• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن روانشناسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
روانشناسي (بازدید: 3284)
يکشنبه 21/4/1388 - 15:14 -0 تشکر 131828
دردل مادری دروغگوو(ریشه دروغگویی فرزندان درجامعه )

به نام هستی بخش عالم

 

*سلام قولا من رب الرحیم*

 

دردل یک مادر دروغکووو را بخوانید

پسرم خیلی دروغ میگه نمیدونم چیکارش کنم بهش میگم مامان دروغ بده ،نگووووو...چرا دروغ میگی ..مگه نمیدونی دروغگو دشمن خداست

ولی بازم دروغ میگه اصلن راست گفتن بلد نیست ..بهش پول میدم برو مغازه ماست بیار ..برمیگرده تا بقیه پول رو هله هوله خریده

تو راه خورده ..بهش میگم کو بقیه پول؟؟؟؟؟؟؟!!!!! ..میگه ماست قیمتش بیشتر شده بود ....

خلاصه از دستش کلافه شدم...میزنمش بازم دروغ میگه ..نمیدونم چیکار کنم ...باید ببرمش پیش یک روانپزشک ..شاید بتونه راهی جلو پام بزاره....بنظر شما لازمه

ببرمش پیش یک روانپزشک ؟؟؟؟؟بهش گفتم :اره چرا نبری ...اما قبلش یک کاری کن ....چه کاری بگو؟...سعی کن ریشه دروغگویی فرزندت رو پیدا کنی

ببینی چرا دروغ میگه ...از دروغ گفتن چی عایدش میشه؟؟؟؟تا حالا ازش پرسیدی؟؟؟؟؟درحال حرف زدن بودیم که......

 

چشمتون روز بد نبینه ..محمد میزد ...فاطمه میزد ..این یکی میگفت مال منه ...اون یکی میگفت مال منه ....دعواشون بالا گرفت مامان رفت وسط ببینه چه

خبره !!!!دعوا سریک خودکار بود ..هردو مدعی بودند مال منه ...از آنجاییکه مامان این خودکارو خریده بود ...دروغگو لو وووورفت ...

اره بازم محمد دروغ گفت....محمد 8 سالشه فاطمه 12 سال .....محمد که شکست خورده بود زد زیر گریه ....شروع به زدن مامانش کرد .....اینجاش جالبه

گفت مامان چرا دروغ میگی خودکار مال خودمه ....من دروغگوووو نیستم ...درغگو خودتی ...اره خودت ...خودت به همه دروغ میگی ...به زن همسایه دروغ میگی

به دوست بابام دروغ میگی میگی خونه نیست درحالیکه بابا خونست.............خلاصه محمد هر چی بود گفت :ورفت تو اتاقش

یک نگاهی به مامان محمد کردم گفتم یک سوال میکنم ناراحت نمیشی ؟؟؟؟گفت بپرس ....گفتم :گفته های اخر محمد راست بود یا دروغ؟؟؟؟

 

چند لحظه ای ساکت شد بعدش گفت :راست میگه ..خب دروغ های من مصلحتیه ...اشکال نداره ....گفتم ریشه مشکل محمد پیدا شد....خودت دروغ میگی

اما با پیشوند دروغ مصلحتی ...محمد هم یاد میگیره ....بهترین پزشک خودت میتونی باشی سعی کن اول خودت دروغ رو ترک کنی حتی بقول خودت مصلحتیش

بعد بخودی خود محمد هم درست میشه .......

خب نظر شما چیه؟؟؟چرا ما دروغ میگیم بعد اسمش رو میزاریم مصلحتی !!!!!!؟؟؟؟؟؟اصلا ریشه دروغگویی چیه؟؟؟؟

دروغگویی چه مشکلاتی میتونه برای فرد وخانواده بدنبال داشته باشه .....از نظر روانشناسان درمان دروغگویی چیه؟؟؟؟چطور میشه این مرض رو درمان کرد؟؟؟

بیایید درباره دروغ ودروغگویی بحث کنیم چرا وقتی اسلام میگه دروغ بده ....ما مییایم اسم دروغ رو عوض میکنیم وبرامون عادی میشه (دروغ مصلحتی )

دیدگاه روانشناسان دراین باره چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

به همراهی شما در این بحث نیازمندیم ........

