• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن قرآن و عترت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
قرآن و عترت (بازدید: 10500)
يکشنبه 8/2/1387 - 19:4 -0 تشکر 38351
سیمای سحرخیزان و یا کسانی که دوست دارند سحرخیز بشن

سلام

دوستان قرآنی بیایید اینجا کارتون دارم...به زودی یه برنامه جدید رو اجرا خواهیم کرد...برنامه ای که هدف اصلی من از همه برنامه های قرآن و عترتی از اول فعالیتم بوده...فکر کنم دیگه نوبت اون فرا رسیده....برنامه سختیه...دارم از الان بهمتون میگم....خودمون رو آماده کنیم...مطمئنم تاحالا کسی اجراش نکرده...چون اگه کسی درست اجراش کنه تاثیر شگرفی تو زندگیش خواهد دید.

فقط برای آماده شدن روحیه و تنظیم موتور لازمه همه کمک کنید ... حتی کسانی که در برنامه شرکت نخواهند کرد...یعنی هر چی حدیث و روایت و شعر و حکایت در مورد سحر خیزی و نماز صبح دارید و یا جایی دیدید در این محل قرار دهید...درسته که من نیت انجام این برنامه رو کردم و در هر صورت به کمک خدا انجامش میدم اما برای اینکه وسط کار کم نیاریم لازمه خووب خووب انرژی بگیریم...من خودم هم یه کتاب پیدا کردم...گلچینش رو اینجا قرار میدم.

خدایا کمکم کن

یا علی

التماس دعا

پروردگارا آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

دوشنبه 9/2/1387 - 9:30 - 0 تشکر 38393

سلام

از بحث قشنگتون ممنونم

انشاءالله بهتون کمک می کنم

برای شروع یه جمله زیبا از حاج اسماعیل دولابی

یكی از چیزهایی كه طعمش زیر دندانم مانده ، بیداری بین الطلوعین است كه از ساعت بهشتی است و در آن موقع فضا آرام است .

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

دوشنبه 9/2/1387 - 13:0 - 0 تشکر 38428

سلام

رسول خدا(ص) فرمود:
قسم به کسی که جان محمد در دست اوست، دعای ، شخص بعد از طلوع فجر تا طلوع آفتاب در رفع نیاز ها از سیر و سفر در زمین برای تجارت و بدست آوردن روزی کارسازتر است.

مستدرک الوسائل5 :57 ح 2

                          این نیز بگذرد.....
دوشنبه 9/2/1387 - 15:1 - 0 تشکر 38447

سلام

الان دقیقا حضور ذهن ندارم و حدیث یا روایتی خاص که بکارتون بیاد، به ذهنم نمیرسه. 

همینقدر یاده که شب زنده داری، سحرخیزی و از همه بهتر خواندن نماز شب و عرق شبانه، چهره رو شاداب و روشن و زیبا و نورانی میکنه.

و اینکه در روایات داریم که روزی اول صبح و سحر میاد و برای هر بنده نوشته میشه؛ هرکی سحرخیزتر باشه روزی بیشتری داره.

اما من اومدم تا یه تقلب کوچولو به دوستانی که مثل خودم یه کوچولو خوابالو هستن بدم؛ بخونید...

اگر میترسی که صبح به وقت بیدار نشوی، این آیه را بخوان. 

امام صادق-علیه السلام- می رفملیند؛ هیچکس نمیخواند این آیه را در وقت خوابیدن، مگر آنکه بیدار میشود در آن ساعتی که میخواهد بیدار شود...

و آن آیه این است...

اعوذ ُ بِکَلِماتِ اللهِ التّامّاتِ الّتی لا یُجاوِزُهُنّ َ بَرّ ٌ

ولا فاجِرٌ مِن شَرِّ ما ذ َرَءَ و مِن شرِّ کلِّ دآبَّةٍ هو اخِذ ٌ بِناصیَتِها

انّ َ ربّی علی صراطٍ مستقیم

البته حدیث دیگه ای هم به این آیه مربوط میشد که اینجا جاش نیست.

