• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1121)
پنج شنبه 31/2/1388 - 23:6 -0 تشکر 114873
اگر ولایتمدار است؛ میرحسین هم به احمدی‌نژاد رأی بدهد!

پایگاه خبـری انصارنیوز

رهبری: بنده که از همه‏ى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر می‌دانم و بهتر خبر دارم، می‌دانم که بسیارى از این مطالبى که به عنوان انتقاد درباره‏ وضع کشور و وضع اقتصاد و اینها می‌گویند، خلاف واقع است؛ اشتباه می‌کنند.


اینکه نامزدهای انتخابات، علاقه خود را به انقلاب نشان بدهند و حتی بر خلاف دوره‌های گذشته که افتخار یک‌عده و یا اطرافیانشان نفی روحیه اسلامی بود، بیشتر نامزدها شعارهای انقلابی و اسلامی می‌دهند اتفاق خوبی است كه به برکت تغییرات پیش آمده در این چهار سال است.

اما آقای میرحسین موسوی به عنوان رقیب اصلی دکتر احمدی‌نژاد در این دوره ادعاهایی را دارند که ضمن آرزوی واقعیت داشتن، مرور آن‌ها بد نیست.

آقای میرحسین موسوی در دیدار با روحانیان گفته‌اند: «همواره مدافع ولایت فقیه هستم/ بهترین رابطه را با رهبر معظم انقلاب دارم این خیلی خوب و قابل ستایش است که ایشان اینگونه صریح چنین موضعی می‌گیرند. و یا جای دیگر گفته‌اند:«موسوی:رهنمود رهبری مشکلات کشور را حل می‌کند»

 

قبل از هر چیزی ایشان را متوجه به این حدیث شریف می‌کنیم که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: هر کس از میان مسلمانان کارگزارانی را برگزیند در حالی که می‏داند، کسی دیگر نسبت‏ به او اولویت دارد… خیانت‏به خدا و رسول او و جمیع مسلمانان کرده است.

 

اما آقای میرحسین با توجه به ادعایتان بهتر است؛ نگاهی به آخرین فرمایشات رهبری درباره انتخابات داشته باشیم:

«... مهم این است که شما در بین این افراد صالح، بگردید و صالح‏ترین را پیدا کنید. این جا جایى نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفا کنیم؛ دنبال حداکثر باشید؛ بهترین را انتخاب کنید.

... شاخص‌هایى وجود دارد. بهترین، آن کسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافی‌گرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافی‌گرى و تجمل‏پرستى است؛ فلان مسؤول اگر اهل تجمل و اشرافی‌گرى باشد، مردم را به سمت اشرافی‌گرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد. اینى که ما گفتیم امسال، سال حرکت به سوى اصلاح الگوى مصرف است، یعنى امسال سالى است که ملت ایران تصمیم بگیرد که با اسراف مبارزه کند.

... یکى از اساسى‏ترین کارها براى اینکه ما جلوى اسراف را بگیریم این است که مسؤولین کشور، خودشان، کسانشان، نزدیکانشان و وابستگانشان، اهل اسراف و اهل اشرافی‌گرى نباشند. چطور می‌توانیم اگر خودمان اهل اسراف باشیم، به مردم بگوییم اسراف نکنید؛ «أتأمرون النّاس بالبرّ و تنسون انفسکم»؛ «یا أیّها الّذین امنوا لم تقولون ما لا تفعلون. کبر مقتا عند اللَّه ان تقولوا ما لا تفعلون.»

اولین کار این است که ما مسؤولین کشور را، افرادى انتخاب کنیم که مردمى باشند، ساده‏زیست باشند، درد مردم را بدانند و خودشان از درد مردم احساس درد کنند. این هم به نظر من شاخص مهمى است. آگاهانه بگردید»

 

اما چند سوال:

چه کسی از میان کاندیداها درد کشور را بهتر می‌فهمد؟

کسی که بیست سال سکوت کرده و سر در نقاشی‌کردن خود داشته و یا کسی که چهار سال در شهرها و روستاهای این کشور رفته و با مردم چهره به چهره دیدار داشته؟

چه کسی با مردم یگانه‌تر است؟

کسی که می‌گوید در این بیست سال احساس خطر نکردم به خاطر همین ساکت بودم در حالی که اتفاقاتی مثل تورم ۵۰ درصدی و ۱۸ تیر که قلب رهبری را به گفته خودشان به درد آورد، افتاده. و یا کسی که در همه صحنه‌ها بوده است؟

چه کسی از فساد دورتر است؟

کسی که کارگزاران و جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین به او نزدیک است؟

البته ما بر این عقیده‌ایم که ظاهر شما اشرافی‌گری ندارد، اما خودتان طبق گفته خودتان هم می‌دانید که ساده‌زیست‌ترین در میان نامزدها کیست.

