• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2053)
يکشنبه 16/5/1390 - 23:21 -0 تشکر 349444
ضربات مهلک سپاه در پژاک اینگونه تاثیر گذاشت:




تصویر بزرگ به گزارش جهان، پژاک در این اطلاعیه که منابع اینترنتی نزدیک به حزب حیات آزاد کردستان(پژاک) آن را منتشر ساخته‌اند، آورده است: "پژاک از خلق کرد می خواهد تا ماه‌ مبارک رمضان را به ‌عاملی در راستای ارتقا سطح مبارزات برای آزادی مبدل کنند."

این در حالی است که عبدالله اوجالان رهبر سیاسی و معنوی پ‌ک‌ک و پژاک بارها با تاکید بر مرام چپ‌گرایانه و الحادی خود در یادداشت‌هایش که اکنون به عنوان جزوات ایدئولوژیک به پیکارجویان پژاک القاء می‌شود یکی از راه‌های نجات کردها را پشت سرنهادن معتقدات مذهبی عنوان کرده بود.
گروه پژاک با "مبارک" خواندن ماه رمضان در این اطلاعیه که در باور مسلمانان نوعی اذعان به غیب و رحمت پروردگار است از مردم کردستان دعوت به "جهاد" کرده و افزوده: "باید همه در این ماه‌ با شور و حرارت فراوانی برای آزادی تلاش کنند."
آنچنان که کردستان امروز خبر داده با افزایش ضربات نیروهای کرد سپاه پاسداران به پژاک در هفته‌های اخیر، سخنگوی پژاک هموطنان کرد را تهدید به انتقامجویی کرده است.
او از مردم کردستان خواسته تا اجازه ندهند فرزندانشان توسط جمهوری اسلامی مورد سوء استفاده قرار گیرند.

سردار جوانی، معاون سیاسی سپاه درباره عملیات مقتدرانه سپاه علیه گروهک تروریستی پژاک گفت: در روزهای اخیر شاهد عملیات پاکسازی نیروی زمینی سپاه در منطقه شمال غرب کشوربودیم که توانست به بخش قابل توجهی از گروهک تروریستی پژاک ضربه وارد کند و این عملیات همچنان ادامه دارد تا زمانیکه مردم بتوانند در امنیت کامل در این مناطق زندگی کنند.

افراد جدا شده از گروهک تروریستی پژاک بارها اعلام کرده‌اند که این گروه همواره بر آن بوده تا از میان جوانان روستاهای مرزی ایران با ارائه وعده‌های گوناگون به تامین نیرو بپردازد.


گفتنی است گروهگ تروریستی پژاک شاخه ای از گروهک سازمان یافته "پ‌.پ‌.ک" است که در کوهستانهای قندیل عراق مستقر بوده و با حمایت گروهک "پ.پ.‌ک‌" و برخی کشورهای غربی در شمال غرب ایران دست به ترور و جنایات گسترده ای زده ان

يکشنبه 16/5/1390 - 23:33 - 0 تشکر 349452

بسم الله الرحمن الرحیم

جهان:

گفتنی است گروهگ تروریستی پژاک شاخه ای از گروهک سازمان یافته "پ‌.پ‌.ک" است که در کوهستانهای قندیل عراق مستقر بوده و با حمایت گروهک "پ.پ.‌ک‌" و برخی کشورهای غربی در شمال غرب ایران دست به ترور و جنایات گسترده ای زده ان

با سلام

و تشکر

ولی اینگونه نیست یعنی شاخه ای از "پ.ک.ک" نیست

دراین مورد یه مقاله تو روزنامه کیهان یه هفته قبل بود. میشه رجوع کرد بهش

موفق باشید

قال امام علی ابن موسی الرضا سلام الله علیهما

«لیس العبادة کثرة الصلاة والصوم انما العبادة التفکر فی امر الله عزوجل»

http://philsoph.parsiblog.com/

يکشنبه 16/5/1390 - 23:56 - 0 تشکر 349473

اینكه گدوم زیر مجموعه ی كدومه زیاد مهم نیست.
مسئله اصلی اینه كه وقتی ریشه یابی میشه همه این گروهك های تروریستی و جدایی خواه از یك جا ساپورت می شن. اسرائیل.