 

 

 وبلاگ من ....وبلاگ پيامبران رحمت

 

امام صادق(ع) فرمود:به دنبال مونسى بودم كه در پناه آن, آرامش پيدا كنم, آن را در قرائت قرآن يافتم.

يکشنبه 21/4/1388 - 15:48 - 0 تشکر 131831

گلهای عزیز با تشکر از مبحث خوبی که ایجاد کردی، من مایلم برای شروع زشتی دروغ را ازد دیدگاه اسلام در پاسخ شما ثبت کنم.

زشتى دروغ از دیدگاه اسلام

اصولاً در تعلیمات اسلامى به مسأله راستگویى و مبارزه با كذب و دروغ فوق العاده اهمّیّت داده شده است كه نمونه هاى آن را به طور فشرده و فهرست وار ذیلاً ملاحظه مى كنید:

1ـ راستگویى و اداى امانت: دو نشانه بارز ایمان و شخصیّت انسان است، حتّى دلالت این دو بر ایمان از نماز هم برتر و بیشتر است.

امام صادق (علیه السلام) مى فرماید: «نگاه به ركوع و سجود طولانى افراد نكنید، چرا كه ممكن است عادت آنها شده باشد، به طورى كه اگر آن را ترك كنند ناراحت شوند، ولى نگاه به راستگویى و امانت آنها كنید»

ذكر این دو با هم (راستگویى و امانت) به خاطر این است كه ریشه مشتركى دارند، زیرا راستگویى چیزى جز امانت در سخن نیست، و امانت همان راستى در عمل است.

2 ـ دروغ سر چشمه همه گناهان: در روایات اسلامى دروغ به عنوان «كلید گناهان» شمرده شده است. على(علیه السلام) مى فرماید: راستگویى دعوت به نیكوكارى مى كند و نیكو كارى دعوت به بهشت».

در حدیثى از امام باقر(علیه السلام) مى خوانیم: «خداوند متعال براى شرّ و بدى، قفلهایى قرار داده و كلید آن قفلها شراب است» چرا كه مانع اصلى زشتیها و بدى ها عقل است و مشروبات الكلى، عقل را از كار مى اندازد، سپس اضافه فرمود: دروغ از شراب هم بدتر است.

امام عسگرى (علیه السلام) مى فرماید: «تمام پلیدیها در اطاقى قرار داده شده، و كلید آن دروغ است».

رابطه دروغ و گناهان دیگر از این نظر است كه انسان گناهكار هرگز نمى تواند، راستگو باشد، چرا كه راستگویى موجب رسوایى اوست و براى پوشاندن آثار گناه معمولاً باید به دروغ متوسّل شود.

و به عبارت دیگر، دروغ انسان را در مقابل گناه آزاد مى كند، و راستگویى محدود.

اتّفاقاً این حقیقت در حدیثى كه از پیامبر(صلى الله علیه وآله) نقل شده كاملاً تجسّم یافته، حدیث چنین است:

شخصى به حضور پیامبر(صلى الله علیه وآله) رسید، عرض كرد: نماز نمى خوانم و عمل منافى عفّت انجام مى دهم، دروغ هم مى گویم! كدام را اوّل ترك گویم؟ پیامبر(صلى الله علیه وآله)فرمود: دروغ، او در محضر پیامبر(صلى الله علیه وآله) تعهّد كرد كه هرگز دروغ نگوید، هنگامى كه خارج شد، وسوسه هاى شیطانى براى عمل منافى عفت در دل او پیدا شد، امّا بلافاصله در این فكر فرو رفت، كه اگر فردا پیامبر(صلى الله علیه وآله) از او در این باره سؤال كند چه بگوید چنین عملى را مرتكب نشده است، این كه دروغ است واگر راست بگوید حدّ بر او جارى مى شود، و همین گونه در رابطه با سایر كارهاى خلاف این طرز فكر و سپس خوددارى واجتناب براى او پیدا شد و به این ترتیب ترك دروغ سرچشمه ترك همه گناهان او گردید.

