• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خراسان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خراسان (بازدید: 870)
دوشنبه 6/10/1389 - 12:0 -0 تشکر 267802
تجلیل از پژوهشگران برتر بیرجندی

معاون پژوهشی دانشگاه بیرجند در مراسم بزرگ داشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهش گران برتر این دانشگاه به اختصاص 7 میلیارد ریال اعتبار پژوهشی به این دانشگاه در سال 89 اشاره کرد و گفت: به طور معمول 84 تا 85 درصد این اعتبار در ابتدای سال اختصاص پیدا می کند و امیدواریم صد در صد این اعتبار تا پایان سال تخصیص یابد. به گفته دکتر «هاشمی» با توجه به فعالیت حدود 250 عضو هیئت علمی در این دانشگاه، اگر اعتبار پژوهشی دانشگاه بیرجند را تقسیم کنیم سهم هر عضو هیئت علمی کمتر از 30 میلیون ریال است که جواب گوی فعالیت پژوهشی نیست و لازم است از بودجه های مختلف داخل و خارج دانشگاه برای انجام این فعالیت ها استفاده شود. وی پی گیری برای افزایش بودجه های پژوهشی را از جمله برنامه های دانشگاه بیرجند عنوان کرد و افزود: برای تامین این نیاز هر سال بارها مکاتبه می شود. وی گفت: اعتبارات پژوهشی دانشگاه در سرفصل های متعددی از جمله فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی، شرکت اعضای هیئت علمی در همایش های داخل و خارج کشور، برگزاری همایش، خرید کتاب، پرداخت بدهی سال های قبل، چاپ مقالات و مجلات و... هزینه می شود.

وی در تشریح عملکرد پژوهش دانشگاه بیرجند به ارائه 247 مقاله و همایش های خارج و داخل کشور اشاره کرد و گفت: 53 مورد چاپ مقاله در مجلات علمی خارج و داخل، برگزاری 4 همایش علمی و 10 مورد تالیف و ترجمه کتاب، از دیگر فعالیت های حوزه پژوهش است. وی درباره وضعیت طرح های پژوهشی دانشگاه توضیح داد: امسال 6 طرح پژوهشی داخلی به اتمام رسیده و 9 طرح جدید مصوب شده است به علاوه تعداد طرح های پژوهشی تمدید شده داخل دانشگاه 11 مورد است. وی به اتمام 25 و تصویب 9 طرح خارج دانشگاهی اشاره کرد و با تاکید بر فعالیت بیشتر برای ثبت اختراع ها به ویژه در زمینه های کشاورزی و علوم مهندسی، تعداد ثبت اختراع را در سال 89 یک مورد اعلام کرد. وی درمورد ملاک انتخاب پژوهشگران برتر این دانشگاه گفت: افراد برتر براساس ضوابط جدید چون در نظر گرفتن مرتبه و رتبه علمی، توجه به برترین های دانشگاه و نه هر دانشکده به صورت مستقل و... انتخاب شده اند. رئیس دانشگاه بیرجند هم با اشاره به اقدامات پژوهشی در این دانشگاه گفت: براساس گزارش های حوزه پژوهش در زمینه های مختلف، وضعیت فعالیت های پژوهشی در این دانشگاه مطلوب است و حتی در مواردی مثل تعداد مقالات وضعیت دانشگاه از متوسط کشوری بهتر است.

دکتر «میری» یکی از نیازهای پژوهش در این دانشگاه را که محقق نشده است در حد انتظار نبودن وضعیت نشریات علمی پژوهشی عنوان کرد و با اشاره به اضافه شدن 7 رشته کارشناسی ارشد و 2 رشته دکترا به مجموع رشته های تحصیلی این دانشگاه و افزایش تعداد ورودی های تحصیلات تکمیلی به بیش از 500 نفر در سال 89 افزود: توجه به این مورد در ارتقای حوزه پژوهش بسیار تاثیرگذار است. وی ادامه داد: سال گذشته تجهیزات آزمایشگاهی به ارزش 14 هزار یورو برای دانشگاه خریداری و بیش از 5 میلیارد ریال تجهیزات داخلی تامین شد. به گفته وی، هر چند در زمینه اصلاح پهنای باند اینترنت هنوز هم گلایه هایی وجود دارد اما به صورت بهینه برنامه ریزی شده و این پهنا از 2 تا 15 مگابایت در اختیار کاربران قرار گرفته است. وی با تاکید بر حمایت از پژوهش های دانشجویی افزود: این مقوله در دستور کار قرار گرفته و انتظار است با توجه به استعدادها این مسئله مورد حمایت قرار گیرد.

جهانی فکر کن    با استفاده از امکانات محلی تولید کن    جهانی توزیع کن

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.