• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3139)
سه شنبه 3/5/1391 - 1:8 -0 تشکر 478306
اخبار سیاسی

سكوت در قبال كشتار مسلمان میانمار نمونه بارز دروغ حقوق بشری غرب است
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به استثمار انسانها بوسیله تمدن غرب بعنوان تمدنی مبتنی بر مادیت و بدور از اخلاق و معنویت تأكید كردند: نمونه بارز ادعاهای دروغین غرب درباره اخلاق و حقوق بشر، سكوت این مدعیان در قبال كشتار هزاران انسان مسلمان در میانمار است.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، همزمان با اولین روز از ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، محفل انس با قرآن، عصر امروز (شنبه) در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد. در این محفل نورانی که سرشار از عطر و طراوت معنوی قرآن بود، قاریان، حافظان و اساتید قرآن، آیاتی از قرآن کریم را قرائت کردند و گروههای جمع خوانی نیز در فضیلت رمضان کریم، به مدح و ثنای پروردگار پرداختند.

حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی در این محفل قرآنی، داعیه جمهوری اسلامی ایران را برپایی تمدنی متکی بر معنویت ناشی از قرآن و هدایت الهی دانستند و با اشاره به استثمار انسانها بوسیله تمدن غرب بعنوان تمدنی مبتنی بر مادیت و بدور از اخلاق و معنویت تأکید کردند: نمونه بارز ادعاهای دروغین غرب درباره اخلاق و حقوق بشر، سکوت این مدعیان در قبال کشتار هزاران انسان مسلمان در میانمار است.

 

 

ایشان افزودند: تمدن غرب در طول قرنهای گذشته نیز، هرجا که پا گذاشته است، جز فساد و استثمار انسانها نتیجه ای نداشته است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: عزت، رفاه، پیشرفت مادی و معنوی، اخلاق نیک و غلبه بر دشمنان، فقط از طریق عمل به معارف قرآنی بدست خواهد آمد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به بیداری ملتهای اسلامی افزودند: اگر ملتهای اسلامی بتوانند تمدن مبتنی بر وحی الهی و معنویت و اخلاق را پایه گذاری کنند، بشر سعادتمند خواهد شد.

ایشان همچنین ترکیب عقل و عاطفه را در انس با قرآن بسیار سودمند خواندند و تأکید کردند: هنگامی که عقاید عقلانی قرآن با محبت عجین شود، زمینه عمل به قرآن فراهم و در نتیجه توفیقات جامعه اسلامی روزافزون خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی از گسترش نهضت انس با قرآن در کشور بویژه در میان جوانان، بر لزوم تدبر و تأمل در مفاهیم قرآنی و عمل به آن تأکید کردند.

چهارشنبه 18/5/1391 - 7:31 - 0 تشکر 497068


آرمیتا رضایی نژاد، علیرضا احمدی روشن و محمدحسین قشقایی فرزندان شهدای هسته ای 1000 درنای كاغذی در سالروز حمله اتمی آمریكا به هیروشیما به سفیر ژاپن هدیه كردند.
همایش درنای سفید به همت فرهنگسرای بهاران برگزار شد.
در این همایش كه به مناسبت سالگرد بمباران اتمی هیروشیمای ژاپن توسط آمریكا با حضور عراقچی معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه و كین ایچی كومانو سفیر ژاپن در ایران در سینما تئاتر بهاران برگزار شد، از خانواده شهدای هسته ای تقدیر به عمل آمد.
همچنین در حاشیه این مراسم آرمیتا رضایی نژاد، علیرضا احمدی روشن و محمدحسین قشقایی فرزندان شهدای هسته ای هزار درنای كاغذی به یاد ساداكو ساساكی دختر 12 ساله ژاپنی كه قربانی تشعشعات رادیو اكتیو باقیمانده از انفجار شده بود را به سفیر ژاپن در ایران تقدیم كردند.
این درناها به مركز ساداكو در پارك یادمان صلح شهر هیروشیما ارسال خواهد شد.
به گزارش فارس، مجسمه ساداكو در این پارك به یاد دختر 12 ساله ای به نام ساداكو ساساكی برپا شده كه پس از جنگ جهانی دوم به دنیا آمد ولی بر اثر تشعشعات رادیواكتیو باقیمانده از انفجار هسته ای هیروشیما، دچار سرطان خون شد و درگذشت.
براساس افسانه های ژاپنی اگر كسی هزار درنای كاغذی درست كند، یكی از آرزوهایش برآورده می شود.
ساداكو در حالی كه در بیمارستان بستری بود با تشویق دوستانش و كمك برادرش شروع به ساخت درناهای كاغذی كرد اما پس از ساخت 644 درنا درگذشت. در سال 1965میلادی، از مجسمه ساداكو در حالی كه درنایی طلایی در دست دارد، در پارك صلح هیروشیما پرده برداری شد.
همه ساله مردم صلح دوست جهان با درست كردن درناهای كاغذی و فرستادن آنها به مركز ساداكو در پارك یادمان صلح شهر هیروشیما همدردی خود را با قربانیان بمباران و انزجار خود را از كاربرد و گسترش سلاح های هسته ای اعلام می كنند.



