• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4549
تعداد نظرات : 278
زمان آخرین مطلب : 3217روز قبل
اخبار

"حافظ اسد" رئیس جمهور فقید سوریه، در وصیتنامه اش خطاب به پسرش "بشار" نوشته است: «تو می توانی همیشه به ایرانیان تکیه کنی؛ اما هرگز به رهبران عرب اعتماد نکن.»
به گزارش مشرق، سایت صدای آمریکا در تاریخ ۱۱نوامبر (۲۰آبان) به نقل از نشریه "فارین پالیسی" -چاپ آمریکا- نوشت: «دیپلمات های ایرانی در دمشق می گویند "حافظ اسد" رئیس جمهور فقید سوریه، در وصیتنامه اش خطاب به پسرش "بشار" نوشته است: «تو می توانی همیشه به ایرانیان تکیه کنی؛ اما هرگز به رهبران عرب اعتماد نکن.»
صدای آمریکا افزود: «پشتیبانی قوی رهبران کنونی ایران از رهبران کنونی سوریه نشانگر رابطه ویژه دمشق با تهران است. در حالی که اتحادیه عرب ناتوان از پیشبرد نقشه راه برای جلوگیری از سرکوب نظامی در سوریه است، تهران از همه امکاناتش برای حفظ متحد منطقه ای خود بهره می گیرد.»

گفتنی است همزمان با خیزش امواج بیداری اسلامی در منطقه و فروپاشی رژیم های وابسته به آمریکا و به تبع آن انزوای بیشتر رژیم صهیونیستی، پروژه ای برای تضعیف جبهه مقاومت در منطقه کلید خورده است.

آمریکا و متحدانش برای برون رفت از این وضعیت بحرانی با تحریک عده ای در کشور سوریه سعی دارند اعتراضات این کشور را نیز در راستای انقلاب های عربی جلوه دهند اما مردم سوریه با حمایت میلیونی و پرشور از بشاراسد نشان دادند که به توطئه بیگانگان تن نمی دهند. جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به اصل عدم دخالت بیگانگان در امور سایر کشورها، خواهان پایان گرفتن دخالت آمریکا و کشورهای غربی و بعضی از حکومت های مرتجع منطقه در مسائل داخلی سوریه می باشد.

دوشنبه 23/8/1390 - 11:44
تغذیه و تناسب اندام

وی ادامه داد: در صورتی که هر گونه عدم تعادل در تغذیه افراد ایجاد شود، به این صورت که افراد مواد غذایی را بیش از حد نیاز استفاده کنند یا کمتر از نیازشان مصرف کنند، سوء تغذیه تلقی می‌شود.

فارس: یک متخصص تغذیه گفت: 80 درصد از ایرانیان دارای شکم سیر و سلول‌های گرسنه هستند و میزان بروز سوء تغذیه در ایران بسیار بالاست.

سیدضیاءالدین مظهری اظهار داشت: امنیت غذا برای افراد بسیار ضروری است؛ غذاهای آماده از ارزش غذایی زیادی برخوردار نبوده و مواد اولیه بکار رفته برای تهیه آنها سرشار از افزودنی‌هاست و نیاز بدن افراد را از نظر پروتئین و مواد معدنی برطرف نمی‌کند.

وی ادامه داد: در صورتی که هر گونه عدم تعادل در تغذیه افراد ایجاد شود، به این صورت که افراد مواد غذایی را بیش از حد نیاز استفاده کنند یا کمتر از نیازشان مصرف کنند، سوء تغذیه تلقی می‌شود.

مظهری افزود: سوء تغذیه در ایران بسیار گسترده است و 80 درصد از ایرانیان دارای شکم سیر ولی دچار گرسنگی سلولی هستند. گرسنگی سلولی در افراد مرفه جامعه همچنین در افرادی که توان مالی پایینی دارند، وجود دارد؛ سوءتغذیه بسیار خطرناک است و موجب بروز بیماری‌های مزمن می‌شود.

وی در ادامه بیان داشت: فشار خون، نقرس، آرتریت‌ها، چربی خون و بیماری‌های مفصلی از جمله بیماری‌هایی است که سوءتغذیه موجب بروز آنها می‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: افراد باید توجه داشته باشند که در بدن‌شان میلیون‌ها سلول وجود دارد و باید غذایی مصرف کنند که تک‌تک این سلول‌ها نیازشان تأمین شود چرا که کمبود مواد غذایی، تمام ارگان‌های بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.





 

دوشنبه 23/8/1390 - 11:43
اخبار

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور، مدتی بعد از حراج خیریه خودرو رئیس‌جمهور به نفع طرح مسکن معلولان و مددجویان سازمان بهزیستی، شایعه‌هایی درباره سابقه مالی خریدار خودرو و ارتباط‌ های اقتصادی وی در بعضی سایت‌های خبری منتشر شد.

احمد اسفندیاری، سرپرست سازمان بهزیستی این شایعه‌ها را رد کرده و با اعلام اینکه این سازمان به صحت و سلامت این حراج خیریه و صلاحیت خریدار آن اطمینان دارد، درباره این حراج و شایعه‌های مطرح شده درباره آن توضیح داد.

وی با بیان اینکه مزایده خودرو رئیس‌جمهور، فعالیتی خیرخواهانه بود، گفت: در ضرورت انجام کار خیر و کمک به دیگران، هیچکس در هیچ قومیت ، ملیت و دیانتی، تردید ندارد و توصیه‌های بسیاری در دین مبین اسلام بر نوع‌دوستی و انسان‌دوستی هست و اگر روزی خود را از کسانی یافتیم که قصد خیر و کمک به هم‌نوعان و مسلمانان از یادمان رفته بود، باید بدانیم از مسلمانی و سیره پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) دور افتاده‌ایم.

