روش های طبیعی رقیق کردن خون غلیظ شدن خون
یعنی کاهش جریان آسان خون در سرخرگ ها و در نتیجه بالارفتن فشار خون و در نهایت بروز سکته های مغزی و قلبی.
به گزارش «Readers Digest»، اگر چه از طریق مصرف دارو می توان خون را رقیق کرد، اما روش های طبیعی دیگری نیز وجود دارد. کافی است با مصرف چند نوع ماده غذایی از لخته شدن خون پیشگیری کرد.
*سیر: این گیاه همیشه در بالای فهرست رقیق کننده های طبیعی خون قرار دارد. سیر به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی، دارای خواص متعددی است. همچنین این گیاه سرشار از آلیسین، سلنیم، ویتامین و مواد معدنی متعدد و مفیدی برای بدن است.
*زنجبیل خام: زنجبیل برای رقیق کردن خون بسیار موثر است.
*دارچین: این ادویه علاوه بر رقیق کردن خون ناراحتی های گوارشی از جمله اسهال را نیز رفع می کند.
*پیاز: همانند سیر، مصرف پیاز خام مانع از رسوب پلاکت خون و در نتیجه لخته شدن خون می شود.
*روغن ماهی و دانه کتان: اسید چربی امگا۳ موجود در این مواد برای رقیق کردن خون، کاهش کلسترول مضر و عملکرد مناسب مغز موثر است. علاوه بر آن این اسید چرب از بدن در برابر سرطان های متعدد محافظت می کند.
*آب انگور سیاه: مصرف منظم این نوشیدنی مانع از لخته شدن خون می شود و در نتیجه از بروز بیماری قلبی پیشگیری می کند.
*پودر کاری: ادویه کاری از جمله زیره و میخک از لخته شدن خون جلوگیری می کند. *ورزش: علاوه بر مواد غذایی که ذکر شد، فعالیت جسمی یکی از بهترین روش ها برای رقیق کردن خون است.
*ورزش نکردن باعث افزایش ویتامینk در بدن و در نتیجه غلیظ شدن و لخته شدن خون می شود. با ورزش کردن، بدن تنها به میزان موردنیاز ویتامینk تولید می کند. در نتیجه خون رقیق می ماند. ورزش منظم مانع بروز هر نوع ناراحتی جسمی می شود.