• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن جراحان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
جراحان (بازدید: 874)
سه شنبه 16/9/1389 - 21:23 -0 تشکر 259281
برخلاف باورعموم، ترشی چربی سوز نیست! , یك متخصص تغذیه: , استفاده بیش ازحد از ترشی باعث التهاب معده،

یك متخصص تغذیه با بیان این که مصرف ترشی به هیچ وجه برای سرماخوردگی مضر نیست، گفت: استفاده بیش از حد از ترشی به دلیل مواد اسیدی و سركه موجب آسیب به سیستم گوارشی و ایجاد التهاب معده و روده می‌شود.

دكتر علی اكبر سهیلی آزاد عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه علوم پزشكی تهران، با اشاره به فرآورده‌هایی که به صورت شور و یا ترشی در کشور ما مصرف می‌شوند و خانواده‌ها علاقه زیادی به آن دارند، اظهار داشت: این روش یكی از راههای نگهداری مواد غذایی است كه به خصوص برای نگهداری سبزیجات به كار گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: در این روش در اكثر مواقع با فراهم كردن یك محیط اسیدی یا با استفاده از سركه یا نمك از فعالیت میكروبها در مواد غذایی و از خراب یا فاسد شدن این مواد جلوگیری می‌كنند.

دكتر سهیلی با بیان اینکه استفاده از فرآورده‌های شور و ترشیجات به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمی‌شود، افزود: اما به دلیل اینکه فرآورده‌های شور اشتها آور است و برخی خواص غذایی مانند ویتامینها را در خود دارند از این جهت به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می‌گیرد كه باعث طعم مزه و میل بیشتر به غذا می‌شود.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: ترشیجات به دلیل این كه مدت زیادی در یك محیط اسیدی قرار می‌گیرند بسیاری از ویتامینها و مواد مغذی‌شان از بین رفته و خاصیت غذایی خود را از دست می‌دهند.

دكتر سهیلی تصریح كرد: این تصور كه مصرف ترشی و سركه سبب كاهش چربی می‌شود بسیار اشتباه است و اگر این تصور درست بود و ترشیجات و سركه باعث از بین بردن چربی بدن می‌شدند هم اكنون مشكلی به نام چاقی وجود نداشت.

این متخصص تغذیه با بیان اینكه سركه خود ماده‌ای ضد ویروس است، گفت: مصرف ترشیجات و سركه برای سرماخوردگی به هیچ وجه مضر نیست و حتی چینی‌ها از سركه به عنوان ضدویروس سارس و آنفلوانزا استفاده می‌كنند.

وی با تاكید براینكه مصرف زیاد ترشی و شور می‌تواند برای دستگاه گوارش مشكل ایجاد كند، افزود: اینكه فرآورده‌های شوری و ترشی اشتهاآور است و برای سرماخوردگی مضر نیست به این معنی نیست كه هر چقدر بخواهیم می‌توانیم از ترشی استفاده كنیم.

این متخصص تغذیه در پایان تاكید كرد: مصرف شور و ترشی همانطور كه در دهان و مری ایجاد سوزش می‌كند در معده و روده نیز همین تاثیر را دارد و در صورت مصرف زیاد و مداوم بسته به حساسیت دستگاه گوارش افراد موجب التهاب معده و روده می‌شود.

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.