هزار دشمنم ار مي كنند قصد هلاك  گرم تو دوستي از دشمنان ندارم باك

حافظ عليه الرحمه

امضا: نيري

دوشنبه 17/5/1390 - 0:13 - 0 تشکر 349493

برادر گرامی اون نسیم سحری را آن بالا بردارید به جایش بگذارید جهان . چون منبع خبر جهانه نه بنده .:d ولی تاآنجا هم که حافظه من یاری می کنه پژاک یه وابستگی هایی به پ.ک.ک داشت .یعنی از اولی که مطرح شدند در کنار پ.ک.ک نام برده می شدند. نمیدانم شاید به قول معرف غلط مصطلح است.

سه شنبه 18/5/1390 - 13:6 - 0 تشکر 350122


مازیار بهاری که چندی پیش با عنوان تخلفات قانونی در ایران زندانی بود در این کنفرانس سخنرانی کرده و گفته است که او فکر می کند مقامات رسمی آمریکایی از این موضوع واهمه دارند که واقعه پایگاه اشرف در عراق به وجود بیاید. در واقعه جونز تاون در سال 1978 هزاران تن از افرادی که به یک پیامبر دروغین خود را متصل نموده بودند کشته شدند . . .

بولتن نیوز: حمله مقتدرانه نیروهای سپاه پاسداران به گروهک تروریستی پژاک و ضربه جبران ناپذیر به این گروهک واکنش های مختلفی را در سطح منطقه و جهان به همراه داشته است . بسیاری از سازمان های به اصطلاح فعال حقوق بشری تلاش کردند با محکوم کردن این اقدام سپاه آن را تجاوز به حریم عراق جلوه بدهند اما با تاکید نیروهای ایرانی و تاکید مسئولان عراقی که ورودی به خاک این کشور صورت نپذیرفته است این نقشه نقش بر آب شد . از طرف دیگر یکی از مسائلی که بسیاری از تحلیل گران بین المللی مترصد تحلیل آن هستند این است که آمریکا به عنوان یک نیروی نظامی که حضور فیزیکی در آمریکا دارد چقدر با انجام این عمل ایران هماهنگ بوده است؟

به گزارش خبرنگار ما باربارا اسلاوین خبرنگار معروف آمریکایی اخیرا در یادداشتی در سایت " ای پی اس" در خصوص این موضوع نوشته است که آمریکا نظر مثبتی نسبت به گروه پژاک و سازمان منافقین ندارد.

اسلاوین در یادداشت خود اشاره کرده است که در طی چند هفته گذشته نیروهای ایرانی درگیری هایی با گروه پژاک در منطقه مرزی کردستان ایران وعراق داشته اند .اما منابع رسمی عراق می گویند که علی رغم گزارشاتی که در مورد سکوت آمریکا و عدم مداخله این کشور در درگیری های ایران وگروهک پژاک داشته اند، نیروهای آمریکایی فاصله زیادی با نقاط درگیری درمرز داشته اند و اساسا خود را دخالت نداده اند چون دولت آمریکا به دلیل ماهیت ضد ایرانی این گروهک خواهان تقویت گروهک پژاک است .

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که نخواست نامش فاش شود نیز در این خصوص می گوید که تشکیلات پژاک در سال 2004 تاسیس شد که یک گروه جدایی طلب از گروه پ ک ک است که بخش ایرانی این تشکیلات است. این تشکیلات نیز در لیست سازمان های تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا قرار دارد چرا که برای حدود 20سال دردرگیری های ترکیه دخالت داشته اند.البته مجاهین خلق هم در لیست تروریست ها قرار دارند اما فعالیت هایی در حال انجام است که نام آنها از لیست تروریست ها خارج شود.

