• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5717)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:39 -0 تشکر 606813
مسابقه: محسن رضایی





نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای محسن رضایی


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای
محسن رضایی را درج نمایید.




جمعه 17/3/1392 - 17:44 - 0 تشکر 609426


آقا محسن انقلابی دموکرات است / مردم می دانند که او با برنامه ترین کاندیداست
او تنها کسی است که با اراده خودش قدرت را واگذار کرد...رضایی در دوران جنگ هم می گفت که موضوع بعدی کشور ما اقتصاد است... آقا محسن برای اداره کشور و نیز اداره جزء به جزء اقتصاد کشور برنامه دارد.
سیدمرتضی علوی معاون استان‌های کل کشور جنبش "ما" (ستاد حامیان مردمی دکتر محسن رضایی) که در سراسر مصاحبه از دکتر رضایی با علویلفظ آقا محسن نام می برد معتقد است محسن رضایی ، یک پای فینال انتخابات ریاست جمهوری است. وی در گفتگو با عصر ایران، با اشاره به برنامه دار بودن رضایی و رشد آرایش در سراسر کشور بسیار امیدوارانه از پیروزی محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری آتی سخن می‌گوید. متن این گفتگو، پیش روی شماست.


***


* برای برخی از مردم این سوال مطرح است که محسن رضایی چرا این قدر کاندیدای ریاست جمهوری میشود، بد نیست مصاحبه را با این سوال آغاز کنیم.

آقا محسن یک عشایرزاده است و عشایر هم جایی می روند که در آن جا به حضورشان نیاز باشد. آقای رضایی خودشان هم گفته اند که تنها مقام جمهوری اسلامی هستند که به اختیار خودشان از قدرت کناره گیری کرده اند؛ یعنی از فرماندهی سپاه برای روی آوردن به فعالیت های سیاسی کناره گرفته اند تا مبادا رانت خواری تعبیر شود. 

اینکه ایشان از سپاه خارج شد تا فعالیت سیاسی کند برای افکار عمومی خیلی قابل احترام است. آقا محسن تا به حال در دو انتخابات کاندیدا شده اند. یکی انتخابات مجلس ششم بود که در آن جو سنگینی که اصلاح طلبان سوار سیستم بودند، ایشان رای خوبی آورد اما حائز رای حضور در مجلس نشد. دیگری هم انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بود. ایشان در سال 84 هم کاندیدای ریاست جمهوری بودند ولی انصراف دادند؛ برای اینکه معتقد بود دون شأن جمهوری اسلامی است که هشت نفر برای یک کرسی بجنگند.

* ولی الان هم که هشت نفر برای یک کرسی می جنگند.

بله، ولی آن موقع کشور در وضع بحرانی فعلی نبود.  آقا محسن در سال 84 تلاش زیادی به خرج داد تا دوستان اصولگرا به ائتلاف برسند ولی وقتی ائتلاف حاصل نشد، به نفع ملت ایران از رقابت کناره گیری کرد. ایشان سال 88 بیست و هشت روز مانده به انتخابات وارد عرصه رقابت شد و دلیل ورودشان به انتخابات ریاست جمهوری هم این بود که کشور را در لبه پرتگاه می دیدند.
امروز کاملاً مشخص شده که هشدارهای آقا محسن در انتخابات سال 88 درست بود. البته آن هشدارها در وقایع پس از انتخابات سال 88 گم شد. یعنی در شلوغی های پس از انتخابات سال 88، کسی هشدارهای ایشان را جدی نگرفت. ما امروز در وضعیتی هستیم که ارزش پول ملی در پایین ترین سطح خودش قرار دارد و گرانی و تورم بیداد می کند.

به هر حال، آقای رضایی سال 88 کاندیدا شد زیرا رویه اداره کشور را غلط می دانست و ضمناً می خواست از فضای باز رسانه ای آن ایام برای معرفی بیشتر خودش به مردم استفاده کند؛ چرا که آقای رضایی در مسندی علمی-تحقیقاتی بود که مسند خبرسازی نبود و البته یه جورایی هم در تحریم رسانه ای صاحبان قدرت بود و به همین دلیل نتوانسته بود دکتر رضایی نه سردار رضایی را در طول سالهای پس از خروج از سپاه به مردم معرفی کند. اما انتخابات سال 88 زمینه ساز شناخت کافی مردم ایران از ایشون شد.

مردم ایران متوجه شدند که آقا محسن با برنامه است، برای اداره کشور و نیز اداره جزء به جزء اقتصاد کشور برنامه دارد. سندهایی هم که ایشون در مناظره های اخیر رو کرد نشان داد که او از سال 60 معتقد بوده که مشکلات سه دهه آینده کشور، مشکلات اقتصادی است (دستخط شهید حسن باقری که سال 60 نوشته آقا محسن گفته بحران بعدی کشور اقتصادی است) لذا آقا محسن از معتبرترین دانشگاه کشور یعنی دانشگاه تهران لیسانس و فوق لیسانس و دکترای اقتصاد گرفت.

در مجموع ایشون فقط یک دوره کاندیدای ریاست جمهوری بوده؛ چون معتقد بود ما لبه پرتگاه هستیم. این نظر برای سال 88 بود. الان هم معتقدند اگر این وضع ادامه پیدا کند، ما دیگر حتماً به ته دره می رویم. بنابراین همان طور که یکبار با کمک همرزمانش کشور را نجات داده، این بار هم وارد میدان شده است تا کشور را از این وضع نجات دهد.


محسن رضایی


* اگر ما در سال 88 لبه پرتگاه بودیم، الان کجاییم؟

هنوز هم لبه پرتگاهیم. ولی در آستانه سقوط به پرتگاهیم. اگر تا الان هم به درون پرتگاه نیفتاده ایم، این امر ناشی از تدبیرهای مقام معظم رهبری بوده؛ وگرنه با این سوء مدیریتی که در دولت وجود دارد، قطعاً ما خیلی زودتر از این ها به ته دره افتاده بودیم.

* به نظر شما، این توصیف و تلقی محسن رضایی از وضع کنونی کشور، با نگاه رهبری به وضع موجود کشور مغایرت ندارد؟

قطعاً مغایرتی ندارد. مقام معظم رهبری به عنوان پدر و رهبر ملت، هشدارهای لازم را به مقامات می دهند و به مردم امیدواری می دهند ولی وضع کنونی کشور، مصداق آن چیزی‌‌ست که عیان است و حاجت به بیان ندارد.
اوضاع اقتصادی نامطلوب و پایین آمدن چشمگیر قدرت خرید مردم، نشان می دهد که ما در وضع بدی قرار داریم و این وضع محصول سوءتدبیر است. سی درصد مشکلات کشور محصول تحریم‌هاست. هفتاد درصد دیگر محصول سوءتدبیرهاست.

* محسن رضایی خودش را نماینده مطالبات اقتصادی و سیاسی کدام بخش از اقشار و طبقات جامعه ایران می داند؟

آقا محسن یک اصولگرای انقلابی است. البته نه اصولگرا به معنای کنونی. ایشان از قبل از انقلاب، هر جا که کشور نیاز به سرباز داشته، آماده به خدمت بوده است. 

زمانی به دستور امام و با راهنمایی شهید مطهری، با مداخله اجازه ندادند که ساواک کارگران اعتصاب‌کننده پالایشگاه نفت آبادان را قلع و قمع کند. هنگام ورود امام (ره) به کشور همراه با دوستانش محافظت از جان امام(ره) را بر عهده گرفتند. آقا محسن در فضای پر ترور بعد از انقلاب، امام را قانع کرد که اطلاعات برای کشور واجب است. اطلاعات سپاه را در اوج حمله عراق برای رصد دشمن راه انداخت. کودتای نوژه را هم ایشان خنثی کرد. در 27 سالگی هم فرمانده سپاه شدند. زمانی که پنج استان و هزاران کیلومتر از کشور ما اشغال بود، امام(ره) آقا محسن را فرمانده سپاه کردند. از زمانی که ایشان فرمانده سپاه شد، پیشروی های ایران هم در جبهه ها شروع شد. آیا ما امروز به جوانهای 27 ساله چنین اعتمادی میکنیم؟!

* من پرسیدم محسن رضایی در این انتخابات نماینده کدام بخش از نیروهای اجتماعی جامعه ایران است.

گفتم که آقا محسن یک اصولگرای انقلابی است. به تعبیر امروز، یک اصولگرای اصلاح طلب.

* یک اصولگرای انقلابی اصلاح طلب، در این انتخابات نماینده کدام طبقات و اقشار است؟

بیشتر طبقات محروم. آقا محسن بیشتر سفرهای استانی اش هم به شهرهای محروم بوده است؛ جاهایی که هیچ یک از کاندیداها تا به حال نرفته اند. ایشون به دلیل مشکلات اقتصادی و فقری که در کشور وجود دارد کاندیدا شده است و عمدتاً طبقات محروم را رهبری می کند.

* اولویت برنامه آقای رضایی برای ایجاد بهبود در وضع معیشتی طبقات محروم چیست؟

یکی تحقق همان تز فدرالیسم اقتصادی در سطح کشور است که ایشان کتابی هم در این زمینه سال گذشته در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی کردند.

ایشان در این زمینه معتقدند که درآمدهای هر استان باید در همان استان خرج گردد. در سایت ویکی رضایی که حقیقتا یک شاهکار انتخاباتی است و هفته پیش رونمایی شد برنامه انقلاب اقتصادی مدنظر ایشان برای 406 شهرستان ایران ارائه شده است. آقای رضایی معتقد است هر شهرستان ما دارای ظرفیت های عظیمی هست که این ظرفیت ها باید بارور شود.

بحث بعدی حقوق زنان خانه دار است. ایشان معتقد است خانه‌داری هم یک شغل است و زنان خانه‌دار ما باید از نظر معیشتی تامین شوند و اصلاً چرا باید بار مخارج خانواده فقط بر دوش بر مرد خانواده باشد؟ زن ها هم باید در اقتصاد و معیشت مشارکت کنند ولی نه با خروج از خانه و ابتلا به نا امنی و کمبود وقت برای تربیت فرزندان و رسیدگی به همسرانشان. در ایران هم باید مشاغل خانگی ایجاد شود و زنان خانه‌دار آموزش هایی ببینند و قطعاتی را در خانه سر هم بکنند، در این زمینه شرکت تعاونی هایی تاسیس میشود و وام هایی به زنان خانه دار داده میشود که سودش را دولت پرداخت میکند و عملا قرض الحسنه میشود. در این صورت، بسیاری از این جنس های تقلبی ای که ما از چین وارد میکنیم، در خانه هایمان توسط زنان خانه دار تولید می شود و فشار اقتصادی سنگین بر مردان هم کمتر می شود.محسن رضایی

طرح مهم بعدی ایشان هم که کمتر بهش پرداخته شده بحث سرباز حرفه ایست که قطعا دغدغه میلیونها جوان آماده به خدمت است بدین صورت که با حذف سربازی اجباری و هدر رفتن عمر جوان ایرانی در پادگان ها بدون هیچ هدف مشخصی و بار مالی سنگینی که به دوش دولت و مردم میگذارد جوانهای مشتاق به امور نظامی با حقوق مکفی جذب نهادهای نظامی میشوند و تحت خدمت آنجا خواهند بود و جدیدیترین آموزشهای نظامی را میبیند. این طرح محاسن دیگه ای هم دارد که حتما بعدا توسط خود آقا محسن یا بقیه مشاورین ایشان بیشتر باز خواهد شد.

* محسن رضایی به غیر از تلاش برای جذب آرای کسانی که در سال های 84 و 88 به احمدی نژاد رای دادند، برای جلب رای حامیان هاشمی و موسوی در دو انتخابات ریاست جمهوری اخیر چه برنامه ای دارد؟

آقا محسن تنها کاندیدایی است که توانایی جذب رای هر دو بخش را دارد؛ چون تا به حال نه تندروی کرده نه کندروی.

* آقای رضایی با کدام شعارها می خواهد آرای نیروهای اجتماعی دموکراسی خواه را بدست آورد؟

با شعار اسلامِ زندگی یا بهتره بگم سلام بر زندگی.

* اسلام زندگی یعنی چه؟

آقا محسن معتقدند اسلام سه بعد دارد: بعد فردی، بعد سیاسی، بعد زندگی. ما در بعد سیاسی و بعد فردی به حد کمال پیشرفت کرده ایم ولی در بعد زندگی، که متمم دو بعد دیگر است، پیشرفتی نداشته ایم. کم‌کاری هم از طرف مدیریت فرهنگی کشور علی الخصوص دولت بوده است.

اسلام زندگی بحث اداره خانواده و مشارکت خانواده در مسائل جامعه است. ما هیچ وقت نتوانسته ایم خوراک فکری درست به جوان‌هایمان بدهیم.

* پس چرا این همه مرجع تقلید و روحانی، تا به حال هیچ اشاره ای به "اسلام زندگی" نکرده اند؟

روحانیت و مراجع بیشتر در حوزه اسلام فردی و اسلام سیاسی بحث کرده اند. اسلام زندگی مبحثی‌ست که باید از طریق دولت ها محقق شود. روحانیت که تریبون و بودجه چندانی ندارد. الان تاثیرگذاری شبکه من و تو بر روی جوانان ما بیشتر از تاثیرگذاری صدا و سیما است. در حالی که من و تو نهایتا 200 تا کارمند دارد و صدا و سیمای ما چندین هزار کارمند. دلیل این ناتوانی چیست؟ دلیلش این است که ما نمی توانیم خوراک فکری به جوان‌هایمان بدهیم.

* دلیل روشنترش این است که برنامه‌های شبکه "من و تو" فراتر از چارچوب خط قرمزهای عشقی و فرهنگی صدا و سیمای ایرانند.

