• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 15506)
سه شنبه 6/11/1388 - 5:52 -0 تشکر 178213
هر روز معرفی یک سریال►

 

◄ در این تاپیک قراره هر روز یک فیلم معرفی بشه ، فکر نکنم زیاد به توضیح بیشتری داشته باشه  ►

----------------------------------------------------

 

چند روز دیگر سریال گمشدگان (lost) پخش میشه و انتظار طرفدارانشون به پایان میرسه ...

 

معرفی سریال گمشدگان (lost) :

 

 

   


 

  توضیحات سریال:

مجموعه تلوزیونی گمشده (Lost) مجموعه‌ای است كه از شبكه ABC آمریكا و تعداد زیادی از شبكه‌های خارجی پخش می‌شود. این مجموعه تلویزیونی از ۲۲ سپتامبر 2004 آغاز شده ‌است و تا كنون پنج فصل از آن كامل شده و فصل ششم صبح 14 بهمن 1388 پخش خواهد شد که آخرین فصل این سریال هست و کارگردان این فصل از سریال گفته که تماشاگران حتما غافلگیر میشوند...

تیمی متشکل از بیست و یک نویسنده ، نگارش اپیزودهای مختلف این سریال را برعهده داشته‌اند که از میان ‌آنان جی جی آبرامز، جفری لیبر و دیمون لیندل بیشترین قسمت‌ها را برای این سریال نوشته‌اند، ضمن اینکه یازده کارگردان نیز هدایت ساخت این مجموعه را برعهده گرفته‌اند که در این بین، جک بندر و استفن ویلیامز به ترتیب با کارگردانی 34 و 26 اپیزود، بیشترین سهم را در ساخت این سریال داشته‌اند.

برای بازی كردن نقش آدم های مرموز. بازیگر نقش جك (نقش اول سریال) و سعید (بازیگر هندی الاصلی كه در این سریال نقش یك عراقی رو بازی می كنه) هم خیلی خوب جا میفتن و بهشون علاقۀ خاصی پیدا می كنیم. جدای از تمام ویژگی های مثبت این سریال باید به موسیقی بسیار بسیار زیبای اون اشاره كرد كه به ساده ترین شكل ممكن، تاثیرگذارترین لحظات رو خلق می كنه. تیتراژ پایانی كه فوق العاده اس و هیچوقت از یاد نمی ره

 گفتنی است سریال لاست توسط موسسه ویدئو رسانه پرده نقره ای به مدیریت حجت حاتم و مدیریت دوبلاژ شهلا ناظریان از دوبلورهای قدیمی دوبله شده ولی طبق گفته های حجت حاتم بخاطر نوع پوشش لباس بازیگران صحنه های زیادی حذف میشه و تا بحال  اداره کل همکاری های سمعی و بصری وزارت ارشاد با ترمیم پوشش بازیگران بجای حذف نمودن سکانسهای این سریال موافقت نکرده و به محض دریافت پروانه نمایش، امور تکثیر و توزیع سریال انجام خواهد شد تا این سریال در حداقل زمان ممکن به دست علاقه مندان برسد.

 

 داستان سریال :

 

داستان از اینجا شروع میشود که هواپیمای پرواز Oceanic 815 که از سیدنی به لوس آنجلس در حرکت بوده بر فراز جزیره‌ای ناشناس در اقیانوس آرام سقوط میکند. سبک كلی این مجموعه تلویزیونی معماگونه و با یافتن هر پاسخ چندین سوال نو بوجود می‌آید. در این مجموعه تلویزیونی از فلاش بک (تصاویری که قسمتی از گذشته را نشان میدهند) به شدت استفاده می‌شود. معمولاً در هر قسمت از سریال یكی از شخصیت‌ها (گاهی چند شخصیت) در مركز توجه قرار می‌گیرد و در لابه‌لای داستان، گذشته‌ای از او به نمایش داده می‌شود كه اطلاعاتی مربوط به دورهٔ قبل از سوار شدن به پرواز به ما می‌دهد. در قسمت‌های پایانی فصل سوم به بعد، گاهی حالتی برعكس فلاش بک رخ می‌دهد به این نحو كه تصاویری از آینده نمایش داده می‌شود در اصطلاح سینمایی به این كار flash foward هم گفته می‌شود.

 

 

  جوایز:

 

برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جوایز ALMA 2006
برنده جایزه بهترین سریال تلویزیونی از جوایز ASCAP 2005
برنده جایزه بهترین سریال تلویزیونی از جوایز ASCAP 2006
کاندید بهترین سریال تلویزیونی ، بهترین بازیگر نقش مکمل زن و مرد ، بهترین بازیگر مرد در سال 2007
ماتئو فاکس برنده جایزه بهترین بازیگر مرد در سالهای 2005-2006از آکادمی ASF امریکا
کاندیدای بهترین بازیگر مرد در سال 2007 از اکادمی ASF امریکا
برنده تدوین یک سریال تلویزیونی از امریکن سینما ادیتور ACE 2006


 

امتیاز سایت IMDB به این فیلم 9.1/10 میباشد

 

 

 

صبح فردا به شبت نيست که نيست
تازه انگار که فرداست بخند
چهارشنبه 28/11/1388 - 3:52 - 0 تشکر 183012

به نام خدا

معرفی سریال فرار از زندان؛ یکی از محبوب ترین سریال های جهان

Prison Break – فرار از زندان

ژانر:

درام، جنایی

بازیگران:

ونتورد میلر

دامینیک پرسل

وید ویلیامز

سارا وین کالایز

مگی گریسن

ویلیام فیچنر

کشور:

امریکا

زبان:

انگلیسی

پخش کننده اصلی:

شبکه رسانه ای فاکس

در 82 قسمت 45 دقیقه ای

داستان سریال

آنچه در زیر می‌آید ممکن است قضیه یا پایان ماجرا را لو دهد!!!

داستان این مجموعهٔ تلویزیونی در مورد دو برادر است که یکی از آنها برای قتلی که انجام نداده به اعدام محکوم شده و برادرش خود را به زندان می‌اندازد تا با استفاده از نقشه‌ای بسیار حرفه‌ای او را از حکم اعدام فراری دهد. برادر قاتل، مایکل اسکوفیلد نام دارد که در کالج مدرک مهندسی سازه گرفته و دارای هوش فوق العاده‌ای است.

تمامی داستان اصلی سریال به فرار این دو برادر مربوط است که با اتفاقاتی که رخ می‌دهد جذاب تر می‌شود.

البته فرار کردن تم اصلی این سریال، در تمام قسمت‌های آن است و حتی بعد از گریختن از زندان نیز آنها به عنوان مجرمین تحت تعقیب باز هم فرار می‌کنند...

به همین سبب Lets get hell out of here مشهورترین دایالوگ این سریال شده ‌است.

فصل اول

در فصل اول سریال "مایکل اسکوفیلد" برای نجات برادرش "لینکلن باروز" از زندان؛ که قربانی توطئه شرکت‌های مافیایی شده‌است، اقدام به سرقت از بانک می‌کند تا به جرم سرقت به زندان بیفتد. وی با درخواست وکیلش خود را به زندان فاکس ریور انتقال می‌دهند که همان زندانی است که باروز در آن زندانی است.

مایکل اسکوفیلد که از قبل نقشه تاسیسات زندان را تهیه کرده بوده و آن را به شکلی خاص روی بدنش خالکوبی کرده بود، سرانجام موفق می‌شود با ترفندهای جالب و هوش فوق العاده‌اش برادر خود را از زندان فراری دهد، اما برای این کار مجبور می‌شود تعدادی دیگر از زندانی‌ها را نیز در نقشه فرار شریک کند ... .

فصل دوم

فصل دوم مربوط به داستان فرار هر یک از این زندانی‌ها از جمله مایکل و برادرش پس از رهایی از زندان است.

از هشت فراری زندان سه نفر کشته می شوند و یکی به پلیس پناه می برد. چهار نفر باقی مانده هم که قهرمانان سریال جز آنها هستند به پاناما می گریزند.

بعد از گذراندن ماجراهایی در آخر مایکل به جرم آدمکشی به زندانی به نام سونا در پاناما می‌افتد... .

فصل سوم

در فصل سوم مایکل اسکوفیلد در سونا یک نقشه فرار را طراحی می‌کند و از زندان پاناما با چندین تن از زندانیان دیگر فرار می‌کند، ولی او که نمی‌خواهد خلاف کاران سابقه دار دوباره آزادانه در جامعه رها شوند ترفندی می‌بیند تا آنها نتوانند همراهش بیایند.

با این حال مشخص می‌شود که نقشه زندانی کردن او در زندان پاناما(سونا) کار همان شرکت‌های مافیایی است و قصد آن‌ها این بوده که مایکل مجبور شود که شخص دیگری که مورد نظر آن‌ها است را با خود از زندان آزاد کند. دو پلیس هم در زندان پاناما حضور دارند... .

فصل چهارم

در فصل چهارم مایکل به دنبال خونخواهی معشوقه خود، سارا می‌باشد و پس از رویارویی با عوامل کمپانی در می‌یابد که سارا زنده‌ است. با این حال مایکل مجبور می‌شود که در ازای آزادی خود و دوستانش به عده‌ای در بر اندازی شرکت‌های مافیایی کمک کند. شرکت مافیایی اطلاعاتی مربوط به یک پروژه عظیم در ارتباط با انرژی را روی یک وسیله دیجیتال به نام «سیلا» ذخیره کرده و مایکل پی می‌برد رقبای این شرکت هم به دنبال سیلا هستند.

در این جریانات مایکل متوجه زنده بودن مادر خود می‌شود و پی می‌برد که مادرش نیز در جرگهٔ افرادی است که می‌خواهند سیلا را به دست آورند.

در نهایت گروهی که از طرف سازمان ملل حمایت می‌شوند به کمک مایکل می‌آیند و او و تمام افرادی که با وی از فاکس ریور فرار کرده و جان سالم به در برده بودند (به جز تئودور بگ ول) به خاطر همکاری با این گروه که منجر به از هم پاشیدن شرکت مافیایی و دستگیری رئیس آن می‌شود، مورد بخشش قرار می‌گیرند... .

در دو قسمت پایانی سریال... ((این قسمت رو کات کردم چون بهتره خودتون ببینید و تا قبل از دیدن سریال آخرش رو ندونید))

عوامل تولید

این سریال را 11 نویسنده نوشته اند؛ 16 کارگردان ساخته اند؛ همچنین بیش از ۲۷۰ نفر به عنوان بازیگر در این سریال ایفای نقش کرده اند.

بازیگران و نقش ها

(( به شدت توصیه میکنم اگه سریال رو ندیدید و قصد دیدن اون رو دارید اصلآ توضیحات در مورد نقش های بازیگران رو نخونید چون مزه اش میره))

ونتورت میلر در نقش مایکل اسکوفیلد قهرمان باهوش و البته مهربان داستان.

دامینیک پرسل در نقش لینکلن باروز (برادر مایکل) فردی خلافکار خورد است که گرفتار توطئه می شود. اما قلبی مهربان دارد.

آمائوری نولاسکو در نقش فرناندو سوکره (هم سلولی مایک و بهترین دوست او در تمام مدت سریال) او متهم به سرقت مسلحانه است و به خاطر معشوق خود چنین کاری کرده است. در آستانه ازدواج معشوقه خود، مجبور به فرار از زندان می شود.

پیتر استورمر در نقش جان آبروزی ( زندانی ارشد و یکی از هشت فراری و عضو یک گروه مافیایی) سر انجام توسط آلکس ماهون کشته می شود.

رابرت نپر در نقش تئودور بگ ول (یک منحرف جنسی و هم زندانی مایکل و لینک) در طول داستان افراد زیادی به دست او به قتل می رسند.

راکموند دانبار در نقش بنجمین فرانکلین (هم زندانی مایکل و لینک) بسیار به خانواده خود علاقه دارد.

سارا وین کالایز در نقش سارا تانکردی (دکتر بهداری زندان ،معشوقه مایکل و دختر فرماندار) در فرار از زندان به مایکل کمک می کند ولی خیلی زود متوجه می شود خودش و پدرش هم هدف سازمان هستند.

مارشال آل من در نقش ال جی باروز (پسر لینکلن باروز)

وید ویلیامز در نقش براد بلیک (افسر ارشد زندان) در ابتدا زندانیان را آزار می دهد. در فصل دوم او که از زندان اخراج شده به دنبال فراریان می افتد و با یک پاپوش، خودش به زندان می افتد.

پائول ادلستین در نقش پل کلرمن (قاتل بی وجدان وابسته به سازمان) بسیاری از شخصیت های اصلی خوب داستان به دست او کشته می شوند.

ویلیام فیچنر در نقش آلکس ماهون (افسر FBI ،یک پلیس بی رحم) زندانیان را به جای دستگیری به قتل می رساند.

جودی لین اوکیف در نقش گرچن مورگان (یکی از اعضای کمپانی) قاتلی بی رحم، باهوش و غیر قابل اعتماد است.

جف تری در نقش ترنس استیدمن (برادر معاون رییس جمهور)

چارلز وستورلند در نقش موسا واتسون (مردی که متهم به سرقت یک و نیم میلیون دلار پول بوده) به خاطر بیماری دخترش تصمیم به فرار می گیرد اما توسط بلیک هنگام فرار زخمی می شود و به قتل می رسد.

سیلاس وایر میشلدر نقش چارلس پاتوشیک (هم اتاقی دوم مایل اسکوفیلد) یک بیمار روانی است. اما حافظه فوق العاده ای دارد. او یکی از هشت فراری زندان فکس ریور است که هنگام بازداشت توسط آلکس ماهون تحریک می شود و خودکشی می کند.

رابرت ویتسون در نقش لچرو زندانی ارشد زندان سونا و قاچاقچی مواد مخدر.

دانای گارسیا در نقش سوفیا (همسر جیمز ویسلر) برخلاف همسرش زن بسیار خوبی است.

رابین تونی در نقش ورونسیا تون وان (وکیل لینکن باروز) در قسمت ابتدایی فصل ۲ وقتی پی می برد جف تری زنده است، توسط عوامل سازمان کشته می شود.

فرانک گریلو در نقش نیک ساورین (وکیل دیگر لینکن باروز) با تهدید دوستان جان آبروزی به او جان آبروزی کمک می کند ولی بعدا پشیمان می شود و همراه پدرش توسط افراد او به قتل می رسند.

موسیقی

رامین جوادی ((که اصلیتش ایرانی است)) آهنگساز سریال فرار از زندان است.

در آگوست سال ۲۰۰۷، این ساندترک منتشر شد.

به علاوه جوادی با همکاری فری کورستن نسخه میکس شده‌ای از موسیقی متن پریزن بریک را در سال ۲۰۰۶ منتشر کرده‌اند.

اما در مورد سریال پریزن بریک، جالب است بدانید که شبکه تلویزیونی M۶ فرانسه به جای تم آغازین اصلی سریال پریزن بریک، ترانه‌ای از یک خواننده رپ به نام Faf Larage را پخش می‌کند، نام این ترانه Pas Le Temps است.

در آلمان و بلژیک هم ترانه‌ای شاخته شده به وسیله آزاد Azad و عادل تعویل Adel Tawil و همچنین ترانه‌ای با اجرای Leki به نام Over the Rainbow پخش می‌شود.

پشت پرده

با وجود جذابیت‌های فراوان این سریال و ایده ی البته نه چندان جدید آن، این سریال در دنیا هرگز به رتبه‌ای بهتر از قرار گرفتن در ۲۰۰۰ سریال برتر نائل نیامد.

بیشترین عامل شکست این سریال ضعف‌های شدید کارگردانی بود. زیرا تقریبا هر فصل از این سریال را چندین کارگردان متفاوت ساخته‌اند.

با وجود موفقیت‌های فصل نخست سریال که حاکی از گذاشتن وقت مناسب جهت تهیه آن بود، فصل آخر حتی ۵۰ درصد مخاطبین فصل نخست را نداشت.

 مشکل آنجایی بود که همه می‌دانستند مایکل قرار نیست بمیرد حتی اگر تمام دنیا کشته شود. این مشکل باعث لوث شدن سریال گردید. از سوی دیگر سولات بسیاری در ذهن بیننده همواره بی پاسخ رها می‌شدند.

فرار از زندان رتبه ۱/۹ از ۱۰ در سایت IMDB به دست آورد و تعداد بی شمار بینندگان این مجموعه مهیج گواهی بر این ادعاست.

فرار از زندان تا كنون نامزد دریافت جوایزی هم چون Golden Globe و Emmy شده است.

برای فیلم برداری این مجموعه در محل های مشخص شده و هزینه استفاده از آن ها ۲ میلیون دلار برای هر قسمت خرج شده است و تصویر برداری، تدوین، نور پردازی و در مجموع جلوه های تصویری و صوتی در خور توجه هستند.

بازی های حساب شده و آگاهانه بازیگران پر تعداد و یا نام های آشنا و بزرگ آن ها و کارگردانی خوب دلیل تفاوت این مجموعه است.

اما عامل مهمی كه مجموعه فرار از زندان را به اثری در خور توجه تبدیل کرده است داستان و ظرافت های موجود در آن اثر است؛ مواردی مثل این که:

مایکل، نقشه زندان را روی تمام بدن خود آن هم به شکل تصویری به طور كامل نامربوط خال کوبی کرده است، یا در رابطه پیچیده ای که او با بعضی از زندانیان دارد، پی گیری بعضی از برنامه های آن ها در خارج از زندان و خیلی قبل از ورود مایکل به زندان صورت گرفته است تا در زمان مناسب از آن ها استفاده شود در نهایت تقطیع نماهای فوق العاده موفق و به جایی که از داخل به خارج از زندان و یا بالعکس صورت می گیرد، از محصور شدن دوربین در چارچوب زندان و افت ریتم اثر و به تبع آن خستگی بیننده جلوگیری می کند.

سریال فرار از زندان محصول ایالات متحده آمریکا بود و حق انحصار پخش آن در اختیار کمپانی شبکه رسانه‌ای فاکس بود.

کمپانی فاکس این سریال را به شبکه‌های بسیاری در سراسر دنیا فروخت و همچنین تمامی قسمت‌های این سریال را بر روی DVD نیز عرضه کرد.

این سریال از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ پخش می‌شد.

در سال ۲۰۰۱ شبکه رسانه‌ای فاکس، با توجه به این که مجموعه های ۲۴ (مجموعه تلویزیونی) و لاست (گمشدگان) را تا این حد موفق دید که در صدد رقابت با آن ها درآید.


در سال ۲۰۰۴ با پیشنهاد پائول شیورینگ موافقت کرد و شیورینگ هم سناریوی قسمت هایی از آن را نوشت و کمپانی شروع به جمع کردن گروه فیلمبرداری، تجهیزات و انتخاب بازیگران کرد. شیکاگو به عنوان محل فیلم برداری انتخاب شد و زندان جولیت به عنوان زندان خود داستان (فاکس ریور) قرار داده شد.

پس از مدتی این سریال به عنوان محبوب ترین سریال جهان مشهور شد.

فرار از زندان در ایران

ارائه در شبکه مجاز خانگیاین سریال در اوایل سال ۸۸ به صورت دوبله و به صورت مجاز در اختیار مردم قرار گرفت که اولین تجربه ی توزیع یک سریال خارجی به این شکل به شمار می رود.

این مجموعه توسط دوبلور های برجسته كشور دوبله شده است و هم اكنون در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی موجود است.

این سریال یه صورت دوبله از طریق شبکه ویدئو خانگی رسمی کشور (شرکت جوانه پویا) پخش می‌شود.

دوبله «فرار از زندان» به سرپرستی عباس نباتی انجام شد.

علیرضا باشكندی (مایكل)، ناصر نظامی (رئیس)، ظفرگرایی (ال جی)، سعید مقدم منش (فرناندو)، محمد عبادی (لینكون)، شهروز ملك آرایی (تی بگ)، فاطمه نیرومند (معاون رئیس جمهور)، نرگس فولادوند (ورونیكا)، مریم رادپور (دكتر سارا تنكردی) از جمله دوبلورهایی هستند كه در این مجموعه نقش گویی كرده اند.

پخش از شبکه سوم سیما

همزمان با دوبله شرکت جوانه ی پویا، شبکه سوم سیما اقدام به دوبله ی قسمتهای ابتدایی آن کرد که پس از مدتی دوبله متوقف شد.

پخش از شبکه فارسی 1

شبکه فارسی 1 نیز از اواخر سال 88 اقدام به پخش دوبله ی جدیدی از این سریال کرد. پیش بینی می شود سانسور کمتر در فارسی 1 بتواند مخاطبینی را برای فرار از زندان جذب کند.((من چند قسمت دوبلشو دیدم اما اصلا بدرد نمیخوره پیشنهاد میکنم زبان اصلیشو ببینید))

ممکنه خیلی از دوستانی که این مطلب رو خوندند این سریال رو دیده باشند اما توصیه من به عزیزانی که این سریال رو ندیدند اینه که هرچه زودتر این سریال رو ببینند ((حتما حتما خوشتون میاد؛ تضمینی))

به نظر من این سریال بعد لاست (که هنوز 4 قسمتش (4 قسمت لاست رو میگم) رو بیشتر ندیدم)) حرف اول رو میزنه.

بازم میگم حتما ببینیدش.

امیدوارم بیشترین استفاده رو از این مطلب برده باشید.

 
جمعه 30/11/1388 - 21:39 - 0 تشکر 184016

سلام- ام اچ-برای این سریال خیلی خوب مطلب تهیه کردی واقعا حقش بود-دوبلوراش برای کدوم شرکت دوبله کردن جوانه پویا که اینا نبودن من دیدم یه سری دیگه بودن با سرپرستیه محمود قنبری!!موفق

جمعه 30/11/1388 - 23:5 - 0 تشکر 184069

سلام خیلی ممنون علیرضا من خودم چند قسمت دوبله دیدم توسط موسسه جوانه پویا دوبله شده بود.اولش خودش هم میگفت (اما چند جا دیگه هم دوبله کردند) ولی واقعا خیلی بد بود هم صدای دوبلر ها هم حس هاشون هم ... اصلا دیگه نمیشد بهش بگی فرار از زندان لباس ها هم خیلی خیلی غیر حرفه ای پوشونده بودند.... شطرنجی میکردند بهتر بود! ""به نظر من"" اصلا دوبله ندید بهتره.

 
شنبه 1/12/1388 - 21:45 - 0 تشکر 184446

سلام- اره راس میگی یه کاره شاید سرهم بندی بوده ولی نمیدونم اون مدیر دوبلاژی به اون بزرگی چرا اینجوری شاید بهش خیلی کم بودجه دادن بودن تا فقط از چن تا دوبلور خیلی بزرگ استفاده کنه-موفق

يکشنبه 16/12/1388 - 3:24 - 0 تشکر 188552

بچه ها fringe رو حتما ببینید واقعا تا به حال با هیچ سریالی به اندازه ی فرینج حال نکرده بودم !!! عالی عالی عالی من هنوز اولشم ولی سریال عالی شروع میشه و خیلی خوب هم داره پیش میره ،heroes رو تا آخرین قسمت فصل آخرش دیدم منتظرم بقیش هم بیاد ، خیلی فیلم مسخره ای میشه !!!! من فقط معتادش شدم وگرنه اصلا فیلم قابل قبولی نیست !!! سوپرنچرال هم به دل نشسته ، فعلا دارم فرینج می بینم :)

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.