(امیدوارم متن عربی خوانا باشه) 

یاحق

مجتبی

در نگاه آنانکه پرواز را نمی فهمند،                                                                        
هرچه اوج بگیری، کوچکتر می شوی...                                         
دوشنبه 9/2/1387 - 16:32 - 0 تشکر 38473

صدا زدند كه برگ صبوح كنید

به ساز مرغ سحر ترك خواب ناز كنید

نگین خاتم جم در نماز می بخشند

نظر به حلقه ی رندان پاك باز كنید

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

دوشنبه 9/2/1387 - 17:29 - 0 تشکر 38500

سحر خیزی
یكی از اموری كه به وسیله علم و تجربه ثابت شده زمینه‎ ساز درك مطالب علمی است سحر خیزی است.
علماء و دانشمندان اسلامی توصیه‌‎های زیادی در این مورد كرده‎‌اند. حتی برخی از دانشمندان غیر اسلامی هم به این نكته توجه كرده‌اند.
پیامبر خدا (ص) فرمود: ساعات بامداد، پگاه لحظات مبارك و پربركتی است.
در صبحگاهان جویای دانش باشید زیرا من از پروردگار خویش درخواست نمودم كه برای امت و پیروان من لحظات خیر و بركت را در صبحگاهان تعیین فرماید.
برای سحر خیزی فوائد زیادی ذكر كرده‌‎اند از جمله موجب طولانی شدن عمر می‌‎شود، طراوت روحی و جسمی و فكری انسان را زیاد می‎كند، اعصاب انسان را آرامش می‌‎بخشد و نیز روزی انسان را زیاد می‎كند. و ...
آری حافظه در صبحهای زود، بهتر از مواقعی كه شكم پر است فعال است.
و نیز حافظه در صبحها بهتر از شبها و تابستانها بهتر از زمستانها كار می‎‌كند.
البته این سحر خیزی در صورتی مفید خواهد بود كه شبها یك مقداری زودتر بخوابید و اگر قرار باشد انسان با خستگی زیاد بخوابد دیگر معلوم نیست صبح زود بتواند بیدار شود و اگر هم بیدار شود حال تفكر و تدبیر را نخواهد داشت.

باید توجه داشت كه وقت سحر، وقت بسیار مباركی است، وقت تهجّد و عبادت خدا است. وقت انس گرفتن با محبوب حقیقی در خلوت شب است. وقتی است كه پیشوایان معصوم اسلام (سلام الله علیهم) مسلمانان را به بیداری و تهجّد در آن ترغیب می‌نمودند، وقتی است كه علمای بزرگ و صالحان روزگار  همیشه در آن وقت از خواب برمی‌خاستند و در پیشگاه حضرت حق به نماز خواندن و تلاوت قرآن و  استغفار  می‌پرداختند و حل مشكلات زندگی و قضای حوائج مهم خود را در این ساعت از ذات مقّدس حق تعالی می‌خواستند و به مقصود می‌رسیدند.

خداوند در دو جای قرآن، كسانی را كه در سحرگاهان به استغفار می‌پردازند و از خداوند كریم و رحیم بخشایش گناهان خود را می‌خواهند مورد تمجید قرار داده است. (وقت سحر، آخرین قسمت از یك ششم شب میباشد. هر چند وقت نماز شب از نصف شب به بعد آغاز می‌شود و تا طلوع فجر ادامه پیدا می‌كند، ولی هر چه به طلوع فجر نزدیكتر باشد، ثواب بیشتری دارد).

در روایات آمده است كه خداوند متعالی، هنگام سحر درهاى آسمانها را می‌گوشاید و مقرّبان به درگاه خداوند آیند و تسبیح و تهلیل و تكبیر گویند و نغمات ذكر ایشان عالم قدس را بگیرد و در این ساعت است كه خداوند هر حاجتى از او خواسته شود اجابت مى‌كند و وقت انتشار بركات بر زمین است و آنگاه كه نسیم سحر از مطلع خویش عاشق وار نفس سرد برآرد، آن ساعت درهاى بهشت باز شود و آن باد سحرگاهى با آن لطافت و راحت و لذت از جانب بهشت عَدَن روان باشد.

