• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نجوم > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نجوم (بازدید: 12710)
سه شنبه 4/4/1387 - 12:39 -0 تشکر 44825
اخبار نجوم

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

دوستای عزیزم این تاپیک محلی برای ثبت‌ آخرین اخبار مربوط به علم نجوم هستش، پس هر گونه خبری که یه جورایی مربوط به نجوم میشه رو اینجا ثبت کنید، تا همگی دوستاران این علم با خوندن این اخبار اطلاعات خوبی رو کسب کنن.

من خودم هم سعی می‌کنم که آخرین خبرها رو به دست شما عزیزان برسونم، امیدوارم که مفید باشه.

 

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم

MCLAREN SUPER CARS

مسئول انجمن صندلی داغ

جانشین انجمن مکانیک و روباتیک

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

جمعه 11/5/1387 - 2:18 - 0 تشکر 50161

پس از برگزاری موفق ماراتن های موفق مسیه ایران که به شکل ملی و با حضور رصدگران برجسته کشور برگزار شد و با انجام بررسی های گوناگونی که در مورد مسابقه های مشابه در سایر کشورها به عمل آمد، شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران طی سالهای گذشته پیشنهاد جدیدی را برای برگزاری رقابتی رصدی که با شرایط آب و هوایی ایران تطبیق داشته باشد و به نوعی یادآور رصدگران بزرگ تمدن ایرانی باشد را در دستور کار خود قرار داد. در جریان پنجمین ماراتن مسیه ایران در خرانق یزد که به دلیل شرایط نامناسب جوی امکان انجام رصد فراهم نشد، داوران که سعی شده بود از بهترین رصدگران کشور انتخاب شوند ، در نشستی همگی با اصل این ایده موافقت کردند و بررسیهای بعدی آن آغاز شد . از همان ابتدا مشخص بود که این رقابت نامی جز رصد گر بزرگ ایرانی را بر خود نخواهد داشت و بدین ترتیب ایده اولیه رقابت رصدی صوفی شکل گرفت. در این رقابت که زمان برگزاری آن ، اواخر تابستان هر سال مشخص شده است ، مجموعه ای از اجرام فهرست مسیه و اجرام سایر فهر ستها به انضمام 9 جرم غیر ستاره ای که صوفی آنها را در فهرست خود آورده است وجود خواهد داشت.
شاخه آماتوری 2 هدف اصلی را از سامان دهی این رقابت دنبال می کند، نخست افزایش امادگی و توانایی رصدگران اجرام عمق آسمان ایران و دوم زنده نگاه داشتن نام مفاخر علمی و فرهنگی کشور. شاخه اماتوری انجمن نجوم ایران امیدوار است این رقابت را در سالهای آتی تبدیل به رقابتی بین المللی کندتا فرصتی فراهم شود که رصدگران ایرانی و خارجی بتوانند ضمن آشنایی با یکدیگر و انتقال تجربه های خود شبی را زیر اسمان پرستاره ایران به رقابتی دوستانه بپردازند و نام عبدالرحمن صوفی رازی رصد گر برجسته ایرانی و نویسنده کتاب صور الکواکب را زنده نگاه دارند. عبدالرحمن صوفی با رصد و ثبت برخی اجرام غیر ستاره ای برای نخستین بار تفکیکی میان این اجرام و ستارگان قرار داد و همچنین به تصحیح جدول های یونانی ستارگان پرداخت.  دنیای علم به پاس رصدهای چشمگیر و دقیق صوفی نام دهانه ای از دهانه های ماه را به او اختصاص داده است. نخستین دوره رقابت صوفی که امید می رود در سالهای بعد با همین نام تبدیل به رقابتی بین المللی شود، در روزهای 2 و 3 شهریور 1385 در  عباس آباد استان سمنان برگزار شد که امسال در استان سیستان و بلوچستان برگزار می شود.
اطلاعات بیشتر و كاملتر و ثبت نام در لینك زیر

جمعه 11/5/1387 - 2:36 - 0 تشکر 50163

وقایع نجومی مرداد ماه سیاره های عطارد، زهره، مریخ، مشتری و زحل را به شرح زیر است:

سیاره عطارد؛ در نیمه اول مرداد ماه در صورت فلكی خرچنگ و در نیمه دوم در صورت فلكی اسد قرار دارد كه به دلیل نزدیكی این سیاره با خورشید در این ماه در آسمان شب هرگز رویت نخواهد شد.

