• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3148)
سه شنبه 3/5/1391 - 1:8 -0 تشکر 478306
اخبار سیاسی

سكوت در قبال كشتار مسلمان میانمار نمونه بارز دروغ حقوق بشری غرب است
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به استثمار انسانها بوسیله تمدن غرب بعنوان تمدنی مبتنی بر مادیت و بدور از اخلاق و معنویت تأكید كردند: نمونه بارز ادعاهای دروغین غرب درباره اخلاق و حقوق بشر، سكوت این مدعیان در قبال كشتار هزاران انسان مسلمان در میانمار است.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، همزمان با اولین روز از ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، محفل انس با قرآن، عصر امروز (شنبه) در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد. در این محفل نورانی که سرشار از عطر و طراوت معنوی قرآن بود، قاریان، حافظان و اساتید قرآن، آیاتی از قرآن کریم را قرائت کردند و گروههای جمع خوانی نیز در فضیلت رمضان کریم، به مدح و ثنای پروردگار پرداختند.

حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی در این محفل قرآنی، داعیه جمهوری اسلامی ایران را برپایی تمدنی متکی بر معنویت ناشی از قرآن و هدایت الهی دانستند و با اشاره به استثمار انسانها بوسیله تمدن غرب بعنوان تمدنی مبتنی بر مادیت و بدور از اخلاق و معنویت تأکید کردند: نمونه بارز ادعاهای دروغین غرب درباره اخلاق و حقوق بشر، سکوت این مدعیان در قبال کشتار هزاران انسان مسلمان در میانمار است.

 

 

ایشان افزودند: تمدن غرب در طول قرنهای گذشته نیز، هرجا که پا گذاشته است، جز فساد و استثمار انسانها نتیجه ای نداشته است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: عزت، رفاه، پیشرفت مادی و معنوی، اخلاق نیک و غلبه بر دشمنان، فقط از طریق عمل به معارف قرآنی بدست خواهد آمد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به بیداری ملتهای اسلامی افزودند: اگر ملتهای اسلامی بتوانند تمدن مبتنی بر وحی الهی و معنویت و اخلاق را پایه گذاری کنند، بشر سعادتمند خواهد شد.

ایشان همچنین ترکیب عقل و عاطفه را در انس با قرآن بسیار سودمند خواندند و تأکید کردند: هنگامی که عقاید عقلانی قرآن با محبت عجین شود، زمینه عمل به قرآن فراهم و در نتیجه توفیقات جامعه اسلامی روزافزون خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی از گسترش نهضت انس با قرآن در کشور بویژه در میان جوانان، بر لزوم تدبر و تأمل در مفاهیم قرآنی و عمل به آن تأکید کردند.

پنج شنبه 19/5/1391 - 5:45 - 0 تشکر 499730

روزنامه المستقبل : فكر حمله احتمالی به ایران احمقانه است

روزنامه الجزایری «المستقبل» تاكید كردكه تفكر حمله احتمالی به ایران ناشی از یك فكر احمقانه و كوته بینانه از سوی نازی های جدید است.
این روزنامه در مقاله ای به قلم«رابح بوكریش» با عنوان خاومیانه در معرض آتشفشان ، نوشت: سال هاست كه جهان به خصوص منطقه خاورمیانه به خاطر رسانه های گروهی صهیونیستی كه با بهانه قرار دادن سلاح هسته ای ایران بحران جهانی را تحریك می كنند، در حالت خوف بسر می برد.
به گزارش ایرنا، این نویسنده و كارشناس مسائل بین المللی تاكید كرد، چنانچه اسرائیل به ایران حمله كند، واكنش ایران بسیار شدید خواهد بود و خاورمیانه بطور كامل به آتش كشیده خواهد شد.
این روزنامه الجزایری در ادامه افزود، شیوه كوبیدن بر طبل جنگ شبیه تحركات آدولف هیتلر رهبر نازی ها در روزهای قبل از جنگ جهانی دوم است.
روزنامه المستقبل یادآورشد كه در صورت حمله احتمالی اسراییل به ایران ، مراكز هسته ای اسراییل از سوی سوریه ، حزب الله و حماس همپیمانان جمهوری اسلامی مورد حمله قرار خواهد گرفت.
در بخشی از این مقاله آمده است، سرویس اطلاعات خارجی اسراییل (موساد) به خوبی از تاثیرات این حمله آگاه است و رییس سابق موساد نیز در این خصوص پیش از این گفته است حمله به ایران در شرایط كنونی یك تصمیم اشتباه و پاسخ محكمی را در پی خواهد داشت .
به اعتقاد نویسنده این روزنامه حمله به ایران، منطقه و جهان را وارد جنگ تمام عیاری خواهد كرد كه پایانی برای آن متصور نیست.


کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 5:47 - 0 تشکر 499732

هاآرتص فاش كرد: اسرائیل نگران سفر بان كی مون به ایران است

یك روزنامه چاپ سرزمین های اشغالی از نگرانی سران رژیم صهیونیستی از سفر دبیر كل سازمان ملل متحد به تهران و تاثیر آن بر پرونده هسته ای ایران خبر داد.
به گزارش مهر، هاآرتص در گزارش خود می نویسد : اسرائیل از آن می ترسد كه سفر بان كی مون به تهران تلاش های انجام گرفته برای متوقف كردن برنامه هسته ای ایران را با مشكل مواجه كند.
به نوشته این روزنامه، هنوز دبیر كل سازمان ملل سفر به تهران را برای شركت در نشست كشورهای عضو جنبش عدم تعهد ( نم ) تائید نكرده اما برخی منابع از تمایل وی برای حضور در ایران خبر داده اند.
در همین رابطه یك منبع مستقر در نیویورك به هاآرتص گفت : دبیر كل سازمان ملل تصمیبم دارد در نشست آتی نم كه در اواخر ماه جاری در ایران برگزار می شود، حاضر شود.
مقامات تل آویو و واشنگتن معتقدند كه چنین سفری تلاش ها برای منزوی كردن ایران را برباد داده و موجب می شود كه ایران مشروعیت بین المللی خود را مجددا بدست بیاورد. به نوشته هاآرتص، اسرائیل اخیرا نگرانی خود از سفر بان كی مون به ایران را به اطلاع دبیر كل سازمان ملل رسانده و اعلام كرده این سفر موجب مخابره این پیام به جهانیان می شود كه اوضاع در ایران آرام است و علاوه بر آن این سفر اقدامات جهانی برای متوقف كردن برنامه هسته ای ایران را نیز با شكست مواجه می كند.
در همین رابطه مقامات سازمان ملل در پاسخ به این نگرانی های تل آویو اعلام كرده اند كه اگر دبیر كل به ایران سفر نكند بار دیگر مخالفت سازمان ملل با تولید سلاح های اتمی را اعلام می كند.
«مارتین نصیركی» سخنگوی بان كی مون به هاآرتص گفت : ما از گزارش هایی كه درباره سفر دبیر كل به ایران منتشر شده آگاهی داریم اما من نمی توانم آنها را تائید كنم و درباره آنها سخنی بگویم.
این روزنامه در ادامه از وارد شدن برخی فشارها بر بان كی مون برای عدم حضور در ایران خبر داده و می نویسد : برخی مقامات سازمان ملل اعلام كرده اند كه دبیر كل هنوز درباره سفر به ایران تصمیم نگرفته اما برخی دیگر می گویند كه بان كی مون اعلام نظر درباه سفر به تهران تا لحظه آخر به تعویق انداخته تا بدین صورت فشارهای وارده بر ایران در این رابطه را منحرف كند.


کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 5:47 - 0 تشکر 499733


روزنامه الشرق الاوسط نوشت ایران به مهمترین بازیگر در منطقه تبدیل شده است.
روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در پایگاه اینترنتی خود در مطلبی نوشت: سالها است كه ایران برای دستیابی به انرژی هسته ای مبارزه می كند. تضمین های متعددی كه آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم ایران ارائه كرد و فتوای ایشان مبنی بر حرام بودن تولید سلاح كشتار جمعی ارائه شده است. این مقاله افزود: ایران هم اكنون در مخالفت با دخالت بیگانگان در خط مقدم قرار دارد.
ایرانی ها معتقدند آمریكا و هم پیمانانش برای ضربه زدن به كشورشان در هر زمان ممكن برنامه ریزی می كنند و حوادث بیشماری نیز این اعتقاد ایرانیان را تایید می كند. به گزارش باشگاه خبرنگاران نویسنده الشرق الاوسط نوشت : بار دیگر تاكید می كنم نباید فراموش كنیم كه ایران به مهمترین مهره منطقه تبدیل شده است.



کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 5:49 - 0 تشکر 499734


دبیر شورای عالی امنیت ملی كشورمان در ادامه سفر به لبنان و سوریه، دیروز وارد عراق شد و پیرامون تحولات منطقه و حوادث سوریه با مقامات این كشورها به رایزنی و تبادل نظر پرداخت.
«سعید جلیلی» سه شنبه شب پس از دیدار با مقامات سوری با حضور در جمع خبرنگاران در سفارت كشورمان در دمشق گفت: بحران سوریه باید به دست خود سوری ها حل شود نه به واسطه راه حل های نظامی.
وی ادامه داد: ایران اسناد معتبر و تایید شده ای درباره اذعان آمریكا به وجود تروریست هایی كه به منظور ایجاد خشونت در سوریه وارد این كشور شده اند، در اختیار دارد.
جلیلی تصریح كرد: بهتر است كه همه در مقابل كسانی كه قصد مانع تراشی بر سر حل مسئله سوریه را دارند، بایستند چرا كه دموكراسی از مراكز سلطه شكل نمی گیرد.
وی با تاكید بر اینكه مسئله سوریه باید به دست خود سوری ها حل شود گفت: باید برای جلوگیری از هرگونه اقدام نظامی در این كشور تلاش شود.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی كشورمان در ادامه با استقبال از طرح كوفی عنان، نماینده سابق سازمان ملل و اتحادیه عرب درباره سوریه، این طرح را شروع یك راه حل سیاسی برای بحران موجود توصیف كرد؛ چرا كه در صورت اجرا موجب توقف خشونت ها می شود.
وی در عین حال (این طرح) را «ناكافی» خواند و افزود: باید عرصه را برای ملت سوریه باز كرد تا آنها اراده و خواست خود را به واسطه انجام گفت وگوهای ملی كه راهی برای انجام روند سیاسی در این كشور است، مطرح كنند.
به گزارش شینهوا، جلیلی تاكید كرد: دموكراسی به واسطه صندوق های رای مشخص خواهد شد نه از طریق لانه های تروریستی.
وی درباره ایجاد منطقه حایل در مرزهای سوریه و تركیه بیان كرد: هر راهی برای حل این بحران باید داخلی و از سوی خود سوریه ای ها باشد و البته همه باید به مرزهای سوریه چه به لحاظ مادی و چه به لحاظ معنوی احترام بگذارند چرا كه امنیت (همه كشورها) مساله ای تفكیك ناپذیر است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به سوالی درباره زائران ایرانی ربوده شده در سوریه و مسئول دانستن آمریكا و متحدانش در حفظ جان زائران ایرانی گفت: جمهوری اسلامی ایران با همه توان خود برای آزادی زائران ربوده شده كار می كند و همه طرف هایی كه حامی گروه های ننگین تروریست در سوریه هستند شریك مستقیم در این گونه اقدامات تروریستی محسوب می شوند.
سعید جلیلی درباره طرح ایران برای برگزاری كنفرانسی درباره سوریه در تهران در پنجشنبه هفته جاری افزود: موضوعات اساسی كه قرار است در این نشست مورد بررسی قرار بگیرد شامل نخست اجازه دادن به ملت سوریه برای تعیین آینده با دستان خودش است، دوم تلاش برای ممانعت از هرگونه دخالت خارجی در سوریه كه اوضاع در این كشور را پیچیده تر كرده و خشونت ها را زیاد می كند و سوم تلاش برای رفع مشكلات و دشواری های ملت سوریه در شرایط كنونی است.
دیدار با وزیر آشتی ملی سوریه
دبیر شورای عالی امنیت ملی كشورمان پیش از ترك دمشق در دیدار با وزیر آشتی ملی سوریه گفت، جمهوری اسلامی ایران همواره بر گفت وگوی ملی و راه حل سوری برای مسئله سوریه اصرار داشته است.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاكید كرد: ادعای برخی كشورها درباره حمایت از دموكراسی در سوریه همزمان با صدور سلاح و تروریسم به این كشور دروغی بیش نیست و دشمنان مقاومت مقاصد شوم خود را در سوریه تعقیب می كنند.
نصرالله: مقاومت بحران های كنونی را قبلا تجربه كرده است
دیدار با دبیر كل حزب الله لبنان، یكی دیگر از برنامه های دبیر شورای عالی امنیت ملی كشورمان در جریان سفر یك روزه وی به لبنان و قبل از سفر به سوریه بود.
سید «حسن نصرالله» دبیر كل حزب الله لبنان در دیدار «سعید جلیلی» با بیان اینكه ما نسبت به توطئه های آمریكایی و صهیونیستی علیه محور مقاومت همواره آگاه بوده ایم، گفت: ما این بحران ها را قبلا تجربه كرده بودیم و با مقاومت و پایمردی توانسته ایم از آن عبور كنیم.
رایزنی های جلیلی در بغداد
دبیر شورای عالی امنیت ملی كشورمان پس از سفر به لبنان و سوریه، دیروز وارد فرودگاه بغداد شد و مورد استقبال «فالح فیاض» همتای عراقی خود قرار گرفت.
جلیلی پس از مراسم استقبال به دیدار هوشیار زیباری، وزیر امور خارجه عراق رفت و دو طرف درباره تحولات منطقه، اوضاع عراق و سوریه به تبادل نظر پرداختند.
همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار «اسامه النجیفی» رئیس مجلس عراق، تنها راه حل بحران در سوریه را دموكراسی، برگزاری انتخابات و اتكا به آرای مردم سوریه دانست.
جلیلی در این دیدار گفت: ارسال سلاح و تروریست ها به سوریه راه حلی برای بحران آن كشور نیست و كشتارها و اعمال تروریستی باید فورا در این كشور متوقف شود.
جلیلی گفت: مشكل سوریه باید از طریق گفتگو و صندوق رای برطرف شود نه سلاح و جنگ.
دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران بر نقش كلیدی عراق در مشاركت در حل بحرانهای منطقه و جهان تاكید كرد و گفت: عراق با داشتن ظرفیت های مهم فرهنگی، قومی و مذهبی می تواند نقشی اساسی در حل اختلافات و مشكلات منطقه و جهان را ایفا كند و می تواند به نمونه خوبی برای دمكراسی در جهان بدل شود.
وی افزود: سیاست جمهوری اسلامی ایران بر مبنای این بنا شده است كه هیچ طرفی در عراق نادیده گرفته نشود و حقوق همه طرف ها حفظ شود.
اسامه نجیفی رئیس مجلس عراق هم ضمن تائید سخنان دكتر جلیلی، بر نقش محوری ایران و تركیه در حل مشكلات منطقه تاكید كرد.


کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 5:50 - 0 تشکر 499735

اندیشكده واشنگتن: سیاست های متناقض آمریكا در قبال ایران راه به جایی نمی برد

یك اندیشكده آمریكایی می نویسد: آمریكا در تعامل با ایران موفق نبوده و تا زمانی كه تغییر رویكرد آمریكا، آشكارا مشخص نشده باشد، سیاست آمریكا در قبال ایران متناقض خواهد ماند.
به گزارش فارس، اندیشكده «واشنگتن» در مقاله ای به قلم «دیوید كریست» ،كارشناس برجسته آمریكایی و «جیمز جفری»، سفیر آمریكا در عراق درباره «سی و اندی سال خصومت آمریكا با ایران» می نویسد: از سال 1979 و با پیروزی انقلاب اسلامی، دو كشور آمریكا و ایران درگیر نبرد مرموز از جمله عملیات هم طراز جاسوسی، نبرد مخفی، و عملیات نظامی شده اند.
در این مقاله تاكید شده است :به علاوه، در صورت آغاز نبرد از سوی ایران و فراگیر شدن آن احتمال درگیر شدن نیروهای نظامی موجود در منطقه نیز وجود دارد و البته آمریكا همانند گذشته دیگر قادر به گسیل نیرو های پرهیبت خود به منطقه نیست. بنابراین، واشنگتن به حضور قوی در خلیج فارس برای مقابله با خصومت ها و درگیری های طولانی مدت با ایران نیاز دارد.
نویسنده این مقاله آورده است:حتی در مقابل اختلاف های عمیق و آشكار بین دو كشور، اكثر دولت های آمریكا در نوع اهدافشان درقبال ایران اختلاف دارند، بطوری كه برخی جناح ها به دنبال تعامل و برخی دیگر در پی براندازی حكومت ایران هستند.
دیوید كریست آمریكایی با اشاره به نوعی اختلاف در میان دولتمردان آمریكا در قبال ایران ، افزوده است :بعضی مواقع كاخ سفید به واسطه « سیاست بی هدفی» در تصمیم گیری در زمینه نوع نگرش ها ناتوان نشان داده و این اختلافات درونی خود عاملی جهت بغرنج كردن بیشتر اختلاف با ایران شده است.
برای مثال، برخی در زمان دولت «كارتر» از كودتای نظامی در ایران حمایت می كردند در حالی كه دیگران خواهان همكاری با «آیت الله خمینی» و مخالفان حكومت ایران جهت كاهش تلفات آمریكا بودند و این ها همگی درنتیجه آشفتگی سیاسی بود.
نویسنده این مقاله با بیان اینكه آمریكا همواره در پی براندازی حكومت ایران بوده است ، در ادامه آورده است:بحث داخلی درباره تغییر حكومت ایران از جنبه های همیشگی سیاست آمریكا در قبال این كشور بوده و دولت های آمریكا همگی امكان همكاری با مخالفان درونی و بیرونی ایران و یا اقدام نظامی همه جانبه را بررسی می كنند.
البته در هر كدام از این موارد آمریكا قادر به تشخیص گروه های مخالف سازمان یافته قابل دوام نبوده و بیم داشته است كه مبادا تجهیز نظامی مخالفان ایران منجر به تجزیه این كشور شود. در نهایت همه دولت های آمریكا نتیجه گرفتند كه جنبه های منفی عملیات مخفیانه به هدف تغییر حكومت ایران دستاورد های بالقوه بیشتری دارد.
دیوید كریست با اشاره به اینكه آمریكا در تعامل با ایران همواره مشكل داشته است ، در مقاله خود آورده است:باید توجه داشت كه از لحاظ تاریخی آمریكا در نحوه تعامل موثر با ایران موفق نبوده است. مقام های آمریكایی سیاست بازدارندگی و تغییر حكومت را ادامه می دهند و تناقض در رویكردهای آن ها تاثیر منفی را بر روابط پویای آمریكا و ایران گذاشته اما مسئله بزرگتر رقابت در مراكز قدرت رقبا در ایران و فقدان توافق درباره اهداف متقابل در آمریكا است و این مسئله نوع كانال های ارتباطی را كه مقامات آمریكایی برای گفتگو با ایران باید از آن استفاده كنند بغرنج كرده است.
نویسنده در ادامه این مطلب آورده است :شاید مهمترین نكته این باشد كه ایران به طور ریشه ای «صلح آمریكایی» را در خاورمیانه نخواهد پذیرفت و مادامی كه این مسئله وجود داشته باشد دو كشور بدشمنی با هم ادامه خواهند داد.


کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 6:7 - 0 تشکر 499743

تحلیلگر سابق«سیا»: برآورد اطلاعاتی اسرائیل از ایران تحریف شده است

تحلیلگر سابق سیا با تأكید بر اینكه تنها مدرك اسرائیل درباره دست داشتن ایران در بمبگذاری بلغارستان، اظهارات شخصی نتانیاهو است، نوشت كه اسرائیل اطلاعات درباره ایران را با هدف ادعای حمله به این كشور تحریف می كند.
روزنامه آمریكایی «ورلد تریبیون» در گزارشی اختصاصی نوشت كه مقامات جامعه اطلاعاتی دولت «باراك اوباما» رئیس جمهوری آمریكا ارزیابی های رژیم صهیونیستی درباره ایران را مورد تردید قرار داده و درباره اتكا به اطلاعات اسرائیل درباره ایران هشدار داده اند.
براساس نوشته این روزنامه آمریكایی، «ری مك گاورن» یكی از مقامات سابق سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریكا (سیا) است كه هشدار داده كه اسرائیل احتمالا اطلاعات درباره ایران را به عنوان بخشی از تلاش خود برای آغاز اقدام نظامی تحت حمایت آمریكا علیه ایران تحریف می كند؛ این مقام آمریكایی گفته است كه اسرائیل در حال ساخت و پاخت اطلاعاتی است كه حمله به ایران را توجیه كند.
این مقام آمریكایی افزود كه اسرائیل می تواند رئیس جمهوری آمریكا را در راستای بخشی از مبارزات انتخاباتی اش، برای حمله به ایران تحت فشار قرار دهد.
مك گاورن در تحلیلی كه در روزنامه آمریكایی «بالتیمورسان» منتشر شده، انتقاد خود را روی نتانیاهو متمركز و اعلام كرده است كه نخست وزیر اسرائیل تلاش می كند از رقابت موجود میان اوباما و «میت رامنی» نامزد جمهوریخواه رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریكا سوءاستفاده كند.
این مقام سابق سیا كه در بخش تحلیل سازمان اطلاعات آمریكا فعالیت داشته و مسئول ارائه گزارش روزانه به رئیس جمهور بوده، اعلام كرده است كه كمپین فعلی ضد ایرانی اسرائیل شبیه همان كمپینی است كه ماه ها قبل از تهاجم آمریكا به عراق در سال 2003 میلادی اتفاق افتاد.
مگ گاورن اضافه كرد: ده سال پیش همه برای عراق احترام قائل بودند، اگر كسی می خواست عامل جنگ علیه این كشور شود، نیاز داشت كه بهانه ای برای آغاز این جنگ پیدا كند حتی اگر این بهانه ناچیز بود؛ این بهانه پیدا شد «تسلیحات كشتار جمعی در عراق»؛ این بهانه به آمادگی جنگ علیه عراق كمك كرد و این درحالیست كه زمینه چینی ها و لفاظی های مشابه ای نیز برای حمله به ایران در شرایط فعلی در اسرائیل در جریان است.
این تحلیلگر سابق سیا در ادامه گزارش خود به ادعای اسرائیل به دست داشتن ایران در بمب گذاری انتحاری كه در تاریخ 18 جولای سال جاری در اتوبوس حامل توریست های اسرائیلی در بلغارستان صورت گرفت و 8 تن از این گردشگران را به كام مرگ كشاند، اشاره كرد.
مك گاورن اضافه كرد كه نتانیاهو در متهم كردن ایران و حزب الله به دست داشتن در حملات تروریستی اخیر در بلغارستان تمام ركوردهای سرعت را شكسته است؛ این مقام سابق سیا در ادامه گفته است: اما مدرك نتانیاهو درباره دخالت ایران و حزب الله در این حملات چیست؟
مگ گاورن افزود كه مقامات بلغارستان دائما اعلام می كنند كه چنین مدركی وجود ندارد و آنچه بیشتر تعجب برانگیزاست، این است كه مقامات دولتی در واشنگتن و جاهای دیگر درباره عجله اسرائیل در این گونه نتیجه گیری ها همواره هشدار می دهند.
مك گاورن افزود كه نتانیاهو در همان روز 22 جولای در شبكه خبری «سی بی اس» حضور پیدا كرد و گفت كه اطلاعات بدون تردید و كامل و موثقی دارد كه نشان می دهد حمله تروریستی در بلغارستان توسط حزب الله و تحت حمایت ایران صورت گرفته است؛ نتانیاهو همچنین گفت كه جزئیات خاص این مدارك را به دولت ها و سازمان های مسئول ارائه خواهد كرد.
این مقام سابق سیا در ادامه تحلیل خود نوشته است كه آیا اسرائیل ارائه این جزئیات خاص را به مقامات بلغارستان و آمریكا فراموش كرده است؟
به گزارش فارس، مك گاورن ضمن اشاره به اینكه لفاظی های نتانیاهو پژواك هراس انگیزی از دورخیز به سمت جنگ عراق بود، ادعا كرده است كه احتمال جنگ با ایران قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریكا در ماه نوامبر سال جاری رو به افزایش است.


کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 6:9 - 0 تشکر 499746

آنتی وار: دیپلماسی تحریمی كه آمریكا از آن دم می زند «سلاح كشتار جمعی» است

یك پایگاه تحلیلی با اشاره به اینكه تحریم های آمریكا ابزار جنگ دشمنی بزدل است كه لباس نظامی ندارد نوشت كه این تحریم ها با برچست دیپلماسی اعمال می شوند و به سلاح كشتار جمعی آمریكا تبدیل شده اند.
به گزارش فارس، پایگاه تحلیلی و ضد جنگ «آنتی وار» در مقاله ای به قلم «ثریا سپه پور-اولریش» ستون نویس «كمپین مخالفت با تحریم و مداخله نظامی در ایران» و كارشناس ارشد دیپلماسی عمومی از تحریم های آمریكا به عنوان «سلاح دیپلماسی كشتار جمعی» نام برده است؛
در ابتدای این مقاله آمده است : دولت آمریكا در سال 1945 میلادی دو بمب اتمی را در شهرهای «هیروشیما» و «ناكاراكی» انداخت كه این دو بمب فورا به كشتار 120 هزار نفر منجر شد؛ تلفات نهایی ناشی از این بمباران وحشتناك به طور محافظه كارانه ای برابر با مرگ بیش از 200 هزار زن، مرد و كودك برآورد شد؛ تا به امروز، جهان همچنان از تصاویری كه مرگ و تخریب ایجاد شده توسط این بمبها را روایت می كنند، شوكه و وحشت زده است.
در این مقاله آمده است كه تاثیر منفی ناشی از دیدن این تصاویر آمریكا را بر آن داشت تا سلاح متفاوتی را برای كشتار جمعی تعبیه كند و آن سلاح «تحریم » است.
بر اساس این مقاله، برخلاف شوك و وحشتی كه با بمب های اتمی آمریكا در ژاپن همراه بود، هیچ تصویری از 500 هزار كودك عراقی كه جان خود را مدت زمان اندكی بعداز اعمال تحریم های آمریكا از دست دادند، وجود ندارد؛ این تصاویر می توانست جهان را به سوی واقعیت حركت دهد.
آمریكا نه تنها از كشتار این كودكان بی گناه افتخار كرد، بلكه با سكوتی كه متعاقب این تحریم ها و تاثیر آنها در عراق پدید آمد تشویق شد و سلاح تحریم را انتخاب كرد؛ اكنون این سلاح تحریم را رو به سوی كشور دیگری گرفته است: «ایران».
در ادامه مقاله این پایگاه تحلیلی آمده است كه وجود مقاومت اندك در برابر تحریم ها به دلیل این باور غلط بوده است كه تحریم ها ابرازی از دیپلماسی هستند و در مقایسه با جنگ ترجیح دارند؛ اجرایی كردن این باور به یك پیروزی مهم برای دیپلماسی عمومی آمریكا تبدیل شد اما حقیقت چیز دیگری است.
تحریم ها بدون تبعیض آدم می كشند و به مراتب مرگبار تر از دو بمب اتمی موسوم به «مرد چاق» و «پسر كوچك» یی هستند كه جان بیش از 200 هزار نفر را گرفت؛ سازمان ملل در مورد عراق برآورد كرد كه یك میلیون و 700 هزار نفر جان خود را در نتیجه تحریم ها از دست دادند كه این میزان 1/5 میلیون بیشتر از قربانیان بمباران وحشتناك اتمی در ژاپن است.
اگرچه «دنیس هالیدی» دستیار سابق دبیركل سازمان ملل متحد و بسیاری دیگر از مقامات ارشد در اعتراض به تحریم ها از سمت خود استعفا كردند و گفتند كه سیاست تحریم اقتصادی كاملا بی بهره است و كل جامعه را نابود می كند و با اینكه در سال 1990 میلادی اعضای كنگره آمریكا از رئیس جمهور كلینتون خواستند تا تحریم ها را بر دارد و به سیاست نوزاد كشی پایان دهد، اما آمریكا به مسیر خود و «رقص مرگبار دیپلماتیك اعمال تحریم» ادامه داد.
در این مقاله آمده است: آمریكا كشوری است كه از نظر اخلاقی ورشكسته است و خود را ناظر جهانی اخلاق می داند؛ آمریكا از تمایلات گروه های لابی گر حامی اسرائیل اطاعت می كند و سال هاست كه سلاح مرگبار دیپلماسی تحریم خود را به سوی ایران نشانه گرفته است و تحریم های آمریكا در لباس دیپلماسی اعمال می شوند. در حقیقت این مفهموم كه تحریم های اقتصادی همواره به لحاظ اخلاقی بر استفاده از زور نظامی اولویت و ترجیح دارند، توسط «آلبرت سی پیرس» استاد اخلاق و امنیت ملی در دانشگاه «دفاع ملی» به چالش كشیده شده است؛ تحلیل این استاد آمریكایی نشان می دهد كه تحریم های اقتصادی درد، رنج و آسیب های فیزیكی زیادی را به شهروندان بی گناه وارد می كند و این آسیب ها به اندازه است كه عملیات های نظامی محدود گاهی اوقات به تحریم ترجیح داده می شوند.
اما آمریكا ترجیح می دهد كه درگیر جنگ نشود زیرا این درگیری نظامی نه تنها محكومیت جهانی به همراه دارد بلكه تاریخ نیز نشان داده است كه اگرچه آمریكا می تواند پیروز نبرد شود اما نمی تواند در جنگ پیروز شود نمونه اش نیز جنگ های آمریكا در ویتنام، عراق و افغانستان است؛ به همین دلیل آمریكا به تحریم ها متوسل می شود كه نوعی ابراز بزدلانه و ظالمانه ای از دیپلماسی هستند كه نقش خود را به عنوان دشمنی ایفا می كنند كه حق دفاع شخصی كشور مورد هدف در برابر چنین تهاجم های وحشتناك را سلب می كنند.
در پایان این مقاله آمده است تحریم ابراز جنگی دشمنی است كه لباس نظامی ندارد و هدف از آن از بین بردن مقاومت و حمله به زنان و كودكان ضعیف و مسن و تغییر نظام است بدون ترس از تلافی و یا نكوهش جامعه صلح طلب جهانی!



کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 6:9 - 0 تشکر 499747

حیرت رسانه های صهیونیستی از قدرت موشكی ایران

رسانه های رژیم صهیونیستی به طور گسترده به آزمایش موفقیت آمیز موشك فاتح 110 پرداخته و اذعان كردند كه قدرت اسراییل در مقابله با این موشكهای ایران محدود است.
به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبكه تلویزیونی العالم، كانال دوم تلویزیون اسرائیل در گزارشی اعلام كرد نسخه پیشرفته موشك فاتح 110 توانایی اصابت به اهداف زمینی و دریایی با دقت بالا را در برد سیصد كیلومتری دارد.
در ادامه این گزارش پس از پخش بخشی از سخنان احمد وحیدی وزیر دفاع ایران آمده است: نسخه جدید این موشك دقیق ترین موشك است.
گزارشگر این كانال اضافه كرد: اعلام آزمایش این موشك ثابت می كند، ایران راههای مختلف را برای تقویت توان دفاعی خود پیگیری می كند. عوزی روبین كارشناس نظامی اسرائیلی در این باره گفت: این موشك كلاهكی به وزن نیم تن دارد. وزن كلاهك موشك اسكاد به دویست و پنجاه كیلوگرم می رسد. بنابراین قدرت تخریبی این موشك دوبرابر است. كانال دهم اسرائیل اضافه كرد: این موشك فقط یك خانه را تخریب نمی كند، بلكه یك محله را به طور كامل از بین می برد. ما باید درباره این موشكها نگران باشیم.
كانال دهم اسرائیل اذعان كرد: قدرت اسرائیل برای مقابله با این موشكهای ایران، محدود است



کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 6:10 - 0 تشکر 499748

اعتراض نمایندگان مجلس به خروج فائزه هاشمی از كشور

اعتراض فعالان سیاسی و نمایندگان مجلس به خروج فائزه هاشمی از كشور در حالی كه وی دارای محكومیت كیفری است ادامه دارد.
زهره طبیب زاده نماینده تهران در مجلس خروج فائزه هاشمی از كشور را در حالی كه حكم محكومیتش صادر شده بود محكوم كرد و گفت: وقتی قوه قضائیه برای مجازات فائزه هاشمی اقدام موثری انجام نمی دهد همان بهتر كه فائزه خودش به خارج كشور برود.
وی ادامه داد: با توجه به نحوه برخورد قوه قضائیه با فائزه هاشمی، امیدی برای تنبیه و مجازات وی به خاطر اعمال خلافی كه علیه نظام داشته و همچنین نقش موثری كه در فتنه 88 ایفا كرده، وجود ندارد و چنین جسارتی در قوه قضائیه برای این اقدام وجود ندارد بنابراین بهتر است شر فائزه هاشمی از سر نظام كم شود.
طبیب زاده در بخشی دیگری از سخنان خود گفت: معتقدم اگر امثال فائزه هاشمی خارج از كشور باشند این حسن را دارد كه فتنه های دیگری را سامان دهی نمی كنند چرا كه با حاشیه امنی كه وی دارد ممكن است فردا فتنه دیگری را سامان دهی كند.
جواد كریمی قدوسی عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز گفت: اگر فائزه هاشمی به كشور برنگردد و حكم دادگاه وی اجرا نشود قوه قضائیه باید پاسخگو باشد.
وی گفت: با توجه به محكومیت فائزه هاشمی و اینكه هیچ محكومی پیش از اجرای حكم خود نمی تواند از كشور خارج شود، افرادی كه با صدور مجوز موجب خروج وی از كشور شده اند، باید پاسخگو باشند، از سوی دیگر قوه قضائیه نیز باید از طریق پلیس اینترپل فائزه هاشمی را به كشور بازگردانده و حكم وی را اجرا كند.
عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینكه انتظار می رفت به محض خروج فائزه هاشمی از كشور قوه قضائیه در این ارتباط موضع گیری كند، اظهار داشت: چنانچه فائزه هاشمی به كشور بازگردانده نشده و حكم دادگاه در مورد وی اجرا نشود، قوه قضائیه باید پاسخگو باشد.
محمدعلی اسفنانی سخنگوی كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نیز با بیان اینكه تاخیر در اجرای حكم قطعی فائزه هاشمی توجیه ندارد گفت: خروج وی از كشور غیرقانونی نبوده است اما مدعی العموم می توانست درخواست ممنوع الخروج شدن خانم هاشمی را بدهد.
وی ادامه داد: معتقدم تاخیر در اجرای حكم فائزه هاشمی توجیه ندارد و اگر زمان اجرای حكم فرا برسد و ایشان به كشور برنگردد دستگاه قضایی می تواند از پلیس اینترپل كمك بگیرد.
سیداحمدرضا دستغیب نایب رئیس كمیسیون امنیت ملی مجلس نیز گفت: همانگونه كه قوه قضائیه برای برخی از دانشجویان و فعالان رسانه ای احكامی صادر و اعمال كرده باید با افرادی مثل فائزه هاشمی هم كه در موقعیت خاصی قرار دارند برخورد شود. وی اظهار داشت: اگر خروج فائزه هاشمی به معنای فرار از اعمال قانون باشد، این اقدام نامطلوب تلقی می شود و دستگاه قضایی در ارتباط با این موضوع مسئول است.
دستغیب ادامه داد: اگر فائزه هاشمی تحت تعقیب بود و یا حكم قضایی برایش صادر شده، قوه قضائیه می بایست تمهیدات و سازوكارهای لازم برای جلوگیری از خروج وی را به كار می گرفت بنابراین خروج فائزه هاشمی از كشور و نبود تمهیدات لازم از سوی قوه قضائیه برای جلوگیری از خروج وی بازتاب خوبی در جامعه نخواهد داشت.
به گزارش فارس، نایب رئیس اول كمیسیون امنیت ملی بر همین اساس تاكید كرد: همه ما باید تابع قانون باشیم و قانون به عنوان فصل الخطاب در كشور نباید جایگاه خود را از دست دهد همچنین اعمال شرایط قانونی باید برای همه برابر بوده و نباید این تلقی در جامعه ایجاد شود كه برخی از افراد می توانند از امتیازات خاصی استفاده كنند.




کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 6:13 - 0 تشکر 499754

معاون سیاسی وزیر كشورخبر داد
بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در هیئت دولت

معاون سیاسی وزیر كشور گفت: وزارت كشور نظرات خود را برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در قالب یك لایحه به هیئت دولت فرستاده و هر زمان كه بررسی این لایحه به پایان برسد، به مجلس شورای اسلامی نیز ارائه می شود.
سید صولت مرتضوی معاون سیاسی وزیر كشور در گفت و گو با فارس، با اشاره به كسب آمادگی های لازم از سوی وزارت كشور برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در هماهنگی كامل با شورای نگهبان قانون اساسی در حال طی مراحل آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستیم.
وی افزود: ستاد انتخابات كشور بعد از پایان انتخابات مجلس در مجموعه وزارت كشور همچنان در حال فعالیت است و منحل نشده تا ان شاءالله زمینه برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری فراهم شود.
معاون سیاسی وزیر كشور در عین حال تصریح كرد: البته پرداختن به چنین مسائلی در حال حاضر كمی زود است و رسانه ها نیز باید به این نكته توجه كنند.
مرتضوی در پاسخ به سئوالی در خصوص اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: وزارت كشور نظرات خود را در این باره اعلام كرده و آن را در قالب یك لایحه به هیئت دولت فرستاده است.
وی درباره ارائه این لایحه به مجلس شورای اسلامی نیز تصریح كرد: هر زمان بررسی این لایحه در هیئت دولت به پایان برسد، بنابر قاعده به مجلس شورای اسلامی نیز ارائه می شود.

کیهان

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.