• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5697)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:39 -0 تشکر 606813
مسابقه: محسن رضایی





نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای محسن رضایی


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای
محسن رضایی را درج نمایید.




سه شنبه 14/3/1392 - 19:31 - 0 تشکر 608796

رضایی در گفت‌وگو با فارس:

 نقد عاملی برای پیشرفت/ با سازمان‌دهی نقد مردم به خواب نمی‌روند


خبرگزاری فارس: نقد عاملی برای پیشرفت/ با سازمان‌دهی نقد مردم به خواب نمی‌روند

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری گفت: یکی از دلایل نقد این است که می‌توانیم از این طریق به پیشرفت برسیم؛ اگر نقد را سازمان‌دهی کنیم نه مردم به خواب می‌روند و نه اینکه به سیاه‌نمایی کشیده می‌شود.

محسن رضای کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسیخبرگزاری فارس، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، اظهار داشت: همانطوری که رهبر بزرگوار انقلاب فرمودند سیاه‌نمایی ممنوع است ولی نقد یک مسئله لازم و ضروری است.

وی افزود: رهبر انقلاب در فرمایشات امروز روی این مسئله که نقد باید وجود داشته باشد و این موضوع می‌تواند موجب سازندگی شود تأکید کردند.

رضایی ادامه داد: یکی از دلایل نقد این است که می‌توانیم از این طریق به پیشرفت برسیم؛ اگر نقد را سازمان‌دهی کنیم نه مردم به خواب می‌روند و نه اینکه به سیاه‌نمایی کشیده می‌شوند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: بنده در اولین گفت‌وگوی تلویزیونی خودم هم گفتم که موضع من برخلاف دیگران است؛ عده‌ای می‌نشینند و سیاه‌نمایی می‌کنند و طوری حرف می‌زنند که گویی جمهوری اسلامی برای این مملکت کاری نکرده است و عده دیگر هم مردم را خواب می‌کنند و از آزاد شدن انرژی آنها جلوگیری می‌کنند.


رضایی تأکید کرد: بنده خوشحال هستم که رهبر انقلاب هم بر همین موضع تأکید داشتند و حتی یک گام هم جلوتر رفتند و فرمودند که مسئله نقد باید ناظر به حل مشکلات کشور باشد نه اینکه نقد برای اثبات خود آدم‌ها باشد.

وی اضافه کرد: افراد نباید از تخریب دیگران یک پلکانی برای صعود خودشان درست کنند. بر همین اساس بنده پیشنهاد می‌کنم که ما نقد را در کشور نهادینه کنیم و به اعتقاد من نقد باید اخلاقی، سازنده و جدی باشد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در عین حال خاطرنشان کرد: البته رهبر انقلاب در سخنان امروزشان به نکات مهم دیگری هم اشاره فرمودند و گفتند که امروز اقتصاد اصل است و باید برای این مسئله برنامه وجود داشته باشد.


سه شنبه 14/3/1392 - 19:37 - 0 تشکر 608809

محسن رضایی به چهارمحال و بختیاری سفر می‌کند


خبرگزاری فارس: محسن رضایی به چهارمحال و بختیاری سفر می‌کند

دبیر ستاد محسن رضایی در چهارمحال و بختیاری گفت: محسن رضایی روز پنج‌شنبه همزمان با 16 خرداد به این استان سفر میکند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، فیض‎الله بابااحمدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ستادهای انتخاباتی محسن رضایی در شهرکرد و سایر شهرستان‌های استان فعال است و برنامه‌های انتخاباتی خود را به نحو جدی پیگیری می‌کنند.

وی افزود: برگزاری گردهمایی و تجمع حامیان رضایی در نقاط مختلف شهرکرد یکی از مهمترین برنامه‌های این ستاد بوده و توانسته در ترغیب و تشویق مردم به حضور در این عرصه نقش مهمی ایفا کند.

بابااحمدی، ایجاد شور و نشاط انتخاباتی را مهمترین هدف از برنامه‌های تبلیغاتی این ستاد برشمرد و گفت: تحقق حماسی سیاسی مدنظر مقام معظم رهبری نیازمند ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در بین مردم است و ما برنامه‌های خود برهمین محور قرار داده‌ایم.

دبیر ستاد محسن رضایی در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: قانون‌مداری، اخلاق‌مداری و ارائه برنامه‌های رضایی از جمله اموری است که در فعالیت‌های تبلیغاتی خود به نحو جدی دنبال می‌کنیم.

بابااحمدی از سفر محسن رضایی به این استان خبر داد و گفت: این سفر روز پنج‌شنبه همزمان با 16 خرداد انجام می‎گیرد.

وی خاطرنشان کرد: از حامیان دکتر رضایی می‌خواهیم که در این برنامه حضور پرشوری داشته باشند.


چهارشنبه 15/3/1392 - 18:49 - 0 تشکر 608997

متن سخنان رضایی در مناظره فرهنگی و پاسخ كاندیداها

محسن رضایی به عنوان اولین نامزد ریاست جمهوری به تشریح برنامه ها و رویکردهای اجتماعی و فرهنگی خود پرداخت

محسن رضایی به عنوان اولین نامزد ریاست جمهوری به قید قرعه در این مناظره پشت تریبون قرار گرفت.

آقای رضایی 4 دقیقه فرصت داشت رئوس برنامه های خود را در خصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی عنوان کند.

وی با بیان حدیث حسبنا الله نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر و با به کارگیری لفظ یا اباالفضل (ع) سخنان خود را شروع کرد.

رضایی درابتدای سخنان خود با عرض تسلیت برای شهادت مظلومانه حضرت موسی ابن جعفر (ع) و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 15 خرداد و تسلیت رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) گفت: من صحبت خود را با یک حدیث نبوی شروع می کنم  می ترسم که فقر به کفر بیانجامد.

رضایی در ادامه افزود: مردم ایران ، رسول خدا (ص) هشدار می دهد که نزدیک است فقر به کفر بینجامد و این یک هشدار است.

وی گفت: پس زمانی که از فرهنگ صحبت می کنیم باید از یک طرف هم به فقر و دغدغه های مردم توجه کنیم.

رضایی با طرح این سؤالات که آیا بیکاری به عزت جوانان لطمه نزده؟ آیا آنها را به فساد و اعتیاد نمی کشاند؟ گفت: خدا را شاهد می گیرم وقتی که خبر افتادن جوانی را در کف خیابانهای تهران می شنوم انگار پتکی بر سر من وارد می شود یا وقتی که خانمی را می بینم که در چهارراه ها دست به گدایی می زند گویی که به قلب من تیر زده اند و باعث شرمندگی ما می شود.

وی گفت: با چه زبانی باید گفت که آقایان به اقتصاد برسید.

وی افزود: هزار تومان امروز برابر 300 تومان سال گذشته است یعنی ما در سال گذشته با 300 تومان چقدر خرید می کردیم و امروز با هزار تومان چقدر می توانیم.

محسن رضایی خاطر نشان کرد: این حرف برای کسانی که وضعشان خوب باشد شاید مهم نباشد ولی برای اکثریت مردم جامعه تکاندهنده است.

رضایی افزود: از یک طرف تحریمهای اقتصادی و از یک طرف مشکلات اقتصادی به جامانده از گذشته این خطر را بوجود آورده که هم نظام جمهوری اسلامی ایران در معرض خطر است هم دین مردم و اعتقاد مردم در معرض خطر است.

وی گفت: اعتقادات جوانان نباید تضعیف بشود ایمان آنها نباید تضعیف شود.

