• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 822)
يکشنبه 3/3/1388 - 11:13 -0 تشکر 115519
خط قرمز شما چیست آقای موسوی؟

 
رئیس جمهور در جمع خبرنگاران داخلى و خارجی:
خط قرمز دولت نهم منافع ملت است نه شوراى امنیت
سرویس سیاسی -روزنامه کیهان
دکتر محمود احمدی نژاد عصر روز شنبه در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی خود با خبرنگاران به پرسش های گوناگون آنان در مورد مسائل داخلی و خارجی پاسخ داد. رییس جمهور در ابتدای سخنان خود با تبریک سوم خرداد و سالروز آزاد سازی خرمشهر ملت ایران را دارای ظرفیت های عظیمی خواند که می تواند کارهای بزرگ انجام دهد.
در مناظره با کاندیداها جواب تخریب ها را خواهم داد
دکتر محمود احمدی نژاد در در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی درخصوص علت این همه تخریب و انتقاد به دولت سوال کرد اظهار داشت: کسانی که دولت را با هجمه های سنگین تخریب می کنند به اعتقاد من دو خطا مرتکب می شوند. اول اینکه طبق قانون انتخابات کسی حق ندارد نامزدهای انتخابات را تخریب کند و تخریب جرم است. و دوم بسیاری از اتهاماتی که اینها به دولت نهم وارد می کنند بعدا نمی توانند آن را اثبات کنندوی گفت: البته ما پاسخ های بسیار روشن و متقنی برای این تخریب ها و انتقادات داریم که ان شاءالله در مناظره با نامزدها بسیاری از آنان را تشریح خواهم کرد. وی با انتقاد از تخریب ها و هجمه های بی امانی که توسط مخالفان دولت نهم صورت می گیرد افزود: برخی از آنان جوری حرف می زنند که گویی یک کشور شسته و رفته و تمیز را تحویل ما داده اند. احمدی نژاد اظهار داشت: پرونده مدیریتی همه آنان روشن است البته من علاقه نداشتم این موضوع باز شود اما آنان جوری رفتار می کنند که ما مجبور خواهیم شد برای تنویر افکار عمومی این موضوع را تشریح کنیم.
اقتصاد ایران در مقایسه با بقیه جهان با ثبات است
خبرنگاری با اشاره به نرخ تورم، افزایش شکاف طبقاتی، موجودی حساب ذخیره از رئیس جمهور پرسید که شما چگونه از پیشرفت اقتصادی ایران خبر می دهید؟ احمدی نژاد پاسخ داد ما عمیقا معتقدیم که وضع اقتصاد امروز ایران با ثبات و مناسب است و البته این به معنای عدم وجود مشکلات نیست. وی با بیان اینکه وضعیت اقتصاد کشور در مقایسه با اقتصاد جهانی مشخص می شود، تصریح کرد: اکنون در همه جای دنیا اقتصاد شان دارای رشد منفی است اما در ایران رشد بالای 5 و 6 درصد را داریم و در حال تجربه کردن آن هستیم. از سال 84 تا 87 نیز متوسط نرخ رشد 6.2 درصد را تجربه کردیم که این یک شاخص قوی است؛ همین امروز ما یک کارخانه فولاد را افتتاح کردیم و می بینید که تقریبا همه کارخانجات فولاد دنیا با کاهش تولید مواجه شدند. اما ما حتی با افزایش تولید فولاد مواجه هستیم و در همه بخش ها اینگونه است و این به معنای حرکت رو به رشد اقتصاد ایران است.
احمدی نژاد در باره تورم نیز اظهار داشت: مقایسه نرخ تورم در متوسط چهار سال گذشته با متوسط چهار سال اول دولت های قبل نشان می دهد که متوسط نرخ تورم در طول چهار سال در این دولت کمتر بوده و ممکن است که در مقطعی به 25 درصد رسیده باشد، اما  به وجود آمدن آن هم ربطی به سیاست های این دولت ندارد بلکه ناشی از تورم سنگین جهانی بود به گونه ای که کالاهای واسطه ای و سرمایه ای که وارد کشور می شد، 25 و کالاهای مصرفی 36 درصد افزایش قیمت داشته است، ضمن اینکه سهمیه بندی بنزین نیز اجرا شد و خود وضع کنندگان طرح سهمیه بندی جزوه و تحلیل داده بودند که انجام این کار حداکثر 15 واحد درصد به نرخ تورم اضافه می کند که البته ما با این روش سهمیه بندی بنزین موافق نبودیم، اما این امر به صورت قانون درآمد و اجرا شد. حال این میزان تورم که پنج درصد بود با شش درصد تورم جهانی حساب کنیم و از  25 درصد تورم کم کنیم، تورم به کمتر از  14 درصد می رسد.