3ـ دروغ سرچشمه نفاق است: چرا كه راستگویى یعنى هماهنگى زبان ودل، و بنابراین دروغ ناهماهنگى این دو است، و نفاق نیز چیزى جز تفاوت ظاهر وباطن نیست.

در آیه 78 سوره توبه مى خوانیم: «اعمال آنها نفاقى در دلهایشان تا روز قیامت ایجاد كرد، به خاطر این كه عهد خدا را شكستند و به خاطر این كه دروغ مى گفتند».

4ـ دروغ با ایمان سازگار نیست: این واقعیّت نه تنها در آیه مورد بحث، بلكه در احادیث اسلامى نیز منعكس است: در حدیثى چنین مى خوانیم: «از پیامبر پرسیدند: آیا انسان با ایمان ممكن است (گاهى) ترسو باشد، فرمود: آرى، باز پرسیدند: آیا ممكن است (احیاناً) بخیل باشد؟ فرمود: آرى، پرسیدند: آیا ممكن كذّاب و دروغگو باشد؟ فرمود: نه» چرا كه دروغ از نشانه هاى نفاق است و نفاق با ایمان سازگار نیست.

و نیز به همین دلیل این سخن از امام على(علیه السلام) نقل شده است: «انسان هیچ گاه طعم ایمان را نمى چشد تا دروغ را ترك گوید، خواه شوخى باشد یا جدّى».

5 ـ دروغ نابود كننده سرمایه اطمینان است: مى دانیم مهمترین سرمایه یك جامعه، اعتماد متقابل واطمینان عمومى است. و مهمترین چیزى كه این سرمایه را به نابودى مى كشاند دروغ و خیانت و تقلّب است، و یك دلیل عمده بر اهمّیّت فوق العاده راستگویى و ترك دروغ در تعلیمات اسلامى همین موضوع است.(1)

حال با توجّه به این كه دروغ چقدر در اسلام قبیح است، از آن جایى كه بیشتر قوانین كلّیه در بعضى موارد تخصیص خورده اند، در بعضى از موارد انسان مى تواند از دروغ استفاده نماید، و از جمله مصادیق آن همین روایت است كه در عنوان بحث آمده كه پیامبر خطاب به على (علیه السلام)فرمود:

اى على در سه جا دروغ نیكوست: میدان جنگ (براى تصعیف روحیه دشمن و تقویت نیروهاى خودى)، وعده به زن و اصلاح بین مردم.

1. تفسیر نمونه، ج 11، ص 412  

دل دریای من بی تو مرداب است

 

يکشنبه 21/4/1388 - 16:10 - 0 تشکر 131838

دروغ گوهای مرضی:

