• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 7867)
سه شنبه 7/3/1392 - 17:2 -0 تشکر 606825
مسابقه: فرمایشات رهبری




کاربر گرامی با سلام و ادب
شما می توانید در این مبحث  پیامها و گفتارهای مقام معظم رهبری پیرامون انتخابات ریاست جمهوری را از سال 68 تا امروز  ثبت نمایید.




دوشنبه 13/3/1392 - 18:4 - 0 تشکر 608453

حجت شرعی در انتخابات از دیدگاه رهبر انقلاب

البته یكى از مسائل مهم، مسئله‌ى بصیرت است. من به شما عرض بكنم؛ بصیرت در این دوران و در همه‌ى دورانها به معناى این است كه شما خط درگیرى با دشمن را تشخیص دهید؛ كجا با دشمن درگیرى است؟ بعضى‌ها نقطه‌ى درگیرى را اشتباه میكنند؛ خمپاره و توپخانه‌ى خودشان را آتش میكنند به سمت یك نقطه‌اى كه آنجا دشمن نیست، آنجا دوست است. بعضى‌ها رقیب انتخاباتى خودشان را «شیطان اكبر» به حساب مى‌آورند! شیطان اكبر آمریكاست، شیطان اكبر صهیونیسم است؛ رقیب جناحى كه شیطان اكبر نیست، رقیب انتخاباتى كه شیطان اكبر نیست. من طرفدار زیدم، شما طرفدار عمروئى؛ من شما را شیطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟ در حالى كه زید و عمرو هر دو ادعاى انقلاب و اسلام میكنند، در خدمت اسلام و در خدمت انقلابند. خط درگیرى با دشمن را مشخص كنیم. گاهى هست كه یك نفرى در لباس خودى است، اما حنجره‌ى او سخن دشمن را تكرار میكند! خب، او را باید نصیحت كرد؛ اگر با نصیحت عمل نكرد، انسان با او باید حد و مرز تعریف كند: خط فاصل. جدا میشویم.
بیانات در دیدار بسیجیان استان خراسان شمالى‌ ۱۳۹۱/۰۷/۲۴

این را من به همه بگویم: ممكن است شما به یكى از نامزدها علاقه‌مند شوید، رفیقتان به یك نامزد دیگر؛ این موجب نشود كه شما در مقابل هم قرار بگیرید. براى انتخابات و براى گزینش عالى‌ترین مقام اجرائى در كشور - كه بسیار هم حساس است، بسیار هم مهم است - سازوكارهاى درستى وجود دارد؛ سازوكار قانون. هیچ مانعى ندارد كه شما به یكى علاقه‌مند باشید، بنده به یكى دیگر علاقه‌مند باشم؛ شما به او رأى دهید، من به دیگرى رأى دهم؛ بالاخره اكثریتى هست، اقلیتى هست، ضابطه‌اى هست، قانونى هست؛ بر طبق آن عمل خواهد شد. آحاد مردم با هم كدورت بیجا درست نكنند، به خاطر اینكه این به آن علاقه‌مند است، این به آن علاقه‌مند است؛ خب، باشند. خود داوطلبان محترم هم باید رعایت كنند. كار را با حماسه، با شور، با غیرتمندى، اما بدون چالش، بدون منافرت پیش ببرند. ظرافت كار اینجا است كه ممكن است سكون و سكوت و جمود و خمودگى وجود نداشته باشد، نشاط باشد، تحرك باشد، در میدان و در عرصه گفتگو باشد - گفتگوهاى گرم و داغ - درعین‌حال نفرت‌پراكنى نباشد؛ این میشود. این یك نكته‌اى است كه آقایان داوطلبان محترم خوب است كه رعایت كنند.
بیانات در دانشگاه امام حسین علیه‌السلام ۱۳۹۲/۰۳/۰۶

این را هم در باب انتخابات به شما عزیزان و همه‌ى ملت عزیزمان عرض بكنم؛ درباره‌ى موضع رهبرى در مورد انتخابات، گمانه‌زنى و شایعه و اینها همیشه بوده و خواهد بود. بنده یك رأى دارم، آن را در صندوق مى‌اندازم. به یك نفرى رأى خواهم داد، به هیچ كس دیگر هم نخواهم گفت كه به كى رأى بدهید، به كى رأى ندهید؛ این تشخیص خود مردم است.
بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) ۱۳۸۸/۰۱/۰۱

بنده در این انتخابات یك رأى بیشتر ندارم، آن رأى را هم به نظرم میرسد كه كسى به طور مشخص نمیداند، حالا ممكن است كسانى حدس بزنند. من به كسى نمیگویم، نگفته‌ام و نخواهم گفت به چه كسى رأى بدهید، به چه كسى رأى ندهید؛ رأى من مربوط به خود من است. این مال ملت است. آنچه كه من از مردم میخواهم، عبارت است از اینكه همه با همه‌ى قوا، با همه‌ى توان، با همه‌ى نشاط، در روز بیست و دوى خرداد پاى صندوقهاى رأى حاضر بشوند و رأى بدهند. خداى متعال با آن ملتى است كه مى‌اندیشد، تصمیم میگیرد، انتخاب میكند، و براى خدا و در راه خدا به آن انتخاب عمل میكند.
بیانات در بیستمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) ۱۳۸۸/۰۳/۱۴

آنچه كه اهمیت دارد، تشخیص شما و رأی شما است. باید خودتان تحقیق كنید، ملاحظه كنید، دقت كنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب كنید. رهبری، یك رأی بیشتر ندارد. بنده‌ی حقیر مثل بقیه‌ی مردم، یك رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی كه در صندوق انداخته نشود، هیچ كس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممكن است آن كسانی كه صندوق دست آنها است، بعد باز كنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه كسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، كسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست كه كسی بیاید نسبت بدهد كه رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست. البته این روزها با این وسائل عجیبِ رسانه‌ایِ كنونی ــ‌ این پیامكها و امثال اینها ــ متأسفانه حرفهای گوناگون، نسبتهای گوناگون به اشخاص گوناگون، رواج دارد. گاهی ممكن است یك نفر هزاران پیامك بفرستد. برای من گزارش دادند كه ممكن است در ایام انتخابات، روزی چند صد میلیون پیامك رد و بدل شود. مراقب باشید، تحت تأثیر این چیزها قرار نگیرید؛ نگاه كنید، تشخیص بدهید، اصلح را بشناسید و برای ادای تكلیف، اسم او را به صندوق رأی بیندازید. البته هر كسی و یا فعالان سیاسی میتوانند دیگران را هم با نظر خودشان همرأی كنند ــ این اشكالی ندارد ــ اما از حقیر كسی چیزی در این زمینه نخواهد شنید. در عین حال مردم میتوانند به همدیگر بگویند، سفارش كنند، تأكید كنند، توصیه كنند، یكدیگر را توجیه كنند و به هم كمك كنند برای شناخت اصلح. به هر حال آنچه كه ملاك عمل است، رأی آحاد مردم است.
بیانات در حرم مطهر رضوی ۱۳۹۲/۰۱/۰۱

از افرادى كه ممكن است ما را هدایت كنند، راهنمائى كنند، كمك بخواهیم؛ بالاخره خودمان را به حجت شرعى برسانیم. اگر انسان بر طبق حجت شرعى كار كرد، چنانچه بعداً غلط هم از آب دربیاید، باز سرفراز است، میگوید من تكلیفم را عمل كردم؛ اما اگر بر طبق حجت شرعى عمل نكنیم، بعد خطا از آب دربیاید، خودمان را ملامت خواهیم كرد؛ عذرى نداریم، حجتى نداریم.
امیدواریم ان‌شاءاللّه تفضلات الهى شامل حال باشد؛ دعاى حضرت بقیةاللّه (ارواحنا فداه) شامل حال همه‌ى شما ملت عزیز باشد؛ و بخصوص در این آزمون مهمى كه در پیش دارید، ان‌شاءاللّه دعاى آن بزرگوار، هدایت الهى را براى دلهاى همه‌ى ما فراهم كند و آنچه كه خیر و صلاح این كشور است، به دست شما مردم انشاءاللّه رقم بخورد.
والسّلام علیكم و رحمةاللّه و بركاته‌

منبع: http://farsi.khamenei.ir

دوشنبه 13/3/1392 - 19:22 - 0 تشکر 608489



روایتی تازه از جلسه انتخاب آیت الله خامنه ای به رهبری

چند وقت قبل با امام نشسته بودیم پای تلویزیون، رئیس جمهور در کره شمالی با آقای کیم ایل سونگ سان می دیدند خیلی با وقار حرکت می کرد آقای رئیس جمهور. من به امام گفتم که خیلی رئیس جمهور موقر حرکت می کند همراه رئیس جمهور کره شمالی و سان می بیند، امام گفتند من هر چه فکر می کنم آقا سید علی آقا برای رهبری خوبه. این مطلب را حاج احمد آقا همون اول ورود روز همان اول به ما اعلام کرد که امام اینطور گفت.


