• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3111)
سه شنبه 3/5/1391 - 1:8 -0 تشکر 478306
اخبار سیاسی

سكوت در قبال كشتار مسلمان میانمار نمونه بارز دروغ حقوق بشری غرب است
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به استثمار انسانها بوسیله تمدن غرب بعنوان تمدنی مبتنی بر مادیت و بدور از اخلاق و معنویت تأكید كردند: نمونه بارز ادعاهای دروغین غرب درباره اخلاق و حقوق بشر، سكوت این مدعیان در قبال كشتار هزاران انسان مسلمان در میانمار است.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، همزمان با اولین روز از ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، محفل انس با قرآن، عصر امروز (شنبه) در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد. در این محفل نورانی که سرشار از عطر و طراوت معنوی قرآن بود، قاریان، حافظان و اساتید قرآن، آیاتی از قرآن کریم را قرائت کردند و گروههای جمع خوانی نیز در فضیلت رمضان کریم، به مدح و ثنای پروردگار پرداختند.

حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی در این محفل قرآنی، داعیه جمهوری اسلامی ایران را برپایی تمدنی متکی بر معنویت ناشی از قرآن و هدایت الهی دانستند و با اشاره به استثمار انسانها بوسیله تمدن غرب بعنوان تمدنی مبتنی بر مادیت و بدور از اخلاق و معنویت تأکید کردند: نمونه بارز ادعاهای دروغین غرب درباره اخلاق و حقوق بشر، سکوت این مدعیان در قبال کشتار هزاران انسان مسلمان در میانمار است.

 

 

ایشان افزودند: تمدن غرب در طول قرنهای گذشته نیز، هرجا که پا گذاشته است، جز فساد و استثمار انسانها نتیجه ای نداشته است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: عزت، رفاه، پیشرفت مادی و معنوی، اخلاق نیک و غلبه بر دشمنان، فقط از طریق عمل به معارف قرآنی بدست خواهد آمد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به بیداری ملتهای اسلامی افزودند: اگر ملتهای اسلامی بتوانند تمدن مبتنی بر وحی الهی و معنویت و اخلاق را پایه گذاری کنند، بشر سعادتمند خواهد شد.

ایشان همچنین ترکیب عقل و عاطفه را در انس با قرآن بسیار سودمند خواندند و تأکید کردند: هنگامی که عقاید عقلانی قرآن با محبت عجین شود، زمینه عمل به قرآن فراهم و در نتیجه توفیقات جامعه اسلامی روزافزون خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی از گسترش نهضت انس با قرآن در کشور بویژه در میان جوانان، بر لزوم تدبر و تأمل در مفاهیم قرآنی و عمل به آن تأکید کردند.

پنج شنبه 12/5/1391 - 18:2 - 0 تشکر 488832

دعوت خوابگزار اعظم از مشایی برای نامزدشدن در انتخابات ریاست جمهوری/ یقین دارم پیروز می شود

فرهنگی  - سایت روزنامه ایران با محمدعلی کشاورز، بازیگر سینما و تلویزیون گفت وگو کرد.

کشاورز که در سریال سلطان و شبان، نقش بیادماندنی خوابگزار اعظم را بازی کرده است،در این گفت وگو اظهار داشت:

*مهندس مشایی از دوستان خوب من است و از آدمهای فرهیخته این مملکت هستند. خیلی کم  چنین آدمهایی پیدا می شوند. مهندس آدمی پاک، صاف و بی آلایش است که فقط برای مملکتش زحمت می کشد این خیلی ارزش دارد و اکثر مردم هم فهمیده اند و می دانند که مهندس مشایی از جان و دل برای مملکت ایران زحمت می کشد ... مهندس کسی است که طی این مدت که کار کرده است صنار سه شاهی هم برای خودش برنداشته است در خانه اجاره ای زندگی می کند در حالی که خیلی ها در مقام مهندس میلیاردها تومان از بیت المال به جیب زدند و الان هم مشخص شده که چه کسانی هستند.
*من به هیچ کس متکی نیستم و به خاطر منافع هیچ شخص و گروهی حرف نمی زنم اما این آدم را می شناسم یا خود احمدی نژاد آدم پاکی است هنوز در خانه قدیمی اش زندگی می کند ولی عده خیلی زیادی هستند که نمی توانند تحمل کنند و نمی توانند ببینند چونکه درآمدشان از این راه است و از آن طریق امرار معاش می کنند و در غیر این صورت منبع درآمدی ندارند و زندگی شان نمی گذرد. 

* من چه قبل از انقلاب چه بعد از آن مجیز هیچ کس را نگفته ام و فقط روی عملکرد و کار بحث می کنم. من اعتراف می کنم که مهندس مشائی کسی است که فرهنگ را می شناسد، مردم کشورش، آداب و رسوم مملکت خود را می شناسد و اگر ایشان بیایند برای ریاست جمهوری بسیار خوب است. دوست دارم اولین کسی باشم که از مهندس مشایی دعوت کنم که برای کاندیداتوری ثبت نام کنند. نمی دانم آیا من تا انتخابات ریاست جمهوری بعدی زنده خواهم ماند یا نه. اما مطمئنم که اگر مشایی در انتخابات شرکت کند، پیروز خواهد شد. یعنی واقعا باید مردم مهندس را ببینند و بشناسند و این میسر نمی شود مگر با گفت و گو مردم باید تفکر ناب مهندس را بشناسند مهندس خیلی کارها می خواست انجام دهد که جلویش را گرفتند ولی اگر بخواهیم این مملکت یک مملکت اسلامی و پیشرو باشیم می بایست فرهنگ را قوی کنیم

گدای فاطمه(س)

پنج شنبه 12/5/1391 - 22:22 - 0 تشکر 489082

برخورد یمن... 
سلام

عصر ایران:
خبرگزاری آلمان مدعی شد این اقدام رئیس جمهور یمن به دلیل "اعتراض به دخالت های ایران در امور داخلی یمن" انجام شده است.

مسعود حسینی معاون وزیر نیرو ایران و فرستاده احمدی نژاد در مدت حضور در صنعا نتوانست با رئیس جمهور یمن دیدار کند؛ به همین دلیل با ابوبکر قربی وزیر امور خارجه این کشور ملاقات کرد و پیام و دعوتنامه احمدی نژاد از "منصور هادی" را تسلیم وی کرد.

حسینی عصر دیروز دوشنبه پس از سفری سه روزه از صنعا به تهران بازگشت.

