• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 32978)
شنبه 3/12/1387 - 9:20 -0 تشکر 92378
دستپخت کدبانوهای تبیانی

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

خانمهای عزیز باغ بانوان ......دومین چشمه از فعالیت هامون رو شروع میکنیم ....

خانمهای عزیز در این تاپیک میخواهیم غذاهای خوشمزه ای که خودتون درست میکنید رو به بقیه هم آموزش بدید ......بازم دست پخت خانمهای تبیانی رو میخوایم امتحان کنیم ...

کدبانوهای عزیز منتظرتون هستیم ....

فکر کنم هفته ای دو سه تا آموزش هم میتونیم داشته باشیم . چون غذا رو بیشتر از کیک و شیرینی می پزیم .....

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

جمعه 6/6/1388 - 3:38 - 0 تشکر 147035


بستنی زعفرانی
مواد لازم:
شیر: 4 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
گلاب: 1 لیوان
شکر: 1 و نیم لیوان
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
ثعلب: یک دوم قاشق مربا خوری

طرز تهیه :
ثعلب,وانیل, شکر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا سفت شود و سپس شیر و گلاب را اضافه کره و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش اید بعد می گذاریم خنک شود زعفران حل شده را افزوده می کنیم و هم می زنیم و در فریزر قرار می دهیم مرتب مایع بستنی را هم می زنیم تا کش بیاید و سفت بشود.

 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

جمعه 6/6/1388 - 3:40 - 0 تشکر 147036

این دوتا بستنی هم واسه تابستون

یا بعد از صرف افطاری و شام بعنوان دسر استفاده کنید به قول معروف جیگرتون خنک بشه

مخصوصا ماه رمضان امسال که افتاده وسط گرمای تابستون

بستنی یخی با طعم لیمو
مواد لازم :
آب: 2 فنجان
شکر: 1 فنجان
لیمو ترش: 5/1فنجان
سفیده تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه :
1- آب و شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود 10 دقیقه بجوشد.
2- آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. سپس حدود یک ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.
3- بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم . دوباره به هم میزنیم.
پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. در پایان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو میکنیم.

 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

جمعه 6/6/1388 - 19:0 - 0 تشکر 147169

سلام

 مرسی سیستر جان ، منم عشق بستنیویخو اینا .

ایشاالله درسش می کنم ، ببینم چجور می شه .

بستنی مستنی بازم دارین رو کنین بابا .

خداوندا تو میدانی که انسان بودنو ماندن در این دنیا چه دشوار است .

چه زجری می کشد آن کس که انسان استو از احساس سرشار است ...

جمعه 6/6/1388 - 21:5 - 0 تشکر 147190

حیف که اینجا که من زندگی می کنم چیزی نمی شه درست کرد! :(

دوشنبه 23/6/1388 - 6:27 - 0 تشکر 151006

سلام سلام سلام

می بینم که سیسترگل گرامی اشپزتون شده و غذاهای خوشمزه بهتون یاد می ده

سیسترگل کمک خواستی می تونی از بارستا که من باشم کمک بگیری

حیف که بارستا نمیتونه در اینجا غذا قرار بده چون تا یه غذا را توضیح می دم موجی از انعکاس اینجا رو فرا می گیره

پس در گوشه ای می نشینیم و غذا ها را می بینیم و به به چه چه راه می اندازیم تا مورد انتقاد قرار نگیریم

دلتان شاد و لبتان خندان

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
چهارشنبه 25/6/1388 - 5:8 - 0 تشکر 151582

سلام سلام سلام

ممنونم از سیستر گل گرامی بابت تزئنات اگه طرز تهیه این الویه هم می گفتی خیلی خوب بود البته به این سبک

می خوام سالاد درست کنم

سالد چیه 

الویه 

حالا چی می خواد

...

ولی تزئین خیلی جالبی بود 

فکر کنم خانم تیردراپ یه بحثی داشتند تو انجمن زنها که تزئینات و در انجا قرار می دادند ولی من یادم نیست ادرسش و

اگه پیدا کردم میام و اینجا قرار می دهم تا دوستان تزئیناتشونو اونجا قرار بدهند

فعلا 

دلتان شاد و لبتان خندان

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
جمعه 27/6/1388 - 13:18 - 0 تشکر 152318

به نام خدا

سلام

خب ما هم امروز امدیم با یه غذای خوشمزه و کم هزینه و...

*کشک و با مجان*

کشک بادمجان (برای 4 نفر)
مواد لازم:

بادمجان             1 کیلو

کشک            150 گرم

روغن زیتون یا مایع       4قاشق غذاخوری

نعناع                   به میزان لازم

سیر                    5 حبه

پیاز                1 عدد


طرز تهیه:


پیاز و سیر را در مقدار کمی روغن سرخ میکنیم مقداری زردچوبه و اگر مایل بودیم فلفل هم به مواد اضافه میکنیم (چون کشک خودش نمک دارد به همین دلیل نمک به غذا اضافه نمیکنیم) پیاز و سیر نباید زیاد سرخ شود فقط یکی دو تفت میدهیم بادمجان را که قبلاً کبابی کرده ایم به مواد اضافه میکینم و 1 استکان آب میریزیم 2 قاشق دیگر روغن داشتیم روی حرارت میگذاریم تا داغ شود و نعناع را داخل آن میریزیم در حین این کار بادمجان را تفت میدهیم و در ظرف را میگذاریم تا بادمجانها کمی بپزند و بعد کشک را اضافه میکنیم میتوانیم داخل نعناع هم کمی زردچوبه اضافه میکنیم غذا را در ظرف مورد نظر میریزیم نعناع را روی آن میریزیم اگر خواستیم میتوانیم از گردو هم استفاده کنیم.

