• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 6242)
يکشنبه 29/5/1391 - 2:51 -0 تشکر 518933
تغذیه افراد سالم

آنتی اکسیدان ها: خداحافظ سندروم متابولیک و چاقی

 


مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها می‌تواند باعث لاغری و مقابله با سندروم متابولیک شود.

آنتی اکسیدان

 

تأثیر کلی آنتی‌اکسیدان‌های غذایی روی سلامت ما هنوز به طور کامل شناخته نشده است.

 

محققان کشورمان به مدت 3 سال روی 2000 فرد بزرگسال بین 19 تا 70 سال بررسی‌هایی انجام دادند تا مشخص شود چه ارتباطی بین دریافت آنتی‌اکسیدان‌های غذایی و خطر پیشرفت بیماری‌های متابولیکی مانند فشار خون بالا و چاقی مفرط وجود دارد.

 

در طول این مدت شرکت کننده ها به پرسش‌هایی در مورد مواد غذایی مصرفیشان پاسخ دادند و وضعیت سلامت آن‌ها به خصوص مواردی که مربوط به سندروم متابولیک بود (مثل حالت مقاومت به انسولین، میزان کلسترول بالا، فشار خون بالا، چاقی دور شکم) به طور دقیقی بررسی شد.

 

نتیجه این شد که از همان ابتدای پژوهش، چربی‌های دور شکم افرادی که آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری مصرف می‌کردند کمتر بوده و کمتر به سندروم متابولیک دچار بودند.

شرکت کننده‌هایی که در طول این 3 سال میزان دریافت آنتی‌اکسیدان‌های خود را افزایش دادند به میزان 38 درصد احتمال چاقی دور شکم خود را کاهش دادند

 

بعد از گذشت 3 سال نیز میزان چربی‌های اضافه شده به دور شکم این گروه بسیار کمتر بوده است.

 

جالب‌تر این که شرکت کننده‌هایی که در طول این 3 سال میزان دریافت آنتی‌اکسیدان‌های خود را افزایش دادند به میزان 38 درصد احتمال چاقی دور شکم خود را کاهش دادند.

 

باید بدانید حتی عواملی مثل مصرف فیبرها، مصرف دخانیات، میزان فعالیت‌های جسمی، شاخص توده‌ی بدنی، میزان دریافت پروتئین، گلوسیدها و چربی‌ها نیز در نتایج به دست آمده تغییری ایجاد نکرد. واقعیت این است که آنتی‌اکسیدان‌های غذایی برای حفظ وزن ایده‌آل و سلامت مفیدند.

 

در بین مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توان به لوبیا قرمز، آرتیشو، مورد صحرایی، توت فرنگی و تمشک اشاره کرد.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:27 - 0 تشکر 525537

غذاهایی که کاربردهای جالبی دارند 





هیچ شکی نیست که با بالا رفتن سن، بدن نیز پیر و فرتوت می‌شود. اما مطمئن باشید با رژیم غذایی

مناسب می‌توان مغزی سالم با عملکرد بالا حتی در دوران پیری داشت به شرط اینکه انتخاب غذاها

و نوشیدنی‌هایتان هوشمندانه باشد.



غذا برای مغز

اگر به اخبار و تازه‌های علمی پیرامون مواد غذایی دقت کنید، متوجه خواهید شد که خوراکی‌ها و مکمل‌های رژیمی همه کار می‌کنند از افزایش تمرکز گرفته تا تقویت حافظه، دقت و حتی عملکردهای مغزی. اما آیا در واقعیت هم همین‌طور است؟



کافئین و هوشیاری


هیچ معجزه‌ای نمی‌تواند IQ را بالا ببرد و شما را باهوش‌تر کند؛ اما برخی مواد نظیر کافئین انرژی‌بخش بوده و به دقت و تمرکز بیشتر منجر می‌شود. کافئین در شکلات، نوشابه‌های انرژی‌زا و برخی داروها یافت می‌شود و بدون هیچ تردیدی شما را کاملاً هوشیار و بیدار می‌کند (اگرچه اثر آن کوتاه‌مدت است) و یادتان باشد که همیشه بیشتر، اثر بهتر ندارد: کافئین زیاد شما را ناراحت، عصبی و وحشت‌زده می‌کند.



شکر و افزایش هوشیاری


شکر بهترین منبع غذایی برای مغز است، البته نه شکری که روی میز غذاخوری‌تان است بلکه گلوکز، همان ماده‌ای که بدن با سوزاندن شکر و کربوهیدرات‌هایی که می‌خورید، تولید می‌کند. برای همین است که یک لیوان نوشیدنی شیرین برای مدت کوتاهی حافظه، فرآیندهای فکری و توانایی ذهنی شما را تقویت می‌کند.


توجه داشته باشید مصرف خارج از قاعده شکر باعث صدمه به حافظه و دیگر اعضای بدن می‌شود. نه این که اصلاً شکر نخورید، همیشه جانب احتیاط را رعایت کنید.



صبحانه، سوخت مغز


عادت کرده‌اید بدون صبحانه از در بیرون بروید؟ مطالعات انجام شده حاکی از نقش ارزنده صبحانه در بهبود کوتاه‌مدت حافظه و توجه است. دانش‌آموزانی که صبحانه می‌خورند، بازده درسی بالاتری دارند. از نظر پژوهشگران غلات کامل، لبنیات و میوه از بهترین سوخت‌های مغزی به شمار می‌روند. اما باز هم میانه‌روی فراموش نشود، چرا که به نظر می‌رسد صبحانه پرکالری مانع تمرکز می‌شود.



تخم‌مرغ


تخم‌مرغ منبع سرشار پروتئین است علاوه بر این زرده تخم‌مرغ مقدار زیادی ویتامین B دارد که به افزایش ظرفیت حافظه کمک می‌کند.



کره بادام زمینی


بادام زمینی و کره بادام زمینی منبع سرشار ویتامین E هستند. ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوتی برای حفاظت از غشای اعصاب به شمار می‌رود. علاوه بر این، ویتامین 1B موجود در بادام زمینی به مغز و سیستم عصبی کمک می‌کند تا هر چه بهتر از گلوکز، که تنها غذای مغز و اعصاب است، انرژی بگیرند.




جوانه گیاهان حاوی پروتئین و کربوهیدرات است که انرژی زیادی دارند. این مواد بهترین غذا برای مغز هستند و اگر در وعده غذایی ناهار مصرف شوند باعث


افزایش انرژی و سطح یادگیری در تمام طول بعد از ظهر می‌شوند





لبنیات


لبنیات، حاوی پروتئین و ویتامین B هستند که برای رشد بافت‌های مغز ضروری است به علاوه شیر و ماست هم دارای پروتئین و هم دارای کربوهیدرات هستند که منبع انرژی مغز است.



ماهی، غذای ویژه مغز


ماهی یک منبع پروتئینی بسیار عالی و یکی از بهترین تقویت‌کننده‌های مغز است و این همه را مدیون اسیدهای چرب امگا 3 است که برای عملکرد و تکامل مغز ضروری است.


این چربی‌های سالم، قدرت حیرت‌انگیزی در تقویت مغز دارند: هرچه محتوای اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی بالاتر باشد، ریسک فراموشی و سکته کمتر است، روند زوال مغزی آهسته‌تر می‌شود و با بالا رفتن سن، نقش مهمی در افزایش عملکرد حافظه بازی می‌کند. خوردن دو وعده ماهی در هفته برای سلامت مغز و قلب ضروری است.



شکلات و آجیل روزانه


آجیل و مغز دانه‌ها منبع غنی از ویتامین E به شمار می‌روند، آنتی‌اکسیدانی که موجب کاهش زوال ادراکی با بالا رفتن سن می‌شود. شکلات تلخ هم حاوی خواص آنتی‌اکسیدانی قدرتمند و محرک‌های طبیعی مانند کافئین است که تمرکز و دقت را زیاد می‌کند.


قدری شکلات و آجیل در برنامه روزانه غذایی خود بگنجانید تا بدون مصرف کالری، چربی یا شکر بیش از اندازه، نیازهای بدن خود را برآورده باشید.



آووکادو و غلات کامل


تمامی اندام‌های بدن خصوصاً قلب و مغز به سیستم جریان خون بدن متکی هستند. رژیم سرشار از غلات کامل و میوه مانند آووکادو ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی را کم کرده و کلسترول بدن را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه ریسک انباشت پلاک، کاهش یافته و جریان خون تقویت می‌شود. در نهایت هم سلول‌های مغزی عمری طولانی‌تر خواهند داشت.


غلات کامل مانند ذرت بوداده و گندم کامل فیبر و ویتامین E رژیم غذایی را تأمین می‌کنند و آووکادو هم گرچه چرب است اما چربی آن خوب است و به جریان خون بهتر کمک می‌کند.



انواع جوانه‌ها


جوانه گیاهان حاوی پروتئین و کربوهیدرات است که انرژی زیادی دارند. این مواد بهترین غذا برای مغز هستند و اگر در وعده غذایی ناهار مصرف شوند باعث افزایش انرژی و سطح یادگیری در تمام طول بعد از ظهر می‌شوند.