از داوود پیغمبر پرسیدند: كدام وقت شب فضیلت بیشتر دارد؟ گفت: ندانم لیكن دانم كه وقت سحر، عرش مجید به جنبش درآید.

    هر گنج سعادت كه خدا داد به حافظ

  ***

  از یمن دعاى شب و ورد سحرى بود

مرا در این ظلمات آن كه رهنمایى كرد نیاز نیم شب و درس صبحگاهى بود رو به خواب كه حافظ به بارگاه قبول زد ورد نیمه شب و درس صبحگاهى بود.

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

دوشنبه 9/2/1387 - 17:31 - 0 تشکر 38501

دانستنیهای جالب:

خروس اذان صبح را چندین نوبت می‌خواند؟

خروس اذان ظهر و مغرب را نمی‌خواند اما اذان صبح را در چندین نوبت می‌خواند.

الف) 40 دقیقه قبل از اذان صبح حدود 15 بار بانگ می‌زند.

ب) 25 دقیقه بعد دو باره 15 بار تکبیر می‌گوید. سپس سکوت می‌کند تا کسانیکه مشغول نماز شب هستند نماز شَفْعْ و وَتر را تمام کنند و دقیقاً موقع اذان در حدود 21 بار اذان می‌خواند و بلافاصله دو دقیقه از هر بانگی تا چهل بار مشغول تکبیر می‌شود.

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

دوشنبه 9/2/1387 - 17:34 - 0 تشکر 38503

تاثیر سحر خیزی بر بهداشت خواب
هر انسان طبیعی در حدود 3/1 عمر خود را در خواب به سر می‌برد و تاثیر خواب بر روان و جسم انسان از دانسته‌های مسلم علم پزشكی است. بطوریكه امروزه تغییرات خواب انسان از پیش آگهی های مهم و قابل توجه در زمینه ابتلا به بیماریها، به حساب می‌آید.
به عنوان مثال، در اشخاص مبتلا به افسردگی، میزان خواب به نحو چشمگیری، افزایش و یا به ندرت، كاهش پیدا می‌كند. تغییرات خواب انسان در بیماریهای جسمی نیز بسیار چشمگیر است، بخصوص اگر تاثیر ناراحتی‌های روان انسان بر جسم او را در نظر داشته باشیم و به یاد آوریم كه بیش از 60 درصد مراجعه كنندگان به بیمارستانهای عمومی، در واقع از یك مشكل روانی رنج می‌برند.
به این‌ ترتیب ایجاد بهداشت خواب، در واقع یك ركن مهم بهداشت روانی و جسمی به حساب می‌آید و هر عاملی كه در تنظیم بهداشت خواب موثر باشد، پیشگیری كننده و حتی درمانگر بسیاری از بیماریهای جسمی و روانی است.
امروزه، نخستین اصلی كه در ایجاد بهداشت خواب، توسط جدیدترین منابع علمی دنیا توصیه می‌شود. بیدار شدن هر صبح سر یك موقع مشخص از خواب است.
یك نگاه كلی به جدول اوقات شرعی، نشان می‌دهد، كه وقت نماز صبح‌، در تمام طول سال، با در نظر گرفتن تغییرات ناشی از حركات وضعی و انتقالی زمین، زمان ثابتی است و اقامه كننده نماز صبح، با برخاستن پس از اذان در واقع اساسیترین گام را در جهت رعایت بهداشت خواب و در نتیجه آن، سلامت بدنی و تعادل روانی برداشته است.

