کدو از نظرعلم گیاه شناسی یک میوه تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظرگرفته می شود
که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی مفید است.کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی
است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C،ویتامین A،منیزیم،پتاسیم،مس، فیبر،فولات، فسفروریبوفلاوین شناخته
می شود.کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز است.این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 ,B6
مورد نیازبدن رانیز تامین می کند.از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین، روی،کلسیم،آهن،نیاسین،
تریپتوفان،ویتامین Kو...اشاره کرد.این باور وجود دارد که کدو سبز آسم را درمان می کند؛زیرا حاوی ویتامین Cبالایی
می باشد.دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون می شود؛حتما می دانید که سطوح
بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می شود.مس موجود در این سبزی به کاهش علایم دردناک
آرتریت روماتوئید کمک می کند.همچنین از خطر ابتلا به ام اس و سرطان کولون(روده بزرگ) محافظت می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در آن موجب تقویت حافظه و کاهش مشکلات وابسته به سن به میزان 40 درصد می شود.
کدو سبز حاوی بیش از 95 درصد آب می باشد که آن را به عنوان یکی از بهترین غذاها برای افرادی که رژیم
دارند،مطرح می کند.همچنین حاوی کالری کمی است،به طوری که هر 100 گرم آن فقط حدود 25کالری دارد.
علاوه بر این مشخص شده است که کدو سبز متابولیسم یا سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
علاوه بر حواص متعدد و مفید کدو سبز برسلامتی،این سبزی به عنوان عضواصلی یا اجزای جدایی ناپذیر
سالادها،خورش ها،سوپ ها و... به کار برده می شود.کدو سبز معمولا از آن دسته موادی است که در تمام
مدت سال،یا حداقل بیشتر آن،دراختیار و در دسترس شماست پس آن را به طور مرتب در غذاهای تان استفاده کنید
تا از بیماری ها در امان باشید.