آیت الله حائری شیرازی روایتی دربیان جدید از روز انتخاب حضرت آیت الله خامنه ای در مجلس خبرگان رهبری به عنوان رهبر انقلاب در روز 14 خرداد سال 68 به موضوعاتی همچون شیوه رای گیری و اظهارات آیت الله جنتی همچنین حجت الاسلام سید احمد خمینی اشاره کرد . 



به گزارش مهر، آیت الله حائری شیرازی دوازدهم اردیبهشت سال جاری در اختتامیه نوزدهمین همایش سراسری هیأت رزمندگان اسلام سخنانی پیرامون جایگاه ولی فقیه در نظام اسلامی ایراد کرد و طی آن به جریان چگونگی انتخاب رهبری معظم انقلاب اشاره کرد. این روایت بیانگر نکات تازه ای از چگونگی این انتخاب است و در پایگاه اینترنتی هیات رزمندگان اسلام منتشر شده است.


متن این اظهارات به این شرح است: 

خبرگان رهبری در ابتدا برای قائم مقامی که معرفی کردند چه اتفاقی افتاد؟ عقلشان را روی هم گذاشتند و نتیجه آن شد که دیدیم، بعد هم عقلشان را روی هم گذاشتند گفتند رهبری شورایی شود و نظر دقیقشان این بود که رهبری شورایی بشود. خبرگان سخنرانی کردند، بعضی طرفدار شورایی بودند، بعضی طرفدار رهبری واحد بودند، آمدند سخنرانی کردند. آقای هاشمی مجلس رو اداره می کرد، نطق های قبل از دستور تمام شد و گفت که اصل موضوع را به رای و بحث بگذاریم، رهبری فردی یا شورایی؟ گفتند قانونش این است که اول مخالف صحبت کند، آقای طاهری خرم آبادی منشی جلسه بود می خواند، آقای هاشمی گفت از این هایی که نطق قبل از دستور ثبت نام کرده اند نوبتشان نشده اگر می خواهند صحبت کنند در اولویت هستند، آقای طاهری گفت آقای حائری نوبتش بوده و حالا بیاد و از من پرسید شما می خواهید به عنوان مخالف شورایی صحبت کنید گفتم بله من می خواهم صحبت کنم. به هر جهت آن روز من صحبت کردم بعنوان مخالف، بعد از من یک موافق رفت، موافق به جای اینکه دلیل بیاورد شروع کرد به قسم دادن خبرگان، ایشان دلیلی نداشت برای حرف هایی که می زد، می گفت آقایان کاری کنید که همه دستشان در این کار باشد وحدت است.


آقای جنتی آمد حرف خیلی قشنگی زد، گفت وقتی یک جمعی می خواهند بروند پا به پای قوی ترین می روند یا پا به پای ضعیف ترین، این چقدر نکته جالبی بود  که آقای جنتی گفت. گفت می خواهید با هم راهپیمایی کنید؟ ضعیف که نمی تواند پا به پای قوی برود، قوی باید یواش تر برود تا ضعیف هم با او بیاید، نتیجه اش این خواهد شد که با ضعیف ترین ها تصمیم گرفته می شود.

دیگری هم آمد بعنوان موافق باز حضار را قسم داد، ولی مخالفین برهان داشتند گفتند رای گیری کنید. قانوناً اینطور است که موضوع شورایی را به رای گذاشتند موافقین شورا قیام کنند، یکی از بزرگان که مرحوم شده آمد مقابل هیأت رئیسه گفت بگویید مخالفین شورا قیام کنند. می گویند چرا؟ دلیل این بود که  ممتنع ها اضافه بشوند به موافقین، و از مخالفین شورا کم بشوند.


30 نفر موافق 30 نفر مخالف 15 نفر ممتنع، اگر بگویند مخالفین شورا قیام کنند 30 نفر می ایستند 45 نفر می نشینند می گویند رای نیاورد، بگویند موافقین شورا قیام کنند30 نفر می ایستند 45 نفر می نشینند می گویند موافقت نشد، خیلی تأثیر دارد بگویند موافقین شورا یا مخالفین شورا.


خود آقا هم نظرش بر شورایی بود، ولی نظر من بر رهبری فردی بود، آمدند گفتند مخالفین شورا قیام کنند، یقین هم داشتند 30 نفر بلند می شوند، بیشتر می نشینند نگاه کردند دیدند به خواست خدا خیلی جمعیت ایستادند، شمردند دیدند اکثریت است، دوباره شمردند، باز گفتند یک بار دیگر بشمریم، دیدند اکثریت است و دیگر کاری نمی توانستند بکنند و اعلام کردند نظر خبرگان رهبری فردی است، تا گفتند رهبری فردی یکی از این خبرگان اسم رئیس جمهور را آورد و گفت ایشان، چون این هایی هم که شورایی می گفتند اسم ایشان را هم در قضیه می آوردند،َ مشترک بود.


یکدفعه ایشان بدون وقت گرفتن و بی قانون آمدند پشت تریبون، رنگ ایشان سرخ شده بود، گفت می دانید می خواهید چه بر سر من بیاورید؟ التهاب شدید داشت، یکدفعه شورای نگهبانی ها گفتند آقا جان چرا جلوی اجرای قانون را می گیرید؟


ایشان چیزی نگفت. رفت سر جایش نشست، ایشان را مطرح کردند، اسمی از اینکه امام اشاره ای به ایشان کرده نشد، این حرف ها بعد از اینکه ایشان به رهبری برگزیده شد گفته شد.


رای گیری کردند چهار پنجم رای به آقای خامنه ای دادند، عصر بود، مجلس تمام شد آقای جنتی به من گفتند برویم سر سلامتی به حاج احمد آقا بدهیم، به اتفاق ایشان رفتیم، هنوز خبر منتشر نشده بود به حاج احمد آقا گفتیم خبرگان آقای خامنه ای را به رهبری انتخاب کرده اند، یکدفعه ایشان گفت دل امام را خوشحال کردید.


بعد این را گفت: چند وقت قبل با امام نشسته بودیم پای تلویزیون، رئیس جمهور در کره شمالی با آقای کیم ایل سونگ سان می دیدند خیلی با وقار حرکت می کرد آقای رئیس جمهور. من به امام گفتم که خیلی رئیس جمهور موقر حرکت می کند همراه رئیس جمهور کره شمالی و سان می بیند، امام گفتند من هر چه فکر می کنم آقا سید علی آقا برای رهبری خوبه. این مطلب را حاج احمد آقا همون اول ورود روز همان اول به ما اعلام کرد که امام اینطور گفت، مقام معظم رهبری گفته بود اگر امام به من بگوید بروم عقیدتی سیاسی ژاندارمری یکی از روستاهای سیستان و بلوچستان تردید نمی کنم، این شعار نبود، ساختمان یک رهبری را با همه سنگینی اش روی این شناژ محکم گذاشت و رفت.


