• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5517)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:40 -0 تشکر 606814
مسابقه: حسن روحانی





نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای حسن روحانی


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای 
حسن روحانی را درج نمایید.




دوشنبه 27/3/1392 - 16:48 - 0 تشکر 612412

عکس/ جشن پیروزی انتخاب حسن روحانی در زنجان
جمعی از حامیان حسن روخانی رئیس جمهور منتخب عصر یکشنبه در زنجان تجمع کردند.









دوشنبه 27/3/1392 - 16:51 - 0 تشکر 612417


وعده های انتخاباتی را فراموش نخواهم کرد



دقایقی قبل نشست خبری حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران با حضور ده ها خبرنگار داخلی و خارجی آغاز شد.

آفتاب: اولین نشست رئیس جمهور منتخب یازدهم دقایقی قبل با حضور ده‌ها خبرنگار داخلی و خارجی در سالن آفتاب محل مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز شد.

در آغاز این نشست خبری سرود ملی پخش و سپس قرآن مجید قرائت شد.

در این نشست محمد باقر نوبخت، یاسر هاشمی، نعمت‌زاده ، عبدالحسین مختاباد و ... حضور دارند.

حسن روحانی در آغاز این نشست خبری با بیان اینکه در این انتخابات همه پیروز بودند و همه جشن گرفتند: سپاس می گویم به همه آنهایی که میانه روی و اعتدال و اخلاق را برگزیدند . 

وی ادامه داد : ملت بزرگ ایران ، وعده های انتخاباتی را فراموش نخواهم کرد ، از خدا می خواهم به من توفیق دهد به همه آنها عمل کنم . 

روحانی گفت: خدا را گواه می گیرم در زمان انتخابات کمتر به فکر رقابت بودم و بیشتر تمرکزم بر رروی مصالح کشور و سخنان ملت که در کوی و برزن می شنیدم بود . 

رئیس جمهور منتخب افزود: کشور نیاز به وحدت و همدلی دارد توهین ها و تخریب ها را برای همیشه از یاد ببریم ، مثل جوانها باشیم و صادقانه با پاک دلی به فکر کشور و آینده کشور باشیم ، کمتر به گذشته فکر کنیم ؛ به تجربه گذشته بنگریم و به راه آینده کشور. 

سه شنبه 28/3/1392 - 10:42 - 0 تشکر 612542


ناگفته‌هایی خواندنی از خانواده حسن روحانی، رئیس‌جمهور منتخب



آفتاب: روحانی خوش‌پوشی که در انگلستان درس خوانده و چند زبان زندۀ دنیا را از بر است، روزگاری مسئول مذاکره با قدرت‌های جهانی درباره یکی از مهمترین پرونده‌های سیاسی- حقوقی ایران در مواجهه با جامعه بین‌المللی بوده است. او را «شیخ دیپلمات» می‌نامند. اطلاق این صفت پر بی‌راه هم نیست که آشناترین تصویر از او برای بسیاری از مردم ایران، همان است که در گذشته‌ای نه چندان دور، در قاب چهار نفره‌ای با وزرای امور خارجه سه کشور مهم اروپایی به ثبت رسید. اما هدایت پرونده هسته‌ای ایران تنها سابقۀ مدیریتی روحانی نیست. او جز این سمت، نمایندگی مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال ۱۳۷۰، عضویت در شورای عالی امنیت ملی از سال ۱۳۶۸، ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک از سال ۱۳۷۱، نایب رئیسی مجلس شورای اسلامی در دوره‌های چهارم و پنجم و دبیری شورای عالی امنیت ملی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴ را نیز در کارنامه دارد. او همچنین در دوران جنگ تحمیلی سمت‌هایی چون معاونت فرماندهی جنگ و ریاست قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا را نیز عهده‌دار بوده است.

حجت‌الاسلام شیخ حسن روحانی حالا هفتمین کسی است که ردای ریاست‌جمهوری اسلامی ایران را بر تن می‌کند. او جمعه‌ای که گذشت اعتماد بیش از نیمی از رای‌دهندگان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را جلب کرد و حالا با کسب ۱۸ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۳۲۹ رای، می‌رود تا کلید ساختمان پاستور را از محمود احمدی‌نژاد تحویل بگیرد و «دولت تدبیر و امید» را تشکیل دهد. اما شاید بسیاری از ایرانیان و حتی جمع گسترده‌ای از مردمانی که طی روزهای آخر تبلیغات تصمیم گرفتند رای خود را به نام شیخ حسن روحانی به صندوق‌های رای بیاندازند، جز اینکه او نیز همچون رییس‌جمهوری پیشین، از اهالی استان سمنان است، اطلاع دقیقی از خاستگاه خانوادگی او نداشته باشند. اینکه رییس دولت یازدهم در چه خانواده‌ای به دنیا آمده، پدر و مادرش از کدام خاندان بودند و داستان نام خانوادگی روحانی که پیش‌تر «فریدون» بوده چیست. دکتر حسن روحانی خود در کتاب خاطراتش که تیرماه سال ۱۳۸۸ توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی به بازار آمد به این مسائل پرداخته است. «تاریخ ایرانی» بخش‌هایی از این کتاب را که به موقعیت خانوادگی‌اش اختصاص دارد، انتخاب کرده که در پی می‌آید.


***


اسم کوچک من «حسن» است و نام خانوادگی‌ام تا جوانی، همانند نام خانوادگی پدرم «فریدون» بود. «فریدون» از نام‌های قدیم ایرانی است که در شاهنامه هم ذکر شده، اما نمی‌دانم به چه دلیل این نام به عنوان نام خانوادگی جدّ ما انتخاب شده بود. پدربزرگ ما، مرحوم شیخ زین‌العابدین، عالم و روحانی و اهل بیان و دارای مکتب‌خانه بود که در دوران کودکی پدرم وفات یافت، بنابراین من هرگز او را ندیدم و مطالبی که دربارۀ ایشان می‌دانم، مطالب منقول از پدر و مادربزرگم است. پدرم در دوران کودکی، پدر خود را از دست داد و از دورۀ نوجوانی، یتیم شد و با مرحوم عمویم، هر دو با یتیمی بزرگ شدند؛ البته مادرشان، تکفل آن‌ها را بر عهده گرفت. مادربزرگ من، یعنی جدۀ پدری من، عالمه‌ای بود معروف به «ملا لقمان». به رغم اینکه لقمان معمولا اسم مرد است، نمی‌دانم چرا نام ایشان لقمان بود. او مکتب‌خانه‌ای داشت که دختر‌ها و خانم‌ها به آنجا می‌رفتند و نزد وی قرائت قرآن و احکام دین را یاد می‌گرفتند.


