• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 1529)
سه شنبه 6/7/1389 - 19:11 -0 تشکر 236204
فقط یک کلیک فاصله دارید

 مودم رایگان وایمکس

اپراتور اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت با ارائه بسته‌های تشویقی اقدام به برگزاری طرح ویژه پاییزه و عرضه مودم رایگان برای متقاضیان وایمکس در سراسر ایران کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اپراتور سراسری وایمکس مبین نت به دنبال استقبال متقاضیان این سرویس از طرح ویژه تابستانی و ارائه مودم داخلی رایگان به مشترکان در طرح پاییزه خود شرایط دریافت مودم رایگان را برای متقاضیان اینترنت پرسرعت بی سیم فراهم کرده است.

در طول این طرح، علاقه‌مندان به اسـتفاده از هر یک از طرح‌های تعرفه ای با سرعت‌های 128 و 512 کیلوبیت بر ثانیه و دریافت اشتراک 6 ماهه به صورت یکجا در هنگام ثبت نام از تخفیف ویژه در هزینه اشتراک ماهیانه و دریافت یک مودم داخلی به صورت رایگان بهره‌مند می‌شوند.

در صورتی که نیاز به استفاده مودم دیگری باشد، مابه‌التفاوت هزینه مودم از متقاضی دریافت می‌شود. در این طرح هزینه اولیه فعال سازی و تحویل در قالب طرح دیده شده است و نمایندگی‌های شرکت حق دریافت هیچ‌گونه مبلغی را از مشترک بابت فعال‌سازی سرویس ندارند.
 
مبین نت به دلیل تنوع تقاضا در کاربران خانگی و تجاری طرح‌هایی دیگری با نام‌های "زمرد"‌ برای مشترکان کم مصرف،‌"یاقوت" برای مشترکان مصرف متوسط و برلیان برای مشترکان پر مصرف در طرح پاییزه خود ارائه کرده است.
 
طرح پاییزه تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران از " 5 مهرماه" در سراسر کشور آغاز شده و علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات و جزئیات این طرح‌ها می‌توانند به سایت اینترنتی شرکت مبین نت به آدرس
www.mobinnet.ir  مراجعه کنند. 


برندگان احتمالی نوبل 2010 را بشناسید/ ژاپن نماینده آسیا در کسب نوبل


موسسه تامسون رویترز برندگان احتمالی نوبل سال 2010 را معرفی کرد که بر این اساس کانادا، ژاپن، فرانسه و انگلستان زادگاه یک چهارم برندگان نوبل سال 2010 هستند که اکثر این افراد در دانشگاههای آمریکا حضور دارند.
به گزارش خبرگزاری مهر، تنها پنج نفر از 21 محققی که موسسه تامسون رویترز آنها را کاندیدای دریافت نوبلهای 2010 پیش بینی کرده است به صورت خاص در موسسه ها و دانشگاههای غیر آمریکایی فعالیت دارند.

لیست سالانه از پیش بینیهای برندگان نوبل سال 2010 این موسسه اطلاعاتی بر اساس تحلیلهای این موسسه از سابقه درخشان دانشمندان آماده شده است. این موسسه از سال 2002 تا کنون توانسته پیش بینی های درستی از برندگان نوبل اقتصاد، فیزیک، شیمی، و پزشکی یا فیزیولوژی داشته باشد. تامسون رویترز از سال 2006 برای هر یک از جوایز نوبل سالانه سه پیش بینی جدید انجام می دهد اما در عین حال پیش بینی های سال گذشته خود را نیز برای افزایش احتمال درستی پیش بینی ها مد نظر قرار می دهد.

لیست امسال تامسون رویترز تعداد زیادی از دانشمندان دانشگاههای آمریکایی را در خود گنجانده است. دانشمندان خارج از آمریکا شامل "ارنست مک کولاچ" و "جیمز تیل" از موسسه سرطان اونتاریو هستند که به دلیل کشف سلولهای بنیادین می توانند برندگان نوبل پزشکی یا فیزیولوژی باشند.

"شینیا یاماناکا" که در هر دو دانشگاه کیوتو و کالیفرنیا حضور دارد نیز از کاندیداهای احتمالی نوبل شیمی خواهد بود. کیوتو همچنین منزلگاه دو دانشمند دیگر "سوسومو کیتاگاوا" و "عمر یاغی" است که از کاندیداهای تامسون رویترز برای انتخاب به عنوان برندگان نوبل شیمی به شمار می روند.