سعدی خیلی زیبا این قضیه را می پروراند:

یکی قطره باران ز ابری چکید                خجل شد چو پهنای دریا بدید

که جایی که  دریاست من کیستم         گر او هست حقا که من نیستم

چو خود را به چشم حقارت بدید            صدف در کنارش به جان پرورید

سپهرش به جایی رسانید کار               که شد نامور لولو شاهوار

بزرگی از آن یاد کو پست شد                در نیستی کوفت تا هست شد

بزرگان نکردند در خود نگاه                    خدا بینی از خویش تن بین مخواه

از آن بر ملائک شرف یافتند                   که خود را به از کس نپنداشتند



سه شنبه 14/3/1392 - 11:13 - 0 تشکر 608611

تهران- انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری چند روز دیگر برگزار خواهد شد و كاندیداها گرم رقابت های انتخاباتی هستند تا بتوانند نظر مردم را به خود جلب كنند.


خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در راستای كمك به مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی برای انتخاب رییس جمهوری اصلح، اقدام به انتشار بیانات حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در این خصوص كرده است. 
رهبر معظم انقلاب در بیانات ارزشمندشان ملاك های انتخاب یك رییس جمهوری اصلح و برگزیده را مطرح كرده اند. 
معظم له همچنین در دیدارهایشان با اقشار مختلف مردم و در مناسبت های مختلف توصیه هایی به كاندیداهای ریاست جمهوری ارایه كرده اند. 
در این بخش، گزیده هایی از بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در مراسم میثاق پاسداری در دانشگاه امام حسین علیه‌السلام ۸/۳/۹۲ ارایه شده است: 

آحاد مردم با هم كدورت بیجا درست نكنند، به خاطر اینكه این به آن علاقه‌مند است، این به آن علاقه‌مند است؛ خب، باشند. خود داوطلبان محترم هم باید رعایت كنند. كار را با حماسه، با شور، با غیرتمندی، اما بدون چالش، بدون منافرت پیش ببرند. ظرافت كار اینجا است كه ممكن است سكون و سكوت و جمود و خمودگی وجود نداشته باشد، نشاط باشد، تحرك باشد، در میدان و در عرصه گفتگو باشد - گفتگوهای گرم و داغ - درعین‌حال نفرت‌پراكنی نباشد؛ این میشود. این یك نكته‌ای است كه آقایان داوطلبان محترم خوب است كه رعایت كنند.

سه شنبه 14/3/1392 - 13:38 - 0 تشکر 608727


من به هیچ كس نظر ندارم/ نامزدها قول دهند حاشیه‌سازی نمی‌كنند و دست اطرافیان خود را باز نمی‌گذارند



رهبر معظم انقلاب اسلامی تاكید كردند: من به هیچکس نظر ندارم و رسانه‌های بیگانه با برنامه‌های خود می‌گویند من به شخص خاصی نظر دارم كه اینها دروغ است.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در بیست و چهارمین سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و در حرم مطهر ایشان آغاز شد.

مهمترین محورهای بیانات رهبر فرزانه انقلاب در مراسم بیست و چهارمین سالگرد عروج ملكوتی بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی به این شرح است:

** یاد امام راحل(ره) در میان ملت ما همواره زنده است ولی روز 14 خرداد مظهر دلبستگی‌ها به امام بزرگوار است.

** در 15 خرداد سال 42، حادثه‌ای رخ داد كه پیوند مردم با روحانیت را نشان داد.

** امام راحل(ره) به معنای حقیق كلمه رهبری مصمم و قاطع را در چهره خود به همه نشان داد.

** باور به خدا، باور به مردم و باور به خود در وجود امام راحل(ره)‌و تصمیم ایشان وجود داشت.

** امام راحل(ره)‌با دل خود با مردم حرف زد و مردم هم با جان خود به او لبیك گفتند.

** امام راحل(ره) اعتقاد داشت این ملت، ملتی است قوی و باهوش كه اگر پیشوایان واقعی ویان آنها پیدا شود، این ملت می‌تواند مثل خورشید در میان جهان بدرخشد، امام(ره) این را قبول داشت.

**  مردم در چشم امام بزرگوار عزیزترین و دشمنان مردم منفورترین بودند.

** امام راحل(ره)‌ به مردم ایران "ما می‌توانیم" را تعلیم داد اما قبل از اینكه "ما می‌توانیم" را به مردم تعلیم دهد، آن را در وجود خود ایجاد كرد.

**‌ ملت ایران در همه میدانها در این سی سال پیروز شده است، ملت راه و انگیزه خود را اصلاح كرد و خدا كمك كرد و نتیجه هم آن شد كه ایران وابسته به ایران مستقل تبدیل شد‬.

** امام(ره) به ملت ایران اعتقاد داشت، ایمان عمیق مردم را كه در زیر اندودهای دنیاطلبان مخفی شده بود، شكوفا كرد و غیرت دینی مردم را برانگیخت و ملت ایران الگوی استقامت و بصیرت شد.

** صد سال به ملت ایران تلقین كرده بودند كه شما نمی‌توانید كشورتان را اداره كنید، یكی از ابزارهای تسلط دشمنان بر ملتها تلقین "نمی‌توانیم" است تا ملتها مایوس شوند.

** با این تعبیر بود كه ملت ایران صد سال در همه میدانهای سیاسی ، اقتصادی و ... عقب افتاد اما امام(ره)‌باور "ما می‌توانیم" را در ملت ایران ایجاد كرد.

** سه باور به تدریج در مردم، در جوانان و در قشرهای گوناگون همگانی شد،‌امید پیدا شد، اعتماد بهنفس پیدا شد، توكل به خدا پیدا شد.

** در این سی و چند سال كسانی قدرت را در كشور بر عهده گرفتند كه علیرغم ضعفها و قدرتها، نماینده مردم بودند و كیسه‌هایی برای خود ندوخته بودند.

** امروز رشد علمی و فناوری در كشور ما به این نقطه از اوج رسیده است، آیا شایسته است این را نبینیم؟ ملت ایران احتیاجی به بیگانگان ندارد و به خودكفایی  رسیده است.

** امروز در كشور ما پیچیده‌ترین جراحی های بزرگ، پیوند كبد، پیوند ریه و كارهای مهمی در زمینه جراحی و پزشكی انجام می‌گیرد، نه فقط در تهران بلكه در بسیاری از شهرهای دوردست نیز این توانایی‌ها وجود دارد.

** اگر خود را با ایران پیش از طاغوت مقایسه كنیم ، به موفقیت دست پیدا كرده ایم اما اگر باایران اسلامی مطلوب مقایسه كنیم، راه طولانی در پیش داریم، بدانید راه طولانی است اما شما جوانان توانمند هستید و می‌توانید این راه طولانی را تا رسیدن به قله‌ها پیش ببرید.

** فرهنگ ظالمانه سرمایه‌داری را امام(ره) رد می‌كند اما احترام به مدیریت ، احترام به سرمایه و احترام به كار را امام(ره)‌ مورد تاكید قرار میدهد.

** امام(ره) توقعش از مسئولین كشور این بود كه با احترام ، مدیریت و اداره مدبرانه اصول انقلاب را به پیش ببرند. ملت ایران با همتش و با جوانانش با این نقشه راه، با ایمانی که در دل ملت ایران راسخ است، با یاد امامش، میتواند فاصله کنونی را با  آن وضع مطلوب پر کند. ملت ایران با توانایی‌ها و انسانهای برجستة‌ای كه دارد، میـتواند راه طی شده و تجربه چندساله انقلاب اسلامی را ادامه دهد و انشاءالله به صورت الگویی برای كشورهای مسلمان محسوب شود.

** مسئله انتخابات مظهر سه باوری است كه در امام(ره) وجود داشت، مظهر خداباوری است چون تكلیف است و وظیفه ماست كه در سرنوشت كشور خود نقش داشته باشیم، مظهر مردم‌محوری است چون انتخابات تجلی اراده آحاد ملت است و مظهر خودباوری است چون هركسی كه رای در صندوق می‌اندازد احساس می‌كند به سهم خود در تعیین سرنوشت كشور دخالت داشته اند.

** هر رایی كه شما به یكی از نامزدهای محترم یعنی این هشت نفر می دهید،‌رای به جمهوری اسلامی ایران است و رای اعتماد به سازوكار نظام است،اینكه وارد عرصه انتخابات می‌شوید چه كسانی كه انتخاب می‌كنند و چه كسانی كه وارد عرصه شده‌اند رای به جمهوری اسلامی ایران است.