فرایند دروغ گویی از سن 4 تا 5 سالگی آغاز می شود، یعنی همان زمانی كه كودك، نسبت به استفاده از زبان، آگاهی پیدا می كند. البته دروغ كودكان، معمولا بی ضرر و صرفا به قصد رهایی از مخمصه یا رسیدن به آن چیزی است كه دوست دارند داشته باشند. اما در میان بزرگسالان، اگر دروغ های مصلحتی را كنار بگذاریم، به اشخاصی برمی خوریم كه خیلی زیاد و در مسائل كوچك و بزرگ، دروغ می گویند. روان شناسان به این افراد می گویند: دروغ گوهای مرضی.
دروغ گوهای مرضی، دروغ می گویند تا در خیال خودشان از حریمشان محافظت كنند، دوست داشتنی و موجه به نظر برسند، به منافع مادی یا اجتماعی بیشتری دست پیدا كنند و یا این كه از مجازات فرار كنند. البته در بیشتر مواقع، آن هایی كه از چنین افرادی دروغ می شنوند، خودشان تا درجاتی متوجه اند كه فرد مقابل شان دارد دروغ می گوید و چه بسا كه دلشان هم برای آن فرد بسوزد كه چرا چنین ذهن بیماری دارد.
دستة دیگری از دروغ گوها هستند كه حساب شده، عامدانه و برای كسب منافع شخصی، دروغ می گویند و این كار را هم زیاد و به صورت حرفه ای انجام می دهند. روان شناسان، این افراد را جزو شخصیت های ضداجتماعی طبقه بندی می كنند. این گروه معمولا زیاد سر و كارشان به پلیس، دادگاه و زندان می افتد. دروغ گویی معمولا با گذشت زمان، بدتر و بدتر می شود. چرا كه اصل بر این است كه وقتی آدم یك دروغ می گوید، بعدها ناچار می شود كه برای رفع و رجوع آن دروغ، دروغ های بیشتری بگوید.



۲ تمرین حقیقت:
چرا؟ اصلا چرا دروغ می گوییم؟ روان شناسان، برخی از مهم ترین دلایلی را كه باعث می شود دروغ بگوییم، این گونه فهرست می كنند:
می خواهیم از درگیری پرهیز كنیم.
نمی خواهیم باعث خشم یا صدمة كسی بشویم.
نمی خواهیم احساسات كسی را جریحه دار كنیم.
می خواهیم كسی را تخریب یا روحیه اش را تضعیف كنیم.
می خواهیم احترام و تحسین دیگران را جلب كنیم.
دوست داریم به قدرت بیشتری برسیم.
نمی خواهیم با حقیقت تلخی دربارة خودمان مواجه شویم.
دوست نداریم به اشتباهات مان اعتراف كنیم.
می خواهیم فعلا روی قضیه ای را بپوشانیم، به این امید كه شاید بعدا اوضاع، بهتر شود.
جالب این كه خیلی از مواقع، ممكن است نیت شخص دروغ گو هم خیرخواهانه باشد، هر چند كه دروغ گویی در اكثر مواقع، ریشه در خود شخص و خودخواهی شخص دروغ گو دارد.
اما سؤال مهم تر، این است كه آیا می توانیم با یادگیری و تمرین مهارت های ویژه ای، خودمان را مقید كنیم كه همیشه و تحت هر شرایطی، حقیقت را بگوییم و از دروغ گویی خودداری كنیم؟ پاسخ روان شناسان، این است كه بله، این كار در بیشتر مواقع امكان پذیر است، اما به تمرین و ممارست نیاز دارد. باید یاد بگیریم الگوهای فرار از حقیقت را كه در ذهنمان شكل گرفته، كم كم از بین ببریم تا بتوانیم نوعی رابطة سالم و احترام آمیز را با مخاطبان مان سر و شكل بدهیم.



3 تغییر ذهنیت:
با فرض این كه شخص دروغ گو از نظر روانی دچار مشكل حادی نیست، روان شناسان می گویند كه دروغ گو به خاطر فقدان مهارت، دست به نوعی انتخاب اشتباه می زند و از بین راست و دروغ، دروغ را انتخاب می كند تا به زعم خودش، شرایط را به نحو مؤثری مدیریت كرده باشد. دروغ گویی های بی خطر یا كم خطر نیز در بیشتر موارد، صرفا ریشه در یك تنبلی ذهنی دارد و به شكل یك عادت غلط در روح و روان شخص دروغ گو رسوخ می كند.
روان شناسان اعتقاد دارند برای كسی كه به دروغ گویی عادت كرده، بهتر این است كه اول از همه، ذهنیت (mindset) خودش را تغییر بدهد تا بتواند راست گویی مهارتی (skillful honesty) را بیاموزد و به كار ببندد.