دانش پزشكی ظرف چند دهه اخیر موفق به اكتشاف مهمی پیرامون خواب شده است و آن كشف بخشی مهم در طول خواب انسان به نام خواب REM بوده است. پس از آنكه حدود 45 دقیقه از به خواب رفتن انسان گذشت، مرحله REM آغاز می‌شود و به مدت كوتاهی حدود 10 تا 15 دقیقه ادامه می‌یابد.
در طول مرحله REM از خواب، به طرز اسرار آمیزی تمام عضلات اسكلتی بدن از كار می‌افتد و شخص كاملاً بی‌حركت می‌شود و نوار مغزی شخص به جای حالت خواب، حالت بیداری كامل را نشان می‌دهد. بطوریكه در این حالت مغز از فعالیت بالایی برخوردار است.
در طی REM درجه حرارت بدن و ضربان قلب به طور غیر منتظره بالا می‌رود و حركات سریعی در چشمان فرد دیده می‌شود كه وجه تسمیه این مرحله نیز می‌باشد ( مرحله حركات سریع چشم RAPID EYE MOVEMENT) و چنانچه شخص را د
ر این حالت بیدار كنیم به احتمال بسیار قوی ابراز می‌كند كه در حال خواب دیدن بوده است.
مرحله REM پس از 10 تا 15 دقیقه متوقف می‌شود و پس از آن در طول خواب و به طور دوره‌ای و بطور منظم تكرار می‌شود. با این وجود كل دوران REM در طول یك خواب 8 ساعتی در اشخاص طبیعی 90 دقیقه خواهد بود و قسمت اعظم آن در ساعات نزدیك به صبح به وقوع می‌پیوندد.
امروزه دانش پزشكی به اثبات رسانده است كه در بیماری افسردگی یكی از تظاهرات مهم، افزایش یافتن طول خواب REM نسبت به میزان طبیعی است. بطوریكه شخص افسرده به میزانی بیش از سایر اشخاص خواب می‌بیند. یعنی زمان بیشتری را در مرحله REM بسر می‌برد.
از این جهت یك مبنای مهم در تولید داروهای ضد افسردگی ایجاد داروهایی است كه كاهش دهنده مرحله REM خواب باشند. (از جمله داروهای ضد افسردگی 3 حلقه‌ای).
علاوه بر این یك روش درمانی جدید برای بیماران افسرده، بیدار نگه داشتن آنها، برای كاهش میزان REM می‌باشد. زمان نماز صبح كه در سوره مباركه «اسراء» با عنوان  (ان قران الفجر كان مشهود
ا
) از آن نام برده شده است و مورد تاكید فراوان می‌باشد. بگونه ای قرار گرفته است كه سبب كاهش دادن قابل ملاحظه میزان خواب REM در اشخاص می‌شود. همانطور كه خواندید قسمت اعظم خواب REM در حوالی صبح بوقوع می‌پییوندد و چنانچه شخص خود را ملزم به بیداری صبحگاهی كند در حقیقت جلوی ورود خود به مرحله قابل توجهی از خواب REM را گرفته است.
از این جهت بیداری صبحگاهی برای نماز خود به تنهایی می‌تواند به عنوان واكسنی در پیشگیری از افسردگی و حتی دارویی در درمان افسردگی مطرح باشد. لازم به توضیح است كه خواب REM در حد تعادل برای سلامت و رفع خستگی لازم است اما زیادی آن منجر به مشكلات مختلف از جمله افسردگی می‌شود و نقش نماز بعنوان متعادل كننده میزان REM مطرح است.

