• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 9499)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:44 -0 تشکر 606818
مسابقه: محمدباقر قالیباف





نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای محمدباقر قالیباف


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای
محمدباقر قالیباف را درج نمایید.




سه شنبه 14/3/1392 - 19:36 - 0 تشکر 608808

لحظاتی پیش  قالیباف وارد لرستان شد


خبرگزاری فارس: قالیباف وارد لرستان شد

لحظاتی پیش با استقبال مردم خرم‌آباد محمدباقر قالیباف وارد استان لرستان شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، در سفر چند ساعته محمدباقر قالیباف برنامه‎هایی نظیر زیارت قبور شهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان، دیدار عمومی با مردم لرستان، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و ... در نظر گرفته شده است.

در این سفر، قالیباف به دلیل حجم‌کاری و برنامه‎های رادیویی و تلویزیونی تنها به مرکز لرستان سفر می‎کند.

محمدباقر قالیباف قرار است، ساعت 17 در کنار قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد در اجتماع مردم سخنرانی کند.



سه شنبه 14/3/1392 - 19:37 - 0 تشکر 608810

دبیر ستاد قالیباف در دشتستان:

 دولت قالیباف شنوای صدای محرومان و مستضعفان جامعه است

دبیر ستاد قالیباف در دشتستان گفت: دولت قالیباف شنوای صدای محرومان و مستضعفان جامعه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، احمد عربزاده ظهر امروز در همایش تبیین اهداف حماسه سیاسی در سعدآباد با تسلیت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اظهار داشت: امام خمینی(ره) دارای شخصیتی بی‌نظیر است و یاد و راه ایشان همواره زنده و ماندگار است.

وی افزود: ملت ایران در پیمودن راه امام راحل ثابت قدم بوده و هرگز در ادامه این مسیر سست اراده نخواهد شد.

دبیر ستاد قالیباف در دشتستان اضافه کرد: امام خمینی(ره) بزرگترین شخصیت قرن حاضر و پرچم‌دار عدالت و حقیقت در قرن اخیر بود که ملت ایران را از ظلم و ستم نجات بخشید و راه رهایی ملت‌های مختلف از زیر بار ظلم و ستم استکبار را به آنان آموخت.

عربزاده ابراز داشت: در عصر کنونی تکلیف و وظیفه همه ما تبعیت محض از امام خامنه‌ای است و باید با پیروی و تبعیت محض از ولی امر مسلمین جهان برای تحقق اهداف والای نظام و انقلاب اسلامی تلاش کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اهداف و برنامه‌ها و شعارهای محمدباقر قالیباف در انتخابات پیش‌رو گفت: عدالت از اساسی‌ترین موضوعاتی است که در ماه‌های اخیر در گفتمان قالیباف شاهد بوده‌ایم و در کارنامه سه دهه خدمات طلایی ایشان مردم طعم شیرین عدالت را حس کرده‌اند.

عربزاده بیان کرد: امروز برخی جریانات سیاسی با تحریف سخنان قالیباف تخریب شخصیت ایشان را شروع کرده‌اند و می‌گویند قالیباف پیشرفت را بر عدالت مقدم می‌داند و این در حالی است که قالیباف صراحتاً در سخنان خود بیان کرده که عدالت اقتصادی توأم با عدالت اجتماعی زمینه‌ساز پیشرفت جوامع است.

دبیر ستاد انتخاباتی قالیباف در شهرستان دشتستان اذعان داشت: عدالت در دیدگاه قالیباف یک ارزش درجه دو نیست که به فراموشی سپرده شود و بدون تردید عدالت در رأس تمامی برنامه‌های این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری قرار دارد و از مسیر عدالت برای تحقق اهداف خویش تلاش می‌کنند.

عربزاده خاطرنشان کرد: دولت قالیباف شنوای صدای محرومان و مستضعفان جامعه است و محرومیت‌زدایی و توجه به قشر مستضعف اساس برنامه‌های این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری است.

وی در پایان متذکر شد: تسریع در روند توسعه مناطق محروم و حاشیه‌ای از اولویت‌های مدیریتی است که ایشان در شهرداری تهران به آن توجه داشته‌ است؛ قالیباف با مدیریت جهادی خود طعم عدالت را در عمل به مردم چشانده است.

سه شنبه 14/3/1392 - 19:38 - 0 تشکر 608812

رونمایی از کلیپ انتخاباتی قالیباف/ جزئیاتی از سرود «ایران سربلند»


خبرگزاری فارس: رونمایی از کلیپ انتخاباتی قالیباف/ جزئیاتی از سرود «ایران سربلند»

کلیپ انتخاباتی محمدباقر قالیباف با صدای حامد زمانی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، کلیپ رسمی انتخاباتی محمدباقر قالیباف با صدای حامد زمانی رونمایی شد.

این کلیپ تبلیغاتی در سایت این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری قابل مشاهده است.

پیشتر پرویز اسماعیلی سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در گفت‌وگو با فارس، از رونمایی سرود انتخاباتی محمدباقر قالیباف با عنوان «ایران سربلند» جهت ستادهای انتخاباتی وی خبرداده بود.

به گفته وی، برای سرود انتخاباتی قالیباف قطعه‌ای از موسیقی حامد زمانی برگزیده شده و شعر این موسیقی سروده آقای عسکری است.


