• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2141)
سه شنبه 3/12/1389 - 12:52 -0 تشکر 288337
احتمال خروج امام موسی صدر از لیبی


برخی منابع خبری با انتشار تصاویر ویدیویی اعلام کردند: یک هواپیمای کوچک شخصی را که به احتمال فراوان حامل امام موسی صدر است از لیبی خارج کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری العالم روز گذشته تصاویر ویدیویی را پخش کرد و اعلام کرد: یک هواپیمای کوچک احتمالا روز گذشته امام موسی صدر را به خارج لیبی منتقل کرده است.

در گزارش این شبکه به مقصد این هواپیما و کسانی که عامل انجام این پرواز بوده اند اشاره ای نشده، اما اعلام شده که فرد مورد نظر به احتمال فراوان امام موسی صدر بوده است.

امام موسی صدر 9 شهریور سال 1357 در سفر به لیبی و هنگام ترک این کشور به مقصد ایتالیا ناپدید شد. اسناد معتبر نشان می دهد امام موسی صدر هرگز سوار هواپیمایی که به مقصد ایتالیا پرواز می کرده نشده است. امام صدر  را در این سفر شیخ "محمد یعقوب" و "عباس بدرالدین" (روزنامه نگار لبنانی) همراهی می کردند.
چندی پیش پسر امام موسی صدر که پدرش 32 سال پیش سفر بی بازگشتی به لیبی داشت، تاکید کرد: پدرم و همراهان وی همچنان زنده اند و در لیبی بسر می برند.
 
 

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 3/12/1389 - 19:12 - 0 تشکر 288665

سید احمد موسوی:
قذافی را مسئول جان امام موسی صدر می‌دانیم/ امام صدر در زندان لیبی است

مسئول کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر با اشاره به تحولات اخیر لیبی ابراز داشت: ما همچنان قذافی را مسئول حفاظت از جان امام موسی صدر می دانیم و معتقدیم امام موسی و یارانش در زندان های لیبی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد موسوی مشاور رئیس جمهور در امور فلسطین و مسئول کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر با اشاره به تحولات اخیر لیبی و برخی اخبار مبنی بر سرنوشت امام موسی صدر، تصریح کرد: همچنان که بارها اعلام کرده ایم بار دیگر تکرار می کنیم که امام موسی صدر و دو تن از یارانش در زندان های لیبی هستند و ما قذافی را مسئول حفاظت از جان آنان می دانیم.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس رخدادهای جاری در لیبی که رسانه های خبری از بمباران شدید مناطق مسکونی توسط هواپیماهای دولت لیبی خبر می دهند، بار دیگر مراتب نگرانی خود را نسبت به سلامت امام موسی صدر و یاران وی ابراز می داریم.

سفیر ایران در دمشق افزود: از دبیر کل سازمان ملل نیز درخواست می کنیم که نسبت به فراهم ساختن مقدمات آزادی امام موسی صدر و یاران وی اقدام کند.

موسوی از ملت لیبی نیز درخواست کرد هرگونه اطلاعات از محل زندانی بودن امام موسی صدر و یارانش را که نزدیک به 3 دهه به درازا انجامیده اطلاع دهند تا نسبت به آزادی آنان اقدام شود.

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 3/12/1389 - 19:38 - 0 تشکر 288683

سلام
به این راحتی ها با تهدیدهای بدون پشتوانه ما که امام موسی صدر رو تحویل نمیدن باید با زبان خودشون باهاشون حرف زد اگه مثل کاری که حزب الله کرد باز هم چند تا گروگان اسراییلی بگیرن میشه مبادله کرد و تحت فشار گذاشتشون همه این کارها زیر سر اسراییله

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

چهارشنبه 4/12/1389 - 12:59 - 0 تشکر 289187

گفتگو با برادر امام موسی صدر/ 32 سال انتظار دیدن برادر را می کشم

اعتراضات به دیکتاتور در حال سقوط لیبی باعث شده تا بار دیگر پرونده ناپدید شدن امام موسی صدر رهبر ایرانی شیعیان لبنان مطرح شود و حتی برخی رسانه ها از زنده بودن وی خبر دهند.

بعد از ظهر یک روز سرد زمستانی در ماموریتی غیرکاری بر آن شدم خود را به مراسم بزرگداشت "سید صدر الدین صدر" پدر امام موسی صدر برسانم. طبقه همکف ساختمانی کوچک در تهران بزرگ که موسسه تحقیقاتی امام صدر نام گرفته، محل برگزاری مراسم بود.