بر اساس این گزارش سیاره زهره در مرداد ماه صورت فلكی اسد را طی می كند و به دلیل نزدیكی این سیاره به خورشید، سیاره شامگاهی است و دقایقی پس از غروب خورشید در افق غرب آسمان ناپدید می شد و به این دلیل در ارتفاع اندك پس از غروب آفتاب دیده می شود.

این گزارش اعلام كرد: سیاره مریخ در نیمه اول مرداد ماه در صورت فلكی اسد و در نیمه دوم در صورت فلكی سنبله و بر روی دایره البروج حركت می كند و پس از غروب خورشید در افق غرب تا ساعاتی قبل از نیمه شب رویت می شود.

این گزارش بیان می كند: سیاره مشتری در مرداد ماه در صورت فلكی قوس (كمانگیر) قرار دارد و به علت فاصله زاویه ای زیادی كه با خورشید دارد بعد از ظهر از شرق طلوع می كند، به همین دلیل پس از غروب خورشید به راحتی در افق شرق و جنوب شرق در ارتفاع بالا در تمام طول شب و پس از بامداد در افق غرب با چشم مسلح و غیر مسلح قابل رصد است.

این گزارش می افزاید؛ سیاره زحل در صورت فلكی اسد قرار دارد و در افق غرب در نزدیكی خورشید واقع شده كه به همین علت پس از غروب خورشید، دیرتر از سیاره زهره غروب می كند و چنانچه افق غرب صافی داشته باشیم می توانیم در بین سیاره های زهره و مریخ این سیاره را با تلسكوپ رصد كنیم.

بنابراین گزارش سه شنبه هشتم مرداد ماه ساعت 23 به وقت ut(جهانی) ماه در حضیض مداری با 363883 كیلومتر از زمین، جمعه 11 مردادماه خورشید گرفتگی در حالت كلی در خارج از ایران است كه خورشید گرفتگی كلی در الجزایر، كانادا، شمال گروئلند، سیبری، مغولستان و چین پدید می آید.

به گزارش ایسكانیوز یكشنبه 20 مردادماه ساعت 20 به وقت ut ماه در اوج مداری با فاصله 40456 كیلومتر از زمین، سه شنبه 22 مردادماه 11 به وقت ut اوج بارش شهابی بر ساووش، 25 مرداد ساعت هفت به وقت ut نپتون در مقابله و 26 مرداد از ساعت 3/9 الی 22:45 به وقت ut ماه گرفتگی جزیی در اروپا و آفریقا پدید خواهد آمد.

این گزارش تصریح كرد: در مورد ut ، universal time(وقت جهانی) برای اینكه وقت های اعلام شده به زمان ما در ایران تبدیل شود باید به زمان مذكور (5/3 +) ساعت اضافه شود.

خبرگزاری ایسكانیوز می افزاید، در ماه جاری چهار سیاره عطارد، زهره، مریخ و زحل در افق غرب است كه تقریبا بر روی دایره البروج به خط شدند و زیبایی آسمان و صورت فلكی را صد چندان كردند.

منبع: ایسكانیوز

شنبه 12/5/1387 - 15:56 - 0 تشکر 50282

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

ناسا بر روی مریخ آب پیدا کرد:

مقامات سازمان فضایی امریکا، ناسا اعلام کردند سفینه فونیکس بر روی مریخ آب یافته است و این ماموریت تا پایان ماه سپتامبر تمدید خواهد شد.

ویلیام بینتون، یکی از مسئول ناسا گفت:ما بر روی مریخ آب پیدا کردیم.ما قبلا شواهدی مبنی بر وجود آب بر روی سیاره سرخ یافته بودیم اما این اولین باری است که آب بر روی مریخ لمس و بررسی شد.

سفینه فونیکس در بیست و پنجم ماه می در منطقه ای ناشناخته در مریخ به منظور آغاز تلاش خود برای کشف آب و ترکیبات آلی در مریخ و همچنین یافتن نوعی ابتدایی از زندگی در این سیاره فرود آمد. دانشمندان در پایان ماه ژوئن اعلام کردند بر روی مریخ یخ یافتند.