مادربزرگم در خانۀ ما و در جمع خانواده زندگی می‌کرد. صبح‌ها که آفتاب، به خصوص در فصل پاییز ملایم و مطلوب بود، فرشی در حیاط پهن می‌کرد و با قرائت قرآن و مفاتیح و ذکر، صبح را به ظهر می‌رساند. او علاقۀ زیادی به من داشت، چرا که اولین نوۀ او بودم که در کنار او زندگی می‌کردم. او نکات دینی و اسلامی و خواندن نماز را به من یاد داد. پدرم هم در آموزش تعلیمات اسلامی به من نقش اساسی داشت و در سن قبل از دبستان، یعنی پنج، شش سالگی، معمولا من را برای نماز جماعت ظهر و عصر و مغرب و عشا، همراه خود به مسجد می‌برد.


پدرم چون از کودکی یتیم بود، به ناچار از نوجوانی همراه عمویم کار می‌کرد. این دو برای اینکه بتوانند زندگی خودشان را اداره کنند، هم به کشاورزی اشتغال داشتند و هم مغازه‌ای را اداره می‌کردند. به این ترتیب همۀ ساعات روز را به کار و تلاش می‌گذراندند تا با عزت، زندگی خود را بگذرانند. سرپرستی آن‌ها را نیز مادرشان برعهده داشت. مادر ایشان‌‌ همان طور که اشاره کردم، مکتب‌خانه داشت و دختر‌ها را تعلیم می‌داد و از این طریق به زندگیشان کمک می‌شد. پدرم برادری به نام ابراهیم داشت و چون پدربزرگ ما همسر دیگری در مازندران داشته و از او صاحب دختری به نام کلثوم شده بود؛ بنابراین پدر و عمویم، خواهری ناتنی داشتند که در مازندران زندگی می‌کرد که چند سال قبل از پیروزی انقلاب فوت کرد.



اسم کوچک پدرم اسدالله است و در منطقۀ ما به «حاج اسدالله» معروف است. تحصیلات پدرم در حد مکتب‌خانه یعنی خواندن و نوشتن و قرائت قرآن بود و تحصیلات کلاسیک نداشت، منتهی فرد با استعدادی بود و علی‌رغم اینکه سواد وی در حد خواندن و نوشتن بود، همواره اهل مطالعه و مأنوس با کتاب بود. از دوران کودکی در خانۀ خودمان، شاهد بودم که در اوقات فراغت، کتاب‌هایی مانند: «عین‌الحیات»، «حلیة‌المتقین»، «رساله توضیح‌المسائل» و «منتهی‌الامال»* را مطالعه می‌کرد.



ایشان معمولا کتاب‌های دینی، مذهبی یا تفسیر قرآن را می‌خواند. پدرم کتاب دیگری داشت به نام «نجات از مرگ مصنوعی» که آن را یک پزشک ساکن تهران تالیف کرده بود. پدرم خیلی به او علاقه‌مند بود. این پزشک به «دکتر آبغوره‌ای» معروف بود، چون داروی اکثر درد‌ها را آبغوره می‌دانست. وی با مصرف قند و شکر بسیار مخالف بود و مواد شیمیایی موجود در قند و شکر را برای سلامتی بسیار مضر می‌خواند. او طرفدار داروهای گیاهی بود و کتاب‌هایی در این زمینه داشت که پدرم همیشه آن کتاب‌ها را مطالعه می‌کرد.



روستای سُرخه، یعنی محل تولد من، در ۱۸ کیلومتری غرب شهر سمنان قرار دارد که امروز به صورت بخش در آمده است. سرخه در زمان تولد من، روستایی متوسط در منطقه غرب شهرستان سمنان بود. روستای ما با اینکه از لحاظ جغرافیایی و جمعیت محدود بود، اما عالمان بزرگی از آنجا برخاستند. این روستا در قدیم چند مدرسه علمیه داشت. در میان پیرمرد‌ها معروف بود که در یک مقطعی، روستای ما، حدود هفتاد نفر عالم و طلبه داشته است. این روستا، علمای بزرگی چون آیت‌الله عباسعلی ارسطو (متوفای ۱۳۲۰ هـ ق) که معروف است از شاگردان شیخ مرتضی انصاری(ره) بوده و همچنین مرحوم آیت‌الله شیخ محمدرضا فیض را در خود پرورانده است. آیت‌الله فیض در دورۀ نوجوانی‌ام، یعنی زمانی که دانش‌آموز دبستان بودم، فوت کرد. او از علمای بزرگ بود و دو جلد کتاب فقهی به نام «کتاب الطهارة» از وی به یادگار مانده که بعد از وفات ایشان چاپ شده است. عمده تحصیلات ایشان در حوزۀ علمیۀ نجف بوده و هنگام بازگشت از نجف، مدتی در سرخه زندگی کرد و بقیۀ عمر خود را در شهرستان سمنان گذراند. ایشان در واقع مرجع دینی مردم و مورد احترام همه بود. آیت‌الله فیض در سال ۱۳۳۹ به رحمت ایزدی پیوست. مرحوم آیت‌الله شیخ زین‌العابدین سرخه‌ای نیز از علما و سخنرانان معروف تهران (عمدتا در منطقۀ امامزاده یحیی) بود که گرچه پدر ایشان سرخه‌ای و خود متولد تهران بود، ولی همواره جزو افتخارات این دیار محسوب می‌شده است.



