• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 681
تعداد نظرات : 69
زمان آخرین مطلب : 5755روز قبل
موبایل
وینتون سرف، یکی از مخترعان پروتکل TCP/IP، معروف به پدر اینترنت، به استخدام شرکت گوگل درآمد.
شرکت گوگل با انتشار خبری اعلام کرد وینتون سرف، معروف به پدر اینترنت از روز 11 مهرماه با سمتی تحت عنوان Chief Internet Evangelist (مبلغ ارشد اینترنت) در این شرکت مشغول به کار خواهد شد.
وینتون سرف 62 ساله یکی از اعضای گروهی است که شبکه آرپانت را - شبکه‌ای که اینترنت از دل آن متولد شد – بوجود آورد. نام او عمدتا از زمانی بر سر زبانها افتاد که به عنوان یکی از مهندسانی که در توسعه پروتکل TCP/IP مشارکت داشت، مطرح گردید.
سرف شرکت مخابراتی MCI‌ را به قصد گوگل ترک می‌کند تا در آنجا در زمینه توسعه نرم‌افزار به گوگل کمک کند.
وینتون سرف به جمع کارشناسان نخبه‌ای می‌پیوندد که اخیرا با دعوت گوگل در این شرکت مشغول به‌کار شده‌اند و یا در حال جابجا کردن محل کار خود به این شرکت هستند.
چندی پیش استخدام یکی از پژوهشگران ارشد مایکروسافت در گوگل با واکنش شدید این شرکت روبرو شد و مایکروسافت توانست با کشاندن مساله به دادگاه از انتقال وی به گوگل جلوگیری کند.
اریک اشمیت، مدیر‌عامل گوگل درباره سرف گفته‌است: او بدون تردید یکی از رهبران برجسته فناوری در عصر ما است. دیدگاه و بینش او در زمینه فناوری به خلق صنعت کاملا جدیدی کمک کرده که بسیاری از جنبه‌های زندگی ما را دگرگون کرده‌است. ما از بابت ورود او به گوگل احساس غرور می‌کنیم.
براساس اطلاعیه گوگل، وینتون سرف در کنار شغل جدید خود دراین شرکت همچنان به فعالیت‌های خود در نهادهای بین‌المللی مرتبط با اینترنت ادامه خواهد. وینتون سرف هم‌اکنون رئیس موسسه بین‌المللی ICANN ، نهاد مرجع ثبت دامین‌های اینترنتی است.
سرف پس از سالها خدمت در شرکت MCI به گوگل می‌پیوندد. او از سال 1982 به MCI‌ پیوست و در آنجا منشا تحولات بسیاری بود که در مجموع موجب شد خدمات شرکت MCI به بخشی از backbone و زیرساخت مخابراتی اینترنت تبدیل شود. سرف از سال 1986 شرکت MCI‌ را ترک کرد تا به کارهای پژوهشی بپردازد اما در سال 1994 مجددا به این شرکت بازگشت. او اخیرا جایزه ACM را به خاطر دستاوردهایش در علم شبکه‌های کامپیوتری بدست آورد.
سرف هم‌اکنون مشغول کار در <شبکه بین سیاره ای> نیز هست. شبکه بین سیاره‌ای نام پروژه‌ای است که سازمان فضانوردی آمریکا، ناسا ، اجرا می‌کند و هدف آن، تلاش برای توسعه اینترنت به فضا است، به گونه‌ای که بتوان از اینترنت برای ارتباط میان دو سیاره استفاده کرد.
وینتون سرف درباره عنوان شغل جدید خود به خبرنگاران گفته‌است : عنوان بسیار جالب وشگفت‌انگیزی است. معنی‌‌اش این است که من باید کت و شلوارم را کنار بگذارم و مانند کشیش‌ها ردای بلندی بپوشم و به تبلیغ اینترنت بپردازم!
دوشنبه 31/4/1387 - 9:34
موبایل
با تحقق پروژه ای موسوم به Nutch جستجوگر تجاری گوگل برای همیشه به اعماق تاریخ خواهد پیوست.
تیم [url]http://www.Nutch.org[/url] در حال ساخت اولین موتور جستجوگر اینترنتی براساس اوپن سورس است که اگر سرمایه گذاران عمده به آن طرح روی بیاورند، اولین جستجوگر مجانی اینترنت متحقق خواهد شد. گروه مذکور کاملا داوطلبانه دست به این کار زده و قصد دارند بدون نیت اقتصادی موتور کاملا مجانی را برای کاربران اینترنت به ارمغان بیاورند. دوگ کاتینگ رئیس سازمان Nutch در این زمینه می گوید: موتور «نوچ» سرانجام جایگزین موتورهای تجاری می شود و تمام جستجوگران بزرگ که حالت بیزینس دارند را پشت سر می گذارد. وی ضمن بررسی موتورهای جستجو خاطرنشان ساخت که تمام موتورهای کنونی به دلیل دریافت پول و آگهی نتایج جستجوی خود را منطبق با خواست کاربر نمی آورند، بلکه هرچه شرکت آگهی دهنده دستور دهد، همان را کاربر در نتایج جستجو می بیند، بدون آن که با موضوع مورد جستجو نیز سازگاری صددرصد داشته باشد. موتورهایی مانند گوگل که به تازگی بیزینس را به حد گندآوری توسعه داده ، نتایجی کاملا غیرمرتبط