زمانی که به این محفل ویژه رسیدم حجت الاسلام "باقر خسروشاهی" صحبت می کرد درباره پدر امام و می گفت از خاطراتش با خانواده صدر. در مراسم بزرگداشت علاوه بر "سید علی صدر" تنها برادر در قید حیات امام که دو سال از وی بزرگتر است، چند تن از خواهران مکرمه وی و نوه های آیت الله صدر الدین صدر حضور داشتند. فضا کمی سنگین بود.

به خوبی حس می کردم کسانی که اطرافم نشسته اند 32 سال برادر عزیز خود را ندیده اند. آن هم برادری که غریبه ها هم عاشق خصالش شده اند چه رسد به نزدیکان و اهل خانواده.

در اثنای مراسم بزرگداشت فایلی صوتی از امام موسی صدر پخش شد که در آن از عشق خود به پدر می گفت. پس از حجت الاسلام خسروشاهی، آقای ایزدی که دائره المعارفی از خاندان صدر بود پشت تریبون قرار گرفت.

دقایقی بعد مراسم تمام شد و تقریبا تمام خبرنگاران و حضار رفتند. من ماندم و تعداد دیگر از حاضران. در گوشه ای از سالن پیرمردی موقر با چهره ای  خسته نشسته بود. از همه حاضران در مراسم مسن تر به نظر می رسید.

با پرس و جو از برخی حاضران متوجه شدم در کنار برادر بزرگتر امام موسی صدر و در واقع تنها برادر در قید حیات وی  حضور دارم. جذبه ای دلنشین داشت و چهره ای همچون امام صدر.

پس از معرفی خود و اینکه خبرنگار خبرگزاری مهر هستم، مصاحبه آغاز شد، پرسیدم:

با توجه به اعلان خبر محاکمه قذافی و دیگر عاملان پرونده ربودن امام موسی صدر در روز چهارم مارس آتی در لبنان، پیشرفت این مسئله را چگونه ارزیابی می کنید؟

- بازپرسی و مقامات قضایی لبنان اعلام کرده اند که تمام این عده 24 نفر هستند که همگی مجرم شناخته شده اند و آنها را به دادگاه احضار خواهند کرد.

آیا قذافی هم جزو این 24 نفر است؟

- بله البته، اما تاکنون دستگاه قضایی لبنان اسامی این افراد را اعلام نکرده است. آنان تاکید کرده اند که اسامی این مجرمان بعدا اعلام خواهد شد تا مقدمات حضورشان در دادگاه فراهم شود.

آیا شما به عنوان برادر امام برگزاری این دادگاه را در روشن شدن زوایای تاریک مسئله ناپدیدشدن ایشان و همراهانش موثر می دانید؟

- اظهارنظر در این باره کمی زود است. من هم اکنون نمی توانم در این مسئله صحبتی مطرح کنم.

آیا از تلاشهای ایران در زمینه اطلاع از سرنوشت برادر گرامیتان رضایت دارید؟

- خوب آنان هر چه در توان داشته اند ارائه کرده اند.

حاج آقا یک سوال تقریبا خصوصی دارم، در این روزها آیا یاد  برادر می کنید؟

- در این روزها خیلی زیاد یاد برادرم می افتم. برایش دعا می کنم که به حق محمد (ص) گرفتاریش رفع شود. مطمئن نیستیم که او زنده است یا نه. اما دعا می کنم بتوانیم دوباره او را ببینیم.

ببخشید این سوال را مطرح می کنم اما می خواهم بدانم وقتی به یاد برادر گرامیتان می افتید چگونه ایشان را یاد می کنید؟

- بله اما نمی توانم جزئیات آن را به شما بگویم.



در گفتگو با برادر زاده امام موسی صدر نیز متوجه شدم دولت در سالهای اخیر تلاشی قابل توجهی در راستای کسب اطلاع از سرنوشت امام نداشته است. امید است در این روزها که دیکتاتور جنایتکار لیبی در آخرین روزهای حکومت ننگین خود قرار دارد تلاشهای مقامات ایران به صورت رسمی و غیر رسمی درباره اطلاع از سرنوشت آن امام عزیز که گفته می شود همچنان در قید حیات است جدی تر دنبال شود. چشم انتظاران امام موسی صدر به جای سخنرانی های امید بخش احتیاج به اقدامات عملی و کارساز دارند.

بزرگداشت پنجاه و هفتمین سالگرد درگذشت آیت‌الله سید صدرالدین صدر (ره) اخیرا به همت موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام باقر خسروشاهی و حمید قزوینی درباره سیره و سرگذشت آیت الله صدر سخنرانی کردند.