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
جمعه 27/6/1388 - 14:11 - 0 تشکر 152341

سلام سلام سلام

به به من هر وقت میام اینجا گشنم می شه

راستی تیترو عوض کردید جالبتر شد ای کاش دستی به سر متنش هم می کشیدید چون همش گفته خانمها

حالا اشپزی بنده

میرزا قاسمی

موادش ایناس
بادمجان 5 تا

سیر : یک بوته
تخم مرغ : 3 تا
گوجه فرنگی : 2 تا
روغن و نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرزتهیه

بادمجانها را روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته بشه، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم و بعد ساطوری می کنیم سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش مریزیم و پوست آن را می گیریم و خرد میکنیم.



بعد سیر را می کوبیم و داخل روغن داغی که در تابه و داغ شده میریزیم(  توجه روغن نباید دنبه باشد )تا کمی سرخ بشه د بعد بادمجان و گوجه فرنگی آماده شده را به این مخلوطمون توی ماهیتابه اضافه می کنیم و سرخ مینماییم  تا آب آنها کاملا بره و به روغن ببفته کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم ودر طرف دیگر تابه تخم مرغها را می شکنیم و مخلوط می کنیم وبهم میزنیم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مکنیم

حالا غذای ما امادس تبیانی ها می توانند از این غذا استفاده کنند 

دلتان شاد و لبتان خندان

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
چهارشنبه 29/7/1388 - 19:37 - 0 تشکر 159819

سلام

می خوام دستور پخت پیتزای مخلوطو بذارم .

 من این دستورو از توی یه کتاب آشپزی پیدا کردم و ازون به بعد همیشه این مدلی درست می کنم .

 پس دستورو عینا مثل کتاب میذارم ، بعد توضیحات خودمو اضافه می کنم .

مواد لازم جهت تهیه ی پیتزای مخلوط :

گوشت چرخ کرده پخته : 200 گرم

قارچ برش خورده : 250 گرم

فلفل دلمه ای: 1عدد متوسط

خمیر پیتزا : 2 عدد

گوجه فرنگی بدون پوست : ا عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

سوسیس : 2 عدد

سس گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ خوری

پیاز سرخ شده : 3 عدد متوسط

پنیر پیتزا : یک بسته

روغن : مقداری .

اول اینو بگم که توی کتاب فلفل دلمه ایو گفته 2 عدد ، گوجرو گفته 4 عدد ، سوسیس رو هم گفته 5 عدد ، منتهی به نظرم این مقدار زیاده واسه همین من خودم کمش کردم .

یه چیزی دیگه ام اینکه من خودم گوشت چرخ کرده و گوجه و پیاز سرخ کردرو حذفشون کردم . دیگه شما مختارین بریزین یا نه .

 طرز تهیه :

 با کمی روغن کف ظرف را چرب می کنیم و خمیر را درون ظرف قرار می دهیم .

 سس گوجه را روی سطح خمیر می مالیم ، سپس تمام مواد به غیر از پنیر پیتزا را مخلوط کرده و روی سطح خمیر می ریزیم .

اکنون با پنیر رنده شده ی پیتزا ( که ما معمولا رنده شده می گیریم ) کاملا سطح خمیر را می پوشانیم .

سپس به مدت 50 دقیقه در فر قرار می دهیم . در 5 دقیقه آخر با حرارت بالای فر سطح آنرا طلایی می کنیم .

یه نکته ی دیگه ام اینه که ما چون گازمون فر نداره پیتزارو توی کیک پز و پلوپز درست می کنیم ، که زمان واسه کیک پزه 45 دقیقس که 5دقیقه ام روی شعله قرارش میدیم تا کفش طلایی و برشته بشه .

 توی پلوپزم 3و دقیقه کافیه ، فقط باید حواستون باشه که نسوزه و مثل برنج آب بدین دَمِش .

خداوندا تو میدانی که انسان بودنو ماندن در این دنیا چه دشوار است .

چه زجری می کشد آن کس که انسان استو از احساس سرشار است ...

شنبه 2/8/1388 - 9:9 - 0 تشکر 160333

به نام هستی هستا

سلام

کدبانوهای عزییییییز کسی اینجا میتونه پپرونی و پاستا رو آموزش بده؟

درست کردم گزارششو اونور میزارمااااااااا

مدیر جون من میام خدمتتون اونور اعلام آمادگی کردم البته

لحظاتتون مملوء از خاطرات دوست داشتنی

هميشه بايد رفتني باشه ، تا بودني احساس بشه .  

همراه ما باشيد در :انجمن د انشجويي

    http://img.tebyan.net/Big/1388/11/1341061741261678981114214248198168411517821.jpg

 

 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.