۴ تصمیم عجولانه، ممنوع:
چه چیزی باعث می شود ما به این فكر بیفتیم كه دروغ گفتن، بهترین راه حل در وضعیت موجود است؟ چه ترسی در پشت این انتخاب اشتباه، پنهان شده است؟ ترس از این كه اشتباه كرده باشیم؟ ترس از این كه دیگران از ما خوششان نیاید؟ ترس از این كه قادر نباشیم حقیقت را در قالبی محترمانه، قابل پذیرش و قابل تحمل عرضه كنیم؟
چرا فكر می كنیم كه دروغ در شرایط خاصی می تواند نتیجة خوبی به همراه داشته باشد؟ و...
سؤالات بالا را به دقت بررسی كنید و دربارة پاسخ هایتان عادلانه قضاوت كنید. وقتی انگیزه های دروغ گویی تان معلوم شد، بهتر می توانید خودتان را مجهز كنید تا اگر دوباره سر و كلة میل به دروغ گویی پیدا شد، آن را از سر راه بردارید.
اما قبل از این كه بخواهید كاری بكنید یا عكس العملی از خودتان نشان بدهید، تمام گزینه های احتمالی را بررسی كنید. دروغ گویی در خیلی از موارد، نتیجة تصمیم گیری های عجولانه و عاری از تدبیر است. وقتی متوجه شدید كه دارید دروغ سر هم می كنید، مكث كوتاهی بكنید و از مخاطب خودتان اجازه بخواهید تا بار دیگر، سؤال او و شرایط و موضوع مورد بحث را بررسی كنید. شاید زمان، این اجازه را به تان بدهد كه سر و سامانی به افكار تان ببخشید. در همین زمان می توانید در كنار بررسی مسأله، نیت و انگیزة خود تان را نیز ارزیابی كنید.ذهنتان را متوجه شخص یا جملة قصاری كنید كه شما را به راست گویی دعوت می كند. چه بهتر كه پیشاپیش، مجموعه ای از این نوع جملات سودمند و پرمغز فراهم كرده باشید یا پیشاپیش، فهرستی از كسانی را كه دوستشان دارید و مورد احترام تان هستند، گردآورده باشید. صادقانه از خودتان بپرسید كه در شرایط كاملا واقع بینانه، اگر راستش را بگوییم، بدترین اتفاقی كه ممكن است بیفتد، چیست؟



۵ درك طرف مقابل:
تصور كنید شما باعث شده اید موقعیتی متفاوت از آن چه كه باید، به وجود بیاید و فرض كنید كه شما مسبب این وضع نابهنجار بوده اید. اگر فكر می كنید كه شاید با بحث بتوانید به یك درك متقابل برسید و تلخی حاصل از ابراز حقیقت را بگیرید، بهتر است از این نوع عبارات و جملات استفاده كنید:
شاید این حرفی كه می خواهم بزنم، درست نباشد، اما لطفا صبور باشید...
برداشت من این است كه... آیا شما هم چنین برداشتی دارید؟
می دانم كه شاید اشتباه كرده باشم، اما می خواهم شما هم بدانید كه...
سعی كنید حتما نشان بدهید كه احساس طرف مقابل را درك می كنید. مثلا ابتدا بگویید: من درك می كنم كه تو عصبانی هستی و... و سپس نظر خودتان و در صورت امكان، راه حل های پیشنهادی تان را ارائه دهید. سعی كنید احساستان را به نوعی در كلام، لحن و رفتار خودتان به مخاطب منتقل كنید: من هم از این كه فلان كار، رأس زمان مقرر تمام نمی شود، واقعا ناراحتم. شما می توانید این ناراحتی را در صدا و چهرة من ببینید... سپس توضیح بدهید كه قصدتان این نبوده و سریع نتیجه گیری كنید كه: الان می خواهم در حضور شما برنامه ای تنظیم كنم كه هر چه سریع تر، كار تكمیل شود. و دقیقا مشخص كنید كه كدام بخش از گفته هایتان واقعیت است و كدام بخش، تصورات و نظرات شماست. اگر این كار را نكنید، ممكن است كم كم به سراغ جعل واقعیت و نهایتا سراغ دروغ گویی بروید.