خبرگزاری آلمان اضافه کرد: این در حالی است که فرستاده احمدی نژاد باید این پیام و دعوتنامه را در دیدار با رئیس جمهور یمن تسلیم وی می کرد.

این موضوع در شماری از رسانه های یمن نیز منتشر شده است.

خبرگزاری رسمی یمن (سبا) هم نوشت که در دیدار فرستاده احمدی نژاد با وزیر امور خارجه یمن، دعوتنامه رئیس جمهور یمن برای سفر به تهران و حضور در اجلاس سران جنبش عدم تعهد را تسلیم وی کرد.

رئیس جمهور یمن چندی پیش در اظهاراتی ایران را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرده بود. اتهاماتی که به شدت از سوی مقامات تهران رد شد.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
جمعه 13/5/1391 - 10:45 - 0 تشکر 489740

گروه سیاسی: سطح چهارمی هم برای اقتصاد می‌توان قائل شد و آن را تحلیل كرد كه خاص الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت است و هیچ مكتبی به آن نپرداخته است و آن «سطح مردم» است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایكنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، روح‌الله ایزدخواه، كارشناس فناوری‌های نوین، در گفتاری به تاریخچه صنایع دانش‌بنیان و مؤلفه‌های آن پرداخته كه متن آن به شرح ذیل است.

برای آشنایی مخاطبان ما با مفهوم صنایع دانش‌بنیان، لطفاً تاریخچه این موضوع را بفرمایید.

از حدود ۲۵۰ تا ۲۰۰ سال پیش كه علم اقتصاد در دنیای غرب پاگرفت و مدون شد، یك پرسش همیشگی در اقتصاد این بوده كه مزیت‌های اقتصادی، هم در سطح كشور و هم در سطح بنگاه‌های اقتصادی از كجا به دست می‌آید؟ برای جواب به این سؤال ابتدا گفتند كه منابع طبیعی ریشه مزیت است. بنابراین هر كشوری كه زمین زیاد دارد، معدن زیاد دارد، آب زیاد دارد و منابع طبیعی دارد، كشوری با مزیت اقتصادی است.

بعدتر دیدند مهم این است كه بشود از این منابع طبیعی استفاده كرد و تنها داشتن آنها ملاك نیست. بنابراین گفتند عامل مهم، استفاده از منابع است ولذا منابع انسانی ملاك برتری و مزیت اقتصادی شد. نیروی كار فراوان، متخصصین فراوان و دانشگاه‌های فراوان و كارآمد به عنوان شاخصه‌های مزیت اقتصادی مطرح شدند.

پس از آن این اشكال مطرح شد كه این نیروی انسانی باید با ابزارها و در محیط‌هایی مثل كارخانه‌ها به كار گرفته شود و صرفاً تربیت نیروی انسانی مزیت ایجاد نمی‌كند. بنابراین داشتن كارخانجات و ماشین‌آلات صنعتی به عنوان مزیت مطرح شد و كشورهایی كه به این معنی صنعتی بودند، كشورهایی با مزیت بالاتر اقتصادی شناخته شدند.

اما باز هم این اشكال مطرح شد كه كارخانه‌زدن كاری ندارد و می‌شود كارخانه‌ای را از یك كشور به كشور دیگر منتقل كرد و داشتن كارخانجات و سخت‌افزار مزیت پایداری نیست، زیرا مسئله «مزیت پایدار» بود. سؤال اساسی این بود كه برای هر كشور و هر بنگاه مزیت پایدار چیست؟

تا این كه اواسط قرن بیستم، مفهوم «فناوری» مطرح شد و این كه فناوری یك كلی است و دارای ابعاد مختلف كه یك جزء آن منابع انسانی است، یك بُعد آن ماشین‌آلات است، یك بُعد آن علم به معنی دانش مكتوب و یك بعد آن سازمان و كارخانه است. بنابراین فناوری عامل مزیت‌سازی است كه شامل چهار جزء منابع انسانی، دانش مكتوب، سخت افزار و سازمان می‌شود.

اما باز این پرسش مطرح شد كه چگونه می‌شود این فناوری را مدیریت كرد و آن را چگونه باید به دست آورد؟ چگونه باید فناوری را تبدیل كنیم به مزیت‌های پایدار برای بنگاه و كشور؟ در این مرحله بود كه بحث «مدیریت فناوری» مطرح شد. مدیریت فناوری موضوع جدیدی بود كه از خود فناوری به‌مراتب مهم‌تر شد. خیلی زود معلوم شد كه اصلاً مسئله ما مدیریت فناوری است و نه خود فناوری.

در این مرحله مشاهده شد كه رو‌ش‌ها و نظریات روتین مدیریتی جوابگوی مدیریت فناوری نیست و ما را به رشد و توسعه فناوری نمی‌رساند. بنابراین «مدیریت دانش» مطرح شد. برای مدیریت فناوری مهم این است كه بدانیم در حال مدیریت دانش هستیم و نه سازمان و منابع انسانی. دانش هم دارای ابعادی است و منظور از آن فقط دانش مكتوب نیست، بلكه دانش سازمانی و دانش پنهان در آن. یعنی بحث از مدیریتی از جنس بسیار نرم به میان می‌آید. این مدل از «مدیریت دانش‌بنیان» و اقتصادی كه بر مبنای این‌گونه از مدیریت در سطح بنگاه و در سطح كشورها شكل بگیرد، «اقتصاد دانش‌بنیان» نام گرفت. عوامل بازیگر در این اقتصاد هم «شركت‌های دانش‌بنیان» یا «مراكز دانش‌بنیان» نام گرفتند.

تفاوت‌های نگاه مدیریت دانش‌ با مدیریت سنتی در چیست؟

با این نگاه اصلاً فضا تغییر می‌كند. تا پیش از این، هرگاه به بحث مدیریت می‌رسیدیم، می‌گفتند كه ما در مدیریت با سازمان‌ها طرف هستیم كه این سازمان‌ها تعدادی نیروی انسانی دارند، محیطی دارند، خط تولید دارند و مانند آن. اما نحوه تحلیل در مدیریت دانش به این سادگی نیست و ما آن‌جا به‌شدت با شبكه‌های دانشی و چرخه‌ی علم تا بازار، یا ایده تا صنعت و عوامل اثرگذار در آن طرف هستیم. اصلاً آن آیتم‌هایی كه در این مدیریت باید در نظر گرفته شوند، كاملاً متفاوت با قبل می‌شود.