جالب این جاست که برخی مقامات پیشین آمریکایی با دریافت مبالغی برای مجاهدین صحبت کرده اند.رئیس پیشین اف بی آی آقای لوئیس فرمی و دادستان پیشین آمریکا آقای میشل موکاس و فرمانده پیشین مرکزی آمریکا آقای آنتونی ژنی در همایش هایی با مجاهدین خلق دیده شده اند.

با وجودی که ادعا می شود باید گروه مجاهدین را از پادگان اشرف نجات دهند تا فاجعه انسانی اتفاق نیفتد، اما سخنگوی کاخ سفید می گوید که حتی اگر مجاهدین از لیست تروریست های وزارت خارجه آمریکا خارج شوند بازهم هیچ کدام از آنها اجازه سفر به آمریکا را پیدا نخواهد کرد.

سخنگوی کاخ سفید همچنین می گوید که جایگاه اشخاص و شهروندان آمریکایی که با هرگونه گروه تروریستی در ارتباط باشند بسیار ناگوار خواهد بود واین شامل اشخاصی می شود که امکانات و تجهیزات برای این گروه فراهم می آورند و همچنین آموزش های نظامی ببیند که تعداد زیادی از اعضای گروه مجاهدین خلق به این خصوصیات شناخته می شوند.

در همین حال کنفرانسی در واشنگتن روز پنج شنبه توسط شورای ایرانیان و آمریکایی ها برگزار شد و با وجودی که نسبت به اعضای گروهک منافقین اظهار همدردی کردند اما اعتقاد داشتند که این عمل اشتباهی خواهد بود که نام این گروه از لیست گروه های تروریستی وزارت خارجه آمریکا خارج شود.

مازیار بهاری که چندی پیش با عنوان تخلفات قانونی در ایران زندانی بود در این کنفرانس سخنرانی کرده و گفته است که او فکر می کند مقامات رسمی آمریکایی از این موضوع واهمه دارند که واقعه پایگاه اشرف در عراق به وجود بیاید. در واقعه جیم جونز در سال 1978 هزاران تن از افرادی که به یک پیامبر دروغین خود را متصل نموده بودند کشته شدند که به واقعه جونز تاون معروف شده است.

درگیری ها و کشاکش مقامات آمریکایی برای خارج کردن منافقین از لیست گروهک های تروریستی اما نگه داشتن پژاک در همین لیست حاکی از سیاست دوگانه آمریکا در قبال مسائل منطقه است . آمریکا از یک طرف با سکوت خود در حالی که از حامیان گروهک پژاک است اقدامات ایران را تلویحا تایید می کند تا روابطش با ترکیه را از دست ندهد و از سوی دیگر با زمینه چینی برای خارج کردن منافقین از لیست گروهک های تروریستی نشان می دهد که حمایت همه جانبه ای را از این گروهک تروریستی که اقدامات جنایتکارنه بیشماری را انجام داده است به عمل می آورد .

به هرحال موضوعی که روشن است این است که آمریکا به دلیل فشارهای بین المللی در مقابل حمله نیروهای ایرانی به پژآک سکوت کرد سکوتی که برداشت های متفاوتی را به دنبال داشت اما نکته مهم این است که آمریکا مجبور شد در قبال این قضیه یک گام عقب نشینی کند و این گروهک را یک گروهک تروریستی قلمداد کند .