امام موسی صدر 9 شهریور سال 1357 در سفر به لیبی و هنگام ترک این کشور به مقصد ایتالیا ناپدید شد. اسناد معتبر نشان می دهد امام موسی صدر هرگز سوار هواپیمایی که به مقصد ایتالیا پرواز می کرده نشده است. امام صدر را در این سفر شیخ "محمد یعقوب" و "عباس بدرالدین" (روزنامه نگار لبنانی) همراهی می کردند.

چندی پیش پسر امام موسی صدر که پدرش 32 سال پیش سفر بی بازگشتی به لیبی داشت، تاکید کرد: پدرم و همراهان وی همچنان زنده اند و در لیبی بسر می برند.

خاطرنشان می شود تحولات اخیر در لیبی که با اعتراضات شدید مردمی علیه معمر قذافی ادامه دارد، پرونده ناپدیدشدن امام موسی صدر را وارد مراحل تازه ای کرده است. بر این اساس، برخی منابع موثق روز گذشته از زنده بودن این عالم عالیقدر جهان اسلام و حضور وی در زندانی در لیبی خبر دادند.اما در مقابل برخی گزارشها از خروج امام موسی صدر به وسیله یک هواپیمای کوچک از این کشور به مقصدی نامشخص حکایت دارد.

---------------------
محمدعلی تخت رونده

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 8/12/1389 - 14:16 - 0 تشکر 291330