اسفندیاری در خصوص روند اجرایی فروش خودرو رئیس جمهور ادامه داد: به پیشنهاد سازمان بهزیستی و با همت دولت خدمتگزار دهم و پیگیری‌های وزیر رفاه و تأمین اجتماعی، طرح نهضت مسکن معلولان و مددجویان از سال 1389 برای ساخت 200 هزار واحد مسکونی ویژه معلولان و مددجویان در سه سال و با هدف حل مشکل مسکن در این بخش آغاز شد.

وی اضافه کرد: در سال 1389، عملیات اجرایی نزدیک به 60 هزار واحد مسکونی پیش‌بینی شده آغاز شد که مشارکت عموم مردم و اهل خیر در اجرای این طرح بزرگ، از ابتدا در برنامه‌های سازمان برای تسریع در اجرای این طرح قرار گرفت و با درخواست مجموعه وزارت رفاه از رئی‌¬جمهور محترم و به منظور تبلیغ غیرمستقیم طرح مسکن و ترغیب سایر اهل خیر به مشارکت، رئیس‌جمهور موضوع را پذیرفتند و خودرو پژو وی در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفت تا در حراج خیریه بین‌المللی به فروش برسد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: این سازمان از طریق سایت اینترنتی ایجاد شده، درخواست‌های افراد حقیقی و اشخاص حقوقی متقاضی از داخل و خارج کشور را دریافت کرد و ضمن بررسی دقیق هویت شرکت کنندگان و قیمت‌های پیشنهادی آنان، برنده قانونی حراج را معین کرد که بعد از بررسی‌های لازم از مراجع ذی‌صلاح، شرکتی که مدیرعاملی آن را آقای دشتی، با سابقه شرکت در کارهای خیر به عهده دارد، به عنوان برنده مزایده مشخص شد و در مراسمی در شهر آبادان که با همکاری منطقه آزاد اروند در کنار نمایشگاه خودروهای کلاسیک برگزار شده بود با تحویل سندهای مربوط به معامله خودرو، تضمین‌های لازم دریافت و مبایعه نامه در حضور شهود و به صورت کاملاً قانونی امضا شد بعد هم کلید خودرو تحویل وکیل وی شد.

وی در خصوص شایعه‌های درباره خریدار خودرو رئیس‌جمهور گفت: "بزرگی گفته است اگر بخواهید خانه مردم را آباد کنید، بعضی سعی می‌کنند خانه خرابتان کنند ". هر کار بزرگی، حاشیه‌های بزرگی هم خواهد داشت و کسانی هستند که یا غفلت زده‌اند، یا قلب‌های بیماری دارند و چشم حقیقت بین‌شان کور است؛ ما خود را پاسخگوی مردم می‌دانیم، نه کسانی که چشمشان را بر حقیقت بسته‌اند و اعتقاد داریم مردم حق پرسش دارند و ما وظیفه پاسخگویی؛ این توضیح را در مقام پاسخ به مردم عرض می‌کنم و به کسانی که تردیدی دارند، توصیه می‌کنم موضوع را از مبادی قانونی مثل قوه قضاییه، سازمان بازرسی کشور و وزارت اطلاعات پیگیری کنند.

اسفندیاری ادامه داد: حراج خیریه خودروی رئیس‌جمهور ایده‌ای نو بود که در پی نهضت مسکن معلولان و مددجویان کشور و برای گرم کردن کوره خیرخواهی، صورت گرفت. نهضت مسکن معلولان و مددجویان سازمان بهزیستی، کار خیری است که در تاریخ نظیر و مانندی ندارد. این کار خیر مرهون و مدیون رئیس جمهورمان است و نیت و هدف آن، جز خیر و رضایت خدا نیست؛ در این کار هم از میان داوطلبان متعدد، مجموعه‌ای با نیت خیر حراج را برد و علاوه بر رضایت خدا، چند حاصل دیگر نیز به همراه آورد که شامل «در نهضت مسکن معلولین، شرکتی خیرخواهانه داشت»، « افتخار خرید خودرو رئیس‌جمهور کشور را پیدا کرد»، « مقدمه ایجاد موزه خودروهای کلاسیک را در جنوب ایران فراهم کرد و خودرو رئیس جمهور را به همین موزه اهدا کرد» و «به رونق منطقه آزاد اروند و شهرهای مظلوم آبادان و خرمشهر به واسطه حضور خودرو در نمایشگاه خودروهای کلاسیک کمک کرد» است.

وی تأکید کرد: سازمان بهزیستی قبل از واگذاری خودرو آقای احمدی‌نژاد، جانب احتیاط و بررسی سابقه خریدار را از مراجع ذی‌ربط به عمل آورد و وقتی به حراج خاتمه داد که از صحت این بررسی اطمینان حاصل شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این پرسش که چرا نام خریدار خودرو اعلام نشد، اظهار داشت: این شعر حافظ را شنیده‌ایم که «
غلام همت آن نازنینم، که کار خیر بی روی و ریا کرد» و یقین داریم که همه باید کار خیر را با دوری از ریا و خودنمایی انجام دهند. پس برای چه خرده می‌گیریم که چرا خریدار، این کار را به دور از خودنمایی انجام داده است؛ البته بسیارند اهل خیری که همیشه بر پوشیده ماندن نام خود اصرار دارند. ضمناً وکیل خریدار، هنگام حراج دلیل‌های لازم و محکمه پسندی برای پوشیده ماندن نام برنده عنوان کرد.