چهارشنبه 15/3/1392 - 18:50 - 0 تشکر 608999

متن سخنان قالیباف در مناظره فرهنگی و پاسخ كاندیداها

محمد باقر قالیباف به عنوان اولین نامزد ریاست جمهوری به تشریح برنامه ها و رویکردهای اجتماعی و فرهنگی خود پرداخت.

به گزارش واحد مرکزی خبر ،‌ محمدباقر قالیباف با حضور در جایگاه به پرسش مجری درباره رویکردها و نگاهش به برنامه های فرهنگی پاسخ داد.

وی گفت: رویکرد و نگاهم این است که معتقدم هر کشوری مهمترین موضوع فرهنگی اش استقلال و عزت است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: انقلاب اسلامی زمانی که به پیروزی رسید استبداد و دشمن را کنار زد و به استقلال دست یافت اما آیا حفظ این استقلال نیاز به اقدامات پایدار فرهنگی ندارد؟

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: کشوری می تواند استقلال خود را حفظ کند که ملتش مولد باشد.

قالیباف افزود: زمانی که کشوری تولید قدرت، ثروت، معرفت و منزلت کند، در آن صورت استقلالش نیز حفظ می شود، از آن جمله استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است.

وی گفت: فلسفه نظام اسلامی، حفظ و رشد تعالی انسان هاست و اگر اقدامات رفاهی نیز صورت می گیرد وسیله رسیدن به تعالی انسان ها باشد.

قالیباف افزود: خدا در آفرینش انسان، انسانیت و آزادگی را به او بخشید بنابراین انسان در رسالتش باید آزادی و انسانیت را حفظ کند، بنابراین حفظ انسانیت و آزادگی؛ اساس کار فرهنگی یک دولت است که برای موفقیت این امر باید نگاه جامعه محور داشته باشیم به گونه ای که در سیاست، مردم سالاری، در اقتصاد؛ عدالت اجتماعی و در فرهنگ؛ معنویت و اخلاق محور کار ما باشد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: واقعاً فرهنگ در کشور ما مظلوم است و حق فرهنگ  در سیاست، اقتصاد و اجتماع مشخص و ادا نشده است که در صورت پیروزی ام در جهت رفع این مظلومیت اقدام خواهم کرد.

قالیباف گفت: امروز باید در حوزه فرهنگ، اساتید، علما، دانشگاهیان، مساجد و هنرمندان و نویسندگان را محور فعالیت فرهنگی بدانیم چرا که از این محور فرهنگی می توان به نتیجه رسید تا بتوانیم کار ماندگار صورت دهیم.
محسن رضایی درباره سخنان آقای قالیباف گفت : جناب آقای قالیباف درباره منزلت اجتماعی و فرهنگی هنرمندان و ورزشکاران و صاحب نظران و همه اصحاب تولید فرهنگ صحبت کردند. ایشان باید بگویند این منزلت اجتماعی را چگونه تقویت خواهند کرد .

غرضی نیز این سوال را از قالیباف مطرح کرد: آیا فرهنگ بر سیاست تاثیر گذار است یا سیاست برفرهنگ.

عارف در نقد سخنان قالیباف گفت : فرمودید فرهنگ اساس کار یک دولت است آیا شما در شهرداری هم با همین رویکرد جلو رفته اید؟ آیا معماری شهر تهران با رویکرد  معماری اسلامی ایرانی است ؟

وی افزود : در نزدیکی منزل ما باغی وجود داشت که حدود 2500 متر مساحت داشت و در آنجا درختانی بود که در حال خشک شدن بود .

عارف افزود : من به یکی از دوستانم که در شهرداری بود تماس گرفتم و نگرانی خودم را از این بابت به او گفتم ، بعد از مدتی وی تماس گرفت و گفت ما کنترل کرده ایم و این مکان باغ می ماند اما متاسفانه در همین مکان دو برج ساخته شد .

عارف افزود : رویکردی که شما فرمودید و با عملکردی که شهرداری داشته یکی نیست البته این رویکرد فقط به دوره مدیریت شما در شهرداری مربوط نمی شود .

در ادامه سعید جلیلی گفت : درباره اظهارات آقای قالیباف صحبتی ندارم.

علی اکبر ولایتی گفت : سوالم از آقای قالیباف این است که مشکلات  شهر تهران از قبل بوده است شما برای  معماری ایرانی اسلامی این شهر چه طرحی دارید .

غلامعلی حداد عادل هم گفت : در صحبت های آقای  قالیباف به این اشاره شد که اهل فرهنگ وهنر از نظر زندگی هم تامین شوند من این نکته را مهم می دانم و معتقدم اگر می خواهیم در جامعه فرهنگ و هنر توسعه ، رشد و پیشرفت د اشته باشد باید کاری کنیم که اهل فرهنگ وهنر بتوانند همه وقت و وجودشان را صرف آفرینش کار فرهنگی و هنری بکنند و از تامین زندگی اطمینان خاطر داشته باشند .

وی با تاکید بر اینکه در دولت آینده به این موضوع توجه شود افزود : باید کاری کنیم یک نقاش ،‌یک مترجم ، یک نویسنده بتواند به کمک اندیشه و ذوقش یک زندگی قابل قبول داشته باشد اما متاسفانه چنین چیزی وجود ندارد و علت آن این است که هنر و فرهنگ را جدی نمی گیریم  .

حداد عادل افزود : از نظر (ما) فرهنگ، مانند سبزی خوردن سر سفره است که اگر باشد خوب است و اگر نبود هیچ اتفاقی نمی افتد .