** دشمنان در خارج در فکر این هستند بیچاره‌ها که از انتخابات تهدیدی علیه نظام درست کنند در حالی که انتخابات فرصت نظام اسلامی است. آنها امید دارند یا انتخابات سرد باشد که بگویند مردم به نظام علاقه ندارند یا دنبال انتخابات فتنه به وجود بیاورند کما اینکه در سال 88 بعد از آن انتخابات پرشور درست کردند اما آنها اشتباه می‌کنند. مردم ما را نشناختند.

** دشمنان این ملت روز 9 دی را فراموش کردند. آن کسانی که فکر می‌کنند در این کشور اکثریتی خاموش و مخالف نظام اسلامی هستند یادشان است 34 است که هر سال در 22 بهمن در همه شهرهای کشور جمعیتی عظیم برای دفاع از انقلاب اسلامی بیرون می آیند و "مرگ بر آمریکا" می‌گویند.

** در كجای دنیا نامزدهای گوناگون از چهره‌های معروف و گمنام اجازه داده می شود تا بطور مساوی از رسانه ملی و دولتی استفاده كنند؟ امروز نامزدها بدون خرج كردن حتی یك ریال با برنامه‌های گوناگون و به طور مساوی با مردم صحبت می‌كنند.

** (خطاب به نامزدهای محترم) جوری حرف بزنید كه اگر در خرداد سال آینده نوار امروزتان را پخش كردند شرمنده نشوید، جوری وعده بدهید كه اگر از شما پیگیری كردند نگویید عده ای نگذاشتند و نشد.

** آن كسانی كه امروز با مردم حرف میزنند آنچه را كه توانایی آن را دارند و مردم به آن نیاز دازند قول بدهند با عقل و درایت، از ظرفیتهایی قانون اساسی استفاده كنند.

**‌ من به هیچکس نظر ندارم و رسانه‌های بیگانه با برنامه‌های خود می‌گویند من به شخص خاصی نظر دارم كه اینها دروغ است.

**‌ رئیس‌جمهور در کشور ما امکانات فوق‌العاده زیادی در اختیار دارد. امکاناتش در قانون اساسی وسیع است. بودجه و همه ارکان اجرایی را برعهده دارد. توانایی استفاده از همه افراد صاحب نظر در سراسر کشور را دارد و دستش در همه مسائل  گوناگون باز است. تنها محدودیت برای رئیس جمهور در کشورمان محدودیت قانون است که این هم محدودکننده نیست، هدایت کننده است که راه را نشان می‌دهد.

** نامزدها زبان به نقد باز می‌كنند كه حق آنهاست اما توجه كنند انتقاد به معنای عزم و نیت برای پیمودن آینده‌ای پرتلاش و افتخارآمیز باشد به برادرانی كه میخواهند اطمینان مردم را جلب كنند نصیحت می‌كنم انتقاد كنند اما انتقاد آنان به معنای سیاه‌نمایی و بی‌انصافی نباشد.

** هیچكس احتیاج ندارد در كشور از صفر شروع كند چرا كه هزاران كار درخشان صورت گرفته است.

** كسانی كه با مردم حرف می‌زنند به آنچه مردم احتیاج دارند عمل كنند و قول دهند با عقل و درایت عمل كنند ، قول دهند با پشتكار در این میدان پیش روند و از همه ظرفیتها برای اجرای وظیفه خود استفاده كنند، قول دهند به حماسه اقتصاد كه امروز میدان چالشی برای ملتایران است عمل كنند و قول بدهند حاشیه سازی نكنند و همچنین قول دهند دست اطرافیان خود را بازنخواهند گذاشت وبه منافع بیگانگان بیش از منافع ملت اهمیت نمی دهند.

**‌ كسانی كه به باور غلط فكر می‌كنند اگر به دشمنان امتیاز دهند مشكلات كم می‌شود، این اشتباه است، عصبانیت دشمنان باید با اقتدار ملی حل شود. عصبانیت آنها ناشی از این است که شما هستید و امام(ره) زنده است و روز 14 خرداد روز رحلت امام(ره) مردم در سرتاسر کشور مردم به جوش و خروش می‌آیند. عصبانیت دشمن را باید با اقتدار ملی علاج و جبران کرد. اگر ملت مقتدر و توانا باشد و نیاز خود را کم کرده و مشکلاتش را برطرف کند و مساله اقتصاد که امروز مساله اصلی است را رو به راه کند دشمن بی‌دفاع خواهد ماند. آنچه مهم است عزم و اراده و باور به خدا و مردم و خود است. 

**  10 روز دیگر، عرصه یک امتحان بزرگی است و امیدواریم حماسه‌ای پربرکت و دارای نتایج درخشانی برای این ملت از سوی پروردگار رقم بخورد.


والسلام علیکم و رحمت‌الله وبرکاته


منبع: باشگاخ خبرنگاران جوان


سه شنبه 14/3/1392 - 13:44 - 0 تشکر 608728



رهبر معظم انقلاب در مراسم ارتحال امام خمینی(ره):

امام «ما می توانیم» را به مردم ایران تعلیم داد/ کاندیداها در انتقاد بی‌انصافی و سیاه‌نمایی نکنند

رهبر معظم انقلاب در مراسم ارتحال امام‌خمینی (ره) فرمودند: امام «ما می توانیم» را به مردم ایران تعلیم داد، اما قبل از آن این شعار را در شخصیت خود به معرض بروز و ظهور رساند و در وجود خود زنده کرد.



خبرگزاری فارس: امام «ما می توانیم» را به مردم ایران تعلیم داد/ کاندیداها در انتقاد بی‌انصافی و سیاه‌نمایی نکنند



به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، مراسم ارتحال بیست و چهارمین سالگرد عروج امام‌خمینی (ره) از ساعتی قبل با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، سران قوای سه‌گانه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و اقشار مختلف مردم در مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی آغاز شده است که هم‌اکنون این مراسم از شبکه‌های اول و خبر سیما و رادیو معارف در حال پخش است.

گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:

*امام «ما می توانیم» را به مردم ایران تعلیم داد، اما قبل از آن این شعار را در شخصیت خود به معرض بروز و ظهور رساند و در وجود خود زنده کرد.

*دشمنان صد سال به ملت ایران تلقین کرده بودند که شما نمی‌توانید، یکی از ابزارهای مؤثر دشمنان برای تسلط بر ملت‌ها همین تلقین نمی‌توانید است، امام مطلب را برگرداند و ابزار تسلط ابرقدرت‌ها را از دست آنها گرفت.

*بسیاری از انقلابی‌های دنیا، از جوانی که فاصله می‌گیرند حتی حرف‌های اصلی خود را پس می‌گیرند، بیانیه‌های امام در سال‌های آخر حتی از سال 42 هم انقلابی‌تر و تندتر بود، پیر می‌شد اما دلش زنده‌تر و جوان‌تر می‌شد.

*ملت ایران در همه میدان‌ها در این سی و چند سال پیروز شده است، ملت ایران راه خود و انگیزه‌های خود را اصلاح کردند و خدا کمک کرد، نتیجه هم آن شد که ایران وابسته به ایران مستقل تبدیل شد.

*یکی از دیپلمات‌های برجسته آمریکا گفت این ما بودیم که به شاه می‌گفتیم شما به چه احتیاج دارید، به چه احتیاج ندارید، نفت را به کی بفروشید و به چه کسی نفروشید.

* به هشت کاندیدا نصیحت می‌کنم انتقاد کنند لکن انتقاد به معتای سیاه نمایی و انکار خدمات صورت گرفته در این دولت و دولت‌های گذشته نباشد.

مراسم امروز با تلاوت قرآن مجید در حرم مطهر امام راحل آغاز شد و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی برای حضار سخنرانی کرد.