سه شنبه 18/5/1390 - 19:44 - 0 تشکر 350312

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

ضربه سنگین امنیتی عملیات قندیل (یادداشت روز(

درگیری روزهای اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با گروهكهای ضدانقلاب در منطقه كوهستانی و صعب العبور شمال غرب كشور كه تركیبی از گروهك های سنتی ضدانقلاب و گروههای جدید كه پس از اشغال عراق توسط آمریكا و رژیم صهیونیستی تشكیل شده اند، ثابت كرد كه سپاه در شناسایی و شكار عوامل ضدانقلاب از توانمندی بالایی برخوردار است و علیرغم اشراف دشمن بر كوههای مرتفع و صعب العبور، می تواند ضربات اساسی بر آنها وارد نماید. در این میان سپاه در چارچوب پروتكل امنیتی با دولت اقلیم كردی از كوههای مرزی سردشت، پیرانشهر و اشنویه عبور كرد و ضدانقلاب را در عمق كوهستانهای شمال عراق مورد تعقیب قرار داد و دهها نفر از آنان را به هلاكت رساند.
سپاه در كوهستانهای مرتفع شمالی عراق با نیروهایی درگیر شد كه از گزارش های ویژه اطلاعاتی آمریكا برخوردار بوده و به عبارتی تحت پوشش كامل و همه جانبه اطلاعاتی آمریكا قرار داشتند و از سوی دیگر به انواع سلاح های پیشرفته آمریكایی مجهز بودند. پیروزی سپاه بر چنین نیرویی در واقع پیروزی بر پارتیزان های تعلیم دیده و مجهز آمریكایی بود و از این رو از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به یاد بیاوریم بامداد صبحی در دی ماه 1385 كه شش فروند هلی كوپتر آپاچی- مجهز به سیستم خاص لیزری و قابلیت پرواز در تاریكی مطلق- در یك ساختمان دیپلماتیك ایران در اربیل -مقر حكومت دولت اقلیم كردستان عراق- فرود آمد و 5 نفر از نیروهای ایرانی را با خود به بغداد برد و با افتخار فراوان اعلام كرد كه تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران ایران را دستگیر كرده است و حال آنكه حمله به یك مقر معین كه فاقد حفاظت و ایمنی خاص است، حتی برای یك دسته 10-12 نفره نظامی هم افتخار ندارد چه رسد به نیروی اشغالگری كه- در آن زمان- نزدیك به 300 هزار نیروی نظامی و امنیتی در عراق داشت. عملیات اخیر سپاه پاسداران در نوار مرزی سردشت و در عمق چند كیلومتری خاك عراق و كشتن دهها نفر از پارتیزان های آمریكایی و اسرائیلی به خوبی نشان می دهد كه موازنه عملیاتی به نفع كه و به ضرر چه كسی است.
در واقع در عملیات اخیر ایران با پارتیزان های جدید و قدیم آمریكا و اسرائیل، سپاه نشان داد كه از یك طرف ظرفیت اطلاعاتی بالایی دارد، از سوی دیگر از ظرفیت عملیاتی چشمگیری برخوردار می باشد و علاوه بر این ها می تواند هماهنگی های لازم در داخل و خارج مرز برای ضربه زدن به ضدانقلاب فراهم كرده و بلافاصله آن را به اجرا بگذارد. در خصوص عملیات یاد شده نكات زیر قابل ملاحظه می باشد:
1-
برخلاف آنچه كه تبلیغ می شود «پژاك»- كه در درگیری های اخیر فعال تر از بقیه گروهك های ضدانقلاب بود- بخشی از PKK نیست كما اینكه برخلاف آنچه آمریكایی ها ادعا می نمایند، شاخه ایرانی PKK هم نیست. پ.ك.ك واقعا نماینده سیاسی كردهای تركیه است و از پشتیبانی بخش زیادی از كردهای تركیه استفاده می كند و سابقه ای چند ده ساله دارد. پ.ك.