• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1264)
شنبه 2/5/1389 - 18:22 -0 تشکر 213986
نکاتی که باید در فصل گرما رعایت کنیم

با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و احتمال افزایش مسمومیت‌های غذایی و بیماری‌های واگیردار  ، رعایت نكات بهداشتی ذیل به همكاران محترم  توصیه میگردد :

Ø   از خریداری و مصرف محصولات لبنی و غذائی  فاقد مجوز و پروانه‌های بهداشتی یا محصولاتی كه بدون درج تاریخ تولید و انقضا و یا خارج از یخچال عرضه می‌شوند، جداً خودداری شود.  این دسته از مواد باید از منابع معتبر تهیه  و دارای مجوز ، پروانه‌  بهداشتی ، تاریخ تولید و انقضا بوده و تا  عرضه  به مشتری  در یخچال نگهداری ‌گردد.

Ø  ازخرید و  مصرف مواد غذائی بالاخص  ساندویچ‌هایی كه قبلاً از سوی دوره گردها تهیه شده یا در شرایط معمولی  نگهداری می‌شوند خودداری کنید.

Ø    از نگهداری مواد غذایی طبخ شده در شرایط نیمه گرم بین 20 تا 40 درجه سانتی‌گراد جداً خودداری شود .

Ø  همچنین از مصرف انواع مواد غذائی بالاخص  پروتئینی كه در خارج از یخچال نگهداری و اطمینان لازم از كنترل و نظارت بهداشتی آن وجود ندارد، خودداری نمائید.

Ø  بستنی‌هایی  را كه صرفاً در كارخانجات  معتبر تولید شده و در روی بسته‌بندی آن شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا مصرف  قید شده  خریداری كنید واز خرید  بستنی‌هایی كه غیر پاستوریزه و غیر بهداشتی  بوده یا در پیاده‌روها  از سوی دست فروشان یا  دوره گردها عرضه می‌شوند خودداری نمایید.

Ø  با توجه باینكه  شیرینی‌های تر و خامه‌دار به خصوص در فصل گرما باید   از هنگام تهیه تا مصرف در یخچال در دمای بین 2 تا 4 درجه سانتی‌گراد و در زمان محدود نگهداری شوند لذا از نگهداری  آنها در حرارت معمولی  بدلیل احتمال  ایجاد خطر مسمومیت غذایی باید خودداری نمایید.

Ø    سبزی ها و میوه‌ها حتماً باید قبل از مصرف ضدعفونی شوند.

Ø  بمنظور پیشگیری از انتقال بیماری‌های واگیردار،  شستشوی دستها پس از اجابت مزاج ، قبل و پس  از خوردن  غذا  الزامیست .

Ø  هرگز از مواد غذایی مانند: آب زرشك یا آلبالو، شربت های خاكشیر و این قبیل مواد كه توسط فروشندگان دوره‌گرد یا مراكزی كه در میان خیابان ها  و مجاور ترمینال هستند و عرضه می‌شود، استفاده نكنید.

Ø  از نوشیدن آب غیرمطمئن و مشكوك به آلودگی خودداری نمائید و به تابلوهای هشدار دهنده مرتبط با نوع  مصارف آب دقت كنید.

v      توجه مهم

فراموش نكنیم  بیش از 70 درصد  مسمومیتهای غذائی از منابع آلوده و سرویسهای عمومی عرضه كننده غیر بهداشتی ناشی میشود لذا در هنگام خرید و تامین  مواد غذائی مورد نیازمان از  منابع معتبر ،  باید به  مجوز ، پروانه‌  بهداشتی ، تاریخ تولید ، تاریخ انقضا ء مصرف ، شرایط  نگهداری،  و بسته بندی بهداشتی آنها نیز  توجه نمائیم .

 

شنبه 2/5/1389 - 23:50 - 0 تشکر 214117

توصیه های خوبیه/بایستی جدی گرفت

هر قدمی که از خداوند دور شوی،ده قدم از بشریت دور شده ای.

معاش خود را چنان تامین کن که باعث قطع معاش دیگری نشود.

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.