• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5520)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:40 -0 تشکر 606814
مسابقه: حسن روحانی





نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای حسن روحانی


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای 
حسن روحانی را درج نمایید.




پنج شنبه 23/3/1392 - 11:37 - 0 تشکر 611253

استاندار اسبق یزد خواستار حمایت جدی مردم یزد از روحانی شد
روحانی از دوراندیشی، تجربه، جامع نگری و درایت لازم برای حضور در عرصه های بین الملل و حل و فصل مسائل تحریم و مدیریت کارامد در رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی کشور با استفاده از تجربه مدیران مجرب و موفق دوره سازندگی و اصلاحات و نیروهای جوان جامعه برخوردار است.
آفتاب: استاندار اسبق یزد باصدور بیانیه ای خواستار حضور جدی مردم در پای صندوق های رای و انتخاب حسن روحانی از سوی آنان شد.
به گزارش ایلنا از یزد، سید حمیدکلانتری در بیانیه خود آورده است:
به نام خدای گشایشگر
مردم شریف و بزرگوار استان یزد
با سلام و احترام و ادب به پیشگاه شهدای عزیز، علمای بزرگوار، بزرگان و نیکان استان و همه کسانی که دل در گرو خدمت به مردم و بندگی خدا و پیشرفت و توسعه کشور نهاده اند.
ایام و اعیاد مبارک این ماه عزیز، بویژه میلاد امام حسین(ع) را به محضر شما تبریک می گویم.
به عنوان خدمتگزاری کوچک که چند سالی توفیق خدمت به شما مردم خوب، متدین و ارزشمند و ارزش آفرین استان دارالعباده یزد داشتم و همیشه وهمه جا از لطف و بزرگواری همه همشهریان عزیز برخوردار گشته ام، بر حسب وظیفه لازم دیدم در این ایام خطیر و حساس که ملت ایران در آستانه یک رویداد بزرگ، یعنی انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا قرار گرفته است، چند نکته را برای تأکید و توجه بیشتر به محضرتان عرضه بدارم.
1- انتخابات مهمترین ظرف و نهاد دمکراسی و مردم سالاری است. همه مردم حق دارند که از این فرصت در اعمال نظر خود استفاده نمایند. تجربه نشان داده است که به هر میزان مردم آگاهانه تر و با بررسی و مطالعه بیشتر در انتخابات شرکت نمایند، نتیجه مطلوبتر و ارزنده تری گرفته اند، نتایجی که گاه کاملاُ متفاوت و متغایر یکدیگر بوده است، مثل انتخابات 2 خرداد 76 و انتخابات 3 تیر 84.
2- در این دوره انتخابات ریاست جمهوری، یک اتفاق غیرقابل انتظار و غیرقابل باور افتاد و آن رد صلاحیت شخصیت بزرگ انقلاب و نظام یعنی آقای هاشمی رفسنجانی بود، 8 نفر کاندیدا در عرصه ماندند و با مناظره ها و تبلیغات فعالانه شرکت کردند. در روز گذشته یک اتفاق تاریخی و ارزشمند وشایسته سپاس رخ داد و آن اعلام انصراف بزرگوارانه جناب دکتر عارف به درخواست آقای خاتمی و با توجه به حفظ منافع اصلاح طلبان بود، این رویداد نشان از اخلاق مداری و شایستگی ایشان بود که نامش را در تاریخ سیاست ایران برای همیشه به نیکی ماندگار کرد.
3- اینک آقای دکتر حسن روحانی در رقابت با سه کاندیدای اصولگرا و دو کاندیدای مستقل در صحنه مانده است. دکتر روحانی از حمایت جناب آقای هاشمی و جناب آقای خاتمی و بزرگان اصلاح طلب و اصولگرایان معتدل برخوردار است. علاوه بر آن آرای علاقه مندان به دکتر عارف نیز به او تمایل یافته است. آقای دکتر روحانی به نحو محسوس و قابل توجهی از مواضع و برنامه های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی روشن تری در مقایسه با سایر کاندیداها برخوردار است. اضافه بر آن، از دوراندیشی، تجربه، جامع نگری و درایت لازم برای حضور در عرصه های بین الملل و حل و فصل مسائل تحریم و مدیریت کارامد در رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی کشور با استفاده از تجربه مدیران مجرب و موفق دوره سازندگی و اصلاحات و نیروهای جوان جامعه برخوردار است.
4- اینک وظیفه اصلی بر دوش یکایک ملت است که از یک رای خود به خوبی استفاده کنند. در این میان گروه های مرجع جامعه مثل دانشگاهیان، فرهنگیان، پزشکان، روحانیون، دانشجویان و روشنفکران و دلسوزان جامعه، مسوولیت سنگین تری در آگاهی بخشی به جامعه برخوردارند و همه باید با تمام توان همت گمارند و در انتخابات شرکت کنند و به کاندیدای شایسته و اصلح مورد نظر رای دهند. مواظب باشیم تا وظیفه خود را به خوبی ادا کنیم تا مشکلات جامعه بیشتر نشود و فشارهایی که بر پشت مردم، به ویژه اقشار ضعیف و محروم سنگینی می کند، برداشته شود.
5- انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز نباید مورد بی توجهی قرار بگیرد و در این عرصه نیز نیاز به آگاهی و شناخت داوطلبان و مشورت با اهل نظر و تجربه می باشد که انشاء الله با عنایت الهی نمایندگان خوشفکر، باتجربه، بابرنامه و با پشتکار و اهل عمل وارد شوراها شوند.