وی به سایت‌ها و رسانه‌های مختلف توصیه کرد: به‌ عنوان خدمتگزاری کوچک، توصیه و اصرار می‌کنم که از خدا بترسیم و این طور بی‌محابا به دیگران تهمت نزنیم و بی‌رحمانه نیت خیر مردم را مخدوش نکنیم. همه می‌دانیم حق‌الناس، دینی است که خدا از عهده خود برداشته و بر عهده خود مردم گذاشته است. و همه می‌دانیم تهمت از بزرگترین گناهان کبیره است؛ از جمله تبعات انتشار این شایعه‌ها، رواج بی‌اعتمادی مردم به کارهای خیر است. توصیه می‌کنم همه از خدا بترسیم، به قانون احترام بگذاریم، از کار خیر حمایت کنیم، تهمت نزنیم و جوانمردی پیشه کنیم، و اعتماد و خیرخواهی مردم را فدای بازی‌های سیاسی و رسانه‌ای نکنیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تمام ادعاهای مطرح شده درباره خریدار خودرو رئیس‌جمهور، کذب محض است و جز تهمت نیست و مشخصات اعلام شده در بعضی سایت‌ها، ارتباطی با خریدار خودرو رئیس جمهور ندارد و اثبات این مدعا بسیار ساده و از طریق مراجع قانونی امکان‌پذیر است؛ دوباره تاکید می‌کنم سازمان بهزیستی به صحت این حراج خیریه و صلاحیت خریدار اطمینان دارد و مراتب را از مبادی ذیربط پی‌گیری کافی و وافی کرده است بنابراین «آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است» و این توضیح را با این جمله به پایان می‌برم که «لکل اعجوبة سبحان الله و لکل عدوًّ اعتصمت بالله».