نیروی انسانی كه در این نوع مدیریت مطرح می‌شود، با مفهوم نیروی انسانی در علم مدیریت سنتی یكسان نیست. در مدیریت دانش با كارآفرینانی سر و كار داریم كه با دانش كسب و كار راه می‌اندازند. در مدیریت دانش باید توجه داشته باشیم كه جریان دانش بسیار سیال است و جریان دانش در یك بنگاه محصور نمی‌شود و دائما از این بنگاه به آن بنگاه، از دانشگاه به صنعت و از صنعت به دانشگاه سرایت می‌كند. مدیریت چنین موجودی دیگر مثل قبل ساده نیست.

بحث از صنایع دانش‌بنیان را می‌توان در دو سطح خرد، یعنی بنگاه‌ها و شركت‌ها و سطح كلان یعنی اقتصاد ملی مطرح كرد. لطفاً مختصات هر یك از این دو سطح را بفرمایید.

در مورد «بنگاه دانش‌بنیان» مسئله خیلی ساده‌تر و شفاف‌تر است و بحث هم زیاد شده است. در یك جمله می‌شود گفت در واقع بنگاه اقتصادی دانش‌بنیان بنگاهی است كه سودآوری و مزیت و بقایش به توسعه دانش و فناوری باشد و نه عامل دیگری. بحث صرفاً در مورد سطح فناوری محصول بنگاه نیست. بنگاه می‌تواند كالا تولید كند یا خدمات ارائه دهد. محصولش هر چه می‌خواهد باشد، اما سه مؤلفه سودآوری، رقابت‌پذیری و بقایش مبتنی و متكی بر توسعه دانش و فناوری باشد و نه عامل دیگر. چنین بنگاهی را ما بنگاه دانش‌بنیان می‌گوییم.

پس بنگاهی كه از انحصار نان می‌خورد، دانش‌بنیان نیست. بنگاهی كه صرفاً از تولید انبوه نان می‌خورد، دانش‌بنیان نیست. بنگاهی كه به خاطر محدود ماندن رقابت سر پا مانده و اگر كمی رقابت را بیشتر كنی، از بین می‌رود، هنوز دانش‌بنیان نشده است. بنگاهی كه با رفتن چند متخصص و مهندس از این بنگاه تعطیل شود، دانش‌بنیان نیست. البته مهندسین و متخصصین یكی از عوامل اصلی در بنگاه دانش‌بنیان هستند، چون عامل اصلی نیروی انسانی است، اما به هر حال بنگاهی توانمند است كه با رفتن صاحبان اولیه‌اش از بین نرود. در واقع دانش منتقل شده و به‌اصطلاح نهادینه شده باشد و متكی به افراد نباشد. بنگاه دانش‌بنیان خیلی فراتر از این است.

بحث بعدی این است كه به دست آوردن این دانش و نگهداری این دانش و فناوری و رشد این دانش می‌تواند اكتسابی باشد یا می‌تواند انتقال دانش و فناوری باشد و یا تركیبی از هر دو باشد.

اقتصاد دانش‌بنیان در سطح كلان چگونه معنی می‌یابد؟

در مورد سطح اقتصاد كلان لازم است مقدمه‌ای را بگویم. در الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ما اصلاً نباید به دو سطح رایج اقتصاد ملی و بنگاه محدود شویم. در دنیای غرب اقتصاد را تقلیل دادند به دو سطح خرد و كلان، اما ما قائل به بخش سوم و چهارمی هم هستیم. در تفكر غربی سطح خرد همان بنگاه است و سطح كلان همان فضای كسب و كار و اقتصاد كلان است. اما سطح سوم از نگاه ما اقتصادی است كه شامل هویت‌های جمعی، رشته‌ای و منطقه‌ای می‌شود. در مكتب اقتصادی نهادگرا و نحله‌های مختلفش به این سطح می‌پردازند. اقتصاد صرفاً دولت و بنگاه نیست، بلكه یك هویت سومی به نام نهادها هم هستند كه این نهادها هم عاملیت دارند و در اقتصاد دخل و تصرف دارند. نهادها چیزی غیر از دولت و بنگاه هستند. اما سطح چهارمی هم برای اقتصاد می‌توان قائل شد و آن را تحلیل كرد كه خاص الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت است و هیچ مكتبی به آن نپرداخته است و آن «سطح مردم» است.

سطح مردم را این‌گونه می‌توان توضیح داد: یك كارآفرین بنگاهی یا سازمانی را ایجاد می‌كند و در اقتصاد یك عامل می‌شود و ما بر اساس آن، سطحی از اقتصاد را تعریف می‌كنیم و در درس اقتصاد خرد آن را تحلیل می‌كنیم. از آن طرف دولت هم به عنوان یك عامل مطرح می‌شود و فضای اقتصاد كلان را مدیریت می‌كند. اما در علم اقتصاد فعلی مردم كی هستند؟ عاملیت آنها چگونه است؟ آیا منظور از مردم همان سطح نهادها است كه اقتصادگرایان نهادی و تكاملی آمدند به مباحث اضافه كردند؟ اكنون مباحث میانی بین دولت و بنگاه بیشتر ناظر به نهادها است اما ما می‌گوییم عامل چهارم اقتصاد هم مردم هستند و این عامل باید تحلیل شود. زمانی كه مردم برای تغییر اقتصادی بسیج می‌شوند اینها عامل هستند. این عامل باید یك ركن چهارمی در اقتصاد تلقی شده و به عنوان سطحی از اقتصاد تعریف شود. تا الان ما اكتفا كردیم به بنگاه و دولت. چرا؟ چون دنیای غرب این را به ما دیكته كرده است.

مردم به عنوان عامل اقتصادی از الگوی صددرصد ایرانی اسلامی خودمان درمی‌آید. چون اتفاقی است كه در انقلاب اسلامی و برای مثال در جهادسازندگی رخ داد. در دهه اول انقلاب چه عاملی باعث رشد سریع اقتصادی در روستاها در آن دهه شد؟ نهادی وجود داشت به نام جهاد سازندگی و مردمی كه آمدند پای این نهاد همكاری كردند با آن نهاد. اگر ما تنها نهاد را ببینیم و مردم را نبینیم موضوع ناقص است. با این مقدمات اگر اركان اقتصاد را بخواهیم بشكافیم شامل دولت، بنگاه‌ها، نهادها و مردم است و چهار سطح دارد و اگر بخواهیم اقتصاد دانش‌بنیان را بررسی كنیم در هر یك از این چهار سطح باید مسئله را بررسی كنیم.