بنابراین از این روستا، عالمان زیادی از نسل قبلی ما برخاستند، ولی در دوران ما علمای زیادی در این روستا نبودند. البته چند نفر از شاگردان‌‌ همان علمای قدیم هنوز در روستای ما به فعالیت تبلیغی مشغول هستند. با اینکه روستای ما خیلی بزرگ نبود و در هنگام تولد من کمتر از سه هزار نفر جمعیت داشت، اما پنج، شش مسجد معمور داشت که مراسم نماز جماعت در آن‌ها پر رونق بود و در سه وقت، اقامه می‌شد. این روستا حدود دوازده محله با نام‌های مختلف (از قبیل پشت خندق، بیرون دژ، کالان، رباط و ...) داشت که معمولا محله‌های بزرگ هم مسجد و هم حسینیه (تکیه) داشتند.



پدر من همزمان با جنگ جهانی دوم دورۀ سربازی را می‌گذرانده و بر مبنای خاطراتی که برای ما تعریف می‌کرد، هنگام حملۀ متفقین به ایران، به عنوان سرباز در تهران خدمت می‌کرده است. اما به محض ورود متفقین به کشور، وقتی فرمانده‌اش به سربازان می‌گوید که پادگان را تخلیه کنند، او هم سواره و پیاده خودش را از تهران به «سرخه» می‌رساند. تولد ایشان سه سال قبل از سال ۱۳۰۰ بوده و در حال حاضر حدود نود سال دارد. پدرم بعد از سربازی، با دختری به نام سکینه پیوندی که از خانوادۀ نسبتا معروفی در روستا بود، ازدواج می‌کند. پدرم از خانواده‌ای مستضعف و مادرم از خانوادۀ نسبتا مرفهی بوده است که لقب «بیگ»** داشته‌اند. جدّ مادری من، نورالله پیوندی، صاحب باغ و املاک و رعیت بود و به همین جهت به ایشان نورالله بیگ، یعنی نورالله بزرگ می‌گفتند. خاندان آن‌ها باغ و املاک و کشاورز و خدمه داشتند. پدرم از خانوادۀ فقیر و مستضعفی بود، اما علت وصلتش با این خانواده این بوده که با عموی مادرم دوست صمیمی بوده و مغازه‌ای هم با مشارکت یکدیگر اداره می‌کردند. البته ابتدا پدرم پیش او کار می‌کرده و بعد‌ها با او شریک می‌شود. پدرم جوانی امین و اخلاق و رفتارش مورد اعتماد همه بوده و لذا عموی مادرم همۀ امور مالی خود را در اختیار او می‌گذارد. رابطۀ صمیمانه بین آن دو باعث می‌شود وقتی پدرم به سن ازدواج می‌رسد، عموی مادرم پیشنهاد می‌کند که با دختر برادرش ازدواج کند. گرچه به دلیل اختلاف طبقاتی، پدرم خیلی موافق نبوده و مادرش هم تمایل چندانی به این ازدواج نداشته، اما در ‌‌نهایت با پیگیری عموی مادرم، این ازدواج انجام می‌شود. ازدواج آنان طبق معمول آن زمان در سنین نسبتا جوانی هر دو صورت می‌گیرد.



پیش از این اشاره کردم که پدرم در سال ۱۳۲۰، دورۀ سربازی‌اش را می‌گذراند و پس از ورود متفقین به ایران، واحد نظامی که در آن خدمت می‌کرده، به هم می‌ریزد و او به سرخه بر می‌گردد. اصل خواستگاری، قبل از دورۀ سربازی بوده است. هنگام ازدواج سن پدرم حدود ۲۳ سال و سن مادرم حدود چهارده سال بوده است. البته در آن زمان مرسوم بود که دختران در سنین سیزده، چهارده سالگی ازدواج می‌کردند. ازدواج و زندگی مشترک پدر و مادرم، بعد از دورۀ سربازی پدرم شروع می‌شود؛ بنابراین در زمان ازدواج، مادرم در آغاز جوانی بوده و تحصیلاتش در حد تحصیلات مکتب‌خانۀ آن زمان بوده است.



در آن زمان در سرخه، دبستان دولتی نه تنها برای دختران که حتی برای پسران هم وجود نداشت. از این رو معمولا کودکان و نوجوانان در مکتب‌خانه درس می‌خواندند. مادرم نیز در مکتب‌خانۀ مادربزرگم، خانم لقمان آزاد (معروف به ملا لقمان)، درس خوانده بود. در واقع مادر شوهر آیندۀ او معلمش بوده است. محل مکتب‌خانه، بخشی از منزل پدربزرگ ما بود که دختر‌ها به آنجا می‌رفتند و قرائت قرآن و بخشی از مسائل شرعی را می‌آموختند. بنابراین سواد آن‌ها معمولا سواد قرآنی و در حد خواندن قرآن و مفاتیح بوده است. البته در بعضی از مکتب‌خانه‌ها، کتاب‌هایی نظیر گلستان سعدی هم آموزش داده می‌شد.



پدرم خیلی به عبادت و تهجد مقید بود، مادرم نیز مقید به مستحبات، خواندن قرآن و نماز اول وقت، دعا و توسل بود. مادرم بار‌ها به من می‌گفت که در دوران شیرخوارگی من، هیچ وقت بدون وضو به من شیر نداده و همواره در موقع شیر خوردن من، سوره «انا انزلناه» (قدر) را می‌خوانده است. همین موضوع نشان می‌دهد که مادرم از جوانی به انجام مستحبات توجه ویژه‌ای داشته است، بنابراین در خانوادۀ ما، یک زندگی مذهبی و در عین حال ساده و در حد متوسط جریان داشت.



مادرم بعد از ازدواج، صاحب یک پسر و سپس یک دختر می‌شود که هر دو در کودکی فوت می‌کنند، بنابراین من در حال حاضر، فرزند اول خانواده به حساب می‌آیم، ولی در واقع، فرزند سوم هستم. طبق شناسنامه‌ای که در اختیار من است، متولد ۲۱ آبان ۱۳۲۷ هجری شمسی هستم که این تاریخ با دهم محرم‌الحرام ۱۳۶۸ هجری قمری منطبق است. دربارۀ تاریخ دقیق تولدم از مادرم سوال کردم که آیا تولد من در روز عاشورا بوده است؟ ایشان گفتند: نه، در شب بیست و هشتم ماه صفر بوده، لذا متوجه شدم که تاریخ تولد شناسنامه‌ای من با تاریخ تولد واقعی من منطبق نیست. در واقع تاریخ تولد را در شناسنامه چهل و هشت روز زود‌تر از تولد واقعی ثبت کرده‌اند. شاید به این دلیل که می‌خواستند زود‌تر بتوانم به مدرسه بروم. طبق نظر مادرم که قاعدتا نظر او دقیق است، من صبح روز ۲۸ صفر ۱۳۶۸ قمری، مطابق با پنجشنبه ۹ دی ۱۳۲۷ و برابر با ۳۰ دسامبر ۱۹۴۸ متولد شدم. مادرم می‌گوید موقع اذان صبح و حدود ساعت ۴:۳۰ متولد شده‌ام.