دوشنبه 23/8/1390 - 11:42
اخلاق

بسم الله الرحمن الرحیم

همه می دانیم كه اولین مدرسه برای تعلیم و تربیت كودك محیط خانواده است، و بسیاری از زمینه های اخلاقی در آنجا رشد و نمو می كند؛ محیط سالم یا ناسالم خانواده تأثیر بسیار عمیقی در پرورش فضائل اخلاقی، یا رشد رذائل دارد؛ و در واقع باید سنگ زیربنای اخلاق انسان در آنجا نهاده شود.
اهمیت این موضوع، زمانی آشكار می شود كه توجه داشته باشیم كه اولا كودك، بسیار اثر پذیر است، و ثانیا آثاری كه در آن سن و سال در روح او نفوذ می كند، ماندنی و پا برجا است!
این حدیث را غالبا شنیده ایم كه امیرمؤمنان علی علیه السلام فرمود: «العلم (فی) الصغر كالنقش فی الحجر؛ علم در كودكی همانند نقشی است روی سنگ!» (كه سالیان دراز باقی و برقرار می ماند). (23)
كودك بسیاری از سجایای اخلاقی را از پدر و مادر و برادران بزرگ و خواهران خویش می گیرد؛ شجاعت، سخاوت، صداقت و امانت، و رذائلی مانند دروغ و خیانت و بی عفتی و ناپاكی و مانند آنها، اموری ستند كه به راحتی كودكان از بزرگترهای خانواده كسب می كنند.
افزون بر این، صفات اخلاقی پدر و مادر از طریق دیگری نیز كم و بیش به فرزندان منتقل می شود، و آن از طریق عامل وراثت و ژنها است؛ ژنها تنها حامل صفات جسمانی نیستند، بلكه صفات اخلاقی و روحانی نیز از این طریق به فرزندان، منتقل می شود، هرچند بعدا قابل تغییر و دگرگونی است، و جنبه جبری ندارد تا مسؤولیت را از فرزندان بطور كلی سلب كند.
به تعبیر دیگر، پدر و مادر از دو راه تكوین و تشریع در وضع اخلاقی فرزند اثر می گذارند، منظور از تكوین در اینجا صفاتی است كه در درون نطفه ثبت است و از طریق ناآگاه منتقل به فرزند می شود، و منظور از تشریع، تعلیم و تربیتی است كه آگاهانه انجام می گیرد، و منشأ پرورش صفات خوب و بد می شود.
درست است كه هیچ كدام از این دو جبری نیست ولی بدون شك زمینه ساز صفات و روحیات انسانها است، و بسیار با چشم خود دیده ایم كه فرزندان افراد پاك و صالح و شجاع و مهربان، افرادی مانند خودشان بوده اند[1] و بعكس، آلوده زادگان را در موارد زیادی آلوده دیده ایم.[2] بی شك این مسأله در هر دو طرف استثنائاتی دارد كه نشان می دهد تأثیر این دو عامل (وراثت و تربیت) تأثیر جبری غیر قابل تغییر نیست.
رابطه اخلاق و تربیت والدین در احادیث اسلامی
بی شك نخستین مدرسه هر انسانی تعلیم و تربیت پدر و مادر اوست و در همین جا است كه نخستین درسهای فضیلت یا رذیلت را می آموزد. و اگر مفهوم تربیت را اعم از «تكوینی» و «تشریعی» در نظر بگیریم نخستین مدرسه رحم مادر و صلب پدر است كه آثار خود را بطور غیر مستقیم در وجود فرزند می گذارد، و زمینه های فضیلت و رذیلت را آماده می سازد.
در احادیث اسلامی تعبیرات بسیار لطیف و دقیقی در این قسمت وارد شده كه به بخشی از آن ذیلا اشاره می شود:
1. علی علیه السلام فرمود: «حسن الاخلاق برهان كرم الاعراق؛ اخلاق پاك و نیك، دلیل وراثتهای پسندیده انسان (از پدر و مادر) است» . (2)
به همین دلیل در خانواده های پاك و با فضیلت غالبا فرزندانی با فضیلت پرورش می یابند و بعكس افراد شرور غالبا در خانواده های شرور و آلوده اند.
2. در حدیث دیگری از همان حضرت می خوانیم: «علیكم فی طلب الحوائج بشراف النفوس و ذوی الاصول الطیبه فانها عندهم اقضی وهی لدیهم ازكی؛ در طلب حوائج به سراغ مردم شریف النفس كه در خانواده های پاك و اصیل پرورش یافته اند بروید، چرا كه نیازمندیها نزد آنها بهتر انجام می شود و پاكیزه تر صورت می گیرد!» (3)
3. در عهد نامه مالك اشتر در توصیه ای كه علی علیه السلام به مالك درباره انتخاب افسران لایق برای ارتش اسلام می كند، چنین می خوانیم: «ثم الصق بذوی المروءات والاحساب و اهل البیوتات الصالحه والسوابق الحسنه ثم اهل النجده و الشجاعه والسخاء و السماحه فانهم جماع من الكرم و شعب من العرف؛ سپس پیوند خود را با شخصیتهای اصیل و خانواده های صالح و خوش سابقه برقرار ساز و پس از آن با مردمان شجاع و سخاوتمند و بزرگوار، چرا كه آنها كانون فضیلت و مركز نیكی هستند». (4)
4. تأثیر پدر یا مادر آلوده در شخصیت اخلاقی فرزندان تا آن اندازه است كه در حدیث دیگری از امام صادق علیه السلام آمده است: «ایما امرأه اطاعت زوجها و هو شارب الخمر، كان لها من الخطایا بعدد نجوم السماء، و كل مولود یلد منه فهو نجس؛ هر زنی اطاعت از همسرش كند در حالی كه او شراب نوشیده (و با او همبستر شود) به عدد ستارگان آسمان مرتكب گناه شده است و فرزندی كه از او متولد می شود آلوده خواهد بود!» (5)
در روایات متعدد دیگری نیز از قبول خواستگاری مرد شراب خوار و بد اخلاق و آلوده نهی شده است. (6)
5. تأثیر تربیت پدر و مادر در فرزندان تا آن پایه است كه در حدیث مشهور نبوی آمده است:
كل مولود یولد علی الفطره حتی یكون ابواه هما اللذان یهودانه و ینصرانه؛ هر نوزادی بر فطرت پاك توحید (و اسلام) متولد می شود مگر این كه پدر و مادر او را به آئین یهود و نصرانیت وارد كنند»(7)
جائی كه تربیت خانوادگی، ایمان و عقیده را دگرگون سازد چگونه ممكن است در اخلاق اثر نگذارد؟
6. همین امر سبب شده است كه مسأله تربیت فرزندان به عنوان یكی از اساسی ترین حقوق آنها بر پدر و مادر شمرده شود؛ در حدیث نبوی صلی الله علیه و آله می خوانیم:
«حق الولد علی الوالد ان یحسن اسمه و یحسن ادبه؛ حق فرزند بر پدر این است كه نام نیكی بر او بگذارد و او را بخوبی تربیت كند» (8)
روشن است نامها آثار تلقینی بسیار موثری در روحیه فرزندان دارد؛ نام شخصیتهای بزرگ و پیشگامان تقوا و فضیلت، انسان را به آنها نزدیك می كند، و نام سردمداران فجور و رذیلت، انسان را به سوی آنها می كشاند؛ در اسلام حتی از این مسأله ظریف روانی غفلت نشده و فصل مبسوطی درباره نامهای خوب و نامهای بد در كتب حدیث آمده است. (9)
7. در حدیث دیگری از همان حضرت می خوانیم: «ما نحل والد ولده افضل من ادب حسن؛ بهترین بخششی یا میراثی كه پدر برای فرزندش می گذارد، همان ادب و تربیت نیك است» . (10)
8. امام سجاد علی بن الحسین علیه السلام در همین زمینه تعبیر رسائی فرموده است می فرماید : «وانك مسؤول عما ولیته به من حسن الادب و الدلاله علی ربه عزوجل و المعونه له علی طاعته؛ تو در برابر آنچه ولایتش برعهده تو گذارده شده است (از خانواده و فرزندان) مسؤول هستی نسبت به تربیت نیكوی آنها و هدایت به سوی پروردگار و اعانت او بر اطاعتش». (11)
9. امیرمؤمنان علی علیه السلام در یكی از كلمات خود تعبیری دارد كه نشان می دهد كه خلق و خوی پدران میراثی است كه به فرزندان می رسد؛ می فرماید: «خیر ما ورث الآباء الابناء الادب؛ بهترین چیزی كه پدران برای فرزندان خود به ارث می نهند ادب و تربیت صحیح و فضائل اخلاقی است». (12)
10. این بحث را با سخن دیگری از علی علیه السلام در نهج البلاغه پایان می دهیم:
امام علیه السلام به هنگام شرح شخصیت و بیان موقعیت خود برای ناآگاهانی كه او را با دیگران مقایسه می كردند می فرماید: «و قد علمتم موضعی من رسول الله بالقرابه القریبه و المنزله الخصیصه وضعنی فی حجره و انا ولید یضمنی الی صدره ... یرفع لی كل یوم علما من اخلاقه و یأمرنی بالاقتداء؛ شما قرابت و نزدیكی مرا با پیامبر صلی الله علیه و آله و منزلت خاصم را نزد آن حضرت بخوبی می دانید؛ كودك خردسالی بودم پیامبر مرا در دامان خود می نشاند و به سینه اش می چسباند... او هر روز برای من پرچمی از فضائل اخلاقی خود می افراشت و مرا امر می كرد كه به او اقتدا كنم (و این خلق و خوی من زائیده آن تربیت است).
جالب این كه امام در لابه لای همین سخن هنگامی كه از خلق و خوی پیغمبر اكرم بحث می كند، چنین می فرماید: «و لقد قرن الله به صلی الله علیه و آله من لدن ان كان فطیما اعظم ملك من ملائكته یسلك به طریق المكارم و محاسن اخلاق العالم لیله و نهاره؛ از همان زمان كه رسول خدا صلی الله علیه و آله از شیر باز گرفته شد، خداوند بزرگترین فرشته از فرشتگان خویش را مأمور ساخت تا شب و روز وی را به راههای مكارم اخلاق و صفات نیك جهان سوق دهد». (13) بنابراین پیامبر صلی الله علیه و آله خود نیز از تربیت یافتگان فرشتگان بود.
درست است كه اخلاق و صفات روحی انسان اعم از خوب و بد، از درون او بر می خیزد و با اراده او شكل می گیرد ولی انكار نمی توان كرد كه زمینه های متعددی برای شكل گیری اخلاق خوب و بد وجود دارد كه یكی از آنها وراثت از پدر و مادر و همچنین تربیت خانوادگی است؛ و این مسأله قطع نظر از تحلیلهای علمی و منطقی، شواهد عینی و تجربی فراوان دارد كه قابل انكار نیست.
به همین دلیل برای ساختن فرد یا جامعه آراسته به زیورهای اخلاقی باید به مسأله وراثت خانوادگی و تربیت هائی كه از نونهالان در دامن مادر و آغوش مادر می بینند توجه داشت و اهمیت این دوران در ساختار شخصیت انسانها را هرگز فراموش نكرد.