محمود احمدی‌نژاد، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله جنتی، علی لاریجانی، آیت الله آملی لاریجانی، آیت الله شاهرودی، سرلشکر جعفری، سرلشکر صالحی، محسن رضایی، محمدرضا عارف، علی‌اکبر ولایتی، سید محمد غرضی، آیت الله مهدوی کنی، آیت الله امامی کاشانی، امیر سیاری، سردار نقدی، حجت‌الاسلام اژه‌ای، صادق محصولی، مرتضی تمدن، حجت‌الاسلام مصلحی، اسفندیار رحیم مشایی، محمدرضا رحیمی، علی نیکزاد، محسن رفیقدوست، سردار پاکپور، حداد عادل ،سعید جلیلی و  ثمره هاشمی از جمله شخصیت‌های حاضر در این مراسم هستند.

منبع: خبرگزاری فارس


سه شنبه 14/3/1392 - 13:49 - 0 تشکر 608729



رهبر معظم انقلاب :


امروز مساله اصلی کشور اقتصاد است/ نامزدها قول دهند رئیس جمهور شدند حاشیه سازی نکنند

حضرت آیت الله خامنه ای انتخابات را نشانه امید به نظام اسلامی خواندند و تاکید کردند : رای به هریک از 8 نامزد رای به جمهوری اسلامی و رای به اعتماد به نظام و سازوکار  انتخابات است. 



به گزارش خبرنگار مهر ، انبوه بی شمار مردم مومن و انقلابی از سراسر کشور، امروز با اجتماع عظیم و پرشور خود در حرم مطهر امام خمینی(رض)، "وفاداری به امام" را به حبل المتین وحدت و سرافرازی ملت و مسئولان تبدیل کردند، و با عزیز به عرش سفر کرده خود پیمانی دوباره بستند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این اجتماع کم نظیر، باور امام به "خدا، مردم و خود" را زمینه ساز پیروزی، تداوم و پیشرفت مقتدرانه انقلاب اسلامی خواندند و با بیان توصیه های مهم انتخاباتی خطاب به مردم و نامزدها افزودند: به یاری پروردگار ملت ایران ده روز دیگر حماسه ای پرشور می آفریند و از آزمون بزرگ 24 خرداد سرافراز و سربلند بیرون می آید.
حضرت آیت الله خامنه ای قیام تاریخی 15 خرداد سال 42 را، مقطع بسیار مهمی در تاریخ ایران خواندند و افزودند: بعد از بازداشت امام (ره) که پس از سخنرانی ایشان در سیزده خرداد 42 روی داد ، در پانزده خرداد موج عظیمی از حرکت مردمی در تهران، قم و چند شهر دیگر براه افتاد که پیوند مستحکم مردم با روحانیت و مرجعیت را به رخ حکومت طاغوت کشید.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه پیوند مردم با روحانیت ضامن پیشرفت اوج گیری و در نهایت پیروزی نهضت بود، گفتند: هنگامی که مردم وارد میدان می شوند و احساسات و اندیشه آنها پشتوانه یک نهضت قرار می گیرد، آن حرکت، ظرفیت ادامه یافتن و پیروز شدن را بدست می آورد.
حضرت ایت الله خامنه ای با اشاره به نمایان شدن چهره خشن  و بی رحم طاغوت ، در حادثه پانزده خرداد سال 42 افزودند: یکی از نکات مهم آن حادثه، سکوت مجامع و نهادهای بین المللی مدعی حقوق بشر بود که به هیچ وجه اعتراضی از آنها شنیده نشد.
ایشان تاکید کردند: برغم همه این مسایل، امام خمینی (ره) به تنهایی اما به پشتوانه مردم، چهره یک رهبر آسمانی و معنوی، قاطع و مصمم را از خود به همه مردم و تاریخ نشان داد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سه باور مهم امام راحل (ره) تاکید کردند: باور به خدا، باور به مردم و باور به خود، هر سه به معنی واقعی کلمه در وجود امام و تصمیم امام و همه حرکت های ایشان تجلی داشت.
حضرت ایت الله خامنه ای افزودند: امام خمینی (ره) با دل خود با مردم سخن گفت و مردم هم با جان خود به او لبیک گفتند و به وسط میدان امدند و مردانه ایستادند و این نهضت به تدریج به سمت پیروزی رفت و در نهایت هم بدون کمک هیچ کشوری ، به پیروزی رسید.