ما دو برادر و سه خواهر هستیم. برادر من آقای حسین فریدون (روحانی) است که در اوایل پیروزی انقلاب فرماندار نیشابور و بعد مدتی فرماندار کرج بود، سپس سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی شد و چند سال هم از سفرای ج.ا.ا در سازمان ملل متحد در نیویورک بود و هم اکنون به عنوان مشاور وزیر امور خارجه فعالیت می‌کند. هر سه خواهرم، یعنی خانم‌ها: طوبی، فاطمه و طاهره ازدواج کرده‌اند. داماد اول ما آقای حسن نجار است که فرهنگی است و بعد از انقلاب هم مدتی مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان بود و در حال حاضر بازنشسته شده است. داماد دوم ما آقای عبدالله سماوی است که مهندس کشاورزی است و کارمند وزارت کشاورزی بود، ایشان هم فعلا بازنشسته است. داماد سوم ما آقای اسدالله وطنی است که ایشان هم فوق‌ لیسانس و دبیر آموزش و پرورش بود که بازنشسته شده است.


پی‌نوشت‌ها:


* عین‌الحیات و حلیة‌المتقین هر دو از تألیفات علامه ملا محمدباقر مجلسی (۱۰۳۷-۱۱۱۱ ق) به زبان فارسی است و منتهی‌الامال نیز کتابی است در زندگی چهارده معصوم(ع) که آن را شیخ عباس قمی مؤلف مفاتیح‌الجنان به زبان فارسی نوشته است.



** بیگ یا بیک کلمه‌ای است ترکی به معنی بزرگ و مهتر. دربارۀ این کلمه بنگرید به لغت‌نامۀ دهخدا. چاپ انتشارات دانشگاه تهران، چاپ دوم از دورۀ جدید، جلد ۴، مدخل بیک و بیگ.



منبع: تاریخ ایرانی

سه شنبه 28/3/1392 - 10:49 - 0 تشکر 612556


یک روز در زادگاه و خانه پدری حسن روحانی +تصاویر



«بن بست نظامی» همان کوچه ای است که دنبالش می گردیم و خیلی زود هم پیدا می شود. کوچه ای قدیمی با خانه هایی قدیمی تر در مرکز شهر سرخه. با یک دیوار سیمانی سفید رنگ و طولانی که برای ساختمان شورای شهر سرخه است.




48 ساعت پس از انتخابات 24 خردادماه و تنها جندساعت پس از اعلام رسمی نتایج انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم، سری به شهرستان «سرخه» زادگاه رئیس جمهور منتخب در استان سمنان زدیم تا از حال و هوای شهر باخبر شویم. گزارش اختصاصی «مجله مهر» از زادگاه رئیس جمهور منتخب را بخوانید.

«موبارک بیتان». این جمله، شاید رایج ترین جمله در گفت‌وگوهای این یکی دو روز سرخه ای ها باشد. هرچه باشد، رئیس جمهور 65 ساله و منتخب دوره یازدهم، همشهری آنهاست و تبریک گفتن همشهری ها به هم برای این موفقیت، هم دلچسب است و هم غرورانگیز. 

به گزارش مجله مهر، حالا همه 25هزار نفر اهالی این شهر کوچک خوشحالند که همشهری رئیس جمهور منتخب هستند. این را می شود از درو دیوارها و طاق نصرت شهر هم دریافت. جایی که عکس های «دکتر حسن روحانی» قدم به قدم روی درودیوارها و پشت شیشه مغازه های شهر دیده می شود.دود اسپند هم هرازگاهی در یک گوشه می پیچد تا بساط یک جشن سنتی به راه باشد. اهالی هم دارند خودشان را آماده می کنند تا به جشن شب در مسجد محله دکتر روحانی برسانند. جایی در مرکز شهر زادگاه رئیس جمهور منتخب ایران.


هم محلی‌های دکتر روحانی از پیروزی او در انتخابات خوشحالند و منتظر شروع جشن پیروزی در مسجد محله 


بن بست نظامی، خانه روحانی

«یه بن بست که 3 تا خونه داره. سرکوچه شورای شهره. خونه پدری آقای دکتر انتهای همون کوچه ست». پیداکردن این نشانی در بلوارانقلاب سرخه، کار سختی نیست. «بن بست نظامی» همان کوچه ای است که دنبالش می گردیم و خیلی زود هم پیدا می شود. کوچه ای قدیمی  با خانه هایی قدیمی تر در مرکز شهر سرخه. با یک دیوار سیمانی سفید رنگ و طولانی که برای ساختمان شورای شهر سرخه است. خانه های بن بست نظامی هم 3 تا بیشتر نیستند. خانه هایی که وجه مشترک همه شان درختان انگور و انار است که از بالای دیوارها به کوچه سرک کشیده اند و سبزی دانه های کوچک غوره و قرمزی گل های انارشان از دورپیداست.


بن بست نظامی ـ انتهای کوچه دست راست ـ این نشانی خانه پدری رئیس جمهور منتخب است


اینجا، محله پدری رئیس جمهور منتخب دوره یازدهم است. تشخیص خانه پدری دکتر روحانی هم با نشانی هایی که داده اند، سخت نیست. یک بنای قدیمی که دیوارهایش از سنگ مرمر است و شیشه یکی از پنجره هایش (که به نظر می رسد مال انباری کوچک روی پشت بام باشد) شکسته است. یک کولر آبی که سایبانی برایش ساخته اند  و حیاطی که با سایه بلند برگهای سبز درختان انگور و انار پوشید شده  است.