دیگران برای من تصمیم
نمی گیرند
خبرنگاری از رئیس جمهور پرسید در صورت پیروزی در انتخابات آیا تغییراتی در کابینه خواهید داشت و آیا آقای مشایی که گفته می شود برخی اصولگرایان خواستار کنار گذاشتن آن هستند نیز تغییر می دهید؟ رئیس جمهور پاسخ داد من مشغول ارزیابی کار همکارانم هستم و هر تصمیمی که به نفع ملت باشد، اتخاذ خواهم کرد؛ کسی که دیگران برایش تصمیم بگیرند، رئیس جمهور خوبی نخواهد بود.
تعهد ما کابینه 70 میلیونی بود
رئیس جمهور در ادامه نشست خبری خود، در پاسخ به خبرنگاری که پرسید «شما در ابتدای روی کار آمدن بحث کابینه  70 میلیونی را مطرح کردید، اما این انتقاد از طرف اصولگرایان مطرح شده که از این ظرفیت استفاده نکرده اید» اظهارکرد: ما تعهدمان به  70 میلیون ملت ایران بوده و نه به حزب، گروه و یا دسته ای؛ کابینه دولت نهم متعلق به توده های مردم است و این امر آشکار است. رییس جمهور معنای کابینه  70 میلیونی را لحاظ شدن منافع همه ی ملت ایران در تصمیم گیری ها عنوان کرد و افزود: کابینه  70 میلیونی به این معناست که به یک اندازه به شهرها و مناطق توجه شود و البته نقاطی که کمتر توسعه یافته بیشتر مورد توجه باشد. امروز دولت در همه جا حضور فعال دارد و کابینه نیز هیچ کدام از سران احزاب و گروه ها نیستند و مردمی عادی و البته متخصص هستند. احمدی نژاد گفت: خدمتگزاری اعضای کابینه تا حد زیادی محقق شده است.
کسی نمی تواند برای ایران
زمان تعیین کند
احمدی نژاد در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگاری که پرسید «اوباما بحث ایران را به بعد از انتخابات موکول می کند، به نظر شما ایشان منتظر چه تغییری هستند؟» گفت: بعید می دانم ایشان منتظر تغییر در ایران باشند، بلکه دنیا منتظر تغییر در رفتار آمریکاست و آنها نمی توانند زمانی را به ملت ایران تحمیل کنند، انتخابات بهانه  خوبی است برای آنها که بگویند الان وقتش نیست و بگویند بعد از انتخابات. ما هم می پذیریم. اگر بناست بحث هایی بین  1+5 بشود خیلی خوب است که بعد از انتخابات باشد و فکر می کنیم که به نفع ملت ایران است که آن بحث ها آن زمان انجام شود. رییس جمهور اظهار کرد: ما بسته ی پیشنهادی خود را آماده کرده ایم و به زودی برای آن ها خواهیم فرستاد و بر مبنای اصول روشنی که مورد قبول همه ی عقلاست بحث های خود رابا  1+5 دنبال می کنیم.