"توماس ابسن" از دانشگاه استراسبورگ به عنوان برنده احتمالی نوبل فیزیک و "جان مور" از دانشگاه ادینبرگ و مدرسه اقتصاد لندن به عنوان برنده احتمالی نوبل اقتصاد از جانب تامسون رویترز معرفی شده اند. پیش بینی شده است مور به دلیل فرمول بندی مدل اقتصادی درباره تاثیر شوکهای کوچک اقتصادی بر روی افت شدید بازده به دلیل محدودیت اعتباری، نوبل اقتصاد خود را با "نوبوهیرو کیوتاکی" از دانشگاه پرینستون تقسیم کند.

دیوید پندلبری که تحلیلگر بخش پیش بینی های نوبل تامسون رویترز به شمار می رود معتقد است پیش بینی نوبل اقتصاد یکی از پیچیده ترین پیش بینی ها است زیرا بحران اقتصادی بر روی برترین مطالعات اقتصادی سایه ای از تردید انداخته است. وی می افزاید هدف اصلی این پیش بینی ها نشان دادن میزان اعتبار شهرت و ارجاع به مطالعات دانشمندان به عنوان شاخصی قدرتمند برای درک میزان لیاقت آنها است.

به گفته پندلبری حضور پرشمار دانشگاههای آمریکایی شاخصی برای تعیین قدرت تحقیقاتی این کشور نیست زیرا معمولا جوایز نوبل به مطالعاتی اهدا می شود که چند دهه پیش انجام گرفته اند.

 

برندگان احتمالی نوبل شیمی

بر اساس گزارش تامسون رویترز برندگان احتمالی نوبل شیمی "پاتریک. او. براون" به خاطر ابداع و استفاده از ریزآرایه های دی ان ای از دانشگاه استنفورد، "سوسومی کیتاگاوا" و "عمر یاغی" به خاطر طراحی و تولید قالبهای فلزی متخلخل از دانشگاه کیوتو و کالیفرنیا لس آنجلس، "استفان. جی. لیپارد" به خاطر پیشگامی در مطالعات شیمی معدنی زیستی از دانشگاه کمبریج و MIT خواهند بود.

برندگان احتمالی نوبل اقتصاد

همچنین "آلبرتو آلسینا" از دانشگاه هاروارد، "نوبوهیرو کیوتاکی" از دانشگاه پرینستون، "جان. اچ. مور" از دانشگاه ادینبرگ و "کویم مورفی" از دانشگاه شیکاگو منتخبان احتمالی نوبل اقتصاد پیش بینی شده اند.

برندگان احتمالی نوبل پزشکی

تامسون رویترز "داگلاس کولمن" از لابراتورا جکسون و "جفری فریدمن" از دانشگاه راکفلر را به خاطر کشف لپتین، "ارنست مک کولاچ" و "جیمز تیل" از موسسه سرطان اونتاریو به خاطر کشف سلولهای بنیادین، "رالف استینمن" از دانشگاه راکفلر به خاطر کشف سلولهای دندریتی و "شینیا یاماناکا" از دانشگاه کیوتو به خاطر ایجاد سلولهای بنیادین iPS را شایسته دریافت نوبل پزشکی یا فیزیولوژی می داند.

برندگان احتمالی نوبل فیزیک

در زمینه فیزیک نیز دانشمندانی مانند "چارلز بنت" از دانشگاه جان هاپکینز، "توماس ابسن" از دانشگاه استراسبرگ، "لیمان پیگ" از دانشگاه پرینستون، "سائول پرلموتر" از دانشگاه کالیفرنیا برکلی، "آدم رایسز" از دانشگاه جان هاپکینز، "برایان اشمیت" از دانشگاه ملی استرالیا و "دیوید اسپرگل" از دانشگاه پرینستون به عنوان یک یا چند نفر از برندگان احتمالی نوبل فیزیک معرفی شده اند.