پنج شنبه 23/3/1392 - 11:37 - 0 تشکر 611254


جدیدترین نظرسنجی؛ روحانی 43 درصد

شهردارآنلاین به نقل از شبکه ایران نوشته است که جدیدترین نظرسنجی که توسط یک مرکز معتبر انجام شده، نتایج نگران کننده‌ای دارد که ضروری است متنفذین اصولگرا، برای آن چاره ای سریع بیندیشند.
آفتاب: شهردارآنلاین به نقل از شبکه ایران، نوشته است:این نظرسنجی بیست و یکم خردادماه در مراکز استان ها پس از کناره گیری عارف و حداداد عادل انجام شده است. بر پایه نتایج این نظرسنجی حسن روحانی با 43 درصد فاصله خود را با نفر دوم بسیار بالا برده است، اما کاندیداهای متعدد منتسب به اصولگرایان، یا دچار کاهش رای شده اند و یا آرایشان، نسبت به روزهای قبل تغییری نکرده است.

نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که حسن روحانی که مورد حمایت خاتمی و هاشمی است، به جز در مراکز سه استان خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، پیشتاز است. اهم نتایج این نظرسنجی به شرح زیر است:

روحانی: 43 درصد

قالیباف: 21 درصد

رضایی: 13 درصد

ولایتی: 11 درصد

جلیلی: 10 درصد

غرضی: 2 درصد

افزایش 15 درصدی آرای روحانی نسبت به نظرسنجی روز 18 خرداد، نشان می دهد استراتژی تبلیغی ستاد روحانی به نسبت دیگر ستادها، موفق تر نتیجه داده و با توجه به تشدید فعالیت تبلیغاتی اصلاح طلب ها در کمتر از 2 روز مانده به انتخابات، احتمال پیروزی روحانی در مرحله اول بسیار جدی است.

جمعه 24/3/1392 - 11:54 - 0 تشکر 611353


روحانی: برخی خارج از مهلت تبلیغات بداخلاقی کرند/ 25 خرداد روز پیروزی ملت است



حسن روحانی گفت: اگر مردم در روز 24 خرداد حماسه‌ بزرگی خلق کنند، روز 25 خرداد روز پیروزی ملت ایران، نه کاندیدایی خاص، به شمار می‌آید.