رهبر انقلاب در تشریح سه باور عمیق و سرنوشت ساز امام یعنی باور به خدا، باور به مردم و باور به خود افزودند: امام با همه وجود به پروردگار اعتماد و به تحقق وعده یاری خدا یقین داشت و به همین علت فقط و فقط برای خدا کار و حرکت و اقدام می کرد.
ایشان افزودند: امام به ملت نیز عمیقا "اعتماد و اعتقاد" داشت و بر این باور بود که ملت مومن باهوش و شجاع ایران اگر رهبران لایقی داشته باشد مثل خورشید در میدانهای مختلف خواهد درخشید.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در چشم امام، مردم عزیزترین، و دشمنانِ ملت منفورترین بودند و این باور یکی از علل اساسی ایستادگی و مقابله امام با سلطه گرانی بود که با ملت ایران، دشمنی می کردند.
رهبر انقلاب در تشریح سومین وی‍ژگی امام یعنی باور به خود و اعتماد به نفس خاطر نشان کردند: امام "ما می توانیم" را در وجود ملت زنده کرد و توانایی های ذاتی ملت را در عرصه های مختلف به بروز و ظهور رساند.
ایشان با اشاره به رفتار شجاعانه امام در مقابل رژیم مستبد پهلوی، دوران انقلاب، دفاع مقدس و مقابله با ستم گران جهانی افزودند: شجاعت، قاطعیت و اعتماد به نفسی که در گفتار و رفتار و تصمیمات امام جاری بود بتدریج به ملت منتقل شد و این ملت را به الگوی استقامت و بصیرت تبدیل کرد.
رهبر انقلاب افزودند: در پرتو همین اعتماد به نفس و شجاعت بود که امام هیچگاه حتی در آخرین روزهای حیات پر برکتشان، دچار ذره ای افسردگی و تردید و وادادگی نشد بگونه ای که بیانیه های سالهای آخر حیات ایشان، در سالهای آخر از سخنان و مواضع امام در سالهای آغاز نهضت، انقلابی تر و قوی تر بود.
ایشان با تشریح نتایج باور ملت ایران به شعار اساسی امام خمینی یعنی "ما می توانیم" افزودند: ملت ایران در پرتو "اعتماد به نفس"، امید و توکل به خدا، یأس و نومیدی دوران ستم شاهی را کنار گذاشت و با افتخار آفرینی در عرصه های مختلف، خود را به نماد سرافرازی و پیشرفت تبدیل کرد.
رهبر انقلاب نجات ایران از وابستگی شرم آور به آمریکا و انگلیس، تبدیل سران فاسد و خائن و شهوت ران به حاکمان برآمده از آرای ملت، تبدیل ایران از کشوری عقب مانده به کشوری که شتاب پیشرفت علمی آن یازده برابر متوسط جهانی است و دستیابی ایران به پیشرفتهای تحسین برانگیز در عرصه های سازندگی، علمی، پزشکی و آموزش عالی را از برکات حرکت عظیمی خواندند که امام راحل عظیم الشأن در پرتو باور به خدا، باور به ملت و باور به خود در میان مردم بوجود آورد.
حضرت ایت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه پیشرفت ها و دستاوردهای سه دهه اخیر نباید مایه غرور کاذب شود، خاطر نشان کردند: ما اگر خودمان را با ایران دوران طاغوت مقایسه کنیم، این افتخارات به چشم خواهد آمد اما اگر خود را با "ایران اسلامی مطلوب" که جامعه ای همراه با عزت، رفاه، اخلاق و ایمان و معنویت است، مقایسه کنیم، قطعا راه طولانی در پیش داریم.
ایشان تاکید کردند: این راه طولانی اما پرافتخار با همان سه باور امام (ره) قابل پیمودن است و ملت ایران با برخورداری از جوانان مومن و با تمسک به این سه باور، توانایی را دارد که با سرعت و شتاب لازم به قله رفیع ایران اسلامی مطلوب دست یابد.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه افق پیش روی ملت ایران ؟؟؟ پر از امید است، افزودند: ملت، نقشه راه را نیزکه همان اصول امام است، در اختیار دارد.
حضرت ایت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: اصول امام که در سخنرانی های منتشر شده و مدون ایشان و وصیتنامه آن امام موجود است، همان اصولی است که ملت عقب افتاده و وابسته ایران را به ملتی پیشرو و سرافراز و مستقل تبدیل کرد.
ایشان یک نکته را هم متذکر شدند و گفتند: کسانی که نام امام را بر زبان می آورند و به نام ایشان تمسک می جویند باید به اصول و "نقشه راه امام" هم اعتقاد داشته باشند، زیرا حقیقت امام تنها با اصول و مبانی و نقشه راه آن عزیز قابل درک و قابل عمل می شود.
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین اصول امام در زمینه های مختلف اصول امام در "سیاست داخلی" را اینگونه بیان کردند: تکیه به رای مردم، تامین اتحاد و یکپارچگی ملت، مردمی بودن و غیر اشرافی بودن حکمرانان و زمامداران، دلبسته بودن مسئولان به مصالح ملت، و کار و تلاش همگانی برای پیشرفت کشور.
حضرت آیت الله خامنه ای در خصوص اصول امام در "سیاست خارجی" گفتند: ایستادگی در مقابل سیاست های مداخله گر و سلطه گر، برادری با ملت های مسلمان، ارتباط برابر با همه کشورها به جز کشورهایی که تیغ بر روی ملت ایران کشیده اند، مبارزه با صهیونیست، مبارزه برای ازادی فلسطین، و کمک به مظلومان و ایستادگی در برابر ظالمان، اصول امام در سیاست خارجی است.
ایشان به اصول امام در عرصه "فرهنگ" نیز اشاره کردند و افزودند: اصول امام در این بخش عبارتند از: نفی فرهنگ اباحه گری غربی، نفی جمود و تحجر، نفی ریاکاری در تمسک به دین، دفاع قاطع از اخلاق و احکام اسلام، و مبارزه با ترویج فحشا و فساد در جامعه.
رهبر انقلاب اسلامی در خصوص اصول امام در عرصه "اقتصاد" نیز گفتند: تکیه به اقتصاد ملی  و خودکفایی، عدالت اقتصادی در تولید و توزیع، دفاع از طبقات محروم، مقابله با فرهنگ سرمایه داری، احترام به مالکیت و سرمایه و کار، هضم نشدن در اقتصاد جهانی و استقلال در اقتصاد ملی اصول اقتصادی امام است.
حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: توقع همیشگی امام از مسئولان این بود که با اقتدار و مدیریت و با اداره عاقلانه و مدبرانه کشور، این اصول را اجرایی کنند و به پیش ببرند.
ایشان با تاکید بر اینکه، این اصول نقشه راه امام بزرگوار است، خاطر نشان کردند: ملت ایران با ایمان راسخ و توانایی ها و استعدادهای خود و با همت جوانان و استفاده از نقشه راه امام می تواند راه طی شده در 34 سال گذشته را با قدرت و شتاب بیشتر ادامه دهد و به الگویی حقیقی و کامل برای ملت های مسلمان تبدیل شود.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به انتخابات حساس یازدهمین دوره ریاست جمهوری پرداختند و نکاتی را در این خصوص یاداور شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای انتخابات را مظهر هر سه باور امام دانستند و افزودند: انتخابات مظهر خداباوری است زیرا بر اساس تکلیف باید در سرنوشت کشور شرکت کرد.
ایشان خاطر نشان کردند: انتخابات مظهر مردم باوری است زیرا در انتخابات، مردم خودشان مسئولان کشور را انتخاب می کنند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: انتخابات مظهر خودباوری نیز می باشد زیرا هر رایی که در صندوق انداخته می شود در واقع مشارکت و دخالت در سرنوشت کشور است.
حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین موضوع در انتخابات را، ایجاد حماسه سیاسی و حضور "پرشور و هیجانِ" مردم در پای صندوق های رای دانستند و تاکید کردند: هر رایی که مردم به یکی از هشت کاندیدای محترم بدهند، دردرجه اول، رای به جمهوری اسلامی و رای اعتماد به ساز و کار انتخابات است.
ایشان خاطر نشان کردند: این رای در درجه دوم ، رای به کسی است که هر فردی بر اساس نظر و انتخاب خود، او را برای آینده کشور مفیدتر تشخیص داده است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دشمنان برای تبدیل انتخابات به تهدیدی بر ضد نظام، گفتند: آنها امیدوارند که انتخابات، یا سرد برگزار شود و یا اینکه بعد از انتخابات فتنه ای بوجود اید همانگونه که در سال 88 روی داد اما دشمنان در طراحی خود اشتباه می کنند زیرا ملت ایران را نشناخته و روز 9 دی را فراموش کرده اند.
ایشان تأکید کردند: به توفیق الهی و بر خلاف خواست و طراحی دشمنان انتخابات 24 خرداد، فرصت بزرگ نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: دشمنان تصور می کنند، اکثریتی خاموش و مخالف نظام در کشور وجود دارد در حالیکه آنها 22 بهمن را از یاد برده اند که در 34 سال گذشته همواره جمعیت عظیمی در دفاع از نظام اسلامی به خیابانها امده و شعار " مرگ بر آمریکا" سر داده است.
ایشان با تاکید بر اینکه بدخواهان ملت ایران و اتاق های فکر انها، برای سرد کردن فضای انتخابات به تبلیغات دروغی و بی انصافانه ایی همچون مهندسی شدن انتخابات و مشروع و آزاد نبودن آن روی آورده اند، خاطر نشان کردند: در کجای دنیا به نامزدهای انتخابات، از چهره های معروف گرفته تا افراد گمنام، اجازه داده می شود که بطور مساوی از رسانه ملی کشور استفاده کنند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: در آمریکا و کشورهای سرمایه داری، اگر نامزدهای انتخابات عضو دو یا سه حزب نباشند و  مافیای ثروت و قدرت و شبکه صهیونیستها از آنها حمایت نکنند، به هیچ وجه امکان تبلیغات ندارند.
حضرت آیت الله خامنه ای قانون را مرجع و حاکم واقعی روند انتخابات در ایران بر شمردند و تأکید کردند: در جمهوری اسلامی تنها چیزی که بر روند وارد شدن در عرصه انتخابات حاکم است قانون است و بر طبق قانون عده ای می توانند بیایند و عده ای نمی توانند ضمن این که کسانی که تشخیص صلاحیت می دهند نیز بر طبق قانون مشخص هستند.
ایشان افزودند: دشمن بیرونی با چشم بستن بر این واقعیات، تبلیغات دروغین انجام می دهد و متاسفانه برخی "حنجره ها و قلم های بی تقوا" در داخل همان تبلیغات را تکرار می کنند.
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: ملت ایران به توفیق الهی و با حضور خود و عزم راسخ، به همه این ترفندها، پاسخ قاطع و کوبنده خواهد داد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان درباره انتخابات خطاب به نامزدهای انتخاباتی، چند توصیه مهم بیان کردند.
ایشان تأکید کردند: نامزدهای محترم از هر چیزی که می خواهند انتقاد کنند، اما متوجه باشند که معنای انتقاد، بی انصافی، منفی بافی و سیاه نمایی نیست بلکه جوهره انتقاد به معنای عزم و نیت و تلاش برای حل مشکلات و پیمودن راهی پر افتخار است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: اگرچه رسانه های بیگانه با غیض و غرض ورزی سعی می کنند این سخنان من را به برخی نامزدها منتسب کنند اما این حرفها متوجه نامزد یا نامزدهای خاصی نیست بلکه متوجه همه نامزدهاست.
ایشان افزودند: لازمه انتقاد، انکار جهات مثبت نیست بنابراین کسانی که می خواهند اعتماد مردم را به خود جلب کنند نباید برنامه ها و کارهای زیر ساختی و برجسته ای را که در این دولت و دولتهای چند دوره گذشته انجام شده و موجبات پیشرفت کشور را فراهم کرده، انکار کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مشکلات اقتصادی از جمله گرانی و تورم افزودند: آرزوی ملت و همه ما این است که منتخب ملت در انتخابات 24 خرداد، حلّال مشکلات اقتصادی باشد اما نامزدها در بیان طرح های خود برای حل مشکلات اقتصادی، کارهای انجام شده را نفی نکنند.
توصیه انتخاباتی دیگر رهبر انقلاب به هشت نامزد، این بود که وعده های نشدنی ندهند.
ایشان خطاب به نامزدها افزودند: به گونه ای حرف بزنید که اگر خرداد سال آینده نوار حرفهای امروز شما را پخش کردند شرمنده نشوید و با بهانه گیری گردن این و آن نیاندازید.
حضرت آیت الله خامنه ای اختیارات رئیس جمهور در قانون اساسی را بسیار وسیع و فوق العاده دانستند و خاطر نشان کردند: تنها محدودیت رئیس جمهور «قانون» است که البته قانون در واقع محدود کننده نیست بلکه هدایت کننده و نشان دهنده راه صحیح حرکت است.
رهبر انقلاب اسلامی سپس از نامزدها دعوت کردند ضمن ارائه برنامه هایشان، چند قول اساسی به مردم بدهند: قول بدهند که با "عقل و درایت" و "پشتکار و ثبات قدم" عمل خواهند کرد.
قول دهند از همه ظرفیتهای قانون اساسی برای انجام مسئولیت های بزرگ ریاست جمهوری استفاده می کنند و قول بدهند ضمن مدیریت اوضاع کشور، به مسئله اقتصاد که به میدان چالش تحمیلی بیگانگان تبدیل شده، توجه کافی خواهند کرد.
ایشان قول نامزدهای انتخاباتی به ملت برای پرهیز از حاشیه سازی و حاشیه پردازی را ضروری برشمردند و افزودند: لازم است به ملت قول بدهید که اگر انتخاب شدید دست اطرافیان و دوستانتان را باز نخواهید کرد.
رهبر انقلاب قول نامزدها به مردم برای توجه کامل و پاسداری از منافع ملت در مقابل بیگانگان را، از دیگر تعهدات ضروری نامزدها خواندند و افزودند: برخی با تحلیل غلط، می گویند برای کاهش عصبانیت دشمن باید به او امتیاز داد اما این کارِ اشتباه، عملاً به معنای ترجیح منافع بیگانگان بر منافع ملت است.
ایشان خاطر نشان کردند: عصبانیت دشمن ناشی از وجود بالنده جمهوری اسلامی و ناشی از زنده بودن راه و یاد و اهداف امام در اذهان ملت است و تنها راه مقابله با آن تلاش بی وقفه برای حل مشکلات و "ا ستقلال و اقتدار ملی" است.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: ده روز دیگر، روز امتحان بزرگ ملت ایران است که امیدواریم به فضل پروردگار، ملت با ایجاد حماسه ای پر برکت و دارای نتایج درخشان، از این آزمون بزرگ الهی نیز سربلند و سرافراز بیرون‌آید.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی(ره) در سخنانی واقعه ی 15 خرداد سال 42 را سرآغاز نهضت امام دانست و گفت: در شروع نهضت شرایط به گونه ای بود که هیچ کس اساساً تصور نمی کرد که انقلابی با رویکردها و جهت گیری های دینی به دست امام شکل بگیرد و پیروز شود.
وی اتکا و باور حقیقی امام به خدا را اساس حرکت انقلابی حضرت امام توصیف کرد و افزود: امام خمینی(ره) نهضت را در شرایطی آغاز کرد که اعتقاد به دین در شرق و غرب عالم در ضعیف ترین حالت خود قرار داشت.
سید حسن خمینی همچنین با اشاره به انتخابات پیش رو افزود: امیدواریم که همه ی آحاد جامعه بتوانند این شرایط حساس مسئولیت خود را به خوبی بشناسند و به آن عمل کنند.