ك اگرچه به دلیل ارتكاب به جنایات و توسل به شیوه های غیرانسانی یك گروه مردود به حساب می آید ولی بالاخره دارای خط مشی و چارچوب معین و استراتژی های اعلام شده است در حالیكه هیچكدام از این خصوصیات در مورد پژاك صدق نمی كند. پژاك از پشتیبانی كردهای ایران برخوردار نیست و حتی نتوانسته در روستاهای نزدیك مرز برای خود پایگاه و جان پناه بدست آورد و لذا در موارد متعدد اقدام به قتل یا گروگان گیری روستاییان بی پناه كرد حاشیه مرز كرده است. برخلاف PKK، پژاك از حمایت خارجی برخوردار است. آمریكایی ها رسما از این گروهك حمایت می كنند حتی رادیو فردا -وابسته به سیا- در برنامه ای در سپتامبر 2008 -شهریور 86- كه متن آن هم اكنون هم روی صفحه ویكی پدیا وجود دارد، این گروه را مورد حمایت آمریكا دانست. پژاك زمانی متولد شد كه آمریكا عراق را به اشغال خود درآورده بود و برنامه ای برای مشغول كردن ایران به اجرا گذاشت. جالب این است كه در همان زمان گروههای سنتی ضدانقلاب نظیر حزب منحله دمكرات و گروهك كومله به گمان اینكه آمریكا دنبال جایگزین كردن نیروی جدید به جای نیروهای سنتی است به افشاگری علیه این گروهك- پژاك- روی آورده و نقش آمریكا را در راه اندازی آن برملا كردند. پژاك اولین كنگره رسمی خود را در سال 4002- یك سال پس از اشغال عراق- برگزار كرد. محل این كنگره ساختمانی در اطراف مقر نظامیان آمریكایی در شهر سلیمانیه بود و در همان زمان خبرگزاری رویترز و روزنامه واشنگتن پست گزارش دادند كه در اطراف مقر نظامیان آمریكایی در سلیمانیه نیروهای گروه تازه تاسیس پژاك را با سلاح های آمریكایی دیده اند. نكته جالب تر این است كه اعضای پژاك تركیبی از نیروهای منطقه ای- چند كشور منطقه- هستند و وجه مشترك آن ها این است كه در برنامه ای آمریكایی علیه ملت های منطقه ایفای نقش می نمایند و این نكته ای است كه دولت اقلیم كردی را در همكاری با نیروهای امنیتی و نظامی ایران متقاعد كرده است. یك نكته جالب دیگر این است كه دولت تركیه در اسفند 88 از پلیس آلمان درخواست كرد كه در دستگیری گروهی از PKK با نیروهای امنیتی آنكارا همكاری كند. در این بین نیروهای پلیس آلمان همزمان به یك گروه كوچك به سرپرستی حاجی احمدی كه خود را رهبر پژاك معرفی می كند، برخورد و به گمان اینكه این ها هم بخشی ازPKK است دستگیر كرد ولی دو روز بعد در حالی كه عناصر PKKرا به نیروهای امنیتی تركیه تحویل داد، تیم حاجی احمدی را آزاد كرد. و حال آنكه در همان زمان دستگاه اطلاعاتی ایران تقاضای انتقال اعضای این گروهك را به ایران داشت این خود دلیل جداگانه ای است كه نشان می دهد از نظر غرب هم پ.ك.ك غیر از پژاك است.
2-
گروهك هایی كه این روز مورد تعقیب و شكار نیروهای سپاه پاسداران واقع شده اند، وانمود می كنند كه «برای احقاق حقوق مردم كرد» مبارزه می كنند و حال آنكه از یك طرف خود این ها تنها وقتی تحت فشار قرار می گیرند از مبارزه مدنی و نه تجزیه طلبی حرف می زنند و از سوی دیگر عملیات های تروریستی این گروهك نوعاً در مناطقی رخ می دهد كه محل اصلی كسب و كار و درآمد و تجارت كردهای ایرانی و كردهای عراقی است. همه می دانیم كه اشتغال در مناطق صعب العبور چقدر اهمیت دارد و در عین حال چقدر دشوار است. ناامن كردن مناطق كسب و كار و تجارت كردها ضربه مهم و اساسی به زندگی مردم محروم در دو سوی مرز است و به همین دلیل كردها نفرت عجیبی از پژاك دارند و از نیروهای امنیتی در ریشه كن كردن آنان پشتیبانی می كنند. از این رو عملیات اخیر سپاه كه چشم انداز پاكسازی این گروهك در دو سوی مرز را به تصویر كشید و بارقه ای از بهبود شرایط كسب و كار را در این مناطق صعب العبور به وجود آورد، مورد پشتیبانی كردهای محروم قرار گرفت.
3-
