• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1558)
پنج شنبه 10/10/1388 - 16:7 -0 تشکر 173242
اثبات خس وخاشاک

شبکه ایران: ساعاتی پس از آنکه احمدی نژاد، رییس جمهور منتخب ملت در روز 24 خرداد امسال در اجتماع مردم تهران، همه 40 میلیون شرکت‌کننده در انتخابات را " بازیگر اصلی و ملت ایران" دانست و اغتشاشگران را "خس و خاشاک" نامید، جریان اصلاح طلب و برخی نمایندگان مجلس به این اظهارات واکنش منفی نشان داده و علیه رئیس جمهور اقدام به موضع گیری کردند.

آنان، سخنان رئیس جمهور را "توهین به حامیان کاندیداهای اصلاح طلب" تعبیر و به همین دلیل اقدام به تحریک هواداران خود کردند. حتی برخی نمایندگان از تریبون رسانه ملی، بخشی از ناآرامی ها را به این سخنان احمدی نژاد نسبت دادند.

تحریف گفته های احمدی نژاد و فضا سازی در این باره آنقدر گسترده شد که رییس‏جمهور رسما اعلام کرد که در تجمع میدان ولیعصر، نه هواداران دیگر کاندیداها که گروه کوچک آشوب طلبان را خس و خاشاک خوانده است.

بعد از مدتی هم علی اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتی دکتر احمدی نژاد، در این باره به ارائه توضیحاتی مفصلی پرداخت اما این سخنان هم بهانه را از دست افراطیون نگرفت.

با این حال پس از گذشت بیش از شش ماه از آن موضوع، احمد توکلی، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس و از منتقدان سرسخت دولت، همان سخنان رییس جمهور را تکرار کرد و دیروز به شبکه خبری العالم گفت که "ما از اصل مخالفت آشوبگران با جمهوری اسلامی تعجب نمی‌کنیم، این‏ها "خس و خاشاکی" بیشتر نیستند که از درون ملت پس زده می‌شوند و به خاطر این اقدام، حتما از سوی ملت و دولت محکوم خواهند شد. "

البته سخنان رئیس جمهوری درباره اغتشاشگران و خس و خاشاک بودن آنان، بسیار پیش تر از اظهارات توکلی و از زمان سردادن شعارهای انحرافی در روز قدس مشخص شد.

آشوبگران پس از ایجاد ناآرامی در روز 13 آبان، به یکباره هویت اصلی خود را به نمایش گذاشتند و پس از جسارت به امام راحل، اخیرا هم به قرآن و روز عاشورا اهانت کردند تا در خش و خاشاک بودن آنان تردیدی باقی نماند.

بر پایه همین رویکرد آشوبگران است که گفته می شود اگر همه مسئولان، از همان ابتدا حساب اغتشاشگران را از ملت 70 میلیونی ایران جدا می کردند و علیه تحلیل رئیس جمهور موضع گیری نمی کردند، هرگز شاهد چنین جسارت هایی به مقدسات ملت ایران اسلامی نبودیم.

چه خوشبخت است كسي كه با افتخار بگويد من يك تورك هستم

ne mutlu turkum diyene

شنبه 12/10/1388 - 10:37 - 0 تشکر 173650

در پی انتشار سخنان عسگراولادی ، جوانفکردر سایت شخصی خود نوشت:‌"چرا افراد خوش سابقه به دنبال بازگرداندن آب به همان جویی هستند که ملت ایران برای خشکاندن آن از جان خویش مایه گذاشته است؟ "

جوانفکر افزوده : یکی از مسائل تلخ پس از انتخابات به رفتار و مواضع قانون گریزانه نامزدهای شکست خورده باز می گردد که در یک هماهنگی پنهان و مشترک ، قاعده بازی را برهم زدند و فرصتی را فراهم آوردند تا دستگاه‌های جاسوسی دشمنان قسم خورده ملت ایران برای ماهی گرفتن از آبهایی که به دست خودی ها گل آلود شده بود ، عوامل جیره خوار و سرسپرده خود را به داخل ایران نفوذ دهند.