آورده و اعصاب کاربر را خرد می کند. به همین خاطر برخی کاربران قدیمی اینترنت مجددا بعد از چند سال دوباره به سراغ آلتاویستا رفته و از آن موتور نسبتا سالم استفاده می کنند. اما به گفته دوگ کاتینگ هیچ رنک بیزینسی روی «نوچ» تعریف نشده و به خاطر بهره گیری از برنامه های اوپن سورس کاملا مجانی است و بنابراین انگیزه بیزینس هم روی آن وجود ندارد. موضوع اوپن سورس بودن جستجوگر نوچ باعث می شود فکر داشتن هرگونه بیزینس از این پروژه بربندد؛ چراکه ماهیت اوپن سورس به عنوان کد باز و در دسترس همگان ، چیزی را برای پنهان کردن اندیشه های بیزینس مثل گوگل نمی گذارد. به گفته کاتینگ اینک 3رقیب عمده تجاری یعنی گوگل ، ام اس ان و یاهو پیش روی «نوچ» هستند. پیش بینی این که نوچ بتواند 3رقیب مذکور را پس زند ، هنوز زود است اما از یک تجربه اتفاق افتاده می توان درس گرفت و آن موضوع آلتاویستاست که هیچ کس فکر نمی کرد یک روزی گوگل بتواند آلتاویستا را ضربه فنی کرده و با سن و سال کم ره صدساله را طی کند. ویژگی عمده فرهنگ اینترنت در چند سال اخیر بی وفایی آن بوده است تا جایی که فناوری باعث رویگردانی کاربران از سایتهای قدیمی به سوی سایتهای پیشرفته تر شده است و البته همین فرهنگ نیز شاید به سرگوگل بیاید. در وهله اول جستجوگر نوچ اطمینان می دهد که نتیجه جستجو همانی است که کاربر دنبال آن می گردد. دوم این که در حرکت توسعه طلبانه موتور اوپن سورس شاید تعداد صفحات جستجو شده از تعداد صفحات مورد ادعای گوگل نیز بیشتر شود که در آن صورت این 2مزیت کافی خواهد بود تا کاربران به سوی این ماشین رهنمون شوند. اما به گفته ناتال تیلور، سخنگوی گوگل آنها از وقوع داستان «نوچ» در بیم و هراس نیستند؛ چراکه نوچ نمی تواند جلوه ای کاملا جهانی پیدا کند و کسی هم به دلیل نداشتن سود روی آن سرمایه گذاری زیادی نمی کند. کریس وینفیلد، رئیس شرکت طراح وب 10E20 می گوید کار نادرستی است که هم اکنون قضاوتی زودرس درباره به چالش کشیده شدن گوگل توسط نوچ داشته باشیم.
همچنین اگر قبول کنیم که نوچ پیروز می شود، باز نمی دانیم این درصد موفقیت تا چه اندازه است؟ و چه زمانی حاصل می شود؟ وی نیز می پذیرد که اگر نوچ بیاید جای خالی بسیاری از موتورها را پر می کند، اما روی یک نکته تاکید می کند و آن نداشتن سخت افزار مناسب مانند سخت افزار و ربوت گوگل در پروژه نوچ است.
به گفته وی ، هرچند موسسه تحقیقاتی [url]http://research.overture.com[/url] حث سخت افزاری را برعهده گرفته ، اما هنوز چیز قابل توجهی ارائه نکرده است.
وینفیلد تاکید می کند که هرچند می گویند نتیجه جستجو در نوچ همانی خواهد بود که کاربر می خواهد، اما چگونه جلوی اسپم ها گرفته می شود تا در نتایج جستجو وارد نشود، بحثی است که کسی به آن پاسخ نداده است.
برایان پیکولو مشاور در شرکت بوستونی pixel Bridge نظری دیگر دارد. وی می گوید موتور نوچ پیروز می شود اما موفقیت آن در حدی نخواهد بود که گوگل را پشت سر بگذارد. به عقیده وی سرمایه گذاری سنگین روی سخت افزار و پهنای باند و سرورهای بزرگ صورت نگرفته و برای این کار باید ربوتی قوی تر از ربوت گوگل با هزینه زیاد ساخته شود. برایان به همین دلیل تاکید می کند که تا آینده ای نامعلوم بحث نوچ در جوامع آکادمیک دنبال خواهد شد، بدون آن که به زودی بتواند گوگل و یاهو و ام اس ان را یقه کند. وی گفت : گوگل هنوز محبوب ترین با نتایج بهترین است و بنابراین نوچ هرگز نمی تواند به گردپای آن برسد. اگر الگوریتم موتور نوچ به دست رقبا بیفتد آن وقت در یک تبانی با اسپمرها نتایج جستجوی آن خراب شده و کاربر را ناامید می سازد. در کوتاه مدت نیز جستجوگری مثل نوچ در رادار گوگل مانیتور نمی شود. حال این که چه زمانی نوچ جای گوگل و نظایر آن را بگیرد، معلوم نیست.
علی رغم تمام مباحث مطرح شده حرکت برای ارائه اطلاعات مناسب به کاربران اینترنت از طرف موتورهای جستجو ادامه داشته و روزی آزادی اطلاعات و نتایج جستجوی موردعلاقه کاربران جای هر نوع تفکر بیزینس را خواهد گرفت
دوشنبه 31/4/1387 - 9:34
سياست