دل دریای من بی تو مرداب است

 

دوشنبه 22/4/1388 - 8:41 - 0 تشکر 132014

به نام هستی بخش عالم

*سلام قولا من رب الرحیم*

رزگل عزیز مطالب خیلی خوبی گذاشتید ...اما اگر تونستید نکات مهم این مطالب رو هم بزارید این حجم زیاد اطلاعات خودندن کاملشون برای

همه امکان پذیر نیست اگر خلاصه ونکته بندی کنید بهتر میشه استفاده کنیم

باتشکر

 

 وبلاگ من ....وبلاگ پيامبران رحمت

 

امام صادق(ع) فرمود:به دنبال مونسى بودم كه در پناه آن, آرامش پيدا كنم, آن را در قرائت قرآن يافتم.

دوشنبه 22/4/1388 - 10:43 - 0 تشکر 132066

 با تشکر از گلهای عزیز از این که مطلب من مورد توجه و تایید شما قرار گرفت.

من سعی می کنم در پاسخ دیگری نکات برجسته دو پاسخ قبلی را ثبت نمایم.

دل دریای من بی تو مرداب است

 

دوشنبه 22/4/1388 - 10:58 - 0 تشکر 132072

به هر حال از دیدگاه روانشناسی بچه هایی که علاقه زیادی به دروغ گفتن دارند و مکرر به این امر ناپسند اقدام می کنند صرفنظر از این که این اشتباه، گناه بزرگی محسوب می شود به دنبال آن هستند که خود را در مقابل والدین و بزرگترها مطرح نموده و جلب توجه نمایند. به همین دلیل اکثرا حتی به گفتن دروغ های بزرگ و حتی در اصطلاح عموم گفتن دروغ شاخدار اقدام می نمایند. به هر حال یکی از راههای جلوگیری از دروغ گفتن بچه آن است که رابطه ای صمیمی و تنگاتنگ با کودک خود داشته باشیم و همواره در تمام مسائل به او توجه داشته باشیم. این امر سبب می شود که دیگر کودک برای جلب توجه متوسل به گفتن دروغ نگردد.

یکی دیگر از دلایلی که کودکان متوسل به دروغ گفتن می شوند آن است که در مورد کاری که انجام داده اند، فکر می کنند شاید والدین آنرا نپسندند. پس برای جلوگیری از تنبیه و یا مذمت و نکوهش خود از جانب والدین و یا بزرگترها اقدام به دروغ گفتن می نمایند و مثلا از اقرار به این که آن کار را انجام داده اند امتناع می کنند و یا انجام آن امر را بر گردن فرد یا کودکی دیگر می اندازند. 

دل دریای من بی تو مرداب است

 

دوشنبه 22/4/1388 - 11:2 - 0 تشکر 132073

آیا می توانیم با یادگیری و تمرین مهارت های ویژه ای، خودمان را مقید كنیم كه همیشه و تحت هر شرایطی، حقیقت را بگوییم و از دروغ گویی خودداری كنیم؟ پاسخ روان شناسان، این است كه بله، این كار در بیشتر مواقع امكان پذیر است، اما به تمرین و ممارست نیاز دارد. باید یاد بگیریم الگوهای فرار از حقیقت را كه در ذهنمان شكل گرفته، كم كم از بین ببریم تا بتوانیم نوعی رابطة سالم و احترام آمیز را با مخاطبان مان سر و شكل بدهیم.