حمله نظامی به تاریخ
پیوسته است
رییس جمهور در ادامه نشست مطبوعاتی خود در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه «در سیاست خارجی عملکرد دولت خود را چگونه می بینید» گفت: یکی از ارکان مهم دولت مدیریت سیاست خارجی است. شما ذهن خود را به چهار سال قبل برگردانید و ببینید ما چهار سال قبل در چه شرایطی بودیم و امروز در چه شرایطی بسر می بریم. در دولت قبل سیاستی تحت عنوان تنش زدایی دنبال شد، در افغانستان همکاری کامل با ناتو صورت گرفت اما اولین کشوری که کنار گذاشته شد ایران بود و گفتند 500 میلیون دلار بدهید تا افغانستان را بازسازی کنیم. احمدی نژاد گفت: در موضوع عراق نیز سراغ ایران آمدند و موضوع هسته ای را بهانه کردند و نتیجه سیاست تنش زدایی این شد که همه تاسیسات هسته ای ما را پلمپ کردند. رییس دولت نهم خاطرنشان کرد: در آن سند نوشته بودند داوطلبانه تعلیق کنید اما داوطلبانه ای که الزام آور است یعنی فعالیت نکنید مگر رضایت 3 کشور خودخواه جلب شود. وی افزود: حتی در دولت قبل در درون دولت از موضوع نظارت بر انتخابات از خارج از کشور استقبال شد. وی با اشاره به سیاست تنش زدایی پس از جنگ تحمیلی گفت: در آن زمان نیز قانون تحریم داماتو تمدید شد و ده ها قطعنامه به بهانه نقض حقوق بشر علیه ایران صادر شدما به دنبال سیاست خارجی فعال و اثرگذار بوده ایم و با تکیه بر منابع ذاتی اقتدار ملی، سیاست خارجی خود را پیش برده ایم و همین کسانی که امروز به دنبال گفت وگو با ایران هستند و می گویند باید بنشینیم و مسائل را بررسی کنیم، در آن زمان می گفتند باید ایران را از صحنه ی جغرافیا حذف کنیم؛ چنان که روزانه ما را به حمله  نظامی تهدید می کردند و من فکر می کنم مقایسه ی این دو وضعیت نشان دهنده  اثر سیاست خارجی ماست. وی گفت: ما معتقدیم هر کس در خانه ی خود بنشیند که از دشمن استقبال کند، طعم ذلت را می چشد؛ اما این دولت با کمترین هزینه بلکه هزینه نزدیک به صفر، اهداف بلند سیاست خارجی خود را محقق کرد و در دو جبهه موفق بود. رییس جمهور افزود: جبهه  اول این بود که دولت به پشتوانه ملت، دشمنانی را که گستاخانه در طول این 30 سال نسبت به ملت ایران بی ادبی و ادعاهای گزاف می کردند، به جایگاه خود برگرداند و سر جایشان بنشاند، در عرصه  دوم نیز ساز و کارهای ظالمانه  قدرت های زورگو را از کار انداخت که این بزرگ تر از اولی است. احمدی نژاد اظهار کرد: دیپلماسی ما در طول این چهار سال عرصه  دومی را که اشاره کردم، هدف قرار داد و کاری که آنها اکنون می کنند دفاع از ساز و کاری است که قبلا طراحی کرده اند و دیگر قادر نیستند ما را تهدید کنند، منظورم تهدید و حمله  سیاسی است؛ چرا که حمله  نظامی به تاریخ پیوسته است. احمدی نژاد هم چنین  گفت: دیپلماسی به معنای تن دادن به معادلات جهانی نیست؛ معادلاتی که مستکبران آن را نوشته اند و اگر کسی بخواهد بر اساس این معادلات وارد عرصه  جهانی شود، نتیجه  آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود. ملت ایران معادلات جدیدی نوشت و در دنیا جاری کرد؛ معادلاتی که بر پایه عدالت و ارزش های انسانی تعریف شده است.
20 سال از ترس قطعنامه
عقب نشینی شد
احمدی نژاد به بازدید تاسیسات هسته ای در سال های آغازین ریاست جمهوری خود اشاره کرد و گفت: آنجا از اینکه اره برقی را پلمب کرده بودند متاثر شدم. وی گفت: 20 سال از ترس اینکه قطعنامه صادر کنند عقب نشینی شد و آنها جلو آمدند. احمدی نژاد خاطرنشان کرد: ابتدای تشکیل دولت نهم گفتم که توپ اینها خالی است و هیچ کاری نمی توانند بکنندوی برخی ترتیبات امنیتی تحمیل شده بر ایران را ذلت بار خواند و گفت: ماموران آژانس می توانستند هر زمان، هر نقطه و بدون اطلاع بازرسی کنند و این تحلیل در دولت نهم باطل شد. احمدی نژاد افزود: زمانی پروتکل الحاقی را بدون تصویب مجلس در این کشور اجرا کردند. وی با بیان اینکه یک بار برای همیشه در برابر قطعنامه ها ایستادیم گفت: حداکثر این بود که به دولت توهین شد که نمی تواند اقتصاد را اداره کند، اما اقتصاد آنان کجا و اقتصاد ما کجا؟ وی با طرح این پرسش که امروز چه کسی می تواند ایران را تهدید کند تاکید کرد: برای برخی، خط قرمز قطعنامه های شورای امنیت بود ولی برای ما خط قرمزی جز منافع ملی وجود ندارد. وی گفت: ما 200 هزار شهید دادیم چرا 4 کشور زورگو باید همه چیز را بر کشورها تحمیل کنند. احمدی نژاد با اشاره به اصرار کشورهای 1+5 برای گفت و گو با ایران اظهار داشت: یک ماه و نیم قبل نامه دادند و ما هم پاسخ دادیم و گفتیم از گفت و گو استقبال می کنیم اما بخش هایی از نامه شما بی ادبانه است.