اشاره :

شرکت مایکروسافت با صدور بیانیه‌‌ای، رفتار کمیسیون اروپا در قبال پرونده این شرکت را به شدت مورد انتقاد قرار داده و اروپا را به نادیده گرفتن اطلاعات ارائه شده از سوی مایکروسافت متهم کرده است.

مایکروسافت با صدور یک بیانیه شدیدالحن‌ و پاسخی 75 صفحه‌ای، رفتار کمیسیون اروپا در پرونده این شرکت را مورد انتقاد قرار داده و تلوحا اروپا را به زیاده‌خواهی متهم کرده است.

این پرونده که از دو سال پیش به جریان افتاده است، مایکروسافت را به اتهام نقض قانون ضد انحصار در اتحادیه اروپا محاکمه کرد و مجرم شناخت. به دنبال این محکومیت، کمیسیون اروپا از مایکروسافت خواست نسخه مخصوصی از سیستم‌عامل ویندوز دسکتاپ برای عرضه در منطقه اتحادیه اروپا عرضه کند که فاقد نرم‌افزار Windows Media Player باشد. این اتحادیه همچنین از مایکروسافت خواست سورس کد سیستم‌عامل ویندوز سرور (Server) را در معرض دید رقبای این شرکت قرار دهد تا آنان بتوانند برای پلاتفرم ویندوز محصولاتی قابل رقابت با دیگر محصولات مایکروسافت روی ویندوز سرور بسازند.

