوی موفق در نزد دیدگان این ملت‌ها بگذاریم، آن هم به طریقی که با استفاده از این تجربه بزرگ و الگو برداری سایر ملل از آن بتوانیم تمدن اسلامی را رقم بزنیم. 

انتخابات مهم در برهه‌ای بسیار حساس

موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی با عنایت به این مرحله تاریخی، بسیار مهم است و اگر ما نسبت به آن بی‌دقتی کنیم و مسئولیت خطیری که امروز برعهده داریم را نشناسیم، ممکن است در رسیدن به گام چهارم انقلاب که جامعه اسلامی است دچار مشکل شویم. 

امروز عرصه انتخابات، رقابت جدی بین چند گروه است که اولین آنها نظام سلطه و عناصر و مرتبطین آن هستند که به انتخابات بسیار دل بسته‌اند؛ چرا که این انتخابات اولین انتخابات بعد از فتنه ۸۸ است که بعد از آن ناکامی، امروز برای نظام سلطه نقطه امیدی قرار گرفته است. 

شما اگر اخبار رسانه‌های خارجی و عناصر مرتبط با آنها را مرور کنید به خوبی در می‌یابید، بسیار امیدوارند که کار ناتمام خودشان را به سرانجام برسانند و سیلی و ضربه‌ای را که از ملت ایران در ۹ دی سال ۸۸ خوردند به دو طریق جبران کنند: اولاً فضای انتخابات را ملتهب کنند و در کنار این التهاب و امنیتی کردن فضای جامعه با تنگناها و فشارهای روانی که به ملت به صورت مستقیم و غیرمستقیم تحمیل می‌کنند، مردم را مأیوس کرده و با ایجاد یک زمینه رویگردانی، مردم را از نظام جدا کنند و نمود اصلی این حرکت را هم در این می‌بینند که پای صندوق‌های رأی، کاهش حضور مردم مشهود باشد. 

ایجاد فضای ملتهب و یاس در مردم دو ترفند اصلی دشمنان 

لذا این همان محل امید آنهاست که در بعد داخلی با التهاب‌آفرینی و ایجاد یأس و ناامیدی در توده‌ها، جدایی مردم را از حاکمیت و از طرفی کاهش مشارکت مردم در پای صندوق‌های رأی را ببینند و ماحصل هر دوی اینها این امکان را برای آنان فراهم کند که به‌زعم خود مشروعیت‌زدایی از انقلاب اسلامی کنند و زمینه مداخله بعدی را برای خودشان فراهم کنند. 

در بعد دوم که جهانی و منطقه‌ای است و کاملاً با بعد داخلی هم مرتبط است تلاش می‌کنند که فضای جهان را برای تنفس نظام اسلامی محدود کنند و آخرین تیری را که در حوزه تحریم، دارند تحمیل کنند از طرفی با اتهام‌زنی ایران را از جایگاه محبوبیت و تسخیر قلوب ملتها که برایش مهیاست، به زیر بکشند که به اعتقاد بنده هم در بعد خارجی دچار یک اشتباه راهبردی شده‌اند و هم در بعد داخلی. چرا که بیداری اسلامی جریانی غیرقابل برگشت است و این سیری که ملت‌های غرب در احقاق حقوقشان دنبال می‌کنند غیرقابل گذشت است. لذا تلاش می‌کنند که این انتخابات را تبدیل به دوربرگردانی برای رسیدن به اهداف خودشان کنند. نباید فراموش کنیم که ۳۳ سال است که انقلاب کردیم و از نظر دشمنان بنا بوده که هر روز و ماه و سال این انقلاب نباشد و این در حالی است که امروز ما در شرایط بهتری طی مسیر می‌کنیم. 

مواضع ۳ دسته از طیف اصلاحات

در بعد دیگر ما غیر از این دشمنان با رقبای سرسختی مواجه هستیم؛ عناصر اصلاحاتی که خودشان به چند جزء تقسیم می‌شوند: کسانی که گرایش‌های فکری در چارچوب گفتمان اصلاحات دارند. یک سرطیف اینها که خودشان فتنه‌گرند مرتبط به عناصر فتنه و ضدانقلاب هستند یعنی اینها کسانی هستند که تحریم را در دستور کار خودشان قرار داده‌اند و به صورت مشخص خواستار کاهش حضور مردم در پای صندوق‌های رأی بوده و در مسیر خواست دشمنان در حرکت هستند.
یک قسمت دیگر از این طیف در عرصه رقابت وارد شدند و در فتنه سال ۸۸ هم موضع‌شان، موضع حرکت در مسیر قانون بوده است. لذا اینها توسط نظام پذیرفته شده هستند و امروز در عرصه رقابت حضور دارند که بالغ بر ۲۰ درصد از نامزدهای انتخاباتی را تشکیل می‌دهند. 

یک قسمت وسط از عناصر اصلاحات هم هستند که اینها متوجه‌اند که اگر در انتخابات مشارکت نکنند و فعال نباشند عملاً دچار انحطاط و شکست‌ غیرقابل برگشتی خواهند شد و از طرفی حضورشان را در انتخابات یک حضور پرخطری می‌بینند؛ به خاطر اینکه در نظرسنجی‌ها اقبالی از طرف مردم به آنها مشاهده نمی‌شود، آن هم به خاطر نوع اشکالاتی است که در راستای قانون‌شکنی و پایمالی حقوق مردم در پرونده سیاه آنها در سال ۸۸ وجود دارد. 

عناصر شاخص این افراد که افراد دانه درشت مجموعه اصلاحات هستند هم در انتخابات بویژه در تهران شرکت نکرده‌اند چرا که تحمل شکست را ندارند و هم احساس می‌کردند که اگر شرکت کنند ما اصولگراها همه یکپارچه می‌شویم و این منجر به شکست مضاعف آنها می‌شود. 

القای خطرناک جریان اصلاحات 

البته آنها دنبال هدف دیگری هستند تا با القایی که بین جبهه اصولگرایی و سایر مجموعه اصولگرایان می‌کنند، ما را به سمت و سویی ببرند تا تن به یک رقابت درونی بدهیم. 

لذا اینگونه یک بازی برد- بردی را برای خویش طراحی کرده‌­اند تا عناصر دست دوم‌شان در انتخابات شرکت کنند، اگر پیروز شدند بگویند ما با همین افراد تیم دسته دوم پیروز شدیم و اگر شکست هم بخورند، بگویند عناصر دست اول­مان شرکت نکرده بودند و اینگونه حیثیتشان را کاملاً محفوظ نگه دارند. 

نکته دیگر اینکه حضور اینها در عرصه انتخابات با توجه به اینکه بسیار جدی، اساسی و سازماندهی شده است، اما در مقام رسمی و بیرونی بدون اینکه پذیرش هزینه قبول تحریم انتخابات را بکنند، القای تحریم انتخابات را می‌کنند تا نظام هزینه این تحریم را از سوی آنها پرداخت کند؛ اما آنها این هزینه را نپذیرفته و با یک حرکت دو پهلو آب به آسیاب دشمن می‌ریزند. اما به عنوان طرف مطالبه‌گر، مطالبات غیرقانونی گذشته خویش را تکرار می‌کنند بدون اینکه هیچ تنبّه و بازگشتی از آن خطاهای گذشته خودشان داشته باشند. 

سرجمع اگر بخواهیم بررسی راجع به این طیف داشته باشیم، طیف اصلاحات در مقام‌نظر و در مسیر عمل خویش با اینکه انقلاب بتواند گام چهارم خویش را برای تشکیل جامعه اسلامی بردارد مخالفت جدی دارند؛ چرا که نه در مقام اندیشه این مسیر را قبول دارند و نه پایبند به اندیشه امام و تدابیر مقام معظم رهبری هستند و در مقام عمل هم‌چون عناصری قدرت‌طلب هستند بر نمی‌تابند که قدرت در دست غیر آنها باشد. گر چه بخشی از اینها توسط نظام پذیرفته شده‌اند و حق طبیعی آنهاست که در انتخابات شرکت داشته باشند، اما بخش زیادی از آنها مسیری را دنبال می‌کنند که نظام سلطه دقیقاً همین مسیر را از آنها انتظار دارد.

لذا هم با دشمن در یک رقابت بسیار جدی و تنگاتنگ هستیم و هم با رقبایی که بخشی از آنها به جریان اصلاحات تعلق دارند و خودشان را در سه قالب کلی تعریف می‌کنند. در کنار اینها ما رقیب سر سخت دیگری به نام انحراف داریم که اتفاقاً اینها از درون خود جریان اصولگرایی و با این نام و انقلابی بودن مسند قدرت را به دست آوردند، در حالی که هیچ اعتنایی به ارزش‌ها و اصول ندارند و کاملاً هم در مقام نظر به نظام و ارزش‌های ناب اسلامی بی‌اعتقادند و تعاریف جدید و خرافی ذهن خودشان را القاء می‌کنند؛ شعار می دهند و اسم را می‌آورند اما پایبند به محتوا نیستند و در مقام عمل هم باز گرفتار قدرت‌طلبی هستند و حب جاه دارند. 

اهداف جریان انحرافی

امروز هم به نوعی هم جریان انحراف و هم جریان اصلاحات یک جنگ قدرت را به راه انداخته‌اند و اتفاقاً رقیب هر دوی اینها جریان اصولگراست تا جایی که یکی از افراد مطرحشان در جلسه‌ای گفته بود که اگر جایی باشد که بین ما و اصولگرایان و جریان اصلاحات رقابت شود، ما حتماً میدان را برای جریان اصلاحات خالی می‌کنیم تا جریان اصولگرایی به پیروزی نرسد!