وی افزود : نگاه مدیران جامعه ما به مسائل فرهنگی یک نگاه فرعی ، تشریفاتی و ذوقی است.این تلقی وجود دارد که عده ای بیکار  سراغ کار هنری و فرهنگی رفته اند ؛ باید برای این فکری کرد .

حداد عادل گفت : بنده در نظر دارم برای اقتصاد فرهنگ یک فکر اساسی بکنم .

روحانی در نقد سخنان قالیباف گفت : فرهنگ را باید بالاتر از این ببینیم چون اقتصاد یا سیاستی نداریم که در متنش فرهنگ نباشد و فرهنگ همان باورها و ارزش ها و رفتارهاست و همه جا باید سایه زیبای فرهنگ را لمس کنیم.

وی توجه به معرفت و فرهنگ را مهم خواند و افزود: کمبود جامعه ما مسئله منزلت است و همه اقشار از کارگر و معلم و کسبه و دانشجو خواهان منزلت اند.

روحانی مشکل را در این خواند که به جای حاکم کردن فضای فرهنگی، فضای امنیتی را حاکم می کنیم.

وی با انتقاد از برگزار نشدن کرسی های آزاد اندیشی برای دانشجویان، تاکیدات مقام معظم رهبری در این زمینه را یادآور شد و گفت: مقام معظم رهبری بارها بر تشکیل کرسی های آزاد اندیشی تاکید کردند اما این موقعیت برای دانشجویان فراهم نشده است.

روحانی ابراز امیدواری کرد فضایی فراهم شود که همه به ایرانی و مسلمان بودن خود افتخار کنند.

در ادامه مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری محمد باقر قالیباف گفت: معتقدم فرهنگ مهمترین قدرت ملی ماست و منابع انسانی ما مهمتر از نفت و گاز ما هستند پس حتما دولت آینده با نگاه بنده بر این موضوع تاکید دارد که نیروی انسانی کجاست؟

وی افزود: نیروی انسانی در مدارس ، دانشگاه، مساجد، حوزه های علمیه و هنرمندان هستند.

قالیباف با اشاره به این که فرهنگ ما مظلوم است گفت:‌ تا کسری بودجه به وجود می آید اولین کاری که می کنند از بودجه فرهنگ را کم می کنند، اگر این پایه قدرت ملی ماست که بنده معتقدم هست این قول را می دهم هرگز چنین اتفاقی در دولت من نیفتد چون این موضوع پایه اصلی قدرت ماست.

نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه باید رویکردها را اصلاح کنیم افزود: یعنی اینکه دولت باید بداند نمی تواند دست و پای فرهنگ را اینقدر بزرگ کند که برود در حریم شخصی مردم.

وی ادامه داد: دولت باید توجه کند که فرهنگ سفارشی نیست که سفارش دهد برای او در بیاورند و دولت باید بداند اگر نگاه امنیتی به فرهنگ انداخت فرهنگ را از بین برده و تضییع کرده است.

قالیباف با بیان اینکه دولت باید سعه صدر داشته باشد افزود: آفرینش های  انسانی ما در حوزه مسائل هنر و فرهنگ وقتی اتفاق بیفتد ممکن است خطایی نیز در آن بوجود آید و نباید با یک خطای کوچک اعتماد به نفس و تکیه مان را به خرد جمعی هنرمندان  و اصحاب نویسندگان و اصحاب هنر کنار بگذاریم و با آنها برخورد قهری کنیم، این رویکردها را باید کنار بگذاریم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ آن نکته ای را که آقای روحانی اشاره کردند فرهنگ را اینقدر تقلیل ندادم که وقتی می گوییم منزلت یعنی اینکه ما باید پیوست فرهنگی بگذاریم ، اگر نگاه فرهنگی باشد بنده شهردار تهران هستم و باید به مردم بگویم این پروژه کی تمام می شود؟ و برای مردم حرمت و احترام قائل شوم و اگر زیر پای آنها را برای بهسازی پیاده رو خراب کردم از آنها عذرخواهی کنم و بگویم که ظرف مثلا ده روز آن را درست می کنم.

وی با اشاره به اینکه شهر تهران 50 سال بدون طرح تفصیلی بود افزود: شهر تهران امروز در مدار قانون اداره می شود و هیچ برج و ساختمانی بدون کمیسیون ماده 5 و طرح تفصیلی که مصوب شورای عالی شهرسازی است ساخته نمی شود.

قالیباف ادامه داد: شهرداری و سازمان نظام مهندسی در حوزه شهرسازی هیچ مسئولیتی ندارد بلکه شورای عالی انقلاب فرهنگی و در واقع اسناد بالادستی نیامدند که بگویند که نمای ساختمان را چگونه بسازیم بنابراین هر فردی هر طور که می خواهد می سازد و ما قانونا نمی توانیم جلوی او را بگیریم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ مدار قانون را دنبال می کنیم و از قضا در شهرداری تهران همه تاکید ما بر این بود که شهرداری را از یک سازمان خدماتی تبدیل به یک نهاد اجتماعی و فرهنگی بکنیم و آثار آن را در شهر می بینیم که هم پل و هم راه می سازیم و هم فعالیت فرهنگی از جمله مسجد ، مدرسه، دانشگاه و خوابگاه می سازیم.

وی ادامه داد: امروز شهرداری تهران بیشترین حمایت را از خانه هنرمندان و خانه سینما  می کند.