آفتاب: این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری پس از انداختن رای خود به صندوق مسجد امام رضا(ع) واقع در شهرری در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "آیا اعلام پیروزی پیش از موعد شما در کرمان خلاف قانون نبود؟"، گفت:‌ بنده در کرمان و برخی استان‌های دیگر گفتم که روز 24 خرداد روز حماسه است و همه باید بر سر صندوق‌ها رای حاضر شویم منتهی هرکس باید ده نفر دیگر را تشویق کرده و آنها را پای صندوق رای آورد.
وی تاکید کرد: روز 25 خرداد روز پیروزی ملت ایران است نه پیروزی بنده. من خیلی مانده است که بخواهم چنین ادعایی را داشته باشم.

روحانی ادامه داد: اگر مردم امروز حماسه‌ای را خلق کنند، روز 25 خرداد روز جشن آنها برای موفقیت در خلق حماسه‌ای بزرگ است؛ بنابراین این روز، روز پیرزوی ملت ایران نه کاندیدا‌یی خاص است.

روحانی در پاسخ به پرسشی درباره واکنشش در صورت پیروز شدن در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر در انتخابات پیروز شوم بعد از حمد و شکر الهی تشکر جانانه‌ای از ملت ایران به دلیل حضورشان در انتخابات و لایق دانستن بنده کوچک برای ریاست جمهوری می‌کنم که آنها این بار مسئولیت را بر دوش من گذاشتند.

وی تاکید کرد: صاحب این مملکت مردم هستند و کشور مال و حق آنها است. آنها می‌توانند به هرکسی این حق را بدهند که رییس‌جمهور شود و این امانت را چهار سال به عهده او بسپارند. امیدوارم اگر این بار مسئولیت بر دوش بنده قرار گرفت بتوانم امانتدار و امین خوبی برای ملت ایران باشم.

روحانی درباره پیش‌بینی‌اش از میزان مشارکت مردم در این دوره از انتخابات نسبت به سال‌های گذشته اظها کرد: من احساس می‌کنم این دوره شاهد حضور بیشتری خواهیم بود که این صحبتم بر مبنای نظرسنجی‌ها و حضور مردم در خیابان‌های استان‌های مختلف است که گاهی تعجب برانگیز بود.

وی افزود: البته صدا و سیما با اتخاذ سیاست خاص خود بخشی از تبلیغات ما را پخش نمی‌کرد ولی در روز چهارشنبه، اجتماعی در مشهد شکل گرفت که به گفته بسیاری این حضور در تاریخ مشهد نظیر نداشته و در هیچ انتخابات این تعداد مردم برای کاندیدا‌یی جمع نمی‌شدند. این نشان از حضور فعال مردم در انتخابات دارد که پیروزی ماست.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: اینکه مردم در صحنه حضور پیدا کنند بدان معناست که ما پیروزیم چون دشمنان برای تحریم کردن انتخابات مدام تبلیغات می‌کنند ولی در مقابل این همه جوان دختر و پسر در خیابان می‌آیند و می‌گویند می‌خواهند رای دهند این همان پیروزی ملت ایران است.

وی افزود: تا وقتی مردم در صحنه هستند ما پیروز خواهیم بود و در قبال دشمنی‌های دشمنانمان قدرت مقاومت داریم؛ تا وقتی مردم در صحنه هستند به خوبی می‌توانیم مشکلات کشور را با حمایت و کمک مردم و فکر نخبگان حل و فصل کنیم.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد که روز انتخابات به معنای روز تعیین سرنوشت و تغییر و تحول است.

روحانی در ادامه با بیان اینکه "مردم در زمان تبلیغات در شهرستان‌های مخلتف برای خلق حماسه سیاسی حضور پررنگی داشتند"، گفت: مردم سهم خود را برای خلق حماسه سیاسی ایفا کردند. اگر بخواهیم تشبیه کنیم، مالک این کشور مردم هستند و هرچه سهم حضور آنها بیشتر شود قدرت کشور نیز بیشتر خواهد شد.

وی افزود: مردم امروز با آرای بیشتر سهام بیشتری را برای نظام جمهوری اسلامی آماده می‌کنند که با اضافه شدن این سهام قدرت جمهوری اسلامی افزایش پیدا می‌کند.

این کاندیدا‌ی انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: کاندیدا‌ها وظیفه معرفی خود را به مردم داشتند و وظیفه انتخاب با مردم است که صاحبان اصلی کشورند و اگر مردم به من رای دهند یعنی اجازه خدمت داده‌اند.

روحانی در پاسخ به پرسشی درباره لزوم صیانت از آرای مردم گفت: ‌برای انتخاب هر فردی برای رییس‌جمهور، نظر مردم اصل است اما از نهاد‌ها درخواست می‌کنیم تاحداکثر دقت خود را به کار ببرند و همانطور که رهبری صبح امروز فرمودند، بدانند آرای مردم امانت در دست آنهاست. ان‌شاءالله همه آنها در پای صندوق‌های رای امانتداران بسیار خوبی خواهند بود.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد اینکه درصورت داشتن اعتراض چه روشی را در پیش می‌گیرد؟، تاکید کرد: روش‌های اعتراض در قانون پیش‌بینی شده است و همان راه قانونی طی خواهد شد.

روحانی همچنین درباره پیامش به مردم و طرفدارانش گفت: پیامم برای تمام ملت عزیز ایران این است که امروز روز سرنوشت و روز تاریخی است. هیچکس فکر نکند که با پای صندوق رای نرفتن مشکل حل می‌شود. اگر کسی پای صندوق رای نرفت یعنی در بین رقبا به انتخاب خود رای نداده و به عدم انتخاب رای داده است.

این کاندیدا‌ی انتخابات ریاست جمهوری افزود: همه ملت به انتخاب خود رای دهند و در میان کاندیدا‌ها به آن کسی که لاقل قادر به برآورده کردن حداقل خواسته‌های مردم است رای دهند.

وی درباره توصیه‌اش به طرفدران سایر نامزد‌ها گفت:‌ من خیلی دلم می‌خواهد همیشه فضا اخلاقی باشد ولی دیشب در ایامی که تبلیغات ممنوع بود برخی از بداخلاقان خیلی بداخلاقی کردند و تهمت‌های ناروایی زدند و چون زمان تبلیغات نبود نمی‌توانستیم پاسخ دهیم.

روحانی ادامه داد: البته از این اتفاق خوشحالم چون اگر مردم مصلحت بدانند و بار مسئولیت را بر دوش من بگذارند و من را انتخاب کنند، می‌خواهم بداخلاقی‌ها و افراط ها را از بین ببرم. از اینکه می‌بینم افراطی‌ها از حضور و رای من نگران شده‌اند خیلی خوشحالم. این بدان معناست که با کمک همه مردم می‌توان اخلاق را در کشور حاکم کنیم.

وی در پایان گفت: امیدوارم در این ایام که به امام حسین(ع)، قمر بنی‌هاشم و امام سجاد(ع) تعلق دارد، از مکتب راه آنها پیروی کنیم.

شنبه 25/3/1392 - 11:3 - 0 تشکر 611649

در مورد آرای روحانی آنچه می‌شنویم در کل کشور برتر هستند

رییس ستاد انتخاباتی حسن روحانی:به نتایج اعلام شده از سوی شورای نگهبان تمکین می‌کنیم
رییس ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفت: در مورد آرای آقای روحانی آنچه می‌شنویم به فضل الهی و حمایت مردم ایشان در کل کشور و تا سطوح روستاها برتر هستند.
آفتاب: رییس ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفت: نتیجه انتخابات هر چه باشد همه آن را قبول می‌کنیم و به آن تمکین خواهیم کرد. محمدرضا نعمت‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات و مشاهداتی که داریم مشارکت خوب بوده و ما امیدواریم با تمدید وقت تا نزدیک به آخر شب همه بتوانند در انتخابات شرکت کنند و رای دهند.
وی افزود: در مورد آرای آقای روحانی آنچه می‌شنویم به فضل الهی و حمایت مردم ایشان در کل کشور و تا سطوح روستاها برتر هستند.

رییس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در عین حال خاطرنشان کرد:‌همه ما باید منتظر اعلام نتایج نهایی توسط شورای نگهبان باشیم و هر چه اعلام کردند آن را قبول می‌کنیم و به آن تمکین می‌کنیم.

نعمت‌زاده در پایان ابراز امیدواری کرد که انتخابات این دوره به خوبی و خوشی برگزار شود.

شنبه 25/3/1392 - 11:3 - 0 تشکر 611650

اطلاعیه ستاد روحانی در خصوص خودداری از فراخوان گردهمایی بدون مراعات قانون
ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی با صدور اطلاعیه‌‌ای بر خودداری از فراخوان گردهمایی بدون مراعات قانون تاکید کرد.آفتاب- سرویس سیاسی: در اطلاعیه ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی تاکید شده است که تاکنون هیچ فراخوانی اعلام نشده است و هر نوع تجمع و فراخوان پس از اعلان رسمی نتایج از طریق مراجع ذی صلاح با اخذ مجوز از مقامات رسمی صورت خواهد پذیرفت.
به گزارش آفتاب، این اطلاعیه موکدا خواهان تبعیت از قانون و احترام به نظم جامعه می باشد، که از اصول بنیادین دولت تدبیر و امید است.

شنبه 25/3/1392 - 20:36 - 0 تشکر 611793


ستاد انتخاباتی حسن روحانی:
فراخوان تجمع نداده ایم/ تبعیت از قانون اصل بنیادین دولت آینده است

ستاد انتخاباتی حسن روحانی با صدور اطلاعیه‌ای با رد هر گونه فراخوان این ستاد برای برگزاری تجمع، مؤکداً خواستار تبعیت هواداران این کاندیدا از قانون و احترام به نظم جامعه شد.


خبرگزاری فارس: فراخوان تجمع نداده ایم/ تبعیت از قانون اصل بنیادین دولت آینده است


به‌ گزارش خبرگزاری فارس، ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام حسن روحانی اطلاعیه‌ای در خصوص خودداری هواداران این کاندیدا از برگزاری تجمعات غیرقانونی منتشر کرد.

در این اطلاعیه تأکید شده که تاکنون هیچ فراخوانی از سوی این ستاد اعلام نشده و هر نوع تجمع و فراخوان پس از اعلان رسمی نتایج انتخابات، از طریق مراجع ذیصلاح با اخذ مجوز از مقامات رسمی صورت خواهد پذیرفت.

ستاد انتخاباتی روحانی در پایان اطلاعیه خود موکّداً خواهان تبعیت از قانون و احترام به نظم جامعه به عنوان اصول بنیادین "دولت تدبیر و امید" شده است.

يکشنبه 26/3/1392 - 23:0 - 0 تشکر 612120


"حسن روحانی" در گذر تاریخ + تصاویر



"حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی" سیاستمدار 65 ساله ایرانی که در حال حاضر با کسب 18 میلیون و 613 هزار و 329 رای رای به عنوان رئیس جمهور منتخب ایران برای 4 سال انتخاب شد پس از پیروزی انقلاب اسلامی در پست‌های مختلفی به ایفای نقش پرداخته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، حجت‌ الاسلام و المسلمین متولد 21 آبان 1327 در شهر سرخه استان سمنان است.

وی در طول انقلاب اسلامی پست‌های مختلفی را تجربه کرده است که از جمله آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

*نماینده مجلس خبرگان رهبری - سال ۱۳۷۸
*عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام - سال ۱۳۷۰
*عضو شورای عالی امنیت ملی - سال ۱۳۶۸
*رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک - سال ۱۳۷۱
*نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره چهارم و دوره پنجم
*دبیر شورای عالی امنیت ملی - سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴

روحانی در ۲۲ فروردین ۹۲ با شعار «دولت تدبیر و امید» برای انتخابات ریاست جمهوری رسماً اعلام کاندیداتوری کرد و  در ۱۷ اردیبهشت، با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور، نام خود را برای رقابت ۲۴ خرداد ثبت کرد.

"حسن روحانی" در پی خلق حماسه سیاسی 24 خرداد و حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی با کسب 50.71 درصد از کل آرای اخذ شده و با 18 میلیون و 613 هزار و  329 رأی بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زد.


































































يکشنبه 26/3/1392 - 23:1 - 0 تشکر 612121


"حسن روحانی" کیست؟ + فیلم



"حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی" با اخذ 18 میلیون و 613 هزار و 329 رای رای به عنوان هفتمین رئیس جمهور منتخب مردم جمهوری اسلامی ایران برای مدت چهار سال انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران؛ با توجه به پایان یافتن یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و خلق حماسه سیاسی توسط مردم بر آن شدیم تا با ارائه دانشنامه‌‌ای هفتمین رئیس جمهور کشور را بیشتر بشناسیم.

"حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی" روز 21 آبان 1327 در شهر سرخه (استان سمنان) به دنیا آمد.

وی تحصیلات دروس ابتدایی را در سرخه و تحصیلات دروس دینی را از سال ۱۳۳۹، ابتدا در حوزه علمیه صادقیه (سمنان) آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۴۰ وارد حوزه علمیه قم شد. وی همزمان در سال ۱۳۴۸ به دانشگاه تهران راه یافت و در سال ۱۳۵۱ دانشنامه لیسانس خود را در مقطع کارشناسی در رشته حقوق قضایی اخذ کرد.






وی تحصیلات حوزوی خود، خارج فقه و اصول را با اساتیدی چون آیات عظام "سید محمد محقق داماد" (ره)، "شیخ مرتضی حائری" (ره) و "سید محمدرضا گلپایگانی" (ره) و سطح عالی با اساتیدی چون آیات عظام "سلطانی" (ره)، "فاضل لنکرانی" (ره) و "شیخ محمد شاه‌آبادی" (ره) گذرانده است.

وی با ادامه تحصیل در انگلیس، مدرک کارشناسی ارشد (M.Phil) در رشته حقوق عمومی و دانشنامه دکتری (Ph.D) در رشته حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونیان گلاسکو دریافت کرد. روحانی دارای مرتبه علمی استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک می‌باشد. وی با کسب پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری مرکز در سال ۱۳۸۶، وکیل پایه یک دادگستری شد.

روحانی از شانزده‌ سالگی‌ کار سخنرانی‌ و منبر را آغاز کرد و از قضای‌ روزگار، در اولین‌ سفر تبلیغی‌ خود در تویسرکان‌، توسط‌ شهربانی‌ دستگیر و بازداشت‌ شد. روحانی‌ به‌ رغم‌ اخذ مدرک‌ لیسانسِ‌ حقوق از دانشگاه‌ تهران‌، از فعالیت‌ در دادگستری‌ و قضاوت‌ سربرتافت‌ و همچنان‌ به‌ کار تبلیغ‌ و منبر ادامه‌ داد و به‌زودی‌ از سخنوران‌ پرآوازه‌ شد؛ به‌ گونه‌ای‌ که‌ در سال‌های‌ ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷ یکی‌ از مشهورترین‌ سخنرانان‌ کشور در مجامع‌ دینی‌ و سیاسی‌ شناخته‌ می‌شد.

به‌ دلیل‌ وسعت‌ اطلاعات‌ دینی‌ و تسلط‌ وی‌ به‌ اطلاعات‌ علمی‌ و اجتماعی‌ روز، همواره‌ سخنرانی‌هایش از لحاظ‌ عنوان‌ و محتوا بسیار نو و جذاب‌ و در عین‌ حال‌ انقلابی‌ و پرشور و برای‌ نسل‌ جوان‌ و تحصیل‌کرده‌ کشور بسیار مفید و ارزشمند بود.






پس‌ از رحلت‌ غریبانه‌ آیت‌الله حاج‌ "سیدمصطفی‌ خمینی‌" در اول‌ آبان‌ ۱۳۵۶، "حجت‌الاسلام‌ و المسلمین روحانی‌" در مجلس‌ بزرگداشتی‌ که‌ از سوی‌ جمعی‌ از روحانیون‌ و شخصیت‌های‌ مبارز در مسجد ارک‌ تهران‌ برگزار شد، به‌ دعوت‌ "آیت‌الله مرتضی‌ مطهری‌" سخنرانی‌ کرد و برای‌ نخستین‌ بار در این‌ سخنرانی‌ پیشنهاد کرد که‌ همگان‌، از عنوان‌ و لقب‌ "امام‌" برای‌ "آیت‌الله العظمی‌ خمینی‌" استفاده‌ کنند و خود نیز در همان‌ مجلس‌ از "آیت‌الله خمینی‌" با عنوان‌ "امام‌خمینی‌" یاد کرد.

با پیروزی انقلاب، "حسن روحانی" در اولین اقدام در سال ۱۳۵۸، به ساماندهی ارتش آشفته و پادگان‌های از هم پاشیده پرداخت.

وی در سال ۱۳۵۹ به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و در پنج دوره قانونگذاری به مدت بیست سال (از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۹) فعالیت نمود. او نایب رئیس اول مجلس (در دوره‌های چهارم و پنجم) و رئیس کمیسیون‌های دفاع (دوره‌های اول و دوم) و سیاست خارجی (دوره‌های چهارم و پنجم) بود. عضویت و ریاست شورای سرپرستی "سازمان صدا و سیما" از سال ۱۳۵۹ تا سال ۱۳۶۲ نیز از دیگر مسئولیت‌های وی در دوران پس از انقلاب بوده است.

وی بعد از پایان جنگ، به همراه تعدادی از فرماندهان سپاه و ارتش، نشان درجه دو فتح و در مراسم دیگری در سالروز "آزادسازی خرمشهر"، به همراه جمعی دیگر از فرماندهان و مسؤولان پشتیبانی جنگ، نشان درجه یک نصر را از "آیت‌الله خامنه‌ای" "فرمانده کل قوا"، دریافت کرد.

"حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی" پس از بازنگری "قانون ‏اساسی جمهوری اسلامی ایران" و تشکیل نهاد شورای عالی امنیت ملی، سمت نمایندگی "آیت‌الله خامنه‌ای" را در این شورا تاکنون در اختیار داشته و به مدت ۱۶ سال (از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴) در دوره‌های ریاست‌جمهوری "اکبر هاشمی رفسنجانی" و "سید محمد خاتمی" دبیر "شورای عالی امنیت ملی" بوده است.

وی همچنین به مدت ۱۳ سال (از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ و از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴) "مشاور امنیت ملی رئیس جمهور" وقت بوده است.






وی از سال ۱۳۷۰ به عضویت "مجمع تشخیص مصلحت نظام" منصوب و تاکنون در این سمت فعالیت دارد. وی ریاست کمیسیون سیاسی-امنیتی-دفاعی این مجمع را نیز برعهده دارد.

"حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی" در انتخابات میان‏دوره‏‌ای سومین دوره "مجلس خبرگان رهبری" در ۲۹ بهمن ۱۳۷۸، از حوزه انتخابیه استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد.

در سال ۱۳۸۵ نیز به عنوان نماینده استان تهران به عضویت دوره چهارم این مجلس برگزیده شد.

سمت‌های وی در "مجلس خبرگان"، "ریاست کمیسیون سیاسی - اجتماعی" این مجلس (از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ و از ۱۳۹۲ تاکنون) و عضویت هیأت رئیسه و ریاست دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران (از ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷) بوده است.