خانه ای که البته حدود یک سالی می شود صاحبش یعنی «حاج اسداله فریدون » پدر دکتر حسن روحانی راهی دیار باقی شده است و حالا فقط مادرخانواده را در خود می بیند.هرچند مادر خانواده هم به تهران رفته تا درروزهای سخت و شیرین انتخابات کنار پسرش باشد. کلید خانه اما هست. داماد خانواده در را برایمان باز می کند تا گشتی در حیاط خانه پدر رئیس جمهور هم بزنیم. همراه با «حسن نجار» که شوهرخواهر رئیس جمهور هم هست و ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در زادگاهش را هم می گردانده. ستادی  که البته مغازه عطاری پدر خانواده روحانی هم بوده است و داماد خانواده می گوید بعد از فوت او تعطیل شده است:«مرحوم اسدالله فریدون از کاسبان قدیمی بازار شهر بود. یک زمانی هم نماینده مراجع تقلید در سرخه بوده. از زمان مرحوم آیت الله بروجردی. بعد که حاج آقا در 93 سالگی به رحمت خدا رفتند، مغازه شان را هم تعطیل کردیم . چون کسی نبود آن را بگرداند. فقط در زمان انتخابات، این مغازه را کرده بودیم ستاد انتخاباتی پسرش.»


عطاری مرحوم «حاج اسداله فریدون» در روزهای تبلیغات، تعطیل نبود و تبدیل به ستاد انتخاباتی پسرش شده بود


حیاط خانه پدری حسن روحانی، حیاطی ساده است. بنای خانه، به اندازه 3 پله بالاتر از حیاط قرار گرفته و گوشه حیاط، یک تخت چوبی قدیمی  کنار پیچک های قدکشیده از کنار دیوار دیده می شود. تختی که زیرانداز قدیمی و بالش رویش، نشان می دهد که محل استراحت اهالی خانه است. درختان انگور توی حیاط هم آنقدر پربارند که شاخه هایشان روی زمین هم کشیده شده است. درخت هایی که باغبان قدیمی خانواده می گوید موقع کاشتنش، خود رئیس جمهور منتخب هم حضور داشته. «علی اکبر جمال» که در جوانی کشاورز زمین های پدر دکتر روحانی بوده، این طور خاطره اش از کاشت این درخت ها را تعریف می کند:«حاج اسداله، قالیبافی می  کرد. بعد از چند وقت هم مغازه عطاری باز کرد . اما از همان اول هم به کشاورزی علاقه داشت. من باغبانشان بودم و باهم سرزمین کار می کردیم. خانه شان را که عوض کردند، آمدند همین جا که زمین کشاورزی شان بود خانه ساختند.این درخت هایی هم که الان توی حیاط است یادگار همان سالهاست که این جا زمین کشاورزی بوده. قشنگ یادم هست که موقع کاشتن این درختها، خود آقای دکتر روحانی که ان زمان کم سن و سال بود، در کاشتن این درخت ها به ما کمک کرد و درخت ها را آب می داد و حواسش به درخت ها بود.»



حیاط ساده خانه پدری رئیس جمهور. دوست قدیمی‌شان می‌گوید این درخت‌های انگور را خود دکتر روحانی در بچگی کاشته است


یک روحانی میان فریدون ها

این جا بین همه بستگان رئیس جمهور، او یک ویژگی منحصر به فرد هم دارد. این که نام خانوادگی اش متفاوت با همه بستگانش است. «حسن نجار» شوهر خواهر دکترروحانی درباره او این طور توضیح می دهد:«همه فامیل آقای روحانی، نام خانوادگی شان فریدون است. منتها خود آقای دکتر به خاطر این که این نام خانوادگی، خودش یک اسم است و به این خاطر که در دوران مبارزات علیه رژیم پهلوی، با اسم مستعار بالای منبر بروند و سخنرانی کنند، نام خانوادگی شان را به روحانی تغییر دادند. اما نام خانوادگی اصلی وی فریدون است.»

جالب این جاست که همسر حجت الاسلام دکتر روحانی هم، نام خانوادگی خود را تغییر داده است. آن طور که همسایه ها و بستگان روحانی می گویند، او و همسرش پسرخاله و دخترخاله هستند و نام خانوادگی همسر روحانی«عربی» بوده است. اما پس از ازدواج با دکتر روحانی، او هم  نام خانوادگی او را به «روحانی» تغییر داده است.



حاج حسن نجار را سرخه ای ها خوب می شناسند. شوهرخواهر رئیس جور منتخب و رئیس ستاد انتخاباتی او در سرخه


5 سال از عمرم مال دکتر روحانی!


سراغ همسایه ها که بروی، همه از رئیس جمهور منتخب  که همشهری شان هم هست، خاطره دارند. از«حاج غلامحسین سماوی» 92 ساله، همسایه روبه رویی خانواده دکتر روحانی که از خوش اخلاقی و حرف شنوی دکترروحانی از پدرش یاد می کند و خانواده روحانی را دوست داشتنی می داند تا «حاج ابراهیم ابراهیمی» که او هم92 سالش است و بچگی های دکتر روحانی را خوب به خاطر دارد و جای نشستنش را پشت واکر درست می کند و تندتند خاطره تعریف می کند.


اما شاید جالب ترین حرف ها را همکلاسی سابق رئیس جمهور منتخب می گوید. «حسینعلی بختیاری» البته از طرفداران پروپاقرص همکلاسی سابقش هم هست و روی  نام او تعصب دارد:« سال 1337 من با دکتر در مدرسه نظامی سرخه درس می خواندم .دکتر از نظر سطح فکری از بقیه همکلاسی هابالاتر بود تاجایی که برخی اوقات معلم ها کلاس درس را به او واگذار می کردند. بعد هم که بزرگتر شدیم و هنوز نمی دانستیم مبارز یعنی چه، دکتر از مبارزان انقلاب اسلامی شده بود.»


بختیاری البته آنقدر خاطر همکلاسی سابقش را می خواهد که یک ادعای جالب هم مطرح می کند: «من آنقدر دوستش دارم و قبولش دارم که دعا می کنم اگر قرار است 5 سال از عمرم باقی مانده باشد، این 5 سال را خدا به عمر دکتر اضافه کند.»