فواید رژیم سالم


شاید تکراری باشد اما حقیقت دارد: اگر رژیم غذایی فاقد مواد غذایی ضروری باشد، توانایی دقت شما کاهش می‌یابد. زیاده از حد یا کم خوردن هر دو توانایی تمرکز را با اختلال مواجه می‌کند. بعد از یک وعده غذایی سنگین، احساس سنگینی و تنبلی می‌کنید، در عین حال گرسنگی کشیدن نیز درد و سوزش معده به دنبال دارد.


مغزتان را تقویت کنید: از همه نوع غذاهای کامل و سالم در رژیم غذایی خود سود جویید.




هرچه محتوای اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی بالاتر باشد، ریسک فراموشی


و سکته کمتر است، روند زوال مغزی آهسته‌تر می‌شود و با بالا رفتن سن، نقش مهمی در افزایش عملکرد حافظه بازی می‌کند





ویتامین‌ها، مواد معدنی و مکمل‌ها


قفسه‌های داروخانه‌ها مملو از مکمل‌هایی است که نقش آن تأمین سلامتی است. گرچه آگاهی از قدرت تقویت‌کننده انواع مکمل‌های ویتامین‌های B، C و E، بتاکاروتن و منیزیم روی عملکرد مغز بسیار نویدبخش است اما مکمل‌ها فقط زمانی برای فرد مفید هستند که رژیم غذایی فاقد آن ماده غذایی خاص باشد.


خوش‌بینی پژوهشگران در رابطه با ترکیبات جینسنگ، جینکو، ویتامین‌ها، مواد معدنی و گیاهان دارویی و تأثیر آن‌ها روی مغز توأم با احتیاط است.



دوپینگ برای یک روز عالی


دلتان می‌خواهد توانایی دقت و تمرکز خود را به اوج برسانید؟ روز خود را با آب‌میوه صددرصد طبیعی، نان کامل با ماهی سالمون و یک فنجان قهوه آغاز کنید.



در کنار یک رژیم غذایی متوازن


* شب کافی و خوب بخوابید.


* آب کافی بنوشید.


* برای تفکر بهتر ورزش کنید.


* مدیتیشن برای شفاف‌سازی ذهن، تفکر و آرامش فراموش نشود.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:28 - 0 تشکر 525539

8 توصیه‌ی غذایی برای تقویت حافظه





داشتن یک تغذیه‌ی خوب و سالم به عملکرد خوب مغز کمک می‌کند.



حافظه

آیا برای شما نیز پیش آمده است که برای انجام کاری یا برداشتن وسیله‌ای وارد جایی شوید و همان لحظه فراموش کنید برای انجام چه کاری آنجا رفته‌اید؟ یا لحظاتی در مقابل در یخچال یا گنجه‌ای مکث کنید و به ذهنتان فشار بیاورید که چه می‌خواهید!؟ این‌ها از علائم فراموشی‌های لحظه‌ای اند که ریشه در اختلالات جسمی دارند.


وقتی به راحتی همه چیز را فراموش می‌کنید، در یادگیری دچار مشکل می‌شوید و نمی‌توانید تمرکز داشته باشید کم کم نگرانی به سراغتان می‌آید. این قبیل مشکلات در هر سن و سالی پیش می‌آید و خوشبختانه کمابیش گذر هستند. ورزش، تمرین‌های مربوط به حافظه و فعالیت‌های اجتماعی راه حل‌های مناسبی برای تقویت حافظه محسوب می‌شوند اما فراموش نکنید که تغذیه نقش بسیار مهمی در تقویت حافظه دارد. برای آشنایی بیشتر با این مواد غذایی با ما همراه باشید.



بفرمایید صبحانه‌ی کامل


همیشه قبل از خارج شدن از منزل صبحانه‌ی کاملی میل کنید. غلات کامل را در الویت قرار دهید. تا جایی که می‌توانید از مصرف مواد غذایی شیرین (قند سفید، شکلات صبحانه، مربا) و مواد غذایی چرب مثل سوسیس و کالباس و مواد غذایی سرخ کردنی بپرهیزد. به این ترتیب مغز عناصر مغذی و انرژی‌زای مورد نیاز خود (گلوسیدهایی که آرام وارد گردش خون می‌شوند) را در اختیار دارد و در طول روز خستگی روحی و فکرتان به حداقل می‌رسد.



ناهار سالم را دریابید


برای ناهار از گلوسیدهای تصفیه شده دوری کنید. این گلوسیدها عبارتند از نان سفید، برنج سفید، پاستاها و همچنین سیب زمینی. برای ناهار مواد غذایی حاوی پروتئین مثل ماهی، مرغ و همچنین سبزیجات میل کنید. از دسرهای شیرین نیز بپرهیزید. اگر می‌پرسید چرا باید بگوییم که قندهای ساده و تصفیه شده به سرعت جذب خون می‌شوند و همین امر باعث می‌شود که دقت و تمرکز و همچنین عملکرد ذهنی افراد در بعد از ظهر کاهش یابد.



شام را چه کنیم؟


برای شام مصرف گلوسیدهای تصفیه شده آزاد است. جذب سریع این گلوسیدها باعث می‌شود که بدن به راحتی استراحت کند و استراحت کامل مغز برای عملکرد آن و افزایش قدرت تمرکز و یادگیری ضروری است.



متأسفانه اغلب زنان با کمبود آهن مواجه هستند. آهن نقش مهمی در عملکرد مغز ما دارد. این ماده‌ی معدنی در انتقال اکسیژن به مغز نقش دارد. گوشت قرمز، دل و جگر، سبزیجات سبز رنگ، غلات، حبوبات و غیره سرشار از آهن هستند



از پرخوری بپرهیزید


پرخوری را کنار بگذارید و غذاهای سنگین نخورید. برعکس سعی کنید همیشه غذاهای سبک و کم کالری میل کنید. اگر لازم بود در بین روز یا بعد از ظهر یک میان وعده‌ی سبکی مثل میوه های تازه یا خشک، لبنیات کم چرب و کم شیرین میل کنید.



زنده باد امگا 3 ها


از مصرف امگا 3 ها غافل نشوید. هر هفته سه مرتبه ماهی (ماهی آزاد، ساردین و غیره) میل کنید. مصرف برخی از میوه های خشک مثل بادام و گردو را فراموش نکنید. به غذاها و سالادهایتان روغن کلزا اضافه کنید. امگا 3 ها اسیدهای چربی هستند که در ساخت غشای نرون ها یا همان سلول‌های عصبی ما نقش دارند. برای همین جذب امگا 3 ها برای عملکرد خوب مغز ما لازم و ضروری‌اند و از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری می‌کنند.



میوه و سبزیجات زیادی مصرف کنید


میوه و سبزیجات برای حفظ سلامتی روحی و جسمی ما ضروری است. این مواد غذایی حاوی میزان قابل توجهی ویتامین هستند که برخی از آن‌ها آنتی اکسیدان بوده و از سلول‌های عصبی و مغز ما حفاظت می‌کنند.



آهن را دریابید


متأسفانه اغلب زنان با کمبود آهن مواجه هستند. آهن نقش مهمی در عملکرد مغز ما دارد. این ماده‌ی معدنی در انتقال اکسیژن به مغز نقش دارد. گوشت قرمز، دل و جگر، سبزیجات سبز رنگ، غلات، حبوبات و غیره سرشار از آهن هستند.


آب


به میزان کافی آب بنوشید


باید بدانید که کمبود آب بدن می‌تواند ریشه‌ی کاهش تمرکز افراد باشد. برای همین توصیه می‌کنیم روزانه و به طور منظم به میزان کافی آب بنوشید و اجازه ندهید تشنگی هلاکتان کند و بعد به سراغ آب بروید.



در نهایت باید بگوییم که داشتن یک تغذیه‌ی خوب و سالم به عملکرد خوب مغز کمک می‌کند. همچنین می‌توان با هر سن و سالی به کمک مصرف مواد غذایی سالم و مغذی با فراموشی مقابله و حافظه را تقویت کرد.


توجه داشته باشید با رعایت نکاتی که در این مقاله مطالعه کردید می‌توانید از ابتلا به بیماری‌هایی مثل بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، سرطان و غیره نیز پیشگیری کنید.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:28 - 0 تشکر 525541

مضرات دیر خوابیدن از نگاه تغذیه‌ای





دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب باعث می‌شود مواد سمی از بدن به موقع و کامل دفع نشود و بازسازی و آمادگی جسمی و مغزی دچار کاستی گردد.



بی خوابی

دیر خوابیدن مانع دفع مواد سمی از بدن می‌شود


خواب کافی و به موقع و تغذیه مناسب سبب دفع مواد سمی از بدن و پیشگیری از چاقی و پوکی استخوان در نوجوانان می‌شود.


رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با مهم دانستن عادات غذایی صحیح و توجه به زمان خواب تاکید کرد: «بی‌توجهی به زمان خواب و دیر خوابیدن و عدم تبعیت از ساعت بیولوژیکی بدن که با طلوع و غروب آفتاب تنظیم و آنزیم‌های مختلف را به اثرگذاری وامی‌دارد مانع خیلی از رخدادهای درونی از جمله دفع مواد سمی از بدن می‌شود.»


دکتر ضیاءالدین مظهری گفت: برخورداری از عادات صحیح غذایی و توجه به زمان خوابیدن و استراحت جهت حفظ سلامتی بدن، توانایی جذب مواد مغذی و دفع مواد زاید و بازسازی و ترمیم بافت‌های فرسوده مخصوصاً در روند رشد قدی کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای سالم زیستن باید خواب راحت و آرامی داشته باشیم.


ساعت 9 الی 11 شب زمانی است برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضروری که این عملیات توسط آنتی اکسیدان‌ها انجام می‌گیرد و در این ساعات بهتر است بدن در حال آرامش باشد در غیر این صورت بر سلامتی بدن خود اثر منفی گذاشته‌اید.


ساعت 11 تا 1 نیمه شب عملیات از بین بردن مواد سمی در کبد ادامه دارد در خواب عمیق باشید و از ساعت 1 تا 3 نیمه شب عملیات سم زدایی در کیسه صفرا در طی یک خواب عمیق به طور مناسب انجام می‌گیرد همچنین از نیمه‌های شب تا 4 صبح مغز استخوان‌ها عملیات خون‌سازی را انجام می‌دهند.



دیر خوابیدن دختران را بیشتر در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار می‌دهد و کم تحرکی و استفاده نکردن از آفتاب نیز خطر بروز این بیماری را باز هم بیشتر می‌کند



ساعت 3 تا 5 صبح عملیات سم زدایی در ریه‌ها اتفاق می‌افتد و برخی مواقع دیده شده که افراد در این دوران سرفه شدید یا عطسه می‌کنند.

در ساعت 5 تا 7 صبح عملیات سم زدایی در روده بزرگ صورت می‌گیرد لذا می‌توانید آن را دفع کنید و باید گفت ساعت 7 تا 9 صبح جذب مواد مغذی صورت می‌گیرد بنابراین بهتر است صبحانه را در این ساعت میل کنید و افرادی که بیمار هستند بهتر است صبحانه را در ساعت شش و نیم صبح میل کنند و افرادی که اصلاً صبحانه نمی‌خورند بایستی عادت خود را تغییر داده و در ساعت 9 تا 10 صبح صبحانه میل کنند.


دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب باعث می‌شود مواد سمی از بدن به موقع و کامل دفع نشود و بازسازی و آمادگی جسمی و مغزی دچار کاستی گردد. بسیاری از افراد در ایام تعطیل تا دیروقت بیدار می‌مانند و تمام روز را صرف استراحت می‌نمایند که چنین افرادی بعد از اتمام تعطیلات خود به جای کسب طراوت و تمدد اعصاب با خستگی و دلمردگی بر سر کار خود باز می‌گردند چرا که اعمال بدن آن‌ها دچار سردرگمی در ابعاد مختلفی گردیده است.



مضرات دیر خوابیدن برای دختران


دخترانی که شب‌ها دیر می‌خوابند در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارند. دیر خوابیدن دختران را بیشتر در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار می‌دهد و کم تحرکی و استفاده نکردن از آفتاب نیز خطر بروز این بیماری را باز هم بیشتر می‌کند.




ساعت 9 الی 11 شب زمانی است برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضروری که


این عملیات توسط آنتی اکسیدان‌ها انجام می‌گیرد و در این ساعات بهتر است بدن


در حال آرامش باشد در غیر این صورت بر سلامتی بدن خود اثر منفی گذاشته‌اید





افرادی که شب دیر می‌خوابند به دلیل بی‌خوابی میل به مصرف صبحانه ندارند و باید خواب کافی داشته باشند تا بتوانند صبح با نشاط از خواب بیدار شوند.

افرادی که در سنین رشد زود می‌خوابند امکان رشد بیشتری دارند و ذهن و جسم آن‌ها آمادگی بهتری برای انجام کارهای مختلف دارد.


سم‌زدایی در بدن هنگام شب و خواب اتفاق می‌افتد و با طلوع آفتاب هورمون‌ها فعالیت خود را شروع می‌کنند و همه ساخته‌های بدن در طول شب را استحکام می‌بخشند.


کودک چاق

دیر خوابیدن نوجوانان موجب چاقی آن‌ها می‌شود


نتایج یک تحقیق نشان داد که دیر خوابیدن نوجوانان موجب افزایش وزن آن‌ها می‌شود. همچنین نوجوانانی که زود به رختخواب می‌روند، از افزایش بی‌رویه وزنشان پیشگیری شده و این موضوع در تناسب اندامشان مؤثر است.


نتیجه تحقیقات جدید دانشمندان استرالیایی بر روی 2 هزار و 200 نوجوان 9 تا 16 ساله نشان می‌دهد که احتمال چاق شدن آن دسته از نوجوانانی که دیر می‌خوابند، نسبت به سایر نوجوانان 5/1 برابر بیشتر است.


به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی اکسپرس»، نوجوانانی که دیر به رختخواب رفته و دیر از خواب بیدار می‌شوند از نظر فیزیکی دو برابر غیر فعال‌تر از سایرین هستند و تمایل بیشتری به صرف ساعت‌ها از وقت خود در مقابل تلویزیون یا کامپیوتر دارند.


«کارول ماهر» نویسنده اصلی این مقاله که در مجله «خواب» منتشر شده است، گفت: میزان تقریبی خواب نوجوانانی که زود به رختخواب رفته و سحرخیز هستند در مقایسه با نوجوانانی که دیر خوابیده و دیر از خواب بیدار می‌شوند، در مجموع یکسان است.


دانشمندان در سال‌های اخیر دریافته‌اند نوجوانانی که میزان خواب کمتری دارند، نسبت به افرادی که خواب کافی دارند، از سلامت کمتری برخوردارند همچنین زمان رفتن به رختخواب از اهمیت بسیار برخوردار است.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:28 - 0 تشکر 525542

خوب غذا بخورید، سال‌ها زندگی کنید





از ازل تا ابد آرزوی همیشگی انسان این بوده که زندگی جاودان داشته باشد و هرگز از این دنیا نرود.



افسانه‌های بسیاری در ادبیات همه کشورهای دنیا درباره این آرزوی انسان نقل شده؛ اسفندیار ایرانی، آشیل یونانی، زیگفرید آلمانی و ... پایان افسانه همه این قهرمان‌ها مرگ است با تیری که از کمان تقدیر رها می‌شود و بر تنها نقطه آسیب‌پذیر می‌نشیند که نشان دهنده فانی بودن اوست، ولی انسان می‌خواهد هرچه بیشتر عمر کند و دنبال «رازهای طول عمر» و دیرتر پیر شدن است.


حالا محققان و پژوهشگران علم تغذیه نیز در این زمینه تلاش می‌کنند. سال‌ها مطالعات گسترده نشان داده‌اند که ممکن است راز طول عمر ما در غذاهایی باشد که هر روز می‌خوریم. در زیر درباره تعدادی از غذاهایی که مصرف آن‌ها می‌تواند فرایند پیری را کُند نموده و زندگی سالم و شادتری به ما هدیه کند، می‌خوانید:


فیبر

فیــبــرها


سبک زندگی مدرن امروز ما را وا داشته غذاهای آماده بخوریم که سریع آماده می‌شوند و می‌توان گفت این غذاها اصلاً فیبر در خود ندارند. خوردن غذاهای دارای فیبر قابل حل در طولانی مدت اثرات مثبت زیادی بر سلامتی شما دارد.



فواید فیبر


* در تنظیم فعالیت روده‌ها و پیشگیری و برطرف کردن یبوست و بواسیر بسیار موثر است.


* به کسانی که سعی دارند لاغر شوند و تلاش می‌کنند وزن مناسب خود را حفظ نمایند، کمک می‌کند.


* احساس سیری به ما می‌دهد و باعث می‌شود دیرتر احساس گرسنگی کنیم. 


* میزان کلسترول بد خون (LDL) را پایین می‌آورد و به این ترتیب از خطر بروز بیماری‌های قلبی- عروقی کاسته می‌شود.


* قند خون را تنظیم می‌کند و در کنترل بیماری دیابت نقش موثری دارد.


* در پیشگیری از سرطان روده بزرگ و پستان موثر است.



آبی که می‌نوشید، سموم را از بدن شما پاک می‌کند، نیاز بافت‌ها به آب را برآورده می‌سازد، به هضم فیبرها کمک می‌کند و به بدن انرژی می‌دهد



چه غذاهایی فیبر دارند؟

* سیب


* جوی دو سر


* لوبیا و دیگر حبوبات


* میوه‌ها و سبزی‌ها


* بلغور و جوی سبوس‌دار


* برنج قهوه‌ای (این برنج کلسترول خون را پایین می‌آورد).