محسن رضایی گفت خدا را شاهد می گیرم اگر احساس خطر نبود و اگر این توانایی های لازم را در خود نمی دیدیم به هیچ وجه وارد صحنه انتخابات نمی شوم.

وی گفت: مسائل بسیار جدی است.

محسن رضایی مسئله فقر و گرانی و بیکاری را یک بعد تأثیرگذار بر روی فرهنگ دانست و گفت: اگر این موضوع حل نشود مثل یک بستر گرمی می ماند که هر چه برف ببارد بخار می شود و به آسمان می ر ود.

وی با شااره به اینکه مسئله دوم رفتارهاست گفت: رفتار دولتمردان در مسئائل فرهنگی بسیار تأثیرگذار است.

آقای محسن رضایی به عنوان اولین نامزد ریاست جمهوری به قید قرعه در این مناظره پشت تریبون قرار گرفت.

آقای رضایی 4 دقیقه فرصت داشت رئوس برنامه های خود را در خصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد.

آقای رضایی با بیان حدیث حسبن الله نعم الوکیل و نعم المولا و نعم المصیر و با به کارگیری لفظ یا اباالفضل (ع) سخنان خود را شروع کرد.

آقای محسن رضایی درابتدای سخنان خود با عرض تسلیت برای شهادت مظلومانه حضرت موسی ابن جعفر (ع) و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 15 خرداد و تسلیت رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) گفت: من صحبت خود را با یک حدیث نبوی (ص) شروع می کنم که که فقر به کفر بینجامد

محسن رضایی در ادامه افزود: مردم ایران رسول خدا (ص) هشدار می دهد که نزدیک است فقر به کفر بینجامد و این یک هشدار است.

وی گفت: پس زمانی که از فرهنگ صحبت می کنیم باید از یک طرف هم به فقر و دغدغه های مردم توجه کنیم.

وی با طرح این سؤالات که آیا بیکاری به عزت جوانان لطمه نزده؟ آیا آنها را فساد و اعتیاد نمی کشاند؟ گفت: خدا را شاهد می گیرم وقتی که خبر افتادن جوانی را در کف خیابانهای تهران می شنوم انگار پتکی بر سر من وارد می شود یا وقتی که خانمی را می بینم که در چهارراه ها دست به گدایی می زند گویی که به قلب من تیر زده اند و باعث شرمندگی ما می شود.

وی گفت: با چه زبانی باید گفت که آقایان به اقتصاد برسید.

وی افزود: هزار تومان امروز برابر 300 تومان سال گذشته است یعنی ما در سال گذشته با 300 تومان چقدر خرید می کردیم و امروز با هزار تومان چقدر می توانیم.

محسن رضایی خاطر نشان کرد: این حرف برای کسانی که وضعشان خوب باشد شاید مهم نباشد ولی برای اکثریت مردم جامعه تکاندهنده است.

رضایی افزود: از یک طرف تحریمهای اقتصادی و از یک طرف مشکلات اقتصادی به جامانده از گذشته این خطر را بوجود آورده که هم نظام جمهوری اسلامی ایران در معرض خطر است هم دین مردم و اعتقاد مردم در معرض خطر است.

وی گفت: اعتقادات جوانان نباید تضعیف بشود ایمان آنها نباید تضعیف شود.

محسن رضایی گفت خدا را شاهد می گیرم اگر احساس خطر نبود و اگر این توانایی های لازم را در خود نمی دیدیم به هیچ وجه وارد صحنه انتخابات نمی شوم.

وی گفت: مسائل بسیار جدی است.

محسن رضایی مسئله فقر و گرانی و بیکاری را یک بعد تأثیرگذار بر روی فرهنگ دانست و گفت: اگر این موضوع حل نشود مثل یک بستر گرمی می ماند که هر چه برف ببارد بخار می شود و به آسمان می رد.

وی با اشاره به اینکه مسئله دوم رفتارهاست گفت: رفتار دولتمردان در مسئائل فرهنگی بسیار تأثیرگذار است.

محسن رضایی گفت: معروف است که اگر امرا و  فضلا ،خوب عمل کنند جامعه هم فرهنگی می شود و خوب عمل خواهد کرد.

وی افزود: رفتار فرهنگی جناحها نامناسب است. رفتار دولتمردان با فرهنگ و هنر نامناسب است.

وی افزود: اصولاً دولتها از هنر، فرهنگ و ورزش چه می خواهند؟ تا یک چیزی گل می کند آنها دخالت می کنند و وضع را بدتر می کنند. فرهنگ و هنر و سینما را باید به خود فرهنگیان بدهیم.

رضایی همچنین گفت: شورای انقلاب فرهنگی که میراث امام بوده است و فعالیتهای بسیار موفقی داشته است در حوزه علمی و فن آوری اما باید اعتراف کنیم در مسئله فرهنگی پیشرفت مهمی صورت نگرفته است.

سید محمد غرضی در نقد سخنان محسن رضایی درباره مسائل فرهنگی و اجتماعی گفت: آیا تصور حضرت عالی از فرهنگ ، موضوعی مقطعی در عرض زمان خاصی است یا فرهنگ یک ملت که در طول تاریخ حرکت می کند؟

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در دومین مناظره تلویزیونی کاندیداها از محسن رضایی پرسید: آیا اگر در مقطعی فرهنگ مورد تهاجم قرار می گیرد فرهنگ ، موجود زنده است و می تواند خود را نگه دارد یا تسلیم گرفتاری ها می شود؟

وی افزود: از گفته های شما این گونه استنباط می کنم که برخی گرفتاری ها مانند بیکاری ، فقر و دیگر مشکلات که روی می دهد یا اعمالی که  دولت ها می کنند می توانند در فرهنگ مردم نفوذ کنند و فرهنگ را به صورتی که می خواهند شکل دهند؟

غرضی گفت: پرسش دقیق من این است که آیا فرهنگ موجودی زنده است که در طول حرکت می کند یا در عرض؟

در ادامه ، محمدرضا عارف در نقد سخنان رضایی با تشکر از این نامزد ریاست جمهوری خطاب به او گفت : بهتر بود جزئیات برنامه هایتان را در وقتی که در اختیار داشتید مطرح می کردید به ویژه رویکردتان را برای رفع مشکلات فرهنگی ، هنری و مسائل اجتماعی که با آن مواجه هستیم.

وی افزود: خوب بود مطرح می کردید که  برای رهایی از وضعی که در بخش های فرهنگی ، هنری و اجتماعی با آن مواجهیم چه راهکاری  دارید؟

سعید جلیلی نیز در نقد سخنان محسن رضایی گفت: گرچه مسائل اقتصادی مهم است اما پرسش این است که از ظرفیت های فرهنگی چگونه می توانیم برای رفع مسائل اقتصادی و دیگر مسائل استفاده کنیم؟

این نامزد ریاست جمهوری افزود: فرهنگ مقوله ای کنار دیگر مقوله ها اعم از مسائل اقتصادی و سیاسی نیست بلکه فضای حاکم بر همه آن است.

جلیلی گفت: اگر ما فضای فرهنگی صحیحی در عرصه اقتصاد داشته باشیم می توانیم بسیاری از همین مسائلی را که شما و مردم را رنج می دهد رفع کنیم.

وی افزود: به عنوان نمونه شما ملاحظه کنید مطالبی که مقام معظم  رهبری به عنوان شعارهای سال مطرح می کنند مانند انضباط اقتصادی و کار مضاعف ناظر بر فرهنگ اقتصادی است.