اینها به دنبال این هستند که مدل دو قطبی فقر و غنا را در جامعه دنبال کنند و خروجی آن را به سمت و سویی ببرند که ماحصل آن این باشد که گفتمان اصولگرایی در کشور رخت بربندد و یک مجموعه قدرتمندی برخلاف اهداف گام چهارم انقلاب اسلامی یعنی تشکیل جامعه اسلامی را در جامعه حاکم کرده و مسیر خودشان را بروند. لذا هم فعالیت‌های سیاسی‌شان و هم فعالیت‌های اعتقادی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی‌شان همه در مسیری هست که نگذارند گفتمان اصولگرایان استمرار یابد و بتوانند جامعه را مبتنی بر ارزش‌ها بسازند؛ جامعه‌ای که هم در آن عدالت به معنای واقعی متجلی شود و هم پیشرفت و سازندگی مادی و معنوی کاملاً قابل مشاهده باشد و عطر معنویت در آن به مشام ‌رسد. 

بی تردید در مقابل دشمن یعنی نظام سلطه و این دو رقیب یعنی عناصر اصلاحات و جریان انحراف، جریان اصولگرایی راهی ندارد الا اینکه وحدت را در کنار انگیزه الهی و خلوص خودش رعایت کند. 

برای تقریب به ذهن مثالی میزنم و آن اینکه جریان اصولگرا و جریان اصلاحات، قبل از وضعیت فعلی مثل دو تیم بودند که با هم رقابت می‌کردند. در واقع جبهه انقلاب به هر اسمی یازده نفر در صحنه داشت و تیمی را تشکیل داده بود و در مقابل هم یازده نفر بودند که با همدیگر رقابت می‌کردیم. الان بخشی از تیمی که به عنوان جبهه انقلاب بودند تحت عنوان انحراف بدون اینکه لباس عوض کنند، به نفع رقیب‌بازی می‌کنند که اتفاقاً اثر آن بسیار بدتر از کسی است که رنگ پیراهنش متفاوت است و در مقابل ما رقابت می‌کند. 

سمّ مهلک رقابت درون‌گروهی اصولگرایان

در کنار این، بخشی از دوستان خودمان که جزء تیم انقلابند، داعیه این را دارند که الان باید وزن‌کشی کرده و با همدیگر رقابت کنیم! در صورتی که ما می‌گوییم این سمّ مهلکی است و در واقع‌فرش قرمز انداختن زیر پای کسانی است که با آنها رقابت می‌کنیم! باید همه دست به دست هم بدهیم و مسیر رسیدن به گام چهارم انقلاب را تسهیل کنیم آن هم فعلاً از طریق تشکیل مجلسی کارآمد، خدمتگزار، پاکدست، متعهد، ولایی و بیگانه ستیز و استقلال طلب و با تمام آن مشخصه‌ها و مولفه‌هایی که مجلس خوب می‌تواند داشته باشد و از طریق انتخاب خوب نمایندگان شایسته‌ای که در این مجلس حاضر می‌شوند. 

خودمان باید با یک دعوت عمومی و پیام اجتماعی از مردم بخواهیم پای صندوق‌های رای بیایند تا دشمن ناکام بماند این در حالی است که کار ما بسیار سخت تر از گذشته است چرا که شیب زمین بازی به سمت و به ضرر ماست؛ چرا که ما در سال ۸۲ که برای مجلس هفتم رقابت می کردیم، بیان می کردیم و مطالبه می‌کردیم که مجلس ششم چه کار کرد؟ یا دولت ششم و هفتم چه اقدامی انجام دادند؟ ولی امروز در مقام پاسخگویی هستیم؛ ۸ سال مجلس و ۷ سال دولت از گفتمان اصولگرایی برخاست؛ فارغ از اینکه در بسیاری از جاها در همین مجالس و همین دولت از گفتمان اصولگرایی فاصله گرفتند و به اسم اصولگرایی کارهایی شد که اصلاً سنخیتی با اصولگرایی نداشت. لذا شرایط رقابت، شرایط سختی است؛ چرا که هم باید در مقام پاسخگویی باشیم و در کنار آن در جبهه ­های مختلف به رقابت بپردازیم. با این حال در همین وضعیت آن چه که مهم است این است که داشته‌ها و اندوخته‌هایمان را در کنار هم ببینیم و یک فعالیت و حرکت جهادی را با انگیزه الهی شروع کنیم تا بتوانیم هم بر خواست دشمن غلبه کرده و هم بر این رقبا و خواسته‌های نادرست آنها چیره شویم. 

اگر این اتفاق بیفتد که آنچه که از جانب اصولگرایان القاء می‌شود، جنگ قدرت است، دقیقا مثل همان اتفاقی که برای جریان اصلاحات در شورای دوم افتاد و احساس کردند که یک خبری نیست باید با هم رقابت کنند و در روزنامه‌هایشان اعلام کردند که دیگر کرکره‌های طرف رقیب پایین کشیده شده و امروز باید خودمان وزن‌کشی کنیم. 

اگر چنین چیزی به جامه القاء شود و تضادهای فرضی که بعضی‌ها برای جریان اصولگرایی می‌سازند، باعث گسل‌های‌جدی شود، نباید شک کنیم که انتخابات را واگذار خواهیم کرد و محصول این واگذاری آن خواهد بود که وقتی مجلس از دایره گفتمان اصولگرایی خارج شود، گفتمان اصولگرایی روی زمین خواهد ماند. 

لذا پذیرفته نیست که به نام گفتمان اصولگرایی خودمان زمینه آسیب‌پذیری اصولگرایی را مهیا کنیم.
نکته دیگر اینکه در این صورت آن گفتمانی که می‌تواند کمک کند تا اهداف دهه عدالت و پیشرفت محقق شود، آن گفتمان در واقع صحنه را ترک خواهد گفت. 

اگر ما در این مسیر بی‌تدبیری کنیم، به جای آن گفتمانی می‌آید که اتفاقاً مانع رسیدن به اهداف دهه عدالت و پیشرفت است و مانع تشکیل شرایطی خواهد شد که جامعه اسلامی به عنوان یک جامعه الگو برای آینده جوامع و خیزش‌های اسلامی معرفی شود. لذا خواست دشمن و رقبای ما این است که ما در درون تفرقه داشته باشیم. 

نتایج نظرسنجی‌های اخیر

الان در نظرسنجی‌هایی که از سراسر کشور صورت می‌گیرد اصولگرایان با فاصله چشم‌گیری پیشتاز هستند یعنی یک فاصله کاملاً معنا‌داری بین آنها و سایرین وجود دارد؛ به طوری که بالغ بر بیش از ۴۰ درصد اقبال به اصولگرایان هست و عناصر اصلاحات یک دوم این درصد را به خود اختصاص می‌دهند و عناصر انحراف دارای درصد بسیار پایینی هستند.


لذا اگر ما به یک رقابت درونی تن بدهیم ضریب آسیب‌پذیری ما بالا می‌رود و دیگر نمی‌توانیم جبران کنیم. ما به بعضی از دوستان که داعیه کار جدا را دارند، همیشه عرض کردیم که با دست خودمان فرش قرمز زیر پای دیگران پهن نکنیم؛ چرا که در قبال امام وولایت، شهدا و ایثارگران و جانبازان و عموم مردم شریفمان بدهکار هستیم و از طرفی این مسیر که همانا رقابت درون‌گروهی است خواسته دشمن و رقبای ما است و تعهد ما را به ولایت زیر سوال می‌برد. 

اهداف سه‌گانه جبهه متحد

ما در جبهه متحد اصولگرایان ۶ هدف را مدنظر اصولگرایی قرار داده‌ایم:
باز تعریف اصولگرایی، مشارکت و حضور فعال در عرصه انتخابات در کنار وحدت اکثر اصولگرایان، پیروزی در انتخابات مجلس و تشکیل مجلس منسجم و کارآمد و انتخاب عناصر شایسته طبق ملاک‌های اصولگرایی که ۳۷ شاخصه را در برمی‌گیرد و افراد باید در این ۳۷ شاخصه‌ در سرفصل های اعتقادی، رفتاری، سیاسی و کارامدی و بطور میانگین بالای ۵۵ امتیاز از ۱۰۰امتیاز را به دست آورند. همچنین باید ۴ ویژگی اعتقاد به اسلام، اعتقاد به انقلاب اسلامی، و اعتقاد به قانون اساسی و ولایت فقیه وسیره و روش حضرت امام و مقام معظم رهبری داشته و از طرفی سه نکته سلبی عدم تمایل به انحراف، عدم تمایل به فساد و عدم تمایل به فتنه را داشته باشند تا مورد حمایت جبهه اصولگرایی قرار بگیرند.