پتر اسمیت رییس محققان ماموریت فونیکس اعلام کرد بررسی ها نشان می دهند که در خاک مریخ مواد مغذی مانند سدیم، پتاسیوم، منیزیوم، کلر، و تمامی این چیزهایی که ما در بدن خودمان می یابیم وجود دارد و این مواد برای ایجاد حیات بسیار مهم هستند.

وی تصریح کرد با این حال، ما هنوز مواد الی در مریخ نیافته ایم تا بتوانیم وجود حیات بر روی مریخ را تایید کنیم. دانشمندان تلاش می کنند تا منشا یخ در مریخ را بیابند و متوجه شوند که آیا این یخ تا به حال آب شده است یا خیر و آیا با آب شدن یخ، یک محیط آبی که باعث تغییر خاک مریخ و تغییرات شیمیایی می شود ایجاد می شود یا خیر.

وی تصریح کرد بدین ترتیب ما امیدواریم بفهمیم که آیا منطقه ای قابل سکونت بر روی مریخ وجود دارد یا خیر و آیا در این منطقه آب به صورت مایع مواد آلی تشکیل دهنده حیات یافت می شود.

مسئول علمی برنامه فونیکس نیز به نوبه خود این ماموریت را بسیار مفید خواند.

منبع خبر: هم‌وطن سلام.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

دوشنبه 14/5/1387 - 0:23 - 0 تشکر 50511

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

تشریح ماه گرفتگی 26 مردادماه 1387:

ماه گرفتگی جزئی 26 مرداد ماه در ساعت 22 و پنجاه و سه دقیقه به وقت ایران به صورت نیمسایه آغاز می شود.

مهندس احمد دالكی، پدر علم نجوم آماتوری ایران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ماه گرفتگی جزئی در روز جمعه بیست و ششم مردادماه تا صبح شنبه بیست و هفتم مردادماه به طول می انجامد زیرا آغاز برخورد ماه با سایه زمین در ساعت 6 دقیقه بامداد روز جمعه می باشد.

وی تصریح كرد: وسط این ماه گرفتگی در ساعت یك و چهل دقیقه بامداد روز شنبه بیست و هفتم مرداد می باشد.

وی افزود: در ساعت 1:46 دقیقه ماه به حالت بدر می رسد و در ساعت 3:15 دقیقه بامداد شنبه بیست و هفتم مرداد پایان گرفتگی جزئی می باشد.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

پنج شنبه 17/5/1387 - 19:18 - 0 تشکر 51045

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

شناسایی آثار احتمالی ماده پرکلرات بر سطح کره مریخ:

سازمان فضانوردی امریکا، ناسا اعلام کرد تجزیه و تحلیل اخیر نمونه خاکی که کاوشگر فونیکس از سطح کره مریخ جمع اوری کرده است، بر احتمال وجود اثاری از ماده پرکلرات در سطح مریخ دلالت دارد که از مواد تعیین کننده در اثبات وجود حیات بشمار می رود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از یونایتدپرس، ناسا در بیانیه ای ضمن تایید کیفیت اولیه این آزمایشها اعلام کرد در ترکیب یکی از دو نمونه خاکی که بطور جداگانه طی یک ماه گذشته مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است، آثاری احتمالی از پرکلرات مشاهد می شود.

با این همه مقامات ناسا با اشاره به کسب نتایج متفاوت در آزمایشها تاکید کرده اند منتظر دریافت نتایج تکمیلی از تحلیلگر حرارتی و گازی این کاوشگر بر روی نمونه های خاک هستند که قادر است وجود پرکلرات را شناسایی کند.

گفتنی است کاوشگر فونیکس پس از فرود در سطح مریخ در بیست و پنجم ماه مه سرگرم نمونه برداری از خاک سطح مریخ است. با وجود کشف مواد مهم شیمیایی همچون سدیم پتاسیم و منیزیم بر روی سطح مریخ، تاکنون نشانه ای از وجود مواد ارگانیک یا الی بر سطح این کره پیدا نشده است.

منبع خبر: پایگاه ملی داده‌های علوم زمین.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

پنج شنبه 17/5/1387 - 19:19 - 0 تشکر 51046

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

خاک مریخ آماده حیات نیست:

کاوشگر فونیکس پس از کشف آب در سطح مریخ ماده ای را شناسایی کرد که مانع ایجاد حیات در سیاره سرخ می شود.

به گزارش مهر، دانشمندان ناسا در دانشگاه آریزونا چند روز پس از تائید خبر کشف آب در مریخ خبری را منتشر کرد و امید افرادی را که به یافتن علائم حیات روی سیاره سرخ امیدوار بودند ناامید کرد.

به گفته مقامات ناسا، کاوشگر فونیکس که در قطب شمال این سیاره مستقر است روی خاک این سیاره ماده ای را شناسایی کرده است که مانع شکل گیری هر نوع حیاتی در روی مریخ می شود.

دانشمندان ناسا از ماهها قبل منطقه ای از خاک مریخ را که احتمال وجود مواد غذایی شبیه به مواد غذایی روی زمین مثل منیزیوم و سدیم را داشت برای فرود فونیکس انتخاب کرده بودند اما اکنون این کاوشگر در همین منطقه ماده ای سمی را شناسایی کرده است که مانع وجود حیات می شود.

براساس گزارش سی ان ان، این ماده شیمیایی، پرکلرات است. این ماده یک اکسیدان قوی است که در سوخت جامد موشکها به کار می رود و بنابراین نمی تواند اجازه تشکیل حیات را در خاک مریخ بدهد.

منبع خبر: پایگاه ملی داده‌های علوم زمین.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

پنج شنبه 17/5/1387 - 19:19 - 0 تشکر 51047

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

بارش شهابها از 20 مردادماه آغاز می شود:

باران شهابهای صورت فلکی برساووش از 20 تا 23 مردادماه با سرعت 59 کیلومتر برثانیه در آسمان زمین نمایان می شوند.

به گزارش مهر، شهاب سنگهای صورت فلکی برساووش همه ساله در تابستان، آسمان شب زمین را درخشان می کنند.

امسال 110 شهاب از 10 تا 13 آگوست (20 تا 23 مرداد) با سرعت 59 کیلومتر برثانیه از جو زمین عبور می کنند با این حال سال 2008 سال خوبی برای رصد این باران معروف اجرام آسمانی نیست به طوریکه نور ماه در شب 10 آگوست 68 درصد درخشش دارد و آسمان را در نیمه اول شب در جهت جنوب به شرق روشن خواهد کرد و در نیمه شب در اقتران با ستاره قلب العقرب در 2/1 درجه از این ستاره قرار خواهد گرفت. کمی بعد از نقطه اوج نور خود عبور خواهد کرد و در فاصله 404 هزار و 500 کیلومتری از زمین واقع خواهد شد.

براساس گزارش Record-Searchlight ، همچنین در شبهای 11، 12 و 13 آگوست زمانی که زمین در بیشترین حالت رویت باران شهابها قرار می گیرد نور ماه دیرتر پایین می آید و درخشش آن به 80 تا 90 درصد خواهد رسید. نور بالای ماه در این شبها رصد باران شهابها را دشوار خواهد کرد.

منبع خبر: پایگاه ملی داده‌های علوم زمین.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

شنبه 19/5/1387 - 12:20 - 0 تشکر 51321

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

کشف یک جرم آسمانی از گروه جدید "شبح کیهانی":

یک ستاره شناس هلندی آماتور جرم آسمانی جدیدی را کشف کرد که شبیه به شبحی است که با یک ورقه پوشیده شده باشد و به همین علت آن را در گروه جدیدی از اجرام آسمانی با عنوان "شبح کیهانی" قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک معلم هلندی به نام "هانی فن آرک" که به صورت داوطلبانه در پروژه جهانی "باغ وحش کهکشان" شرکت کرده است موفق شد یک جرم آسمانی جدید را کشف کند.

این جرم آسمانی اسرارآمیز شبیه به شبحی است که با ورقه ای پوشیده باشد. به همین علت این ستاره شناس آماتور گروه جدیدی با عنوان "شبح کیهانی" را برای طبقه بندی این جرم آسمانی انتخاب کرد و آن را در این گروه جای داد.

براساس گزارش ساینس دیلی، پروژه "باغ وحش کهکشان" به تمام مردم دنیا این امکان را می دهد که در تحقیقات نجومی آنلاین شرکت کرده و تصاویر کهکشانها را طبقه بندی کنند.

تلسکوپ فضایی هابل درحال تهیه تصاویر دقیق تری از این جرم آسمانی جدید است.

دانشمندان پروژه باغ وحش کهکشان عنوان این جرم آسمانی اسرار آمیز گروه جدید "اشباح کیهانی" را بر گرفته از نام کاشف آن "هانیز فور ورپ" گذاشتند.

این جرم آسمانی در نزدیکی کهکشان IC 2497 واقع شده است. "فور ورپ" (Voorwerp) محتوی هیچ ستاره ای نیست و تنها از گاز بسیار داغی در حدود 10 هزار سانتیگراد تشکیل شده است.

منبع خبر: پایگاه ملی داده‌های علوم زمین.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

سه شنبه 22/5/1387 - 0:37 - 0 تشکر 51852

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

24 مرداد، آخرین مهلت ثبت نام در رقابت نجومی «صوفی»:

کمیته برگزاری دومین رقابت صوفی، ساعت 24 مورخه 24 مرداد ماه 1387 را آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان شرکت در این رقابت رصدی اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دومین دوره رقابت رصدی صوفی که با هدف تکریم و بزرگداشت مقام علمی عبدالرحمن صوفی رازی طراحی شده است، در روزهای هفتم و هشتم شهریور ماه سال جاری در استان سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

تمام رصدگران ایرانی و غیر ایرانی که با صورت های فلکی و اجرام شناخته شده ژرف آسمان آشنا باشند و به کمک اطلس‌های آسمان با یک تلسکوپ یا دوربین دوچشمی، علاوه بر رصد ماه و خورشید و سیارات به رصد اجرام اعماق آسمان می‌پردازند و سابقه رصد تعدادی از اجرام فهرست معروف مسیه را در کوله بار تجارب رصدی خود داشته باشند، شرط اولیه برای حضور در دومین رقابت صوفی را دارند.

رصدگران در دو رده تلسکوپ و دوربین دوچشمی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

حداکثر 130رصدگر در قالب حدود 90 گروه (90 ابزار رصدی) با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

علاقمندان می‌توانند برای كسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبگاه شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران به نشانی http://www.asiac.ir/ مراجعه كنند.

منبع خبر: ایسنا.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

سه شنبه 22/5/1387 - 0:37 - 0 تشکر 51853

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

کشف یک ماده سمی در مریخ که شرایط را برای حیات، نامساعد می کند:

مریخ نشین فینیکس یک ماده سمی در خاک این سیاره کشف کرد که شرایط را برای حیات در مریخ نامساعد می کند.

دانشمندان سازمان فضانوردی ناسا اعلام کردند، مریخ نشین “فینیکس” در نمونه های خاک گرفته شده از این سیاره سرخ رنگ ، “پرکلرات” کشف کرده است.

پرکلرات یک ماده بالقوه سمی است که در سوخت راکت استفاده می شود.

به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رویترز ، این سازمان فضایی اعلام کرد برای تایید وجود پرکلرات در خاک مریخ و رد اینکه منشاء آلودگی از سفینه است، به آزمایش های بیشتری نیاز است.

فینیکس آخرین کاوشگر ناسا است که می خواهد دریابد آیا آب این ماده حیات ، هیچگاه در مریخ جریان داشته است و آیا حیات حتی به شکل میکروبی در این سیاره وجود داشته است یا خیر.

هفته گذشته ناسا اعلام کرد فینیکس پس از انجام آزمایش های بیشتر بر روی یخی که این مریخ نشین در ماه ژوئن کشف کرده بود، شواهد قطعی بدست آورده است که نشان می دهد در مریخ آب وجود دارد.

با این حال سخنگوی ناسا از توصیف پرکلرات به عنوان یک ماده مضر برای حیات خودداری کرد.

پرکلرات تحت شرایط خاصی برای انسان ها مضر است و وجود این ماده در خاک می تواند نشانگر آن باشد که مریخ آنقدرها هم که دانشمندان تاکنون تصور می کردند برای حیات مساعد نیست.

منبع خبر: خبرگزاری آریا.

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.