جلیلی گفت: اگر این فرهنگ حاکم شود می تواند بسیار بیشتر از قوانین و راهکار اجرایی موثر باشد و به آن موضوع کمک کند پس نباید فراموش کنیم که فرهنگ حاکم شود و آن باید چگونه شکل بگیرد؛ حتی در اقتصاد و سیاست تا بتوانیم مسائل را به خوبی پیگیری کنیم.

وی تاکید کرد: اگر از  عنصر فرهنگ به خوبی و به موقع به ویژه در عرصه اقتصاد استفاده  و فرهنگ اقتصادی را گفتمان حاکم بر جامعه کنیم این به اندازه دهها قانون می تواند به رفع مشکلات اقتصادی کمک کند.

آقای ولایتی گفت: در مورد شورای عالی انقلاب فرهنگی آن طور که  جناب آقای رضایی فرمودند، به نظرم نیست و با توجه به عضویت بنده در شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال 1369 تاکنون، شاهدم که تلاش بسیار ارزشمندی در جهت احیای فرهنگ اسلامی و ایرانی در این شورا صورت می گیرد و مصوبات این شورا حکایت از این نگاه عمیق و گسترده به مساله فرهنگ و تقویت فرهنگ اسلام و ایران دارد.

وی افزود: اما اشکالی که در اینجا دیده می شود این است که مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمانت اجرایی ندارد. لذا به صورت سنتی رییس جمهور را انتخاب می کنند برای ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ هر مقداری که دولت بودجه اختصاص داد و مصمم بود به این که تصمیمات فرهنگی را اجرا کند، بودجه اختصاص پیدا می کند برای اجرایی شدن تصمیمات فرهنگی.

سپس نوبت به آقای حدادعادل رسید تا به نقد سخنان آقای رضایی بپردازد. وی گفت: تعجب می کنم از آقای دکتر رضایی بدون آنکه راجع به خود فرهنگ و برنامه های فرهنگی صحبت کنند یکسره وارد بحث اقتصادی شدند.

وی افزود: البته که وضع معیشتی بر اخلاق و فرهنگ اثر می گذارد، اما مشکل اقتصادی که حالا شما فرمودید 1000 تومانی در یکسال اخیر به 300 تومان تنزل پیدا کرده، برای یکسال اخیر است؟ سوال بنده این است که قبل این یکسال ما مشکل فرهنگی نداشتیم و اگر مشکل فرهنگی ناشی از فقر است، پس تقوی جایش کجاست تا بتواند در عین فقر، اخلاق و ارزش ها را حفظ کند؟

حدادعادل افزود: مطابق فرمایش شما ما باید نتیجه بگیریم که آنها که مرفه و ثروتمندند مشکل فرهنگی ندارند. کوخ نشینانی که امام (ره) فرمودند یک موی شان را به کاخ نشینان نمی دهد نباید مشکل فرهنگی داشته باشند. در حالی که خیلی از ناهنجاری های فرهنگی ناشی از ثروتمندان کلان است.

این نامزد گفت: واقعا بسیاری از مشکلات اقتصادی ما ناشی از اشکالات فرهنگی ماست که سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی بدون تغییر نگرش فرهنگی قابل حصول نیست. انتظار داشتم که جنابعالی قدری راجع به خود فرهنگ صحبت کنید.

در ادامه آقای حسن روحانی به اظهار نظر پرداخت. وی "با تشکر از رضایی که به دو مساله در این باره اشاره کرد"، گفت: امروز مشکلات بسیار زیادی در بخش فرهنگ داریم که باید بیشتر به آنها توجه کنیم.

اول این که فضای فرهنگی ما برای فعالیت فرهنگی دارای امنیت باشد. ناامنی فضای فرهنگی و اینکه اصحاب فرهنگ اگر بنا باشد دغدغه خاطری داشته باشند که بسیاری شان بی مورد است.

نگرانی از سانسورهایی داشته باشند که برخی از آنها ضرورت ندارد و قابل حذف است قوانین را می توان به صورت شفاف تنظیم کرد تا اصحاب فرهنگ احساس امنیت داشته باشند.

اساسا فضا وقتی ناامن شود خلاقیت کشته می شود. خلاقیتی نخواهد بود تا هنرمند ایده ای را به وجود بیاورد و بعد آن را به هنر و کالای فرهنگی تبدیل کند. بحث امنیت فضای فرهنگی برای ما بسیار مهم است.

نکته دوم صیانت از باورهای دینی است. امروز باورهای دینی مورد هجمه وسیع قرار گرفته. متاسفانه برخی مسئولان به جای تقویت باورهای مردم، سال های اخیر باورها را تضعیف کرده اند. هر مدیریت ناکارآمدی را به یکی از مقامات دینی یا نعوذبالله امام دوازدهم نسبت دادند، قشری گری و خرافات در جامعه ما امروز رواج پیدا کرده، خرافات به نام دین. تا کی می خواهیم این مسیر را ادامه دهیم.

باید عقلانیت را در فهم مسایل دینی ترویج کنیم. ما باید رفتار دینی را ترویج کنیم بریم سراغ باورها و اینقدر به بایدها تکیه نکنیم.

هر روز بخشنامه و دستورالعمل صادر نکنیم. وقتی باورها را تقویت کنیم مردم خودشان بلدند چگونه این فرهنگ را تقویت کنند چون می دانند فرهنگ زندگی، باور، هنجار، رفتار و خانواده آنهاست و ما باید در زمینه باورهای دینی به مساله صیانت بپردازیم تا هم دین را از خرافات و افکار موهوم جدا کنیم و هم راه واقعی تقویت فرهنگ جامعه به ویژه فرهنگ دینی و ملی مهیا کنیم.

قالیباف در نقد صحبت های محسن رضایی گفت: از مجموعه توضیح شما این برداشت را دارم که نگاه اقتصاد محور به فرهنگ دارید اگر این برداشت درست باشد این سوال مطرح می شود که فلسفه یک نظام اسلامی چیست و چه فرقی بین نظام اسلامی و دیگر نظام های موجود در جهان وجود دارد؟

وی ادامه داد: اگر دنبال رشد و تعالی فرهنگی هستیم باید از این شکاف هایی که در دولت های مختلف در موضوع فرهنگ بوده پرهیز کنیم و همین نگاه غلط بوده که دولت ها را در مسئله فرهنگ با مشکل مواجه کرده است.

قالیباف افزود: دولت ها باید به این مسئله توجه کنند که اقتصاد و سیاست باید برخاسته از فرهنگ باشد و این اشکال رویکردی باید اصلاح شود.

محسن رضایی در پاسخ به منتقدان خود گفت: خوشحالم که بحث من باعث گرمی بیشتر و برطرف شدن خشکی بحث و یک طرفه بودن آن شد.

وی با اشاره به یک حدیث از پیامبر اسلام که فرمودند راه نجات در صدق است ادامه داد: از صحبت های دوستان این گونه برداشت کردم که بیشتر شما بیش از حد در تهران زندگی کرده اید من 250 شهرستان رفته ام و اگر در انتخابات گذشته اخطار دادم که ادامه این وضع ما را به سمت پرتگاه می برد الان هشدار می دهم که ادامه این وضع ما را به سمت پرتگاه خواهد برد چرا که دشمن با تمام توان آمده است و مشکلات فقر و بیکاری و گرانی باید حل شود.

رضایی ادامه داد: فقر و بیکاری و گرانی هم سیاست ، هم دین و هم فرهنگ را تهدید می کند .

وی گفت: من هنوز وارد برنامه نشدم و فرصت ارائه برنامه را همچنان دارم و خواهم گفت فرهنگ چه تاثیری بر سیاست و هویت دارد.