اسامی برندگان نهایی جایزه نوبل در ماه اکتبر اعلام خواهند شد.  بر اساس اطلاعیه وب سایت رسمی آکادمی نوبل تاریخ اعلام برندگان نهایی جوایز نوبل در زمینه های فیزیک، شیمی، پزشکی، ادبیات، صلح و اقتصاد به ترتیب زیر خواهد بود:

پزشکی یا فیزیولوژی: دوشنبه 4 اکتبر 2010 ساعت 11:30 به وقت محلی در موسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد

فیزیک: سه شنبه 5 اکتبر 2010 ساعت 11:45 به وقت محلی در آکادمی علوم سلطنتی سوئد

شیمی: چهار شنبه 6 اکتبر 2010 ساعت 11:45 به وقت محلی در آکادمی علوم سلطنتی سوئد در استکهلم

صلح: جمعه 8 اکتبر 2010 ساعت 11 صبح به وقت محلی در موسسه نوبل نروژ در اسلو

اقتصاد: دوشنبه 11 اکتبر 2010 ساعت یک عصر به وقت محلی در آکادمی علوم سلطنتی سوئد در استکهلم

آکادمی نوبل سوئد هنوز هیچ تاریخ دقیقی برای معرفی برنده نهایی نوبل ادبیات سال 2010 منتشر و اعلام نکرده است.
 


مخابرات حق افزایش تعرفه E1 را ندارد/ رای دیوان عدالت اداری درباره قطع بدهی


معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد آخرین وضعیت قیمت خطوط E1 که چندی ماهی است از سوی شرکت مخابرات ایران تغییر کرده است گفت: طی نامه‌ای که از سوی سازمان تنظیم مقررات به شرکت مخابرات ایران ارسال شده این شرکت موظف به اجرای تعرفه‌های قبلی خطوط E1 است.
حسن رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران ملزم است که خطوط E1 را به قیمت گذشته در اختیار شرکتهای خریدار قرار دهد گفت: تغییر تعرفه خطوط E1 مستلزم ارائه پیشنهاد به رگولاتوری و تصویب آن در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که تاکنون این درخواست از سوی مخابرات به رگولاتوری ارائه نشده است.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات با تاکید بر اینکه تغییر تعرفه E1 و افزایش آن از سوی مخابرات تخلف و غیرقانونی است گفت: تعرفه های قبلی خطوط E1 که مبلغ 30 میلیون ریال به عنوان ودیعه و مبلغ ماهانه 250 هزار ریال بابت هزینه نگهداری ماهانه بود همچنان پابرجا است.
 
این در حالی است که چندی پیش شرکت مخابرات ایران با ارسال نامه‌ به شرکتهای اینترنتی خریدار لینک‌های E1، تعرفه‌های جدیدی برای متقاضیان این لینک‌ها وضع کرده بود. براساس نامه مخابرات قیمت اولیه خطوط E1  به هزینه 15 میلیون ریالی و غیرقابل استرداد تغییر یافته بود و همچنین خریداران نیز باید بابت نگهداری خطوط ماهانه 950 هزار ریال به مخابرات پرداخت می‌کردند.
 
قطع خطوط ارتباطی مشترک به دلیل بدهی یک خط غیرقانونی است
 
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همچنین در خصوص قطع سایر خطوط ارتباطی مشترکان به دلیل بدهی یکی از خطوط به مهر گفت: این موضوع غیرقانونی است و دیوان عدالت اداری نیز آن را اعلام کرده است.
 
وی گفت: موضوع مذکور در دستور کار کمیسیون تنظیم مقررات قرار دارد و بعد از نهایی شدن به شرکت مخابرات ایران ابلاغ خواهد شد.
 
به گزارش مهر، هیئت عمومی دیوان عدالت اداری هفته گذشته ماده 16 آیین‌ نامه تقاضا و اشتراک تلفن همراه را در مورد اعطای مجوز به شرکت ارتباطات سیار برای قطع کلیه خطوط ارتباطی مشترکی که بدهی یک خط تلفن وی بیش از میزان ودیعه آن باشد، ابطال کرد.
 
به موجب این آیین نامه یکی از ابزارهای لازم برای تضمین وصول بهای خدمات ارائه ‌شده و جلوگیری از اضافه شدن به بدهی مشترکان، جلوگیری از ایجاد کارکرد و قطع ارتباط خطوط دیگر ثبت شده به نام مشترک مدیون در نظر گرفته شده بود.


 کشور برتر دنیا در تولید علم را بشناسید / صعود ایران به رتبه 22 دنیا


سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از جایگاه کشورهای مختلف دنیا در تولید علم خبر داد و ضمن معرفی کشورهای برتر گفت: با تلاش دانشمندان، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران، ایران در سال 2009 از نظر تولید علم به رتبه 22 ارتقاء پیدا کرده است.
جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ارتقای ایران به مرتبه 22 در تولید علم جهان غرورآفرین است، گفت: باید بدانیم که جایگاه ایران در سال 2008 در بین کشورهای جهان رتبه 27 و میزان تولیدات علمی آن در این سال 13 هزار و 610 مقاله بود از این رو پیش بینی می شود که با این نرخ رشد شاهد پیشرفت چشمگیری در ارتقای ایران در سال 2010 باشیم. 
 