مناطق عملیاتی سردشت و از آن طرف ارتفاعات «قندیل» در خاك عراق محل عملیات پیروزمندانه والفجر2 در 29تیرماه سال 62 است. در این عملیات، رزمندگان اسلام،- بخصوص تیپ 33 المهدی فارس- پنجه در پنجه نیروهای ویژه ارتش عراق انداختند و بر آن چیره شدند آن عملیات پس از آن اتفاق افتاد كه چند عملیات، از جمله عملیات رمضان نتوانسته بود در دشت های جنوب راه پیش ر وی رزمندگان اسلام را بگشاید و پیروزی در عملیات والفجر 2 ، نشانه توانمندی ویژه ای بود كه قفل جنوب را گشود. در واقع عملیات این روزهای سپاه در این منطقه هم نشان می دهد كه علیرغم پروژه های سنگین دشمن، نیروهای اطلاعاتی ایران روز به روز قدرتمندتر شده اند. عملیات در منطقه بسیار سخت قندیل نشان داد كه سپاه در اوج آمادگی اطلاعاتی و عملیاتی است.
جالب این است كه عملیات سپاه درست در زمانی انجام شد كه به لحاظ فصلی، ضدانقلاب امكان می یابد از سوراخ های تعبیه شده در كوه های مشرف به مرز ایران سر بیرون بیاورد و به خودنمایی بپردازد. در این میان یك نكته كلیدی این است كه برخلاف ضد انقلاب استقرار یافته در این نقاط و برخورداری آنان از پشتیبانی جدی اطلاعاتی، تسلیحاتی و لجستیكی آمریكایی ها، سپاه در منطقه ای با آنان درگیر شد كه فاقد پاسگاه های پشتیبانی بود. كما اینكه پاسگاه های حكومت اقلیم كردی نیز در این مناطق بسیار اندك بوده و اساساً امكان بهره گیری از امكانات و پشتیبانی لازم برای سپاه وجود نداشته است. در عملیات اخیر، نیروهای ضد انقلاب با پشتیبانی آمریكا از كوه های شمالی این منطقه به سمت مناطق پایین تر كه امكان عملیات در آن بیشتر است،گسیل شده و گمان می كردند می توانند یك تابستان خونین را در منطقه كردستان ایران رقم بزنند به گونه ای كه از یك سو ایران با یك چالش عمده امنیتی مواجه شود و از سوی دیگر برای آمریكایی ها و صهیونیست ها امكان به تصویر درآوردن یك ایران «با موقعیت ضعیف امنیتی» فراهم گردد. ابتكار عمل سپاه پاسداران یادآور ابتكار عمل حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه است كه توانست با پیش دستی از یك توطئه پیچیده جلوگیری كند.
4-
پیش از این ما در همین ستون از یك سند كه یك طرح آمریكایی را فاش می كرد، خبر دادیم كه بر اساس آن آمریكایی ها روی ایجاد درگیری در مناطق قومی ایران و بخصوص در آن مناطقی كه از نظر مذهبی میان مذهب غالب كشور و مذهب غالب در منطقه خاص تفاوت وجود دارد، تأكید كرده بودند.
در آن سند كه مربوط به «مركز امنیت آمریكای جدید» بود، مسئولان امنیتی آمریكا گفته بودند: «به جای شعار جدایی طلبی باید روی درگیری های قومی تأكید كرد وقتی در عمل درگیری به وجود می آید نفرت مردم از حكومت افزایش می یابد چرا كه در این صورت یا حكومت متهم به دست داشتن در درگیری می شود و یا متهم به ناكارآمدی می گردد و این هر دوموقعیت امنیتی ایران را شكننده می كند
در واقع عملیات برون مرزی سپاه و تعقیب تروریست های آمریكایی در ارتفاعات «قندیل» نشان داد كه سپاه چشم فتنه ای آمریكایی را از حدقه درآورده و «مسئله امنیتی» را به منطقه تحت پوشش آمریكا منتقل كرده و این در حالی است كه تجربه 10 سال اخیر نشان داده كه آمریكایی ها در حل «مسئله امنیتی» از توانمندی چندانی برخوردار نیستند.
سعدالله زارعی

قال امام علی ابن موسی الرضا سلام الله علیهما

«لیس العبادة کثرة الصلاة والصوم انما العبادة التفکر فی امر الله عزوجل»

http://philsoph.parsiblog.com/

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.