دود اسپند حالا دیگر حسابی به هوا بلند شده و مسجد ولی عصر(عج) سرخه هم شلوغ تر از همیشه. اینجا و در محله رئیس جمهور منتخب دوره یازدهم، همه دارند آماده می شوند که پیروزی همشهری‌شان را جشن بگیرند. سرخه، حالا بیشتر از همیشه در کانون خبرهاست و همشهری های آقای رئیس جمهور منتخب هم احتمالا خوشحالترین مردم دنیا.

سه شنبه 28/3/1392 - 19:22 - 0 تشکر 612683

روحانی؛ ازشورای عالی امنیت ملی تا پاستور
سرانجام ماراتن انتخاباتی ایران به پایان رسید و این دکتر حسن روحانی بود که توانست بر رقبای خود غلبه کند و با اقبال مردمی و کسب بیش از نیمی از آرای انتخاباتی به عنوان هفتمین رئیس جمهور ایران برنده انتخابات یازدهم ریاست جمهوری دارد. این گزارش تصویری نگاهی دارد به فراز و فرودهای زندگی دکتر حسن روحانی از سال‌های انتخابات تا راهیابی به پاستور
دکتر حسن روحانی را این روزها رسانه‌ها «رئیس جمهور منتخب» می خوانند. کسی که در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران با کسب بیش از نیمی از آراء توانست به عنوان هفتمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران راهی پاستور شد.
به گزارش تابناک، دیگر کمتر کسی است که اطلاعی از سوابق دکتر حسن روحانی نداشته باشد. این مبارز سال‌های پیش از انقلاب پس از به ثمر رسیدن تلاش‌های مردمی و پیروزی انقلاب اسلامی پست‌های فراوانی همچون عضویت درشورای سرپرستی صدا و سیما، معاونت فرماندهی جنگ، ریاست ستاد قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و فرماندهی پدافند هوایی کل کشور را در کارنامه خود را دارند.
ایشان در سال ۱۳۵۹ به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و در پنج دوره قانونگذاری به مدت بیست سال (از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۹) فعالیت نمود.
اما عموم مردم دکتر حسن روحانی را به فعالیت 16 ساله‌اش در شورای عالی امنیت ملی و در مقام دبیر این شورا می شناسند. جایی که در آن دکتر روحانی به مدت 22 ماه مسئولیت مذاکرات هسته ایران را بر عهده داشت. مذاکراتی که در خصوص آن اما و اگرهای فراوانی وجود داشت و با گذشت هشت سال یکی از مهم ترین موضوعات مناظره‌ کاندیداها بود.

نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک از مهم‌ترین فعالیت های دکتر حسن روحانی در هشت سال گذشته بود.

این گزارش تصویری نگاهی دارد به فراز و فرودهای زندگی دکتر حسن روحانی از سال‌های انتخابات تا راهیابی به پاستور:

دکتر حسن روحانی در دوران کودکی
دکتر حسن روحانی در دوران کودکی


دکتر حسن روحانی علاوه بر تحصیلات حوزوی دکترای حقوق خود را نیز از دانشگاه گلاسکو انگلستان دریافت کردند.
دکتر حسن روحانی علاوه بر تحصیلات حوزوی دکترای حقوق خود را نیز از دانشگاه گلاسکو انگلستان دریافت کردند.


پاریس، نوفل لو شاتو، ۱۳۵۷
پاریس، نوفل لو شاتو، ۱۳۵۷


علی جنتی، حسین غفاری و حسن روحانی، اعضای شورای سرپرستی صدا و سیما، بهمن
علی جنتی، حسین غفاری و حسن روحانی، اعضای شورای سرپرستی صدا و سیما، بهمن


بازدید از مناطق جبهه غرب، قبل از عملیات والفجر ١٠ - اسفند ١٣٦٦.
بازدید از مناطق جبهه غرب، قبل از عملیات والفجر ١٠ - اسفند ١٣٦٦.


برگشت از جبهه غرب - فروردین ١٣٦٦
برگشت از جبهه غرب - فروردین ١٣٦٦


بازدید از مناطق نظامی، بندر چابهار - ١٣٦٦
بازدید از مناطق نظامی، بندر چابهار - ١٣٦٦


بازدید از پایگاه هوایی امیدیه - بهمن ١٣٦٤
بازدید از پایگاه هوایی امیدیه - بهمن ١٣٦٤


مصاحبه مطبوعاتی در کاخ الیزه - پاریس ١٣٨٣/١٢/٦
مصاحبه مطبوعاتی در کاخ الیزه - پاریس ١٣٨٣/١٢/٦


ملاقات با شرودر صدراعظم آلمان - برلین ١٣٨٣/١٢/٧
ملاقات با شرودر صدراعظم آلمان - برلین ١٣٨٣/١٢/٧


ملاقات با ملک عبدالله پادشاه عربستان - ریاض ١٣٨٤/٣/٢٢
ملاقات با ملک عبدالله پادشاه عربستان - ریاض ١٣٨٤/٣/٢٢


مصاحبه مشترک مطبوعاتی با وزیرخارجه آلمان یوشکا فیشر - برلین ١٣٨٣/١٢/٧
مصاحبه مشترک مطبوعاتی با وزیرخارجه آلمان یوشکا فیشر - برلین ١٣٨٣/١٢/٧


ملاقات با تابو امبکی رئیس جمهور آفریقای جنوبی - پروتوریا ١٣٨٤/٥/٤
ملاقات با تابو امبکی رئیس جمهور آفریقای جنوبی - پروتوریا ١٣٨٤/٥/٤


ملاقات با فراتینی وزیرخارجه ایتالیا - تهران ١٣٨٢/١١/٧
ملاقات با فراتینی وزیرخارجه ایتالیا - تهران ١٣٨٢/١١/٧


ملاقات با جان هوارد نخست وزیر استرالیا - کانبرا ١٣٨٣/٥/٢١
ملاقات با جان هوارد نخست وزیر استرالیا - کانبرا ١٣٨٣/٥/٢١


ملاقات با ژاک شیراک رئیس جمهور فرانسه - پاریس ١٣٨٢/١٠/٢٤
ملاقات با ژاک شیراک رئیس جمهور فرانسه - پاریس ١٣٨٢/١٠/٢٤


ملاقات با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه - تهران ١٣٨٣/٧/١٩
ملاقات با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه - تهران ١٣٨٣/٧/١٩