چهارشنبه 15/3/1392 - 18:58 - 0 تشکر 609010

مشروح/ قالیباف در مناظره فرهنگی ـ اجتماعی:

 فلسفه انقلاب اسلامی حفظ انسان‌ها و رشد و تعالی آنهاست

خبرگزاری فارس: فلسفه انقلاب اسلامی حفظ انسان‌ها و رشد و تعالی آنهاست

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: باید بدانیم اساساً فلسفه انقلاب ما حفظ انسان‌ها و رشد و تعالی آنهاست و ما اقتصاد را برای همین می‌خواهیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در مناظره فرهنگی و اجتماعی که با هفت کاندیدای دیگر در رسانه ملی برگزار شد، در توضیح برنامه‌هایش در حوزه فرهنگ اظهار داشت: من می‌خواهم بحثم را بیشتر به حوزه مسائل فرهنگی و رویکردها و نگاهی که بنده نسبت به این موضوع دارم ببرم.

وی افزود: در هر کشوری مهمترین موضوع، استقلال و عزت است و اگر استقلال مهمترین موضوع برای ماست، باید به آن توجه کنیم؛ ممکن است ما با یک انقلاب مثل انقلاب اسلامی دشمن و استبداد را از بین ببریم و استقلال را به دست آوریم ولی آیا حفظ این استقلال فقط با قدرت سیاسی امکان پذیر است؟ به نظر می‌رسد این طور نیست.

قالیباف ادامه داد: کشوری می‌تواند استقلال و عزتش را حفظ کند که حتما آن کشور و ملت مولد باشند؛ البته باید دقت کنند چه چیزی تولید می‌کنند؛ کشور نیازمند است که تولید قدرت، ثروت، معرفت، منزلت کند و اگر تولید در این ابعاد بود و همه جانبه‌نگری انجام شد استقلال کشور حفظ می‌شود. بر این اساس استقلال، فرهنگ، اقتصاد، سیاست، مسائل اجتماعی و کرامت انسان‌ها مهم است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: باید بدانیم اساسا فلسفه انقلاب ما حفظ انسان‌ها و رشد و تعالی آنها است و ما اقتصاد را برای همین می‌خواهیم؛ اقتصاد ما اقتصاد سرمایه داری نیست که فقط انباشتگی و ارزش افزوده و فقیر و غنی درست کند.

وی گفت: برای ما مهم این است که بتوانیم رشد و تعالی را به انجام برسانیم؛ خداوند وقتی انسان را خلق کرد دو چیز را به او اعطا کرد که یکی انسانیت انسان و دیگری آزادگی انسان بود و ما هم معتقدیم که تحت هدایت قدسی می‌توانیم انسانیت انسان به همراه آزادگی آن را حفظ کنیم، لذا اینجاست که فرهنگ اساس کار یک دولت خواهد بود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: زمانی که ما در مورد دولت توسعه سیاسی صحبت کردیم یک جانبه نگری بود و زمانی هم که از توسعه اقتصادی حرف زدیم باز هم یک جانبه نگری بود و اساسا این رویکرد، رویکرد درستی نیست.

وی گفت: ما باید نگاه همه جانبه و همه محور و اجتماعی داشته باشیم یعنی به توسعه سیاسی، نگاه مردم سالاری داشته باشیم و در حوزه اقتصاد عدالت اجتماعی را مد نظر قرار دهیم و  در فرهنگ به دنبال معنویت و اخلاق باشیم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دولت آینده برنامه بنده با نگاهی است که عرض کردم و بر همین اساس است که می‌گویم واقعا فرهنگ در کشور ما مظلوم واقع شده است و اولین مظلومیتش این است که حق فرهنگی را ادا نکرده‌ایم یعنی نقش فرهنگ در سیاست، اقتصاد و مسائل اجتماعی رعایت نشده است.

وی افزود: دولت در کنار حق فرهنگی که یک موضوع کیفی است وظیفه کمی هم دارد؛ در وظیفه کمی اگر ملاک در نظام اسلامی، انسان‌ها باشند ـ که هستند ـ باید بدانیم تربیت و آموزش و پرورش کجا قرار دارند.

قالیباف ادامه داد: هنرمندان و نویسندگانی که رویکرد و اقدام فرهنگی دارند و لباس فاخر هنر را به تن کرده‌اند، به طور قطع همیشه در تاریخ ماندگار خواهند ماند.

محسن رضایی در واکنش به سخنان قالیباف درباره فرهنگ، از وی خواست بگوید برای ارتقای منزلت اجتماعی فرهنگیان، هنرمندان، ورزشکاران، روحانیون و تولیدکنندگان محصولات فرهنگی و هنری چه برنامه‌ای دارد؟

سیدمحمد غرضی در واکنش به سخنان قالیباف درباره مسائل فرهنگی تنها به ذکر این سؤال بسنده کرد: «آیا فرهنگ بر سیاست تأثیرگذار است یا سیاست بر فرهنگ»؟وی از قالیباف خواست به این سؤال روشن و شفاف پاسخ دهد.

محمدرضا عارف در نقد نظرات فرهنگی قالیباف، گفت: شما گفتید فرهنگ اساس کار دولت شماست؛ می‌‌خواهم بدانم آیا در شهرداری هم با همین رویکرد پیش رفتید و آیا معماری شهر تهران یا برج‌های شمال شهر هم با رویکرد معماری اسلامی ساخته شد؟

وی در این خصوص به ذکر مثالی پرداخت و افزود: در نزدیکی منزل ما باغ ۲۵۰۰ متری قرار داشت که در چند سال گذشته درخت‌های آن رو به خشکی می‌رفت، همان زمان با یکی از دوستان در شهرداری تماس گرفتم و موضوع را با او در میان گذاشتم.