بنابراین من بحث شما را از دو سطح تعمیم می‌دهم به چهار سطح كه هر چهار سطح را باید تحلیل و بررسی كرد. الان در كشور ما حتی نهادهای توسعه و ابزارهای نهادی اقتصاد دانش‌بنیان هم تا حد كمی مورد توجه قرار گرفته، ولی مردم دیگر اصلاً دیده نمی‌شوند. در اقتصاد دانش‌بنیان ما هنوز قائل به این نشده‌ایم كه مردم بیایند پای كار.

اما از آن طرف می‌بینیم حضرت آقا بر بحث «مردمی‌كردن اقتصاد» بسیار تأكید دارند. این یك موضوع مبنایی است. به تجربه‌ی انقلاب كه نگاه كنیم، اتفاقاً مردم در اقتصاد به طور اساسی كار كرده‌اند. مردمی كردن نه به عنوان یكی از اجزای چهار سطح اقتصاد، كه به عنوان یك پارادایم در اقتصاد و در پیشرفت و همین طور در اقتصاد دانش‌بنیان قابل طرح است.

در سطح كلان اقتصاد دانش‌بنیان، مشكل بزرگ این است كه دولت مستقیماً با بنگاه‌ها درگیر شده است. اساساً دولت و بنگاه‌ها از دو مقوله‌ی مجزا و متمایز هستند و نمی‌توانند همدیگر را تحمل كنند. در همه حوزه‌های اقتصادی این‌گونه است. معنی ندارد كه وزارتخانه‌ای برای توسعه یك رشته یا یك فناوری مستقیما با بنگاه‌ها درگیر شود. اگر دولت می‌خواهد بنگاه‌های دانش‌بنیان رشد كنند و در همه مناطق فراگیر شوند و در سطح كشور محدود به چند شهر پیشرفته و بزرگ نباشند، نمی‌تواند مستقیم این را هدایت كند. اگر دولت بخواهد خودش وام بدهد، خودش مجوز بدهد، خودش هم ارزیابی كند، كار گیر می‌كند. راهكار این است كه ما از سطوح دیگر اقتصاد مثلاً سطح نهادی كمك بگیریم.

در سطح نهادی اقتصاد دانش‌بنیان چه باید كرد؟

اولین نهاد دانشگاه‌ است كه به‌اصطلاح ملموس‌ترین نهادها است. نهاد دیگر تشكل‌های اقتصادی و صنعتی هستند. نهاد دیگر رسانه‌ها هستند. دولت باید برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به این نهادها مأموریت بدهد. دولت باید برای این كار به مراكز حرفه‌ای مأموریت بدهد و بگوید من در فلان سال می‌خواهم برسم به بیست هزار بنگاه دانش‌بنیان. تشكل‌های صنعتی كه مستقیماً با بنگاه‌ها طرف هستند و اصلاً بنگاه‌ها عضو این تشكل‌ها هستند، بهترین اتنخاب برای این كار هستند. دولت اما این‌ها را به كار نگرفته است. شما نگاه كنید معاونت علم و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت علوم، وزارت بهداشت و وزارت صنایع چقدر حاضر هستند با این‌ها كار كنند؟

از سوی دیگر به دانشگاه‌ها هم صرفاً به عنوان مصرف‌كنندگان بودجه نگاه شده است. تا كی شما می‌خواهید به دانشگاه‌ها و مراكز تحقیقاتی بودجه تزریق كنید. باید از دانشگاه‌ها و مراكز تحقیقاتی كار كشید. الان اما گفتمان معكوس است و این دانشگاه‌ها هستند كه از دولت مطالبه می‌كنند كه چه كردی برای ما. دانشگاه خودش متهم ردیف اول است. شما چه كرده‌ای برای اقتصاد دانش‌بنیان؟ این درسی كه تو می‌دهی، این رشته‌ای كه تو داری، این خروجی كه داری، این دانشجویی كه تربیت می‌كنی، كجای این اقتصاد را توانسته متحول كند.

مردمی ‌كردن اقتصاد دانش‌بنیان چه الزاماتی دارد؟

برای مردمی كردن اقتصاد دانش‌بنیان اولاً نیاز نیست هر فردی كه ایده‌ای دارد برود شركت بزند. چرا ما نخبه را می‌اندازیم در دهلیز پرچالش شركت‌زدن و شركت اداره كردن؟ شاید نخبه‌ای بخواهد كنج دفترش بنشیند و مطالعه و پژوهش كند و نخواهد وارد دنیای كسب و كار به معنی سخت‌افزاری شود. می‌خواهد تمام عمرش را صرف پژوهش كند، اما می‌خواهد ایده‌هایش را هم در عمل پیاده كند. اگر این فرد بخواهد ایده‌اش را به عمل برساند، راهكار نهادینه‌ای ندیده‌ایم. این‌جا جایی است كه اگر بخواهید صورت مسئله را با نگاه دولتی حل كنید، به بن‌بست برمی‌خورید. برای حل این مشكل از راهكار مردمی باید شبكه‌هایی از متخصصان و نخبگان ایجاد كرد كه این شبكه‌ها در اقتصاد كار كنند. یعنی آن صاحب ایده را نیندازیم به عرصه طاقت‌فرسای مبارزه اقتصادی و بگذاریم كار خودش را بكند، اما شبكه این كار را برای او بكند.

شركت زدن نخبگان یكی از ابزارها است. شاید نخبه دنبال سودآوری آن‌چنانی نباشد و بخواهد ایده‌اش را برای همه مردم به كار بگیرد و نه برای یك شركت و سهامداران آن. شاید او می‌خواهد ایده‌اش در همه رشته‌های صنعتی و روستا‌ها و مناطق پیاده شود. شاید او بخواهد دانش خود را برای خدا صرف مشكلات مردم كند، اما شركت یعنی سودمحوری. آن مخترعی كه تا دیروز داشته با خیال راحت در آزمایشگاهش كار می‌كرده، الان افتاده در بازار و فضای بد رقابت و وام گرفته و مقروض شده و خانه‌اش را باید بفروشد تا بتواند حقوق كارمندانش را بدهد.