الان هم ما به هیچ وجه به دنبال سهم‌خواهی گروه‌ها در این جبهه متحد نبوده‌ایم و آنچه که بحث شد حرکت و کار بر مسیر ارزش‌ها بود و دقت برای انتخاب و معرفی افراد یراساس شاخصه‌هایی که مطرح شد می­باشد و به همین دلیل ممکن است از گروهی‌عده‌ای بیایند و یا از افراد غیر حزبی انتخاب صورت گیرد. لذا براساس عقل جمعی و نظر ۱۳ نفری که در شورای مرکزی هستند لیست استان تهران تنظیم می‌شود و به مردم عرضه می‌شود و الان هم حدود ۱۰ نفر از افراد انتخاب شده‌اند که از این افراد یک نفر هم براساس سهم‌خواهی نبوده است. و انتخاب افراد در استانها نیز در استان انجام خواهد پذیرفت.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:40 - 0 تشکر 428753

پرسش و پاسخ

* به نظر شما آقایان لاریجانی و قالیباف اصولگرای واقعی هستند؟ آیا شما علت سکوت آنها در حوادث سال ۸۸ را از آنها جویا شده‌اید؟
اصولگرایی یک طیف است و جبهه متحد یک جبهه است یک حزب و جمعیت نیست. بطور مثال ما در جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی چارچوبی داریم که اگر افراد در آن چارچوب قرار گرفتند، پذیرش می‌شوند و با اساسنامه و مرامنامه مشخص هم حرکت می‌کنیم. ولی الان ما راجع به یک جبهه صحبت می‌کنیم؛ طیفی که مشترکاتشان بیشتر از نکات افتراق آنهاست. تفاوت هم الی الابد وجود دارد و آنچه مهم است تشتت نباید وجود داشته باشد تا دیگران سوء استفاده کنند و گرنه در مجموعه اصولگرایی افراد و گروه‌های مختلف فعال هستند که کاملاً هم با یکدیگر متفاوت هستند و پرونده‌های مشخص هم دارند حالا ممکن است در بحث شناخت هم بین آنها تفاوت‌های جدی باشد. 

ما وقتی وارد جبهه متحد اصولگرایی شدیم بنا شد یک بخش به عنوان حکم قرار بگیرند و بخش دیگر کار اجرا و فعالیت‌ها را به عهده بگیرند. این مدل با کمی تفاوت در مورد انتخابات مجلس قبلی نیز بود. به تدبیر حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی مقرر شده بود که همان ۳ گروهی که در مجلس گذشته کار اجرا را می‌کردند، اینها در اجرای این دوره هم فعال شوند. و در کنار آنها از مجلس هم یک نفر به عنوان نماینده رئیس مجلس باشد و از طرفی قرارشده بود که چون در تهران با توجه به شرایطی که شهردار تهران دارد ،‌ظرفیت اجتماعی ایشان نیز به کار گرفته شود و نماینده ایشان هم شرکت کنند. 

دو نفر از جبهه پیروان خط امام و رهبری، دو نفر از رهپویان و ایثارگران انقلاب اسلامی، دو نفر از سوی اخراجی‌های دولت که در این زمینه از صفارهرندی هم دعوت شد ولی ایشان به خاطر شرایط و موقعیت شغلی‌شان قبول نکردند. بعداً جبهه پایداری تشکیل شد و بنا شد دو نفر از جبهه پایداری هم در این جمع حاضر شوند. 

آقای جلالی از طرف آقای لاریجانی و آقای خاموشی از طرف آقای قالیباف معرفی شدند. و ۷ نفر هم حکم معرفی شدند. آقایان حداد عادل، ولایتی و عسکر اولادی، دو نفر از جامعه مدرسین آقای کعبی و آقای حسینی بوشهری و دو نفر از جامعه روحانیت آقای تقوی و آقای ابوترابی بودند. 

در این مسیر دوستان پایداری که تشکیل شدند، گفتند ما باید در حکمیت هم حضور داشته باشیم و آقای آقاتهرانی را مطرح کردند که بعد از پذیرش این موضوع، دوستان تاکنون نه حکم را فرستادند و نه دو نفری که در بحث اجرا معرفی کرده بودند و طی دو نامه نقطه نظرات سلبی خود را راجع به برخی افراد و همچنین انتظار خود را برای سهم بیشتر در هیات اجرایی و تغییر فرد پیشنهادی برای حکمیت اعلام کرده اند. لذا ما فعلاً ۶نفر در بخش اجرایی هستیم و ۷ نفر هم بخش حکم هستند و تا امروز که موضوع پیگیری می‌شود نماینده آقای قالیباف آقای خاموشی - که به تعبیر خودش نماینده اسلام و مسلمین است. در جلسه شرکت می‌کند و آقای جلالی شاهرود هم به نمایندگی از آقای لاریجانی شرکت می‌کند و به هیچ وجه شخص آقایان قالیباف و لاریجانی در جلسه شرکت نمی‌کنند. 

اما اینکه این دو نفر آیا اصولگرا هستند بله هستند، اما باید بگوییم همه ما دارای نقص هستیم. آقا در ۲۱/۱۰/۸۸ در دیدار با بخشی از نمایندگان مجلس فرمود که در مورد افراد و گروه ها اگر بحث می‌کنیم سر جمع آنها را در نظر بگیرید و جز از معصومین انتظار نداشته باشید که خطا نداشته باشد. 

حالا با این ملاک این آقایان قطعاً در جبهه اصولگرایی جای دارند. اما بعضی از دوستان به جبهه متحد خرده می‌گیرند که ما به این جبهه نخواهیم رفت؛ چرا که در اینها ساکتین فتنه وجود دارند. 

ما ۱۳ نفر هستیم. آقایان حداد عادل، ولایتی و عسگراولادی که موضع کاملا شفاف در مورد فتنه داشته‌اند، آقایان کعبی و بوشهری هم در مواضعشان موضعگیری علیه فتنه وجود دارد و آقای تقوی هم موضع داشت، آقای ابوترابی هم موضع داشت و هم یک ماموریت‌هایی را از سوی نظام به او می‌ دادند که در پشت پرده انجام می‌گرفت. آقای فدایی و بنده هم که مواضع‌مان مشخص است و ساکت فتنه نبودیم. مواضع آقای متکی هم دچار ابهامی نبود. آقای جلالی هم که در دوران فتنه فعال بودند و آقای خاموشی نیز مسئولیت های مختلف را در گره گشایی از فتنه برعهده داشتند و مواضعشان هم معلوم است. فقط آقای باهنر می‌ماند که با تاخیر موضع گرفت ولی قبل از ۹ دی این موضع را داشت و حتی در اعتراضی که ما قبل از این روز در مجلس انجام دادیم مشارکت داشت. 

در مورد آقای قالیباف هم که این دوستان مطرح می‌کنند که در دوران فتنه مواضعی نداشته‌اند،صحیح نیست. ما سئوال کردیم مواضع وی را در یک زونکن از چند روز بعد از انتخابات سال ۸۸ جمع کرده بودند و به ایشان گفته شد این مواضع را بروید و اطلاع رسانی کنید. در خصوص آقای لاریجانی تاخیر در موضعگیری مشخص است ولی ایشان بعدا مواضع شفافی را گرفتند و نقاط ضعف و قوت آن ها معلوم است اما در جبهه متحد اکثریت قاطع در فتنه فعال بوده اند این در حالی است که در مرکزیت جبهه پایداری نیز حداقل دو سه نفر هستند که درباره فتنه موضع نگرفته و سکوت کرده‌اند بنابر این اینها هم متهم هستند که کسانی را در جبهه‌شان دارند که به تعبیری ساکت فتنه هستند. 

نکته دوم اینکه علاوه بر این ما سکوت نکردیم دانشگاه به دانشگاه ‌رفتیم و از انقلاب دفاع کردیم، آیا کدام یک از این دوستان صحبتی در آن ایام در دانشگاهها داشته‌اند؟ قضیه کوی دانشگاه که اتفاق افتاد سه نفر از جبهه متحد از همان صبح وارد کوی دانشگاه شدند و مانع سوء استفاده از این فاجعه که در آنجا اتفاق افتاده بود و می‌توانست مثل یک بمب انفجار اساسی ایجاد کند، شدند و نگذاشتند فتنه از این حادثه سود ببرد. کدام یک از اینجاها دوستان ما حضور داشتند؟ یک مورد را بگویند تا ما هم بدانیم. 

در حادثه کهریزک دو نفر انتخاب شدند تا این موضوع را پیگری کنند؛ یکی آقای دهقان و دیگری آقای سروری بودند که مادر آنجا هم اصل قضیه را محکوم کردیم. واقعیت این بود که آقا مانع شدند وگرنه درآنجا با خطایی که صورت گرفته بود حادثه و فاجعه ای بسیار بزرگتر را می‌آفرید. آقا جلوی این ظلم و فاجعه را گرفتند و این در حالی بود که عده‌ای در دوران فتنه می‌خواستند چنین القا کنند که قضیه کهریزک کار نظام اسلامی است، در صورتی که هیچ ربطی به نظام نداشت و ۴ تا آدم خطا و ظلم کردند و آقا دستور دادند جلوی این خطا را بگیرند. در این قضیه هم این دوستان یک کدامشان پیدا نبودند. 

از طرف دیگر ما ضمن رفتن به خانواده‌های شهدای فتنه و پیگیری امور آنها که با توجه به اعتقادمان معتقدیم شهدای فتنه به مراتب از شهدای دفاع مقدس جایگاه بالاتری دارند. چرا که شهدای فتنه، شهدای جهاد اکبر هستند در مقابل با پیگیری حادثه یافتگان و برخی از کشته شده های آن صحنه ها ضمن تسلی دادن به خانواده های آنان دنبال می کردیم تا فتنه گران از آنها استفاده نکنند. لذا همین دوستانی که امروز مدعی هستند که بخشی از ادعایشان هم صحیح است به آنها می‌گوییم فتنه فقط فریاد کشیدن نبود گرچه آن هم درجای خودش قابل تقدیر است اما باید تن به حادثه می‌دادید و در درون معرکه می‌رفتید و ماجرا را حل و فصل می‌کردید. کدام یک از این دوستان حرکت کوچکی در این زمینه انجام دادند؟

از طرفی آقا می‌فرماید فتنه یک ریشه ۱۰ ساله دارد، در دوره اصلاحات که همه آمده بودند که ریشه انقلاب را بکنند، بعضی از همین دوستان داشتند کار اقتصادی می‌کردند و یک قدم در راه مخالفت با اصلاحات برنداشتند و الان نقش محوری در این جبهه دارند به نظر بنا به فرمایش آقا در خصوص خالص سازی گروه ها این عزیزان باید از خودشان اصلاح را شروع کنند بعد به دیگران بپردازند لذا ایشان دیگر نمی‌تواند با این وضعیت ملاک و محور قرار گیرد. 