رضایی افزود:‌ من رویکردها را گفتم چرا که رویکردها مهمتر است نسبت به حرفهایی که وزیر ارشاد باید دنبال آن برود بنابراین اینکه از ظرفیت فرهنگ چه استفاده ای برای اقتصاد می شود کرد در برنامه ها خواهم گفت.

وی در پاسخ به منتقدانش گفت: مگر دوستان یادشان رفته در سال اول دفاع مقدس چه فرهنگی وجود داشت اما در سال دوم که هویت سازی شد برای اولین بار بعد از سقوط عثمانی هویت ملی ما در انقلاب و دفاع مقدس برگشت .

رضایی افزود: آقایانی که از شورای انقلاب فرهنگی دفاع می کنند اکنون پاسخ دهند ما این فرهنگ و هویت را تحویل شما دادیم اما شما امروز چه تحویل ما دادید؟ جوانهای ما در چه وضعی گرفتارند ؟ آیا توانستید بعد از دفاع مقدس مجددا هویت ملی ما را توفنده مانند دفاع مقدس احیا کنید؟

وی گفت:‌این معماری که در تهران شاهد آن هستیم کجا با معماری ایرانی اسلامی سازگاری دارد؟ بسیاری از این معماریها تولید خشونت می کند و خانواده ها را فرو می پاشاند و این در حالیست که کدام بخشنامه را شورای انقلاب فرهنگی به شوراهای شهر ابلاغ کرده که چارچوب معماری ایرانی اسلامی باید چه باشد

رضایی ادامه داد: بنابراین شورای انقلاب فرهنگی هر چند کارهای بزرگی کرده بخصوص در مسئله علم و فناوری اما کاستی های جدی ای هم در کارشان هست.

وی در خاتمه گفت:‌دوستان طوری صحبت نکنند که ما مشکل اقتصادی نداریم .

چهارشنبه 15/3/1392 - 19:41 - 0 تشکر 609036

رئیس ستاد شبکه‌های انتخاباتی محسن رضایی در خوزستان:

 18 خرداد خوزستان میزبان محسن رضایی است


خبرگزاری فارس: 18 خرداد خوزستان میزبان محسن رضایی است

رئیس ستاد شبکه‌های انتخاباتی محسن رضایی در خوزستان گفت: این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز 18 خردادماه به اهواز سفر می‌کند و با مردم خوزستان دیدار خواهد کرد.

سهراب کیانپور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: محسن رضایی در 20 دی‌ماه 91 خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدند و برنامه اقتصادی خود را برای متحول ساختن ایران به ایشان ارائه دادند و از رهبر اجازه سفرهای استانی را گرفتند، رضایی تنها کاندیدایی بود که مقام معظم رهبری در آن تاریخ به وی اجازه سفرهای استانی را دادند.

وی ادامه داد: سفرهای استانی محسن رضایی از اول بهمن‌ماه آغاز شد و در طول این سفر‌ها با 850 هزار نفر از آحاد مختلف جامعه دیدار سینه به سینه داشتند و از 300 شهر دیدن کردند.

رئیس ستاد شبکه‌های انتخاباتی محسن رضایی در خوزستان با بیان اینکه تقاضاهای مکرری برای ادامه سفرهای این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد، اذعان داشت: وی در 18 خردادماه در بعدازظهر به اهواز می‌آید و یک همایش 100 هزار نفری در مجتمع ورزشی 13 آبان دارند و بعد از آن با شیوخ عرب در ملاثانی ملاقات می‌کنند.

کیانپور از دیدار محسن رضایی با روحانیون طراز اول استان خبر داد و گفت: صحبت‌های این کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری حول دو محور استانی و کشوری است.

وی اضافه کرد: صحبت‌های استانی حول محور ریزگرد‌ها است که جند سالی است خوزستان و استان‌های غربی را درگیر کرده است که با یک طراحی این مشکل مرتفع می‌شود.

رئیس ستاد شبکه‌های انتخاباتی محسن رضایی در خوزستان به برنامه‌های اقتصادی محسن رضایی اشاره کرد و اظهار کرد: وی برای 405 شهرستان برنامه‌های اقتصادی دارد که این برنامه‌ها در مشورت با 500 کار‌شناس اقتصادی طراحی شده است که با توجه به پتانسیل‌های هر شهرستان راه‌هایی برای برون‌رفت از وضعیتی که در آن درگیر هستند، ارائه می‌شود.

کیانپور در پایان عنوان کرد: ستاد مرکزی محسن رضایی برای استقبال از وی در روز 18 خردادماه تدابیر ویژه‌ای دارد و یک تیم قوی و کارآمد آمادگی لازم را برای حراست از کل مجموعه استقبال کننده 100 هزار نفری دارند.

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:17 - 0 تشکر 609164



برنامه‌های محسن رضایی برای «انقلاب اقتصادی» در کشور


وی افزود: ولی در مسائل سیاسی نه تنها قوم عرب، بلکه اکثر اقوام ایرانی نتوانستند نقشی فعال پیدا کنند مخصوصا منطقه زاگرس و جنوب. این دو منطقه هنوز آن فرصت را پیدا نکرده است، اما ان شاء الله در دولت ما،توانایی و پایبندی به نظام، شرط همکاری با دولت است.
محسن رضایی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، برنامه‌های خود را برای اداره کشور، ایجاد پیشرفت و شکوفایی و حل مشکلات موجود تشریح کرد.

به گزارش ایسنا رضایی در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم، با معرفی خود به عنوان یک اقتصاددان مهمترین اولویت برنامه‌هایش را «انقلاب اقتصادی» عنوان کرد و افزود: یک تحول بزرگ اقتصادی را ان‌شاءالله در کشور به وجود می‌آوریم؛ اولا اقتصاد تک‌محصولی را که عمدتا به نفت متکی بوده به اقتصاد چندمحصولی تبدیل می‌کنیم یعنی کشاورزی ایران، گردشگری، صنعت ومعدن را به میزان نفت گسترش می‌دهیم.

وی گفت: مساله دیگر در اقتصاد ایران بازار پول است، ما بازار سرمایه را اصلاح می‌کنیم و با توجه به این‌که زمینه برای تجارت در کشور در منطقه و حتی سطح بین الملل وجود دارد، با وجود تحریم‌ها فرصت‌های تجاری خوبی داریم که از آن استفاده می‌کنیم.

وی درباره تولید ملی خاطرنشان کرد: در شهرها و استان‌های ایران ظرفیت‌ها و مزیت‌های فراوانی وجود دارد که از این مزیت‌ها برای تولید ملی استفاده می‌کنیم، اقتصاد ایران را به صورت فدرالیزم درخواهیم آورد یعنی ایالت‌های اقتصادی تشکیل می‌دهیم مثلا خوزستان، آذربایجان و سیستان و بلوچستان خود هریک ایالت اقتصادی می‌شود.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: در مورد نقش دولت در اقتصاد هم تحول ایجاد می کنم، یعنی پای دولت را از اقتصاد بیرون می کشم. اقتصاد باید مردمی باشد، بخش خصوصی بخش تعاونی کسب و کارهای خانگی زیادی در ایران راه اندازی می کنیم تا ان شاءالله تحولی دراقتصاد ایران رقم بزنیم.

رضایی با اشاره به تحریم ها و رابطه آن با شکوفایی اقتصادی گفت: این تحریم ها عمدتا دو مساله یعنی فروش نفت و جابجایی درآمدهای نفتی را هدف قرار داده و اقتصاد ما به دلیل متکی بودن برنفت، آسیب پذیر شده است؛ اما وقتی که صادرات غیرنفتی فراوانی داشته و تولید ملی را رونق دهیم، بسیاری از نیازهای خود را با کیفیت بهتر تولید می کنیم و تحریمها نمی تواند مانع باشد؛ ولی ما نمی خواهیم همیشه تحریم ها ادامه یابد. در بحث های سیاست خارجی فضای جدیدی در روابط بین المل ومنطقه ایجاد می کنیم و یک حرکت جدیدی را شروع می کنیم که تحریمها هم روز به روز کاهش یابد و از سر راه ملت ایران برداشته شود.

وی در پاسخ به این سئوال که "آیا رفع تحریم ها با لغو فعالیت هسته ای ایران میسر خواهد شد"، تصریح کرد: ما به فرمولهایی رسیدیم و بازی برد-برد را شروع می کنیم و کاری خواهیم کرد که نگرانی هایی در سطح بین الملل وجود نداشته باشد؛ ولی ماهم به منافع ملی وارزشهای انقلاب پایبند باشیم ، راه حل وجود دارد ما مذاکراتی با اتحادیه اروپا در زمان سولانا داشتیم و درجلسات اخیرنیز با اروپائی ها راه حلهایی وجود داردکه با 5+1به تفاهم برسیم و مسیرهسته ای یک مسیر کاملا مطمئنی باشد هم برای دنیا وهم دستاوردهامونو ازدست ندهیم.

رضایی درباره تنش روابط ایران با کشورهای عربی و خلیج فارس گفت: دو مشکل وجود دارد که باید حل شود؛ امریکا و غرب نمی خواهند کشورهای منطقه بدون اسرائیل کنار هم بنشینند و اصرار دارند که اسرائیل هم باید عضو ما باشد و مشکل دوم تکروی در منطقه است. ان شاءالله در دولتی که تشکیل دهیم اولین جلسه بین سران منطقه را برگزار خواهیم کرد ویک همکاری دسته جمعی را شروع می کنیم. ما تا حالا همکاری مان دسته جمعی نبوده و کشورهای ایران، مصر، عربستان و ترکیه به تنهایی فعالیت دارند. ما همکاری جدید دسته جمعی را آزمایش خواهیم کرد و بنای این همکاری نیز امنیت و توسعه است، بنابراین همه نیاز به امنیت و توسعه دارند. دلیلی ندارد که با هم همکاری نکنیم. کشورهای عربی برادران ما هستند دلیلی وجود ندارد که با هم اختلاف داشته باشیم. آنقدر اهداف بزرگ و مشترک داریم که این اختلافات در برابر آنها چیز مهمی نیست. ما می توانیم باهم تفاهم داشته باشیم و حرکت جدیدی را آغاز کنیم.

ایران و کشورهای عربی در این باره افزود: فکر نمی کنم در این باره مشکلی داشته باشیم. من از فرمول پنج به علاوه سه استفاده می کنم. پنج کشور همسایه سوریه یعنی ترکیه، عراق، اردن، فلسطین و لبنان؛ به علاوه ایران، عربستان و مصر. من پیشنهاد خواهم داد که این گروه تشکیل شود و بر جلسه مشترکی که بین مردم سوریه و دولت و معارضان سوری - نه غیرسوری- تشکیل می شود نظارت کنند. در واقع دولت، مردم و معارضان سوری درباره برنامه ای بر محور دموکراسی با یکدیگر هماهنگ شوند و 3+5 هم نظارت کند و برای این منظور کمک کند. حل بحران سوریه اکنون همکاری دسته جمعی را می طلبد و فکر می کنم می توان مسئله را حل کرد و درگیری را پایان داد.

محسن رضایی درباره ادعای غرب مبنی بر اینکه مسائل حساس ایران در دست سپاه پاسداران قرار دارد، گفت: پس از پایان جنگ اقتصاد ایران اقتصادی فروپاشیده ای بود. پیمان کاری در آن صورت نمی گرفت و خیلی از کارآفرینان به خارج از کشور رفته بودند. ایران کشوری جنگ زده بود. نیروهای مسلح ایران هم بیش از پنج یا شش هزار تجهیزات مهندسی داشت که اگر از آنها استفاده نمی شد، آسیبی هم به کشور وارد می شد و هم اینکه این تجهیزات از بین می رفت و فرسوده می شد. از این رو، دولت از سپاه درخواست کمک کرد و ده ها سد و اتوبان و جاده با کمک سپاه در کشور ساخته شد. پس از مدتی اقتصاد باید مردمی می شد. از سال 1384 که سیاست های اصل 44 ابلاغ شد، باید همه وزارتخانه ها و همه دولتی ها چه نظامی ها و غیر نظامی ها باید آرام آرام از اقتصاد خارج می شدند و اقتصاد به دست مردم واگذار می شد. من همین کار را می کنم؛ یعنی با سیاست های اصل 44 که تنظیم شده، کاری خواهیم کرد که نه تنها نیروهای مسلح بلکه دولتی ها هم از اقتصاد خارج شوند و اقتصاد از دست آنها آزاد شود و به دست مردم بیفتد.

رضایی درباره اینکه در صورت پیروزی چه چیزی وجه تمایز دولت او با دولت سابق خواهد بود گفت: اولین وجه تمایز دولت من اقتصاد خواهد بود. من اقتصاد دان هستم و برنامه های مفصلی برای تحول اقتصاد ایران آماده کرده ام، اقتصاد ، ایران را در مسیر تولید و سرمایه گذاری هدایت می کند. مسئله بازارها، مسئله بخش خصوصی، مردم در اقتصاد جدی گرفته می شود. مسئله دوم توجه به مردم است. شعار من "سلام بر زندگی" است؛ یعنی ما در این دوره چهار ساله همه توجه خود را به مردم معطوف می کنیم. شغل ایجاد می کنیم، گرانی ها را حل می کنیم. کیفیت زندگی مردم را ارتقاء می دهیم و استانداردهای زندگی را تقویت می کنیم. مسائل سلامت و بهداشت و درمان، اخلاق در سیاست، آرامش در خانواده ها را جدی می گیریم. در حقیقت، محور برنامه های من زندگی مردم است.

رضایی در پاسخ به پرسشی درباره بزرگ ترین چالش پیش روی ایران و این که "آیا شبح جنگ همچنان بر منطقه سایه خواهد افکند؟" گفت: اگر من دولت را به دست گیرم، امنیت و صلح را در منطقه محور قرار خواهیم داد. ما اکنون در افغانستان، بحرین، عراق، سوریه چالش های خیلی زیادی داریم. هیچ جای دنیا به اندازه منطقه ما ناامن نیست. ما ان شاء الله تحرکی را با خود کشورهای منطقه آغاز می کنیم که امنیت را به منطقه برگرداند و صلح و دوستی و توسعه را تقویم کنیم. بنابراین، هیچ دلیلی وجود ندارد که ما نگران باشیم. من هیچ وقت نگران آینده نیستم، بالعکس امیدوارم که وضع منطقه ما به سوی امنیت خواهد رفت. در دوران ما بهترین وضع امنیت در منطقه شکل خواهد گرفت و همکاری ها و دوستی ها هم تقویت می شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در مورد حضور اقشار و اقوام مختلف در دولت وی اظهار داشت: ان شاء الله در دولت خود به همه اقوام ایرانی نقش می دهیم و به همین دلیل، نام دولت من، دولت فراگیر است. البته ما در دوران مقدس سرداران بزرگی از خوزستان داشتیم. شهید بزرگوار علی هاشمی که یکی از قهرمانان بزرگ ملی ایران است، از دشت آزادگان هستند. امیر شمخانی که سالها وزیر دفاع ایران بودند و یکی از فرماندهان برجسته سپاه بودند و بعدا در ارتش هم فرمانده نیروی دریایی شدند. اینها از برادران عرب ما بودند و پست های بسیار مهمی گرفتند.

وی افزود: ولی در مسائل سیاسی نه تنها قوم عرب، بلکه اکثر اقوام ایرانی نتوانستند نقشی فعال پیدا کنند مخصوصا منطقه زاگرس و جنوب. این دو منطقه هنوز آن فرصت را پیدا نکرده است، اما ان شاء الله در دولت ما،توانایی و پایبندی به نظام، شرط همکاری با دولت است.

رضایی 59 ساله متولد مسجد سلیمان در استان خوزستان در باره سابقه فعالیت های خود قبل و بعد از انقلاب گفت که در سال 1351 یک گروه سیاسی به نام "منصورون" ایجاد کردیم و در سال 1352 رژیم شاه من را دستگیر کرد، در حالی که هنوز دبیرستان را هم تمام نکرده بودم. پس از انقلاب حدود 16 سال فرمانده سپاه بودم. سپاه را به چند نیروی بزرگ تبدیل کردیم و تیپ و لشکرهای زیادی در آنجا تشکیل دادیم. بعد از جنگ هم از سپاه بیرون آمدم و وارد مجمع تشخیص مصلحت نظام شدم و در آنجا کمیسیون اقتصاد کلان مجمع را در حقیقت اداره کردم.

رضایی ادامه داد: ما چشم انداز آینده ایران و سیاست های اصل 44 را در مجمع تشخیص تصویب کردیم و سپس خدمت مقام معظم رهبری ارائه دادیم و ایشان اصلاحاتی انجام دادند و تصویب نهایی کردند و در حقیقت به قوای سه گانه ابلاغ شد

محسن رضایی افزود: من مستقل وارد انتخابات شدم و به همین دلیل تاکنون در ائتلافهایی که شکل گرفته ورود پیدا نکردم و تلاشم این است از همه گروهها استفاده کنم، چون وضعیت اقتصادی و سیاسی طوری است که باید از همه گروهها بهره برداری شود. درعین حال دو شرط برای تشکیل دولتم دارم، نخست این که افراد کابینه ام کارامد وتوانمند باشند ودوم اینکه نظام و رهبری را قبول داشته باشند. حالا فرقی ندارد که اصلاح طلب باشد یا اصولگرا، ما بدون توجه به وابستگی های جناحی همکارانمان را تعیین می کنیم و برای من بیشتر کارآمدی افراد مهم است تا بتوانیم وضعیت کشور را با قدرت بیشتر اداره کنیم. از همه اقوام استفاده می شود و در حقیقت کشور را بر اساس عدالت سیاسی و عدالت اقتصادی اداره خواهیم کرد.

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:34 - 0 تشکر 609186

محسن رضایی به کرمانشاه سفر می‌کند

محسن رضایی روز یکشنبه آینده در سفری یک‌روزه به کرمانشاه با مردم این شهر دیدار می‌کند.
خبرگزاری فارس: محسن رضایی به کرمانشاه سفر می‌کند
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، محسن رضایی کاندیدای ریاست جمهوری روز یکشنبه آینده در سفری یک‌روزه به کرمانشاه با مردم این شهر دیدار می‌کند.

بر اساس این گزارش، علی رضایی فرزند محسن رضایی نیز امروز با حضور در کرمانشاه با مسئولان ستاد انتخاباتی پدرش در کرمانشاه جلسه و دیدار خواهد داشت.

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:34 - 0 تشکر 609187

مسئول ستاد جوانان حامیان رضایی در قم خبر داد
اجتماع جوانان حامی محسن رضایی در گلزار شهدای قم

مسئول ستاد جوانان حامیان رضایی از حضور جوانان و حامیان محسن رضایی در قم در گلزار شهدای این شهر خبر داد.
خبرگزاری فارس: اجتماع جوانان حامی محسن رضایی در گلزار شهدای قم

حامد نادری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به آغاز فعالیت این ستاد اظهار داشت: جوانان حامی رضایی عصر امروز به منظور میثاق با شهدا و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل در گلزار شهدای قم حضور یافته و قبور شهدای هشت سال جنگ تحمیلی را غبارروبی و عطرافشانی می‌کنند.

وی افزود: در این مراسم 200 نفر از جوانان با لباس‌ها و شمایل متحدالشکل حمایت خود را از رضایی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام می‌کنند.

مسئول ستاد جوانان حامیان رضایی با بیان اینکه در پایان این مراسم بیانیه‌ای به منظور اعلام حمایت از رضایی قرائت خواهد شد گفت: در این بیانیه از دیگر کاندیداها و حامیان آنها می‌خواهیم به دور از بداخلاقی‌های تبلیغاتی تنها به ارائه برنامه‌های خود پرداخته و از تخریب دیگر چهره‌ها خودداری کنند.

وی با اشاره به وضعیت کشور از نظر اقتصادی گفت: برنامه‌های محسن رضایی نوش‌دارویی برای بیماری اقتصادی کشور است و نسخه وی به همراه اقتصاد مقاومتی تنها راه علاج کشور از بحران اقتصادی است.

نادری ادامه داد: علاوه بر این گروه 90 نفره دوچرخه‌سواران در قالب گروه‌های 30 نفره با لباس‌های متحدالشکل از سه نقطه شهر حرکت کرده و در اقدامی نمادین حمایت خود را از مواضع محسن رضایی اعلام خواهند کرد.

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:46 - 0 تشکر 609207

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی همدان:
صدا و سیما می‌توانست از ظرفیت بیشتری در تبلیغات استفاده کند

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان گفت: صدا و سیما برای برگزاری تبلیغات کاندیداها دیر برنامه‌ریزی کرد و می‌توانست از ظرفیت بیشتری برای تبلیغات استفاده کند.
خبرگزاری فارس: صدا و سیما می‌توانست از ظرفیت بیشتری در تبلیغات استفاده کند

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمد جواد بربریان ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه‌های استان با بیان اینکه مردم در 24 خرداد با حضور گسترده در انتخابات حماسه سیاسی را رقم خواهند زد، اظهار داشت: ما معتقدیم که رأی به هر یک از کاندیداها، رأی به نظام است و انتخابات پشتوانه نظام اسلامی است.

وی ادامه داد: مردم در روز 24 خرداد با انتخاب فردی اصلح، لایق و پرتوان مقدرات کشور را به دست او می‌سپارند و با خلق حماسه سیاسی در انتخابات حماسه اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری نیز محقق خواهد شد.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان افزود: محسن رضایی با توجه به تجارب و پیشینه مدیریتی در سطوح کلان کشور و آشنایی با مسائل، مشکلات، مردم، جامعه و کشور برای رفع مشکلات برنامه جامعی را تدوین کرده است.

بربریان اضافه کرد: رضایی توان استفاده از ظرفیت نیروهای مجرب و کارآمد برای عبور کشور از مشکلات داخلی و اقتصادی در منطقه با حمایت مردم با اعمال دیپلماسی قوی در عرصه‌های مختلف را دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه رضایی برنامه‌ای برای توسعه کشور دارد، بیان داشت: با توسعه و پیشرفت کشور و برنامه‌ریزی درست هیچ کشوری جرأت استفاده از لفظ تحریم را هم نخواهد داشت.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان ادامه داد: در دوران دفاع مقدس با مردمی کردن جنگ توانستیم سرزمین‌های اشغال شده را آزاد کنیم و پیشرفت شایانی در عرصه نظامی داشته باشیم که هیچ کشوری فکر تهدید نظامی علیه ایران را نکند.

بربریان در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه دغدغه محسن رضایی از حضور مجدد در انتخابات ریاست جمهوری چیست؟ ابراز داشت: محسن رضایی از سال‌ها پیش می‌دانست که رویارویی آمریکا و غرب بار دیگر نظامی نخواهد بود، بلکه در عرصه اقتصادی است.

وی عنوان کرد: آمریکا تلاش می‌کند که ایران را برای دشمنی با اعراب جایگزین اسرائیل کند.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان اذعان داشت: محسن رضایی در مناظره‌های تلویزیونی سال 88 با بررسی وضعیت اقتصادی هشدار داد که اقتصاد کشور در وضعیت فلاکت قرار می‌گیرد و امروز هم که رضایی پای در عرصه انتخابات گذاشته، دغدغه مردم، جامعه، کشور و اقتصاد را دارد.

بربریان با اشاره به اینکه معیشت مردم بعد از اقتصاد در اولویت است، یادآور شد: در جامعه شادی و نشاط در چهره مردم کم است و ما شاهدیم که آمار از افزایش طلاق و اعتیاد در جامعه بحث می‌کنند که این مسئله شایسته جمهوری اسلامی ایران نیست و باید برای رفع این معضلات با همت همگانی راهکاری اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه ائتلاف‌هایی که در انتخابات صورت گرفته هیچ کدام به نتیجه نرسیده است، متذکر شد: رضایی تنها کسی است که در سال 84 به تعهد اخلاقی خود در ائتلاف پایبند بود و از آن سال با توجه به اینکه هیچ کدام از آنها به ائتلاف تعهد نکردند، تصمیم گرفت که دیگر وارد هیچ ائتلافی نشود و به صورت مستقل رقابت کند.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان ابراز کرد: ائتلاف بعد از انتخابات در ایران رخ می‌دهد و قبل از انتخابات در طول این مدت کاندیداها نشان دادند که قبل از انتخابات ائتلاف انجام نمی‌شود.

بربریان در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره اینکه چرا در ایران ائتلاف بین رقبای انتخاباتی شکل نمی‌گیرد؟ تأکید کرد: علت عدم تشکیل ائتلاف به خاطر نبود تحزب در ایران است که ما در کشور احزاب قوی که مسئولیت کارکردها، رفتارها و عملکردهای خود را به عهده بگیرد نداریم.

وی ادامه داد: در چند سال گذشته کسانی که منتقدان دولت را مورد شماتت قرار می‌دادند، امروز خودشان به عنوان افراطی‌ترین منتقدان دولت فعالیت می‌کنند و کسانی که این دولت را بر سر کار آوردند، مسئولیت کار خود را نمی‌پذیرند و با تغییر تابلو منتقد دولت شدند.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان اضافه کرد: جریانات و جبهه‌های سیاسی که در انتخابات خودنمایی می‌کنند، قبل از انتخابات ائتلاف نمی‌کنند.

بربریان در ادامه به مشکلات استان همدان اشاره کرد و افزود: یک‌سری از مشکلات مانند بیکاری، عدم اشتغال، تورم و کاهش تولیدات با ظرفیت 40 درصد کارخانه‌ها در بین همه استان‌های کشور مشترک است.

وی ادامه داد: برای رفع مشکلات استان‌ها برنامه‌ریزی به فراخور ظرفیت‌های استانی برای هر استانی به طور جداگانه داریم و از توانمندی و ظرفیت هر استانی برای توسعه همان استان استفاده خواهد شد.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان در ادامه با بیان اینکه همدان استانی کشاورزی و گردشگری است، تصریح کرد: در استان همدان به عرصه‌های باغبانی و زراعتی توجه نشده و در کنار باغات انگور و گردو کارخانه‌های فرآوری محصولات وجود ندارد.

بربریان بیان داشت: وقتی ساختار سیاسی ایران با دیگر کشورها متفاوت است، کمتر دیده می‌شود که دو رقیب بعد از انتخابات از ظرفیت هم در پیشبرد برنامه‌ها استفاده کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه با توجه به اینکه محمود احمدی‌نژاد در انتخابات سال 88 با کسب آرای مردم رئیس جمهور شد اذعان داشت: پیروز انتخابات 88 محسن رضایی بود که با تعقل‌گرایی دچار افراط و تفریط‌ها نشد.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان در پاسخ به این سئوال که رضایی رأی‌آور نیست، اظهار داشت: اینکه می‌گویند رضایی رأی نمی‌آورد، ترفند رقبای او در دوره‌های گذشته بود و چون عملکرد، مدیریت، سوابق و تجربیات رضایی را نمی‌توانند زیرسئوال ببرند، این ترفند را مطرح کردند.

بربریان در خصوص اینکه برنامه محسن رضایی در زمینه‌های مختلف چیست و اینکه کاندیداها فقط شعار می‌دهند، ابراز داشت: در عرصه اقتصادی و دیپلماسی برنامه داریم، از اساتید و نخبگان برای تدوین برنامه‌ها بهره گرفتیم و برنامه‌های خود را برای نقد متخصصان روی میز گذاشتیم و معتقدیم که نقد در بهتر شدن برنامه‌ها کمک می‌کند.

وی افزود: بین برنامه و شعار تفاوت وجود دارد و ما بر اساس برنامه حرف می‌زنیم.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان اضافه کرد: با توجه به اینکه از امروز تبلیغات شوراها آغاز شده شور انتخاباتی به سمت شوراها خواهد بود و من روز گذشته در شهرهای مختلف استان وضعیت کاندیداها را بررسی می‌کردم تا دیروز محل نصب پوستر تبلیغاتی را مشخص نکرده بودند.

بربریان عنوان کرد: من به مدیریت استان و شهرداری‌ها انتقاد دارم و مدیران استانی انتخابات را فقط در شوراها می‌بینند و امروز پوستر تبلیغاتی ما را که جلوی ساختمان نصب کرده بودیم مأموران شهرداری پاره کردند و این جزو موارد تخلف در نصب پوستر نیست.

وی در ادامه با انتقاد از صدا و سیما بیان داشت: صدا و سیما ظرفیت بیشتری می‌توانست در اختیار انتخابات و کاندیداها قرار دهد و در واقع صدا و سیما برای انتخابات دیر برنامه‌ریزی کرد.

نماینده محسن رضایی در ستاد انتخاباتی استان همدان افزود: صداوسیما با توجه به اینکه در تمام استان‌ها مرکز استانی دارد از ظرفیت مراکز استانی استفاده نکرد و فیلم کاندیداها با سانسور پخش شد.

در ادامه این نشست خبری، محمد علیپور، رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان همدان با بیان اینکه رضایی فراتر از زمان فکر می‌کند، اذعان داشت: در تدوین برنامه‌ها ظرفیت هر شهرستان و استانی را جداگانه بررسی کردیم و موانع توسعه هر استانی با ارائه راهکارها تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: در توسعه استان باید فرایند توسعه از پایین به بالا باشد نه از بالا به پایین و از ظرفیت‌های هر استان برای آن استان استفاده شود.

رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان همدان در پایان با بیان اینکه نیروگاه شهید مفتح به خاطر حفر چاه‌های آب باعث از بین رفتن کشاورزی در منطقه کبودراهنگ و مهاجرت کشاورزان شده است، تصریح کرد: از 100 درصد برق تولیدی این نیروگاه فقط 10 درصد آن را در استان همدان مصرف می‌کنند و 90 درصد آن را در استان مرکزی استفاده می‌شود و برای این است که ما بر استفاده از ظرفیت استانی برای توسعه استانی تأکید داریم.