--------------------------------------------------------------------------------
[1] . ان الله اصطفی آدم و نوحا و آل ابراهیم و آل عمران علی العالمین ذریه بعضها من بعض و الله سمیع علیم (سوره آل عمران، آیه 33 و 34)
[2] . انك ان تذرهم یضلوا عبادك و لایلدوا الا فاجرا كفارا (سوره نوح، آیه 27)
منبع:آیت الله مکارم شیرازی

دوشنبه 23/8/1390 - 11:40
اخبار

درحالی که برخی گزارشها از برق گرفتگی فرزند محسن رضایی خبر می دهند که پلیس دبی علت مرگ را چیز دیگری اعلام کرده است.

سرویس سیاسی افکار نیوز – در حالی فرزند پر حاشیه محسن رضایی به طرز مشکوکی درگذشت که گمانه زنی ها در خصوص نحوه و علت مرگ وی ادامه دارد.

به گزارش سرویس سیاسی افکار نیوز ، سایتهای خبری ابتدا گزارش دادند، احمد رضایی که در یکی از هتل های دبی اقامت داشت به طرز مشکوکی درگذشت و بررسی ها برای علت مرگ همچنان ادامه دارد.

در همین حال افراد مطلع و نزدیک به محسن رضایی از اقامت فرزند وی در دبی خبر داده و خبرگزاری مهر ، علت تردد وی به کشورهای را درمان دانست. همچنین برخی خبرگزاری های خارجی به نقل از پلیس دبی تابعیت احمد رضایی را نه ایرانی بلکه آمریکایی اعلام کردند.

از طرفی خبرگزاری مهر علت مرگ فرزند ارشد محسن رضایی را "اتصال جریان قوی برق به بدنش " عنوان کرد اما خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام پلیس دبی گزارش داد که جسد آقای رضایی اواخر روز جمعه و در حالی پیدا شد که مچ دست چپ او بریده شده بود و احتمالا خودکشی کرده است.

بنا به اعلام پلیس دوبی، احمد رضایی مچ دست چپش را بریده و به زندگی خود پایان داده است.

سرتیپ خلیل ابراهیم المنصوری، مدیر اداره تحقیقات جنایی پلیس دوبی، گفت که هیچ ظن جنایی درباره این مرگ وجود ندارد. این مقام پلیس دوبی ، افزوده است ، شواهدی دال بر حمله به احمد رضایی وجود ندارد و موضوع خودکشی او در دست بررسی است.

این در حالی است که معاون اطلاع رسانی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر دیروز (یکشنبه) ، شیوه فوت احمد رضایی را مشکوک خوانده بود.

همچنین برخی سایتهای خبری مدعی شدند احمد رضایی به دست عوامل موساد ترور شده است. انتظار می رود گزارش پزشکی قانونی دبی ، امروز ( دوشنبه ) منتشر شود.

لازم به ذکر است احمد رضایی، فرزند ارشد محسن رضایی است که سفر وی به آمریکا در سال ۱۳۷۷ و بازگشت وی طی سالهای گذشته خبرساز شده بود. بعدها محسن رضایی درباره فرار فرزندش چنین گفت که افرادی از آمریکا نزد او آمدند و خود را عضو ناسا معرفی کردند و پسرم را اغفال کردند.