شهید شهریاری برای یكی از پروژه‌های مهم یك ریال از سازمان انرژی اتمی پول نگرفت. می‌گفت این كار را می‌خواهم برای خدا انجام دهم. رئیس سازمان انرژی اتمی می‌گفت ما حاضر بودیم هر مبلغی كه بگوید، به او بدهیم برای رسیدن به این نقطه. او اما گفت من این كار را می‌خواهم برای رضای خدا انجام دهم. از این‌گونه افراد بسیار هستند.

وقتی شما اقتصاد را محدود كردی به بنگاه و دولت، مسئله این‌گونه خراب می‌شود. ما در ابزارها به‌شدت زمین‌گیر هستیم، چون هنوز دنباله‌رو غرب هستیم. پارك‌های علم و فناوری و مراكز رشد كه از ابزارهای توسعه صنعت دانش‌بنیان هستند، عمدتاً در نقاط توانمند و شهرهای بزرگ شكل گرفته‌اند. آیا ما در عمق روستاها و شهرهای كوچكمان افراد صاحب ایده و اختراع نداریم؟ این افراد باید به كجا مراجعه كنند؟ پارك فناوری شرایطی و تعریفی دارد و هر جایی نمی‌شود زد. در یك شهر كوچك كه ده تا كارخانه هم به‌زور دارد، آیا مردم صاحب ایده و نخبگانی وجود ندارند كه بشود ایده‌ی آنها را تجاری كرد؟

فرصت‌ها و مزیت‌های فعلی كشور برای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

مزیت‌های انسانی و طبیعی كه معلوم است. ما فرصت‌های احیا نشده‌ای در اقتصاد داریم. از نظر اقلیم، از نظر منابع انسانی و دسترسی‌های كلیدی كه احیا نشده، مثال‌های متعددی می‌شود زد. ما همچنان خام‌فروشی می‌كنیم و در طبیعت چرخه‌های ساده تولید را به كار گرفته‌ایم. مثلاً از زرشك ۶۰۰ نوع دارو و رنگ درمی‌آید، ما اما این زرشك را فقط می‌ریزیم روی پلو و می‌خوریم.

من معتقدم تنها نسخه‌ای كه مناطق محروم ما را پیشرفته می‌كند، استفاده از فناوری‌های نوین مبتنی بر مزیت‌های هركدام از این مناطق است. در این مناطق منابع بكری هست كه اگر آنها را برای صنایع پیشرفته به كار بگیریم، ثروت‌افزایی فراوانی برای همان مناطق محروم خواهد كرد. الیته ابزارش این نیست كه شما سرمایه‌گذاران غیر بومی را ببرید در آن مناطق تا منابع آن مناطق را استفاده كنند و بعد هم مناطق را محروم‌تر كنند. باید مردم آن مناطق و كارآفرینان آن مناطق را توانمند كنید. «توانمندسازی مردم» كه حضرت آقا می‌گویند، یكی از مصادیقش همین است. ما فكر می‌كنیم توانمندی مردم این است كه به آنها وام و مجوز شركت بدهیم.

ما باید نگاهمان را به مناطق محروم عوض كنیم. فرصت‌های بزرگ تولید در كشور داریم كه احیا نشده است، اما ابزار نهادی‌ این كار، شركت نیست. این‌جا ما باید مدیریت جهادی و سازمان‌دهی جهادی را به كار بگیریم؛ همان كاری كه جهاد سازندگی در مسیرش بود. جهاد از ابتدا رفت نیازهای ضروری روستا را مانند حمام و دستشویی و مسجد را ایجاد كرد و اگر می‌گذاشتیم آن نهاد كار كند، روزی به صنایع پیشرفته در روستاها می‌رسید.

آیا همین انتظار را الان می‌توانیم از اردوهای جهادی داشته باشیم؟

یكی از بهترین فرصت‌های موجود، همین اردوهای جهادی است. اما این‌ها آمادگی این نگاه را ندارند، ولی این انتظار و این توان هست. این یكی از توان‌های استفاده نشده است. در سال، ۱۰۰۰ اردوی جهادی در كشور برگزار می‌شود و همه از دانشگاه‌ها و همه متخصص و تحصیل كرده و صاحب دانش. در راه تقویت اقتصاد دانش‌بنیان استفاده‌ای از اینها نمی‌شود. دولت چرا از فرصت این ۱۰۰۰ اردو در توسعه دانش و فناوری در مناطق محروم استفاده نمی‌كند؟ چون اصلاً به این ابزار فكر نكرده، صرفاً می‌خواهد با شركت‌های دانش‌بنیان و با چهار تا پارك علم و فناوری این كار را انجام بدهد. باید دولت به اردوهای جهادی مأموریت بدهد و بخواهد كه از این پس شما بروید این مشكل را حل كنید.

ما از روزی كه مدیریت جهادی را گذاشتیم كنار، زمین‌گیر شدیم. حالا شما سیاست‌ها را تغییر بدهید، فایده‌ای ندارد. ما یك بار دیگر باید نگاهمان را به مدیریت عوض كنیم. باید الگوی صد درصد خالص خودمان را كه مدیریت جهادی بود و الگوی مدیریت جهادی بود، آن را در اقتصاد دانش‌بنیان به‌كار بگیریم تا بتوانیم از همه‌ ابزارها به نحو احسن استفاده كنیم.

سومین فرصت تحریم است. تحریم را اگر از دیدگاه جهادی نگاه كنید، بهترین فرصت است. جهاد ما در جنگ جهاد شد. در آن زمان كه فشار سنگین بود، خودش را پیدا كرد و توانمندی‌هایش را احیا كرد. روزی كه جهاد منحل شد، ۱۵۰ مركز آموزشی و پژوهشی متشكل از خبرگانی داشت كه كار می‌كردند. در دوران تحریم بهترین فرصت است كه از فناوری به سبك جهادی كمك بگیریم برای مقابله با تحریم. در زمینه نفت سال‌هاست كه صنعت‌گران می‌گویند به ایرانی‌ها كار بدهید و ما می‌توانیم قطعات و تجهیزات و فناوری‌ها را داخلی‌سازی كنیم. دولتی‌ها اما گوش نمی‌كردند و باورشان نیست. در آن شتابی كه دولتی‌ها برای توسعه‌ی میادین نفت و گاز می‌افتند، كار را می‌دهند به خارجی‌ها و به داخلی‌ها نمی‌دهند.