پنج شنبه 16/3/1392 - 22:54 - 0 تشکر 609286

به گزارش جهان، الف با اشاره به مناظره دیروز کاندیداها نوشت: محسن رضائی بدون برنامه نبود. ولی شروع سخنانش را با تاکید بر اقتصاد آغاز کرد و اینکه برای ساخت فرهنگ باید با فقر مبارزه کرد. یک هزار تومانی نشان داد تا از قدرت خرید مردم بنالد. همین نیز باعث شد همه نامزدها نسبت به نگاه وی موضع بگیرند. محسن رضائی هرچند تلاش کرد در حین برنامه طوری وانمود کند که همه نامزدها حرف وی را می زنند اما گویی خود نیز متوجه خطای سخنان ابتدائی خود شد و در بخش پایانی قسمت اول تصمیم گرفت از برنامه های حوزه فرهنگ بگوید  و اقتصاد و سیاست را بسپارد به وقت دیگری. 





این روزهای محسن رضائی را درست یا غلط باید همراه با سیاهه هائی از وضعیت اقتصادی و اجتماعی در نظام دید. سخنان روز گذشته وی به شدت تلخ بود و این نگاه وی در فیلم انتخاباتی وی بیشتر خود را نشان می داد. رسانه ملی اولین فیلم رضائی را نیز به دلیل نشان دادن پدرشهیدی که قصد خودکشی داشت سانسور کرده بود. 





حتی نامزدهای اصلاح طلب نیز چنین سیاهه ای از جامعه ایران نشان نمی دادند. خیلی ها از محسن رضائی انتظاری غیر از این داشتند.

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

جمعه 17/3/1392 - 17:42 - 0 تشکر 609424

محسن رضائی: با 700 هزار تومان مخارج چه خانواده ای تامین می شود
نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: اکنون کشور را دو مسئله ناکارآمدی و تحریم اقتصادی آزار می دهد و ناکارآمدی چون سندان و تحریم اقتصادی چون پتک است که زندگی مردم را میان سندان و پتک قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی بعد از ظهر پنج شنبه در جمع مردم اصفهان و در مسجد سید این شهر افزود: باید واقعیت ها را به مردم بگوییم و اینکه فقط خوبی ها را بیان کرده و اخبار بد را در کشو های خود قرار دهیم درست نیست و اگر می خواهیم فقر و گرانی را حل کنیم باید اخبار را بیان کرد.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) در وصیت نامه خود آورده اند که مراقب باشید که حکومت در دست نااهلان و نامحرمان نیفتد.

وی ادامه داد: در واقع نا اهلان کسانی هستند که توان اداره ندارند و افراد نامحرم کسانی هستند که تخصص دارند اما برای انقلاب دلسوز نمی باشند و از تخصص و کارآمدی خود استفاده نمی کنند.

رضایی بیان داشت: در 25 الی 26 سال گذشته با وجودی که دولتها درست بوده اند اما افراد نامحرم و نااهل به دولت خسارت زده اند.

این نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: هرچه در گذشته بوده است بس است و نباید آن را تکرار کنیم و باید دولت را دست کسانی بدهیم که اهل و محرم است و اقتصاد و سیاست را بشناسند و صادق باشند.

رضایی ادامه داد: اکنون در کشور مسئله ناکارآمدی و تحریم اقتصادی مردم را آزار می دهد و اکنون این سوال مطرح می شود که آیا دولتها می توانند بدون مردم کشور را اداره کنند و آیا مردم می توانند بدون اینکه موضوعات را بدانند مشکل کشور را حل کنند.

نظام جمهوری اسلامی ایران از تحریم اقتصادی و ناکارآمدی در خطر است

وی بیان داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران نیز در خطر است که این موضوع از ناحیه کارآمدی و تحریم اقتصادی است.

این کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هم زندگی مردم و هم نظام جمهوری اسلامی ایران از ناحیه ناکارآمدی و تحریم اقتصادی در خطر است و راه حل این است که با یک دست تحریم اقتصادی را کنار زده و با دست دیگر کارآمدی را درست کنیم و کشور را پر قدرت اداره کنیم.

جوانان ما در دفاع مقدس معجزه آفرینی کردند

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: جوانان ما در دفاع مقدس معجزه آفرینی کرده اند و اما امروز پر و بال آنها بسته شده است.

وی تصریح کرد: پشتوانه من بعد از خدا همین جوانان هستند و ما با آنها می توانیم کویرهای ایران را تبدیل به بهشت کنیم.

شیوه من جهادی است نه انجمنی

به گزارش مهر رضایی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: شیوه ما جهادی است و نه انجمنی و اگر فرهنگ انجمنی جواب می داد تا کنون جواب گرفته بودیم و ما به فرهنگ جهادی نیاز داریم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه بیان داشت: خاصیت فرهنگ جهادی این است که اگر یک جوان در صحنه دفاع حاضر شود با آن حال و هوای جهادی و مسئولیت، ره صد ساله را یک شبه پیش خواهد برد.

رضایی با بیان اینکه فرهنگ انجمنی نیز خوب است تاکید کرد: اما می گویم معجزه با فرهنگ جهادی است و در فرهنگ جهادی نفاق نیست و ظاهر و باطن یکی است اما ممکن است در فرهنگ انجمنی این گونه نباشد.

پنج میلیون کار خانگی ایجاد خواهم کرد

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در عرصه اقتصاد، صنعت و کشاورزی نیز برنامه های بسیار خوبی را در دستور کار دارم و برای مردم نزدیک به پنج میلیون کار خانگی ایجاد خواهم کرد.

رضایی گفت: در واقع من برای هر خانه ای آن را تبدیل به تولید ثروت می کنم.

وی بیان داشت: در ادامه سخنان خود گفت: ما فرهنگ قرآنی، جهادی، عاشورایی و ابوالفضلی را قبول داریم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: من از علما و مراجع تقلید تقاضا می کنم در ساختن فرهنگ جهاد اقتصادی و فرهنگ جهادی به ما کمک کنند و اجازه ندهند عده ای با افکار خود به ما فرهنگ بدهند.

اقتصاد ایران بهترین اقتصاد منطقه خواهد شد

به گزارش مهر، این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه بیان داشت: درست است فشار و سختی وجود دارد ولی اینکه چگونه در تحریم اقتصادی آن راآاب کنیم مهم است و علاوه بر کنار زدن تحریم اقتصادی اقتصاد ایران را نیز شکوفا کنیم.

رضایی گفت: اقتصاد ایران به بهترین اقتصاد منطقه تبدیل خواهد شد.

با 700 هزار تومان مخارج چه خانواده ای تامین می شود

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امروز با 400 هزار تومان و یا حتی حقوق 700 هزار تومانی کجای مخارج یک خانواده را تامین می کند بیان داشت: من دوباره مردم را به صحنه اداره کشور، اقتصاد و فرهنگ با ارزش های امام و اصول انقلاب می آورم.

رضایی همچنین در ادامه به سهام عدالت نیز اشاره کرد و گفت: سهام عدالت را آزاد می کنم و بدهی ها را خواهم بخشید و به بقیه کارگران نیز سهام عدالت خواهم داد.

یارانه سبز یکی از برنامه های من است

وی بیان داشت: یکی از برنامه های من یارانه سبز است که به کشاورزان، زارعین و کسانی که بخواهند کشت خود را صنعتی کنند یارانه سبز خواهم داد.

رضایی همچنین به صندوق حمایت از فرهنگ، هنر، ورزش و رسانه نیز اشاره نمود و گفت: نیم درصد از پول نفت را به این صندوق خواهم ریخت که زیر نظر صندوق توسعه ملی اداره می شود.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.