ملاقات با کواشینفسکی رئیس جمهور لهستان - ورشو ١٣٨٣/٤/١٠
ملاقات با کواشینفسکی رئیس جمهور لهستان - ورشو ١٣٨٣/٤/١٠


ملاقات با کوئیزومی نخست وزیر ژاپن - توکیو ١٣٨٢/١٢/٢٧
ملاقات با کوئیزومی نخست وزیر ژاپن - توکیو ١٣٨٢/١٢/٢٧


ملاقات با بارنیه وزیرخارجه فرانسه - پاریس ١٣٨٣/١٢/٦
ملاقات با بارنیه وزیرخارجه فرانسه - پاریس ١٣٨٣/١٢/٦


بازدید روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی از زلزله‌زدگان بم در بیمارستان صحرایی. بم، دیماه ۱۳۸۲
بازدید روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی از زلزله‌زدگان بم در بیمارستان صحرایی. بم، دیماه ۱۳۸۲


مصاحبه مشترك با ایگور ایوانف وزیر امور خارجه روسیه - مسکو ١٣٨٢/٨/١٨
مصاحبه مشترك با ایگور ایوانف وزیر امور خارجه روسیه - مسکو ١٣٨٢/٨/١٨


ملاقات با پوتین رئیس جمهور روسیه - مسکو ١٣٨٢/٨/١٨
ملاقات با پوتین رئیس جمهور روسیه - مسکو ١٣٨٢/٨/١٨


ولین مذاکره هسته‌ای با سه کشور اروپایی، تهران (سعدآباد)، ۲۹ مهر ۱۳۸۲
ولین مذاکره هسته‌ای با سه کشور اروپایی، تهران (سعدآباد)، ۲۹ مهر ۱۳۸۲



دکتر روحانی که سال‌ها سابقه همراهی آیت الله هاشمی رفسنجانی را داشتند در مجمع تشخیص مصلحت نظام هم همراه ایشان بودند و ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع را نیز بر عهده داشتند.
دکتر روحانی که سال‌ها سابقه همراهی آیت الله هاشمی رفسنجانی را داشتند در مجمع تشخیص مصلحت نظام هم همراه ایشان بودند و ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع را نیز بر عهده داشتند.


روحانی سابقه نمایندگی مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری از سال ۱۳۷۸ نیز در کارنامه خود دارند.
روحانی سابقه نمایندگی مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری از سال ۱۳۷۸ نیز در کارنامه خود دارند.


حسن روحانی، در روز ۲۲ فروردین ۹۲، با شعار «دولت تدبیر و امید» در میان هوادارانش رسماً اعلام کاندیداتوری کرد.
حسن روحانی، در روز ۲۲ فروردین ۹۲، با شعار «دولت تدبیر و امید» در میان هوادارانش رسماً اعلام کاندیداتوری کرد.


دکتر حسن روحانی روز سه شنبه 17 اردیبهشت در نخستین روز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری با حضور در وزارت کشور برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند.
دکتر حسن روحانی روز سه شنبه 17 اردیبهشت در نخستین روز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری با حضور در وزارت کشور برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند.


ثبت نام شرکت در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری
ثبت نام شرکت در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری


کنفرانس خبری پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری
کنفرانس خبری پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری


دوشنبه 6 خرداد نخستین برنامه تلویزیونی دکتر حسن روحانی در غالب گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو پخش شد که جاشیه‌های فراوانی داشت، از واکنش ایشان به تحریف وقایع مذاکرات هسته‌ای تا رو کردن
دوشنبه 6 خرداد نخستین برنامه تلویزیونی دکتر حسن روحانی در غالب گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو پخش شد که جاشیه‌های فراوانی داشت، از واکنش ایشان به تحریف وقایع مذاکرات هسته‌ای تا رو کردن "کلید" به عنوان نماد انتخاباتی ایشان


دکتر روحانی در جریان سفرهای تبلیغاتی
دکتر روحانی در جریان سفرهای تبلیغاتی


11 خرداد 1392 یکی از نشست‌های پر سرو صدای دکتر حسن روحانی در حسینه جماران برگزار شد. نشستی که منجر به دستگیری چند تن از اعضای ستادش منجر شد.
11 خرداد 1392 یکی از نشست‌های پر سرو صدای دکتر حسن روحانی در حسینه جماران برگزار شد. نشستی که منجر به دستگیری چند تن از اعضای ستادش منجر شد.


همایش هموادان روحانی در شیرودی که در 18 خرداد ماه برگزار شد یکی از بزرگترین تجمعات تبلیغاتی وی در ایام تبلیغات بود.
همایش هموادان روحانی در شیرودی که در 18 خرداد ماه برگزار شد یکی از بزرگترین تجمعات تبلیغاتی وی در ایام تبلیغات بود.


دکتر روحانی در جریان سفرهای تبلیغاتی
دکتر روحانی در جریان سفرهای تبلیغاتی


دکتر روحانی در جریان سفرهای تبلیغاتی
دکتر روحانی در جریان سفرهای تبلیغاتی


اگرچه ائتلاف اصلاح طلبان با روحانی یکی از مهم‌ترین دلایل پیروزی وی در انتخابات بود ولی نبایست از نقش
اگرچه ائتلاف اصلاح طلبان با روحانی یکی از مهم‌ترین دلایل پیروزی وی در انتخابات بود ولی نبایست از نقش "محمد باقر قالیباف" در محبوبیت روحانی بگذریم. آن هم با ماجرای "گاز انبری" که در مناظره اخر مطرح شد.


