• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن مدیریت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
مدیریت (بازدید: 1990)
دوشنبه 16/3/1390 - 0:7 -0 تشکر 327732
گردشگری، سیاحت یا توریسم

گردشگری، سیاحت یا توریسم به طور کلی به عنوان مسافرت تفریحی در نظر گرفته می‌شود.
 
 
هر چند که در سال‌های اخیر شامل هرگونه مسافرتی می‌شود که شخص به واسطه آن از محیط کار یا زندگی خود خارج شود. به کسی که گردشگری می‌کند گردشگر، سیاح یا توریست گفته می‌شود. واژه گردشگر از زمانی پدید آمد که افراد طبقه متوسط اقدام به مسافرت کردن نمودند. از زمانی که مردم توانایی مالی بیشتری پیدا کردند و عمرشان طولانی‌تر شد، این امر ممکن شد. اغلب گردشگرها بیش از هر چیز به آب و هوا ، فرهنگ یا طبیعت مقصد خود علاقمند هستند. ثروتمندان همیشه به مناطق دوردست سفر کرده‌اند، البته نه به صورت اتفاقی، بلکه در نهایت به یک منظور خاص: برای دیدن ساختمان‌های معروف و آثار هنری، آموختن زبان‌های جدید و چشیدن غذاهای متفاوت. گردشگری سازمان‌یافته امروزه یک صنعت بسیار مهم در تمام جهان است. شایان ذکر است که رشته مدیریت جهانگردی رشته ای نوپا است که در جهت توسعه صنعت گردشگری ایجاد گردیده و هدف از آن تربیت افراد متخصص در زمینه جهانگردی و هتلداری به منظور ارتقاء كیفی سطح ارائه خدمات دست اندركاران و گسترش منابع اقتصادی كشور است.
 
 
فارغ التحصیلان این دوره قادر خواهند بود در كلیه زمینه های تخصصی صنعت جهانگردی و هتلداری مانند آژانسهای مسافرتی شركتهای حمل و نقل هوایی ، واحدهای پذیرایی و اقامتی ، موسسات ملی و جهانی جهانگردی و سایر مشاغل مرتبط با این قبیل امور فعالیت نمایند در این دوره به جهت لزوم آشنایی دانشجویان به یكی از زبانهای خارجی بر اساس انتخاب خود باید یكی از دروس زبان عربی یا زبان فرانسه یا زبان آلمانی ..... را بگذرانند.
 
 
 

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


پنج شنبه 26/3/1390 - 1:24 - 0 تشکر 332037

ممنون از اطلاعاتي که داديد دوست عزيز بيشتر از اينها جاي بحث داره ها...

خوبي کن و خوش باش به آرامش وجدان ... بگذار بگويند فلاني بد دنياست

پنج شنبه 26/3/1390 - 23:41 - 0 تشکر 332350

مطمئنا که جاي بحث داره اگر دوستان موافق باشين يک مقدار در مورد وضعيت اين رشته در کشور صحبت کنيم. اصلا کسي به اين رشته علاقه مند هست؟در مود دانشگاه هايي که اين رشته رو تدريس مي کنن چيزي مي دونيد؟از واحدهايي که دانشجويان مديريت جهانگردي بايد پاس کنند چيزي شنيديد؟از آينده شغلي اين رشته با خبريد؟

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


جمعه 27/3/1390 - 14:52 - 0 تشکر 332526

سابقه آموزش گردشگري درايران سابقه آموزش گردشگري در ايران به سال 1314 برمي گردد. بدنبال تأسيس سازمان جلب سياحان در سال 1342 مدرسه عالي مهمانخانه داري و همچنين در سال 1345 مدرسه عالي هتلداري بنياد گذاشته شدند که خود نقطه عطفي در آموزش گردشگري کشور به شمار مي آمد. اعزام گروه هاي آموزشي سيار به همه استان هاي کشور ( سال 1348) و اعزام گروه هايي از مربيان آموزشگاه هاي هتلداري براي آموزش به ايتاليا (سال 1354) از مهمترين اقداماتي است که براي ارتقاء وضعيت آموزش نيروي انساني در سال هاي قبل از انقلاب صورت گرفت. پس از انقلاب اسلامي شاهد رشد کمي و کيفي مقاطع و رشته هاي مرتبط با صنعت گردشگري در سطح کشور هستيم. بطوري که در فاصله سال هاي 1373 تا 1375 هنرستان کار و دانش در زمينه هتلداري و رشته هاي وابسته زير نظر آموزش و پروش تأسيس شد. همچنين تحصيلات دانشگاهي در مقطع کارداني زير نظر دانشگاه جامع – کاربردي، دانشگاه آزاد و موسسه آموزشي بنياد و در مقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد توسط دانشگاه علامه طباطبايي و دانشگاه آزاد ارايه شد. روند تحولات مهم آموزش گردشگري در ايران به شرح زير مي باشد: 1314- تاسيس اداره ي جلب سياحان خارجي و تبليغات در وزارت داخله(كشور) و برگزاري 3 دوره آموزشي كوتاه مدت براي 100 نفر از خدمه و آشپزها در داخل كشور . (برگزاري 3 دوره تربيت پيشخدمت و آشپز وارد به طبخ غذاهاي فرنگي توسط بلديه تهران زير نظر يک معلم ايتاليايي) 1342- واگذاري كليه امور مربوط به جهانگردي به سازمان جلب سياحان و تاسيس مدرسه مهمانخانه داري از سوي اين سازمان . (و تأسيس مدرسه عالي مهمانخانه داري توسط وزارت فرهنگ) 1345- برگزاري اوليـن دوره كوتاه مدت توريسـم توسط سازمان جلب سـياحان و تاسيـس مدرسه عالي هتلـداري از سوي سازمان آموزش و پرورش . ( آغاز بکار مرکز آموزش خدمات جهانگردي سازمان جلب سياحان و تشکيل دوره هاي کوتاه مدت مديريت هتل، راهنماي جهانگردان و ميزباني ) (تأسيس مدرسه عالي هتلداري در سطح فوق دييپلم توسط وزارت آموزش و پرورش) 1354- اعزام اولين گروه 25 نفري از مربيان آموزشگاه هاي هتلداري و کارآموختگان ممتاز دوره هاي آموزشي هتلداري و جهانگردي براي آموزش 3 ماهه به ايتاليا . 1374- تاسيس رشته مديريت جهانگردي در دانشگاه علامه طباطبايي 1375- تأسيس مرکز آموزش عالي جهانگردي وابسته به سازمان مراکز ايرانگردي و جهانگردي و تاسيس مركز آموزش عالي هتلداري و سياحتي بنياد 1383- پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد رشته مديريت جهانگردي دانشگاه علامه طباطبايي ????به بعد: ايجادرشته هاوپودمان هاي گردشگري درسراسرکشور.

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


شنبه 28/3/1390 - 23:30 - 0 تشکر 333335

خانم فال نيک عزيز ممنون از مطلب مفيدتون

   IF I KNEW WHERE HEARTS WOULD CALM DOWN WITH YOUr EMERSIOn

         خدایا توآنی توانی به آنی تپانی جهانی ته استکانی     

   

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.