الان كه تحریم است، بهترین فرصت است كه بخش توانمند غیر دولتی و مردمی نقش خودش را در این مبارزه نشان دهد. این‌جا راه نمی‌افتد، مگر این‌كه دولت نگاه از بالا به پایین و خودمحور را كنار بگذارد و اجازه دهد الگوهای جهادی محقق شود. اگر دولت الان فراخوان بدهد و بگوید فرضاً ما ۱۰۰ قطعه در صنعت نفت داریم كه تحریم شده و می‌خواهیم تولید داخل شود، ظرفیت زیادی برای او احیا می‌شود و متخصصین و صنعت‌گران و دانشگاهیان زیادی هستند كه پای این كار بیایند. باید اجازه بدهیم همین‌ها بیایند در صحنه.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

جمعه 13/5/1391 - 10:46 - 0 تشکر 489745

گروه سیاسی: عضو جمعیت ایثارگران با بیان اینكه فجایع میانمار ناشی از نشر اسلام‌ستیزی از سوی آمریكا است، افزود: نقش آمریكا در ایجاد جنگ میان مذاهب، ادیان و اقوام مشهود است؛ اسلام‌ستیزی حاكم بر هیئت حاكمه آمریكا در جهان منتشر می‌شود.

مجتبی شاكری، عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) با ذكر اینكه امروز امت اسلام بیش از همیشه باید در دفاع از مسلمانان جدیت داشته باشند، گفت: كشتار مسلمانان میانمار آزمونی برای مسلمانان است تا بتوانند با دفاع از مسلمانان میانمار وحدت خود را نشان دهند.

وی با اشاره به فجایع میانمار گفت: ریختن خون مظلومان و مسلمانان میانمار اندیشه باطلی از سوی استكبار جهانی است، تعداد این كشته ‌ها كم یا زیاد باشد از مذموم بودن این عمل كه با چراغ سبز قدرت‌های جهانی صورت می‌گیرد، كم نخواهد كرد.

این كارشناس سیاسی با ذكر این نكته كه سرمداران حقوق بشر تنها منفعت خود را می‌بینند، گفت: فجایع میانمار اولین مورد از بی‌تفاوتی این مجامع نسبت به ریختن خون انسان‌ها نیست و آخرین نیز نخواهد بود.

شاكری با بیان اینكه انعكاس فجایع میانمار موضوع مهمی است، بیان كرد: فرستادن خبرنگار، تولید گزار‌ش‌های تصویری، مصاحبه با مجروحین این فجایع می‌تواند به آگاه شدن بیشتر ملت‌ها كمك كند و در سكوت خبری رسانه‌های استكباری با استفاده از رسانه‌های اسلامی و سایر رسانه‌های ضد استكباری مظلومیت مسلمانان میانمار به جهانیان نشان داده شود.

عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینكه دستگاه دیپلماسی در دفاع از مسلمانان بیشتر تلاش كند، اظهار كرد: باید از ظرفیت‌های دیپلماسی به طور شایسته استفاده شود و اكنون وزارت خارجه باید پرچمدار دفاع از مسلمانان مظلوم میانمار باشد.

وی با ذكر این نكته كه رفتار جبهه استكبار با مسلمانان همیشه تحقیرآمیز بوده است، افزود: نقش آمریكا در ایجاد جنگ میان مذاهب، ادیان و اقوام مشهود است، اسلام‌ستیزی حاكم بر هیئت حاكمه آمریكا در جهان منتشر می‌شود و موجب شده پرونده اسلام ستیزی با هدایت آمریكا علیه مسلمانان پیگیری شود.

عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در بخش دیگر سخنان خود به مسئله سوریه اشاره كرد و افزود: امروز آمریكا كشورهایی چون تركیه، قطر و عربستان را در جهت مقابله با مردم سوریه متحد كرده است، آنها به صورت آشكار برای تروریست‌ها بمب و تفنگ تهیه می‌كنند و در برابر یك دولت مستقر، پایدار و كاملا مردمی توطئه می‌كنند، این همان تفكر اسلام‌ستیزی آمریكا است.

وی در پایان عنوان كرد: آمریكا در قضایای سوریه به صورت آشكار دخالت می‌كند و با استفاده از فضای رسانه‌ای علیه محور مقاومت فعالیت می‌كند و در میانمار نیز از نبود رسانه‌های ازاد سوء استفاده كرده و حامی بودائیانی است كه مسلمانان را می‌كشند.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

جمعه 13/5/1391 - 12:43 - 0 تشکر 489884

اقدام گوگل، فیس بوك و اپل علیه حزب الله  

ایرنا: در حالی كه مدیریت "فیس بوك" بارها صفحه های شبكه تلویزیونی المنار وابسته به حزب الله لبنان را در سایت خود حدف كرده، این گونه فشارها در محیط اینترنت روز به روز افزایش یافته و در آخرین اقدام در این راستا، مدیریت گوگل و اپل نرم افزار خاص المنار را از شبكه های خود حذف كردند.

شبكه خبری المنار وارد جنگی نرم با وسایل ارتباطی جدید در فضای اینترنت شده چرا كه تلاشهای بسیاری صورت می پذیرد تا این شبكه تحت فشار و بایكوت قرار گیرد.

پایگاه خبری المنار اخیرا از طریق شبكه "گوگل پلاس" اقدام به ارسال خبر كرده بود تا علاقه مندان از این طریق نیز در جریان آخرین اخبار قرار گیرند كه این امر نیز با مذاق مدیریت گوگل سازگار نبود و این سرویس برای المنار حذف شد.

همچنین برنامه المنار بر روی گوشی های اپل نیز تنها دو روز قابل استفاده بود اما پس از 48 ساعت، فعالیتش از سوی پشتیبانان این شركت متوقف شد.

این اقدامات در پی ارسال پیامی از سوی یك گروه آمریكایی موسوم به "انجمن مبارزه با اتهام" به مدیریت شركت اپل انجام پذیرفته است.

این انجمن، یك سازمان یهودی بوده كه مقرش در آمریكاست و تمام گزارشها و اخباری را كه از رسانه ها، بویژه رسانه های عربی و اسلامی در رابطه با رژیم صهیونیستی پخش می شود، رصد كرده و پس از تهیه گزارشهایی در این خصوص، آنها را برای مقامات و نمایندگان كنگره آمریكا ارسال می دارد.