احمد رضایی، در طول مدت اقامت خود در آمریکا، موضع گیری های تندی علیه نظام کرد و حتی در برنامه های رادیویی نیز شرکت کرد و به تبلیغ علیه نظام پرداخت. در همان زمان، محسن رضایی، سخنان پسرش را محکوم و تصریح کرد که درباره او نیز همانند بقیه ایرانیان، قانون حکم خواهد کرد.

با این حال، پس از چند سال، احمد رضایی، بدون هیچ سر و صدایی به ایران بازگشت و این خبر، هر چند در همان زمان هم به صورت جسته و گریخته در محافل مختلف مطرح شد ولی به طور عمومی و وسیع، در یک مصاحبه تلویزیونی توسط خود محسن رضایی و البته با تاخیری یک ساله اعلام شد.

دوشنبه 23/8/1390 - 11:39
اخبار

همزمان با شهادت جمعی از همرزمان محسن رضایی، فرزند ایشان به طرز مشكوكی درگذشت.

به گزارش «تابناک»، معاون اطلاع رسانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دكتر محسن رضایی، با بیان این مطلب افزود: در حالی كه احمد رضایی در هتل گلوریای دبی اقامت داشته، به طرز مشكوكی در گذشته است.

شهرام گیل‌آبادی افزود: موضوع در حال بررسی است و به محض تكمیل اطلاعات، جزییات آن منتشر خواهد شد.

دوشنبه 23/8/1390 - 11:37
موفقیت و مدیریت

1- در یك سیستم دولتی؛ سعی كنید «لال بودن» را تمرین كنید! این تمرین در میزان عزیز بودن شما بسیار موثر است.

2- در یك سیستم دولتی؛ هیچگاه كارمندان را با یكدیگر مقایسه نكنید؛ چون قطعا شاهد تبعیض خواهید بود.

3- در یك سیستم دولتی؛ اگر مدیرتان 3 یا 4 ایراد دارد انتظار رفتنش را نكشید، چون قطعا نفر بعدی او 43 ایراد دارد!

4- در یك سیستم دولتی؛ می توانید با كارهای كم و كوچك، محبوبیت فراوانی به دست آورید؛ فقط كافی است «زبان» خود را تقویت كنید!

5- در یك سیستم دولتی؛ ممكن است كه هر چه بیشتر كار كنید، بیشتر خوار و خفیف باشید.

6- در یك سیستم دولتی؛ با اشكالات سازمانتان بسازید و هرگز آنها را با مدیرتان در میان نگذارید؛ درغیر این صورت یك مشكل دیگر به سازمان اضافه می شود. آن مشكل، شما هستید!

7- در یك سیستم دولتی؛ اشتباهات یك مدیر را هیچگاه به مدیر دیگر نگویید؛ در غیر اینصورت بجای یك مدیر، دو مدیر در مقابل شما موضع گیری خواهند كرد.

8- در یك سیستم دولتی؛ با انجام كارهای مختلف و فعالیتهای به موقع، نظم شما تشخیص داده نمی شود؛ بلكه برای این كار راههای ساده تری هم هست. مثلا فقط كافیست همیشه میز كارتان را منظم نگه دارید!

9- در یك سیستم دولتی؛ اضافه بر كارهای معمول كار اضافه ای انجام ندهید؛ در غیر اینصورت انتظار پاداش بیشتری نیز نداشته باشید.

10- در یك سیستم دولتی؛ همیشه حرفها (فرمایشات) مدیرتان را تایید كنید، حتی اگر از نظر او «ماست، سیاه باشد!»

11- در یك سیستم دولتی؛ تنها كاری كه واجب است سریع انجام دهید، كاری است كه مدیر شما شخصا از شما خواسته است.

12- در یك سیستم دولتی؛ تنها انگیزه ای كه می تواند شما را وادار به كار كند «كسب روزی حلال» است.

13- در یك سیستم دولتی؛ آسه برو، آسه بیا، كه گربه شاخت نزنه؛ مگر اینكه با گربه نسبتی داشته باشید!

دوشنبه 23/8/1390 - 11:33
اخلاق

مقدمه

بسیاری از والدین دوست دارند فرزندانی داشته باشند که مقید به موازین اخلاقی باشند. اما روشهایی که به کار می‌برند شاید روشهای نادرستی باشد که نتایج منفی را به دنبال می‌آورد. برای ایجاد رفتار اخلاقی باید نکاتی را در نظر گرفت. یکی از این نکات سن کودک، ارزشهای والدین، رفتار اخلاقی والدین و ... است.

به ویژگیهای سنی کودکان توجه داشته باشید.

مطابق با تحقیقات دقیقی که روانشناس بزرگ پیازو گلبرگ روی کودکان انجام داده‌اند به این نتیجه رسیده‌اند که اخلاق کودکان به شیوه‌های متفاوتی بروز می‌کند. و قواعدی کودکان سنین مختلف در رفتار اخلاقی خود به کار می‌برند، متفاوت است. آنها قضاوتهای اخلاقی متفاوتی دارند. اگر داستانی به یک کودک خردسال تعریف می‌کنیم به این صورت که پسری بطور اتفاقی 15 فنجان را می‌شکند کار بدتری کرده است یا پسری که از روی لجبازی و عصبانیت هنگامی که مادرش در خانه نیست 1 عدد فنجان را شکسته است؟ دیده می‌شود که کودکان کوچکتر پسری را که 15 فنجان شکسته است را پسر بدتر می‌شناسند و معتقد کار و رفتار او بدتر از پسری بوده که از سر لجاجت یک شیئ فنجان را شکسته است.

