مصرف لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن می شود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد.
سید ضیاءالدین مظهری در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: چای دارای تركیباتی آنتی اكسیدانی است كه اگر بدون قند مصرف شود و گرما و حرارت آن كم باشد آنتی اكسیدان های آن بهتر جذب بدن می شوند.
وی گفت: چای جزو نوشیدن هایی است كه باعث رفع خستگی بدن و استحكام دندان ها می شود و مواد آنتی اكسیدانی موجود در آن رادیكال های آزاد را از بین می برد.
این متخصص تغذیه افزود: چای به دلیل داشتن تانن نباید قبل از غذا و ۲ ساعت بعد از غذا مصرف شود به دلیل اینكه جذب آهن غذا را مختل می كند همچنین مصرف مواد فیبردار و نان هایی كه خوب تخمیر نشده است به دلیل تشكیل ماده ای به نام فیتات از جذب آهن خون جلوگیری می كند.
وی ادامه داد: مصرف لیمو ترش همراه با چای معمولاً به عنوان یك چاشنی استفاده می شود.
لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن می شود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد و خشكی دهان را افزاش می دهد.
البته مصرف لیمو ترش بدون چای موجب افزایش ترشح بزاق دهان می شود.