متخصصان تغذیه در آمریكا تاكید كردند افرادی كه نتایج تست انسولین آنها غیرعادی بوده و در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، می توانند با افزودن بادام به رژیم غذایی خود از بروز دیابت پیشگیری كنند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، بر اساس مقاله جدیدی كه در مجله كالج تغذیه آمریكا منتشر شده، این مغز روغنی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد.
پیش از این نیز مطالعات تاكید كرده بود كه مغز بادام در زمینه های دیگر مانند سلامت قلبی و عروقی و متابولیكی مفید است.
به گزارش سایت اینترنتی ام دی پریوات، بادام از بین مزایای بسیاری كه دارد در بهبود وضعیت كلسترول خون بسیار سودمند و پرخاصیت است.
این بار متخصصان دانشگاه پزشكی و دندانپزشكی نیوجرسی دریافته اند كه رژیم غذایی غنی از بادام در افرادی كه مبتلا به عارضه پیش دیابت هستند از بروز دیابت جلوگیری می كند.
این متخصصان پس از ۶ هفته آزمایش روی دو گروه از شركت كنندگان دریافتند: در گروهی كه در رژیم غذایی آنها بادام گنجانده شده بود از نظر حساسیت انسولینی بهبودی چشمگیری حاصل شد. در این افراد هم چنین سطح كلسترول بد خون كاهش پیدا كرد.