الان برنامه "بفرمایید شام" خطوط قرمز صدا و سیمای ما را در زمینه داستان‌های عاشقانه رد کرده است؟!

* با این استدلال شما اگر خانم گوگوش هم به صدا و سیمای ایران می آمد، بر شمار بینندگان صدا و سیما افزوده می شد.

گوگوش چهره موجهی برای ما نیست ولی می توان مسابقه ای مثل همان مسابقه را با حضور اساتیدی مثل محمدرضا شجریان یا علیرضا افتخاری در تلویزیون خودمان برگزار کنیم. برنامه‌ای مثل "بفرمایید شام" را خود ما هم می توانستیم ابداع کنیم. چرا باید ابتدا کاری را انجام دهند و ما دنباله‌رو آنها باشیم. چرا ما مبدع و شروع‌کننده نیستیم؟!

* البته تلویزیون ایران هم برنامه نود را دارد که در شبکه‌های ماهواره‌‌ای فارسی‌زبان نظیر ندارد و بینندگان پرشماری هم دارد.

یعنی واقعاً صدا و سیمای جمهوری اسلامی با بیش از پنجاه شبکه تلویزیونی و رادیویی باید فقط یک برنامه واسه مثال زدن داشته باشه؟!! یا باید به گونه ای باشد که در ایام عید فقط سه چهار تا عروسک کلاه قرمزی و رفقاش صحنه‌گردان و جذب کننده مخاطبش باشند؟!! این ضعف صدا و سیمای ماست. این ضعف از کجا نشات می گیرد؟!

* این نقدهای شما به صدا و سیما وارد است ولی سوال من این بود که چرا تا به حال هیچ روحانی برجسته ای به "اسلام زندگی" اشاره نکرده است؟

اشاره شده و مهم ترین اشاره کننده آن هم مقام معظم رهبری بوده اند.

* پس می توان گفت محسن رضایی تز "اسلام زندگی" را از سخنان رهبری درباره سبک زندگی الهام گرفته است؟

بله، گفتم اصلاً شعار اصلی ما "سلام بر زندگی" است.

* پس شما می فرمایید محسن رضایی با "اسلام زندگی" می تواند اقشار مدرن جامعه را نیز جذب کند.

حتما اینطور هست.

* ظاهراً آقای رضایی گفته اند پس از جنگ برادرانم مرا در چاه کردند. منظورشان از این حرف چه بوده؟

ما در جنگ حدود هشت میلیون رزمنده داشتیم. سه میلیون آنها به صورت ثابت در جنگ بودند ولی بقیه به تناوب می آمدند و می رفتند. آقا محسن پس از جنگ به عنوان فرمانده کل سپاه خدمت رئیس جمهور وقت رفت و گفت سه میلیون رزمنده که انواع و اقسام جانفشانی ها را کرده و آبدیده شده اند، الان در حوزه سازندگی آماده خدمت به کشورند. ولی آقای هاشمی گفته بود که این ها کار با توپ و تانک را بلدند؛ به کار فنی و تخصصی زیاد وارد نیستند؛ کشور را متخصصان باید اداره کنند. آقا محسن از این حرف سرخورده نشد و رفت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) را راه انداخت. زمانی که سد کرخه به عنوان بزرگترین سد خاکی دنیا افتتاح می‌شد، در همان روز افتتاح آقا محسن گفته بود این سد را همان آدمهایی ساختند که می گفتند متخصص نیستند. متاسفانه از همان زمان پس از جنگ، سیاسیون به بچه های جنگ این نگاه را داشتند که شما فقط کار با توپ و تانک را بلدید و بهتر است بروید در پادگان ها و اجازه بدهید ما کشور را جمع کنیم. این نگاه در خیلی از بچه های جنگ ایجاد سرخوردگی کرد. در اثر همین نگاه، آدم هایی که آن همه توانایی داشتند به حاشیه رانده شدند.

* یعنی محسن رضایی هم جزو این حاشیه رانده هاست؟

تقریبا بله، شما نگاه کنید ببینید الان فقط دو نفر از نسل بچه های واقعی جنگ برجسته اند: آقا محسن و آقای قالیباف. قالیباف هم دست‌پرورده مکتب آقا محسن است و با حمایت‌های ایشون به این جایگاه رسیده. در سال 84 وقتی اعضای شورای شهر تهران به سراغ آقا محسن آمدند تا پیشنهاد شهرداری تهران را به ایشون بدند ایشون آقای قالیباف را معرفی کردند.

* این طور که شما می فرمایید محسن رضایی جزو کسانی بوده که از همان سال 68 هوادار فعالیت های اقتصادی سپاه بوده است.

خیر؛ فقط فعالیت در حوزه سازندگی بعد از جنگ رو ایشون انجام دادند. زمانی که آقا محسن با حفظ سمت فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) بودند، آن قرارگاه در هیچ یک از پروژه های سازندگی کشور رقیب بخش خصوصی نبود. یک بازوی کمکی برای دولت در امر سازندگی های بعد از جنگ بود.

* لطفاً شفاف بفرمایید که محسن رضایی الان از فعالیت اقتصادی سپاه حمایت می کند؟

نه. او معتقد است ارگان های نظامی باید نظامی باشند. سازندگی کشور در دوران پس از جنگ، ضرورت داشت. من زیاد شنیدم در آن زمان، هر پروژه ای که دولت و بخش خصوصی عهده‌دار نمی شد و به عبارتی هزینه بر و دردسر داشت سپاه بر عهده میگرفته و آن را تمام می کرد و تحویل دولت و مردم می داده است.

* محسن رضایی هنوز هم قائل به فعالیت نهادهای نظامی در حوزه سازندگی است؟

الان که دیگر فعالیت سازندگی به آن شکل پس از جنگ نداریم. پس از جنگ، کشور در وضعیت خاصی قرار داشته.

* مثلاً اگر الان قرار باشد یک سد بزرگ ساخته شود چه؟

اولویت با بخش خصوصی است. اگر کسی قبول نکند و سپاه در فرایندی قانونی این کار را بر عهده بگیرد، ایرادی ندارد.

* شما ارزیابی‌ای از رای رزمنده‌های جنگ دارید؟ فکر می کنید چند درصد رای آنها به نفع رضایی باشد؟

نظرسنجی‌ای در این زمینه انجام نداده‌ایم ولی طبیعتاً بچه‌های دلسوخته نسل جنگ، به آقا محسن به عنوان فرمانده ای که خاطرات تلخ و شیرین زیادی با او داشته اند حتما رای می‌دهند. بعد از خروج آقا محسن از سپاه متاسفانه جوسازی مسمومی در بین بچه بسیجی ها توسط باندهای قدرت راه افتاد برای القاء این دروغ که آقا محسن با رهبری زاویه دارد؛ در حالی که بلافاصله با حکم معظم له ایشان دبیر ارگان فرا قوه ای به نام مجمع تشخیص مصلحت نظام شدن و همین سندی بر ادعای پوچ زاویه داشتن ایشان با مقام معظم رهبری است اما در نتیجه همین جوسازی های مسموم متاسفانه الان نسل سوم و چهارم بچه حزب اللهی‌ها که در زمان پایان جنگ اصلاً در قید حیات هم نبودند به زعم خودشان یک انقلابی دوآتشه مثل دکتر سعید جلیلی را می پسندند و آقا محسن برایشان جذابیت ندارد و متاسفانه بارها بعد از جریانات 88 بعضی به اصطلاح حزب الهی های نسل 3 و 4 از روی ندانم کاری توهین هایی بی سابقه به آقا محسن امام و رهبری کردند که حتی بازگو کردنشم اذیتم میکند اما نسل بچه‌های قدیمی جنگ و فرماندهان دوران جنگ سپاه قطعاً آقا محسن را به عنوان لیدر و فرمانده محبوب خود قبول دارند و در این انتخابات به ایشدن رای می دهند.

* پس شما فکر می کنید محسن رضایی شانس چندانی برای کسب رای بسیجیان جوان ندارد.

در بین بچه حزب اللهی وضع از این قرار است شاید همم نباشد و تحلیل من اشتباه باشد ولی قدیمی‌های جنگ حتما به آقا محسن رای می دهند.

* حالا اگر محسن رضایی رئیس جمهور شود، بالاخره از چاه بیرون آمده است؟

طبیعتاً بله. آقا محسن سال های سال برنامه مفصل برای اداره کشور نوشته است و بالاخره نوبتی هم باشد نوبت برنامه محوریست و موج احساسی نباید بر منطق غلبه کند. در سال 84 احمدی نژاد از دو یا سه شعار جدی ایشون مثل طرح مشاورین جوان دولت استفاده کرد. در سال 88 هم احمدی نژاد از بعضی طرح های ایشون مثل انتقال وزارتخانه ها به خارج از تهران، استفاده کرد که البته به علت سوء مدیریت هم طرح مشاورین جوان شکست خورد و به اهدافش نرسید و هم طرح خروج وزارتخانه ها از پایتخت شکست خورد.
این نوع وضعیت مثل این است که شما یک اتوبوس داشته باشید و به آقا محسن بگید بالاسر راننده واستا و به او بگو به چپ برود یا به راست. بهتر است که خود ایشون پشت فرمان بنشیند تا اتوبوس به خوبی هدایت شود. آقا محسن در شانزده سال گذشته، در تشکیلاتی حضور داشته که بودجه اش از بودجه فرمانداری یک شهرستان کوچک هم کمتر بوده است. طبیعتاً قدرت اجرایی در دستش نبوده و فقط برای اداره این روزهای سخت کشور برنامه آماده کرده است.

* مجمع تشخیص را می فرمایید؟

بله، بودجه دبیرخانه مجمع تشخیص حتی از بودجه فرمانداری یک شهر کوچک هم کمتر است. دبیرخانه مجمع تشخیص فقط یک بودجه پژوهشی دارد در حد دو سه میلیارد تومان.

* جواد طباطبایی در سال 88 برنامه محسن رضایی را تحسین کرد. برنامه رضایی که ظاهراً غنا و کیفیت بالایی دارد محصول کار چه کسانی است؟

اساتید به نام دانشگاههای بزرگ کشور، مشاوران ایشان در تهیه برنامه اداره کشورند؛ ولی نام آنها را خود آقا محسن در صورتی که صلاح بدانند، اعلام می کنند.

* محسن رضایی به لحاظ شخصیتی، چطور آدمی‌ست؟

آرام و زلال؛ شاید باورتان نشود این آدم علی رغم اینکه برداشت اولیه از ایشون خشن بودن و بیش از حد جدی بودن به نظر میاد اما واقعا بدون اقرار میگم آقا محسن سراسر مهربانی است و جالبه این رویه در خانواده ایشون هم صدق میکنه؛ خدا بیامرز احمد پسر بزرگ ایشون یک آدم کاملا عاطفی بود؛ دختران و همسر ایشون هم آدمهای مهربون، عاطفی و خونگرمی هستند و پسر دیگر ایشون دکتر علی رضایی که استاد دانشگاه و مسئول دفتر ایشون هم هست فوق العاده خونگرم و مردم دار هستش و انگار نه انگار که پدرش سالهای سال یکی از قدرتمندترین شخصیت های نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.

درباره دموکرات بودن آقا محسن هم این نکته را بگم که در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، چهره هایی حضور دارند که نه تنها در سال های 84 و 88 حامی ایشون نبودند بلکه مخالف او هم بودند. هر مدیری که در جایی به قدرت می رسد طبیعتا نیروهای زیردستش موظفند در فرایند انتخابات ها از او حمایت کنند و یا دست کم علیه او کار نکنند. اما یکی از مهم ترین مدیران مجمع در سال های 84 و 88 حامی مهدی کروبی بود و این دوره هم حامی ایشان نیست ولی آقا محسن هیچ وقت کس دیگری را جانشین او نکرده چون معتقد به سیاسی کاری رایج در جامعه نیست و با همه طیف های سیاسی کار می کند. یا یکی از معاونین دبیرخانه مجمع تشخیص نیروی آقای هاشمی است ولی آقا محسن با او بدون تنش کار می کند. مثال جالب تر پسر آقای کروبی هست که دو سال قبل خودش از دبیرخانه مجمع استعفاء کرد و به آقا محسن گفت حضور من در این جا باعث می شود نیروهای افراطی به شما توهین کنند و من راضی به این امر نیستم. یعنی حتی در این شرایط هم ایشان او را کنار نگذاشت و به عبارتی تقصیر پدر رو به پای پسر ننوشت. این‌ها نشان می دهد آقا محسن یک انقلابی دموکرات است.

* شما به احمد پسر بزرگ آقای رضایی اشاره کردید راستی پرونده مرگ مشکوک ایشان به کجا انجامید؟

احمد رضایی میرقائد با توجه به جمیع مدارک موجود و صحبت های بازپرس ویژه قتل تهران قطعا توسط سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) با همکاری سرویس های جاسوسی عربی ترور شد و لذا به همین خاطر ما ایشون رو شهید میدونیم؛ انشاا... با پیروزی آقا محسن در انتخابات ایشون با اختیارات ریاست دولت این بار طلبکارانه از دولت امارات بررسی و پیگیری پرونده ترورر اون خدا بیامرز مطالبه بشه.

* شما الان شانس محسن رضایی را برای پیروزی در انتخابات چطور ارزیابی می کنید؟

ما در خیلی از نظرسنجی‌های معتبر اول یا دوم هستیم. در بعضی از نظرسنجی‌ها هم سوم هستیم. از دی ماه پارسال به بعد، مطابق نظرسنجی‌ها بیشترین رشد را در میان کاندیداهای موجود آقا محسن داشته است. علاوه بر این آقا محسن تنها کاندیدای قومیتی موجود هست یعنی تنها کاندیدای پهنه غربی کشور با تعداد جمعیت رای دهنده بسیار بالاست و با توجه به برنامه هایی متنوعی که برای اقوام دارد، امیدواریم که رشد آرای ایشون در روزهای آینده بیشتر هم بشود.