خوب است بدانید که غذاهای حاوی فیبر آهسته‌تر هضم می‌شوند و به همین خاطر از بالا رفتن ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کنند. این در حالی است که با خوردن نان سفید، سیب‌زمینی و شیرینی‌ها قند خون سریع افزایش پیدا می‌کند.


خوردن مسهل‌ها به رفع یبوست کمک می‌کند و فیبر هم همین خاصیت را دارد، ولی این ماده طبیعی ویژگی دیگری هم دارد و آن اینکه خوراکی‌های پرفیبر، معده ما را پر می‌کنند، از این رو دیرتر گرسنه می‌شویم و کاهش وزن برایمان راحت‌تر خواهد بود.


اسیدهای چرب امگا-3

روغن‌های مفید


رادیکال‌های آزاد می‌توانند پیر شدن را تسریع کنند. باید تا جای ممکن این مواد مضر را از بدن خارج کرد. روغن‌های مفید و سالم دارای موادی به نام آنتی‌اکسیدان هستند که با این رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. اسیدهای چرب ضروری هم باعث می‌شوند احساس جوانی کنید و جوان به نظر برسید. روغن زیتون، کبد ماهی، بزرک و کنجد از روغن‌های سالمی هستند که می‌توانند از بدن شما در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت کنند.



این روغن‌ها فواید زیادی دارند


* از فعالیت عوامل سرطان‌زا جلوگیری می‌کنند.


* هضم غذا را آسان می‌کنند.


* اثرات ضدالتهابی دارند.


* روغن‌های حاوی امگا-3، میزان تری گلیسیرید خون را پایین می‌آورند و به این ترتیب خطر تشکیل پلاک‌های مسدود کننده شریان‌ها نیز کاهش می‌یابد. تجمع این پلاک‌ها در شریان‌ها می‌تواند به بروز بیماری‌های قلبی- عروقی و سکته قلبی منجر شود.


* مصرف برخی از این روغن‌های سالم می‌تواند باعث افزایش میزان کلسترول خوب (HDL) شود.


* روغن‌های مفید و سالم در حفظ سلامت و زیبایی پوست هم موثرند.


* افزایش توان حافظه و بهبود کارکردهای ذهنی از دیگر فواید مصرف این روغن‌هاست. 



آب آشامیدنی

آب


ثابت شده که بیشتر افراد به قدر کافی و آن‌قدر که باید آب بنوشند، آب نمی‌نوشند. بنا به منابع علمی معتبر هرکسی روزانه باید حداقل 8 لیوان آب بنوشد. نوشیدن آب کافی زندگی سالم‌تر، شادتر و طولانی‌تری را به شما هدیه می‌کند.


آبی که می‌نوشید، سموم را از بدن شما پاک می‌کند، نیاز بافت‌ها به آب را برآورده می‌سازد، به هضم فیبرها کمک می‌کند و به بدن انرژی می‌دهد.



ســـویا


درباره سویا مطالب ضد و نقیضی گفته می‌شود، ولی سویا خواص مفید بسیاری دارد و مصرف آن عمر شما را طولانی‌تر می‌کند.



بعضی فواید سویا را در زیر می‌خوانید


* شواهد علمی ثابت کرده‌اند که فیبر موجود در سویا میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد و به اندازه برخی داروهای کاهنده کلسترول خون موثر است. همچنین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز کاهش دهد.




اسیدهای چرب ضروری هم باعث می‌شوند احساس جوانی کنید و جوان به


نظر برسید





* سویا مقداری آهن دارد، ولی نمی‌تواند علایم کم‌خونی (آنمی) را برطرف کند. این نکته برای زنان خیلی مهم است که غذاهای حاوی آهن بالا از قبیل گوشت‌ها را به اندازه کافی مصرف کنند؛ چون آن‌ها به خاطر خونریزی قاعدگی ماهانه خون از دست می‌دهند و امکان ابتلا به کم‌خونی در آن‌ها بالاست.

* گفته شده که سویا از شدت علائم ناراحت کننده دوران یائسگی مانند گرگرفتگی می‌کاهد.



غذاهای زیر سرشار از سویا هستند


* شیر سویا


* ماست سویا


* توفو (پنیر سویا)


آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان‌ها


غذاهایی که برای حفظ و ارتقای سلامتی مفید هستند، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیتوکمیکال‌های فراوانی در خود دارند که ممکن است فرایند پیری را کند کنند.



بعضی از مزایای مصرف این خوراکی‌ها را در زیر می‌خوانید


* پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی- عروقی.


* پیشگیری از ابتلا به سرطان.


* تنظیم و تعادل برقرار کردن بین کارکرد دستگاه‌های بدن.


* تقویت قوای شناختی و حافظه.


این غذاها منابع غنی کاروتنوئیدها و آنتوسیانین‌ها هستند که رنگ‌های نارنجی، قرمز، ارغوانی و سبز آن‌ها به خاطر وجود این مواد است. رنگ‌های نارنجی، قرمز و سبز پرتقال، نارنگی و هویج، گوجه فرنگی، سیب و سبزیجات نمونه‌هایی هستند که همه می‌شناسیم.



نمونه‌های دیگر


* بروکلی، که ممکن است از ابتلا به سرطان روده بزرگ پیشگیری کند.


* اسفناج و کلم‌برگ که هر دو سرشار از کلسیم هستند و امکان دارد از بیماری‌هایی که احتمال بروز آن‌ها با افزایش سن بیشتر می‌شود، پیشگیری کنند. بیماری تحلیل رفتگی ماکولای چشم یکی از این بیماری‌هاست که از عوامل نابینایی در سالمندان است.


* گوجه فرنگی لیکوپن فراوانی در خود دارد که ثابت شده در پیشگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم و پروستات موثر است.


* کاهو، کدو، سیب‌زمینی هندی و سیب‌زمینی شیرین که می‌توانند از پوست در برابر سلول‌های سرطانی محافظت کنند.


* توت‌ها، آلو برقانی و بادمجان که به کبد کمک می‌کنند تا کلسترول را بازیافت و حذف کند، خطر بروز بیماری‌های قلبی- عروقی پایین آید و توانایی‌های شناختی فرد افزایش پیدا کند.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:28 - 0 تشکر 525544

12 نکته برای داشتن میان‌وعده‌ی سالم


www.novindiet.com 





بی شک میان‌وعده‌های غذایی از ارکان مهم در یک رژیم غذایی می‌باشند، یک رژیم غذایی سالم غالباً شامل سه وعده غذایی اصلی و سه میان‌وعده غذایی می‌باشد.



میان وعده


میان‌وعده‌های غذایی باید سالم و حاوی مواد مغذی مورد نیاز بدن باشند. مصرف میان‌وعده‌های نامناسب می‌تواند تناسب اندام و تندرستی را به مخاطره اندازد.


یک میان وعده هوشمندانه باید شما را در فواصل بین وعده های غذایی سیر نگه دارد و همچنین غنی از مواد مغذی مورد نیاز بدن و همچنین عاری از مواد مضر یا کالری مازاد باشد.



برخی توصیه‌ها جهت مصرف میان‌وعده‌های سالم غذایی به شرح زیر می‌باشند:


1- وعده‌های غذایی منظم مصرف کنید. عدم مصرف منظم وعده‌ها و گرسنه ماندن موجب افزایش ولع برای خوردن و در نتیجه مصرف میان‌وعده‌های غذایی اضافی و کالری مازاد می‌گردد.



2- برای میان‌وعده‌های غذایی خود برنامه‌ریزی داشته باشید. یک لیست خرید برای خود بنویسید و از رفتن به سوپرمارکت در مواقع گرسنگی اجتناب کنید، چرا که در هنگام گرسنگی به سختی می‌توان در برابر هله‌هوله‌ها و میان‌وعده‌های ناسالم پرکالری که در قفسه های مغازه هستند، مقاومت کرد.



3- میان‌وعده‌های سالم غذایی را به همراه خود داشته باشید. از قبل برای خود میان‌وعده‌ها را تهیه کنید و در این راستا سعی کنید تنوع آن‌ها را تا حد ممکن افزایش دهید تا از دل‌زدگی و خسته کننده گشتن میان‌وعده‌ها پیشگیری شود.




از مصرف تنقلات پرچرب اجتناب کنید. دلایل بسیاری برای اجتناب از مصرف میان‌وعده‌های چرب وجود دارند، از جمله این که ضمن داشتن محتوای کالری


بالا، محرک اشتها و پر خوری هستند





4- میان‌وعده‌های غذایی سالم را در یخچال و آشپزخانه نگهداری کنید. مانند؛ ماست، سبزیجات، میوه‌ها، نان‌های تهیه شده از غلات کامل، ذرت بوداده، شیر کم چرب، برگه میوه خشک و امثال آن.