دکتر روحانی کارشناسی حقوق را در دانشگاه تهران سپری کردند. همین پیشینه حقوقی باعث شد تا یکی از مهم ترین جمله های انتخاباتی ایشان در مناظره سیاسی خطاب به محمد باقر قالیباف بیان شود که: «من سرهنگ نیستم! حقوقدانم»
دکتر روحانی کارشناسی حقوق را در دانشگاه تهران سپری کردند. همین پیشینه حقوقی باعث شد تا یکی از مهم ترین جمله های انتخاباتی ایشان در مناظره سیاسی خطاب به محمد باقر قالیباف بیان شود که: «من سرهنگ نیستم! حقوقدانم»



دکتر حسن روحانی در روز 24 خرداد در مسجد امام رضا (ع) شهر ری رای خود را به صندوق انداخت
دکتر حسن روحانی در روز 24 خرداد در مسجد امام رضا (ع) شهر ری رای خود را به صندوق انداخت


میدان ونک، شادی پس از اعلام پیروزی دکتر حسن روحانی
میدان ونک، شادی پس از اعلام پیروزی دکتر حسن روحانی


خبر پیروزی روحانی در شامگاه روز 25 خرداد شور عمومی را در کشور پدید آورد و هواداران ایشان در شهرهای مختلف به شادی پرداختند. شادی مردم قم
خبر پیروزی روحانی در شامگاه روز 25 خرداد شور عمومی را در کشور پدید آورد و هواداران ایشان در شهرهای مختلف به شادی پرداختند. شادی مردم قم



هواداران روحانی شامگاه شنبه، 25 خرداد پس از اعلام رسمی تعداد آرا به خیابان‌ها آمدند و تا پاسی از شب به شادی پرداختند.


27 خرداد 1392 نخستین کنفرانس خبری رسمی دکتر حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور گسترده خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد
27 خرداد 1392 نخستین کنفرانس خبری رسمی دکتر حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور گسترده خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد

سه شنبه 28/3/1392 - 22:31 - 0 تشکر 612722



عالیخانی به فارس خبر داد
همایش ستادهای مرکزی مردمی روحانی پنج‌شنبه برگزار می‌شود

قائم‌مقام ستاد مرکزی مردمی حامیان روحانی گفت: همایش ستادهای مردمی مرکزی حجت‌الاسلام روحانی پنج شنبه ۳۰ خردادماه در محل سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: همایش ستادهای مرکزی مردمی روحانی پنج‌شنبه برگزار می‌شود

علی عالیخانی قائم‌مقام ستاد مرکزی مردمی حامیان روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس اظهارداشت: طبق اعلام آقای حکیمی رئیس ستاد دکتر روحانی، همایش ستادهای مرکزی مردمی حامیان روحانی در تهران و کل کشور این نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم، پنج‌ شنبه (30 خردادماه) با حضور وی و برای تقدیر از زحمات آنها در محل اجلاس سران برگزار خواهد شد.

این همایش 8:30 صبح برگزار می‌شود.

چهارشنبه 29/3/1392 - 10:51 - 0 تشکر 612841


چرا خاتمی به روحانی تبریک نگفت؟

با سپری شدن 5 روز از اعلام نتیجه نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری و پیروزی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، دبیرکل و رئیس‌شورای مرکزی مجمع روحانیون دراین‌باره سکوت کرده و حاضر نیستند پیام تبریک خطاب به رئیس‌جمهور منتخب صادر کنند.
روزنامه کیهان امروز چهارشنبه 29/03/92 نوشت:
با سپری شدن 5 روز از اعلام نتیجه نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری و پیروزی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، دبیرکل و رئیس‌شورای مرکزی مجمع روحانیون دراین‌باره سکوت کرده و حاضر نیستند پیام تبریک خطاب به رئیس‌جمهور منتخب صادر کنند.
موسوی خوئینی‌ها پیش از انتخابات علنا خواستار تحریم این جشن‌ ملی شد و سکوت او طبیعی است اما خاتمی که از عارف حمایت می‌کرد، سرانجام مجبور شده بود به اعتبار آرای پایین نامزد اصلاح‌طلبان در نظرسنجی‌ها و با توصیه مشاوران خود از روحانی اعلام حمایت کند.
با این حال اکنون که 5 روز از اعلام نتیجه انتخابات می‌گذرد، محمد خاتمی حاضر نشده پیروزی حسن روحانی را به وی تبریک بگوید. این در حالی است که همه رقبای انتخاباتی روحانی، پیروزی وی در انتخابات و جلب اعتماد اکثریت مردم را تبریک گفتند. آقای روحانی در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود تصریح کرد که روحانی رئیس‌جمهور همه ملت است و نه گروه‌ها و اشخاص خاص.
خاتمی دیروز در پیامی درگذشت جلیل شهناز از اساتید موسیقی را تسلیت گفت.
شایان ذکر است رجب مزروعی عضو خارج‌نشین حزب مشارکت پیش از انتخابات در مصاحبه با رادیو فردا گفته بود: اگر روحانی شکست بخورد، مصیبتی برای اصلاح‌طلبان نیست چرا که آنها نیروی اجتماعی خود را دارند.

چهارشنبه 29/3/1392 - 10:53 - 0 تشکر 612845


تماس تلفنی سیدمحمد خاتمی با حسن روحانی

آفتاب: انتخاب نوشت:

پس از پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر، سید محمد خاتمی یکی از اولین افرادی بوده که به صورت تلفنی به روحانی تبریک گفته است.

خاتمی در این تماس برای روحانی آرزوی موفقیت کرده است. روحانی نیز در این تماس نسبتاً طولانی، از رییس جمهور سابق کشورمان تشکر کرده است.

اما یکی از روزنامه ها، مدعی شده «خاتمی حاضر نیست به منتخب مردم تبریک بگوید».

چهارشنبه 29/3/1392 - 15:2 - 0 تشکر 613018


عکسی دیده نشده از روحانی

این عکس از حسن روحانی مربوط به دوران خدمت سربازی وی می‌باشد.
آفتاب: در اینجا عکسی از حجت الاسلام حسن روحانی مشاهده می کنید که مربوط به دوران سربازی وی می باشد.

چهارشنبه 29/3/1392 - 18:22 - 0 تشکر 613093

آشنا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:


مشاور ارشد دکتر روحانی نیستم



حسام‌الدین آشنا گفت: خبر برخی از رسانه‌ها در مورد اینکه بنده مشاور ارشد حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی هستم صحت ندارد.


"حسام‌الدین آشنا"  استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران گفت: خبر برخی از رسانه‌ها در مورد اینکه بنده مشاور ارشد حجت‌الاسلام والمسلمین "حسن روحانی" رئیس جمهور منتخب مردم هستم کذب است و صحت ندارد.


گفتنی است پیش از این برخی از رسانه‌های خبری از حسام‌الدین آشنا به عنوان مشاور ارشد حسن روحانی یاد کرده بودند.


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.