* پس بیشتر بر روی رای طبقات محروم و اقوام پیرامون‌نشین حساب باز کرده اید.
دقیقا.

* فکر می کنید انتخابات به دور دوم کشیده می شود؟

با رویه فعلی این طور به نظر می رسد.

* و محسن رضایی هم به دور دوم می رود؟

به مدد آقا ابولفضل(ع) و رای مردم ایران حتما آقا محسن در صورت دور دومی شدن انتخابات یکی از دو نفری‌ خواهد بود که راهی دور دوم می‌شوند.

* اگر محسن رضایی این بار هم رئیس جمهور نشود، چهار سال بعد هم باز کاندیدای ریاست جمهوری می شود؟

تا چهار سال بعد فقط خدا می داند چه می شود. ولی مطمئن باشید چون ایشون برای رضای خدا وارد صحنه شده حتماً رئیس جمهور می‌شوند و به قول ایشون با بدهی های سر سام آور دولت دیگه جای ریاست کردن نیست و فقط باید کار کرد اما ما به انتخاب ایشان از سوی مردم ایران باور داریم و معتقدیم خود باب الحوائج ابولفضل(ع) که ایشون این انتخابات رو با تاسی از این علمدار سیداشهداء آغاز کردند حتما به مددشون خواهد آمد.

* قضیه "جنبش ما" چیست؟

جنبش ماجنبش "ما" یعنی جنبش مردم ایران. "ما" مخفف مردم ایران است. جنبش "ما" تا الان یک میلیون و دویست هزار امضا، همراه با اسم و شماره تلفن امضاکنندگان به نفع آقا محسن جمع کرده است. 

این امضاها در نشست خبری جنبش که چند روز پیش بود رونمایی شد. این همه امضاء در دعوت از یک شخصیت سیاسی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری تا به حال سابقه نداشته است. لذا ما با یک پشتوانه یک میلیون و دویست هزار نفری وارد صحنه رقابت شده ایم.

جنبش "ما" یک جنبش اعتراضی هست و شعارشم این است: "ما اعتراض داریم" زیرا ما به نحوه اداره کشور، به نحوه خرج‌کرد درآمدهای نفتی، به وضعیت معیشتی مردم و عدم تحقق مطالبات مقام معظم رهبری اعتراض داریم. رهبری معظم در سال های گذشته مطالباتی داشتند که دولت ها با سیاسی‌کاری از تحقق آنها طفره رفتند.

ما به عنوان نسل سوم و چهار انقلاب، به طور کل به این رویه معترضیم و همگی نیز به عنوان نسل سوم و چهارم انقلاب زیر 35 سال سن داریم. همان طور که جوان هایی مثل همت و باکری سه دهه قبل موفق شدند کشور را از دست دشمن نجات دهند "ما" هم می توانیم کشور را از لبه پرتگاه کنونی نجات بدهیم.

* پس شما در دور اول انتخابات حداقل یک میلیون و دویست هزار رای دارید.

بله، حداقل! این رقم کف رای آقا محسن است.

* اگر رایتان کمتر از این شد، چه؟!

قطعاً این طور نمی شه.

* چرا در تمام طول مصاحبه دائماً ایشان رو "آقا محسن" صدا زدید؟!

آقا محسن بارها گفتن که از بین دکتر، حاجی، سردار یا... لفظ آقا محسن رو دوست دارند چون بنیانگذار کبیر انقلاب این عنوان رو برای ایشون استفاده میکردند و به گفته خیلی از سیاسیون و امام(ره) فقط ایشان رو در بین سیاستمداران کشور با اسم کوچک صدا میزدند و همچنین ما با این عنوان ایشون احساس قرابت بیشتری میکنیم لذا همیشه این بزرگ مرد رو آقا محسن صدا میزنیم. 

جا داره اینجا یه نکته ای که سالها برام یه بغض هستش رو مطرح کنم اونم اینکه ما چه کردیم که امروز کهنه سربازها و مدافعین مردم که دسته متجاوزین به ناموس و شرفمون رو کوتاه کردن رو به چوب نظامی گری می رونیم؛ در همون آمریکایی که همیشه بهش میگیم شیطان بزرگ در انتخابات سال 2008 در رقابت درون گروهی جمهوری خواهان که بین رودلف جولیانی شهردار نیویورک در حادثه 11 سپتامبر و سناتور جان مک کین بود علی رغم این که جولیانی به نظر می رسید شانس بیشتری برای رقابت با نامزد دموکراتها داشته باشه فقط به احترام اینکه مک کین 49 سال قبل در ویتنام اسیر بوده و به زعم اونا سرباز وطن بوده او را انتخاب کردند برای مرحله نهایی انتخابات آن همدر حالی که او یه متجاوز بوده نه مدافع وطن . آن وقت ما اینجا تو مملکت اسلامی فرمانده دلیر هشت سال حماسه رو که ریشه اصلیش سیاسی بوده و قبل و بعد انقلاب هم فعالیت سیاسی می کرده و تنها مقام جمهوری اسلامی بوده که از قدرت به اختیار خودش اومده بیرون اومد تا بدون رانت فعالیت سیاسی کنه رو به زخم زبان که تو برای وطنت جنگیدی داریم میرونیم؛ واقعا انصافمان کجا رفته که آقا محسن امام و رهبری که کاشف استعدادهایی همچون باکری، همت، خرازی، کاظمی و... بوده را تنها بعد از دو دهه از پایان جنگ اینجوری به مردم معرفیش می کنیم؟!! تمثال امثال آقا محسن رو درست کردن نمیخواهیم حداقل زخم زبان به این جا مونده های قافله شهادت نزنیم.
یا ابولفضل(ع)
منبع: عصر ایران 

جمعه 17/3/1392 - 17:48 - 0 تشکر 609430

روی خط مناظره،محسن رضایی اولین کاندیدای پشت تریبون چه گفت؟


دقایقی پیش نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم وارد استودیوی مناظره‌ها شدند. 

در حال حاضر این مناظره در ساختمان سیما در حال برگزاری است و هر 8 نامزد در این برنامه، برنامه‌های سیاسی خود را ارئه خواهند داد. این مناظره هم‌اکنون بصورت زنده از شبکه اول سیما، جام جم و رادیو ایران، شبکه العالم و PrssTv در حال پخش است. 
تکرار مناظره سیاسی نامزدهای یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری ساعت 21 از شبکه چهارم سیما و رادیو جوان پخش می‌شود.

گفتنی است،مرتضی حیدری اجرای مناظره سیاسی را نیز بر عهده دارد.

این مناظره راس ساعت 16 و 5 دقیقه آغاز شد و در ابتدا مجری توضیحاتی را درباره برنامه داد.

در ابتدا محسن رضایی برای ارائه برنامه های خود  پشت تریبون قرار گرفت
وی گفت:  امروز مردم از کشمکش ها و نزاع های سیاسی خسته شدند.مدیریت جناحی جواب نمی دهد و دولت ما بدنبال حق مردم باشد و  خیزش مردم خواهی اسلامی می خواهیم و باید به آن روی بیاوریم. به همین دلیل سیاست داخلی و خارجی خود را بر این اساس تنظیم میکنیم که دولت فراگیر و جامعه امید درست کنیم. برای ما مهم این است که زندگی مردم را بهبود ببخشیم و سیاست خارجی خود را به نحوی گسترش دهیم که به دیپلماسی موفق اقتصادی کشانده شویم. دولتمردانی باید بر سر کار بیایند که قبل از اینکه به فکر جناح و گروه خاصی باشند به فکر احیای حقوق مردم باشند. کشمکش های سیاسی بس است. به فضل خدا از همه توانمندها از هر جناح و گروه و قومی دولت فراگیر را به وجود میاوریم. قول میدهم در دولتم میزهای گفتگو شکل گیرد. آزادی های مشروع را تثبیت میکنم. 

در ادامه ولایتی از رضایی پرسید:  سیاست آقای رضایی در رابطه با حل مساله هسته‌ای چیست؟/

روحانی نیز گفت: اگر کشور را در مسیر جدید قرار دهیم باید به وحدت و اتحاد و انسجام در کل جامعه بپردازیم که هم برای سیاست داخلی و هم خارجی اساس است. مدیران دلسوز و کاردانی که منزوی شدند به تخصص خودشان برگردانیم و اصل جذب حداکثری و دفع حداقلی را اجرا کنیم. در سال های اخیر نه تنها نتوانستیم غیرهمفکر را جذب کنیم بلکه حتی دوستان و همراهان و انقلابیون را کنار گذاشتیم. باید تیغ حذف را کنار بگذاریم. مدیریت باید دارای ثبات باشد. افرادی که مدیریت را به عهده میگیرند باید بر اساس ضابطه باشد و نه رابطه. 

حدادعادل نیز خطاب به رضایی گفت: جناب آقای رضایی در مورد سیاست  خارجی روش خود را توضیح ندادند بلکه نتایج را گفتند. اینکه دیپلماسی موفق اقتصادی داشته باشیم  و پیوند خوبی داشته باشیم و ... نتیجه روش دیپلماسی خارجی است. مایلم بدانم با کدام روش میخواهند به این نتایج دست یابند؟

جلیلی نیز گفت: نکته خاصی ندارم.

 قالیباف در واکنش به اظهارات رضایی گفت: آنچه آقای رضایی گفتند به سمت وحدت رفتن اساس کار است، ولی تجربه نشان داده در سیاست خارجی گروه های مختلف وقتی به کارنامه هاشان نگاه میکنیم عملا خلاف این عمل کرده و رفتار جناحی و سیاسی اتفاق افتاده. روش شما برای رخ ندادن این چیست؟

عارف نیز در واکنش به اظهارات رضایی گفت: محسن رضایی که بحث از امنیت  مطرح کردند من دو مصداق می گویم و ایشان نظرشان را بگویند، در یکی از سفرها چند جوان شعار "درود بر عارف، سلام بر خاتمی" دادند که دستگیر شدند و همچنین در یکی از سفرهای استانی میزبان من دستگیر شد این رفتارها در زمانیکه میخواهیم حماسه سیاسی بیافرینیم چه توجیهی دارد؟

غرضی: اینطور که بنده تشخیص میدهم سیاست داخلی مبنی بر جلب رضایت عامه است. با فرمایشات شما مغایرتی ندارد، آیا جلب رضایت عامه از طریق کانال های تعریف شده انجام می شود یا کانال های جدیدی معرفی میکنید؟ آیا مشکلات داخلی کشور و عدم وجود یک تناسب بین استعدادهای داخلی به شما اجازه میدهد که در سیاست خارجی روشی را انتخاب کنید که بتوانید به حل مساله کمک کنید؟ مثلا در داخل کشور با مشکلات بیکاری، تورم، مواد مخدر، گرفتاری های وسیع سیستمی و بالاخص دولتی در رابطه با مردم روبرو هستید، شما وقتی با اینها روبرویید در مقابل با جریانات خارجی چه ابزاری دارید که آنها را قانع کنید  که در داخل کشور صاحب قدرت هستید؟

رضایی در پاسخ به نقد دیگر نامزدها گفت: امروز افراد سرجای خودشان در کشور نیستند. باید دولت فراگیر کارآمد و باعرضه که رهبری و نظام جمهوری اسلامی را قبول داشته باشد، تشکیل شود لذا  در زمان مسئولیتم در سپاه تمام افراد جناح های مختلف را به کار گرفتم و از همه جناح ها فرمانده و مدیر تربیت کردم. دنبال آن هستم که نهاد آزادی را در کشور مستقر کنیم. دعوا و کشمکش بس است، مردم امروز مشکل نان دارند. 

جمعه 17/3/1392 - 17:51 - 0 تشکر 609431

متن سخنان رضایی در مناظره سیاسی و پاسخ كاندیداها

نخستین نامزدی که به بیان برنامه‌های خود در زمینه سیاست داخلی و خارجی پرداخت محسن رضایی بود


به گزارش واحد مرکزی خبر، وی گفت: صحبتم را از اینجا می خواهم شروع کنم که امروز مردم ایران از کشمکش‌ها و نزاع‌های سیاسی خسته شده اند؛ مدیریت جناحی دیگر امروز جوابگو نیست، هرچند جناح سیاسی ،سرمایه مهم ما هستند و باید از آنها استفاده کنیم.
وی افزود: ما به دنبال آن هستیم که دولت‌مان دنبال حق مردم، کارگران، دانشمندان، متفکران، نخبگان و طلاب باشد و می‌خواهیم به یک خیزش مردم خواهی اسلامی روی آوریم. لذا از همه تقاضا می کنیم در این رابطه به ما کمک کنند.

رضایی گفت: به همین دلیل سیاست خارجی و داخلی خود را بر این اساس تنظیم می کنیم که یک دولت فراگیر و جامع امید درست کنیم که به دنبال تحقق حقوق مردم باشد.
وی افزود: برای ما مهم این است که زندگی مردم را بهبود دهیم و سیاست خارجی را به نحوی گسترش و توسعه دهیم که به یک دیپلماسی موفق اقتصادی کشیده شود.
رضایی اضافه کرد: پیوندهای ‌مان را با کشورهای منطقه و اسلامی گسترش دهیم و روابط خود را در دنیا به نحوی سازماندهی کنیم که در صحنه بین الملل بتوانیم توسعه اقتصادی و فرهنگی را در کنار دستیابی به قدرتی که به فضل پروردگار متعال امروز در دست داریم، گسترش دهیم.