عارف ادامه داد: این فرد پس از مدتی با من تماس گرفت و گفت باغ در وضعیت خوبی است و این در حالیست که حالا به جای آن باغ، دو برج ساخته شده است! این موضوع باعث شد تا در مورد رویکردی که از آن صحبت کردید نسبت به عملکرد شهرداری این سؤال برایم پیش بیاید.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در عین حال گفت که چنین موضوعی تنها خاص دوره شهرداری قالیباف نبوده و در گذشته هم چنین مسائلی وجود داشته است.

در ادامه این مناظره زمانی که وقت پرسش به سعید جلیلی رسید، وی اعلام کرد سؤالی از قالیباف ندارد.

علی اکبر ولایتی به عنوان کاندیدای بعدی از قالیباف پرسید: همانطور که آقای عارف اشاره کردند، برخی از مشکلات از گذشته در شهرداری تهران وجود داشته است.

وی افزود: سؤال من این است که برای آینده چه طرحی برای احیای معماری ایرانی ـ اسلامی مدنظر شماست.

غلامعلی حداد عادل در پاسخ به قالیباف گفت: آقای قالیباف اشاره کردند باید اهالی فرهنگ در زندگی خود تامین باشند، من این موضوع را مهم می‌دانم و معتقدم اگر در جامعه بخواهیم فرهنگ را رشد بدهیم باید این کار را دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه نباید کار فرهنگی اینطور باشد که مشکلات متعددی برای فرهنگیان به وجود آورد افزود: در دولت آینده باید به این موضوع توجه کنیم و تلاش داشته باشیم مردم را وارد فرهنگ کنیم و نگاه ذوقی به فرهنگ نداشته باشیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برخی تصور می‌کنند که فرهنگ در زندگی ما همانند سبزی در سفره است، افزود: برخی این طور فکر می‌کنند که بود و نبود فرهنگ فرقی نمی‌کند. اگر سبزی سر سفره باشد می‌خورند و اگر نباشد هم مشکلی پیش نمی‌آید و کسی از گرسنگی نمی‌میرد.

حسن روحانی در پاسخ به قالیباف دیگر نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: نکته‌ای که مطرح شد، مبنی بر اینکه ما باید نقش فرهنگ را در سیاست و بقیه بخش‌ها ببینیم در واقع همان حرفی است که در همه طرح‌ها پیوست فرهنگی نیز در نظر بگیریم.

وی اضافه کرد: من فکر می‌کنم فرهنگ را باید بالاتر از این دید. ما سیاستی نداریم که در متن آن فرهنگ نباشد، اقتصادی نداریم که در متن آن فرهنگ نباشد و امکان‌پذیر نیست.

روحانی ادامه داد: فرهنگ همان باورها،‌ارزش‌ها و رفتارهایی است که بر مبنای آن ارزش‌ها و باورهاست. از این رو ما فرهنگ را باید همه جا ببینیم و سایه زیبای فرهنگ را همه جا لمس کنیم.

وی یادآور شد: همچنین به این موضوع اشاره شد که در بخش فرهنگ معرفت و منزلت باید مورد توجه باشد؛ بسیار مهم است امروز کمبودی که در جامعه ما وجود دارد، مسئله منزلت است.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: همه اقشار جامعه، کارگر، معلم، دانشجو و کسبه همه منزلت می‌خواهند و اگر این منزلت نباشد، فضای فرهنگی حاکم نمی‌باشد.

وی افزود: مشکل امروز ما این است که در بسیاری از فضاها به جای اینکه فضای فرهنگی حاکم شود، فضای امنیتی حاکم شده است؛ مقام معظم رهبری تاکید کردند که کرسی‌های آزاداندیشی باشد، ما امروز نمی‌بینیم فضای آزاد دانشجویان به راحتی حرف بزنند و مسائلشان را مطرح کنند، وجود داشته باشد.

روحانی ادامه داد: این منزلت را در سراسر جامعه باید گسترش دهیم و همه احساس کنند ایرانی هستند، معزز و محترم و به ایرانی بودن و مسلمان بودن خود افتخار کنند.

محمدباقر قالیباف در جمع‌بندی نظراتش درباره فرهنگ، با تأکید بر اینکه فرهنگ و نیروی انسانی مهم‌ترین پایه قدرت ملی ماست، اظهار داشت: نیروی انسانی ما در مدارس،‌ دانشگاه‌ها،‌ مساجد، حوزه‌ها و هنرمندان هستند که سرمایه‌های کشور محسوب می‌شوند.

قالیباف، مظلومیت فرهنگ را در این دانست که در بحث کمبود بودجه از بودجه فرهنگ کاسته می‌شود و ادامه داد: فرهنگ پایه قدرت ملی ماست و قول می‌دهم که هرگز چنین اتفاقی در دولتم نیفتد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه دولت باید بداند که نمی‌تواند دست و پای خود را آنقدر بزرگ کند که در حریم شخصی مردم وارد شود، تصریح کرد: دولت باید توجه کند که فرهنگ سفارشی نیست؛ اگر دولت نگاه امنیتی به فرهنگ داشته باشد، آن را از بین می‌برد.

وی افزود: دولت باید در زمینه فرهنگ سعه صدر داشته باشد و در زمینه مسائل هنر و فرهنگ، اگر خطایی اتفاق افتاد نباید اعتماد به نفس و تکیه به خرد جمعی را نادیده بگیریم و اصحاب هنر و نویسندگان را کنار بگذاریم.