بتدریج که کودکان بزرگتر می‌شوند حدود 12-13 سالگی پسری را مقصر و رفتار او را بد می‌دانند که یک فنجان را شکسته ولی کار بد او عمدی و از سر لجاجت بوده است. بنابراین لازم است در آموزش رفتار اخلاقی به کودکان سطح اخلاقی و میزان درک آنها را از رفتار اخلاقی مدنظر داشته باشیم. اگر تلاش کنیم به یک کودک خردسال تفهیم کنیم که پسر دوم کارش بدتر بوده موفق نخواهیم شد.

الگوی مناسبی برای فرزندان خود باشید.

خانواده و در راس آن والدین مهمترین الگوها برای فرزندانشان هستند. بنابراین اگر می‌خواهند رفتاری را به کودکان خود آموزش دهند در مرحله اول باید خود نسبت به انجام آن رفتار تعهد داشته باشند. و به این تریتب الگوی مناسبی برای فرزندانشان باشند. فرزندان ما بویژه در سنین پایین بیشتر از راه مشاهده و همانندسازی یاد می‌گیرند تا از راه آموزش مستقیم بویژه این مساله در مورد ایجاد رفتارهای اخلاقی آنها اهمیت دارد. به جای اینکه درس اخلاق به آنها بدهیم ابتدا الگوی خوبی برای آنها باشیم.

باور و عقاید اخلاقی خود را بشناسیم.

قبل از آنکه رفتارهای اخلاقی کودک را پرورش دهیم باید در مورد باورها و عقاید خود شناخت مناسب داشته باشیم. بنابراین در یک فرصت مناسب ارزشهایی که دارید را شناسایی کنید و سپس به دنبال روشهایی آموزش رفتار اخلاقی به کودک باشید. والدینی که کمک کردن به دیگران را جزو ارزشهای خود نمی‌دانند، نمی‌توانند این رفتار را در کودک پرورش دهند.

در کمین فرصتهای مناسب باشید.

آموزش رفتارهای اخلاقی در منزل مانند آموزش دروس در مدرسه نیست که ساعت و زمان و برنامه مشخصی داشته باشد. والدین برای ایجاد این رفتارها باید در کمین فرصتها باشند. در زندگی روزمره و در مدت زمانی که فرزندان با والدین به سر می‌برند فرصتهای زیادی پیش می‌آید که بتوان ذهن آنها را نسبت به مسائل اخلاقی آشنا ساخت. زمانی که مشغول یک فیلم اخلاقی هستید، زمانی که فرزند شما در مورد یک رفتار اخلاقی یا غیر اخلاقی همکلاسی اش صحبت می‌کند و ... فرصتهایی از این قبیل هستند.

از کودکان خود انتظار رفتار اخلاقی داشته باشید.

برخی از والدین با اینکه ارزشها و رفتارهای اخلاقی برایشان مهم است اما این توقع و انتظار را بنا به دلایلی که دارند به فرزندنشان منتقل نمی‌کنند.اگر انتظارات شما مطابق با سن اخلاقی فرزندانشان هست حتما آنها را از توقع خود مطلع سازید. والدینی که چنین توقعی از فرزندانشان فرزندان اخلاقی تری دارند.

زور و اجبار ممنوع

از استفاده روشهایی چون تحمیل رفتار اخلاقی، ایجاد محدودیت شدید، و زور اجبار خوددداری کنید. در صورتی که از این روشها استفاده کنید هر چند ممکن است رفتار اخلاقی را در فرزند خود مشاهده کنید، اما این رفتار در او درونی نمی‌شود و در فرصتهای که به دور از اجبار و تحمیل شما باشند خواسته خود را انجام خواهند داد نه رفتار اخلاقی را که شما به او دیکته کرده‌اید.

رفتارهای اخلاقی را تقویت کنید.

در هنگام مشاهده رفتار اخلاقی در فرزندتان نسبت به آن بی‌توجه نباشید. برخی از والدین انجام آن رفتار را عادی می‌دانند و واکنش لازم را نشان نمی‌دهند. این مساله ممکن است موجب دلسردی فرزندتان شود. برای تقویت و تداوم این رفتارها در فرزندان حتما به آنها تقویت دهید، تشویق کنید و توجه نمائید. در مقابل در صورت مشاهده یک عمل غیر اخلاقی واکنش مناسب نشان دهید. روشهایی درست تنبیه را به کار ببرید و به او تفهیم کنید کارش از نظر شما مردود است.

با رفتار نامناسب در مورد شخصیت فرزندتان قضاوت کنید.

وقتی یک عمل اخلاقی از فرزندتان می‌زند شخصیت او را بطور کلی زیر سوال نبرید. از رفتار او انتقاد کنید، نه از شخصیت او. او به هیچ وجه یک فرد غیر اخلاقی نیست. اما رفتار و واکنش نامناسب شما ممکن است بتدریج در او مشکلاتی را بوجود بیاورد. بنابراین از رفتار او ناراحت شوید نه از شخصیت او.

برنامه عملی برای انجام رفتار اخلاقی تهیه کنید.

فرزندان اگر به صورت عملی کاری انجام دهند بهتر یاد می‌گیرند. برای اینکار برنامه‌ای تهیه کنید و سعی کنید این کار را با کمک فرزندانتان انجام دهید و هر روزی که رفتار و عمل اخلاقی را انجام دهید. می‌توانید خودتان نیز با کلیه اعضا خانواده در این برنامه شرکت کنید.