پیامبر اكرم (ص): «مومن، شوخ و لبخند بر دهان باشد و منافق بدخلق و گره بر ابرو».
امروزه ضرب المثل ایرانی  (خنده بر هر درد بی‌درمان دواست) مصداق كاملاً علمی پیدا كرده است. دانش پزشكی در قرن حاضر به وضوح می‌داند اشخاصی كه اصطلاحاً یك لب و هزار خنده گفته می‌شوند، نسبت به آنان كه به اصطلاح با خودشان نیز قهرند! و نسبت به زندگی بدبین و عبوس هستند، بسیار كمتر دچار بیماری‌های جسمی و روانی می‌شوند.
به این ترتیب هر عاملی كه شادابی را به انسان هدیه كند، در واقع به سلامتی جسم و روان او كمك كرده است . اما نكته بسیار مهمی كه دانش طب به بشر آموخته است، این مطلب است كه شادابی و افسردگی انسان پیش از آنكه تحت كنترل اراده او باشد، زیر فرمان تغییرات مواد شیمیایی در سلسله اعصاب مركزی انسان است و ما این مطلب را در ادامه مباحث (40 نكته پیرامون نماز) از جمله مبحث  تعادل ناقلهای عصبی  روشنتر خواهیم كرد.
اما در اینجا ذكر همین نكته كافی است كه مثلا افزایش یك ماده شیمیایی به نام  دو پامین  در بدن سبب می‌شود، انسان بدون آنكه خود بخواهد، دچار ناراحتی و كاهش این ماده نیز سبب شاد شدن غیر ارادی انسان خواهد شد.
بعنوان مثال، عصبانیت و ناراحتی غیر ارادی و بدون علت صبحگاهی كه حالت شدید آن بعنوان ملانكولی یا همان مالیخولیا (افسردگی درونزاد صبحگاهی) شناخته می‌شود، در اثر تغییرات و كم و زیاد شدن همین مواد شیمیایی بوقوع می‌پیوندد.
اما از جمله این مواد شیمیایی داخل بدن كه به طور غیر ارادی سبب شادی انسان می‌شود و به او شعف و نشئه بی‌نظیر می‌بخشد، ماده‌ای به نام  كورتیزول می‌باشد كه میزان آن در داخل بدن انسان در ساعات سحرگاهی بشدت افزایش می‌یابد و در صورت بیداری انسان در این ساعات، لذت و شعف سرمست كننده‌ای نصیب او می‌شود كه بی‌شك بر زندگی او در تمام طول روز تاثیر گذار است.
افزایش كورتیزول در ساعات صبح و ارتباط آن با سرخوشی صبحگاهی، كه امروزه از مسلمات پزشكی است، در واقع توجیه قابل توجهی بر همه مضامینی كه در فرهنگ و ادب و عرفان پیرامون اسرار سحر معرفی می‌شوند ارائه می‌دهد.
از نمونه توجه بسیار به سرخوشی و شادابی سحرگاهی و تاثیر آن در زندگی انسان در اشعار خواجه شیرین سخن شیراز حضرت حافظ بسیار می‌توان یافت:

   هر گنج سعادت كه خدا داد به حافظ    ***    از یمن دعای شب و ورد سحری بود

ضرب المثل ایرانی مشهور كه منسوب به بزرگمهر می‌باشد یعنی:  «سحر خیز باش تا كامروا باشی» نیز اشاراتی نغز به تاثیر بیداری صبحگاهی بر زندگی شادكامانه و سعادت آمیز دارد.
به این ترتیب واضح است، امر واجب نماز صبح با ارزانی داشتن بیداری صبحگاهی به انسان تقدیم كننده شادابی جسم و روان به او می‌باشد و یك نتیجه مهم این شادابی، سلامت جسم و روان خواهد بود.


  صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ    ***   هرچه كردم همه از دولت قرآن كردم