"آبراهام فوكسمن" مدیر این انجمن در این پیام گفته كه المنار بازوی رسانه ای حزب الله و پایگاهی بر ضد اسراییل و آمریكا بوده كه پیام هایش دایما در راستای افزایش خشونت است.

یكی از مسئولین شبكه المنار روز پنجشنبه در گفت و گو با روزنامه "الاخبار" اظهار داشت كه این اتفاق امری غیر قابل پیش بینی نبود و ما انتظار آن را داشتیم، چرا كه این مساله در راستای سیاست فشار و جنگ علیه ماست كه از زمان ویرانسازی ساختمان این شبكه در جنگ 33 روزه سال 2006 آغاز شده است.

وی ادامه می دهد: مدعی های دموكراسی و آزادی در غرب تحمل یك شبكه و پایگاه خبری در حد و اندازه المنار را ندارند، البته این بدان معنا نیست كه ما در برابر این فشارهای آنها تسلیم خواهیم شد.

این مسئول المنار با اشاره به اینكه از دسامبر سال 2004، این شبكه در لیست سازمان های تروریستی آمریكا قرار گرفته و پخش آن در این كشور ممنوع است، افزود: پس آز آن فرانسه و دانمارك نیز این سیاست را پی گرفتند و محدودیتهایی بر پخش المنار از ماهواره های اروپایی مقرر شد و طبیعی است كه پایگاه اینترنتی ما نیز از این امور بی بهره نماند كه البته دایما طرحهای آنها به شكست انجامیده است.

گدای فاطمه(س)

جمعه 13/5/1391 - 17:20 - 0 تشکر 490151

"سایت پارچین" بهانه ای برای تازه ترین فضاسازی علیه ایران+ عکس 

به گزارش گروه بین الملل مشرق، اندیشکده علوم امنیت بین الملل (ISIS) در آخرین گزارش خود بر ضد برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشورمان مدعی شد که کار پاکسازی مناطق ادعایی آلوده به اورانیوم با غنای بالا در سایت نظامی پارچین به پایان رسیده است.
این موسسه آمریکایی با انتشار تصاویر ماهواره‌ای مدعی شده است که محل‌های مورد نظر آژانس برای بازدید و آزمایش آلودگی احتمالی، هم اکنون به طور کامل از بین برده شده و حتی خاک آن نقطه نیز تعویض شده است.






تصویر مورد ادعای اندیشکده که دو نقطه به عنوان محل اتاقک تخریب شده و محل تعویض خاک نشان داده شده است


این گزارش در ادامه با تکرار ادعاهای نخ‌نما شده و استفاده از تصاویر فتوشاپ، بار دیگر ایران را به وقت کشی در مذاکرات برای پاکسازی سایت پارچین و از بین بردن اتاقک‌های انفجار متهم کرد.
گفتنی است این اندیشکده وابسته به لابی صهیونیست ها، در مقاطع مختلف از جمله در جریان مذاکرات ایران و 1‌+ 5 با انتشار گزارش‌ها و تصاویر مشابهی با هدف افزایش فشارها بر ایران، مدعی شده بود که ایران در حال پاکسازی سایت پارچین است.





تصویر مربوط به ماه آوریل که ادعا شده است همچنان اتاقک‌های آزمایش و انفجار بطور کامل تخریب نشده است.


گفتنی است گزارش‌های منتشره همواره – با فرض واقعی بودن تصاویر ماهواره‌ای – با استدلال و استناد به وجود چند دستگاه خودروی سنگین و ماشین‌آلات مربوط به راه‌سازی، اقدام به سناریوسازی و اتهام‌پراکنی کرده‌اند.
این گزارش در پایان و در آخرین تلاش‌ها برای تاثیرگذاری بر نشست ماه سپتامبر شورای حکام آژانس، از این شورا خواست تا در نشست آینده با صدور قطعنامه علیه فعالیت‌های صلح‌آمیز کشورمان و وضع تحریم‌های بیشتر، پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهند

جمعه 13/5/1391 - 21:56 - 0 تشکر 490434

کوفی عنان نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه شب گذشته از سمت خود استعفا کرد و از دبیر کل سازمان ملل درخواست کرد که ماموریت وی را در سوریه تمدید نکند .

به گزارش «تابناک»، عنان در کنفرانس مطبوعاتی که به همین مناسبت برگزار شد ، ضمن انتقاد به قدرت های جهانی که نمی توانند در مورد سوریه به یک رویه واحد برسند اعلام کرد که این اختلاف ها باعث شکست وی در سوریه شده است .

کوفی عنان اگر چه در این کنفرانس مطبوعاتی به کشور خاصی اشاره نکرد ، اما وی 15 عضو شورای امنیت و البته 5 عضوی که دارای حق وتو هستند را مقصر شکست ماموریت خود اعلام کرد. وی در عین حال اشاره ای به نقش هریک از این کشورها در شکست ماموریتش اشاره نکرد.

با این وجود و علی رغم محافظه کاری کوفی عنان در این کنفرانس مطبوعاتی ، وی پس از اجلاس ژنو ، دلیل اصلی شکست ماموریت خود را به صورت غیر مستقیم عدم حضور ایران دانست .


وی در آن زمان گفت:

«بدون اجماع بین المللی ، به ویژه حضور و همکاری قدرت های منطقه ای ، نه من و نه هیچ کس دیگری قادر نخواهد بود که در مرحله اول حکومت اسد را و در مرحله دوم مخالفان را به پذیرش روندهای سیاسی و نه نظامی متقاعد کنم».

کوفی عنان اگر چه به صورت مستقیم در آن به ایران اشاره نکرده است ، اما تنها قدرت منطقه ای که او همواره اصرار داشت که در مذاکرات مربوط با سوریه حضور داشته باشد ، ایران بود . موضوعی که همواره علیرغم اصرار عنان ، با مخالفت کشورهای غربی مواجه می شد. این اختلاف نظر ها بین عنان و چند کشور غربی تا آنجا پیش رفت که وی اعلام کرد که در صورتی که ایران در اجلاسی در ژنو که در مورد سوریه برگزار نشده بود ، دعوت نشود ، وی با سفر به تهران ، مقامات ایرانی را در جریان تصمیمات این جلسه خواهد گذاشت و همین کار را هم کرد .

اما سرانجام عدم حضور قدرت منطقه ای چون ایران ، کوفی عنان را به این نتیجه رساند که کشورهای غربی قدرت و نفوذ و شرایط ایران را در منطقه نپذیرند هر ماموریتی به شکست خواهد انجامید.