خداباوری را در فرزندانتان تقویت کنید.

تکیه به قوانین و دستورات مذهبی عمل اخلاقی و انجام آن را تسهیل می‌سازد و موجب می‌شود فرد نیروی قویتری برای دوری از اعمال غیر اخلاقی داشته باشد. برای اینکار از همان دوران کودکی به تقویت خداباوری در کودک خود بپردازید و او را با مفاهم اولیه و بتدریج با مفاهیم عمیقتر آشنا کنید.

سخن آخر

تا خود را پرورش و تربیت نکنیم نمی‌توانیم دیگران را تربیت کنیم. ابتدا باید الگوها و ارزشهای خود را بشناسیم و سپس آنها را به فرزندان خود انتقال دهیم وکمک کنیم ارزشهای اخلاقی مناسبی کسب کنند. زور و اجبار و تنبیه آموزش کلاسی و تئوریک به تنهائی و ... مناسب نیستند. برای اینکار باید عملا در یک عملی وارد شویم. و بتدریج فرزندان با اعمال و رفتار اخلاقی آشنا کنیم. این کار را باید با توجه به سطح سنی کودک انجام داد.

دوشنبه 23/8/1390 - 11:30
ورزش و تحرک

جاسم کرار، هافبک مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بازى بد مس سرچشمه روى ما هم تاثیر گذاشت.مهاجم آبى پوشان پایتخت که در دیدار این تیم مقابل مس سرچشمه به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفته بود، اظهار داشت: همه انتظار داشتند استقلال مقابل مس سرچشمه با پیروزى پر گل از میدان خارج شود اما مسى ها واقعاً خوب دفاع کردند. وى در همین خصوص به صحبت هایش ادامه داد: با توجه به شرایط ۲تیم در جدول رده بندى همه انتظار داشتند استقلال صدر نشین مقابل مس سرچشمه قعر نشین چند بار دروازه مس را باز کند اما مسى ها بعد از اخراج بازیکنشان هم خوب دفاع کردند. مسى ها براى کسب حداقل امتیاز به تهران آمده بودند و با انجام یک بازى بد و دفاعى روى بازى ما هم تاثیر منفى گذاشتند. البته مهم ۳ امتیاز مسابقه بود و بازگشت به صدر جدول رده بندى بود که به این مهم رسیدیم. هافبک عراقى استقلال با اشاره به بازى هاى پیش روى آبى پوشان در جام ولایت تصریح کرد: البته مسأله دیگر در این مسابقات رویارویى ما و پرسپولیس است. ما قصد داریم این بار در جام ولایت پرسپولیس را با شکست پرگل روبه رو کنیم و چهارمین پیروزى متوالى مقابل سرخپوشان را جشن بگیریم.

دوشنبه 23/8/1390 - 11:28
سياست

روزنامه كانادایی گلوب اند میل نوشت كه محمود رضا خاوری مدیر عامل مستعفی بانك ملی كه هم اكنون در تورنتو كانادا اقامت دارد ویلای 3 میلیون دلاری خود در تورنتو را كه در سال 2007 خریداری كرده بود ، در 7 اكتبر ( كمتر از یك ماه پیش) به قیمت دو دلار به دخترش منتقل كرده است.

این روزنامه كانادایی نوشت :‌" ‌در حالی كه مقامات كانادا مشغول بررسی لغو شهروندی محمود رضا خاوری  و استرداد او به ایران هستند ، وی و همسرش ویلای 3 میلیون دلاری شان در تورنتو كانادا را به دخترشان منتقل كردند.

گلوب اند میل در ادامه گزارش خود می نویسد كه خانواده خاوری یك خانه 660 هزار دلاری دیگر در خیابان هالیوود در منطقه یورك شمالی دارند كه به نام همسر خاوری است .

این روزنامه كانادایی در ادامه می نویسد تحلیلگران اطلاعاتی آمریكا بر این باورند كه آقای خاوری مخزنی ارزشمند از اطلاعات مالی و بانكی ایران است و به سازمان های اطلاعاتی آمریكا توصیه كرده اند كه از مقامات كانادایی بخواهند تا وی را مورد بازجویی قرار دهند.

یكی از مقامات سابق وزارت خازانه داری آمریكا می گوید كه دولت كانادا باید اموال خاوری در كانادا را مسدود كند چرا كه وی مدیر عامل بانكی بوده است كه در لیست سیاه تحریم های بین المللی قرار داشته است.

"آوی جوریش " یكی از مقامات سابق وزارت خزانه داری آمریكا درباره خاوری می گوید :‌" او معدن طلایی از اطلاعات ارزشمند درباره فعالیت های مالی و بانكی مخفی ایران است و می داند كه چگونه ایران به صورت مخفیانه پول جابجا می كند."

گفتنی است نام بانك ملی جزء یكی از 279 شركت و موسسه ایرانی است كه طبق قانون تحریم های كانادا علیه ایران كه در سال 2010 تصویب شده است ، هر گونه معامله شهروندان و موسسات و نهادهای كانادایی با این بانك مشمول جریمه و مجازات می شود.

روزنامه كاندایی گلوب اند میل در ادامه می نویسد خاوری از سال 2005 به شهروندی كانادا در آمده است و خانواده اش از سال 2001 در تورنتو صاحب املاك و مستغلات بوده اند.

این روزنامه می افزاید پسر خاوری پیش از این مدیر یك آژانس مسافرتی و توریستی در تورنتو بوده است .../عصرایران


دوشنبه 23/8/1390 - 11:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته