• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن اجتماعي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
اجتماعي (بازدید: 2884)
شنبه 22/10/1386 - 14:9 -0 تشکر 23738
روشهای تقویت حافظه

همانطوريكه ورزش باعث شادابي جسم و تقويت آن ميگردد، فعاليتها ي ذهني هم باعث ...

تقويت و افزايش كارآئي حافظه ميشوند.يادگيري و تلاش براي آموختن در زمينه هاي مختلف ميتوانند به افزايش حافظه ي شما كمك كند حتي حل كردن يك پازل، آموختن زبان جديد، و...، همه و همه در افزايش ذكاوت نقش مؤثري دارند. يك ضرب المثل ژاپني مي گويد: تو وقتي پير شده اي ، كه ياد گيري را كنار بگذاري ! يعني در هر رده ي سني كه هستيد ، تا زماني كه به آموختن مشغوليد همچنان جوان و شادابيد .
حافظه نقشي محوري در زندگي ما ايفا مي كند و به قول يكي از محققين : اين مهم است كه هر روز صبح از خواب بلند شويم و به آينده نگاه كنيم ! بخش مهمي از اين نگاه بايد به آموزش ، ياد گيري و فعال نگه داشتن ذهن معطوف شود.
وقتي بوته اي را مي كاريد ، براي رشد آن به چيزهائي مثل آب و نور خورشيد احتياج داريد، همين مسئله براي ذهن و فكر شما هم صدق مي كند! در هر سن و سال ، مغز هاي فعال دندريت هاي جديدي ميسازند ، اين دندريت ها ارتباط بين سلولهاي مختلف را با هم برقرار و مستحكم مي كنند. ساخته شدن همين اجزاء است كه به ذخيره شدن و سهولت در فرا خواني اطلاعات كمك مي كند ، حتي در سنين بالا.
براي ادامه ي بهبود و تقويت حافظه به موارد زير عمل كنيد:
*در كلاسي ثبت نام كنيد، فرقي نميكند اين كلاس چه باشد اما براي آموختن بيشتر از آن كلاس تلاش كنيد، دل را به آن ببنديد، و با علاقه آن را دنبال نمائيد.
*روزانه و بطور مرتب روزنامه اي را كه دوست داريد بخوانيد.
*سعي كنيد اطلاعات شما به روز باشد و از تكنولوژي روز دنيا عقب نمانيد ، در زمينه ي كامپيوتر و ارتباط از طريق اينترنت اطلاعاتي كسب كنيد و مرتب از طريق ايميل خود با خانواده و دوستانتان درتماس باشيد.
*در گروه هاي كتاب خواني و گروههاي مطالعاتي شركت فعال داشته باشيد ، در كنسرتها و مجامع عمومي شركت كنيد و ارتباط خود را با سايرين تقويت نمائيد.
*سعي كنيد از استعداد هاي خدادادي خود در زمينه ي موسيقي وهنر بهره برداري كنيد ، دانسته هايتان را به .سايرين ياد دهيد و دانسته هايشان را از آنان فرا بگيريد .
*گرچه اين حقيقت دارد كه ياد گيري در سنين بالاتر سخت تر ازسنين پائين تر است و حافظه ي كوتاه مدت در سنين بالاتر كاهش نسبي مي يابد اما به اين معني نيست كه الزاما هر فرد مسني بايد از ياد گيري فرار كند .مطالعات متعددي كه در اين زمينه انجام شده اند نشان ميدهند سلولهاي عصبي افراد مسن هم توانائي ياد گيري را دارند و نه تنها سن و سال عامل باز دارنده نيست بلكه بخاطر تجربيات و هوشمندي كه در اين سنين براي فرد پديد آمده ، امكان بهره برداري و استفاده از اين اطلاعات حتي ميتواند بيشتر ازسايرين هم باشد.
پس هيچگاه قبول نكنيد كه حافظه ي شما كمتر از قبل شده است مگر زماني كه از ياد گيري طفره رفتيد!

ایمان

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.