رضایی گفت: حق مردم به یک فداکاری بزرگ نیازمند است، چه توسط خود مردم که از دولت گرفته شود از جامعه گرفته شود و چه توسط خودشان که در اختیار خودشان است، به دست بیاید.
وی گفت: از طرف دیگر دولتمردانی باید بر سرکار بیاوریم که انشاءالله در دولت ما بر سر کار خواهند آمد که قبل از اینکه به فکر جناح یا گروه خاصی باشند، به فکر مردم خواهند بود.
رضایی افزود: بنابراین می خواهم اعلام کنم که کشمکش‌های سیاسی بس است. ما دست به دست هم خواهیم داد و به فضل پروردگار متعال، از همه افراد توانمند در هر جناحی، هر گروه ، قوم و استانی که هستند، این دولت فراگیر را به وجود می آوریم و توجه همه را به حقوق مردم، تحول در اقتصاد و فرهنگ جامعه سمت و سو خواهیم داد.
رضایی گفت: بنابراین در دولت ما قول می دهم که منازعات سیاسی پایان یابد، میزهای گفت وگو را شکل خواهیم داد، آزادی‌های مشروع را در داخل کشور تثبیت و حمایت خواهم کرد و قوانین و مقرراتی را تنظیم خواهیم کرد که همه بتوانند از حقوق خود دفاع کنند.
پس از صحبت چهار دقیقه ای محسن رضایی، علی اکبر ولایتی پرسید: سیاست آقای رضایی درباره حل مسائل هسته ای چیست؟
در ادامه نوبت به حسن روحانی رسید و خطاب به آقای رضایی گفت: آقای رضایی به بحث اداره و مدیریت در شرایط جدید اشاره کرد می خواهم تاکید کنم اگر می خواهیم کشور را در مسیر جدید قرار دهیم باید به وحدت، اتحاد و انسجام در کل جامعه بپردازیم که این برای سیاست داخلی و خارجی ما اساس است.
وی افزود: مدیران دلسوز و کاردانی را که منزوی شده اند به تخصص خود برگردانیم اصل جذب حداکثری و دفع حداقلی را اجرا و عملی کنیم، در سال های اخیر نه تنها نتوانستیم غیر همفکر را جذب کنیم بلکه حتی دوستان، همکاران و همفکران و نیروهای انقلابی را از دست دادیم.
روحانی گفت: باید تیغ حذف را کنار بگذاریم و از همه دلسوزان انقلاب و مدیران با تجربه استفاده کنیم، مدیریت جامعه ما باید دارای ثبات باشد و افرادی که در جامعه ما مدیریت را بر عهده می گیرند باید بر مبنای ضابطه و نه برمبنای رابطه باشد و اگر چارچوب مدیریت ملاک کار ما باشد فکر می کنم در سیاست خارجی و داخلی می توانیم قدم موثر را برداریم.
غلامعلی حداد عادل نیز نظر خود را درباره اظهارات محسن رضایی بیان کرد.
آقای حداد عادل گفت: آقای رضایی در مورد روش سیاست خارجی خود توضیح ندادند بلکه نتیجه را گفتند.
وی افزود: اینکه دیپلماسی موفق اقتصادی و همچنین رابطه موثر با همسایگان داشته باشیم اینها همه نتیجه است اما پرسش این است که می خواهیم با چه روشی به آن برسیم.
حدادعادل تاکید کرد: نتیجه مطلوب است اما روش دستیابی به آن نیز مهم است.
در ادامه مجری برنامه نظر آقای جلیلی را درباره صحبت های آقای رضایی جویا شد که این نامزد انتخابات گفت: نظری ندارم.
سپس قالیباف درباره اظهارات رضایی گفت: به سمت وحدت رفتن اساس کار است اما تجربه گذشته نشان داده است که در عرصه سیاست داخلی چه اصلاح طلب چه اصولگرا، چه چپ چه راست نگاهشان عملا در عمل خلاف آنچه که گفته بودند بود و رفتارشان جناحی بود.
وی افزود: پرسش این است که آقای رضایی با چه روشی می خواهند به این هدف برسند.
محمد رضا عارف نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بحث امنیت و آزادی به مصداق هایی اشاره کرد و گفت: که دو جوان در بازار تهران بخاطر این که گفته اند؛ درود بر عارف و سلام بر خاتمی دستگیر شده اند یا در دانشگاهی یکی از جوانان بعد از برنامه وی دو سه هفته ای بازداشت شده است.
عارف با تاکید بر این که مقام معظم رهبری فرموده اند باید از همه ظرفیت های قانون اساسی استفاده کنیم گفت: در زمانی که به دنبال خلق حماسه سیاسی هستیم باید با برخی تنگ نظری هایی که گاهی دیده می شود برخورد کنیم.
عارف مثال دیگری نیز از همین نوع زد و گفت: تعدادی از جوانان پوستر من و آقای سید حسن خمینی و خاتمی را تهیه کرده بودند اما برخی از توزیع آن جلوگیری کردند.
در ادامه این مناظره آقای غرضی درباره سخنان آقای رضایی گفت: بنده تشخیص می دهم سیاست داخلی مبنی بر جلب رضایت عامه است و با فرمایشات شما مغایرتی ندارد.
وی با طرح این پرسش که جلب رضایت عامه از طریق کانالهای تعریف شده انجام می شود یا کانالهای جدیدی را معرفی می کنید؟ گفت: اینکه شما بتوانید در داخل کشور مشکلاتی را که در گذشته فراهم شده است از بین ببرید باید روشهای جدیدی را معرفی کنید که بتوانید به جلب رضایت عامه بینجامد.
غرضی انعکاس استعداد داخلی کشور را تعریفی از سیاست خارجی دانست و گفت: آیا مشکلات داخل کشور و عدم وجود یک تناسب بین استعدادهای داخلی به شما اجازه می دهد در سیاست خارجی روشی انتخاب کنید تا بتواند به حل مسئله کمک کند؟ .
غرضی بیکاری، ‌تورم، مواد مخدر، گرفتاری های سیستمی و دولتی در رابطه با مردم را که از عدالت خارج شده  از مشکلات پیش روی خواند و گفت: زمانی که شما با این مشکلات روبرو هستید در مقابله با جریانات خارجی چه ابزاری دارید تا جریانات خارجی را قانع کنید تا در داخل کشور صاحب قدرت هستید؟.
محسن رضایی در پاسخ به سوال هفت نامزد درخصوص سیاست خارجی خود گفت: خوشبختانه بسیاری از اظهارات موید رویکرد من هستند.
وی افزود: امروز با دو چالش روبرو هستیم اول این که افراد سرجای خود نیستند و اولین کاری که من انجام خواهم داد هر کس را سر جای خود قرار خواهم داد و اطمینان دارم 50 درصد مشکلات به این صورت حل خواهد شد نکته دوم این که باید یک دولت فراگیر با دو محوریت در واقع تشکیل داد که اولین محور این است که افراد کارآمد و باعرضه را بکار بگیریم و دوم این که این افراد رهبری و نظام را قبول داشته باشند.
وی افزود: از اینجا به بعد برای من مهم نیست من از همه جناح ها استفاده خواهم کرد که این کار به کشور انسجام می دهد.
رضایی افزود:‌سابقه مدیریتی من همین است من در سپاه زمانی که مسئولیت داشتم از همه جناح ها حضور داشتند و من از همه جناح ها فرمانده تربیت کردم.
رضایی با اشاره به بحث آزادیخواهی گفت: آزادیخواهی یک احساس نیست و من دنبال این هستم که نهاد آزادی را در کشور مستقر کنم که در آن مجموعه رویه ها ، آموزش و تربیت در نظر گرفته شود تا نهال آزادی در جامعه کاشته شود وگرنه این بحث مثل یک شعار در کشور باقی خواهد ماند.
رضایی افزود: بعضی صحبت ها متأسفانه در کشور حاکی از دعواست ما می گوییم دعوا بس است مردم مشکل نان دارند و باید همه بسیج شویم تا مشکلات  مردم حل و فصل شود.
او در ادامه افزود: مدیریت جناحی در کشور کارش تمام شده است ما مدیریت فراجناحی می خواهیم نه این که جناح هایی را که گنجینه کشورمان هستند کنار بگذاریم.
او افزود: استراتژی من در سیاست خارجی مانند یک قیچی عمل خواهد کرد که یک لبه آن کارآمدی اقتصادی و مدیریت قدرتمند کشور و رفع تحریم هاست. لبه دوم این قیچی هم به این صورت خواهد بود که قوی ترین دیپلمات ها را بسیج می کنیم تا با یک دیپلماسی قوی با این قیچی تحریم ها را برداریم.
محسن رضایی درباره موضوع هسته ای کشور نیز گفت: پرونده هسته ای را باید خاتمه بدهیم و  جلوی گذشت زمان را که غربی ها دنبال آن هستند خواهیم گرفت.
در حاشیه : انتقاد رضایی از زمان
رضایی از زمان صحبت کردن نامزدها انتقاد کرد .
محسن رضایی بعد از آنکه در پاسخ به سوالات نامزدها در نقد برنامه هایش شروع به دفاع از برنامه های خود کرد به زمان دو دقیقه دفاع انتقاد کرد و گفت: تا می خواهیم صحبت کنیم و کلام منعقد شود و جواب آقایان را بدهیم زمان تمام می شود،‌ کاری کنید که حرفها جویده جویده نشود .
مجری هم گفت : انشاالله در ادامه برنامه وقت برای همه حرفهای شما خواهد بود.

جمعه 17/3/1392 - 18:3 - 0 تشکر 609443

مانور تبلیغاتی رضایی با ۱۷۰ خودرو در مشهد

سخنگوی ستاد محسن رضایی در خراسان رضوی از برگزاری مانور تبلیغاتی محسن رضایی با ۱۷۰ خودرو در خیابان های شهر و از کمبود بودجه به خاطر عدم سفر رضایی به مشهد خبرداد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سید کاظم هاشمی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این احتمال وجود دارد که محسن رضایی به مشهد سفر نکند.

وی در این ارتباط گفت: با توجه به برآورد هزینه سفر انتخاباتی محسن رضایی به مشهد که حدود مبلغ 30 میلیون تومان می باشد، به دلیل نبود هزینه های کافی، احتمال کنسل شدن سفرانتخاباتی رضایی به مشهد وجود دارد.

هاشمی خاطرنشان کرد: در بیانیه های مختلف از سوی ستاد محسن رضایی تأکید شده است که با هرگونه کارناوال های انتخاباتی و استفاده از رنگ و نماد مخالف هستیم.

وی با بیان اینکه فضای انتخاباتی در شهر مشهد مُرده است، گفت: برای اینکه این فضای مرده، زنده شود، بیش از 170 ماشین امشب همزمان با شب عید مبعث در خیابان های مشهد مانور خواهند داشت.

سخنگوی ستاد محسن رضایی در خراسان رضوی با اشاره به اینکه هماهنگی این مانور با فرمانداری مشهد و اطلاعات صورت گرفته است، ابراز کرد: این مانور بدون هیچ گونه مزاحمتی از ساعت عصر امروز در محلات شهر مشهد برگزار می ‌شود.


جمعه 17/3/1392 - 20:17 - 0 تشکر 609479

دکتر محسن رضایی

دکتر محسن رضایی فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه تهران است و فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام را در کارنامه خود دارد.

خبرگزاری فارس: دکتر محسن رضایی
محسن رضائی میرقائد سال 1333 در روستای بنه‌وار از توابع شهرستان مسجد سلیمان متولد شد و در سال 53 برای تحصیل در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و صنعت به تهران آمد اما به دلیل ورود به فعالیت‌های سیاسی دانشگاه را رها کرد.

خبرگزاری فارس: دکتر محسن رضایی


رضایی همزمان با اوج مبارزات مردمی‌علیه رژیم به همراه جمعی از دوستان انقلابی اش گروه «منصورون» را تشکیل داد؛ گروهی که در سال 57 با ائتلاف 6 گروه انقلابی دیگر «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» را بنیان نهاد و رضایی از اعضای کلیدی آن سازمان شد.

محسن رضایی در سال 60 در حالی که 27 سال داشت، با حکم امام خمینی (ره) فرماندهی کل سپاه را بر عهده گرفت و طی دوران دفاع مقدس و بعد از آن تا سال 1376 در این مقام بود. رضایی پس از پایان جنگ، در مقطع کارشناسی رشته اقتصاد در دانشگاه تهران به ادامه تحصیل پرداخت و پس از طی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد، توانست در سال 79 دکترای خود را از این دانشگاه دریافت کند.

محسن رضایی پس از کناره‌گیری از فرماندهی سپاه در سال 1376 با حکم رهبر انقلاب به دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد. وی که در زمان فرماندهی سپاه تأسیس قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء را به نام خود ثبت کرد، در مجمع تشخیص مصلحت نیز در مقام ریاست کمیسیون اقتصاد کلان نقش مؤثری در تدوین سند چشم‌انداز 20 ساله و نیز اصلاح قانون سرمایه‌گذاری خارجی ایفا نمود.

وی در جریان انتخابات ریاست جمهوری نهم در سال 84، با شعار انتخاباتی «دولت عشق» وارد عرصه شد اما دو روز قبل از برگزاری انتخابات، با صدور بیانیه‌ای به دلیل «جلوگیری از پراکندگی آرای مردم بر اثر کثرت نامزدها» کناره‌گیری خود را اعلام کرد. رضایی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری نیز بار دیگر به صورت مستقل کاندیدا شد.

جمعه 17/3/1392 - 20:28 - 0 تشکر 609509

معاون امور جوانان ستاد رضایی در خراسان‌رضوی:

اقتصاد نباید سیاست‌زده باشد

معاون امور جوانان ستاد انتخاباتی رضایی در خراسان‌رضوی گفت: اقتصاد ما نباید سیاست‌زده باشد و بر مبنای کوچکترین تحرکات سیاسی ثبات خود را از دست بدهد.
خبرگزاری فارس: اقتصاد نباید سیاست‌زده باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حسین امینیان ظهر امروز در مناظره با نمایندگان عارف و جلیلی در مشهد، ضمن اشاره به الگوهای نامطلوب اقتصادی که در دوره‌های قبل با شعار مقاومت، اصلاحات و پیشرفت اقتصادی روی کار آمدند، اظهار کرد: امروز تورم و فشارهای اقتصادی مردم را در یک تنگنای اقتصادی قرار داده است.

وی افزود: اصلاً در شأن این ملت و مردم نیست که دستشان برای 45 هزار تومان یارانه پیش دولت دراز باشد و بخواهیم با پرداخت یارانه نقدی روی بسیاری از مشکلات غیرمستقیم اقتصادی که گریبانگیر مردم است را بپوشانیم.

امینی یادآور شد: هرچند ایران امروز از لحاظ قدرت دفاعی و امنیت ملی جایگاه مطلوبی در منطقه دارد؛ اما بال دیگر این نظام که فرهنگ و اقتصاد آن است، دچار مشکل شدید شده و ما متوقف مانده‌ایم.

وی با اشاره به الگوی اشتباه سوسیالیستی در دولت احمدی‌نژاد گفت: این الگوی اقتصادی سبب شد، عملاً قشر متوسط از جامعه حذف و مردم به دو دسته خیلی ضعیف و زیر خط فقر و گروهی هم بسیار ثروتمند تبدیل شوند.

وی تصریح کرد: اقتصاد ما نباید سیاست زده باشد و بر مبنای کوچکترین تحرکات سیاسی ثبات خود را از دست بدهد.

معاون امور جوانان ستاد مرکزی محسن رضایی با بیان اینکه تا به حال در هیچ دولتی ما اقتصاد اسلامی نداشته‌ایم، بیان کرد: اجرای یک اقتصاد اسلامی در نظام سیاسی کشور بسیار مشکل، اما قابل اجرا است.

وی افزود: نظام اقتصادی که از سوی دولت رضایی مطرح می‌شود، یک اقتصاد اسلامی بر مبنای سیاست‌های کلی نظام و اصل 44 بوده و حضور مردم در این برنامه اقتصادی یک اصل است.

امینیان یادآور شد: نمی‌شود در یک نظام سیاست خارجی را منهای نحوه اداره کشور ببینیم؛ این دو باید در کنار یکدیگر و موازی با اهداف یکدیگر برنامه‌ریزی شوند.

وی تأکید کرد: مشکلات اقتصادی اخیر شاید 30 درصد آن تحریم‌ها باشد، اما بی‌شک 70 درصد آن مشکلات و معضلات داخلی کشور است.

وی تصریح کرد: کشورهایی مانند برزیل و کانادا با استفاده از تولیدات داخلی خود مانند گوشت و گندم توانسته‌اند جایگاه بین‌المللی خود را تثبیت و خود را به دو کشور تاثیرگذار در فرآیندهای فراملی تبدیل کنند که این خود نشان دهنده برنامه‌ریزی‌های داخلی دقیق و تاثیر آن بر روابط خارجی است.

وی ادامه داد: باید در روابط خارجی خود مبنی در قوائد و اصول اسلامی به نحوی پیش رویم که آینده‌ای روشن برای نسل‌های بعد رقم بزنیم، نه مانند زمان قاجار که با اشتباهات خود امروز ما را دشوار کردند.

شنبه 18/3/1392 - 23:15 - 0 تشکر 609830

رضایی در رادیو جوان:


پول ملی مانند پرچم و مرز است/ پای سیاستمداران را از هنر، فرهنگ و ورزش بیرون می‌کشم



کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: پای سیاستمداران را از هنر، فرهنگ و ورزش بیرون می‌کشم و به سیاست‌زدگی در این عرصه‌ها پایان می‌دهم.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران "محسن رضایی"، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه رادیویی پرس و جو که از "رادیو جوان" پخش شد، به تشریح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت و گفت: سلام بر شما جوانان عزیز ایران، درود خدا بر شما، شما جوانان عزیز ملت ایران فرشتگان نجات این ملت هستید، در حوادث بسیار مهمی ملت ایران را از گردنه‌های بسیار سخت نجات دادید، هیچ کسی حضور موثر شما را در انقلاب اسلامی فراموش نمی‌کند که ملت ایران را از قفس استبداد نجات دادید.

وی در ادامه افزود: هیچ کسی حضور قدرتمندانه شما را در دفاع مقدس از یاد نمی‌برد که ملت ایران را از اشغالگری خارج کردید اما باید بگویم شما فرشتگان نجات ملت ایران در سومین حادثه بزرگ یعنی برون رفت از فقر و بیکاری و گرانی پر و بال خود شما بسته است و خود شما در این حادثه درگیر هستید.

رضایی ادامه داد: وقتی خبر افتادن یک جوان را در کف خیابان‌های تهران یا استان‌های دیگر به من می‌دهند، گویی که با پتک به سر من زده‌اند، وقتی خبر یک دختر جوانی را به من می‌دهند که در سرچهار راه‌ها به گدایی مشغول است گویی به قلب من تیر انداخته‌اند، وقتی یک جوان با شرمندگی شبها پیش پدر و مادر خود بر می‌گردد و نمی‌تواند در صورت پدر و مادر خود نگاه کند از اینکه کاری پیدا نکرده ما را شرمنده و سرافکنده می‌کند.

وی تاکید کرد: آیا ما در جمهوری اسلامی به همان اندازه که به سر و موی جوانان گیر می‌دهیم به شغل و آینده آنها هم فکر کرده‌ایم

این کاندیدای ریاست جمهوری اظهار داشت: معتقدم جوان باید امید داشته باشد، جوان باید نشاط داشته باشد، جوان باید آینده داشته باشد، آیا ما در جمهوری اسلامی به همان اندازه که به سر و موی جوانان توجه می‌کنیم (به قول معروف گیر می‌دهیم) آیا به کار و شغل و آینده و شخصیت و عزت آنان هم فکر کرده‌ایم.

رضایی خطاب به جوانان گفت: جوانان عزیز ما پس از امید به خدای متعال آمده‌ایم که با کمک رای شما و عنایات حضرت ولیعصر(عج) و انرژی پایان ناپذیرتان امید و نشاط و آینده را برای ملت عزیزمان رقم بزنیم، در این صورت هم شما آینده‌تان را تضمین کنید و هم به کمک ملت‌تان بشتابید.

وی ادامه داد: خدا را شاهد می‌گیرم که اگر خودم را برای عبور از این سختی‌ها آماده نکرده بودم یک دقیقه هم وقت شما را نمی‌گرفتم، مدت‌هاست من در اندیشه عبور ازاین شرایط هستم و با دوستانمان برنامه‌هایی را آماده‌کردیم که مشکلات شما ومشکلات ملت ایران را از سر راه برداریم.

شعارم سلام بر زندگی است

رضایی تصریح کرد: آماده‌ایم که با کمک شما یک حادثه بزرگ دیگری را در تاریخ بزرگ ملت ایران خلق کنیم، حادثه پیروزی بر مشکلات زندگی، به همین دلیل شعار من سلام بر زندگی است، سلامت بر زندگی به معنای امید درست کردن برای جوانان و نشاط درست کردن برای خانواده‌ها و آینده ساختن جوان‌ها و بازگشت آرامش به خانواده‌ها و در یک کلام زندگی را در همه ابعاد معنوی، اقتصادی و معیشتی فرهنگی برای جامعه و مردم‌مان به بهترین شکل است.

معتقدم در جمهوری اسلامی ایران یک فقیر هم نباید باشد

وی با بیان اینکه معتقدم درجمهوری اسلامی ایران یک فقیر هم نباید پیدا شود، اظهار داشت: ما همه امکانات لازم را برای رسیدن به این نقطه مطلوب در اختیار داریم، انشاءالله با کمک شما بتوانیم این برنامه‌ها را اجرایی کنیم و به قولی که به شما داده‌ایم وفا کنیم.

رضایی در ادامه این برنامه به تشریح برنامه‌های خود برای مهار بیکاری و ایجاد اشتغال پرداخت و گفت:‌ ما اقتصاد دانان معتقدیم که ایجاد شغل به دو عامل اساسی مرتبط می‌شود، اول اینکه مانند یک بنگاه یا یک مزرعه باید ظرفیت درست کنیم، بدون ایجاد ظرفیت اشتغال درست نمی‌شود و از طرف دیگر باید صلاحیت‌های شغلی را به وجود آوریم، یعنی شاغلین باید کسانی باشند که قدرت انجام آن کار را داشته باشند، ما برای هر دو بعد اشتغال برنامه ریزی کردیم یعنی اولا با ایجاد نقدینگی‌های درگردش که در حال حاضر کارخانجات ایران با آن مشکل دارند، چرخ صنعت کشور را مجدد به تحرک وادار می‌کنیم و از طرف دیگر یک سال قبل از اینکه دانشجویان ما از دانشگاه‌ها فارغ التحصیل شوند زمینه تعیین شغل آنها را مشخص می‌کنیم.

وی ادامه داد: بر این اساس جوانان آموزش‌ها و دانش‌های لازمی که باید فرا بگیرند، فرا خواهند گرفت و ترتیبی خواهیم داد که جوانان کشور ما با ایجاد صلاحیت‌های شغلی در خودشان آماده رفتن به سر مشاغلی شوند که در آن ظرفیت‌های شغلی ما آنها را آماده کرده‌ایم، لذا از یک طرف ما باید جوانانمان و از طرف دیگر باید صنعت و کشاورزی و خدمات کشور را آماده کنیم تا ظرفیت‌های خودش را برای ایجاد شغل بالا ببرد.

رضایی با تاکید بر اینکه در هر دو حوزه ما برنامه‌هایی را دیده‌ایم اظهار داشت: می‌خواهیم اولویت‌مان را به جوانان بدهیم، برای این کار یک یارانه سبز را به کشاورزی می‌دهیم که 50 درصد جمعیت‌مان از شهرهای کوچک به سمت روستاها هستند که محور کارشان مسئله کشاورزی است اما این کشاورزی چون سنتی است و پیشرفته نیست لذا برداشت در هر هکتار و درآمد در هر هکتار پایین است و عمدتا جوانان به همین دلیل روستاها را رها کرده‌اند به سمت شهرهای بزرگ آمدند.

روستاهای ما تبدیل به خانه سالمندان شده است

وی تصریح کرد: نتیجه آن شد که روستاهای ما تبدیل به خانه سالمندان شده چون زیر 40 ساله‌ها الان در روستاها نیستند، آب هست برق هست مدرسه هست ولی شغل و درآمد نیست، یارانه سبز کارش این است که روستایی‌های کم درآمد را پر درآمد خواهد کرد و از طرف دیگر اشتغال به وجود می‌آورد، به همین دلیل یکی از برنامه‌های ما برای رفع بیکاری در شهرستان‌های کوچک و روستاها یارانه سبز است.

رضایی ادامه داد: در شهرها نیز اشتغال و کسب و کار خانگی را در نظر گرفتیم که برای 5 میلیون خانوار، کسب و کار خانگی درست می‌کنیم و برای این کار مقدمات کار و آموزش‌های لازم را که باید به خانواده‌ها داده شود، وام که باید پرداخت شود و بنگاه‌هایی که باید مواد را در درخانه‌ها بیاورند و به مردم تحویل دهند و محصول را از آنها تحویل بگیرند ملاحظه شده است.

وی در ادامه به مرحله دوم یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: هر ماه به هر ایرانی ما 110 هزار تومان از شروع طرح جدید ( طرح هدفمندی یارانه‌های اصلاح شده) می‌دهیم که وارد سرمایه گذاری و اشتغال و تولید با اولویت جوانان می‌شود، این یارانه ضد تورم هم عمل خواهد کرد چرا که برخلاف 45 هزار تومان در مرحله اول، 65 هزار تومانی که در مرحله دوم به مردم پرداخت می‌شود در تولید و اشتغال و سرمایه گذاری هم به کار گرفته می‌شود و نتیجه آن می‌شود که ما با یک تیر دو نشان خواهیم زد، این سه محور از برنامه‌هایی است که ما برای ایجاد اشتغال در نظر گرفتیم.

معتقدم هدفمندی یارانه‌ها ایده خوبی بود ولی بد اجرا شد

رضایی در پاسخ به این سوال که وقتی از یارانه سبز صحبت می‌کنیم و هدفمندی یارانه‌ها در مرحله اول را به نوعی مرتبط با یارانه سبز می‌کنیم، یارانه و هدفمندی یارانه‌ها را قبول دارید گفت: معتقدم که هدفمندی یارانه‌ها ایده خوبی بود ولی بد اجرا شد و به جای اینکه کمک به مردم باشد، همان مقدار که کمک شد همان مقدار نیز از جیب مردم پول برداشته شد، ولی ما با اصلاحی که انجام می‌دهیم این اشکال را برطرف کردیم، یعنی پول به مردم داده می‌شود ولی تورم کنترل می‌شود و گرانی به وجود نمی‌آید.

پول ملی مانند پرچم و مرز است

وی در ادامه درباره کاهش ارزش پول ملی که باعث شده قدرت خرید مردم کاهش پیدا کند نیز به طرح برنامه‌ها ودیدگاه‌های خود پرداخت و اظهار داشت: این موضوع آسیب جدی به ما وارد می‌کند چون پول ملی مانند مرز و پرچم می‌ماند و عناصر اصلی هویت ما را تشکیل می‌دهد، ارزش پول ملی الان در حال سقوط است و باید هرچه سریعتر جلوی این سقوط را بگیریم و اجازه ندهیم که پول ملی ما این سراشیبی را طی کند.

این کاندیدا ادامه داد: بنابراین من به طور جدی توجه کردم که جلوی این را بگیریم و چند کار هم می‌خواهیم برای حل این مسئله بکنیم، در حال حاضر زیر پای پول ملی ما شل است یعنی دلارهای نفتی است و چون دلارهای نفتی را نصف کردند لذا این در حال سقوط است.

ما باید وابستگی ریال را به درآمدهای نفتی کاهش دهیم و آن را به درآمدهای غیر نفتی متصل کنیم

وی ادامه داد: ما آنقدر دلار یورو و پول‌های پر قدرت از صادرات غیر نفتی وارد کشور خواهیم کرد که ریال را بر بلندای یک قله بزرگی از این ذخایر ارزی قرار می‌دهیم که پول ملی ما تبدیل به یکی از معتبرترین پول‌های جهان شود، بنابراین ما باید وابستگی ریال را به درآمدهای نفتی کاهش دهیم و آن را به درآمدهای غیر نفتی متصل کنیم.

این کاندیدا با بیان اینکه مسئله دیگر کنترل گرانی‌ها است گفت:‌ گرانی‌ها یکی از عوامل تضعیف ارزش پول ملی ما است، گرانی مانند یک اژدهای پنج سر می‌باشد، وقتی ما با یک سر آن مبارزه می‌کنیم این اژدها از چهار سر دیگر به ما حمله می‌کند، برنامه‌ای که ما تنظیم کرده‌ایم به طور همزمان با پنج سر این اژدها درگیر می‌شویم.

وی تصریح کرد: سر اول این اژدها کسری بودجه دولت است، یعنی چاپ اسکناس بدون پشتوانه، سر دوم مسئله یارانه‌ها است که ما این یارانه‌ها را از حالت تورمی به حالت درآمدی تبدیل می‌کنیم، سر سوم تحریم‌های اقتصادی است که آن را خنثی می‌کنیم، سر بعد کشش پایین تولید ملی ما است یعنی نقدینگی وقتی وارد تولید می‌شود خیلی تولید را تکان نمی‌دهد و سر ریز می‌کند به سفته بازی و سوداگری، ما تولید ملی را مستعد می‌کنیم که هر مقدار پول وارد آن شود آن را جذب کند.

رضایی تصریح کرد: بنابراین پنج سر این اژدها را همزمان با هم کنترل می‌کنیم و از آن طرف هم پشتوانه پول ملی را از دلارهای نفتی خارج می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه تدابیری برای رفع مشکل ازدواج و تشکیل خانواده اندیشیده‌اید؟ اظهار داشت: برای اینکه یک ازدواج شکل بگیرد، باید مشکل مسکن و درآمد جوانان را حل نمود که این مهم با کمک به ایجاد اشتغال و اصلاحاتی که در مسکن مهر انجام خواهیم داد صورت می‌پذیرد.

وی به مسئله هدیه ازدواج  اشاره کرد و ادامه داد: هدیه ازدواج در دولت من طوری تعریف شده که زوجین در 10 ساله اول زندگی  حداقل از نظر اداره داخل خانه با مشکلی مواجه نباشند.

این کاندیدای یازدهمین ریاست جمهوری افزود: طرح هدیه ازدواج حاوی مبلغی به مقدار 23 میلیون تومان است که زوجین می‌توانند با انتخاب خودشان از کارخانجات تولید لوازم خانگی، لوازم خانگی مورد نیاز خود را تامین کنند.

رضایی تصریح کرد: کارخانجات تولید لوازم خانگی که به دلیل کمبود نقدینگی رو به تعطیلی رفته‌اند با این گردش پولی احیاء خواهند شد.

وی ادامه داد: تنها مسئله ازدواج منوط به درآمد و مسکن نبوده و باید کمک کنیم جوانان در زندگی مهارت پیدا کنند و این مهم از طریق گسترش دفاتر مشاوره به دست خواهد آمد.

کاندیدای یازدهمین ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه راهکارهایی در حوزه موسیقی، تئاتر و هنر دارید؟ بیان کرد: تغذیه فرهنگی جوانان کشور اهمیت بسیاری دارد بنابراین ما یک بسته فرهنگی در اختیار جوانان قرار خواهیم داد که شامل کتاب، سی دی و دسترسی به کتابخانه‌های بزرگ است.

وی در ادامه افزود: هزینه این بسته‌های فرهنگی که شامل آثار هنری در زمینه‌های مختلف بوده 50 درصد آن توسط دولت و 50 درصد آن را خود جوانان پرداخت می‌کنند.

کاندیدای یازدهمین ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای حمایت از تولید فکر و علم در دانشگاه‌ها برنامه خاصی دارید؟ تصریح کرد: بین چیزی که در دانشگاه‌ها به جوانان آموزش داده می‌شود و چیزی که در مهارتهای زندگی مورد نیاز جوانان است فاصله زیادی  وجود دارد، همچنین تاثیری که دانشگاه بر صنعت دارد چندان رضایت بخش نیست.

وی افزود: شکاف‌هایی در آموزش وجود دارد و ما درصدد پر کردن این شکافها خواهیم بود که لازمه این کار ایجاد تغییراتی در درسهای دانشگاه است.

رضایی تصریح کرد: بنده کاهش واحدهای غیر ضروری را به خصوص در مقاطع کارشناسی در شورای فرهنگی دنبال خواهم کرد.

کاندیدای یازدهمین ریاست جمهوری اظهار داشت: مسئله  پژوهش محوری کردن دانشگاه‌ها از اولویت مهمی برخوردار بوده و باید این مسئله وارد حوزه دانشگاه شود.

رضایی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه راهکارهای شما در رابطه با آموزش و پرورش که بتواند در راستای توسعه حرکت کند چیست؟ بیان کرد ما باید محیط آموزش و پرورش را به یک محیط پویا و پژوهشگرایانه که منجر به تولید فکر شود تبدیل بکنیم.

وی تاکید کرد: فراهم کردن بسترهای تولید فکر و نوآوری و خلاقیت می‌تواند آموزش و پرورش ما را متحول کند بنابراین اگر یک دانش‌آموز در زمینه‌ای نوآوری دارد باید مورد تشویق قرار گرفته و نباید فقط به حفظیات او نمره بدهیم.

کاندیدای یازدهمین ریاست جمهوری اظهار داشت: توجه به معلمان از اهمیت بسیاری برخوردار بوده چرا که به دلیل عدم تناسبی که بین هزینه‌ها و حقوقی که به معلمان پراخت می‌شود آنها در حین تدریس به فکر مشکلات و فشارهای خواهند بود که در زندگی دارند بنابراین باید این فشار را از طریق ایجاد تناسب بین هزینه‌ها و حقوق دریافتی کمتر کنیم.

رضایی درباره برنامه‌های خود در حوزه سلامت و درمان تصریح کرد: با توجه به پیشرفت‌های بزرگی که در عرصه پزشکی داشته‌ایم متاسفانه وضعیت مناسبی در بیمارستان‌ها و امکانات پزشکی در برخی از استان‌ها و شهرستان‌ها نداریم و باید به صورت عادلانه این امکانات در سرتا سر کشور توزیع شود.

وی افزود: باید بتوانیم هزینه‌های درمان را از طریق تقویت بخش بیمه به صورت فراگیر حل و فصل کنیم و مردم در تهیه داروهای صعب العلاج خود با آرامش کامل بتوانند به درمان بیماری خود بپردازند.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درحوزه سیاست خارجی کشور خاطر نشان کرد: با توجه به تجارب خوبی که در برقراری ارتباط با سایر کشورها داریم، می‌توانیم به شرط داشتن ایستادگی، منطق و حکمت این مسیر را ادامه دهیم و قطعا نقش موثر وسازنده‌ای را در این هدف والا از خود می‌توانیم به جای بگذاریم.

وی افزود: با تمامی کشورها به غیر از رژیم صهیونیستی می‌توانیم رابطه برقرار کنیم و لازمه آن این است که از هرگونه افراط و تفریط پرهیز کرده و در این زمینه موازنه نسبی را به عنوان راهکار مناسب در برقراری ارتباط با کشورها مد نظر قرار می‌دهد و اینکه بتوانیم در برخی مسائل همکاری و در بعضی دیگر از مسائل که مورد اختلاف ما با سایر کشورها است آن را به شدت درگیری نرسانیم لذا این یک راهبرد منطقی برای ما در برقراری ارتباط با سایر کشور ها است.

رضایی بیان داشت: سیاست همگرایی و همکاری دسته جمعی در سطح منطقه از دیگر سیاست‌های ما در برقراری ارتباط است که بتوانیم از سران کشورهای منطقه برای حضور در اتحادیه آسیای شرقی که در کشور آن را بر مبنای صلح و امنیت و پیشرفت تشکیل دهیم دعوت به عمل آوریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل ایران بزرگ اسلامی را از دیگر سیاست‌های خود در عرصه بین المللی عنوان و تصریح کرد: با بسیج امکانات داخلی و منطقه‌ای باید به سمت ایرانی بزرگ حرکت کنیم که بتوانیم علاوه بر قدرت نظامی به یک قدرت تجاری، فرهنگی و اقتصادی دست پیدا کنیم و قطعا در پیش گرفتن این سه سیاست ما را از سردرگمی خارج و یک فضای امنی را در عرصه بین الملل برای ما ایجاد می‌کند که در راستای آن بتوانیم عزت و پیشرفت و ارزش‌های ملی خود را حفظ و تقویت کنیم.

وی درباره نقش و تاثیر سیاستمداران در عرصه هنری و فرهنگی کشور خاطر نشان کرد: سیاستمداران در این دو عرصه چه می‌خواهند مگر آدم‌های بیکاری‌اند که هرجایی گل می‌کند سیاستمداران با حضور خود در آن عرصه آنجا را خراب می‌کنند.

رضایی بیان داشت: اولین کاری که می‌کنم پای سیاستمداران را از هنر، فرهنگ و ورزش بیرون می‌کشم و به سیاست‌زدگی در عرصه‌ها پایان می‌دهم و تصور این ادعا که سیاستمداران دلشان بیشتر از هنرمندان برای پیشرفت ایران می‌سوزد کاملا اشتباه است به همین دلیل با قاطعیت تمام کاری خواهم کرد که هنر و ورزش به دست صاحبان خودشان باز گردد و دولت یک نقش نظارتی از خود ایفا کند.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری شورای عالی راهبردی هنر و فرهنگ را متشکل از صاحبان این عرصه ایجاد می‌کنم و باید به این مسئله تاکید داشت که نمی‌توان با هنرمند به خاطر ظرافتش چکشی برخورد کرد و خلاقیتش را از بین برد.

رضایی درباره ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی کشور گفت: برای حفظ امینت اخلاقی در جامعه نباید آبروی دختران و پسران در جامعه را برد چرا که آنها در ادامه در برخوردهای اجتماعی نامناسب دچار ناهنجاری‌هایی می‌شوند که قطعا مسئول آن ما هستیم.

وی افزود: ما باید بتوانیم عفاف و حجاب را در جامعه تقویت کنیم و اینکه برخی دولتمردان با رفتارهای نامناسب خود و بداخلاقی‌های سیاسی به عنوان الگویی در جامعه مطرح نشوند و بهتر است که رعایت اخلاق در جامعه را از سوی خود دولتمردان آغاز کنیم.

رضایی تصریح کرد: اینکه برخی از کاندیداها عکس همسر رقیب خود را جلوی 50-60 میلیون بیننده تلویزیونی نشان می‌دهند آثار منفی درجامعه به جای خواهد گذاشت ما باید سرچشمه‌های اخلاقی را در جامعه جدی بگیریم و امر به معروف ونهی از منکر را به عنوان یک واجب شرعی به خود مردم بسپاریم و بهتر است که در این میان قوانینی را وضع کنیم که هرج و مرج در جامعه در صورت عدم رعایت قانون به وجود نیاید.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: مردم به اخلاق کارمندان دولت در کشور نگاه می‌کنند و اخلاقشان را براساس آنها تنظیم می‌کنند و باید در عرصه هنری دولت را به این سمت و سو بکشانیم که لازمه آن استفاده از تصاویر فاخر نقاشان ایرانی به جای پوسترهای غربی در ادارات ایرانی است که با این عمل قطعا بازار خوبی را برای هنرمندان ایجاد خواهیم کرد.

رضایی بیان داشت: دولت آینده من با ایجاد دهکده کتاب و برقراری با اینترنت به منظور دسترسی به کتب مختلف در سراسر جهان در این دهکده کمک شایانی را در امر پژوهش به جوانان ایرانی خواهد کرد و در ادامه سیاست‌های خود می‌خواهند سه شهر سلامت را در کشور ایجاد کنم که سلامت مردم از هر جهت تامین شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا در صورت ارتکاب اشتباه در عملکرد خود از مردم عذرخواهی می‌کنید گفت: حداقل تشکیل دولت اخلاقی عذرخواهی در برابراشتباهات است چرا که دولتمردان باید خود را خادم واقعی مردم بدانند و بتوانندنقد و اعتراض قانونمند را به عنوان روی دوم سکه مردم سالاری تقویت کند.

رضایی بیان داشت:‌به صورت هفتگی و ماهانه گزارشی از عملکرد خود به مردم ارائه می‌دهم که در صورت غیر منطقی بودن آن قطعا استعفا می‌دهم.

وی افزود: به شما قول می‌دهم که سومین حادثه بزرگ بعد از پیروزی انقلاب، دفاع مقدس را در 24 خرداد رقم خواهیم زد وجوانان خود را آماده کنند که مشکلات ملت را از سر راه برخواهیم گشت و به خدا سوگند می‌خورم اگر خود را برای این پیروزی‌ها آماده نمی‌دیدم در این عرصه حضور پیدا نمی‌کردم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان خاطر نشان کرد: همیشه سعی کردم تجارب خود را به جوان بگویم و با فوت و فنی که به شما ارائه خواهم داد شما را به قهرمانان این سرزمین تبدیل خواهم کرد.

منبع: http://www.yjc.ir/

شنبه 18/3/1392 - 23:16 - 0 تشکر 609831

مشروح/رضایی در برنامه انتخاب شما:
واگذاری فرمانداری‌ها و استانداری‌ها به جوانان/هدیه ازدواج 23 میلیونی

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ بنده هدیه ازدواجی در حدود 23 میلیون تومان را تعریف کردم به صورتی که نه تنها گرانی و تورم ایجاد نشود بلکه کمکی به تولید کننده‌ها نیز باشد.


خبرگزاری فارس: واگذاری فرمانداری‌ها و استانداری‌ها به جوانان/هدیه ازدواج 23 میلیونی


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محسن رضایی کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی انتخاب شما که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد اظهار داشت: وقتی نام جوان را می‌شنوم و جوانان را می‌بینم از یک طرف نشاط و شادابی به من دست می‌دهد زیرا بزرگترین سرمایه ایران هستند و از طرفی هم غصه می‌خورم که پر و بال آنها بسته است.

وی افزود: من به جوانان هم به عنوان سرمایه هم منبع برای اداره کشور و هم هدف نگاه می‌کنم و یکی از وظایف خود را آماده کردن جوانان برای آینده کشور می‌دانم که متاسفانه در این خصوص غفلت شده و برای آینده کادر سازی صورت نگرفته است.

رضایی ادامه داد: جوانان ثروت عظیمی برای عبور از شرایط کنونی کشور هستند و حتما باید مشکلات جوانان را رفع کنیم. بیکاری، عزت جوانان ما را خرد کرده است. من وقتی می‌‌شنوم جوانی در وسط خیابان‌های تهران به دلیل اعتیاد به زمین می‌افتد مثل این است که خبر انفجار بمبی در وسط تهران را شنیده‌ام. عزت جوانان برای من بسیار مهم است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: فرمانداری‌ها و استانداری‌ها را عموما به جوانان تحصیلکرده می‌دهم و چند سال بعد این استانداران جوان را وارد کابینه می‌کنم. در این صورت در سال چهارم تعداد قابل توجهی از جوانان برای اداره آینده کشور آماده شده‌اند.

رضایی با بیان اینکه برای رفع معضل بیکاری برنامه‌های مفصلی دارم به مسئله ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: بنده هدیه ازدواجی در حدود 23 میلیون تومان را تعریف کردم به صورتی که نه تنها گرانی و تورم ایجاد نشود بلکه کمکی به تولید کننده‌ها نیز باشد.

وی افزود: ما بنگاه‌هایی که می‌توانند جهیزیه ازدواج را فراهم کند شناسایی کرده‌ایم و این پول را به آنها می‌دهیم تا در تولید پیشرفت کنند و در قبال کوپنی که به زوج‌ها می‌دهیم تا وسایل جهیزیه را از این بنگاه‌ها تهیه کنند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در خصوص منازعات سیاسی در کشور گفت: من این منازعات را پایان می‌دهم چون نه سودی برای مردم داشته و نه آنها که در آن شرکت داشتند. دعوایی که هیچ برنده‌ای ندارد و فقط هزینه سنگین به کشور تحمیل می‌کند.

وی افزود: با تشکیل دولت فراگیر کاری می‌کنیم که بهانه‌ای دست کسی برای دعوا نباشد. و همچنین میزهای گفت‌وگو را در کشور ایجاد می‌کنیم تا همه مباحث مطرح شود.

رضایی با بیان اینکه به منازعات سیاسی پایان می‌دهیم، گفت: اولین مناظره انقلاب را بنده و آقای بنی‌صدر از طرف انقلاب و به پیشنهاد شهید بهشتی با چریک‌های فدایی داشتیم و مردم به صورت شفاف در جریان موضوع قرار گرفتند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ریاست جمهوری به هیچ وجه مصونیت ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: رئیس‌جمهور خادم ملت است و من مردم سالاری را جاده دوطرفه می‌دانم. ما باید پاسخگوی مردم باشیم. اما متاسفانه کم کم مردم سالاری دینی به سمت جاده یک طرفه می‌رود و برای دولتمردان خط ویژه ایجاد می‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولتمردان وقتی روی صندلی ریاست جمهوری می‌نشینند نباید دچار توهم شوند آنها باید پاسخگو و در تعامل با سایر قوا و تابع قانون باشند.

رضایی تاکید کرد: از منافع دولت و اختیارات ریاست جمهوری محکم دفاع می‌کنم اما از طرفی می‌دانم با تعامل سازنده و تفاهم کارها بهتر جلو می‌رود. مدیریت من اقناعی است نه سلسله مراتبی و گفت‌وگو و اقناع کردن را در دستور کار خود با سایر قوا قرار می‌دهم.

محسن رضایی در ادامه سخنانش در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با وجود آنکه ایران دارای سرمایه عظیم خدادادی است چرا رتبه اقتصادی‌اش تقریباً 145 است و چرا تا این حد مشکلات اقتصادی در کشور داریم، گفت: طی 24 سال گذشته، سه دولت داشتیم، این دولت‌ها خیلی برای کشور زحمت کشیدند، هم دولت آقای هاشمی هم دولت آقای خاتمی و هم دولت آقای احمدی‌نژاد، بنده دست آنها را می‌بوسم چرا که زحمات زیادی کشیدند و فداکاری کردند.

وی افزود: رشد اقتصادی ایران در طول هر سه دولت حدود 4 درصد بوده است در حالی که اندیشه‌های تکنوکراتی در یک دولت، اندیشه‌های لیبرالی در دولت دیگر و اندیشه‌های دولت‌گرایانه در یک دولت دیگر وجود داشت یعنی اندیشه‌های متفاوت روی کار آمدند، برنامه‌های متفاوتی بوده است ولی چرا رشد اقتصادی یکسان است؟

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در هر سه دولت ما تورم و بیکاری دو رقمی داریم، تورم دو رقمی و بیکاری دو رقمی در دنیا رکود یا بحران می‌گویند، ما 40 سال است گرانی وارد اقتصاد کشورمان شده است، سه دولت متفاوت روی کار آمده‌اند ولی چرا عملکرد یکسانی دارند؟ رشد سرمایه‌گذاری حدود 6 درصد بوده است،‌این نشان می‌دهد که ریل را باید تغییر داد نه تیم‌ها را.

رضایی ادامه داد: فرض کنیم تیم آقای احمدی‌نژاد کنار رفت، تیم بعدی که روی کار می‌آید مگر ملت ایران می‌تواند 8 سال پشت‌سر تیم جدید باشد؟ ما هم‌اکنون در شرایطی قرار گرفته‌ایم که واقعاً نباید حتی یک دقیقه را از دست داد، چه برسد به یک ساعت یا چه برسد به 4 سال، من واقعاً این روزها غصه می‌خورم که برخی در کشور ناآگاهانه شعبده‌‌بازی می‌کنند الان شعبده‌بازی شکل گرفته است، عده‌ای آب انتخابات را گل آلود می‌کنند تا ماهی بگیرند نتیجه این انتخابات نیست؟ ما اکنون به هیچ وجه فرصت سعی و خطا نداریم.

وی اضافه کرد: مگر بنده در انتخابات سال 88 هشدار ندادم که اگر این شرایط ادامه یابد، به پرتگاه می‌رسیم، آن زمان هشدار دادم و الان اخطار می‌دهم که اگر خدای ناکرده مسئولانه با این انتخابات برخورد نشود و شفاف، حقیقت با مردم مطرح نشود، تصمیم‌گیری اشتباهی صورت می‌گیرد و یک فاجعه‌ای ممکن است به بار آید، البته حتماً این اتفاق رخ نمی‌دهد، اعلام کردم که انتخابات سال 92 پیروزی صداقت بر قدرت و ثروت در انتخابات خواهد بود و همه خواهند دید که این بار حتماً صداقت پیروزی می‌شود.

رضایی با بیان اینکه باید ریل را در عرصه اقتصادی تغییر دهیم، گفت: مرگ دولت آقای هاشمی خوبی‌هایی نداشته است؟ مگر دولت آقای خاتمی هیچ خوبی نداشته است؟ مگر دولت آقای احمدی‌نژاد هیچ خوبی نداشته است؟‌این افراد فرزندان همین ملتند، ریل اشتباه است، مسیر اشتباه است، اقتصاد را باید درست کنیم ما باید ریل اقتصاد را تغییر دهیم. بنده با تغییر ریل اقتصاد، آن را از حالت دولتی خارج کرده و مردمی می‌کنم، جوانان کشور را با همین ظرفیت با جان و روح تازه‌ای که به آنها دمیده می‌شود ان‌شاءالله به صحنه می‌آورم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید براینکه بنده بین همه استان‌های کشور رقابت درست می‌کنم، خاطرنشان کرد: مشکلات‌مان جدی است و باید آنها را حل کنیم، باید از خود ما بپرسیم که کارنامه این سه دولت در چه حالتی بوده است؟ در شرایطی که ما تحریم نبودیم، این سه دولت روی کار بودند. باید دید واقعاً راندمان این بوده است یعنی رشد اقتصادی 4 درصد می‌شد؟ سه دولت گذشته تحریم‌های سنگینی فعلی را که نداشتند ولی دولت آینده، با این مشکلات مواجه است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ریل من به سوی سعادتمندی مردم است به زندگی مردم باید رسیدگی شود و زندگی هم تنها آب و غذا نیست، اخلاق هم مهم است، آرامش مردم هم مهم است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره برنامه‌های دولتش در زمینه موضوع حقوق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، توضیح داد: ما تجارب خوبی داریم هم در دوره روحانی، هم دوره آقای لاریجانی و هم در دوره اخیر.

رضایی افزود: بنده مطالعه دقیقی در این زمینه انجام دادم چرا که خودم زمانی که دولت اصلاحات بود، رهبر معظم انقلاب شورای عالی هسته‌ای ایجاد کردند که بنده در آن عضو بودم به همین دلیل دقیقاً مطلعم که چه اتفاقاتی افتاده و در کجاها افراط و تفریط شده است.

به گفته وی، زمانی که درب‌های سایت هسته‌ای نطنز بسته شد، تفریط صورت گرفت، ما همه راهها را رفته‌ایم، درب هسته‌ای که بسته شد به جایی نرسیدیم و وقتی که افراط هم کردیم، به جایی نرسیدیم، پس بهتر است راه درستی را در پیش بگیریم، من آن راه را پیدا کردیم و نام آن را استراتژی «قیچی» گذاشته‌ام.

رضایی بر همین اساس یادآور شد: قیچی دو لبه دارد، اگر هر دو لبه آن با هم کار کنند، مؤثر است، اگر یک لبه‌اش کار کند و لبه دیگری نداشته باشد، فایده‌ای ندارد، ما به همین شکل بودیم همیشه در موضوع هسته‌ای با یک لبه قیچی می‌خواستیم کار کنیم که مؤثر نبود ما باید هر دو لبه قیچی‌ را فعال کنیم، یک لبه‌اش اداره کارآمد کشور به خصوص مسائل اقتصادی است که به غربی‌ها بگوییم تصور نکنید ما از پا درآمده‌ایم چرا که اگر آنها امیدوار باشند که با تحریم‌های اقتصادی می‌توانند ما را از پا درآورند، هیچ مذاکره جدی با ما نخواهند داشت.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: غربی‌ها زمانی که متوجه شوند که ما کشور را پرقدرت اداره می‌کنیم، آماده مذاکره می‌شوند اما این کافی نیست، همزمان که کشور پرقدرت اداره می‌شود، باید یک مذاکرات جدی دیپلماتیک با طرف غربی آغاز کنیم، قوی‌ترین مردان دیپلماتیک ایران را پای کار می‌آورم، یک اتاق بزرگی از این افراد تشکیل می‌دهم، هرچند ممکن است دو یا سه نفر برای مذاکره بروند اما پشتوانه این چند نفر، حداقل بیش از 100 نفر دیپلماتی است که فکر و از پشت‌ صحنه این تیم را هدایت می‌کنند. جزئیات این استراتژی را بعد از انتخابم به رهبر معظم انقلاب خواهم گرفت و پس از تصویبش توسط رهبری، ان‌شاءالله آن را اجرایی می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره آموزش و پرورش گفت: ما در مجمع تشخیص مصلحت نظام به طور مفصل سیاست‌های فرهنگی را مورد بحث و بررسی قرار دادیم و در دبیرخانه‌ای که بنده مسئولیت آن را برعهده دارم، با آموزش و پرورشی‌ها، اساتید و معلمان در این زمینه صحبت کردیم.