حورا صدر: هر لحظه امید ما به آزادی امام موسی صدر بیشتر می‌شود

موسسه امام صدر، 1389/12/4

حورا صدر، فرزند امام موسی صدر در نشست خبری آخرین اخبار وضعیت امام موسی صدر ضمن تأکید بر زنده بودن امام موسی صدر و جنایات بی‌شرمانه قذافی گفت: روز به روز و ساعت به ساعت امیدهایمان بیشتر می‌شود و انشاءالله آرزویمان زودتر تحقق می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، متن سخنان سرکار خانم حورا صدر، فرزند امام موسی صدر در نشست خبری آخرین اخبار وضعیت امام موسی صدر به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
رب اشرح لی صدری ویسر لی امری واحلل عقدة من لسانی یفقهوا قولی
ابتدا از تشریف فرمایی شما عزیزان تشکر می‌کنم و امیدوارم که همواره در تبیین حقیقت و دفاع از حق‌جویان موفق باشید و در این شرایط تاریخی تحولات منطقه، همراه تاریخ سازان آینده را بسازید.
- سی و دو سال، بلکه سی و سه سال است که ما از غیبت امام موسی صدر رنج می‌بریم.
- سی و سه سال است که امام موسی صدر از اینکه از صحنه فعالیت‌های خود و جهان اسلام، از به دوش کشیدن مسئولیت‌های رهبری خود دور است رنج می‌برد.
- البته رنج ما کجا و رنج او کجا
- سی و سه سال است که امام در بند است و از شرایط او هیچ اطلاعی نداریم
- سی و سه سال است که ما در بی‌خبری هستیم.
- سی و سه سال است که حسرت می‌خوریم و هر روز بر بار افسوسمان افزوده می‌گردد که اگر امام از لبنان ربوده نمی‌شد لبنان امروز و امروز خاورمیانه به گونه‌ای دیگر بود.
- سی و سه سال است که امام و دو همراهشان در زندان‌های قذافی اسیرند
- قذافی به شهادت تاریخ و دادگاه‌های لبنان و ایتالیا و اطلاعات منابع مختلف اطلاعاتی و امنیتی و از همه مهمتر به قضاوت وجدان‌های پیدا و آگاه جهان مسئول مستقیم ربودن امام موسی صدر است. و آزادی و آزادگان، حقیقت و حق جویان را از حضور امام عقل و حقیقت محروم کرده است.
مستندات و احکام قضایی موجود در پرونده قضایی ربودن امام صدر نشان می‌دهد که قذافی چگونه
1- ربودن امام را طراحی کرده است.
2- برای تبرئه خود چه سناریوهایی را ساخته و پرداخته است.
3- چگونه اسناد و مدارک دروغین جعل کرده
4- چگونه شاهدان دروغین ساخته است.
5- چگونه همواره در تحریف حقیقت و انحراف افکار عمومی کوشیده است.
نقطه عطف سی و سال ربودن امام موسی صدر در سال 2002 و در روز به اصطلاح ملی لیبی است که قذافی در سخنرانی خود به ربودن امام در لیبی اعتراف کرد و بر همه جعلیات و سناریوهای پیشین دستگاه حکومت لیبی خط بطلان کشید.
افسوس که برخی از محافظه‌کاری‌ها، تنبلی‌ها و بی‌مسئولیتی‌های برخی حکام اجازه نمی‌داد تا پیش از اعتراف قذافی، به ندای استمداد خانواده امام و شیعیان لبنان پاسخ مثبت دهند.
بگذریم... امروز دومینوی منطقه و شرایط جهان اسلام در حال دگرگون شدن است و مردم مظلوم و مجاهد لیبی به فریاد آمده‌اند و اخبار آن را می‌بینیم و می‌شنویم.
هر چند که ماهیت وحشیانه قذافی در این سال‌ها تدریجاً روشن شده اما حوادث چند روز اخیر لیبی پرده‌های بسیاری از چهرة او برداشته است.
جای تأسف است که بگوییم چند روزی است که برخی مسئولان، ناگزیر به حقانیت و حقیقت هشدارهای ما اعتراف می‌کنند.
جنایت‌هایی که امروز در لیبی اتفاق می‌افتد، بی‌سابقه است.
همان‌گونه که ماجرای ربودن امام موسی صدر در تاریخ مناسبات سیاسی جهان بی‌سابقه است.
خانواده و شیعیان امام در لبنان اولین مجروحان وحشی‌گری‌های قذافی هستند.
امروز در خدمت شما هستم تا دربارة سؤال‌های بی‌شماری که علاقه‌مندان به امام در ایران لبنان و عراق می‌کنند و همبستگی و همدلی‌ها و نگرانی‌های مردم گفت‌وگو کنیم.
امروز همه ما پی‌گیر و مراقب وضعیت لیبی هستیم و بسیار امیدوار به بازگشت عزیزانمان امام صدر و شیخ یعقوب و عباس بدرالدین.
بارالها ای خداوند قادر متعال این سه عزیز را به حوزه فعالیت خود لبنان بازگردان
روز به روز، ساعت به ساعت امیدهایمان بیشتر می‌شود و انشاءالله آرزویمان زودتر تحقق می‌پذیرد.
دوستان شرایط، شرایط حساسی است اطلاعات درست و نادرست و آرزوها و دشمنی‌های بسیاری در کنار است.
ما هم با دقت و از طرق گوناگون اخبار را پیگیری می‌کنیم
اما باید هوشیار باشیم بازی نخوریم و اجازه ندهیم مانند سی و سه سال گذشته دیگران بازی بخورند
- باید درست عمل کنیم
- آنچه که مهم است اخبار رسانه‌ها و تأییدات گوناگون اخیر مبنی بر حیات امام و زندانی بودن ایشان و دو همراهشان در لیبی است
- واقعیتی که سی و سه سال است فریاد می‌زنیم که امام در زندان‌های قذافی است اما انگار باید صدها تن لیبیایی قربانی می‌شدند تا مسؤولان باور کنند.
- سی و سه سال است که حیات و آزادی امام را فریاد می‌زنیم اما کو گوش شنوا
- سی و سه سال است که فریاد می‌زنیم تا این مرد بزرگ را، این شخصیت تاریخ ساز را که ایرانی هم هست از بند قذافی آزاد کنید و از پشت میله‌ها رهایش نمایید اما گویی اهالی سیاست خواب بودند شاید هم هنوز شاید به کمک شما رسانه‌ها از خواب بیدار شوند.
امام موسی صدر زنده است همه اخبار و اطلاعات رسیده حیات پر برکت او را ثابت می‌کند و همه دلایل عقلی و شرعی و عرفی زندانی بودن وی را در لیبی تأکید می‌کند.
اما به ما می‌گفتند شما عاطفی برخورد می‌کنید
بگذریم... شرایط حساسی است امیدمان روز به روز بیشتر می‌شود امیدوارم که دوستان طوری عمل کنند که هر چه زودتر شاهد آزادی این سه عزیز و بازگشتشان به لبنان باشیم.
در خاتمه ما هم با دعای حضرت آیت الله سیستانی همراه می‌شویم که گفتند: همه مسلمانان دست به دعا شوند که چشم ما به جمال امام موسی صدر روشن شود. انشاءالله

گفتنی است این نشست، صبح امروز چهارشنبه 4/12/1389 در مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در تهران برگزار شد.

این نشست با حضور حورا صدر، فرزند امام موسی صدر، مهدی فیروزان، داماد امام موسی صدر و محمدعلی مهتدی پژوهشگر و محقق سیاسی برگزار شد، که در آن پس از سخنرانی خانم حورا صدر، جلسه پرسش و پاسخ با خبرنگاران برگزار شد.

اخبار تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد.







Posted on 1389/12/4, 23:59 - Languauge: Farsi - News ID: 6203 - Permalink : http://www.imamsadr.ir/news/news.php?id=6203





برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.