روان شناسان، برخی از مهم ترین دلایلی را كه باعث می شود دروغ بگوییم، این گونه فهرست می كنند:
1- می خواهیم از درگیری پرهیز كنیم.
2- نمی خواهیم باعث خشم یا صدمة كسی بشویم.
3- نمی خواهیم احساسات كسی را جریحه دار كنیم.
4- می خواهیم كسی را تخریب یا روحیه اش را تضعیف كنیم.
5- می خواهیم احترام و تحسین دیگران را جلب كنیم.
6- دوست داریم به قدرت بیشتری برسیم.
7- نمی خواهیم با حقیقت تلخی دربارة خودمان مواجه شویم.
8- دوست نداریم به اشتباهات مان اعتراف كنیم.
9- می خواهیم فعلا روی قضیه ای را بپوشانیم، به این امید كه شاید بعدا اوضاع، بهتر شود.


جالب این كه خیلی از مواقع، ممكن است نیت شخص دروغ گو هم خیرخواهانه باشد، هر چند كه دروغ گویی در اكثر مواقع، ریشه در خود شخص و خودخواهی شخص دروغ گو دارد.


دل دریای من بی تو مرداب است

 

دوشنبه 22/4/1388 - 12:22 - 0 تشکر 132102

به نام هستی بخش عالم

*سلام قولا من رب الرحیم *

با تشکر از رز گل عزیز ......روانشناسان نمیخواند نظر بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟منتظریماااااااا

 

 وبلاگ من ....وبلاگ پيامبران رحمت

 

امام صادق(ع) فرمود:به دنبال مونسى بودم كه در پناه آن, آرامش پيدا كنم, آن را در قرائت قرآن يافتم.

دوشنبه 22/4/1388 - 15:19 - 0 تشکر 132144

با تشکر از گلهای عزیز که این بحث رو شروع کردید

لازم به توضیح است که من مطالبی که در جواب شما دوست عزیز ارائه دادم با جستجو در اینترنت و از چندین منبع بوده که یکی از آنها از سایت آیت الله مکارم شیرازی و از تفسیر نمونه بوده است و دیگری هم از سایتی که درباره روانشناسی دروغ بوده برگرفته شده است. ضمنا یکی از پاسخ ها با نظر کارشناس روانشناسی که دوست من هست ارائه گردیده و من درج کرده ام. به هر حال درباره این موضوع مهم که گریبانگیر اکثر جوانان نسل ما شده است جستجو کردم و این مطالب را زدم چون خودم هم علاقه داشتم و از دروغ گفتن، دروغگو و هر چیزی که با حقیقت کوچکترین مغایرتی داشته باشد شدیدا متنفرم.

دل دریای من بی تو مرداب است

 

دوشنبه 22/4/1388 - 16:8 - 0 تشکر 132163

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

ببخشید یه سوال داشتم؛ این که نوشتین پسرم دروع میگه، مگه دخترا دروغ نمیگن و دروغ مختص پسرا هست؟!

سربلند و پیروز باشین...

التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
دوشنبه 22/4/1388 - 17:45 - 0 تشکر 132206

الهی به امید تو

---

سلام.

خب قطعا دروغ گفتن فقط مختص شازده پسرها نیست.

من فکر می کنم ایراد جزئی ای توی تیتر مطلب وجود داره.البته این تیتر اشاره ی مستقیمیه به مثالی که در ادامه ی تاپیکشون گفتن داره و به اون آقا محمد کذایی برمی گرده ولی خب از نظر من بهتره که تیتر به "فرزندم (کودکم) خیلیییی دروغ می گه" تغییر پیدا کنه.

Mamal92 عزیز،دوست داریم بیشتر از اینا شاهد حضورتون باشیم.

یاعلی

The Answer To My Heart Is Peace,Love And Humanity 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.