بنده به خود این دوست عزیز گفتم شما در دوره اصلاحات در هیچ جایی نبودید و مشغول کار اقتصادی بودی، نوش جانت ولی حالا از هر مدعی ادعایتان بیشتر است. گفت: من خیرات و جهیزیه می‌دادم. گفتم: در آن دوران فقط جامعه جهزیه لازم نداشته است. 

نکته دیگر اینکه ما را متهم می‌کنند که گروهی مصلحت‌گرا هستید. من جمله‌ای از آقا می‌خوانم:« باید توجه کرد که این مجموعه اصولگرا، انقلابی که بحمدالله در کشور اکثریت قاطعی دارند به دلیل همین انتخاب که می‌بینیم انجام گرفته است. این نشانه‌ای است که مردم دوست این جهت‌گیری را دوست دارند و این را حتی‌المقدور نگذارید متشتت شود. این وحدت مهم است. حالا ما در سطح کشور هم معتقد به وحدت هستیم. در این مجموعه معتقد به ارزشها و اصول هم معتقد به وحدت هستیم این را باید حفظ کرد ولو با یک اغماض‌هایی و لو با یک اغماض­هایی. بعضی از این اغماض‌ها ممکن است اعتراض برخی دیگر را متوجه انسان کند ولی خوب بکند آدم باید حق را ببیند چیست ، یک جاهایی باید برخی از اغماض‌ها را انجام داد برای یک مصلحت بزرگتری که حالا در این مورد مصلحت اتحاد و اتفاق و باهم بودن و یک حرف بودن و یکصدا داشتن است.‌»

در بخش دیگری از فرمایش آقا در همین سخنرانی هست، آقا می‌فرمایند:« اما اینکه شما چه کار کنید... این اشکالاتی که شما گفتید ممکن است وارد باشد، حالا یا بعضی‌هایش یا همه. باید جمع‌بندی کرد. من این را بارها گفته‌ام. ما اثبات و نفی‌مان نسبت به اشخاص ناشی از جمع‌بندی است. شما هم تذکرتان را بدهید، نهی از منکر کنید اگر منکری می‌بینید و اگر معروفی زمین مانده امر به معروف کنید. اما این موجب این نشود این نقطه منفی را آدم بهانه قرار بدهد و راهش را جدا کند یا فرض کنید که فاصله‌ای ایجاد بشود یا تعارض یا تخریب کند. کما اینکه بعضی‌ها همین جور هستند....

این اشکالات برخی ممکن است بزرگ هم باشد، منتها در عین حال باید جمع‌بندی ملاحظه کرد و دید که این جمع‌بندی نتیجه‌اش چه می‌شود. بالاخره در این جمع‌بندی ما نکات مثبت غلبه دارد. « علت اینکه ما با افراد کار می‌کنیم این است که جمع‌بندی می‌کنیم و مبتنی بر فرمایش حضرت آقا مصلحت بزرگتری هست که در نظر می­گیریم. اگر بنا باشد که ادعا کنیم، ادعای ما که خیلی بیشتر است. اگر راجع به انحراف، کسی سکوت کرد و اگر آقای احمدی‌نژاد به منزل رفت و خانه‌نشین شد و آن اشکال جدی به او وارد شد؛ چرا یک عده از دوستان گفتند آقای احمدی‌نژاد رجایی است؟ در مقابل این خطای بزرگ دیگر رجایی کجا و احمدی‌نژاد کجا؟ چرا شهید رجایی را خراب می‌کنید؟ 

یک عده از دوستان گفتند که هیچ فرقی باگذشته نکرده، ایشان ولایی ولایی است! گفتیم این چه حرفی است ایشان تعارض کرده است. یک عده از دوستان دیگر گفتند که برخی از حرفهای ایشان حق است. این چه تحلیلی است؟ به این عزیزان نیز اشکالات جدی است که ما نیز نسبت به آن برای وحدت باید اغماض کنیم و به فرموده ولایت عمل کنیم. 

* چرا حضرت آقا تا به حال یک بار از جریان انحرافی سخنی به میان نیاورده‌اند؟
- آقا در سال ۸۴ که هیات دولت به خدمت ایشان رسیدند، بحث از انحراف را مطرح کردند؛ بروید بخوانید. همچنین در اردیبهشت امسال در دیدار با مردم شیراز هم فرمودند تا زنده هستم نمی‌گذارم این انقلاب از مسیر خود منحرف شود. مابین این دو مورد هم تذکرات جدی برای اصلاح و ضرورت پیگیری شعارها و میزان‌ها به دستگاه اجرایی داده شده است که می توانید مراجعه کنید البته یکی از دوستان پایداری گفت که تا آقا صحبت نکنند ما راجع به انحراف صحبت نمی کنیم با او گفتم مگر آقا راجع به آقای هاشمی و آقای جاسبی فرمایشی کردند که همه ما نسبت به آنها معترضیم بلکه آقا ملاک فرمودند و ما با ملاک به آقایان هاشمی و جاسبی معترضیم و حتی بعضی از شما دوستان برخلاف نظر رسمی و اعلام شده ایشان در سخنرانی عمومی در بعضی امور تندروی می کنید و آسیبزایی می نمائید. توصیه ما به دوستان حرکت در مسیر اهداف انقلاب با موازین و براساس فرمایشات امام و آقا می باشد. 

* راجع به دیدار خود با آیت‌الله مصباح یزدی لطفا توصیح دهید.
- البته از ملاقات ما با آیت‌الله مصباح نقل قول‌های فراوانی مطرح شد. بنده و‌ آقای فدایی از محضر آیت‌الله مصباح درخواست کرده بودیم تا جلسه‌ای با ایشان داشته باشیم و توفیقی نصیبمان شد که به خدمت ایشان رسیدیم. ما ایشان را مثل خورشید تابانی می‌دانیم و خودمان را موظف به بهره‌گیری از ایشان می‌دانیم. ما همه این بزرگان را استوانه‌های مورد نیاز برای اتکای نیروهای انقلاب می‌دانیم. ما که به خدمت آیت‌الله مصباح رسیدیم، آنجا صبحت مبسوطی شد که قریب به ۲ ساعت و نیم این بزرگوار وقت گذاشتند و ۳ نکته را به ما فرمودند: 

۱- وحدت آنقدر مهم است که نیاز به اثبات ندارد. ۲- بحث وحدت همیشه وحدت‌‌شکنانی به عنوان یک واقعیت داشته است. ۳- باتوجه به واقعیت‌ها ما راهی جز وحدت نداریم و همچنین فرمودند من لیدر جبهه پایداری نیستم و ممکن است چیزی بگویم که آقایان قبول نکنند. و ادامه دادند من از پایداری حمایت کرده‌ام و می کنم، به ایشان مشورت داده و می‌دهم به این عنوان که این ظرفیتی که ایجاد شده، دست عناصر انحرافی نیفتد و بعد هم فرمودند: شما با ایشان بنشینید و صحبت کنید. از آن موقع به بعد ما به تهران آمدیم و از آقای آقا تهرانی مکرر درخواست کردیم که باهم نشستی داشته باشیم؛ ولی امکان چنین جلسه‌ای تا به حال فراهم نشده است. زیرا آیت ا.. مصباح فرمودند با ایشان بیشتر ارتباط دارند ولی تا حالا نتوانسته‌ایم جلسه ای بعد از دیدار با آیت‌ا.. مصباح با دوستان داشته باشیم. 

جلسه که با آیت ا.. مصباح برگزار شد بعدها در رسانه ها منعکس شد، در سایت‌ مشرق خبری درج شده بود که ناقص بود. بعد از آن هم فارس خبری را کار کرد که بخشی از آن اشتباه بود و با خبر مشرق متناقض بود و بعدا عیناً در سایت رجاء موضوع منعکس شد البته متاسفانه ما را متهم کردند که شما رفته‌اید با مشرق صحبت کرده‌اید بعدها با آقای جلالی صحبت کردم و ایشان گفت که منبع همه این ۳ خبر خودایشان بعنوان مسئول محترم دفتر آیت‌الله مصباح بوده ‌است.

اخیرا هم جزوه‌ای ۸۰ صفحه‌ای علیه ما منتشر شده است که درآن تناقضات جدی وجود دارد که آدم متاثر می‌شود و نکاتی را به ما منتسب کرده‌اند، در صورتی که ما اصلا چنین حرفهایی نزده‌ایم. 

*نظر شما در مورد همایش جبهه بصیرت و پایداری که آقای صدر در راس آن هستند چیست؟ آیا این همایش دارای مجوز است؟
- این حرکت را نادرست و وحدت شکن میدانم و نمی‌‌دانم که مجوز دارند یا خیر ولی صحبتهای جدی راجع به کمک های برخی عناصر خاص و انحرافی در دولت به جریانات است برای راه انداختن یک حرکت ویژه برای تفرقه بین اصولگرایان که باید نسبت به آن حساس بود. 