صدا و سیما از من خواست پخش فعالیت های روزانه دولت را کمرنگ کنیم
احمدی نژاد در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه ی خبر مبنی بر این که «نظرتان در مورد برنامه های صدا و سیما درباره کاندیداها چیست؟» گفت: من مطلبی را می گویم که نقد به صدا و سیما نیست، می خواهم شرایط را بگویم که چه کسانی باید ادعا کنند ولی ادعا نمی کنند و ساکتند، ولی عده ای دیگر ادعا می کنند. دو دوره  قبل را در ذهن خود بیاورید. دولتی مستقر بود و رییس دولت برای دور دوم نیز کاندیدا بود، شما ببینید در دوره ی قبل مجموعه  تبلیغات به چه شکل بود. وی گفت: بالاخره دولتی که مستقر است کار می کند، زیر بار مسوولیت است و در معرض سوالات قرار دارد. احمدی نژاد گفت: حتی یادم هست در سه چهار دوره  قبل که دولتی مستقر بود و رییس دولت نیز کاندیدا بود، عملکرد دولت به صورت مفصل از تلویزیون پخش می شد. برخی اعتراض کردند چرا این گونه مفصل برنامه ها و عملکرد دولت پخش می شود، آن فرد که کاندیدا بود گفت چرا نباید عملکرد دولت به صورت مفصل پخش شود و اکنون باید این عملکرد پخش شود و مردم بدانند دولت چه کرده است. رییس جمهور گفت: اکنون بیش از سه ماه است که به بهانه ی انتخابات و تبلیغات انتخاباتی و خارج از زمان قانونی عده ای فعالیت تبلیغاتی کرده اند و نوک تیر حملات آنها به سمت دولت بوده است. دوستان در صدا و سیما گفتند اگر کامل عملکرد دولت و خبرهای روزانه  دولت را بخواهیم پخش کنیم ممکن است برخی حمل بر تبلیغات کنند. آنها گفتند باید فعالیت های روزانه  دولت را کمرنگ منتشر کنیم. من نیز گفتم اشکالی ندارد. وی افزود: سه ماه است که تبلیغات علیه دولت صورت می گیرد و این ها نیز از صدا و سیما پخش شده است. احمدی نژاد گفت: افرادی خارج از زمان تبلیغات اقدام به تبلیغات کردند و شما می دانید که تبلیغات رسمی از دیروز آغاز شده است، آنها مدعی هستند اخبار دولت نباید از صدا و سیما پخش شود. وی ادامه داد: مجموعه ی طراحی هایی که انجام شده در صدا و سیما درست مانند دوره ی قبل است؛ دوره ای که رییس دولت کاندیدا نبود و در برنامه هایی که اکنون تدوین شده است، کفه ی سنگین به نفع رقبای دولت است. احمدی نژاد گفت: البته ایرادی ندارد و من خودم خواستم که حرف ها زده شود. رییس جمهور در ادامه گفت: من از دوستان در صدا و سیما که فضای گسترده ای در اختیار رقبای دولت قرارداده اند تا حرف های مفید خود را در اختیار مردم قرار دهند تشکر و قدردانی می کنم.

طبــايع جز کشـــش کـــاري نـدارنـد

حکيمان اين کشش را عشق خوانند

 

اللــــــــــــهم عجـــــــــــل لولــــيک الفــــــــــرج

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.