منبع: خبرگزاری مهر

سه شنبه 14/3/1392 - 14:5 - 0 تشکر 608731

سخنرانی  مقام معظم رهبری


در مراسم بیست و چهارمین سالروز رحلت امام خمینی



برای شنید ان اینجا كلیك كنید

منبع: www.khamenei.ir/

چهارشنبه 15/3/1392 - 10:16 - 0 تشکر 608884



۱۰ روز مانده به انتخابات | نامزدها قول بدهند كه...


سخنرانی سالیانه‌ی رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی در حرم مطهر از مهمترین سخنرانی‌های ایشان در طول سال است. مراسم امسال در شرایطی انجام شد كه تنها 10 روز به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم باقی است و نامزدها گرم رقابت و نطق و تبلیغ و ارائه‌ی برنامه‌ها و وعده‌های خود به مردم هستند. حضرت آیت الله خامنه‌ای امروز در پایان بیاناتشان دقایقی درباره انتخابت سخن گفتند و خطاب به نامزدهای انتخابات فرمودند:

آن كسانى كه امروز با مردم حرف میزنند، آنچه كه توانائى انجام آن را دارند و مردم به آن احتیاج دارند، آن را با مردم در میان بگذارند.
قول بدهند با عقل و درایت عمل خواهند كرد؛ اگر برنامه
اى در هر موردى از مسائل دارند، آن برنامه را براى مردم ارائه كنند؛
قول بدهند كه با پشتكار و ثبات قدم در این میدان پیش خواهند رفت؛
قول بدهند كه از همه
ى ظرفیتهاى قانون اساسى براى اجراى وظیفهى بزرگِ خودشان استفاده خواهند كرد؛
قول بدهند كه به مدیریت اوضاع كشور خواهند پرداخت؛
قول بدهند كه به مسئله
ى اقتصاد - كه امروز میدان چالش تحمیلى بر ملت ایران از سوى بیگانگان است - بخوبى خواهند پرداخت؛
قول بدهند حاشیه
سازى نمیكنند؛
قول بدهند دست كسان و اطرافیان خود را باز نخواهند گذاشت؛
قول بدهند كه به منافع بیگانگان، به بهانه
هاى گوناگون، بیش از منافع ملت ایران اهمیت نخواهند داد. بعضى با این تحلیل غلط كه به دشمنان امتیاز بدهیم تا عصبانیت آنها را نسبت به خودمان كم كنیم، عملاً منافع آنها را بر منافع ملت ترجیح میدهند؛ این اشتباه است.

http://farsi.khamenei.ir/


برای شنیدن این كلیپ صوتی اینجا كلیك كنید

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:19 - 0 تشکر 609168


اولین بیانات رهبر انقلاب در جمع اقشار مردم

 ملت ایران بیش از هرچیز به هوشیارى و وحدت کلمه احتیاج دارد

رهبر معظم انقلاب در جمع عشایر خوزستان و مردم نجف آباد با بیان اینکه دشمن پیچیده است و در مواجهه با انقلاب و ملت ایران، مرموزانه عمل مى‌کند، فرمودند: ما بیش از همه چیز، به هوشیارى و وحدت کلمه احتیاج داریم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حضرت‌ آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در تاریخ 19 خرداد 1368 اولین سخنرانی خود را در جمع اقشار مردم (بیعت عشایر خوزستان و مردم نجف آباد) به عنوان رهبر معظم انقلاب اسلامی ایراد فرمودند که متن کامل این بیانات به مناسبت آغاز بیست و پنجمین سال زعامت ایشان را می‌توانید در زیر بخوانید:


بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم‌

«انّا للَّه و انّا الیه راجعون»(1). در هنگام رحلت رسول اکرم(ص) تمام شهر مدینه یکپارچه ضجه و عزادارى شد و احساسات پُرشور مردم مسلمان به حدى بود که در تاریخ به عنوان یک روز نمونه باقى ماند؛ اما وقتى احساسات و هیجان ملت بزرگ ایران را در هنگام دریافت خبر رحلت امام عزیز و بزرگوارمان مشاهده مى‌کنیم، بار دیگر به این حقیقت ایمان مى‌آوریم که مردم بااخلاص ما و مسلمانان امروز جهان، از لحاظ عمق ایمان و شور و احساسات، حتّى از دوره‌ى رسول گرامى اسلام(ص) و مردم آن زمان جلوترند.