قالیباف تأکید کرد: بنده شهردار تهران هستم و در بحث فرهنگی به مردم می‌گویم که یک پروژه چه زمانی به پایان می‌رسد؛ در واقع برای آنها حرمت قائلم و اگر زیر پای آنها را به منظور بازسازی خراب کرده باشیم، از آنها عذرخواهی می‌کنیم. 

نامزد انتخابات یازدهم با بیان اینکه شهر تهران 50 سال بدون طرح تفصیلی بوده است، گفت: امروز تهران بر مدار قانون اداره می‌شود و هیچ برج و ساختمانی بدون  کمیسیون ماده 5 که مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی است، نمی‌شود.

وی افزود: شهرداری هیچ مسئولیتی ندارد و شورایعالی انقلاب فرهنگی و اسناد بالادستی نگفته‌اند ساختمان را چگونه بسازید و هرکس هرچه بخواهد می‌سازد و کسی نمی‌تواند جلوی وی را بگیرد.

قالیباف گفت: ما شهرداری تهران را از یک سازمان خدماتی به یک نهاد اجتماعی-فرهنگی تبدیل کرده‌ایم که پل، راه، مسجد، مدرسه و دانشگاه و خوابگاه می‌سازیم و شهرداری از خانه هنرمندان و خانه سینما بیشترین حمایت را انجام داده است؛ چرا که ما به تلاشگران این مجموعه‌ها اعتماد داریم.

چهارشنبه 15/3/1392 - 19:33 - 0 تشکر 609023

حماسه‌آفرینی گلستانی‌ها در خرداد 92

 حسینی: ستاد بین‌المللی قالیباف شروع به کار کرد


خبرگزاری فارس: حسینی: ستاد بین‌المللی قالیباف شروع به کار کرد

معاون بین‌الملل ستاد حامیان مردمی محمدباقر قالیباف در کشور گفت: با هدف جلب مشارکت تمام ایرانیان خارج از کشور، ستاد بین‌المللی قالیباف آغاز به کارکرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، سید نواب حسینی عصر امروز در جمع اعضای ستاد حامیان مردمی محمدباقر قالیباف در استان گلستان اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی این کمیته، جلب مشارکت تمامی ایرانیان علاقه‌مند به مشارکت در سرنوشت ایران اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: رأی هر ایرانی در هر گوشه از دنیا برای ما ارزشمند است، از همین رو برای جلب مشارکت تمام ایرانیان در انتخابات پیش‌رو تلاش می‌کنیم.


آینده روشن ایران در گروه مشارکت تمامی مردم ایران است

حسینی اضافه کرد: اعتقاد داریم آینده روشن جمهوری اسلامی ایران تنها با مشارکت تمام ایرانی‌ها تحقق پیدا می کند و باید مسیر این نقش‌آفرینی را مهیا ساخت.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو در ستاد بین‌المللی محمدباقر قالیباف یادآور شد: دراین برنامه به طور عمده دو هدف از جمله شناسایی افراد فرهیخته و توانمند و معرفی برنامه‌های قالیباف به عنوان تنها نماینده گفتمان پیشرفت و کارآمدی تعقیب می‌شود.


ایجاد «حماسه سیاسی» هدف اصلی فعالیت‌های انتخاباتی است

معاون بین‌الملل ستاد حامیان مردمی قالیباف در کشور افزود: در هدف دوم این برنامه به دنبال افزایش انگیزه برای ایجاد «حماسه سیاسی» در روز انتخابات براساس فرمایشات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است.

حسینی متذکر شد: برای رسیدن به این هدف سه حوزه مجزا برای ایرانیان خارج از کشور سازماندهی شده که از وظایف مهم آنان راه‌اندازی 20 ستاد مجازی در مراکز تجمع و تمرکز ایرانیان خارج از کشور است.

وی با ابراز امیدواری از حضور گسترده ایرانیان خارج از کشور در پای صندوق‌های اخذ رأی اذعان داشت: افزایش مشارکت در انتخابات گذشته نشان می‌دهد که تحریم‌ها بر هموطنان خارج از کشور تاکنون اثری نداشته است.

معاون امور بین‌الملل ستاد حامیان مردمی محمدباقر قالیباف با اشاره به تبلیغات دشمنان نظام برای دلسرد کردن مردم ادامه داد: تحریم‌ها و تبلیغات ناجوانمردانه علیه ایران نتیجه معکوسی در خارج از کشور داشته و عامل مهمی در افزایش مشارکت ایرانیان خارج از کشور برای تعیین سرنوشت کشور محسوب می‌شود.

حسینی همچنین به آمار هموطنان ایرانی خارج از کشور اشاره کرد و افزود: تعداد ایرانیان در ایالات متحده آمریکا حدود یک میلیون و 600 هزار نفر است که این رقم در امارات متحده عربی حدود 800 هزار  نفر است.

به گفته وی، پس از این دو کشور به ترتیب کشورهای کانادا، انگلستان، آلمان، فرانسه و سوئد بیشترین تعداد ایرانیان را در خود جای داده‌اند.


رمز موفقیت محمدباقر قالیباف استفاده از خردجمعی است

حسینی با تأکید بر اینکه رمز موفقیت قالیباف بر استفاده از خردجمعی و تمرکز بر اجرای صحیح آن استوار است، بیان داشت؛ استفاده از تجربیات و توان تمام متخصصان ایرانی به ویژه ایرانیان خارج از کشور در آبادانی و سازندگی ایران اسلامی امری ضروری است.