آقای احمدی‌نژاد با روشن بینی و درک صحیح از حوادث، خیلی زود به این حقیقت پی برد که ادعای تقلب در انتخابات و تاخت و تاز رقبای شکست خورده به رئیس جمهور منتخب ملت ، تنها یک بهانه است و آنها از این رهگذر ، اهداف دیگری را جست‌و‌جو می‌کنند لذا با هوشمندی و آرامی خود را از تیررس برخورد آنان کنار کشید تا فرصت بروز و ظهور آنچه سران و عوامل موثر فتنه در نهاد و سرشت خویش ، پنهان کرده بودند ، فراهم شود و چنین نیز شد.

مشاور رسانه ای احمدی نژاد گفت :‌ مهمترین سوء استفاده تبلیغاتی از سخنان رئیس جمهور با ریاکاری اصلاح طلبان و بی‌تدبیری آشکار طیفی از سیاسیون موسوم به اصولگرا صورت گرفت و آن هنگامی بود که آقای احمدی‌نژاد در مراسم جشن پیروزی خود در میدان ولی عصر تهران ، تلاش کرد تا میان رای دهندگان به نامزدهای رقیب با عوامل اغتشاش ، فاصله بیندازد و به این ترتیب زمینه برخورد جدی و فوری با آشوبگران فراهم شود.

او گفت : در انتخابات ، ۴۰ میلیون نفر خودشان بازیگر و تعیین کننده اصلی بودند حالا ۴ تا خس و خاشاک در این گوشه‌ها یک کاری می‌کنند. بدانید که این رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی آنها نخواهد گذاشت. این سخنان کاملا شفاف و روشن بیان شد و لفظ خس و خاشاک محدود به کسانی بود که اقدام به قانون شکنی و برهم زدن نظم عمومی می کنند.

به دنبال این سخنان، جریان نیرومند رسانه‌ای اصلاح طلب با انعکاس وارونه سخنان رئیس جمهور، تبلیغات مسموم و دروغینی به راه انداخت و آقای احمدی‌نژاد را متهم کرد که ۱۳ میلیون رای دهنده به میرحسین موسوی را خس و خاشاک نامیده است. آنها با این موج سازی گسترده و سنگین تبلیغاتی ، احساسات و عواطف رای دهندگان به نامزدهای شکست خورده را تحریک کردند تا از همراهی و همصدایی با معترضان فاصله نگیرند.

جوانفکر سپس برخی اصولگراها را به نوعی فریب خورده اصلاح طلبان در این زمینه دانست و مدعی شد :‌ قدرت رسانه‌ای اصلاح طلبان حتی بسیاری از مدعیان اصولگرایی را تحت تاثیر قرار داد ، به گونه‌ای که آنها بدون تحقیق در باره صحت و سقم مطالب ادعا شده ، به انتقاد از رئیس جمهور پرداختند. این انتقادات در حالی صورت گرفت که رئیس جمهور سرگرم انجام یک ماموریت خارجی بود و دستگاه اطلاع رسانی دولت نیز نتوانست پاسخ مناسبی به این تبلیغات بی‌اساس بدهد.

آقای احمدی توکلی نماینده محترم مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و از مدعیان اصلی اصولگرایی ، در زمره افرادی بود که رئیس جمهور را هدف تندترین انتقادات قرار داد. وی در گفتگوی زنده خود با شبکه ۵ سیما ، رئیس جمهور را متهم کرد که الفاظ و لحن وی یکی از دلایل ناآرامی‌ها بوده است.

توکلی گفت« باید بپذیریم ۱۴میلیون نفر به آقای احمدی‌نژاد رای نداده‌اند و اینها الان درست یا نادرست سوال دارند و احساس اهانت می‌کنند، اینها نه خس و خاشاک هستند و نه اراذل و اوباش.»
تکرار اینگونه سخنان از سوی طیف همفکران آقای توکلی از یک سو و تبلیغات دروغین و فریب کارانه رسانه‌های اصلاح طلب از سوی دیگر ، مانند بنزینی بود که بر روی آتش ریخته می‌شد زیرا نه فقط صدای اعتراضات بی اساس را بلندتر کرد ، بلکه فرصت تنفس دوباره‌ای برای عوامل اغتشاش بوجود آورد.

آقای حبیب‌الله عسگراولادی در آن هنگام ، درجه انتقاد از رئیس جمهور را به حدی بالا برد که او را به خاطر خس و خاشاک نامیدن اغتشاشگران ، خارج از بندگی خدا دانست و آقای قدرت علیخانی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، رئیس جمهور را متهم کرد که "مردم قهرمان تهران" را خس وخاشاک نامیده است.