* آیا جبهه پایداری همان حامیان احمدی‌نژاد می‌باشند؟
- آقای الهام در نشستی که با دانشگاهیان داشتند این ادبیات را به کار بردند، اما بعدا توسط برخی دیگر از دوستانش تکذیب شد و بعضی‌ها که می‌گفتند جبهه پایداری را مشایی راه انداخته است، بنده جایی ‌گفتم این واقعیت ندارد و حضرت آیت‌الله مصباح هم به ما فرمودند که فقط و تنها فقط دلیلی که ایشان از حمایت و مشورت دادن به جبهه پایداری دارند به خاطر این است که این ظرفیت دست گروه انحراف نیفتد. حالا سئوال اساسی اینجاست که چطور دوستان پایداری راضی می‌شوند به جبهه متحد که تنها مجموعه‌ای که می‌خواهد در مقابل فتنه و انحراف بایستد بیشترین هجمه را وارد کنند؟ آیا سود این حمله کردن و تفرقه را انحراف و فتنه نمی برند. ؟ 

* آقای مهدوی‌کنی فرمودند همه خوبان را باید جمع کنیم و آقای مصباح هم فرمودند باید به فکر اسلام باشیم و نه افراد، نظر شما چیست؟
هم حضرت‌آیت‌الله مهدوی کنی کاملا صحیح گفته‌اند و هم حضرت آیت‌الله مصباح کاملا راست گفته‌اند. چرا که دو روی یک سکه هستند ما همه خوبان را باید جمع کنیم و به فکر اسلام باشیم و این حرف کاملا درستی است و این تعارضی که بین این دو بزرگوار یک عده می‌اندازند به اعتقاد من یکی از دسیسه‌های اساسی دشمن است که علما را که محل اتکای همه هستند در مقابل هم قرار دهند و یکی از آفت‌های جدی که برای ما خواهد ماند همین است که بعد از انتخابات نیز ادامه خواهد داشت. لذا در این جهت باید هوشیار باشیم که این خیانت بزرگ اتفاق نیفتد که علما را رو به روی هم قرار دهند. 

* نظر شما درباره آقای هاشمی چیست؟
- آقای هاشمی دارای سوابقی در انقلاب هست اما ایشان واقعا در حق انقلاب جفا کردند به ویژه در فتنه ۸۸ به تعبیر حضرت آقا این اشخاص غلتیدند. 

* علت عدم تعامل جبهه پایداری با جبهه متحد چیست؟
- به نظر من اینها نظر به ریاست جمهوری آینده دارند و این اعتقاد بنده است چون ما در جلسه‌ای که در سایت بی‌باک خدمت آقای جلالی مسئول دفتر آقای مصباح بودیم، ایشان نقلی کردند و فرمودند ما دل‌نگرانیم از انتخابات ریاست جمهوری آینده که این ساز و کار اگر بخواهد ادامه پیدا کند این آدم‌ها را برای ریاست جمهوری مطرح کنند. من گفتم: اینها نسبتی باهم ندارند رئیس جمهوری ساز و کارش متفاوت از مجلس است. شما بیایید دست به دست هم بدهیم کار مجلس را دنبال کنیم و مجلسی کارامد و انقلابی را تشکیل دهیم بعدا برای ریاست جمهوری ساز و کارهای خودش را دنبال می‌کنیم.

http://www.yalasarat.com/vdci53az.t1a3q2bcct.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:43 - 0 تشکر 428755

سخنان مهم آیت الله مصباح یزدی در دیدار با اعضای جبهه پایداری:خدای جبهه ها همان خدای عرصه سیاست است/ اگر در مسیر امر و اراده ی خدا قرار بگیرید، حتماً پیروز هستید


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جبهه پایداری انقلاب اسلامی ، آیت‌الله مصباح كه در دیدار قبل با یادآوری استقامت و پایداری رسول خدا و مؤمنان در صدر اسلام و عالم‌گیر شدن دین مبین اسلام در عصر كنونی، تأكید كرده بود "چنانچه هر كاری در مسیر الهی و توأم با استقامت باشد، آثار آن محدود به همان زمان نخواهد ماند و در آینده نیز اثراتی خواهد داشت كه شاید حتی بانیان آن حركت نیز نتوانند تصور آن را بكنند"، در دیدار شب گذشته نیز بار دیگر خلوص و جهت الهی در كارها را مورد تأكید قرار داد.

رئیس مؤسسه امام خمینی كه جبهه‌ی پایداری تحت نظارت و هدایت این فیلسوف و فقیه شناخته شده فعالیت می‌كند، ابتدا جریان‌های سیاسی فعال در انقلاب اسلامی را به سه دسته تقسیم كرد و در توضیح هر یك گفت: برخی معتقدند كه اسلام یك برنامه فردی است و محتوا و برنامه‌ی اجتماعی برای اداره‌ی كشور ندارد، بنابراین، باید صرفاً به علوم روز اتكا كرد و دین را در عرصه‌های اجتماعی مانند سیاست و اقتصاد دخالت نداد.

وی در تبیین نگرش گروه دوم خاطرنشان كرد: عده‌ی دیگر اگرچه به اسلام معتقد هستند اما به بهانه‌ی "مصلحت" می‌گویند برای پیشرفت كشور نیاز است كه نگاه‌های لیبرالی و افراد تكنوكرات به‌كار گرفته شوند و با نگاه فن‌سالارانه در اقتصاد و مدیریت حركت كرد.

آیتالله مصباح با یكی دانستن نتیجه‌ی هر دو نگاه فوق، به نگرش دیگری نیز اشاره كرد كه نگاه نیروهای جبهه‌ی انقلاب و ولایت برای اداره كشور است كه بر مبنای این نگاه، با اعتقاد كامل به اسلام و ایمان به اینكه اسلام برای تمام حوزه‌ها و شئون برنامه دارد، باید به سمت استخراج و فهم این برنامه‌ها حركت كرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اینكه "امام خمینی به همه‌ی ما یاد داد كه خداوند قبل از هر جا در میدان سیاست است"، افزود: من این باور را از گذشته داشته‌ام و هر روز نیز نشانه‌های بیشتری برای آن یافته‌ام كه خدای جبهه‌های دفاع مقدس، همان خدای دانشگاه‌ها، همان خدای حوزه‌های علمیه و همان خدای عرصه‌های سیاست و اقتصاد است.

علامه مصباح با یادآوری شرایط مسلمین در جنگ بدر و پیروزی آن‌ها در شرایطی كه به تعبیر قرآن كریم مؤمنین خوار شده و در حالت ذلت بودند، بیان داشت: قرآن كریم می‌فرماید "انتم اذلة" اما خداوند دعای پیامبر اكرم را كه عرضه داشت خدایا اگر می‌خواهی در روی زمین مؤمنانی بمانند كه بندگی‌ات را كنند، اجابت فرمود و با ملائكه‌اش آن‌ها را یاری و نصرت كرد.

استاد علوم عقلی و نقلی حوزه علمیه قم ادامه داد: همان خدایی كه در جبهه‌ها آن معجزات را آفرید و آن پیروزی‌ها را برای ما رقم زد، میتواند به ذهن جوانان دانشگاهی ما مسائلی را بیاندازد كه دانشمندان جهان متحیر بمانند.

وی با انتقاد از رواج سیاست‌ورزی غیرمؤمنانه و بی‌توجهی به نقش خداوند در عرصه سیاست تأكید كرد: خدای سیاست نیز همان خدای جبهه‌ها و دانشگاه‌ها است اما متأسفانه حتی برخی از افراد متدین ما به‌ویژه در عرصه سیاست تصور می‌كنند كه برای پیروزی و جلوگیری از شكست‌های ظاهری مجبور هستند كه از همان روش‌ها و ابزارهای غیرمؤمنانه غربی‌ها استفاده كنند و هر جا پول باشد، بُرد با آن‌هاست.

علامه مصباح یزدی افزود: در این نوع از سیاست ورزی، قدرت و ثروت اصل است و بر همین اساس، فلان آقا از یك كشور اروپایی برای تبلیغات و تنظیم روش‌ها و شعارهای تبلیغی‌اش مشاور استخدام می‌كند و به ایران می‌آورد.

وی با بیان اینكه، این افراد عمدتاً و حتی بر اساس همین محاسبات مادی نیز ناكام هستند، اضافه كرد: برخی از آن‌ها از اول انقلاب تاكنون دارند هزینه‌های سنگین می‌كنند اما حتی نتوانسته‌اند، به‌عنوان نماینده به مجلس بروند.

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در تبیین وظیفه‌ی سربازان جبهه‌ی حق خاطرنشان كرد: باید به وعده‌ی خداوند مطمئن بود و برای خدا كار كرد كه اگر جهت كار الهی و برای خدا شد، خداوند نیز بر اساس وعده‌ی "ان تنصروا الله ینصركم" حتماً یاری می‌كند.

وی با تأكید بر شناخت صحیح وظیفه و عمل به آن، گفت: باید وظیفه را به درست شناخت و سپس بر روی آن ایستاد و پایداری كرد.

آیت‌الله مصباح یزدی افزود: اكنون در امتحان بزرگی قرار داریم كه باید اخلاص و ایمان خود را به ولایت فقیه اثبات كنیم و بر اساس این نگاه چه در ظاهر شكست بخورید، چه پیروز شوید و چه حتی آبروی‌تان برود، پیروز هستید، چرا كه مهم عمل به تكلیف و وظیفه است.

وی با بیان اینكه هجمه‌ی كنونی به ولایت فقیه در طول تاریخ در مقایسه با سایر هجمه‌های تبلیغاتی بیسابقه است، اظهار داشت: تمام جبهه كفار و مشركین با تمام قدرت و ابزارهای تكنولوژیك، اقتصادی و سیاسی خود همین یك نقطه را هدف‌گیری كرده‌اند اما خداوند هر روز مقام ولایت را عزیزتر می‌كند.

علامه مصباح با یادآوری آیه‌ی شریفه‌ی "و الله غالب علی امره" افزود: امر و اراده‌ی خدا هیچ‌گاه شكست نمی‌خورد و اگر فرد و جریانی نیز در مسیر این اراده و امر قرار گرفت، غالب و پیروز است.

