• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1328)
دوشنبه 28/2/1388 - 1:57 -0 تشکر 113756
هنرمندان و چرا میرحسین موسوی؟

هنرمندان و چرا میرحسین موسوی؟

هنرمندان و چرا میرحسین موسوی؟

فرهنگی - چرا مردم بویژه هنرمندان میرحسین موسوی را به عنوان دهمین رئیس جمهور ایران انتخاب می کنند؟ این سوالی است که این روزها نقل محافل اجتماعی و سیاسی است و آن را تعدادی از اعضای جامعه هنری در مطلب زیر پاسخ داده اند.

* فرشید ابراهیمیان - منتقد و نویسنده تئاتر

موسوی اولین مدیر و معمار جامعه‌ انقلابی است. مهندس موسوی یک هنرمند معمار است، بنابراین به تعبیر خودمان از نزدیک دستی بر آتش دارد یعنی مثل هر هنرمند دیگری با مسائل فرهنگی هنری جامعه ما، ارزش‌ها و پتانسیل‌ها و امکانات آن به خوبی آشناست. از طرف دیگر ایشان با اقشار جوان دانشجوی هنر نیز سر و کار دارند و از خواست‌ها، نیازها، آرزوها، کنش و واکنش‌ها و به طور کلی افق دید آنها نسبت به فرهنگ و هنر مطلع هستند و این اطلاع و آگاهی سبب شده است که در اداره امور فرهنگستان هنر که شاخه آکادمیک و نظری هنر با پشتوانه دانشگاهی است،‌ به سمتی حرکت کنند که بازگو کننده همه این ویژگی‌ها باشد.برنامه‌هایی که در طول سال در فرهنگستان هنر در بخش‌ها و عرصه‌های مختلف به اجرا در می آید، در حقیقت مبتنی بر شناخت و سبقه‌ هنرمندانه ایشان است. اصالت راه و روش موسوی در مدیریت از طریق حضور پر تعداد قشر جوان دانشجو و مشارکت آنها در سمینارهایی که از طرف فرهنگستان برگزار می شود و نیز نشست های مختلف، هویدا است. اسلوب مهندس موسوی در حقیقت پلی میان فرهنگ غنی گذشته و دستاوردهای مدرن و معاصر است که برای اولین بار در جامعه ما حادث شده است. این شناخت از فرهنگ با توجه به اینکه مهندس موسوی معمار هستند و معماری ارتباط تنگاتنگ با اقتصاد دارد، بستری را فراهم می کند که هر انسانی شناخت دقیقی از کم و کیف وضعیت اقتصادی مردم پیدا کند و این در شیوه اداره معیشت مردم تاثیر گذار است. اگر جامعه را یک بنا تصور کنیم، طبقه اول با توجه به میزان مساحت و ارتباط نزدیک تری که با صحن حیاط (اجتماع و اقشار مردم) دارد، چیدمانی متفاوت می‌خواهد و این مساله به مدیریت اقتصادی و مهندسی اجتماعی برمی‌گردد که مهندس موسوی به خوبی از عهده‌ی آن بر می‌آیند. بنای اجتماعی مانند یک ساختمان از زیر بنا و رو بنا برخوردار است. اقتصاد، سیاست و صنعت زیر بنای جامعه است و فرهنگ، هنر، ادب، شعر و موسیقی رو بناست و مهندس موسوی از هر دو ساحت بهره دارند.

* کاظم چلیپا - هنرمند نقاش

نظم و تخصص ، دو ویژگی مهم میرحسین موسوی است.به عنوان یک معلم، آنچه از تفکر و نگاه مهندس میرحسین موسوی برای من اهمیت زیاد دارد، توجه او به نظم و تخصص است و مطمئن هستم نیروهایی که با ایشان در ارتباط هستند و خواهند بود، همین ویژگی ها را خواهند داشت. من 30 سال سابقه همکاری با مهندس میرحسین موسوی دارم. به تعادل رساندن اجتماع و مسائل تاثیرگذار جامعه یکی دیگر از نکاتی است که مهندس موسوی نسبت به آن دید عمیقی دارد و در سال های جنگ آن را به خوبی نشان داده است. آینده کشور نیاز به متخصصی دارد که به روابط فرهنگی، اقتصادی متعادل و در عین حال، همراه با حفظ حقوق و دستاورد های مردم ایران باور داشته باشد و این چیزی است که در مهندس موسوی می بینم و دوست دارم که بوجود آید. همچنین سابقه فعالیت فرهنگی موسوی تضمین کننده آینده فرهنگی کشور است و کارکرد او را در موسسه صبا و فرهنگستان هنر مثبت و قابل قبول می دانم. ایشان یک متخصص آرشیتکت است و در این هنر نیز در جایگاه خوبی قرار دارد؛ مهندس موسوی هنر را می فهمد و این شناخت یک اصل مهم است.