از آثار منتشر شده "حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی" می‌توان به کتب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای" (۱۳۹۰)، "امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران" (۱۳۸۹)، "اندیشه‌های سیاسی اسلام"؛ جلد اول: "مبانی نظری" (۱۳۸۸)، "اندیشه‌های سیاسی اسلام"؛ جلد دوم: "سیاست خارجی" (۱۳۸۸)، "اندیشه‌های سیاسی اسلام"؛ جلد سوم: "مسائل فرهنگی و اجتماعی" (۱۳۸۸)، "خاطرات دکتر حسن روحانی"؛ جلد اول: "انقلاب اسلامی" (۱۳۸۷)، "روایت تدبیر و امید" (۱۳۹۱)، "مقدمه‌ای بر تاریخ امامان شیعه" (۱۳۹۱) ،"سن اهلیت و مسئولیت قانونی" (۱۳۹۱)، "آشنایی با کشورهای اسلامی" (۱۳۸۷)، "انقلاب اسلامی"؛ "ریشه‌ها و چالش‌ها" (۱۳۷۶)، "مبانی تفکر سیاسی امام خمینی" (ره) (۱۳۷۸) و "نقش حوزه‌های علمیه در تحولات اخلاقی و سیاسی جامعه" (۱۳۹۰) اشاره کرد.

کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای" که شرح عملکرد و نیز خاطرات دوران تصدی حسن روحانی به عنوان مسئول "پرونده هسته‌ای ایران" و در مقام دبیری "شورای عالی امنیت ملی" است، چگونگی تصمیم‌گیری در ساختار سیاسی ایران، نقش نهادهای عالی‌رتبه در پرونده هسته‌ای و تمام مراحل مذاکرات با اروپایی‌ها را با ذکر مستندات روایت می‌کند. این خاطرات، جزئیات خواندنی و مهمی را شامل می‌شود که قضاوت درباره عملکرد این گروه و تصمیم‌هایی که مقامات و رهبران بلندپایه ایران طی آن گرفته‌اند را ممکن می‌سازد. استقبال از این کتاب منجر به چاپ مکرر آن در مدت کوتاهی شده و در زمستان ۱۳۹۱ برای بار پنجم تجدید چاپ شده است.





حسن روحانی، در روز ۲۲ فروردین ۹۲، با شعار «دولت تدبیر و امید» در میان هوادارانش رسماً اعلام کاندیداتوری کرد و در ۳۱ اردیبهشت ۹۲، به همراه ۷ نامزد دیگر برای انتخابات ریاست جمهوری تأیید صلاحیت شدند.

سرانجام در تاریخ 25 خرداد 1392 "حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی" با اخذ  18 میلیون و 613 هزار و 329 رای رای به عنوان هفتمین رئیس جمهور منتخب مردم جمهوری اسلامی ایران برای مدت 4 سال انتخاب شد.


برای دیدن فیلم اینجا كلیك كنید

يکشنبه 26/3/1392 - 23:3 - 0 تشکر 612122


اولین پیام حجت الاسلام والمسلمین روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب ایران + فیلم



حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی پس از انتخاب به عنوان رئیس جمهور منتخب ایران در ارتباط تلفنی با بخش خبر 21 سیما اولین پیام خود را قرائت کرد.



برای دیدن فیلم اینجا كلیك كنید

دوشنبه 27/3/1392 - 12:19 - 0 تشکر 612254


پدر "حسن روحانی" کیست؟+ عکس



مرحوم "اسدالله فریدون‌روحانی" از کاسبان قدیمی "بازار سرخه" "سمنان" بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، مرحوم اسدالله فریدون‌روحانی پدر "حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی" از کاسبان قدیمی بازار سرخه سمنان بود.

وی نماینده مراجع تقلید از زمان "حضرت‌ آیت‌الله العظمی بروجردی" درسرخه بوده است.

پدر حسن روحانی در 93 سالگی دار فانی را وداع گفت.


مرحوم اسدالله فریدون‌روحانی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.