وی در خصوص انتخابات مجلس نهم نیز تأكید كرد كه مسئله عمده و وظیفه‌ی اصلی شناخت افراد اصلح و مفید برای اسلام و انقلاب به‌منظور ورود به مجلس است كه اگر این كار به‌درستی انجام شود، هیچ شكستی در آن نیست.

رئیس مؤسسه امام خمینی خطاب به اعضای شورای مركزی جبهه پایداری تصریح كرد: از كاندیداهای اصلح با امكانات و ابزارهای مشروع حمایت و آن‌ها را در هر نقطه از كشور ترویج و تبلیغ كنید

متن كامل

http://www.jebhepaydari.ir/main/index.php?Page=definition&UID=161619

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:44 - 0 تشکر 428756

سخنگوی جبهه پایداری در همایش جامعه اسلامی دانشجویان؛
مؤسسه‌ امنیتی غرب جبهه پایداری را به‎دلیل پافشاری بر اصول انقلاب خطرناک‌ خوانده/ علما گفتند نگذارید علاقمندان سوم تیر ناامید شوند

دكتر كامران باقری لنكرانی سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، ‌امروز در همایش "موقعیت بدر و خیبر" اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های کشور در مشهد مقدس حضور یافت و به سخنرانی پرداخت. او همچنین به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.

سخنگوی جبهه پایداری در این جلسه گفت: در یکی از خبرنامه‌های وابسته به یکی مؤسسات امنیتی دولت‌های مستکبر، چند هفته به بحث جبهه پایداری پرداخته شده بود و اعلام کردند که این جبهه از همه گروه‌های داخل ایران برای ما خطرناک‌تر است چرا که پافشاری این‌ گروه بر اصول انقلاب و خط امام خمینی بسیار شدیدتر است.

دكتر لنكرانی در باره انگیزه های حضور جبهه پایداری در انتخابات نیز گفت: علاقه زیادی به حضور در انتخابات نداشتیم و بسیار علاقمند بودیم که سایرین همین حرف‌ها را بزنند تا ما به کار گفتمانی و اصولی خودمان بپردازیم اما فضای اصول‌گرایی طوری رقم خورد که ناچار به ورود به عرصه انتخابات شدیم.

وی كه عضو اولین شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نیز هست، در ابتدای سخنانش در باره فعالیت های دانشجویی گفت: تشکل‌های دانشجویی باید ظرفیت‌های جوان دانشگاه‌ها را شناسایی کرده و با یک نگاه مؤمنانه این ظرفیت‌ها را در خدمت انقلاب اسلامی و سیاست‌های رهبری انقلاب در آورند و شبهات موجود در اذهان جوانان را برطرف کنند.

لنکرانی افزود: برخی متخصصان مثل حوزوی‌ها ممکن است اصلاً از شبهات مطرح در دانشگاه‌ها مطلع نباشند بنابراین وظیفه تشکل‌های دانشجویی در این‌باره بسیار خطیر است که علاوه بر جنبه‌های نفی و رفع شبهه، موارد اثباتی انقلاب اسلامی را نیز باید در سطح دانشگاه‌ها تقویت و مطرح کرده و با نگاه کاربردی آن‌ را به فرهنگ تبدیل کنند.

وزیر بهداشت دولت نهم گفت: یکی از غصه‌های من این است که برداشت از فعالیت دانشجویی این است که جلسه‌ای بگیریم و تعدادی اخبار را رد و بدل کنیم و از عده‌ای تعریف و از عده‌ای انتقاد کنیم اما کار را باید عمیق‌تر و اساسی دید که کار تشکل‌های دانشجویی باید مبتنی بر این اصول و مبانی باشد.

این فعال سیاسی با بیان این‌که بحث روشنگری از مهم‌ترین نیازهای امروز جامعه است، گفت: امروز به وضوح می‌بینیم که بعضی که ادعای روشنفکری دارند، حرف‌هایی می‌زنند که با نام روشنفکری است در حالی که خودشان تحمل هیچ‌گونه نقدی را ندارند.

وی اظهار داشت: مثلاً برخی از آقایان امروز حرف‌هایی را می‌زنند و می‌گویند مبنی بر این‌که امروز در شرایط قحطی قرار گرفته‌ایم و شرایط انقلاب مثل شرایط 19 دی‌ماه 1356 است، سپس نفر سومی همان پازل را ادامه می‌دهد و وقتی به وی می‌گوییم چرا این حرف را می‌زنید، تحمل نقد از خود را ندارند و ما را با القابی مثل وکیل‌الدوله‌ها و گرین‌کارتی‌ها متهم می‌کنند و از پاسخ دادن سر باز می‌زنند!

تببین شرایط كنونی با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب/ بدر و خیبر یا شعب ابی طالب

به گزارش فارس، دكتر لنکرانی افزود: حق را بشناس که اهل حق را از روی آن خواهی شناخت؛ ما نمی‌توانیم بگوییم شما چون زمانی آدم خوبی بودید حتماً تا آخر خوب خواهید ماند ضمن‌ این‌که برای خودمان هم این ادعا را نمی توانیم بیان کنیم. در قرآن‌کریم خداوند به پیامبر می‌فرماید«مؤمنان را به قتال با کفار تحریک کن که اگر از شما بیست نفر آدم صابر باشد بر دویست نفر غلبه می‌کند و اگر از شما صد نفر باشد بر هزار نفر غلبه می‌کند» و به این دلیل است که اهل کفر قومی هستند که درک و فهم ندارند. سپس خداوند می‌فرماید «چون خداوند ضعف شما را دید، این قدرت شما را کاهش می‌دهد و اگر از شما صد نفر آدم صابر باشد بر دویست نفر و هزار نفر بر دو هزار نفر غلبه می‌کند.» ما می‌دانیم که اسلام از روز اول همیشه در حال تزاید بوده و قوت آنها نیز رو به افزایش بوده است.

وی تصریح کرد: در جنگ بدر سپاه اسلام هفتاد شتر و نزدیک بیست اسب داشت و ضمن این‌که مسلمانان پیاده بودند در حالی که سپاه دشمن پانصد اسب و بیش از هزار شتر داشت.

عضو ادوار شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه گفت: علامه‌طباطبایی در تفسیرالمیزان می‌فرماید که پایان آیه اول که قدرت ده برابر را وعده می‌دهد، این است که قوم کافران درک و فهم و بصیرت ندارند؛ علامه توضیح می‌دهد که اگر صبر داشته باشید توان شما دو برابر و اگر بصیرت داشته باشید پنج برابر می‌شود و مجموع این‌ها ۱۰ برابر می‌شود پس ما اگر بخواهیم موقعیت پیروزی‌های اوایل اسلام در بدر و خیبر را حفظ کنیم باید هم صبر و هم بصیرت داشته باشیم همان‌گونه که امیرالمومنین نیز می‌فرمایند که این پرچم را کسی تحمل نمی‌کند جز کسانی که اهل بصیرت و صبر هستند.

لنکرانی گفت: برخی از مفسران بر این باورند که نفوذ منافقان در جامعه موجب وارد آمدن خلل در بصیرت‌ها می‌شود و توان ۱۰ برابری را تبدیل به توان دو برابری می‌کنند؛ تردید به وجود می‌آورند و دل‌ها را خالی می‌کنند. مثلاً می‌گویند مطمئنی این حرفی که پیامبر می‌گوید درست است؟ مطمئنی این راهی که با پیامبر می‌روی درست است؟

وی در ادامه اظهار داشت: امروز هم برخی همین حرف‌ها را می‌زنند و می‌گویند که تمام دنیا علیه ما شده است و همه به ما فشار می آورند؛ همین اتفاقات و تردیدآفرینی‌ها در جامعه امروز ما بسیار زیاد است و خیلی‌ها نمی‌خواهند بگذارند که این صحنه به بدر و خیبر تبدیل شود بلکه تمایل دارند در همان شرایط شعب‌ابی‌طالب بمانیم.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با یادآوری سخنان دهه هفتاد مقام معظم رهبری درباره شرایط عاشورایی ایران گفت: اگر خاطرتان باشد برخی در آن زمان می‌گفتند که عده‌ای دنبال این هستند که شرایط ما را مثل شرایط امام حسن(ع) نشان دهند و صلح را به ما تحمیل کنند اما رهبر معظم انقلاب اسلامی مقتدرانه اعلام کردند که آنها که می‌خواهند صلح را به ما تحمیل کنند، بدانند که ما اکنون در شرایط امام حسن مجتبی نیستیم بلکه شرایط امروز ما شرایط عاشورایی است و مقتدرانه با هرگونه دشمنی می‌جنگیم، حتی اگر شهید شویم.

وی افزود: امروز ما از موضع عاشورایی نیز عبور کرده‌ایم و موضع امروز ما همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، موقعیت بدر و خیبر است.

لنکرانی گفت: آن‌ روز و در سال‌های هفتاد و هشت، هفتاد و نه وظیفه عاشورایی ما این بود که حتی اگر احتمال پیروزی هم ندهیم، وظیفه این است که پای آرمان‌هایمان بایستیم اما امروز شرایط بدر و خیبری ما این است که اگر پای وظیفه‌مان بایستیم، از پیروزی خود تقریباً مطمئن هستیم.  تفکر عاشورایی به همراه بصیرت و صبر است که موقعیت بدر و خیبر را به وجود می‌آورد و نهم دی‌ماه 88 به نظر من مرز عبور ما از شرایط عاشورا به شرایط بدر و خیبر بود چرا که مردم با حضور حماسی و دشمن‌شکن خود، بصیرت مثال زدنی را از خود نشان دادند.