وی در پایان ابراز کرد: برای عمل این نگاه و رویکرد، ستاد امور بین‌الملل محمدباقر قالیباف مسئولیت سنگینی برعهده دارد و تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا پلی برای جلب و جذب مشارکت ایرانیان خارج از کشور باشد.


چهارشنبه 15/3/1392 - 19:36 - 0 تشکر 609027

گزارش میدانی فارس از انتخابات در دشتستان

 قالیباف با 27.5 درصد در صدر آخرین نظرسنجی قرار دارد

خبرگزاری فارس: قالیباف با 27.5 درصد در صدر آخرین نظرسنجی قرار دارد

بر اساس آخرین نظرسنجی که در دشتستان انجام گرفته بیش از 76 درصد مردم در انتخابات شرکت می‌کنند و 27.5 درصد رأی‌دهندگان به قالیباف رأی می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، 24 خرداد یک روز مهم و تأثیرگذار در ایران اسلامی است و برگزاری 2 انتخابات(یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا) از مهم‌ترین رویدادهای امسال کشور است که در این روز انجام می‌شود.

مقام معظم رهبری با تدبیر و دوراندیشی امسال را به نام سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کرده‌اند و بدون تردید حضور باشکوه مردم در این انتخابات نماد حماسه سیاسی است.

دشتستان از بزرگترین شهرستان‌های استان بوشهر و کشور است و همواره و بر اساس آمار 10 دوره گذشته ریاست جمهوری، میانگین آرای نامزد منتخب ریاست جمهوری در این شهرستان با اندک اختلافی در سراسر کشور نیز رخ می‌دهد.

در انتخابات امسال در دشتستان 207 صندوق برای جمع‌آوری آرای مردم در نظر گرفته شده و به فضل خدا شاهد حماسه‌ای دیگر در انتخابات خواهیم بود.

خبرنگاران خبرگزاری فارس در دشتستان در یک نظرسنجی میدانی، نظر مردم این شهرستان برای نحوه حضور در انتخابات و میزان علاقمندی به هرکدام از 8 نامزد تأیید صلاحیت شده را جویا شده‌اند. این نظرسنجی در جامعه آماری 1410 نفر و طی روزهای 12 تا 14 خرداد انجام گرفته که بر این اساس تعداد 1071 نفر معادل 76 درصد قطعاً در انتخابات شرکت می‌کنند.

در این نظرسنجی تعداد 253 نفر معادل 18 درصد قطعاً در انتخابات شرکت نمی‌کنند و تعداد 86 نفر معادل 6 درصد نیز هنوز تصمیمی برای شرکت یا عدم شرکت در انتخابات نگرفته‌اند.

در این نظرسنجی از مجموع 1071 نفری که در انتخابات شرکت می‌کنند، تعداد 289 نفر معادل 27.5 درصد به قالیباف رأی می‌دهند و این نامزد در صدر نظرسنجی‌ها قرار دارد.

در نظرسنجی فوق و از مجموع 1071 نفر رأی‌دهنده تعداد 200 نفر معادل 18.3 درصد به سعید جلیلی و تعداد 190 نفر معادل 17.7 درصد به حسن روحانی و 160 نفر معادل 14.9 درصد به علی‌اکبر ولایتی رأی می‌دهند.

در این نظرسنجی تعداد 100 نفر معادل 9.3 درصد به محسن رضایی و تعداد 93 نفر معادل 8.6 درصد به عارف رأی خواهند داد.

همچنین از مجموع 1071 نفر رأی‌دهنده، تعداد 30 نفر معادل 2.8 درصد به حداد عادل و تعداد 9 نفر معادل 9. درصد به غرضی رأی می‌دهند.

چهارشنبه 15/3/1392 - 19:42 - 0 تشکر 609037

دبیر ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف در اصفهان:

 رفتار‌های اصولی کاندیدا‌ها تنور انتخابات را گرم می‌کند

خبرگزاری فارس: رفتار‌های اصولی کاندیدا‌ها تنور انتخابات را گرم می‌کند

دبیر ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف دراستان اصفهان گفت: رفتار‌های منطقی و اصولی کاندیدا‌های یازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری سبب گرم شدن تنور انتخابات برای حضور حداکثری مردم در این حماسه سیاسی می‌شود.

محسن پورسینا امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه خلق حماسه‌ای سیاسی از مهم‌ترین خواسته‌ها و مطالبات رهبر معظم انقلاب از مردم محسوب می‌شود، اظهار داشت: ملت ایران باید با شرکت در انتخابات 24 خرداد ماه به خلق حماسه‌ای سیاسی بپردازند و با این حماسه کشور را در مقابل توطئه‌های دشمن بیمه کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر رفتار هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری برای معرفی خود در سطح کشور رفتاری اصولی و منطقی است، اضافه کرد: رفتار‌های این افراد برای تخریب کاندیدا‌های دیگر نبوده و این موضوع سبب حضور حداکثری مردم در انتخابات می‌شود.

دبیر ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف در استان اصفهان با تاکید بر اینکه قالیباف مرد عمل است و بر دیگر کاندیدا‌ها ارجحیت دارد، تصریح کرد: قالیباف فردی اجرایی بوده و در حوزه اجرا از کارآمدی و توانمندی ویژه‌ای برخوردار است.