آنچه رئیس جمهور منتخب ملت در همان روزهای اول حوادث پس از انتخابات در خشت خام می‌دید ، بسیاری از مدعیان دیروز و امروز ، اکنون پس از گذشت هفت ماه ، در آیینه می‌بینند و آن را فریاد می‌کنند. آقای احمد توکلی روز چهارشنبه نهم دی ماه و پس از حوادث دردناک روز عاشورا ، در مصاحبه با شبکه العالم گفت: ما از اصل مخالفت آنها (اغتشاشگران) با جمهوری اسلامی تعجب نمی‌کنیم ، اینها خس و خاشاکی بیش نیستند که از درون ملت پس زده می‌شوند و به خاطر این اقدام، حتما از سوی ملت و دولت محکوم خواهند شد.

جوانفکر در بخشی از این یادداشت تصریح کرد :‌ اکنون زمان پاسخگویی به این سووال مهم فرارسیده است که آیا به راستی و از همان روزهای اول ، امکان پیشگیری مقتدرانه از بروز خسارات وارده به کشور ، نظام و مردم وجود نداشت؟! آیا اغتشاشگران را باید تنها مقصرانی دانست که به واسطه رفتار قانون شکنانه شان ، باعث شدند امروز زبان بدگویی و جسارت دولتهای تبهکار غربی به روی نظام مردمسالار و مقتدر جمهوری اسلامی ایران باز شود؟ کسانی که رئیس جمهور منتخب مردم را به دلیل واقع بینی و درک صحیح‌اش از مسائل کشور ، مورد شدیدترین انتقادات و حملات قرار دادند ، آیا امروز از شجاعت کافی برای برعهده گرفتن مسوولیت رفتار و مواضع خود برخوردارند؟ به راستی چه سهمی از حوادث تلخ پس از انتخابات برعهده آنهاست ؟

اینک نقاب از چهره بسیاری از افراد فرو افتاده و تصویر روشنی از بازیگران در صحنه و حامیان و تدارک کنندگان پشت صحنه ، پیش روی مردم قرار دارد و البته برای آن نیز هزینه سنگینی پرداخت شده است. شفافیت اوضاع دیگر هیچ عذر و بهانه‌ای برای خواص باقی نمی‌گذارد. اینک فصل انتظار است. انتظار از کسانی که به واسطه رفتار و مواضع‌شان در دوران پس از انتخابات ، باید به پیشگاه ملت ایران عذر تقصیر بیاورند و دست کم مسوولیت شناسی خود را با برعهده گرفتن سهم خویش در حوادث پس از انتخابات ، نشان دهند.

انتظارها مربوط به خودی‌هاست و الا از کسانی که برای تصاحب مناصب قدرت ، حاضر شدند کشور را به آشوب بکشانند و بیشترین فرصت را برای سوء استفاده دشمنان ملت ایران فراهم آورند، انتظار نمی‌رود که به جبران رفتار و مواضع اشتباه خود بپردازند زیرا دشمنان انقلاب پیوندهای خود را با برخی از مدعیان اصلاحات ، آنچنان گره زده‌اند که حتی اگر آنان انگیزه‌ای برای بریدن از دشمن داشته باشند ، باز کردن این گره و گسستن پیوندهای زشت و خیانت بار آنان و بازگشت به دامان ملت ، با عبور از پلهایی که آنها در پشت سر خود ویران کرده‌اند ، سخت و ناممکن به نظر می‌رسد.

به راستی آیا تا به حال به این موضوع اندیشیده‌ایم که اگر مردم در انتخاب خود اشتباه می‌کردند و امروز آقای موسوی یا آقای کروبی عهده دار ریاست جمهوری شده بود ، چه سرنوشتی انتظار مردم را می‌کشید؟ چه تلخ است که افرادی در کشور به جای تکیه کردن بر حمایت ملت خویش به عنوان پشتوانه اصلی هرگونه پیشرفتی در سطح ملی و بین المللی ، به جایی برسند که جز مشتی تبهکار بین المللی ، کس دیگری را برای تکیه کردن ، در پشت سر خود نبینند!

چه خوشبخت است كسي كه با افتخار بگويد من يك تورك هستم

ne mutlu turkum diyene

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.