دكتر لنکرانی ادامه داد: بصیرت مردم در نهم دی‌ماه به حدی بالا رفت که حتی از برخی مسئولان و سیاسیونی هم که در فتنه 88 ساکت بودند نیز انتقاد کردند و خودشان به عرصه وارد شدند و بساط فتنه را جمع کردند ضمن این‌که ما همیشه باید بدانیم که تفکر عاشورایی و بصیرت و صبر، نتیجه‌اش در همین دنیا نیز پیروزی است.

دولت نهم عدالت خواهی را به گفتمان عمومی تبدیل كرد/ رهبری فرمودند احمدی ن‍ژاد شعارهای انقلاب را زنده كرد

وزیر بهداشت دولت نهم با بیان این‌که در سوم تیر 84، مردم نهضت بصیرت‌افزایی را شروع کردند، افزود: در این برهه گفتمانی در حال شکل‌گیری بود که می‌گفت در صحنه بین‌المللی باید قواعد جاری جهانی را بپذیریم و با کدخدای جهان دوست و تحت امر وی باشیم، در صحنه اقتصادی باید به هر قیمتی رشد کنیم حتی اگر تفاوت طبقاتی زیاد شود و در عرصه فرهنگی نیز باید تساهل و تسامح داشته باشیم؛ آنها تهاجم فرهنگی را توهم می‌پنداشتند و عده‌ای بر این باور بودند در عرصه اجتماعی نیز باید به هر قیمتی توسعه اجتماعی داشته باشیم بنابراین مردم در سوم تیر این گفتمان را مردود دانستند و نشان دادند که عدالت‌خواهی به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

وزیر محبوب بهداشت دولت نهم ادامه داد: نخستین جلسه دولت نهم که در محضر مقام معظم رهبری تشکیل شد، ایشان ضمن قدردانی از دکتر احمدی‌نژاد فرمودند«من از شما تشکر می‌کنم که آرمان‌های امام و انقلاب و اسلام را زنده کردید. بنده به نزدیکانم می‌گفتم ایشان اگر رأی هم نیاورد، همین که این شعارها را زنده کرد نزد خدا مأجور است.»

لنکرانی با بیان اینکه در آن برهه بعضی تصورشان از خواست عمومی ملت اشتباه بود گفت: در همان سال‌ها مثلاً در انتخابات مجلس هفتم و مخصوصاً شورای شهر دوم شاهد بودیم‌ که عده‌ای برای تبلیغات خود عکس با کراوات می‌انداختند و شعارشان برای کاندیداتوری شورای شهر این بود که می‌خواهیم با آمریکا رابطه برقرار کنیم و وقتی از آنها سؤال می‌شد که شورای شهر چه ربطی به سیاست خارجی دارد، هدفشان را از اعلام این مطالب، فقط جمع‌آوری رأی عنوان می‌کردند.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: رهبری فرمودند شما کار خوب و بزرگی را شروع کردید ولی نباید خیالتان راحت باشد، بلکه ادامه این مسیر مهم‌تر است.

وی افزود: همان‌طور که شاهد هستیم عده‌ای رو به کعبه داشتند و امروز رو به بتکده‌ها دارند؛ اگر فکر کنیم که پرچمدار یک مسیر از راه اصلی منحرف شد و به راه دیگری رفت باید مسیر را عوض کنیم، در اشتباه خواهیم بود.

دكتر لنکرانی ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری نهم شاهد بودیم که برخی افراد با لباس‌هایی با فلان قیمت و با وسیله‌های‌نقلیه غول‌پیکر عکس می‌انداختند و گمان می‌کردند که این چیزها برای آنها رأی جمع می‌کند.

چرایی تاسیس جبهه پایداری انقلاب اسلامی/ علما از ما خواستند نگذارید علاقه مندان گفتمان سوم تیر ناامید شوند

در ادامه یکی از دانشجویان سؤالی مبنی بر این‌که، آیا اساس تشکیل جبهه پایداری بر تولید گفتمان سالم درون نظام برای انتخاب اصلح بوده یا بنای تشکیل این جبهه بر رقابت برای انتخاب گروه خالص‌تر و مطالبه‌ای‌تر بوده است و آیا اصل آن بر وحدت با سایر گروه‌های اصول‌گرا بوده یا از ابتدا با توجه به عدم حضور جدی اصلاح‌طلبان برای رقابت جدی تشکیل شده است، مطرح کرد.

لنکرانی در پاسخ به این سؤال گفت: ما اصلاً به فکر این‌که تشکلی راه بیندازیم نبودیم اما اتفاقی که در اردیبهشت امسال روی داد، تلخ بود؛ البته این به معنای این نبود که دنیا به آخر رسیده باشد ولی ما توقع این‌چنین حرکتی را نداشتیم.

وی ادامه داد: در این شرایط عده‌ای که از علاقمندان گفتمان سوم تیر بودند، مردد و ناامید شدند، عده‌ای هم آن‌ طرف‌تر به جای نقد روی عملکرد افراد، نقد را روی مبانی بردند و گفتند شما از اول انتخابتان اشتباه بوده است و باید از این راه برگردید و توبه کنید؛ در این شرایط، بعضی از بزرگان مثل آیت‌الله مصباح، آیت‌الله خوشوقت و آیت‌الله یزدی ما را به حضور خواستند و وقتی خدمت ایشان رسیدیم، از ما خواستند که ساکت ننشینیم و اجازه ندهیم تا ناامیدی به‌وجود آمده، مبانی را زیر سوال ببرد.

دكتر لنکرانی افزود: تشکیل جبهه پایداری از ابتدا گفتمانی بوده و در بیانیه‌ها و صحبت‌ها نیز اشاره کرده‌ایم که ما فقط برای انتخابات نیامده‌ایم چرا که برخی فکر می‌کنند جبهه‌هایی که برای انتخابات تشکیل می‌شود ما نیز جزیی از این‌ها هستیم.

سخنگوی جبهه ژایداری انقلاب اسلامی در ادامه با بیان این‌که جبهه پایداری از ابتدا تا انتها گفتمانی بوده است، گفت: حضور ما در انتخابات هم متأثر از فضای گفتمانی ما است و انتخابات برای ما اصل نیست.

جبهه پایداری جامعه را خط كشی نمی‌كند/ با افراد رفوزه مدارا نمی كنیم

دكتر لنکرانی با انتقاد از حملاتی که به جبهه پایداری می‌شود، گفت: ما انتظار نداشتیم که این همه هجمه و حمله به جبهه‌ای گفتمانی و اصولی وارد شود؛ افرادی که می‌گویند عده‌ای قلیل نادان آمده‌اند و جبهه پایداری را تأسیس کرده‌اند، ما را به یاد آیه شریفه " لشرذمه قلیلون" می‌اندازند اما جبهه پایداری این‌طور نیست که خط کش بردارد و جامعه را خط‌کشی کند.

وی افزود: ما فقط برای احیای گفتمان انقلاب به میدان آمده‌ایم و معتقدیم نباید فضای انتخابات طوری باشد که هرکس خدم و حشم و پول بیشتر و تشکیلات بزرگ‌تری داشت مسئول مملکت شود زیرا این منطق اسلامی نیست؛ منطق اسلامی این است که مسئولان با حساسیت بسیار ویژه‌ای انتخاب شوند.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: ما به مدارا معتقدیم اما بر این باور نیز هستیم که نباید مدارای با دیگران را به معنای مدارای با آدم‌های رفوزه تفسیر کرد.

مؤسسه‌ امنیتی غرب جبهه پایداری را به دلیل پافشاری بر اصول انقلاب خطرناک‌ خوانده است/ مجلسی كه حقوق مادام العمر تصویب كند قبول نداریم

دكتر لنکرانی با بیان این‌که ما علاقه زیادی به حضور در انتخابات نداشتیم، گفت: بسیار علاقمند بودیم که سایر افراد نیز همین حرف‌ها را بزنند تا ما به کار گفتمانی و اصولی خودمان بپردازیم چرا که حضور در انتخابات ما را از کار گفتمانی باز می‌دارد ولی در شرایط حاضر ما آمده‌ایم تا بگوییم باید به اصول دقت کافی داشته باشیم.

وی همچنین با بیان اینکه برای مشاهده تأثیر اعلام موجودیت جبهه پایداری باید به عکس‌العمل‌ها دقت شود، افزود: در یکی از خبرنامه‌های وابسته به یکی مؤسسات امنیتی یکی از دولت‌های مستکبر، چند هفته به بحث جبهه پایداری پرداخته بود و گفته بود که این جبهه از همه گروه‌های داخل ایران برای ما خطرناک‌تر است چرا که پافشاری این‌ گروه بر اصول انقلاب و خط امام خمینی بسیار شدیدتر است.

دكتر لنکرانی افزود: تأکید ما به همه کاندیداهایمان در تمام کشور این است که اگر جایی می‌بینند کاندیدایی از آنها اصلح است و توانایی و لیاقت بیشتری دارد، وظیفه شرعی آنها است که به نفع آن کاندیدا کنار بروند اما اگر احساس کردند که وظیفه‌شان بر ماندن است باید وظیفه خود را انجام دهند.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: ما مجلسی می‌خواهیم که بهترین‌ها در آن باشند و اگر به مجلس هشتم نگاهی انداخته شود، بعضی از قوانینی که تصویب شده قابل قبول نیست که قانون وقف دانشگاه آزاد و قانون حقوق مادام‌العمر مدیران سیاسی از جمله آن‌ها است هرچند اگر از حق نگذریم مجلس هشتم بعضی اقدامات خوبی هم داشته است که مواضع بسیار خوبی که در عرصه بین‌المللی اتخاذ کرد یا همکاری‌هایی که در هدفمندی یارانه‌ها داشت از نقاط قوت مجلس هشتم به شمار می‌رود.

