• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 680)
سه شنبه 14/10/1389 - 21:19 -0 تشکر 270632
گوشه گیری

کودکان تنها ، بزرگسالان نگران تری خواهند بود جام جم آنلاین: انزوای اجتماعی در دوران کودکی احتمال بیماری قلبی عروقی در بزرگسالی را افزایش می دهد. به گزارش هلث دی ، یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه ویسکانسین سلامت بیش از 1000 نفر را از تولد تا سن 25 سالگی مورد بررسی قرار داده است. این محققان با در نظر گرفتن شش ریسک فاکتور بیماری قلبی شامل وزن ، فشار خون و سطح کلسترول خوب (اچ.دی.ال) و کلسترول بد (ال.دی.ال) در بزرگسالانی که در دوران کودکی دچار انزوای اجتماعی بودند ، دریافتند احتمال بیماری قلبی در این افراد بیشتر است. این ارتباط حتی پس از ملاحظه ریسک فاکتورهای دیگر دوران کودکی برای بیماری قلبی مانند بهره هوشی ، موقعیت اجتماعی اقتصادی پایین و اضافه وزن ، همچنان باقی بود. به گفته این محققان سیگار کشیدن ، مصرف الکل ، و فعالیت بدنی ناکافی ، نیز ارتباط بین انزوا گرایی اجتماعی دوران کودکی و افزایش احتمال بیماری قلبی عروقی را نیز شرح می دهند. انزوای اجتماعی در همه عمر باقی می ماند و هرچه شخص مدت بیشتری از اجتماع فاصله بگیرد ، سلامت خود را بیشتر در معرض خطر قرار می دهد. یکی از روش های مفید برای شناخت چگونگی تاثیر اثر انزوای اجتماعی در کاهش سلامت ، توجه به مجموعه مواردی است که شخص در دروان کودکی ، نوجوانی و بزرگسالی در معرض عوامل استرس زای روانی (مانند انزوای اجتماعی) قرار می گیرد.

سه شنبه 14/10/1389 - 21:17 - 0 تشکر 270630

 طرز برخورد با بچه‌های گوشه‌گیر

در یکی از پیامک‌های «سلامت» راجع به شیوه برخورد با پسری پنج ساله و خجالتی سوال شده است که حتی در اجتماعات دوستانه از مادر جدا نمی‌شود و او را لحظه‌ای ترک نمی‌کند، باید گفت که بچه‌ها از نظر سرشتی و ذاتی با هم متفاوت هستند. میزان معاشرت و ارتباط کودکان، اجتماعی بودن و یا کناره‌گیری آنها از جمع و میزان وابستگی آنها به مادر می‌تواند تحت تأثیر سرشت و ذات کودک باشد.علاوه بر مساله سرشت و ذات، بسیاری از کودکان هستند که اضطراب جدایی از مادر را دارند. جدا شدن، ایجاد ترس و وحشت می‌کند. دسته دیگری از کودکان از اضطراب اجتماعی رنج می‌برند. در هر صورت این دو دسته آخر کسانی هستند که به بیماری اضطراب مبتلا هستند و مداخلات روان‌پزشکی به موقع می‌تواند برای آنها بسیار سودمند باشد. در مورد کودک مذکور توصیه‌های زیر را در نظر بگیرید: در صورتی که وابستگی کودک به شما خیلی زیاد است، لحظه‌ای از شما جدا نمی‌شود و راجع به اتفاقات ناگوار ترس و اضطراب دارد، اصرار دارد نزد شما بخوابد و ...، حتماً به یک روان‌پزشک اطفال مراجعه کنید. ترس و اضطراب او را درک کنید و بپذیرید. اضطراب او واقعی است و او را به دلیل رفتارهای چسبندگی به شما، جمع‌گریزی و ارتباط برقرار نکردن با دیگران شماتت نکنید. چنانچه به‌طور مستقیم روی رفتارهای اشاره تمرکز کنید: «چرا به دیگران سلام نمی‌دی، چرا به من چسبیدی و منو ول نمی‌کنی، مثل بچه آدم سلام بده و ...» اعتماد به نفس کودک را از او گرفته و موجب تشدید رفتارهای فوق می‌شوید. او را با بچه‌های دیگر که ارتباط بهتری در جمع دارند، مقایسه نکنید: «می‌بینی سارا چه قدر قشنگ حرف می‌زنه، شعر می‌خونه و...» در زمانی که کودک شما با بچه‌های دیگر دوست می‌شود و بازی می‌کند، شب را به تنهایی در اتاق خودش می‌خوابد، او را تشویق کنید. تشویق شما می‌تواند کلامی ‌باشد و هزینه‌ای برای شما در برنداشته باشد: «آفرین، چه قدر بلند سلام دادی، مامان بزرگش! دیشب سامان تنها روی تخت خودش خوابیده و ... .» اگر کودک اصلا شما را رها نمی‌کند و روی پاهای شما می‌نشیند، به او بگویید که می‌تواند کنار شما بنشیند و اجازه ندارد روی زانوهای شما بنشیند و به او بگویید چنانچه‌ این کار را بکند، زمان برگشتن از مهمانی او را به پارک می‌برید. انتظار نداشته باشید کودک شما به‌طور ناگهانی و یک شبه تغییر کند و از حالت گوشه‌گیری و وابستگی به شما، به کودکی معاشرتی و خوش مشرب تبدیل شود. تلاش‌های کوچک او را ببینید و قدر بنهید. کودکان پسر را تشویق کنید که ارتباط بهتری با پدر خود برقرار کنند و همانندسازی بهتری با جنسیت خود برقرار کند. پدر باید سعی کند زمان‌هایی را به تنهایی، در نبود مادر با پسرش سپری کند، باهم به پارک بروند، دوچرخه سواری یا شنا را با هم تجربه کنند. هفته نامه سلامت

چهارشنبه 15/10/1389 - 8:32 - 0 تشکر 270688

سلام
اگه یه بچه گوشه گیر باشه که خیلی خوبه یکم آرامش داره خونه به نظر من که اصلا نگران نکنید خودتونو مخصوصا اگه اون بچه پسرم باشه باید سجده شکر به جابیارید:D

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.