وی افزود: در بین کشورهایی که ایران در بین آنها مقام 22 را به دست آورده است، چند کشور در گروه کشورهای در حال توسعه هستند که حضور آنها در عرصه جهانی تولید علم به ویژه در رتبه های بالاتر قابل تأمل است.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: هندوستان با تولید 45 هزار و 157 مقاله، برزیل با تولید 36 هزار و 26 مقاله و لهستان با تولید 22 هزار و 35 مقاله از جمله این کشورها به شمار می آیند.

وی اظهار داشت: تعداد تولیدات علمی دانشمندان ایرانی در سال 2009 میلادی 16هزار و 978مقاله است که در مجلات معتبر بین‌المللی به چاپ رسیده و ترکیه با تولید 25 هزار و 440 مقاله در سال مزبور مقام 18 جهان را از نظر تولید علم به خود اختصاص داده است. 

وی گفت: بعد از ترکیه کشورهای سوئد، لهستان و بلژیک به ترتیب با تولید 23 هزار و 374 مقاله، 22 هزار و 325 مقاله و 21 هزار و 102 مقاله در مرتبه های 19 تا 21 قرار دارند.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با اشاره به 5 کشور برتر در تولید علم افزود: آمریکا، چین، آلمان، انگلستان و ژاپن در سال 2009 به ترتیب با تولید 470 هزار و 877، 134هزار و 482، 115 هزار و 310 و 113 هزار و 277 مقاله به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را به خود اختصاص داده اند.

به گفته مهراد آمریکا به تنهایی 28 درصد تولید علم جهان را در دست دارد.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای فرانسه با 78 هزار و 742 مقاله، کانادا با 70 هزار و 670 مقاله، ایتالیا با 66 هزار و 547 مقاله، اسپانیا با 54 هزار و 580 مقاله و استرالیا با 48 هزار و 916 مقاله به ترتیب رتبه های 6 تا 10 جهان را از نظر تولید علم به خود اختصاص داده اند.

وی گفت: بعد از کشورهای یاد شده، هندوستان رتبه 11، کره جنوبی رتبه 12، هلند رتبه 13، برزیل رتبه 14، روسیه رتبه 15، سوئیس رتبه 16و تایوان رتبه 17 را از آن خود کرده اند.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری افزود: علیرغم برخی کاستی­ها مانند کمبود بودجه و اعتبارات پژوهشی در اختیار دانشگاهها و موسسات پژوهشی، عملکرد علمی ایران در سال 2009 بهتر شده است.

وی گفت: آهنگ رشد تولید علم در سال های اخیر تضمین شده و با قدری توجه بیشتر به بودجه های پژوهشی می توان برای آهنگ رشد بیشتر علم برنامه ریزی کرد.

مهراد اظهار داشت: در حال حاضر آهنگ رشد تولید علم ایران به حد یک درصد تولید علم جهانی رسیده و سهم ترکیه از کل  تولید علم جهان 1.5 درصد است.

سرپرست پایگاه استنادی علوم اسلام افزود: اسکاتلند و کشورهای اتریش، دانمارک، یونان، فنلاند، مکزیک و نروژ در رده های بعد از ایران قرار دارند. اسکاتلند که به طور مشخص و مجزا از کشور انگلستان مورد محاسبه قرار گرفته با تولید 16 هزار و 709 مقاله بعد از ایران در جایگاه 23 جهان نشسته است.
 

رتبه بندی کشورهای دنیا در تولید علم

1- آمریکا
2- چین
3- آلمان
4- انگلستان
5- ژاپن
6- فرانسه
7- کانادا
8- ایتالیا
9- اسپانیا
10- استرالیا
11- هندوستان
12- کره جنوبی
13- هلند
14- برزیل
15- روسیه
16- سوئیس
17- تایوان
18-ترکیه
19-سوئد
20-لهستان
21-بلژیک
22- ایران
23- اسکاتلند
.
.
.
اتریش
دانمارک
یونان
فنلاند
مکزیک
نروژ

 

تا رفتم اومد ...

 َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

سه شنبه 6/7/1389 - 19:13 - 0 تشکر 236205

گفتم جمع و جور توی این پست چند تا خبر بزارم

امیدوارم که بدردتون خورده باشه

تا رفتم اومد ...

 َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.