كسانی كه می خواهند به رهبری تحمیل كنند قبول نداریم

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پاسخ به سوال دانشجویی که گفت: برخی معتقدند تضارب جبهه پایداری با سایر اصولگرایان یک تضارب ساختگی و به منظور گرم کردن تنور انتخابات است و نظام به سمت نظام تک حزبی در حال حرکت است، پاسخ داد: نظام جمهوری اسلامی یک نظام پویا و در حال رویش دائمی است و امکان به‌وجود آمدن سیستم تک حزبی در آن وجود ندارد.

وی افزود: امروز به وضوح سلایق مختلف در زمینه‌های مختلف بر سلیقه خود پافشاری می‌کنند و از نمونه‌های آن نیز می‌توان به بحث‌هایی اشاره کرد که این روزها در کشور در جریان است و بحث وحدت یا خلوص از این جمله است زیرا ما معتقد به خلوص هستیم و بعضی دیگر معتقد به وحدت و گردآوری همه زیر یک پرچم واحد هستند. نظام جمهوری اسلامی یک نظام باز است و حزبی نیست و این از ابتدای انقلاب با تشکیل جزب جمهوری اسلامی نیز مشهود بوده است؛ در آن دوران نیز هنگام تشکیل جزب جمهوری، اگرچه امام مخالفتی نکردند، اما حمایت آن‌چنانی هم از تشکیل جزب نکردند و دیدیم که خیلی از مسئولانی هم که انتخاب می‌شدند از حزب جمهوری اسلامی نبودند.

وزیر بهداشت دولت نهم در ادامه گفت: ما با سایر اصولگرایانی که به اصول انقلاب اسلامی معتقدند، مشکل غیرقابل حل نداریم ولی ما رقابت را در چارچوب‌دار بودن انتخابات مؤثر می‌دانیم زیرا اگر بنای مجلس آینده بر این باشد که افرادی در آن وارد شوند که در فتنه 88 مردود شدند، نمی‌توان انتظار زیادی از آن داشت مثلا کسی که بیست روز قبل می‌گوید که تحریم‌ها دارد برای کشور قحطی به بار می آورد، معلوم است که موقعیت بدر و خیبر را درک نکرده و جزو همان کسانی است که در دهه هفتاد درصدد تحمیل مصلحت به رهبری بود.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=115959

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:45 - 0 تشکر 428757

كاندیداهای جبهه پایداری با امضای میثاق‌نامه چه تعهداتی دادند؟

یك هفته پس از آنكه نشست سراسری جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مجتمع الزهرا سلام الله علیها برگزار شد و حجت‌الاسلام و المسلمین دكتر آقاتهرانی نیز منشور رقابت اخلاقی جبهه پایداری را تبیین كرد، امروز (چهارشنبه) متن میثاق‌نامه‌ای منتشر شد كه در نشست هفته‌ی گذشته میان كاندیداهای این جبهه توزیع شده و آن‌ها امضا كرده بودند.
به گزارش رجانیوز، در این میثاق‌نامه هم به شرایط كشور و علت شكل‌گیری جبهه پایداری اشاره شده است و در 11 بند پیشنهادهایی عنوان شده است. متن كامل میثاق‌نامه در ادامه آمده است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم

انّ الّذِینَ قَالوا رَبُّنَا اللهُ ثُمّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوف عَلَیهم وَلَا هُم یَحزَنونَ (احقاف13)
انقلاب اسلامی رجعت و بعثت دوباره همه باورهای ملکوتی و آرمانهای بزرگ انبیا و اولیا، و زمینه‌ساز و پرچم‌دار به ثمر رساندن همه مجاهدت‌های جبهه حق در طول تاریخ بشریت است. اکنون از پس همه این سال‌ها و همه ریزش‌ها و رویش‌ها، نهضت عدالت‌خواهانه امام راحل(ره) با هدایت رهبر معظم انقلاب، جوان‌تر از همیشه خود، به سوی افق نورانی و غایت خود نزدیک می‌گردد.
انقلاب ما با رویارویی تمام عیار خود با جبهه استکبار در همه عرصه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی، صنعتی و سیاسی توانسته به الگویی درخشان برای تمامی ملت‌ها، آزادی‌خواهان و اندیشمندان جهان تبدیل شود.
موقعیت ویژه و حساس کنونی و تأکید بر پشتیبانی، تقویت و حراست بیش از پیش از رکن اصلی همه این موفقیت‌های بزرگ تاریخی یعنی عنصر ولایت‌فقیه، ما را بر آن داشت که با تشکیل جبهه پایداری متشکل از مؤمنان متعهد و دلسوز و رویش‌های انقلاب، بر راهی که در سوم تیرماه در احیا و بازگشت گفتمان امام و انقلاب و رهبری عزیز آغاز شد، استقامت نمایم و با صدایی رسا و صریح از فتنه، انحراف و مفسدین تبری جسته و بر حفظ روحیه ولایتمداری، ظلم‌ستزیز، فسادستیزی، ساده‌زیستی و مردمداری تأکید كنیم.
اینجانب .......نامزد نمایندگی دوره نهم مجلس شورای اسلامی
از حوزه انتخابیه ...... متعهد می‌شوم که:
1- در دفاع از حریم ولایت فقیه و نظام اسلامی چونان عمار سر از پای نشناخته و بصیرت دهی به آحاد جامعه بپردازم.
2- در برابر انحراف‌ها، فتنه‌ها، توطئه‌ها و تهدیدهای دشمنان در وسط میدان دفاع از ولایت و ارزش‌های دینی و ملی باشم.
3- فرصت پیش‌آمده برای حضور در مجلس شورای اسلامی را قدر دانسته و خویشتن را وقف خدمت به مردم، تعالی ایران اسلامی و پیش‌برد اهداف عالیه انقلاب كنم.
4- در تبلیغات انتخاباتی از اقدامات و روش‌های مغایر با شئون اسلامی بپرهیزم و رقابت سالم با رقبا و دوری جستن از کانون‌های قدرت و ثروت را وجهه همت خویش قرار دهم.
5- در طول حضور در مجلس از فعالیت اقتصادی خصوصی و شخصی پرهیز كرده و پیوسته توده‌های محروم و مستضعف را مد نظر قرار دهم.
6- به‌نوبه خود به مقابله با سوء استفاده‌ها، اشرافی‌گری، تجمل‌گرایی، فقر، تبعیض، ویژه‌خواری و فساد برخیزم و بر ساده زیستی و عدالت‌خواهی در زندگی پایدار و پایبند بمانم.
7- مطالبه رهبری عزیز حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را در خصوص طرح نظارت نمایندگان مجلس، آن‌گونه که سزاوار است به سرانجام رسانده و راه سوء استفاده‌ها از این جایگاه مقدس را مسدود نمای.
8- تعامل سازنده و تلاش برای کارآمدتر شدن نظام و قوای دیگر را در عین حفظ استقلال و جایگاه مجلس دنبال نموده و از شکل‌گیری تنش‌های بی‌حاصل بین قوا، که موجب نا امیدی و از دست رفتن فرصت‌هاست، پیش‌گیری کنم.
9- در انجام وظایف قانون‌گذاری و نظارت و شرکت در همه جلسات و کمیسیون‌ها جدی بوده و زمینه فعال شدن فراکسیون اصولگرایان را فراهم كنم.
10-در انتخاب هیأت رئیسه و مسئولیت‌های حساس مجلس، افرادی را انتخاب كنم که در فتنه‌ها و انحراف‌ها و لحظات حساس و تاریخی در سربازی رهبری و خدمت به مردم، علکرد درخشانی داشته باشند.
11-در مقابل مستکبران جهانی محکم و استوار بایستم و از حقوق ملت، مقتدرانه دفاع كنم.
نام و نام خانوادگی:
حوزه انتخابیه:
تاریخ:
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=116231

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 19/11/1390 - 19:46 - 0 تشکر 428759

شاخص هاي ارزيابي نامزدهاي انتخابات جبهه متحد اصولگرایان
+جدول ارزیابی نامزدها
شاخص هاي ارزيابي نامزدهاي انتخابات مجلس شورای اسلامی در جبهه متحد اصولگرایان اعلام شد.
به گزارش جهان نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در چهار حوزه اعتقادی، سیاسی، رفتاری و کارآمدی مورد ارزیابی قرار می گیرند.

ارزیابی نامزدها از بین اشخاص دارای صلاحیت که معتقد به اسلام، انقلاب اسلامی (قانون اساسی)، اصل ولایت مطلقه فقیه، اندیشه و سیره حضرت امام(ره) و حضرت آیت الله العظمی خامنه ای بوده و نسبت به فتنه، انحراف و فساد تمایل نداشته باشند بر اساس معیارهای زیر انجام خواهد پذیرفت.  


بر این اساس در بررسی صلاحیت های فردی ،نامزدها می بایست بالای 55 % امتیاز کلی را کسب کرده به شرطی که در صلاحیتهای اعتقادی حداقل 60 % و در سرفصل های سیاسی ، رفتاری و کارآمدی حداقل 50 % را کسب نمایند.

بعداز تطبیق لیست افراد اصولگرا با شاخص ها و کسب نمره ارزیابی قابل قبول، با عنایت به مقبولیت نامزدها که بر اساس نظر سنجی صورت خواهد پذیرفت کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان برابر دستورالعمل مربوطه انتخاب و معرفی خواهند شد.

به گزارش جهان انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی 12 اسفندماه 1390 در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
http://www.jahannews.com/vdciy5ar3t1au32.cbct.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.