رضایی گفت: باید تحولی در آموزش و پرورش ایران صورت گیرد، اگر این تحول صورت نگیرد ما امروز حدود 13 میلیون دانش‌آموز داریم که یک میلیون نفر از آنان در مدارس غیر انتفاعی درس می‌خوانند و مابقی در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند. 700 هزار نفر در معلم داریم، یک بخش مهم، آینده‌ساز و بزرگی داریم که خروجی آن مطلوب نیست.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از میزان حقوق و رفاه معلمان، تصریح کرد: محیط و فضای کلاس بسیار مهم است، آموزش و پرورش ما یک راهی را طی می‌کند ولی زندگی راه دیگری را طی می‌کند، همه این موارد باید تغییر کند،‌از اساس یعنی از حدود 80 سال پیش که اولین مدارس در ایران شکل گرفت، این پایه‌گذاری اشتباه انجام شده است یعنی آموزش و پرورش مدام براساس تقویت ذهن دانش‌آموز شکل گرفته است و محوریت‌های لازم و فلسفه اصلی آموزش و پرورش درست تدوین نشده است.

وی خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم بین کار، خانواده و تحصیل دانش‌آموزان ارتباط منسجمی به وجود بیاوریم بایدید دید معلم و دانش‌آموز ما به چه مواردی در زندگی نیازمند هستند که باید به آنان این موضوعات آموزش داده شود، باید این موارد آسیب‌شناسی شوند و ما این موضوعات را به طور مفصل در سیاست‌های کلی مطرح کرده‌ایم.

رضایی گفت: من از 20 سال پیش متوجه شدم که ما در اقتصاد مشکل پیدا می‌کنیم بر این اساس خودم را آماده کردم.

وی افزود: در زمان انقلاب که من را دستگیر کردند من جوان‌ترین زندان سیاسی بودم؛ سابقه و تجربه من در عبور از مشکلات ضامن کارهای من است.

رضایی ادامه داد: من با دعوا کاری انجام نمی‌دهم بلکه سعی می‌کنم با قانع کردن کار را به سرانجام برسانم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:سودی که من از ناحیه انتقاد در زندگی گرفته‌ام کمتر از همراهی‌ها با من نبود؛ برخی انتقادات زندگی من را عوض کرده بود و شاید هیچ کدام از آقایان سیاسی آزمایشات سخت مثل من نداشتند و اگر هم داشتند در آن موفق نشدند.

وی اظهار داشت: اگر همه ما در عرصه سیاست قبل از اینکه ادعای دانستن چیزی را می‌کنیم آماده شویم که چیزی را از دیگران یاد بگیریم هیچ وقت منحرف نمی‌شویم.

وی گفت: من نه تنها نقد را قبول دارم بلکه آمده‌ام که به نقد و اعتراض کردن اهمیت دهم؛‌البته اعتراض و نقد باید قانونی و اخلاقی باشد.

رضایی اظهار داشت:‌ من در انتخابات 88 اعتراض داشتم ولی در چارچوب قانون حرکت کردم چرا که اعتراض و انتقاد روی دیگر سکه مردم سالاری دینی است.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: من یک تیم راهبردی در ستادم از هنرمندان کشور دارم که برنامه تقویت هنر را در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: اولین کاری که من می‌کنم توجه به اقتصاد و هنر است؛ یکسری کارهای زیرساختی هنر مثل سینما وجود دارد که باید به آن توجه کرد.

رضایی گفت: در حال حاضر چند مافیا شکل گرفته که آثار هنری هنرمندان را به بهای کمی می‌خرند و بعد در بازارهای بین‌المللی یه قیمت گزاف می‌فروشند که این مافیا را شناسایی کرده‌ایم.

وی افزود: من خانه سینما را کافی نمی‌دانم و یک شورای راهبردی هنر تشکیل می‌دهم که 50درصد آن از هنرمندان و 50 درصد از دولت خواهد بود تا ارتباط با هنرمندان به صورت فنی و تخصصی برقرار باشد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: من پای سیاستمداران را از هنر بیرون می‌کشم چرا که هر جا سیاستمداران وارد شدند هنر دچار مشکل شد.

رضایی اظهار داشت: همیشه یکی از اشکالات به دولتمردان این بود که چرا از نخبگان استفاده نمی‌کنند بر همین اساس من مسئله نخبگان را به صورت ساختاری حل می‌کنم.

وی با بیان اینکه مدیریت دانایی محور می‌تواند معجزه کند، اظهار داشت: درست است که نیمی از جمعیت ما را بانوان تشکیل می‌دهند اما بانوان بسیار مهم هستند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما بانکی را به نام بانک مردم درست می‌کنیم که این بانک اقدامات لازم را برای رونق کسب و کار خانگی انجام می‌دهد.

رضایی اظهار داشت:‌ من آخرین نظرات کارشناسی را با خودم برای اداره کشور همراه کردم که این برنامه‌ها در سایت ویکی رضایی قابل مشاهده است.

وی گفت: من دولت فراگیر تشکیل می‌دهم که در آن از همه جناح‌های سیاسی حضور خواهند داشت و همه سیاسیون مشروط به کارآمدی و قبول داشتن نظام و رهبری در دولت هم خواهند بود.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: اگر رئیس‌جمهور شوم از دولتمردان دولت‌های گذشته هم استفاده می‌کنم و جریان اتوبوسی را پایان می‌دهم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: من از جوانان تقاضا دارم خودشان را برای پیروزی‌های بزرگ آماده کنند. کسی این حرف را به آنها می‌زند که از دل بحران‌های بزرگ بیرون آمده است و اگر همه ثروت‌ها را از من بگیرند و فقط جوانان در اختیار من باشند کویرها را طلا می‌کنم.

http://www.farsnews.com/

يکشنبه 19/3/1392 - 11:55 - 0 تشکر 609894

محسن رضایی: بانک مردم تشکیل می دهم/مردمسالاری دینی کم کم دارد جاده یکطرفه می شود


سیاست > انتخابات - محسن رضایی در گفت و گویی انتخاباتی با شبکه سوم سیما تصریح کرد: باید به دعواهای سیاسی پایان دهیم.

به گزارش خبرآنلاین، این نامزد ریاست جمهوری یازدهم با گفت:«میزهای گفت و گو را راه اندازی می کنم و سعی می کنم به منازعات سیاسی پایان بدهم»
وی با بیان اینکه رئیس جمهور در حقیقت خادم ملت است، مردمسالاری را جاده ای دو طرفه خواند و گفت: به این معنا نیست که مردم به ما رای بدهند و ما تافته ای جدا بافته شویم.
رضایی تاکید کرد: کم کم مردمسالاری دینی دارد جاده ای یک طرفه می شود و قسمت دولتمردها دارای خط ویژه می شود. دولتمردان وقتی در صندلی ریاست جمهوری می نشینند نباید دچار توهم شوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اینکه چطور با قوه مقننه و قضائیه تعامل خواهید کرد گفت: با تعامل درست و منطقی میتوانم تفاهم ایجادکنم؛ اقناع روش مدیریتی من است. تعامل، گفت و گو و اقناع را برای تعامل با قوای دیگر در دستور کار قرار می دهم.
وی افزود: به طور مثال در جنگ ساعت ها با برادرهایی که میخواست به خط بروند گفت و گو می کردند و توجیهشان می کردم و در اصل این گفت و گوها آموزش ملی گرایانه بود. خیلی از جوانان کشور را من تبدیل به قهرمانان ملی کرده ام.
رضایی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه اش برای مقابله با مشکلات اقتصادی گفت: در 24 سال گذشته 3 دولت داشته ایم که زحمات زیادی کشیده اند ولی رشد اقتصادی در سه دولت حدود 4 درصد بوده است. در دولت آقای هاشمی و خاتمی با رویکرد لیبرالی و در دولت آقای احمدی نژاد نمی خواهم بگویم با اندیشه های سوسیالیستی، بلکه با اندیشه های دولت گرایانه احمدی نژاد این مشکل ادامه داشت.
وی با بیان اینکه 40 سال است که گرانی وارد اقتصادایران شده است اظهارداشت: چرا سه دولت عملکرد مشابه دارند. باید ریل را عوض کرد با عضو شدن تیم های دولت تغییری حاصل نمی شود.
رضایی با اشاره به رقابت های انتخابات ریاست جمهوری اظهارداشت: الان شعبده بازی شکل گرفته است و آب انتخابات را گل آلود می کنند که ماهی بگیرند.
وی گفت: اگر مسئولانه با این انتخابات برخورد نشود و شفاف مسائل را با مردم مطرح نکنیم امکان دارد فاجعه ای رخ دهد. اما همه خواهند دید در انتخابات صداقت بر قدرت و ثروت پیروز خواهد شد.
محسن رضایی با ابیان اینکه اقتصاد را از حالت دولتی خارج کرده و مردمی می کنم درباره شعار انتخاباتی اش گفت: من [وضعیت] «جبهه» را در زندگی مردم می بینم چون می خواهم بگویم به زندگی مردم برسیم. اخلاق، سلامت و تفریح مردم هم مهم است.
رضایی درباره برنامه هایش در حوزه هسته ای با بیان اینکه از سوی رهبر انقلاب به عنوان عضو شورای هسته ای انتخاب شدم گفت: دقیقا می دانم چه اتفاقاتی افتاده و چه توافقهای هسته ای شده است.
وی گفت: استراتژی قیچی را اجرایی می کنم. لبه زیرین این قیچی اداره کارآمد کشور درزمینه اقتصادی است و علاوه بر این مذاکرات جدی دیپلماتیک را با حضور اتاق بزرگ دیپلماتیک تشکیل می دهم. این قیچی که درست شود تحریم ها را برش می زنیم. وقتی رئیس جمهور شدم جزئیات کار را به مقام معظم رهبری برای تصویب عرضه خواهم کرد.
رضایی درباره اینکه ضمانت اجرایی قول هایی که می دهید چیست گفت: جوان ترین زندانی سیاسی دوران انقلاب هستم و سابقه و تجربه ای که در عبور از مشکلات دارم ضامن من برای اجرایی کردن برنامه هایم است.
وی ضمن تاکید بر اینکه حرفهایی که امروز می گویم عمل خواهم کرد درباره موضع اش دربرابر پاسخ به انتقادات اظهارداشت: بعضی از انتقادات باعث شد زندگی من عوض شود. شاید هیچ کدام از آقایان سیاسی آزمایش های سختی که من دیده ام را تجربه نکرده اند. من در 19 سالگی به سمت منافقین نرفتیم . به سمت نهضت آزادی و انجمن حجتیه نرفتیم. خصلت من این بود که قبل از حرف زدن گوش داده ام. در عرصه سیاست باید قبل از حرف زدن تلاش داشته ایم که گوش کنیم. من آمده ام که به نقد و اعتراض کردن اهمیت بدهم.
وی تاکید کرد: مردمسالاری دینی فقط مشارکت نیست. انقلاب نقد و فریاد کشیدن را به ملت ایران بازگرداند. نقد باید قانونی و اخلاقی باشد. اعتراضات یکی از ویژگی های مردمسالاری دینی است. مگر امر به معروف و نهی از منکر را می شود تعطیل کرد؟ وقتی یک عده کارگر که آبشان قطع شده باید آزار و اذیت کرد؟ به این برداشت های افراط و تفریط پایان می دهم. من که نظرم این است می شود نقدپذیر نباشم؟
رضایی توجه به اقتصاد هنر را اولویت خودش برای ساماندهی مسائل هنرمندان خواند و گفت: چند مافیا شکل گرفته که آثار هنرمندان را خریداری کرده و چند برابر گران تر در خارج از کشور می فروشند.
این نامزد ریاس جمهوری یازدهم با باین اینکه بانکی به نام«بانک مردم» درست می کنم گفت: این مجموعه هم آموزش می دهد و هم به شناسایی افراد برای ایجاد شغل های خانگی اقدام می کند.وی ضمن تشریحی ویژگی های بانک مردم گفت: سیستمی اقتصادی به صورت خصوصی درست می کنم دولت سود بانک را می پردازد و مردم همان مبلغی که دریافت می کنند پرداخت می کنند و یارانه سودی می دهیم.


رضایی با بیان اینکه در سایت «ویکی رضایی» بیش از 30 هزارصفحه نظرات کارشناسان در سراسر کشور جمع آوری شذه است گفت: اعضای کابینه ام متملق من نخواهند بود و منتقدین هم جا خواهند داشت.
وی با بیان اینکه جریان اتوبوسی را تعطیل می کنم و از هر سه دولت استفاده خواهم کرد اظهارداشت: اگر جوانان کشور را به من بدهند حاظرم کویرهای ایران را تبدیل به طلا کنم.


http://khabaronline.ir



دوشنبه 20/3/1392 - 11:45 - 0 تشکر 610118





لیست حامیان مردمی رضایی برای شورای شهر




لیست حامیان مردمی محسن رضایی برای چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران با شعار «شهر زندگی» اعلام شد. 

به گزارش فارس لیست حامیان مردمی محسن رضایی برای چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران با شعار «شهر زندگی» اعلام شد. 

اسامی افراد در این لیست عبارتند از: 

1- حسن بیادی 

2- علی اصغر خانی 

3- علی نوذرپور 

4- اصغر قدیمی 

5- عباس جدیدی 

6- مهدی جمشیدی 

7- سید مهدی صادق 

8- سید حسین مسعودیان 

9- حبیب اله کاسه ساز 

10-اصغر نصیری 

11-روح اله میروکیلی 

12- امیر حسین معزالدینی 

13- حسین فتحی 

14- امید رکنی طاهریان 

15- زهره حقیقی 

16- محمود زنجانیان 

17- سید جلال عرفانیان 

18- علیرضا بزرگی 

19- حسین عزیزآبادی 

20- علی حسینی 

21- حجت اله عزیزی 

22- حسین فولادی 

23- حمیدرضا سیفی 

24- غلامرضا حیدری کرد زنگنه 

25- امیر حمزه توسلی 

26- حمیدرضا لطفی حقیقت 

27- رضا خدابخش 

28- طاهره صاحب الزمانی 

29- مریم ارشدی 

30- نازلی حاجی زاده 

31- الهه موذنی طرقی 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.