نزدیکان شما چه کسانی هستند؟ کارگزاران که شهره عام و خاص هستند در ریخت و پاش و ثروت. اطرافیان و کسانی که برای دکتر احمدی‌نژاد تبلیغ می‌کنند را می‌شناسید؟ آیا از طلبه و دانشجویی که از جیب خود پول می‌گذاشت را می‌شناسید تا برای احمدی‌نژاد تبلیغ کند؟

 

آیا می‌دانید این شاخص‌ها بر چه کسی صدق می‌کند؟ آیا بیانات ایشان در اخرین دیدار با هیأت دولت و رئیس‌جمهور فعلی که به عنوان نامزد دیگر انتخابات حضور دارد را مطابقت داده‌اید؟ همین مورد ساده‌زیستی که رهبری در آن دیدار به عنوان صفت خوب، برجسته و با ارزش یاد کردند. بهتر است در مقابل آنچه که درباره اسراف در کلام رهبری وجود دارد برای مصداق‌یابی کلام ایشان در همان دیدار را تکرار کنیم:

«ساده‏زیستى چیز بسیار باارزشى است. ما اگر بخواهیم تجمل و اشرافی‌گرى و اسراف و زیاده‏روى را - که واقعاً بلاى بزرگى است - از جامعه‏مان ریشه‏کن کنیم، با حرف و گفتن نمی‌شود؛ که از یک طرف بگوئیم و از طرف دیگر مردم نگاه کنند و ببینند عملمان جور دیگر است! باید عمل کنیم. عمل ما بایستى مؤید و دلیل و شاهد بر حرف‌هاى ما باشد تا اینکه اثر بکند. این خوشبختانه هست. فاصله‏تان را با طبقات ضعیف کم کرده‏اید.»  این دقیقا همان کلام رهبری در کردستان بود که تکرار شده بود.

 

آقای میرحسین موسوی!

شما به چه چیز اعتقاد دارید؟ یا راست می‌گوئید یا دروغ! اینها صفاتی است که خودتان هم می‌دانید بیشتر از هر کسی بر دکتر احمدی‌نژاد صدق می‌کند کما اینکه رهبر معظم انقلاب در همین بیانات در سنندج فرمودند: «ملت براى خود حق و توان تصمیم‏گیرى قائل است؛ می‌خواهد در آینده کشور اثر بگذارد و مسؤولان کشور و مدیران اصلى کشور را انتخاب کند. انتخاب رئیس‌جمهور یعنى انتخاب رئیس قوه مجریه و کسى که اغلب امکانات کشور در اختیار اوست. و مى‏بینید اگر چنانچه رئیس‌جمهورى شور و نشاط و شوق و اراده داشته باشد، چه خدمات بزرگى را براى این کشور انجام می‌دهد…» آیا شما نمی‌بینید؟

 

و نکته آخر.

شما فرموده‌اید: «تا شب انتخابات از دولت انتقاد خواهم کرد!  اما آیا یکبار هم از دولت تشکر کرده‌اید؟

قسمتی دیگر از بیانات ایشان در آخرین دیدار هیأت دولت را مرور کنیم:

"«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق». این وظیفه بنده هم هست، وظیفه‏ همه هم هست. اگر چنانچه این خصوصیات را در مجموعه دولت کنونى قدردانى نکنیم و تشکر نکنیم، طبعاً خدا را خوش نمى‏آید. خداى متعال دوست دارد که از کارهاى خوب افراد تشکر بشود، قدردانى بشود و سپاسگزارى بشود.»

این نکته آخر جدا از قسمتی از شکوائیه رهبری در سنندج بود که فرمود:

«چیزهایى را که انسان می‌شنود، باور نمی‌کند که از زبان نامزدها و آن کسانى که دنبال این مسؤولیت‌ها هستند، از روى صدق و صفا خارج شده باشد. گاهى انسان حرف‌هاى عجیب و نسبت‌هاى عجیبى می‌شنود. این حرف‌ها مردم را نگران می‌کند؛ کسى را هم به گوینده‏ این حرف‌ها دلبسته و علاقه‏مند نمی‌کند! نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کننده‏ اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده که از همه‏ى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر می‌دانم و بهتر خبر دارم، می‌دانم که بسیارى از این مطالبى که به عنوان انتقاد درباره‏ وضع کشور و وضع اقتصاد و اینها می‌گویند، خلاف واقع است؛ اشتباه می‌کنند.»

حالا یکبار دیگر حدیث ابتدای این متن را بخوانید.

منبع

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
جمعه 1/3/1388 - 13:53 - 0 تشکر 114986

با سلام

ممنون از جناب ممل 92 که این مطلب رو قرار دادند خیلی جالب بود به نکات ظریفی و دقیقی اشاره شده ولی مهم ترین بحث این جاست که خیلی درست و واضح دارند برای جناب دکتر محمود احمدی نژاد تبلیغات میکنند اصولی که گفتند منطقی هست ولی تعصبات بی جا و بی مورد باعث تغییر افکار عمومی میشه.