گروهی از نویسندگان مسلمان، كوشیده‌اند، در حركات حین نماز اعم از قیام و قعود و ركوع و سجود جنبه‌هایی از نرمش عضلانی و ورزش بدنی را بجویند و آن را با نرمش های متداول دیگر كه منجر به استراحت و آمادگی عضلانی می‌شوند، مقایسه كنند. اما دیدگاه ما به آرامش عضلانی ناشی از نماز، از دریچه دیگری است. دانش پزشكی امروزه، به اثبات رسانده است كه اگر شخصی در ساعت حدود 10 شب بخوابد و حدود ساعت 5 صبح از خواب بیدار شود (یعنی حدود 7 ساعت خواب) در ساعت حدود 1 بامداد، در بدن او برخی مواد شیمیایی شبه مورفین كه به عنوان گروهی اندورفین‌ها و آنگفالین‌ها نامگذاری شده‌اند، ترشح می‌شوند كه این مواد اثر مستقیم بر روی قسمتهای مختلف بدن از جمله عضلات اسكلتی دارند و منجر به راحتی ( (RELAXATION) عضلانی، در طول روز آینده برای فرد می‌شوند.
اما چنانچه شخص در ساعت حدود 12 شب بخوابد و صبح روز بعد ساعت 10 صبح از خواب برخیزد (یعنی حدود 10 ساعت خواب) اندروفین‌ها و آنكفالین‌ها برخلاف حالت گذشته افزایش ترشح كافی پیدا نمی‌كنند و در نتیجه این امر، سبب می‌شود با این كه این شخص حدود 3 ساعت بیشتر از شخص قبلی خوابیده است، از آرامش و استراحت عضلانی به اندازه كافی بهره‌مند نشود.
و درست به همین علت است كه هر چه خواب انسان بیشتر ادامه پیدا كند و مثلا تا ساعت 10 صبح به دراز بكشد، احساس خستگی و كوفتگی عضلانی پس از آن بیشتر خواهد بود.
و اما فریضه  نماز  با اثر درخشان و بی‌نظیری كه در ایجاد بهداشت خواب دارد. در این مورد نیز نقش بسیار موثری ایفا می‌كند. چرا كه  نماز صبح  ضمن ایجاد الزام و وجوب برای سحر خیزی، انسان را خود به خود به سوی یك آرامش عضلانی ناشی از مواد شیمیایی درونزا سوق می‌دهد.
بزرگان عرصه علم و اندیشه مانند استاد شهید مرتضی مطهری (ره) نیز برنامه زندگی خود را بر مبنای خوابیدن در ساعت حدود 10 شب و برخاستن از خواب، حدود نیم ساعت قبل از اذان تنظیم كرده بودند  تا از مواهب خدا دادی و بی حد و حصر نماز، حداكثر فیض و بهره را ببرند.

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

دوشنبه 9/2/1387 - 17:35 - 0 تشکر 38504

حضرت علی (ع):

 خداوند هر گاه خیری بر بنده‌اش بخواهد به او كم خوابی و كم خوری و كم حرفی را تلقین می‌كند.

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

دوشنبه 9/2/1387 - 18:31 - 0 تشکر 38510

افتادگی   آموز  اگر   طالب   فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

/////////////////////////////////////////////////////////////////////// 

دانستنیهای جالب:

خروس اذان صبح را چندین نوبت می‌خواند؟

خروس اذان ظهر و مغرب را نمی‌خواند اما اذان صبح را در چندین نوبت می‌خواند.

الف) 40 دقیقه قبل از اذان صبح حدود 15 بار بانگ می‌زند.

ب) 25 دقیقه بعد دو باره 15 بار تکبیر می‌گوید. سپس سکوت می‌کند تا کسانیکه مشغول نماز شب هستند نماز شَفْعْ و وَتر را تمام کنند و دقیقاً موقع اذان در حدود 21 بار اذان می‌خواند و بلافاصله دو دقیقه از هر بانگی تا چهل بار مشغول تکبیر می‌شود.

یعنی ما اندازه خروس هم نیستیم !!!!!وای وای وای

پروردگارا آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

چهارشنبه 11/2/1387 - 6:16 - 0 تشکر 38693

کنون باید ای خفته بیدار بود

چو مرگ اندر آرد زخوابت چه سود؟

سلام

ای عزیز دامن همت به کمر زن و دست طلب بگشای و با هر تعب و زحمتی است حالات خود را اصلاح کن...و از این معجون الهی که  برای درمان تمام دردها و نقصهای نفوس فراهم آمده استفاده کن.

پروردگارا آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.