کیهان

چهارشنبه 18/5/1391 - 7:32 - 0 تشکر 497069


سفیر اسرائیل در واشنگتن با بی اثر دانستن فشارها و تحریم ها علیه كشورمان تأكید كرد كه ایران بر سانتریفیوژهای خود خواهد افزود و آن گونه كه آژانس اعلام كرده است، این سانتریفیوژها تندتر از همیشه می چرخند.
«مایكل اورن»، طی یادداشتی كه در روزنامه وال استریت ژورنال، از رسانه های جریان غالب آمریكایی منتشر شده است، پس از جاری كردن سیلی از اتهامات علیه جمهوری اسلامی ایران، از مسئله هسته ای گرفته تا تروریسم، اذعان كرد كه كشورهای موسوم به 1+5 در مذاكره با ایران رویكردی ناموفق را در پیش گرفته اند.
بنابراین گزارش، اورن ضمن اشاره به مذاكرات سال 2009 و برشمردن خواست های آن زمان شش كشور از جمهوری اسلامی ایران مبنی بر توقف كامل غنی سازی اورانیوم و خارج كردن ذخایر اورانیوم 5/3 درصد غنی شده از این كشور، تصریح كرد كه ایران نه تنها خواست های مزبور را رد كرد بلكه اورانیوم را تا سطح 20درصدی نیز غنی ساخت كه به ادعای وی، تبدیل آن به سلاح تنها چند هفته به طول می انجامد.
وی سپس به شرایط حال حاضر رجوع كرده و اضافه كرد كه اكنون، ایران دارای 225 پوند اورانیوم 20درصد غنی شده است، 11000 پوند اورانیوم 5/3درصد دراختیار دارد كه مجموع این ها برای تولید 5 بمب اتمی كافی است! 1+5 به جای اینكه بر خواسته های قبلی خود تأكید كند، تنها خواستار قطع غنی سازی 20درصدی و انتقال ذخایر 20درصد غنی شده به خارج از كشور و تعطیلی تأسیسات هسته ای فردو شد. اما ایران حتی همین را هم رد كرده است.
اورن تأكید كرد كه ایران بر سانتریفیوژهای خود خواهد افزود وآن گونه كه آژانس اعلام كرده است، این سانتریفیوژها تندتر از همیشه هم می چرخند.
سفیر رژیم صهیونیستی در آمریكا مدعی است كه تحریم های غرب توانسته اند بر اقتصاد ایران اثر گذارند اما اذعان كرده كه نتوانسته اند تأثیری بر برنامه هسته ای ایران داشته باشند.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی كه به نظر نوعی فضاسازی در مسیر اعمال فشار بر جمهوری اسلامی ایران می رسد، به نقل از دیپلماتی كه خواسته نامش فاش نشود! نوشته است كه ایران پیشرفت های بیشتری را در توسعه قطعات مربوط به برنامه هسته ای نظامی خود به دست آورده و این پیشرفت بیش از آن چیزی است كه غرب فكر آن را می كرد.
منبع اطلاعاتی هاآرتص مدعی شده است كه ارزیابی در ماه فوریه و پس از آن آغاز شد كه ایران از دسترسی بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به سایت پارچین ممانعت كرد. ماه گذشته روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف نیز مدعی شده بود كه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران مجموعه ای از 60 دانشمند هسته ای را در منطقه لویزان در نزدیكی تهران گردهم آورده تا بر روی برنامه هسته ای ایران كار كنند.
البته منبع خبر دیلی تلگراف نیز سازمان مجاهدین خلق (منافقین) عنوان شده است.
هاآرتص سپس طی ادعایی به یافته های ماهواره ای اندیشكده آمریكایی علم و امنیت بین المللی اشاره كرده كه براساس برخی تصاویر ادعا كرده بود كه ایران در حال تولید سلاح هسته ای در پارچین است.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص در تیتر یكی از مطالب خود به رژیم متبوعش توصیه كرده كه قبل از آنكه به فكر حمله به ایران باشد، مواظب باشد كه خودزنی نكند.
هاآرتص با اشاره به جمله ای از اسحاق رابین، نخست وزیر معدوم رژیم صهیونیستی اشاره كرده كه گفته بود: اسرائیل هرگاه در حال تقویت حمایت بین المللی از خود باشد، در حال آماده شدن برای جنگ با ایران است و هرگاه از جنگ با ایران خودداری كند، بر وجهه بین المللی خود می افزاید.
بنابراین گزارش، موقعیت اسرائیل برای حمله به ایران زمانی بهبود می یافت كه می توانست طی سال های اخیر دست كم برای خود چند دوست در سطح بین المللی پیدا كند. برای اسرائیل، اهمیت حمایت بین المللی كمتر از بمب های سنگرشكن و موشك های سطح به سطح پیچیده نیست اما اگر در آینده كمیته تحقیق تشكیل شود به این نتیجه خواهد رسید كه مقامات اسرائیلی در افزایش توان دفاع دیپلماتیك خود ضعیف عمل كرده اند.
یك روزنامه صهیونیستی دیگر در مطلبی نوشت كه وجود رقابت های هسته ای میان ایران و اسرائیل منجر به خنثی شدن تنش های میان اعراب و یهودیان می شود كه این امر به نفع منطقه خواهد بود.
روزنامه «یدیعوت آحارونوت» در سرمقاله خود ضمن اشاره به مزایای قدرت هسته ای ایران نوشته است كه وجود رقابت هسته ای میان ایران و رژیم صهیونیستی منجر به مداخله جهانی در درگیری خاورمیانه می شود و این امر به خنثی كردن تنش های میان اعراب و یهودیان كمك می كند.
در این مقاله آمده است كه جهانی بدون وجود تسلیحات هسته ای یك مكان بهتر خواهد بود اما وجود یك ایران هسته ای نیز مزایایی دارد كه باید از آنها آگاه بود.
این روزنامه مدعی شده است كه در اندازه گیری بهای كارآمدی جنگ علیه ایران باید این نكته را مدنظر داشت كه تسلیحات هسته ای ایران منجر به ایجاد تعادل در فعالیت های تروریستی در خاورمیانه می شود و این امر احتمالاً به نوعی به نفع كل منطقه خواهد بود.
در این مقاله این طور ادعا شده است كه یك ایران هسته ای می تواند به خنثی سازی تنش هایی پیرامون درگیری های فلسطین و اسرائیل كمك كند؛ برای مثال، ایران هسته ای می تواند اسرائیل را به ترك نمادهایی مانند «معبد سلیمان» و «مرزهای اسرائیل» تشویق كند و این امر احتمالاً منجر می شود كه اسرائیل به اشغالگری خود پایان دهد و با غیرنظامی كردن منطقه ای موافقت كند. روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، نیز طی خبری تصریح كرد كه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد كه اگر ایران به بمب هسته ای دست یابد، قطعاً احتمال آن وجود دارد كه از این بمب استفاده كند.