یه جا در این مطلب نوشته شده که مثبت اندیشی کنید یعنی به کارای مثبت دولت هم توجه بشه در صورتی هست که اگه از اول متن تا آخرش رو بگیرید یه جورایی دارند کاندیدای خطاب شده رو تحقیر و زیر سوال میبرند البته من خودم یکی از طرفداران دکتر محمود احمدی نژاد هستم ولی با این شیوه ای اگر بخواهیم در انتخابات برای کاندیدای خودمون تبلیغات کنیم فکر نکنم چاره ساز باشه غیر اینکه  اعتبار چند ساله کاندیدا رو خراب کنه چیز دیگه ای نیست.

ما امید داریم مثل چهار سال پیش دوباره پیروز میشویم.

با تشکر آنلاکر

گر مرد رهی ، غم مخور از دوری و دیری / دانی که رسیدن هنر گام زمانست
جمعه 1/3/1388 - 16:26 - 0 تشکر 115028

درود بر شما و بر بندگان شایسته ی خدا
نخست: جواب جناب unluker:
برادر unlukerعزیز در متن برادر mamal92 هیچ توهین و تحقیری نسبت به کسی روا داشته نشده است
 چون محور سخن بیانات رهبری عزیز است و اگر شما معتقدید که در سخنان رهبری توهینی نسبت به کسی هست بفرمایید.
البته احتمالا : شما چون در تبیان این جور سخنان را کمتر دیده اید (یعنی در تبیان چنین مسائلی بیان نمی شود و فقط دوستان اصلاحاتی فعالیت می کنند) نظرتان این است که دیگر از این موارد معدود و محدود هم نوشته نشود تا برادران اصلاحاتی خود را بی یار و یاور ندانسته و به تبلیغات بدون رقیب خود ادامه دهند.
دویم: جناب mamal92
شما این سخن بسیار مهم رهبری  را از قلم انداخته اید:

"امروز و در دوران عظمت اسلام، سربلندى نظام اسلامى و سربلندى ملت ایران به خاطر مواضع ضد استكبارى‏اش، آدم مى‏بیند اگر كسى در تریبونهاى جهانى در مقابل آمریكا و اسرائیل و صهیونیسم و هم‏پیمانانشان بایستد و صریح حرف بزند، یك عده‏اى این جا خجالت میكشند! دست به دست هم میمالند ومیگویند: آقا! آبرویمان رفت! مثل همان خجالت كشیدنى كه در دوران طاغوت، از نماز خواندن یكى میبردند. چرا خجالت بكشیم؟! مواضع صریح ملت ایران - و بخصوص جوانها - در مقابل ظلمها و ستمهاى بین المللى هرگز نبایستى متوقف بشود."

همان طور که می دانید ،این مبحث یکی از محورهای اساسی تبلیقاتی جناب آقای موسوی در نطقهای انتخاباتی شان بوده است.
به هر حال بدرود.

بندیر یعنی منتظر
شنبه 2/3/1388 - 11:47 - 0 تشکر 115216

با سلام

پاسخ به جناب axyousefi:

مخاطب من نه مقام معظم رهبری بوده نه M@M@L92 مخاطب من خبرگذاری بوده که این مطلب رو قرار داده بی چون و چرا به خراب کردن میر حسین موسوی پرداخته درست کم و کاستی هایی داره ولی دلیل نمیشه که ما فقط معایب رو بیان کنیم تو خود متن اگه بگردید داره توضیح میده که نباید انتقاد فقط کنیم بلکه نقاط مثبت کاندیدا رو هم بگیم ولی در صورتی هست که خود خبر گذاری داره از جناب میر حسین موسوی بد میگه ما کار نداریم چی به چی هست ولی گفته ای که میگیم رو حداقلش حمایت کنیم یه نگاه به امضای جناب M@M@L92 بکنید و بعد با این تاپیک خبری مقایسه کنید.

حالا شما گفتید که بنده زیاد در جریان نیستم فکر کنم اشتباه موضوع رو فهمیدید من روشم به این صورت هست که اصلا با دیگران کاری ندارم اول اصلاح خودم مهمتر از اصلاح دیگران هست تا زمانی که خودم فرد ایده آلی نشدم چطور میتونم بقیه افراد رو هدایت و راهنمایی کنم؟

به کلمه هایی که با خط قرمز نوشتم دقت بیشتر کنید.

تا چند وقت پیش اصلا نمی خواستم خودم رو درگیر مسائل سیاسی کشور کنم اما در جریان مسائل بودم فقط نمیخواستم دخالت کنم.

با تشکر خدمت تمامی شما دوستان گرامی آنلاکر

گر مرد رهی ، غم مخور از دوری و دیری / دانی که رسیدن هنر گام زمانست
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.