• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 777)
يکشنبه 2/8/1389 - 20:5 -0 تشکر 244810
آلزایمر بیماری مسری است

 
 

 

تحقیقات نشان می دهند، تزریق بتا-آمیلوئید به موش های سالم باعث ظهور علائم بیماری آلزایمر در آنها شده است. آیا این پروتئین می تواند از طریق انتقال خون یا روش های دیگر، گروه های سالم را مبتلا کند؟ تحقیقات عصب شناسان نشان می دهد پلاک های مغزی که عامل ظهور نشانه های آلزایمر در فرد هستند، می توانند با تزریق پروتئین ایجاد کننده آنها به فضای شکمی موش های آزمایشگاهی، در مغزشان شکل بگیرند. مطابق این تحقیق پروتئین عامل آلزایمر می تواند از محیط پیرامون به بدن فرد راه پیدا کرده و ساخت پلاک های خرابکار را آغاز کند. این پروتئین که نقش آن در ساخت پلاک های مغزی اثبات شده، بتا-آمیلوئید نام دارد. 4 سال پیش محققان دانشگاه توبینگن در آلمان نشان دادند، تزریق محتوای مغزی دچار آلزایمر به مغز سالم می تواند به تشکیل پلاک هایی مانند پلاک های تشکیل دهنده این بیماری منجر شود. در حال حاضر همین گروه با تزریق محتوای مغزهای دچار آلزایمر به قسمت های دیگر بدن این موش ها نشان داده که این پروتئین از نقاط مختلف بدن می تواند خودش را به مغز برساند و تشکیل پلاک ها را آغاز کند. برای این تحقیق از موش های اصلاح ژنتیکی شده، استفاده شده تا بیماری آلزایمر در انسان در این موش ها شبیه سازی شود. این گروه می توانند حجم قابل توجهی از بتا-آمیلوئید را در مغزشان تولید کنند. زمانی که این موش ها دو ساله شدند، بخشی از بافتی مغز آنها به پرده صفاق -غشای نازکی که دیواره های حفره شکمی و دستگاه گوارش را می پوشاند- در موش های اصلاح ژنتیکی شده جوان تزریق شد. گروه شاهد نیز بافت مغز را از مغز موش های سالم دریافت کرد. پس از 7 ماه و پیش از ظهور علائم آلزایمر در موش های گروه اول، بافت مغزی هر دو گروه بررسی شد. این بررسی ها نشان داد در حالی که بافت مغزی گروه شاهد دستخوش هیچ تغییری نشده، پلاک های قهوه ای درست مانند مبتلایان به آلزایمر، مغز گروه اول را احاطه کرده است. اگر بتا-آمیلوئیدها می توانند از محیط های دیگر بدن به مغز برسند، چقدر احتمال انتقال این بیماری به وسیله انتقال خون وجود خواهد داشت؟ یا در درجه اول چطور بتا-آمیلوئید از بافت مغزی فرد مبتلا وارد جریان خون می شود؟ پل سالواترا که یک عصب شناس است، می گوید: «این گروه تنها روی یکی از نشانه های آزایمر تمرکز کرده است، باید برای تشخیص بیماری، علائم دیگر آن نیز مورد بررسی قرار بگیرند».

شاید هنوز برای نگرانی از نتایج این تحقیق زود باشد اما این گروه از محققان همکار درخواست کرده، هنگام کار با این پروتئین تمامی جنبه های ایمنی را در نظر داشته باشند.

منبع :خبر آنلاین

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

دوشنبه 3/8/1389 - 19:34 - 0 تشکر 245034

سلام دوست عزیز
راستش من بیمار آلزایمری زیاد دیدم اما همه ی اونها بیمارانی با سن 70 به بالا وبا توانایی جسمی پایین بودند كه مطمئنا قادر به خون دادن نمیباشند پس به نظرم بحث انتقال بیماری توسط خون منتفی است مگر اینكه عامل بیماری چندین سال قبل از بروز بیماری در بدن افراد وجود داشته باشد كه در این صورت خدا به داد جامعه ی بشری برسد
درپایان بازهم به خاطر متن مفیدتون متشكرم

باران باش

ببار

نپرس كاسه هاي خالي از آن كيست

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.