* یوسف‌علی میرشکاک - شاعر و نویسنده

می‌توانم قسم بخورم و گردنم را بگذارم که موسوی یک ریال هم از بیت المال برنداشته‌است.مهندس موسوی منزه ترین دولتمرد ایران است که بعد از امیرکبیر، کشور حضور کسی همچون او را در عرصه سیاسی تجربه نکرده است.من سالیان سال با مهندس کار کرده‌ام و از ایشان شناخت دارم.  موسوی اسطوره بی چند و چون سه دهه اخیر است. ایشان تنها اسطوره دولت مردمی و کار آمد در سال های پس از انقلاب است. به همین خاطر من ترجیح می‌دادم که این اسطوره باز محک زده نشود. چون ممکن است با وجود تمام مشکلاتی که دولت‌های پس از نخست‌وزیری ایشان به وجود آورده‌اند نتواند دولتی کار‌آمد و مردمی ایجاد کند. با این وجود من هر گونه حمایتی بتوانم از ایشان انجام خواهد داد.او در عرصه اجرایی تنها کسی است که خودپرست و نفس‌پرست نیست و به جای این که به جاه خود فکر کند به مردم فکر می‌کند. اغلب افراد یا سوداهای مالیخولیایی خودشان را دارند و یا فکر می‌کنند که خودشان و فامیلشان باید همه‌کاره مملکت باشند.

* سهیل محمودی، شاعر

  ادبیات و هنر پس از انقلاب بیش از هر کسی وام‌دار میرحسین موسوی است. ما شاعران نسل انقلاب کسانی بودیم که در سال 58 و 59 برای اولین بار در کنار مهندس موسوی جمع شدیم. کسانی که ادبیات پس از انقلاب را شکل دادند و امروز در این عرصه نامی پیدا کرده‌اند روزگاری تازه جوان‌هایی بودند که ایشان آن‌ها را جهت دهی می‌کرده است. بزرگانی همچون زنده‌یاد سید حسن حسینی، زنده‌یاد قیصر امین‌پور، احمد عزیزی، یوسف‌علی میرشکاک و سید مهدی شجاعی به عنوان پیشتازان ادبیات انقلاب و همچنین خود بنده کار خود را در صفحه صبح پنجشنبه در روزنامه جمهوری اسلامی و زیر نظر مهندس موسوی آغاز کردیم. ایشان اولین کسی بودند که جریان ادبیات و هنر پس از انقلاب را در ایران مدیریت کردند. جریانی که برخاسته از انقلاب و آموزه‌‌های دینی بوده‌است. جمع کثیری از شاعران انقلاب و دفاع مقدس برای حمایت از ایشان آمادگی دارند.

*حسام الدین سراج، هنرمند و خواننده

حضور مهندس موسوی کمک بزرگی به ایران خواهد کرد. موسوی سرمایه ارزشمند ملی است. موسوی بیش از همه هنر را می‌فهمد. ایشان خود هنرمند هستند و معنای هنر را به خوبی می‌فهمند. ایشان به خوبی ارتباط هنر را با مسایل سیاسی و اجتماعی می‌دانند. به این دلایل است که برنامه‌های ایشان حتما به سود هنر خواهد بود. هنرمندان به‌طور قطع از ایشان استقبال خواهند کرد. چون مهندس موسوی بیش از هر کاندیدای دیگری رویکرد هنری و فرهنگی دارد. مطمئنم که ایشان بهترین گزینه هستند.

*عبدالجبار کاکایی،  شاعر

به معمار سال‌های سکوت

به پشت بام تماشای شما نیامده‌ام، برای شما دست تکان نداده‌ام و منظر نگاه شما را ندیده‌ام اما چون شما با سکوت حرف زده‌ام در این سال‌ها.

آقای مهندس

می‌دانم شما از جنس خالص جنگید. از جنس جوانی ما با آرمان‌های آبرومند.

حس می‌کنم برادران یوسف شما را در بیست سال چاه سکوت انداختند و اکنون آمده‌اید تا عزیز مصر شوید.

از  جنس نسلی هستید که غم‌های جهان را در دل داشت.

نسلی که در نقطه جوش 57 به حرف آمد، زبان گشود، جنگید، و سکوت کرد.

نسلی که تنها شنید و دید و به تلخی خندید و خندید تا امروز که در سینماهای شهر به نام جنگ به آرمان‌هایش می‌خندند. رویاهای بزرگ من دستاویز مضحکه برادران یوسف شده است.

پایان صبوری شما آغاز امیدواری من است.

دوشنبه 28/2/1388 - 1:58 - 0 تشکر 113757

منبع

http://ghalamnews.ir/print-13917.aspx

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.