این واقعیت را در جلوه‌هاى متعدد فداکارى مردم، از اول پیروزى انقلاب تا امروز مشاهده مى‌کنیم. امام عزیزمان نیز این مطلب را تصدیق مى‌کردند و مى‌گفتند: عمق اعتقاد و شور ایمان مردم در سطح عموم، حتّى از دوران صدر اسلام هم بالاتر است.

در آن وقت، مردم به چشم خودشان پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) را مى‌دیدند؛ ولى امروز مردم ما، پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و ائمه‌ى هدى (علیهم‌السّلام) را فقط در تاریخ دیده‌اند؛ در عین حال، ایمان و شور و احساسات و فداکارى و صدق نیت و آمادگى آنها براى مواجهه با حوادث بزرگ، از مردم آن روزگار کمتر نیست و در مواردى حتّى بیشتر است.

اگر از برجستگان و بزرگانى که در صدر اسلام بوده‌اند و تا همیشه‌ى تاریخ مثل خورشید خواهند درخشید، بگذریم، در مقایسه با سطح عامه‌ى مردم، ملت ما حقاً و انصافاً از مردم آن زمان جلوترند.

در ایام رحلت امام عزیزمان، یک‌بار دیگر این معنا نشان داده شد. احساسات پُرشور مردم و ابراز عشق و وفادارى آنها به امام و انقلاب، حقیقتاً نظام اسلامى را در دنیا روسفید کرد و مایه‌ى مباهات امام عزیزمان شد. این بیدارى و خیزش نیز از برکات همان بزرگمرد و درس آن معلم چیره‌دست است.

ما ملتى بودیم که در طول سالیان متمادى، استعمار و استکبار با تلاش سیاسى و فرهنگى خود، هویت اسلامى و ملیمان را گرفته بود و هرگاه مى‌خواستیم قیام و تحرکى بکنیم، غالباً با خطر و مشکل مواجه مى‌شدیم و در بلندمدت نمى‌توانستیم ایستادگى کنیم.

یعنى استکبار و ایادى داخلى آنها و بخصوص حکومتهاى ستمگر، آن‌چنان فشارى بر مردم ما وارد آورده بودند که شیره‌ى حیات و جوهر انسانیت را از درون جامعه‌ى ما زدوده بودند و توان ملت بزرگ و بافرهنگ ما را - چه در ماجراهاى مشروطیت، و چه در قضایاى بعد از آن - گرفته بودند.

ملت ایران در نهضت و انقلاب اسلامى بزرگ ما، که از سال 41 و42 شروع شد و در سال 57 به پیروزى رسید و پس از آن هم که زندگى پُرفراز و نشیب و پُرماجراى خودش را گذراند، جلوه‌ى استثنایى کرد. حقیقتاً امروز ملت ایران در چشم مردم عالم، به عنوان یک ملت قدرتمند و بزرگ و باشخصیت و تصرف‌نشدنى جلوه کرده است.

حوادث انقلاب و دوره‌ى جنگ هشت‌ساله و مقاومت در مقابل توطئه‌ها و فشارهاى دشمن، این موضوع را تأیید مى‌کند.

نقش دو عامل امام و امت، در انقلاب ما بسیار مهم بوده است. شما مردم تأثیر فوق‌العاده‌یى در شکست توطئه‌هاى دشمن و روسفیدى انقلاب داشتید، و در حال حاضر که در فقدان آن عزیز تازه سفر کرده مى‌سوزیم، باید راه او را با همان اقتدار و قوّت اراده ادامه دهیم، و عزادارى و ابراز احساسات مردم ما در این چند روز نشان داد که راه آن بزرگوار ادامه مى‌یابد. هر ملت و انقلابى، دوران سختى دارد که باید از آن عبور کند.

بعد از عبور از این مرحله، دوره‌ى پابرجایى و آسایش و خوشیهاى حقیقى - که ناشى از استقلال و آزادى و اتکاى به خود و خداست - فرا مى‌رسد.

ملت ایران در حال گذراندن این دوران است و تا یأس کامل دشمن مى‌باید در مقابل هرگونه توطئه‌یى، آگاهانه و هوشیارانه، مقاومت و ایستادگى کند.

شما نشان دادید که مى‌توانید دوره‌هاى دشوار را طى کنید. خدا را شکر مى‌کنیم که توفیق داد تا بیشترین مدت سختى و دشوارى جنگ هشت‌ساله‌ى تحمیلى را بگذرانید و آبدیده شوید.

جلوه‌هاى برکات الهى، در اراده و روشن‌بینى مردم ما پدیدار شده است و امام(رضوان‌اللَّه‌تعالى‌علیه) با رضایت از ملت ایران به لقاءاللَّه شتافت.

او بدون شک از شما مردم راضى و خشنود است و مطمئنم که در پیشگاه پروردگار عالم، از امت خود و مردمى که به نداى او پاسخ دادند، اظهار رضایت خواهد کرد و براى آنها دعا مى‌کند.

حقیقتاً امام، شما مردم را خوب مى‌شناخت و در مقابل مسایلتان فوق‌العاده حساس بود و نسبت به حل آنها اهتمام داشت.

برادران عزیز! ما امروز بیش از همه چیز، به هوشیارى و وحدت کلمه احتیاج داریم.

دشمن پیچیده است و در مواجهه با انقلاب و ملت ایران، مرموزانه عمل مى‌کند. غالباً لباس دشمنى نمى‌پوشد؛ بلکه با چهره‌ى نفاق، دورویى، فریب، تبلیغات، شایعه‌پراکنى، ایجاد دلسردى و زنده کردن انگیزه‌هاى گوناگون قومى و تاریخى و فرقه‌یى، جلو مى‌آید. به همین خاطر، با دشمن باید هوشیارانه برخورد کرد.

اگر مردم هوشیار نباشند، همان بلایى بر سرشان خواهد آمد که بر سر مردم مسلمان در دوره‌ى امام حسن(ع) و بعضى از دوره‌هاى دیگر آمد.

در آن زمان، چون مردم هوشیار و آگاه نبودند، جریان حق شکست خورد.

اگر آگاهى و هوشیارى باشد، وحدت کلمه هم هست. مراقب باشید که وحدت کلمه را حفظ کنید؛ موقعیتها را بدرستى درک کنید و بدانید که امروز اساسیترین کار ما، توجه به این امور است.

باید در سایه‌ى وحدت کلمه، دست به دست هم دهیم و کشورمان را بسازیم و آباد کنیم.

باید با امکانات فراوانى که این کشور به فضل پروردگار دارد، زمینه‌ى ایجاد زندگى مرفه را براى عامه‌ى مردم، مخصوصاً قشرهاى فقیر و محروم فراهم کنیم.

باید رهنمودهاى امام(ره) را که در همه‌ى زمینه‌ها بیان شده است و هم‌اکنون در اختیار ماست، مورد بهره‌بردارى قرار دهیم و یقیناً کمک الهى هم با ما خواهد بود.

بار دیگر از همه‌ى شما عزیزان که زحمت کشیدید و از راههاى دور به این‌جا تشریف آوردید، تا دشمنان را بکلى مأیوس کنید و رشد و آگاهى ملت ایران را به اثبات رسانید، صمیمانه تشکر مى‌کنم.

سلام من را به بقیه‌ى برادران و خواهران نجف‌آباد و خوزستان و عشایر عزیزمان برسانید.

امیدواریم بتوانیم راه و خط و جهتگیرى امام(ره) را، با همان قدرت و با اتکال به نیرو و مدد الهى و با تکیه بر حمایتهاى مردمى ادامه دهیم و ان‌شاءاللَّه به همان هدفها نایل شویم.

والسّلام علیکم و رحمةاللَّه و برکاته‌

1) بقره: 156



پنج شنبه 16/3/1392 - 17:48 - 0 تشکر 609211

بیانات رهبر انقلاب درباره ویژگی‌های رئیس‌جمهور منتخب
کلیپ صوتی/ نامزد‌ها قول بدهند
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب پیرامون ویژگی‌های رئیس جمهور منتخب مردم فرمایشات ارزنده‌ای دارند که در کلیپ صوتی «نامزدها قول بدهند» تقدیم می‌شود.

دانلود

برو به انجمن
فعالترین ها در هفته گذشته
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.