شاید عنان به مقامات آمریکایی تذکر داده باشد که هر اقدام مثبتی که آنان توانسته اند در منطقه و به ویژه در سال های اخیر در عراق و افغانستان انجام دهند ،با همراهی و همکاری ایران ، امکان پذیر بوده است  و بدون همراهی ایران ، موفقیتی برای هیچ کشوری در منطقه وجود ندارد.

جمعه 13/5/1391 - 22:20 - 0 تشکر 490460

فارس به نقل از تلگراف نوشت: "کارینا بولانوس" معاون وزیر فرهنگ و جوانان کاستاریکا به علت ظاهر شدن با پوشش نامناسب در یک ویدئو بر روی سایت "یوتیوب" از کار برکنار شد.

در این ویدئو که از وی منتشر شده است وی با لباس راحتی و بسیار زننده بر روی یک سایت اجتماعی آنلاین درحال گفتگو با یک نفر دیگر است.

بولانوس به شبکه تلویزیونی سی ان ان گفته است که این ویدئو مربوط به سال‌ها پیش است که یک مهندس کامپیوتر آن را از وی دزدیده و بر روی اینترنت قرار داده و وی را تهدید کرده است.

وزارت فرهنگ و جوانان کاستاریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این ویدئو و مسائل اخلاقی آن موقعیت بولانوس را غیرقابل دفاع کرده است.

براساس گزارش تلگراف، این اتفاق باعث بدتر شدن موقعیت "لورا چینچیلا" رئیس جمهور کاستاریکا که کابینه اش از استعفاهای مکرر طی دو سال گذشته آسیب جدی دیده، شده است.

رئیس جمهور کاستاریکا تا کنون از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده است

شنبه 14/5/1391 - 22:16 - 0 تشکر 491338

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان"واس"، ملک "عبدالله بن عبدالعزیز" با ارسال نامه مکتوب به "محمود احمدی نژاد" از وی برای شرکت در کنفرانس فوق العاده همبستگی اسلامی دعوت بعمل آورد.

کنفرانس همبستگی اسلامی قرار است روزهای 26 و 27 ماه مبارک رمضان در مکه مکرمه برگزار شود.

نامه ملک عبدالله امروز توسط "محمد بن عباس الکلابی" به "رحیم مشائی" رئیس دفتر احمدی‌نژاد در دفتر ریاست جمهوری تسلیم شد.

يکشنبه 15/5/1391 - 7:9 - 0 تشکر 491938

مقامات رسمی آزادی زائران ایرانی را تایید نکردند  
در حالی که برخی منابع خبری مانند شبکه «المیادین» از آزادسازی 48 زائر ایرانی ربوده شده در دمشق خبر می دهند، مقامات رسمی ضمن تایید شناسایی محل پنهان سازی زائران ربوده شده ایرانی،آزادی آنها را تایید نمی کنند.


فارس از دمشق: ساعتی پیش برخی منابع خبری از آزادی 48 زائر ایرانی ربوده شده توسط گروه های مسلح سوری خبر دادند و برخی شبکه های خبری از جمله شبکه «المیادین» این خبر را منتشرکردند اما منابع رسمی خبر آزادی زائران ربوده شده را تایید نمی کنند.

در عین حال یک مقام امنیتی سوریه تصریح کرد با پیگیری های انجام شده و پس از شناسایی هویت ربایندگان، به محل اختفای تروریست ها و زائران ایرانی دست یافته اند.

این مقام امنیتی سوریه به خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق گفت: با پیگیری های انجام شده و تلاش های صورت گرفته نیروهای امنیتی سوریه موفق شدند محل دقیق اختفای تروریست ها و زائران ایرانی ربوده شده در دمشق راکشف کنند.

وی افزود: ما دو ساعت بعد از  ربایش زائران  موفق شدیم از طریق نفوذ در بین تروریست ها به مقر تروریست ها و محل دقیق نگهداری زائران ایرانی در دمشق دست یابیم اما هنوز عملیات آزاد سازی را آغاز نکرده ایم.

این مقام امنیتی ابراز امیدواری کرد که با تدابری در نظر گرفته شده به زودی زائران ربوده شده آزاد شوند.

وی همچنین احتمال داد که ممکن است تروریست ها زائران ربوده شده را در چندین نقطه نگه دارند.

یک مقام رسمی دولت سوریه نیز پیش از این اعلام کرده بود که تروریست‌های مسلح راس ساعت 12 ظهر امروز به وقت محلی دمشق به اتوبوس زائران ایرانی که از محله زینبیه به سمت فرودگاه در حرکت بودند، حمله ور شده و آنها را ربودند.

لحظاتی بعد از این حادثه نیروهای امنیتی دولت سوریه فوراً وارد عمل شده و با ردیابی دقیق از تروریست‌های باقی مانده در محله زینبیه دمشق،  آنها را شناسایی و تحت پیگرد قرار داد.

همچنین یک شاهد عینی عملیات گروگان گیری اتوبوس حامل زائران ایرانی در سوریه به خبرنگار فارس در دمشق، گفت: ساعت 12 ظهر امروز به وقت محلی (دمشق)یک اتوبوس حامل 48 زائر ایرانی از منطقه آستان حضرت زینب (س) به سمت فرودگاه دمشق در حرکت بود که از نیروهای مسلح ناشناس مورد هجوم قرار گرفت و به سوی مکان نامعلومی هدایت شد.

وی با بیان اینکه زائران ایرانی در جاده منتهی به فرودگاه مورد تهاجم قرار گرفتند، در پاسخ به سئوالی درباره هویت مهاجمان گفت: هنوز زود است که از هویت دقیق آنها خبری اعلام کنیم ولی این موضوع به حکومت سوریه اطلاع داده شد و دولت این موضوع را با جدیت ویژه‌ای تحت پیگرد قرار داد ولی ظاهراً‌ ربایندگان از اعضای ارتش موسوم به ارتش آزاد سوریه هستند.

این شاهد عینی با بیان اینکه برخی نیروهای مسلح به طور پراکنده و غیر منظم در برخی از مناطق دمشق کماکان حضور دارند، تاکید کرد که نیروهای ارتش طی عملیاتی ‌توانستند که بخش اعظم دمشق را حضور تروریست‌ها پاکسازی کنند ولی شمار اندکی در میان شهروندان به صورت ناشناس کماکان حضور دارند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.