5- در برابر خرید خوراکی‌های ناسالم مقاومت کنید. چیپس‌های سیب زمینی، بیسکویت‌های شیرین و شکلات‌ها غنی از نمک، چربی و کالری هستند. البته می‌توانید آن‌ها را گاهی اوقات به مقدار کم مصرف کنید ولی نباید هر روز آن‌ها را مصرف کنید، البته لازم هم نیست که خود را به طور کامل از مصرف آن‌ها محروم کنید و می‌توانید هر از چند گاهی مقدار اندکی مصرف کنید تا دچار احساس محرومیت نگردید.



6- الگوی میان‌وعده‌های غذایی مورد علاقه و خاص خودتان را بسازید. می‌توانید میان‌وعده‌های غذایی دلخواهتان را خودتان بسازید و از آماده سازی و مصرف میان‌وعده‌های غذایی دلخواه خودتان (با استفاده از میوه‌های تازه و دیگر گزینه‌های سالم) لذت ببرید. با تجربه کردن دستورات غذایی جدید می‌توانید میان‌وعده‌های مورد علاقه سالمی را بیابید که آن‌ها را جایگزین خوراکی‌های ناسالم مورد علاقه‌تان کنید.


میوه

7- یک سبد میوه را در مکانی در تیررس دیدتان قرار دهید. چرا که اگر گزینه‌های غذایی سالم در دسترستان باشند، احتمال این که میان‌وعده‌های غذایی را از گزینه‌های غذایی سالم‌تر انتخاب کنید، بیشتر می‌شود.



8- سعی کنید میان‌وعده‌های آماده تجاری از قبیل آب‌میوه‌ها و دیگر خوراکی‌های فرآوری شده و آماده را محدود کنید، و فریب ظاهر و تبلیغات را نخورید چرا که اغلب نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های تجاری معمولاً حاوی نمک، چربی و شکر بالایی می‌باشند.



9- از اسیدهای چرب ترانس اجتناب کنید. بی شک تا امروز در مورد معایب اسیدهای چرب ترانس شنیده‌اید؛ از جمله این که افزاینده کلسترول نامطلوب (LDL)  و کاهنده کلسترول خوب (HDL) هستند. فکر می‌کنید کدام دسته از خوراکی‌ها بیشتر مستعد داشتن اسیدهای چرب ترانس هستند؟ هله‌هوله‌ها و میان‌وعده‌هایی نظیر کراکر، کیک، بیسکویت، میان‌وعده‌های سرخ شده منجمد، شیرینی‌جات و امثال آن و هر ماده غذایی که روغن هیدروژنه گیاهی یکی از ترکیبات اصلی تشکیل دهنده آن باشد. البته برخی از سازندگان عملکرد مطلوبی در جهت حذف اسیدهای چرب ترانس دارند اما به هر حال چشم‌های خود را باز نگه دارید و برچسب‌های غذایی را به دقت مطالعه کنید. باز هم خاطر نشان می‌کنیم که مصرف میان‌وعده‌های غذایی خانگی و غیر فرآوری شده به مراتب بهتر از هله‌هوله‌های تجاری هستند.



10- وعده‌های غذایی به ویژه وعده صبحانه را حذف نکنید. افرادی که از مصرف صبحانه اجتناب می‌کنند؛ دچار ریزه‌خواری و افراط در مصرف میان وعده‌ها در ساعات میانه صبح می‌گردند که به ویژه اگر میان وعده‌ها از نوع هله‌هوله‌های ناسالم باشند خود عاملی مشکل ساز است.




برای میان‌وعده‌های غذایی خود برنامه‌ریزی داشته باشید. یک لیست خرید برای


خود بنویسید و از رفتن به سوپرمارکت در مواقع گرسنگی اجتناب کنید، چرا که در هنگام گرسنگی به سختی می‌توان در برابر هله‌هوله‌ها و میان‌وعده‌های ناسالم پرکالری که در قفسه های مغازه هستند، مقاومت کرد





11-  در مورد کنترل سهم و میزان مصرف غذایتان تأمل کنید. اگر شما واقعاً خواهان مصرف برخی از هله‌هوله‌های مورد علاقه‌تان گشتید؛ برچسب آن‌ها را بخوانید و به مصرف مقدار کم (یک سهم) از آن‌ها اکتفا کنید، و تمام پاکت یا بسته را مصرف نکنید و مابقی آن را از دسترستان خارج کنید (مثلاً به دیگران ببخشید).


12- از مصرف تنقلات پرچرب اجتناب کنید. دلایل بسیاری برای اجتناب از مصرف میان‌وعده‌های چرب وجود دارند، از جمله این که ضمن داشتن محتوای کالری بالا، محرک اشتها و پر خوری هستند.  


what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:28 - 0 تشکر 525546

اگر خستگی رهایتان نمی‌کند این‌ها را بخورید






بعضی وقت‌ها تمام یاس‌های فلسفی‌تان با نوش جان کردن یک عدد پرتقال از بین می‌رود. امتحان کنید.





خستگی

آیا این روزهای کوتاه برایتان خسته کننده و دلگیر شده است؟ آیا از خواب بیدار شدن برایتان عذاب شده است؟ آیا در طول روز چرت می‌زنید یا دل و دماغ ندارید؟ خلاصه اینکه مدام احساس خستگی می‌کنید؟ اگر جوابتان به این سؤال‌ها مثبت است این مقاله به دردتان می‌خورد. قصد داریم در این مقاله شما را با مواد غذایی ضدخستگی آشنا کنیم.


بعضی وقت‌ها تمام یاس‌های فلسفی‌تان با نوش جان کردن یک عدد پرتقال از بین می‌رود. امتحان کنید.


زمانی که ویتامین‌ها و به خصوص ویتامین C بدن پایین باشد احساس خستگی و افسردگی به سراغتان می‌آید و شما بی خبر هستید. برای آشنایی بیشتر با این مواد غذایی با ما همراه باشید.



اول از خودتان بپرسید این خستگی از چه چیزی ناشی می‌شود؟


آیا به اندازه‌ی کافی می‌خوابید؟ در نوشیدن قهوه زیاده‌روی نمی‌کنید؟ مشکل استرس زایی برایتان پیش نیامده است؟ آیا ورزش می‌کنید؟ سرما خورده‌اید؟ این سؤال‌ها را از خود بپرسید و سعی کنید دلیل خستگی‌تان را کشف کنید. اگر مسئله مربوط به بی‌خوابی باشد به راحتی می‌توانید با منظم کردن ساعت خواب یا کاهش قهوه آن‌را رفع کرد. برای مسائل دیگر بدنتان به ویتامین بیشتری نیاز دارد.



پرتقال و کیوی


برای مقابله با خستگی: مرکبات و کیوی میل کنید


این میوه‌ها سرشار از ویتامین C هستند. به همراه هر وعده‌ی غذایی‌تان یک عدد پرتقال یا کیوی میل کنید.


غذاهایتان را با آب لیموترش فراوان یا گریپ‌فروت صرف کنید. اگر تصور می‌کنید ویتامین C بدنتان کم است می‌توانید برای مدت کوتاهی از مکمل استفاده کنید.




برای مقابله با خستگی: کلم بخورید



خداوند در طبیعت نعمت‌هایی آفریده که سرشار از مواد مغذی‌اند. خوشبختانه فصل، فصل انواع کلم‌هاست که سرشار از ویتامین C هستند. این مواد غذایی همچنین حاوی املاح معدنی و آنتی اکسیدان‌های مفید برای بدن ما هستند. پس از خوردن انواع کلم غفلت نکنید. بخار پز کردن کلم‌ها باعث می‌شود ویتامین کمتری از دست بدهند. به همراه غذاهایتان (ماهی، گوشت، مرغ) کلم بروکلی سرو کنید. داخل سالادهایتان از کلم برگ و کلم قرمز خرد شده استفاده کنید. خلاصه به هر بهانه ای کلم میل کنید.




اگر صبحانه نخورده از منزل خارج می‌شوید و برای ناهار یک ساندویچ یا مقداری


سالاد میل می‌کنید و زمانی که به منزل بر می‌گردید به بهانه‌ی این که میل ندارید


از خیر شام هم می‌گذرید تعجبی ندارد که مدام احساس خستگی کنید





برای مقابله با خستگی: جگر، سبزیجات خشک، شکلات را دریابید


این مواد غذایی حاوی آهن هستند. اگر به میزان کافی گوشت قرمز مصرف نکنید امکان ندارد بدنتان آهن کافی داشته باشد. زمانی که بدن با کمبود آهن مواجه باشد (حتی به میزان کم) احساس خستگی امان آدم را می‌برد. جگر منبع آهن است.


باید بدانید در هر 100 گرم شکلات سیاه 10.7 میلی گرم آهن وجود دارد. برای همین توصیه می‌کنیم روزانه یک تکه شکلات سیاه میل کنید.


منیزیم


برای مقابله با خستگی: از منیزیم غافل نشوید


کمبود منیزیم نیز باعث ایجاد احساس خستگی و اختلالات خواب می‌شود. زمانی که مسیری را پیاده می‌روید و احساس خستگی زیادی به خصوص در پاهایتان می‌کنید به احتمال زیاد بدنتان با کمبود منیزیم مواجه است.


دانه های کامل، انواع لوبیاها و سبزیجات برگ سبز سرشار از منیزیم هستند. حتی می‌توانید با نظر پزشک از مکمل‌های منیزیم استفاده کنید.




برای مقابله با خستگی: روزانه سه وعده‌ی غذایی و نان میل کنید


اگر صبحانه نخورده از منزل خارج می‌شوید و برای ناهار یک ساندویچ یا مقداری سالاد میل می‌کنید و زمانی که به منزل بر می‌گردید به بهانه‌ی این که میل ندارید از خیر شام هم می‌گذرید تعجبی ندارد که مدام احساس خستگی کنید و خواب راحتی نداشته باشید. حتی زمانی که نان را از برنامه‌ی غذایی‌تان حذف کرده باشید نیز خستگی به سراغتان خواهد آمد. به خاطر اینکه با حذف نان گلوسیدهایی که انرژی بدنتان را تأمین می‌کند را از دست می‌دهید. برای تأمین انرژی بدنتان لازم است که روزانه حداقل 150 گرم نان (کامل) میل کنید.


اگر می‌خواهید سرزندگی و نشاط خود را بازیابید از هیچ وعده‌ی غذایی صرف نظر نکنید. صبحانه‌ی کامل (نان، لبنیات، میوه) میل کنید. برای ناهار و شام گوشت، ماهی، تخم مرغ، نان، سبزیجات، میوه و ماست را فراموش نکنید. البته منظورمان این نیست که همه‌ی این‌ها را یکجا میل کنید. ما فقط سعی داریم به شما ایده بدهیم. زیاده‌روی نکنید ولی تغذیه‌ی سالمی داشته باشید.


اگر با ایجاد تغییراتی در شیوه‌ی زندگی و تغذیه‌تان، احساس خستگی‌تان از بین نرفت توصیه می‌کنیم به پزشک مراجعه کنید.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:28 - 0 تشکر 525548

9 ماده‌ی غذایی برای تأمین آب بدن





برای تامین آب بدن، علاوه بر نوشیدن آب، از برخی مواد غذایی مانند سیب، مرکبات، کدو، خیار، سوپ و ... نیز می‌توان بهره برد.





بدون شک خیلی شنیده‌اید که روزانه باید یک تا یک و نیم لیتر آب مصرف کنید. اما برخی از افراد دل خوشی از نوشیدن این میزان آب ندارند و عطای تأمین آب بدن را به لقایش می‌بخشند. اما باید بدانید که کمبود آب بدن مشکلات زیادی به بار می‌آورد که خشک شدن پوست یکی از آن‌ها است.


در این مطلب کوتاه چند ماده غذایی را به شما معرفی می‌کنیم که آب بدنتان را تأمین کرده و از خشکی پوست پیشگیری می‌کند.


مواد غذایی آبدار

سیب


یک عدد سیب بزرگ منبع عالی فیبرها و آنتی‌اکسیدان‌ها است که حاوی حدود 191 میلی‌لیتر آب است.



کدو مسمایی


هر نصف فنجان کدوی پخته شده حاوی 211 میلی‌لیتر آب است. کدو سرشار از فیبر بوده و برای بدن بسیار مفید است.



آناناس


هر فنجان آناناس حاوی 233 میلی‌لیتر آب است.



کدو تنبل


هر فنجان کدو تنبل پخته و له شده حاوی 230 میلی‌لیتر آب و سرشار از ویتامین B6 است.




کمبود آب بدن مشکلات زیادی به بار می‌آورد که خشک شدن پوست یکی از


آن‌ها است






مرکبات



یک عدد پرتقال بزرگ دارای 160 میلی‌لیتر آب است. نصف یک گریپ‌فروت (قرمز، صورتی یا سفید) 151 میلی‌لیتر آب دارد. یادآوری می‌کنیم مرکبات سرشار از ویتامین C هستند که برای سلامت پوست لازم است.





مواد غذایی آبدار



خیار


یک فنجان خیار حلقه شده 100 میلی‌لیتر آب دارد. باید بدانید خیار نیز حاوی ویتامین C می‌باشد.



گیلاس


یک فنجان گیلاس بدون هسته حاوی 127 میلی‌لیتر آب است. این میوه‌ی ریز سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است.



سوپ جو دو سر


هر فنجان از این خوراک حاوی 197 میلی‌لیتر آب است. جو دو سر کلسترول خون را پایین می‌آورد.



سویای سبز


یک فنجان سویای سبز پخته شده حاوی 116 میلی‌لیتر است. این ماده‌ی غذایی منبع پروتئین می‌باشد.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:29 - 0 تشکر 525549

کرم کارامل بخوریم یا ژله یا بستنی یا کیک یا میوه؟


مقایسه‌ی 5 دسر رایج





دسر به وعده‌ای گفته می‌شود که درست 20 تا 30 دقیقه بعد از اتمام وعده غذایی اصلی سرو می‌شود؛ آن هم به منظور هضم بهتر غذا.



دسر


برخی برای این وعده، خوراکی‌های شیرین را انتخاب می‌کنند و برخی خوردن یک عدد میوه تازه را ترجیح می‌دهند. به این ترتیب داشتن عادت به خوردن هر یک از گزینه‌های یادشده، می‌تواند نتایجی را به دنبال داشته باشد که ما در ادامه به همین موارد پرداخته و عاقبت خوردن 5 دسر رایج را برایتان برشمرده‌ایم.



میوه تازه


انواع میوه‌های فصل به خصوص آن‌هایی که منبع بتاکاروتن و ویتامین C هستند، می‌توانند دسری مناسب بعد از مصرف غذای اصلی باشند.


نکته اینجاست که در صورت ابتلا به بیماری‌های گوارشی فرد می‌تواند کمپوت این میوه‌ها را مورد استفاده قرار دهد. به این ترتیب نیاز به هضم کمتری پس از خوردن این گروه از مواد غذایی خواهد بود.


بنابراین اگر اضافه‌وزن دارید و در حال کم کردن آن هستید، بهتر است به عنوان دسر یک عدد سیب یا پرتقال میل کنید. به این ترتیب به جای کالری، فیبر بیشتری را دریافت کرده‌اید که نه‌تنها سیرکننده است، بلکه باعث افزایش وزن هم نمی‌شود.



ژله


خیلی‌ها تصور می‌کنند که خوردن ژله از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند در حالی که سخت در اشتباه هستند زیرا این دسر بیش از کلسیم دارای شکر است بنابراین می‌تواند باعث چاقی شود که خود زمینه‌ساز پوکی استخوان است؛ بنابراین مصرف ژله برای تنوع اشکالی ندارد (آن هم به صورت کم‌شکر و مخلوط شده با تکه‌های انواع میوه تازه) اما برای تأمین کلسیم مورد نیاز می‌توانید غذایی مانند فرنی را انتخاب کنید که از شیر تهیه شده است.



کیک


آن‌هایی که به خوردن چای بعد از غذا عادت دارند، می‌توانند خوردن آن را برای یک ساعت به تعویق بیندازند و آن را با یک برش کیک خانگی میل کنند. بهتر است این کیک تازه باشد و با حداقل شکر تهیه شود. البته نوع شکلاتی آن می‌تواند تکمیل‌کننده انرژی مورد نیاز بچه‌های لاغر باشد.


کرم کارامل

کرم کارامل


این دسر از تخم‌مرغ تشکیل شده است و شکر دارد بنابراین کالری قابل‌ملاحظه‌ای با خوردن آن دریافت خواهید کرد. بنابراین اگر اضافه‌وزن دارید یا به بیماری دیابت مبتلا هستید، بهتر است خوردن این دسر را بسیار محدود کنید. نکته دیگر اینکه تخم‌مرغ موجود در کرم کارامل، برای بیماران کلیوی و کسانی که اسید اوریک بالایی دارند، توصیه نمی‌شود پس این عزیزان هنگام سرو این دسر باید مراقب باشند.



بستنی


در میان انواع بستنی، نوع وانیلی را پیشنهاد می‌کنیم زیرا با خوردن آن احتمال دریافت رنگ یا هر افزودنی دیگر کمتر خواهد بود. البته کسانی که لاغر هستند، کمتر شیر و لبنیات مصرف می‌کنند و از همه مهم‌تر بچه‌های بدغذا می‌توانند بعد از مصرف غذای اصلیشان یک کاسه کوچک بستنی میل کنند.



پیشنهاد


برای خانواده‌ی 4 نفره‌ای که از یک خانم با اضافه‌وزن و یک آقای ورزشکار و یک دخترخانم در سنین بلوغ و یک کودک 4-3 ساله در سنین رشد تشکیل شده، بهترین پیشنهاد دسر این است: برای مادر خانواده یک عدد میوه نظیر یک عدد پرتقال؛ برای پدر خانواده، یک کاسه کرم کارامل؛ برای دختر خانواده یک برش کیک با یک لیوان شیر و برای کودک 4 ساله یک کاسه بستنی وانیلی. البته خوردن تفننی ژله هم مانعی ندارد.



رنگ ظرف بر طعم غذا تأثیرگذار است


اگر می‌خواهید که از خوردن دسر توت فرنگی بیشتر لذت ببرید به جای تزیین کردن آن با انواع میوه‌ها، دسر را داخل ظرف سفید رنگی سرو کنید. محققان انگلیسی و اسپانیایی در مطالعه‌ای دریافتند که رنگ ظرف غذا می‌تواند بر طعم غذا تأثیر بگذارد.


در این مطالعه محققان، دسر توت فرنگی را در دو ظرف سفید و سیاه رنگ برای 53 داوطلب سرو کردند تا تأثیر رنگ ظرف مواد خوراکی را بر طعم و کیفیت آن ارزیابی کنند.


محققان پس از انجام این بررسی دریافتند افرادی که در ظرف سفید این دسر را سرو کردند نه تنها طعم آن را بیشتر دوست داشتند بلکه آن را خوشمزه‌تر و شیرین‌تر احساس کردند.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:29 - 0 تشکر 525551

سه نکته درباره کیک اسفنجی 





از آنجایی که کیک، یک فرآورده غیرتخمیری است بنابراین نمی‌توان آن را بدون جوش‌شیرین به خوبی تهیه کرد.



کیک

کیک‌های اسفنجی موجود در بازار، با توجه به نوع فرمولاسیون و روش تولید، کمی با یکدیگر متفاوت هستند.  یعنی با توجه به درصد آرد، روغن، تخم‌مرغ و شکر استفاده شده، ممکن است طعم‌های گوناگونی داشته باشند.


درجه حرارت پخت، نوع بسته‌بندی و نگهداری کیک‌های اسفنجی هم در تفاوت عطر و طعم شکل‌های گوناگون آن‌ها، اعم از خانگی و صنعتی، نقش مهمی دارند.


در حال حاضر، تولید و عرضه کیک‌های اسفنجی چند لایه در ایران رواج دارد.



معمولاً نسبت مواد تشکیل‌دهنده کیک‌های اسفنجی صنعتی، نسبت تقریباً برابری است. به عبارت ساده‌تر، میزان شکر، آرد، روغن و سایر مواد اصلی تشکیل‌دهنده‌ی کیک‌های اسفنجی صنعتی، حدوداً به اندازه‌ی یکدیگر است و همین امر هم باعث تفاوت طعم کیک‌های خانگی با کیک‌های صنعتی می‌شود.


بیشتر خانم‌ها از آرد و شکر برابری برای تهیه کیک اسفنجی خانگی استفاده نمی‌کنند و شاید همین موضوع باعث شود آن‌ها طعم کیک کم‌شیرین خانگی خود را بیشتر از کیک‌های شیرین آماده موجود در بازار دوست داشته باشند.




پودر تخم‌مرغ خواص تخم‌مرغ تازه از نظر هواگیری و کمک کردن به اسفنجی‌تر


شدن بافت کیک را ندارد و این موضوع هم یکی دیگر از دلایل بهتر بودن طعم کیکی است که با مواد اولیه تازه تهیه می‌شود





حتی فرمولاسیون و روش پخت کیک‌های اسفنجی صنعتی با کیک‌های یزدی یا قالبی تولید شده در قنادی‌ها متفاوت است. بنابراین ایجاد طعم و بافت متفاوت کیک‌های اسفنجی صنعتی نسبت به کیک‌های قنادی‌ها چندان دور از تصور نخواهد بود. سفتی و شلی خمیر کیک‌های قالبی قنادی‌ها و کیک‌های اسفنجی صنعتی هم با یکدیگر تفاوت دارد. یعنی شلی بیشتر خمیر کیک‌های قالبی باعث می‌شود این کیک‌ها پس از آماده شدن، بافت نسبتاً سفت‌تری نسبت به کیک‌های آماده صنعتی پیدا کنند.

نکته مهم دیگری که بد نیست به آن اشاره کنیم، این است که تفاوت ساختار و روش تولید کیک‌ها، تنها به خاطر تنوع در سبد خرید مشتریان و احترام گذاشتن به ذائقه‌های مختلف است؛ در غیر این صورت کیک‌های اسفنجی خانگی، صنعتی و حتی کیک قنادی‌ها، همه از ترکیب یک نوع مواد اولیه که شامل آرد، روغن، شکر و تخم‌مرغ می‌شوند به دست می‌آیند و در حقیقت، تفاوت اساسی بین این کیک‌ها وجود ندارد.


کیک گلاب

حقیقت اول: تمام کیک‌ها جوش‌شیرین دارند


حتماً شما هم احساس جمع شدن دهان پس از مصرف انواع کیک‌های اسفنجی را تجربه کرده‌اید و مانند خیلی‌ها تصور می‌کنید که جوش‌شیرین بیش از اندازه‌ی موجود در کیک‌های صنعتی باعث جمع شدن دهان پس از مصرف آن‌ها می‌شود. اما حقیقت چیز دیگری است. در واقع، ماده‌ای به نام بیکینگ‌پودر برای ایجاد گاز یا به اصطلاح، پف‌آلود کردن کیک به این محصولات - چه در شکل خانگی و چه در شکل صنعتی - اضافه می‌شود که یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن بی‌کربنات‌سدیم یا همان جوش‌شیرین است.


از آنجایی که کیک، یک فرآورده غیرتخمیری است بنابراین نمی‌توان آن را بدون جوش‌شیرین به خوبی تهیه کرد. یعنی برای اسفنجی و ترد شدن بافت کیک حتماً باید از یک عمل‌آورنده شیمیایی در تهیه آن استفاده کرد در غیر این صورت، بافت اسفنجی مورد نظر ما به دست نمی‌آید. پس تمام کیک‌های خانگی کمی حالت جمع شدن در ناحیه دهان را به وجود می‌آورند. مگر اینکه شما در کیک خانگی خود از بیکینگ‌پودر استفاده نکنید که در این صورت، کیک اسفنجی و نرمی درست نمی‌شود.



حقیقت دوم: منع مصرف خاصی برای کیک‌های اسفنجی وجود ندارد


سوربات کلسیم یا پتاسیم یا فرآورده‌هایی شبیه به این ترکیب‌ها، پروپیونات سدیم و مواد ضدکپک در حد 1 تا 3 دهم درصد به کیک‌های اسفنجی صنعتی افزوده می‌شوند که همگی جزو افزودنی‌های مجاز بر اساس استاندارد ایران و اداره نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت هستند.




از آنجایی که کیک، یک فرآورده غیرتخمیری است بنابراین نمی‌توان آن را بدون جوش‌شیرین به خوبی تهیه کرد. یعنی برای اسفنجی و ترد شدن بافت کیک حتماً


باید از یک عمل‌آورنده شیمیایی در تهیه آن استفاده کرد در غیر این صورت، بافت اسفنجی مورد نظر ما به دست نمی‌آید





البته نام هر نوع ماده افزودنی یا نگه‌دارنده‌ای باید در کنار نام مواد اصلی تشکیل‌دهنده، روی بسته‌بندی کیک‌ها درج شود تا اگر فردی مشکل یا حساسیت خاصی نسبت به این مواد داشت، بتواند محدودیت و رژیم غذایی خود را رعایت کند.

ممکن است مصرف برخی از این مواد نگه‌دارنده، برای کودکان، افراد سالمند و افراد مبتلا به بیماری‌های خاص، مضر باشد که بهتر است محدودیت مصرف برای چنین افرادی رعایت شود. اما در کل، منع مصرف خاصی برای کیک‌های صنعتی در افراد مختلف وجود ندارد.



حقیقت سوم: پودر کیک‌های آماده طعم کیک تازه را ندارند


پودر کیک‌های آماده از ترکیب مواد مختلف تشکیل‌دهنده کیک اسفنجی مانند آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، طعم‌دهنده‌های مجاز و پودر تخم‌مرغ تولید شده‌اند. این پودر کیک‌ها با افزودن آب و قرار دادن داخل فر، آماده مصرف می‌شوند. البته کیفیت عطر و طعم این کیک‌ها به اندازه کیک‌های اسفنجی تازه که از تخم‌مرغ تازه و شیر به جای پودر تخم‌مرغ و آب برای تهیه‌شان استفاده می‌کنیم، نیست. به علاوه، پودر تخم‌مرغ خواص تخم‌مرغ تازه از نظر هواگیری و کمک کردن به اسفنجی‌تر شدن بافت کیک را ندارد و این موضوع هم یکی دیگر از دلایل بهتر بودن طعم کیکی است که با مواد اولیه تازه تهیه می‌شود.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 3:29 - 0 تشکر 525553

اسید آلفالیپوئیک؛ آنتی اکسیدانی با قابلیت‌های فراوان





اسید آلفالیپوئیک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی و فعال بوده و با رادیکال‌های آزاد که برای بدن بسیار مضر می‌باشند، مبارزه می‌کند.



آنتی اکسیدان

اسید آلفالیپوئیک که به آن LA نیز می‌گویند در بدن انسان ساخته می‌شود و به مقدار بسیار کم در گیاهان و حیوانات نیز دیده شده است.


LA در هر سلولی از بدن انسان وجود دارد و در تبدیل نمودن گلوکز به انرژی نقش مهمی دارد.


منابع غذایی که حاوی LA می‌باشند عبارتند از گوشت قرمز، مخمر جو و ... همچنین می‌توان در مواردی که جنبه درمانی دارند از مکمل‌های LA استفاده نمود. میزان LA موجود در مکمل‌ها بسیار بیشتر از LA موجود در مواد غذایی می‌باشد.



آنتی‌اکسیدان فعال


اسید آلفالیپوئیک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی و فعال بوده و با رادیکال‌های آزاد که برای بدن بسیار مضر می‌باشند، مبارزه می‌کند. بسیاری از آنتی‌اکسیدان‌ها محلول در آب می‌باشند، بدین معنی که فقط در آب فعال هستند و برخی از آن‌ها محلول در چربی می‌باشند و فقط در بافت‌های چربی فعالیت می‌کنند، اما LA محلول در هر دو محیط (آب و چربی) می‌باشد، لذا در تمام بافت‌ها و قسمت‌های بدن وجود داشته و قادر به فعالیت می‌باشد.


شواهد حاکی از آن است که این اسید همچنین می‌تواند سایر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بدن را که توسط رادیکال‌های آزاد از کار افتاده‌اند، احیا کرده تا آن‌ها مجدداً فعال شوند.




طبق تحقیقات انجام شده، اسید آلفالیپوئیک می‌تواند از اکسیداسیون چربی بد خون


(LDL) جلوگیری نماید. این اسید همچنین سبب افزایش میزان پروتئین‌های تنظیم


کننده کلسترول خون می‌شود





فعالیت این آنتی‌اکسیدان در بدن به پاک‌سازی و سم‌زدایی از بدن کمک کرده و آن را سرعت می‌بخشد، از طرفی از سلول‌ها محافظت نموده و از تخریب بافت‌ها و اندام‌های بدن جلوگیری می‌کند. همچنین بدن را در برابر میکروب و آلودگی محافظت می‌نماید و در صورت ورود میکروب‌ها به بدن، با آن‌ها مبارزه می‌کند.

کارشناسان معتقدند این اسید همچنین می‌تواند از تجمع بیش از اندازه فلزات در بدن مانند آهن و مس جلوگیری کرده و سبب خروج آن‌ها از بدن شود و در نتیجه در کاهش مواد سرطان‌زا از بدن موثر می‌باشد.



مفید برای دیابتی‌ها


به گفته کارشناسان، از اسید آلفالیپوئیک برای کمک به درمان دیابت سال‌هاست که در اروپا استفاده می‌شود. این نوع اسید در پایین آوردن قند خون موثر بوده و با توجه به توانایی آن در مبارزه با رادیکال‌های آزاد، می‌تواند در کاهش درد، سوزش، خارش و بی‌حسی‌های ناشی از دیابت که بر اثر آسیب دیدن عصب‌های مربوطه رخ می‌دهد، بسیار موثر باشد.


این اسید همچنین می‌تواند بر روی عصب‌های مرتبط با قلب که ممکن است بر اثر دیابت دچار آسیب شده باشند، تأثیر مثبتی داشته باشد.



تقویت مغز


LA می‌تواند به راحتی وارد سلول‌های مغزی شود و اثر حفاظتی بر روی سلول‌های مغز و بافت عصبی آن دارد. بر همین اساس تحقیقاتی در مورد LA و نقش آن در درمان و یا پیشگیری از سکته و سایر آسیب‌های مغزی انجام شده است. تحقیقات نشان می‌دهند حیواناتی که آلفا لیپوئیک اسید را دریافت می‌کردند، کمتر دچار آسیب‌های مغزی می‌شدند و شانس زنده ماندن در آن‌ها 4 برابر بیشتر از حیواناتی بود که LA را دریافت نمی‌کردند.



بیماران مبتلا به ایدز


مکمل LA در درمان ایدز می‌تواند مفید واقع شود. با تحقیقات انجام شده در آزمایشگاه محققان دریافتند، LA می‌تواند رشد ویروس HIV را کند و یا متوقف سازد.



کاهش کلسترول بد خون (LDL)


طبق تحقیقات انجام شده، اسید آلفالیپوئیک می‌تواند از اکسیداسیون چربی بد خون (LDL) جلوگیری نماید. این اسید همچنین سبب افزایش میزان پروتئین‌های تنظیم کننده کلسترول خون می‌شود.



بیماری آلزایمر


تحقیقات انجام شده نشان می‌دهند اثرات آنتی‌اکسیدانی حاصل از LA می‌تواند برای بیماران آلزایمری مفید باشد. افراد مبتلا به آلزایمر که روزانه از این اسید مصرف می‌کردند عملکرد ذهنی- شناختی آن‌ها بهتر شده و از تخریب بیشتر سلول‌های مغزی آن‌ها نیز جلوگیری شده بود.



سبزیجات برگ پهن و سبز رنگ مانند اسفناج و کلم بروکلی بالاترین میزان LA را دارا می‌باشند. این اسید در سایر سبزیجات مانند نخودفرنگی و کلم بروکسل نیز وجود دارد



در تحقیق دیگری که انجام شد و به مدت 48 ماه طول کشید بیمارانی که دچار فراموشی مختصر بودند و LA مصرف می‌کردند پیشرفت بیماری در آن‌ها بسیار کند شده بود.


سلامت کبد


اسید آلفالیپوئیک در سلامت کبد موثر بوده و می‌تواند در درمان بیماری‌های کبدی مفید واقع شود. تحقیقات اولیه نشان می‌دهند که مصرف مکمل‌های LA می‌تواند در درمان برخی بیماری‌های مرتبط با کبد از جمله آسیب کبدی در اثر مصرف الکل، آسیب کبد در اثر مصرف قارچ سمی و سایر التهابات کبدی موثر باشد. مصرف LA ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد، لذا توصیه می‌شود حتماً با تجویز پزشک آن را مصرف نمایید تا از عوارض جانبی آن نیز مصون باشید.



پوست


مصرف موضعی لوسیون و یا کرم‌های حاوی LA می‌تواند بروز پیری و چین و چروک پوست را به تأخیر اندازد. اسید آلفالیپوئیک به علت دارا بودن اثر آنتی‌اکسیدانی می‌تواند پیری پوست را در اثر تابش نور خورشید به تأخیر اندازد و همچنین سبب بهبودی آسیب‌های وارده به پوست شود و با کاهش چین و چروک‌های پوست، ظاهری جوان‌تر و شاداب‌تر به پوست بدهد.



مواد غذایی حاوی اسید آلفالیپوئیک


LA نوعی آنتی‌اکسیدان می‌باشد که دارای فواید زیادی در سلامت انسان می‌باشد و با راندن رادیکال‌های آزاد از بدن، مانع آسیب دیدن سلول‌ها، بافت‌ها و اندام‌های بدن می‌شود. این اسید همچنین می‌تواند از بروز عفونت و آلودگی به بدن جلوگیری نماید. اسید آلفالیپوئیک می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های کبد، دیابت و سکته را کاهش دهد. میوه‌ها و سبزیجات زیادی وجود دارند که حاوی LA می‌باشند.


گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی


گوجه‌فرنگی حاوی مقادیر چشمگیری LA می‌باشد. میزان آنتی‌اکسیدان موجود در گوجه‌فرنگی تقریباً با مرکبات (پرتقال، لیموترش و ... ) برابری می‌کند.



سبزیجات


سبزیجات برگ پهن و سبز رنگ مانند اسفناج و کلم بروکلی بالاترین میزان LA را دارا می‌باشند. این اسید در سایر سبزیجات مانند نخودفرنگی و کلم بروکسل نیز وجود دارد، اما بیشترین میزان LA در اسفناج و بروکلی دیده می‌شود.



مرکبات


میوه‌هایی مانند پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش و نارنگی حاوی مقادیر قابل توجهی LA می‌باشند. این میوه‌ها همچنین سرشار از ویتامین C، فلاوونوئیدها و سایر آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشند.



سایر مواد غذایی


علاوه بر میوه‌ها و سبزیجات نام برده شده برخی از مواد غذایی دیگر نیز حاوی LA می‌باشند. گوشت قرمز و بعضی از اندام‌های حیوانی مانند دل و جگر و قلوه منبع خوبی از اسید آلفالیپوئیک می‌باشند. مخمر که برای پخت نان و کیک از آن استفاده می‌شود نیز حاوی مقادیر قابل توجهی اسید آلفالیپوئیک می‌باشد.

what`s life?life is love.
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.