این مسئول با اشاره به رفتار‌های انتخاباتی هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری برای معرفی خود و برنامه‌های اجرایی خود ادامه داد: رفتار‌های منطقی و  اصولی کاندیدا‌های یازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری سبب گرم شدن تنور انتخابات برای حضور حداکثری مردم در این حماسه سیاسی می‌شود.

پورسینا با بیان اینکه در حال حاضر این افراد برای معرفی خود به مردم از روش‌های اثباتی استفاده کرده‌اند و فعالیت‌های اجرایی خود را در سطح کشور برای مردم بیان کرده‌اند، تاکید کرد: نامزد‌های انتخاباتی این دوره از انتخابات ریاست جمهوری به دنبال تخریب یکدیگر نیستند.

وی به صورت حضور پر‌شور مردم در انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و اذعان داشت: به نظر می‌رسد که در هفته پایانی تبلیغات برای نامزد‌های انتخاباتی تنور انتخابات گرم شود و مردم با حضور حداکثری در انتخابات آینده شرکت کنند.

چهارشنبه 15/3/1392 - 19:52 - 0 تشکر 609040

مدیر هماهنگی بانوان ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف در اصفهان:

 رئیس جمهور آینده همسو با معیار‌های رهبری باشد


خبرگزاری فارس: رئیس جمهور آینده همسو با معیار‌های رهبری باشد

مدیر هماهنگی بانوان ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف در استان اصفهان گفت: فردی که به عنوان رئیس جمهور آینده انتخاب می‌شود، باید با معیار‌های رهبری مطابقت داشته باشد و همسو با معیار‌های رهبری به مدیریت کشور بپردازد.

زهرا اسحاقیان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه انتخابات یکی از مباحث مهم برای هر کشوری محسوب می‌شود، اظهار کرد: مردم با حضور خود در این انتخابات با توجه به انتظارات خود به انتخاب اصلح‌ترین فرد می‌پردازند.

وی با بیان اینکه حضور آحاد مختلف جامعه برای شرکت در انتخابات و تعیین سرنوشت کشور خود به میزان بسیاری ضرورت دارد، اضافه کرد: مردم ایران با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مسئول تعیین سرنوشت 70 میلیون جمعیت کشور هستند.

مدیر هماهنگی بانوان ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف در استان اصفهان با تأکید بر اینکه با توجه به این موارد انتخاب مردم از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: فردی که به عنوان رئیس جمهور آینده انتخاب می‌شود باید با معیار‌های درنظر گرفته شده از سوی رهبری مطابقت داشته باشد.

اسحاقیان با اشاره به اینکه رئیس جمهور آینده باید همسو با معیار‌های رهبری به اداره و مدیریت کشور بپردازد، ادامه داد: صلاح و مصلحت مردم و دفاع از حقوق اقشار مختلف مردم باید همواره و در تمام بخش‌ها مورد توجه رئیس جمهور آینده قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه محمدباقر قالیباف کاندیدای اصلح یازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری است، اذعان کرد: قالیباف فردی مسئولیت‌پذیر و مدیری لایق است و به تمام تعهد‌های خود عمل می‌کند.

مدیر هماهنگی بانوان ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف در استان اصفهان با تأکید بر اینکه مردم باید فردی را برای اداره کشور و به عنوان رئیس قوه مجریه انتخاب کنند که به دغدغه‌های آنها در سطح جامعه رسیدگی کند، ابراز کرد: تجربه مدیریتی رئیس جمهور آینده باید مورد قبول تمام مردم باشد و این فرد باید بتواند وضعیت موجود کشور را با برنامه‌ای دقیق ساماندهی کند.


چهارشنبه 15/3/1392 - 19:53 - 0 تشکر 609043

مازندران پیشتاز در حماسه سیاسی - 156

گرجی: رویکرد قالیباف دوری از تخریب است


خبرگزاری فارس: گرجی: رویکرد قالیباف دوری از تخریب است

رئیس ستاد مردمی قالیباف گفت: رویکردهای شخصیتی این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به دور از تخریب بوده و ما نیز باید در تبلیغات این شیوه را الگوی خود قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر، مراسم اعطای حکم مسئولان کمیته جوانان شهرستان‌های مرکزی محمدباقر قالیباف در مازندران با حضور کوروش گرجی، رئیس ستاد مردمی این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.

رئیس ستاد مردمی قالیباف گفت: با همت یکدیگر حماسه اقتصادی را بعد از حماسه سیاسی به همت جوانان و مردم خواهیم آفرید.

کوروش گرجی با بیان اینکه بیش از 60 فعال سیاسی مازندران بعد از بررسی‌های کارشناسانه قالیباف را به عنوان فرد اصلح انتخاب کردند، افزود: از میان 70 کاندیدای ریاست جمهوری این گروه 60 نفره ابتدا برنامه‌های کاندیدا‌ها را مطالعه و سپس به ائتلاف 1+ 2 رسیدند که در نهایت قالیباف به جهت داشتن برنامه‌های اجرایی و عملیاتی با اکثریت آرا نامزد مورد حمایت اعلام شد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه به کارگیری جوانان از اولویت‌های قالیباف است، افزود: رویکردهای شخصیتی این نامزد به دور از تخریب بوده و شما نیز در تبلیغات این شیوه را الگوی خود قرار دهید.

در حاشیه این مراسم گرجی و مسئولان ستاد مردمی قالیباف در مازندران با حضور در منزل شهید علیجان خدابخشی از مادر این شهید عیادت کردند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.