کیهان

چهارشنبه 18/5/1391 - 7:32 - 0 تشکر 497070


یك نشریه آمریكایی ضمن اینكه تفسیر آمریكا از ماده 4 معاهده ان پی تی درباره برنامه هسته ای ایران را نادرست دانست، دیدگاه آمریكا نسبت به برنامه هسته ای ایران را دیدگاهی كم اهمیت ارزیابی كرده و تأكید كرد كه آمریكا در جبهه مخالف ایران تنهاست.
نشریه قانون كنترل تسلیحات نوشت، نشست هیجدهم تا نوزدهم ژوئن در مسكو میان گروه پنج به علاوه یك و ایران برگزار شد. طبق گزارش ها در نشست مسكو، هدف اساسی دیپلماتهای ایران كه به نظر خیلی جالب بود، به دست آوردن تأییدیه چند جانبه درباره قانونی بودن غنی سازی اورانیوم در كشورشان بود. به عبارت دیگر هدف اصلی ایران در نشست مسكو این بود كه به هر ترتیبی موافقت گروه پنج به علاوه یك را با حقوق قانونی و بین المللی خود كسب كند.
حال آیا بیانیه حقوقی پیشنهادی ایران درست است؟ آیا برنامه غنی سازی اورانیوم ایران قانونی است؟ این پرسشی است كه نویسنده این مقاله به طور مفصل راجع به آن نوشته و همه استدلالات را به نحو دیگری در اینجا بیان می كند. در ضمن به این پرسش در صفحه هفتاد و هشت تا هشتاد و هفت كتاب خود تحت عنوان «تفسیر پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای» منتشر شده در سال 2011 و نیز مقاله ای در پایگاه اینترنتی اشاره كرده است.
خلاصه این پیمان این است، همانطور كه این حق برای هر كشور عضو معاهده ان پی تی اعم از كشورهای دارنده سلاح هسته ای و غیر دارنده سلاح هسته ای به رسمیت شناخته می شود، ایران نیز از حق قانونی استفاده صلح آمیز از مواد و فناوری های انرژی هسته ای برخوردار است.
این مقاله اضافه كرده كه آمریكا می گوید ایران باید تمام فعالیت های غنی سازی خود را به حالت تعلیق درآورد. اما روسیه نظر ایران را قبول دارد كه این حق در مفاد معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای تضمین شده است، مبنی بر اینكه كشورهای امضاءكننده این معاهده حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را دارند.
نویسنده مقاله در ادامه افزود كه در كتابی كه سال 2011 منتشر كرده، به طور مفصل اظهارات كشورهای دارنده سلاح های هسته ای و غیردارنده سلاح های هسته ای را درباره بند یك ماده چهارم معاهده ان پی تی مبنی بر حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای بررسی كرده است.
این مقاله افزوده است كه تفسیری كه آمریكا به شدت از آن حمایت می كند، ماده قانونی محسوب نمی شود و همیشه دیدگاهی كم اهمیتی بوده است كه آمریكا به تنهایی بر آن تأكید دارد. درحالی كه برخی جنبه های سیاست هسته ای آمریكا حداقل در حرف و نه در عمل به طول چشمگیری تغییر كرده است، از زمانی كه اوباما رئیس جمهور آمریكا در سال 2008 به قدرت رسید به نظر نمی رسد مواضع سیاسی این كشور درخصوص ماده چهارم معاهده ان پی تی و حقوق و تكالیف مربوط به استفاده صلح آمیز مشتمل بر آن تحول قابل توجهی پیدا كرده است. این امر به دلایل مختلف به ویژه از جهت موانعی كه در برابر تلاش های دیپلماتیك برای رفع مناقشه هسته ای ایران ایجاد كرده است، مایه تأسف است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران نویسنده این مقاله در پایان از آمریكا درخواست كرد تا در اشتباهات و دیدگاه حقوقی نادرست خود تجدیدنظر كند و مواضع سیاسی و حقوقی خود را با دیدگاه های جامعه بین المللی هماهنگ كند.



