سلام
می خوام دستور پخت پیتزای مخلوطو بذارم .
من این دستورو از توی یه کتاب آشپزی پیدا کردم و ازون به بعد همیشه این مدلی درست می کنم .
پس دستورو عینا مثل کتاب میذارم ، بعد توضیحات خودمو اضافه می کنم .
مواد لازم جهت تهیه ی پیتزای مخلوط :
گوشت چرخ کرده پخته : 200 گرم
قارچ برش خورده : 250 گرم
فلفل دلمه ای: 1عدد متوسط
خمیر پیتزا : 2 عدد
گوجه فرنگی بدون پوست : ا عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
سوسیس : 2 عدد
سس گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ شده : 3 عدد متوسط
پنیر پیتزا : یک بسته
روغن : مقداری .
اول اینو بگم که توی کتاب فلفل دلمه ایو گفته 2 عدد ، گوجرو گفته 4 عدد ، سوسیس رو هم گفته 5 عدد ، منتهی به نظرم این مقدار زیاده واسه همین من خودم کمش کردم .
یه چیزی دیگه ام اینکه من خودم گوشت چرخ کرده و گوجه و پیاز سرخ کردرو حذفشون کردم . دیگه شما مختارین بریزین یا نه .
طرز تهیه :
با کمی روغن کف ظرف را چرب می کنیم و خمیر را درون ظرف قرار می دهیم .
سس گوجه را روی سطح خمیر می مالیم ، سپس تمام مواد به غیر از پنیر پیتزا را مخلوط کرده و روی سطح خمیر می ریزیم .
اکنون با پنیر رنده شده ی پیتزا ( که ما معمولا رنده شده می گیریم ) کاملا سطح خمیر را می پوشانیم .
سپس به مدت 50 دقیقه در فر قرار می دهیم . در 5 دقیقه آخر با حرارت بالای فر سطح آنرا طلایی می کنیم .
یه نکته ی دیگه ام اینه که ما چون گازمون فر نداره پیتزارو توی کیک پز و پلوپز درست می کنیم ، که زمان واسه کیک پزه 45 دقیقس که 5دقیقه ام روی شعله قرارش میدیم تا کفش طلایی و برشته بشه .
توی پلوپزم 3و دقیقه کافیه ، فقط باید حواستون باشه که نسوزه و مثل برنج آب بدین دَمِش .