کیهان

چهارشنبه 18/5/1391 - 7:34 - 0 تشکر 497071


رئیس ستاد تبلیغات دفاعی كشور گفت: خبرنگاران به عنوان افسران عرصه نبرد با امپراتوری رسانه ای غرب و طلایه داران آگاهی و بصیرت بخشی در جبهه مقاومت و استكبارستیزی هستند.
به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد كل نیروهای مسلح؛ سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری در جمع مدیران و دست اندركاران امور رسانه ای و روابط عمومی سازمان های نظامی با تقدیر از خبرنگاران و به خصوص خبرنگاران حوزه دفاعی رسانه گفت: امروزه ملاك و مزیت برتر خبرنگار و رسانه به میزان تعهد انقلابی، تحرك، هوشمندی، هوشیاری و حضور به موقع آنها در میدان های تولید خبر و نیز روندها و فرآیندهای نوین و طراحی شیوه های جذاب و اثرگذار در خبرنویسی و خبررسانی بستگی دارد.
وی خاطرنشان كرد: موفقیت یك خبرنگار و یك بنگاه رسانه ای را نیز باید در نوع نگاه اقدام آنها برای قرار دادن مخاطب در متن رویدادها و رخدادها جستجو كرد.
رئیس ستاد تبلیغات دفاعی كشور افزود: صحنه امروز سوریه از منظر موضوع رسانه بسیار حائز اهمیت است و عملكرد ضد انسانی و تجاوزگرانه دستگاه های رسانه ای جبهه استكبار و خبرنگاران خود فروخته رژیم های فاسد منطقه، به خوبی نمایان است.
سردار جزایری خاطرنشان كرد: این دستگاه های رسانه ای با دروغ پردازی، وارونه سازی و نمایه سازی كاذب به ترویج دروغ های بزرگ در جهان كمك می كنند و از این جهت لكه های سیاه حرفه خبرنگاری به حساب می آیند.
وی افزود: بر این اساس لازم است كه اصحاب رسانه های مستقل و آزادمنش و به خصوص رسانه های جمهوری اسلامی ایران به افشاگری دستگاه های رسانه ای غربی و ارتجاع منطقه كه به تخریب كشور و ملت سوریه كمر بسته اند، بپردازند و دین خود را به مقاومت منطقه ادا كنند.
معاون ستاد كل نیروهای مسلح در ادامه اضافه كرد: خبرنگاران در معرض آسیب و نفوذ سیستم های امنیتی بیگانه و در تندباد جنگ نرم دشمن قرار دارند و از این جهت به شدت باید از خود مراقبت كنند و دستگاه های رسانه ای وظیفه دارند از خبرنگاران و اصحاب رسانه محافظت لازم را به عمل آورند.
سردار جزایری همچنین تصریح كرد: نگاه خبرنگاران و رسانه های كشور به موضوع نیروهای مسلح و مسایل دفاعی و نقش آفرینی در عرصه نمایش اقتدار دفاعی و توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران بویژه در مقاطع حساس و سرنوشت ساز، ستودنی بوده است.


کیهان

چهارشنبه 18/5/1391 - 7:35 - 0 تشکر 497072


سفیر ایران در فرانسه در گفت وگو با آژانس خبری «داو جونز» تأكید كرد كه بعد از دهه ها تحریم، مطمئن باشید همانطور كه در گذشته ثابت شده، تحریم ها را به فرصتهایی برای خود تبدیل می كنیم.
علی آهنی در گفت وگو با «بنوا فوكون» خبرنگار آژانس خبری داوجونز با اشاره به برگزاری اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها در تهران، سیاست تحریم و انزوای ایران را بی اثر توصیف كرد و تأكید كرد كه تحریم ها ملت ایران را متحد می كند.
به گفته یك دیپلمات عالی رتبه ایرانی، دیدگاه این كشور در قبال سناریویی مبنی بر كاهش درصد غنی سازی هسته ای در مقابل پایان تحریم ها، بسته نیست.
این گزارش ادعا كرده كه این اظهارات نشان می دهد كه با وجود ناتوانی روز پنج شنبه كاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سعید جلیلی، مذاكره كننده ارشد پرونده هسته ای ایران برای توافق در مورد تاریخی برای مذاكرات مجدد، دولت ایران از تلاش برای یافتن راه حل دست یرنداشته است. اما موضع ایران هم چنین برشكاف موجود بین دو طرف تأكید دارد. غرب تاكنون انگیزه كمی در مورد كاهش تحریم ها نشان داده است و همیشه در درجه اول خواهان بحث بر سر كاهش غنی سازی اورانیوم بوده است.
گزارش منتشر شده توسط داوجونز ادعا كرده كه هرچند وقتی از علی آهنی، سفیر ایران در پاریس، سؤال می شود كه اگر غرب پیشنهاد پایان تحریم ها در مقابل محدود كردن غنی سازی اورانیوم در حد 5 درصد را به ایران بدهد، ایران چه واكنشی نشان خواهد داد؟ وی می گوید چنین «مبادله ای» می تواند مورد بررسی قرار گیرد.
این گزارش اضافه كرده كه این دیپلمات در اعلامی نادر خطاب به یك سازمان خبری بین المللی از زمان آغاز تحریم های جدید در تابستان اخیر علیه ایران، می گوید در صورتی كه حسن نیتی از سوی «طرف مقابل» وجود داشته باشد، چنین تفاهمی می تواند حاصل شود. آهنی افزوده است كه مذاكره درباره غنی سازی 20 درصدی، مستلزم مذاكرات همزمان در مورد پایان دادن به تحریم هاست.
«بنوا فوكون» خبرنگار داوجنز در گزارش خود افزود كه جلیلی، مذاكره كننده ارشد ایران، در ماه ژوئن گفته است كه در صورتی كه غرب حقوق ایران مبنی بر تولید سوخت هسته ای را به رسمیت بشناسد و تحریم ها را كاهش دهد، ایران حاضر به مصالحه خواهد بود.
وی ادعا كرد كه اظهارات آهنی نیز نشان می دهد كه ایران آماده است تا در رابطه با برنامه هسته ای خود انعطاف نشان دهد.
داوجونز در گزارش خودآورده است كه ایران تاكنون سطح فعالیت های غنی سازی خود را تا حد 20 درصد افزایش داده است، اما می گوید كه آماده است تا این سطح از غنی سازی را (20 درصدی) از طریق كشور ثالث تأمین كرده و غنی سازی خود را تا حد 5 درصد كاهش دهد. كاهش سطح غنی سازی ایران تقاضای اصلی غرب است.
بنابراین گزارش، با این همه آهنی گفته است چنین گزینه ای صرفاً در صورتی می تواند در نظر گرفته شود كه غرب متعهد شود كه اورانیوم غنی شده 20 درصدی مورد نیاز ایران را تأمین كرده و همچنین به تحریم های اقتصادی خود علیه ایران پایان دهد. آهنی گفته است «ما در عین حال كه به تعهدات خود مبنی بر پیمان منع گسترش سلاح اتمی پایبند هستیم، برنامه هسته ای» را بدون درنظر گرفتن تحریم ها ادامه می دهیم.»
بنوا فوكون در گزارش خود ادعا كرده كه ایران می تواند در مقابل اقدامات شدید اخیر كه برای ضربه زدن به درآمدهای ایران اتخاذ شده اند، استقامت كند. آهنی اضافه كرد كه آن ها می پندارند كه می توانند اقتصاد ایران را به زانو دربیاورند، اما بعد از «دهه ها تحریم، مطمئن باشید همان طور كه درگذشته ثابت شده، ما این تحریم ها را به فرصت هایی برای خود تبدیل خواهیم كرد.»



کیهان

چهارشنبه 18/5/1391 - 7:48 - 0 تشکر 497075


آخرین تحولات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا/ اوباما فعلا پیشتاز است

خبرگزاری فارس: نتایج جدیدترین نظرسنجی ها درباره انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر سال 2012 آمریکا از پیشتازی باراک اوباما با 47.7 درصد آراء به خود حکایت دارد.





به گزارش فارس، آخرین آمارها از میزان آراء احتمالی کاندیداهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری 2012 آمریکا از برتری 3.4 درصدی "باراک اوباما" در نظرسنجی‌ها در مقایسه با "میت رامنی" رقیب جمهوریخواه خود حکایت دارد.


بنا بر این گزارش، باراک اوباما رئیس جمهوری کنونی آمریکا که به احتمال بسیار زیاد کاندیدای پیشنهادی دموکرات ها در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر خواهد بود، در آخرین نظرسنجی‌های انجام شده 47.7 درصد آراء را به خود اختصاص داده است و در مقابل "میت رامنی" که چندی پیش اکثریت آراء جمهوریخواهان را به دست آورد و کاندیدا شدن وی از سوی جمهوریخواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر قطعی شد، 44.3 درصد آراء را از آن خود کرده است.




گردهمایی سالانه کمیته ملی حزب دموکرات قرار است سوم تا ششم ماه سپتامبر در کارولینای شمالی برگزار شود و کاندیدای نهایی دموکرات ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر هم در این جلسه معرفی خواهد شد.


از سوی دیگر، با وجود اینکه تا کنون میت رامنی به عنوان کاندیدای برتر جمهوری خواهان از دیگر رقیب باقیمانده خود یعنی "ران پاول" پیشی گرفته است و 1522 رأی را در انتخابات مقدماتی ایالات مختلف آمریکا تا کنون به خود اختصاص داده است و به این ترتیب از 1144 رأی مورد نیاز نیز فراتر رفته، کاندیداتوری نهایی وی نیز باید در جلسه سالانه جمهوریخواهان اعلام شود که 27 تا 30 ماه جاری میلادی در فلوریدا برگزار می‌شود.


"نیوت گینگریچ" و "ریک سنتروم" دیگر رقبای جمهوریخواه رامنی بودند که چند ماه پیش از دور رقابت‌های مقدماتی جمهوریخواهان کناره‌گیری کردند و در حال حاضر تنها رقیب باقیمانده رامنی، ران پاول بود که البته در انتخابات ایالت تگزاس که در تاریخ 29 ماه مه برگزار شد، رامنی با کسب 88 رأی جدید موفق شد از حد نصاب 1144 رأی مورد نیاز برای قطعی کردن کاندیداتوری خود عبور کند و به این ترتیب دیگر رقبای خود را در این رقابت پشت سر بگذارد.


ران پاول دیگر کاندیدای جمهوریخواه باقیمانده در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری 2012 تا کنون تنها 158 رأی در میان ایالت های مختلف بدست آورده است. سنتروم و گینگریچ هم که چند ماه پیش از این رقابت ها کناره گیری کردند اختلاف چندانی با پاول ندارند. سنتروم 255 رأی و گینگریچ نیز 138 رأی را کسب کرده بودند.


هنوز تکلیف 210 رأی دیگر در انتخابات مقدماتی جمهوریخواهان مشخص نشده است اما حتی اگر پاول نیز تمام این 210 رأی را از آن خود کند، باز هم به آراء کسب شده توسط رامنی که از حدنصاب مورد نیاز نیز گذشته، نخواهد رسید.


انتخابات آمریکا به گونه ای برگزار می‌شود که تعدادی از ایالات این کشور به طور سنتی طرفدار یک حزب هستند و از همان ابتدا کاملا مشخص است به چه کاندیدایی رأی می‌دهند، بنا براین رقابت‌های انتخاباتی در این ایالت‌ها آن چنان داغ نیست و در بسیاری موارد کاندیداها اصلا به سراغ این ایالت ها نمی‌روند چرا که خیالشان از آراء نهایی این ایالت‌ها راحت است.


اما در عوض یک سری ایالت ها نیز هستند که به سمت حزب خاصی تمایل ندارند و معمولا تعداد طرفداران هر دو حزب در این ایالت‌ها یکسان است و یا اختلاف بسیار کمی دارد. در این ایالت‌ها مشخص نیست که رأی دهندگان در نهایت کدام کاندیدا را انتخاب می‌کنند بنابراین در رقابت‌های انتخاباتی این ایالت‌ها از اهمیت بسیاری زیادی برخوردار می‌شوند.


این ایالت‌های سرنوشت‌ساز عبارتند از: اوهایو، ویرجینیا، فلوریدا، آیووا، کارولینای شمالی، کلورادو، نوادا، میسوری، ویسکانسین، میشیگان، مینسوتا، نیومکزیکو، اورگان، پیسیلوانیا، نیوهمپ‌شایر، مونتانا، کارولینای جنوبی، ایندیانا، جرجیا و آریزونا.



چهارشنبه 18/5/1391 - 23:19 - 0 تشکر 499034

احمدی‌نژاد اختیاراتش را واگذار کرد.  

خراسان: بر اساس نامه ای که به تازگی از سوی هیئت دولت به همه وزیران و مسئولان ارشد دولتی ابلاغ شده، رئیس جمهور تمام اختیارات، وظایف و مسئولیت های خود در مجامع، شوراها، هیئت های امنا، کارگروه ها، کمیته ها، کمیسیون ها، هیئت ها و سایر عناوین مشابه را به وزیر یا وزیران عضو این جلسات، محول کرده است.

بر اساس این نامه، تایید یا امضای صورت جلسات مربوطه نیز جزو اختیارات تفویضی خواهد بود.

پنج شنبه 19/5/1391 - 0:13 - 0 تشکر 499222

فجیع ترین عمل تروریستی شورشیان سوریه علیه شیعه * تصویر

"محمد العریفی" شیخ وهابی سعودی از شورشیان خواست تا مانع از انتشار تصاویر جنایتشان شوند.


به گزارش سرویس دینی جام نیوز، فعالان حقوق بشر عراق اعلام کردند که
گروه‌های مسلح در سوریه اقدام به اعدام یک کودک شیعه عراقی کردند.
بر اساس این گزارش، خانواده این کودک در منطقه "سیدة زینب" در ریف دمشق ساکن بودند که تروریست‌های مسلح به منزل این خانواده حمله و پس از کشتار تمام اعضای آن، این کودک را اعدام کردند




از سوی دیگر شیخ "محمد العریفی" شیخ وهابی سعودی از گروه‌های مسلح ضد نظام "بشار اسد" خواست که مانع انتشار تصاویر حملات خود علیه نیروهای ارتش و شهروندان سوریه و مخالفان خود شوند.
وی در صفحه خود در شبکه اجتماعی "توییتر" از تروریست‌های سوریه خواست که به حملات تروریستی و کشتار و ایجاد رعب و وحشت در میان مردم سوریه ادامه دهند اما مانع انتشار تصاویر جنایات خود شوند.

لازم به ذکر است شورشیان سوریه که با حمایت های همه جانبه سلفی ها به جنایات متعددی دست زده اند بسیاری از مردم سوریه بخصوص شیعیان این کشور را به جرم حمایت حکومت جمهوری اسلامی ایران از حکومت قانونی سوریه، قتل عام کرده اند که انتشار تصاویر دل خراش اعدام این کودک تنها یکی از این فجایع می باشد

گدای فاطمه(س)

پنج شنبه 19/5/1391 - 5:40 - 0 تشکر 499724



وزیر امور خارجه در نامه ای به دبیركل سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از وضعیت اتباع ایرانی ربوده شده در سوریه و لیبی خواستار همكاری و مشاركت سازمان ملل متحد برای آزادی فوری آنها شد.
علی اكبر صالحی، وزیر امور خارجه كشورمان در نامه خود توجه دبیركل سازمان ملل متحد را به ربوده شدن 48 زائر ایرانی توسط نیروهای به اصطلاح ارتش آزاد سوریه در چهاردهم مرداد ماه سال جاری، جلب و اضافه كرد: در اقدام دیگری 7 عضو هیئت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران كه به دعوت هلال احمر لیبی از این كشور بازدید می كردند، توسط مردان مسلح ناشناس در بنغازی در دهم مرداد ماه سال جاری ربوده شده اند.
وی با تأكید بر نگرانی عمیق دولت جمهوری اسلامی ایران و همچنین خانواده های این افراد ربوده شده نسبت به امنیت و سلامت آن ها تصریح كرد: جمهوری اسلامی ایران گروگان گیران را مسئول جان این افراد می داند.
وزیر امور خارجه كشورمان در پایان این نامه تأكید كرد: دولت جمهوری اسلامی ایران خواستار آزادی فوری این افراد است و استفاده از آن ها به عنوان سپر انسانی را نقض حقوق بین الملل و حقوق بشر دوستانه قلمداد می كند.
صالحی خواستار همكاری و مساعی جمیله دبیركل سازمان ملل متحد برای آزادی اتباع ایرانی دربند شد.
تلاش ها برای آزادی گروگان ها ادامه دارد
وزیر امور خارجه همچنین پس از دیدار با احمد داوود اوغلو وزیر خارجه تركیه و در مسیر بازگشت به تهران در گفت وگو با خبرنگاران گفت: برای ما مهم است كه وقتی هموطنانمان گرفتار می شوند تمام سعی و تلاش خود را به كار گیریم و وظیفه خود می دانیم تا آنجا كه امكان دارد عزیزانمان كه در سوریه ربوده شده اند را از بند اسارت رها كنیم.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه سوریه و ارتباطاتی كه دوستان تركیه با معارضین در سوریه دارند، با مقامات ترك به تفصیل صحبت كردیم و با مقامات قطر نیز گفت وگویی داشته ایم، امیدواریم همان گونه كه با كمك دوستان ترك ما توانستیم افراد دیگری كه پیش از این در سوریه ربوده شده بودند را از بند اسارت نجات دهیم این بار هم این درخواست را داشتیم و آنها قول دادند كه تمام تلاش خود را به كار گیرند كه این موضوع به نتیجه برسد.
وزیر امور خارجه كشورمان در عین حال گفت: البته گروه های معارضین در سوریه اقسام مختلفی دارند و یكپارچه نیستند، انتظار نداریم كه نفوذ كشوری مثل تركیه به مفهوم این باشد كه به تمامی معارضین دسترسی داشته باشد به هر حال آنها قول دادند كه تمام تلاش شان را به كار گیرند و وزیر خارجه تركیه تأكید كرد كه شهروندان ایرانی را مانند شهروندان خود می دانیم.
صالحی گفت: بسیار صریح و واضح در مورد وضعیت این افراد صحبت كردیم و اخبار منتشر شده در مورد وابستگی این افراد به سپاه را تكذیب كردیم و شرح دادیم كه برای مدتی بود كه زائرین به سوریه نمی رفتند، اما از زمانی كه دمشق آرام شد مجدداً آغاز به اعزام زائرین كردیم و بازنشستگان ادارات مختلف از سپاه و وزارتخانه های دیگر به نوبت در لیست زائران قرار گرفتند و عشق و شور ایرانی ها به اهل بیت(ع) آنقدر زیاد است كه ما نمی توانیم مانع اقبال مردم به زیارت عتبات شویم، به هر حال تعدادی از این عزیزان از بازنشستگان سپاه و ارتش بوده اند، البته افرادی نیز از ادارات مختلف دیگر بوده اند و حتی قرار بود در مرحله بعد بازنشستگان ادارات دیگر نیز اعزام شوند كه آرام آرام راه برای زیارت سایر مردم و شهروندان نیز باز شود.
صالحی در ادامه گفت: خوشبختانه در فیلمی كه در مورد این افراد پخش شده است شاهد هستیم كه این افراد زائر بوده اند و هیچ وسیله دیگری غیر از لباس و وسائل شخصی وكارت های شناسایی به همراه نداشتند. این افراد بین زینبیه و فرودگاه بازداشت شدند و ورود پاسپورت آنها نیز مشخص است. این گروه سه اتوبوس بوده اند كه دو اتوبوس به فرودگاه منتقل شدند.
وی گفت: تمام این موارد به تفصیل بررسی و روشن شد و گفته شد كه راننده ای كه مسئول اتوبوس سوم بوده است یك باره به فرعی می رود و این اتفاق رخ می دهد.
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره آخرین پیگیری های وزارت خارجه در خصوص پیگیری سرنوشت هفت امدادگر كشورمان كه در لیبی توسط گروه های انقلابی این كشور در اسارت به سر می برند، گفت: در دو سه روز آینده آقای قشقاوی معاون كنسولی، پارلمانی و امور ایرانیان خارج از كشور به طرابلس سفر خواهد كرد و این مسئله را پیگیری می كند.
صالحی گفت: مطمئن هستیم كه حال این افراد خوب است و در سلامت به سر می برند، در حال انجام رایزنی ها از طرق مختلف هستیم كه این عزیزان هرچه زودتر به ایران بازگردند، در سفر آقای قشقاوی رایزنی همه جانبه ای در این باره انجام می شود.
اظهارات تأمل برانگیز صالحی
در مورد نقش تركیه
صالحی همچنین در بخشی از سخنان خود در تركیه كه در خروجی سایت وزارت امور خارجه قرار گرفت در نقش حامی مقامات ترك وارد میدان شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی در اظهاراتی تأمل برانگیز درباره نقش تركیه در تحولات كنونی منطقه بدون كوچكترین اشاره ای به اعترافات مقامات تركیه كه بارها به صراحت از تلاش خود برای ساقط كردن حكومت بشار اسد و تجهیز معارضان و تروریست ها در سوریه سخن به میان آورده اند مدعی شد: تا آنجایی كه اطلاع دارم برادران ترك دخالتی در تحولات منطقه نداشته و همچون ایران خواستارحل مسالمت آمیز مسائل هستند كه این مورد باعث به وجود آمدن اشتراكاتی بین دو كشور شده است.


کیهان

پنج شنبه 19/5/1391 - 5:41 - 0 تشکر 499726



معاون وزیر امور خارجه كشورمان اعلام كرد كه اجلاس مشورتی بررسی تحولات سوریه پنجشنبه (امروز) با حضور تعداد قابل توجهی از كشورهای علاقمند و تأثیرگذار منطقه ای و بین المللی در تهران برگزار می شود.
حسین امیر عبداللهیان، در خصوص میزبانی اجلاس مشورتی بررسی تحولات سوریه توسط جمهوری اسلامی ایران اعلام داشت: این نشست روز پنجشنبه 19 مرداد 1391 (امروز) مطابق با 20 رمضان الكریم 1433، برگزار می شود.
امیر عبداللهیان هدف شركت كنندگان در این اجلاس را كه متشكل از برخی وزرای خارجه كشورهای منطقه ای و خارج از منطقه خاورمیانه می باشد را تأكید بر نفی خشونت به عنوان وسیله ای برای حل و فصل مناقشات دانست و افزود: اجلاس تهران با این هدف برپا می شود كه تلاش های فراگیر منطقه ای و بین المللی به منظور كمك به مردم سوریه جهت خروج از بحران كنونی را مورد تقویت و تأكید قرار دهد.
وی خاطرنشان كرد:این اجلاس بر این باور است كه گفت وگوی ملی میان طرف های درگیر در سوریه، بهترین گزینه جهت برگرداندن آرامش بر جامعه سوریه و مهیا شدن شرایط برای دستیابی به یك راه حل مرضی الطرفین می باشد.
معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه تأكید كرد: درس های تاریخ به خوبی به ما نشان داده است كه هیچ گاه خشونت به سرانجام نرسیده و تنها مایه خرسندی دشمنان ملل شده است و به اعتقاد ما سوریه در شرایط كنونی نیازمند یك بستر مناسب و آرام برای یك گفتمان ملی میان كلیه طرف های درگیر است و اجلاس مشورتی روز پنجشنبه تهران، بر همین مبنا برگزار می شود كه كشورهای علاقمند به حل و فصل مسالمت آمیز مناقشات منطقه ای راه برون رفت مشكل سوریه را به رایزنی بگذارند.
وی همچنین اضافه كرد كه تهران معتقد است راهكارهای سیاسی ارائه شده از سوی كوفی عنان راهگشای توقف خشونت ها در سوریه است و در این راستا استقبال كشورهای مهم منطقه و تأثیرگذار خارج از منطقه از شركت در اجلاس مشورتی تهران، نشان از اراده سیاسی این كشورها بر حل و فصل مسالمت آمیز درگیری ها در سوریه به جای اصرار بر راه حل خشونت آمیز دارد كه با سرنوشت مردم سوریه سنخیت ندارد.
در همین رابطه، برخی رسانه ها از حضور كوفی عنان نماینده پیشین سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه در نشست مشورتی تهران خبر داده بودند كه سخنگوی وی این موضوع را رد كرد.
انكار دریافت نامه از ایران
به دنبال ربوده شدن 48 زائر ایرانی در دمشق توسط تروریست های مورد حمایت آمریكا، معاون وزیر امور خارجه كشورمان از ارسال نامه ای رسمی و اعتراض آمیز به آمریكا از طریق سفارت سوئیس در تهران، خبر داده بود كه دیروز وزارت خارجه آمریكا دریافت هرگونه نامه از سوی ایران را انكار كرد.
خبرگزاری رویترز به نقل از پاتریك ونترل، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریكا گزارش داد كه ایران دیپلمات سوئیس در تهران را (در اعتراض به ربوده شدن زائران ایرانی در سوریه) به وزارت امور خارجه احضار كرد اما آمریكا هیچ گونه نامه رسمی از ایران درباره این موضوع دریافت نكرده است.


کیهان

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.