به دنبال صدور این حکم، مایکروسافت ابتدا از عمل به خواست اروپا سرباز زد، اما پس از آنکه کمیسیون اروپا مایکروسافت را تهدید کرد که در صورت عدم برآورده ساختن تقاضاهای این کمیسیون، مایکروسافت را روزانه 2.4 میلیون دلار جریمه خواهد کرد، این شرکت عقب نشینی کرد و حاضر شد اسناد و مدارک مورد تقاضای این کمیسیون را در اختیار آنان قراردهد.

مایکروسافت عصبانی است

چنین به نظر می‌رسد که مایکروسافت از بابت لحن گزارش‌های پروفسور برت شدیدا به خشم آمده است و می‌کوشد این گزارش‌ها را جانبدارانه و غیر عادلانه توصیف کند. شاید به همین دلیل باشد که مایکروسافت دو گزارش تکنیکی – به ادعای این شرکت، مستقل – را ضمیمه پاسخ 75 صفحه‌ای مذکور نموده تا به اروپا ثابت کند که ارزیابی‌های پروفسور برت عادلانه نیست.

این اسناد توسط پروفسور نیل برت (Neil Barrett) یک کارشناس طرف اعتماد اروپا مورد بررسی قرار گرفت. پروفسور برت در ابتدا به عنوان یک کارشناس بی‌طرف و مرضی‌الطرفین مورد توافق مایکروسافت و اروپا بود اما به تدریج با گذشت زمان، گزارش‌های وی با لحن بی سابقه‌ای اسناد ارائه شده از سوی مایکروسافت را گمراه کننده و بی‌ارزش توصیف کرد و کمیسیون اروپا بر اساس همین گزارش‌ها اعلام کرد اطلاعات ارائه شده از سوی مایکروسافت با تقاضاهای این کمیسیون همخوانی ندارد و لذا از اجرای حکم جریمه روزانه این شرکت جلوگیری نمی‌کند.

منتقدان و تحلیلگران متمایل به موضع اتحادیه اروپا معتقدند، جان کلام پروفسور برت اینست که مایکروسافت با علم به عدم آشنایی صنعت نرم‌افزار با پیچیدگی‌های ساختار سیستم‌عامل ویندوز، این اسناد را طوری طراحی کرده که هیچ‌کس جز خودش از معنای آن سردر نیاورد و به این ترتیب می‌خواهد با دغل بازی سر کمیسیون اروپا کلاه بگذارد. اما تحلیلگران متمایل به موضع مایکروسافت بر این باورند که پیچیدگی ساختار این سیستم‌عامل خصلت طبیعی آن است و عجیب نیست که چند هفته زمان برای بازخوانی معماری نرم‌افزاری که حداقل ده سال از ابداع و توسعه آن می‌گذرد و در این مدت هیچ نوع اطلاعاتی درباره آن در محافل نرم‌افزار و صنعتی منتشر نشده، آسان نباشد.

مایکروسافت در واکنش به این اعلام نظر اروپا ابتدا آن را شدیدا مورد انتقاد قرار داد اما در عین‌حال اعلام کرد ضمن تلاش برای جلب نظر این کمیسیون، تقاضای تجدید نظر در حکم صادر شده را ارائه خواهد کرد. اقدامی که به نتیجه مورد نظر مایکروسافت نرسید.

مایکروسافت در اقدامی بی‌سابقه برای راضی کردن اروپا بخشی از سورس کد ویندوز را در قالب اسنادی چند هزار صفحه‌ای برای این کمیسیون افشا کرد، اما اتحادیه اروپا با استناد به یک بررسی جدید از سوی پروفسور برت بازهم اعلام کرد این اطلاعات تقاضای اتحادیه اروپا را برآورده نساخته است و اگر تا پایان مهلت مقرر، این شرکت نتواند کمیسیون اروپا را راضی کند، برنامه‌ی جریمه روزانه مایکروسافت آغاز خواهد شد.

اکنون در تحولی تازه در سیر این پرونده، مایکروسافت با صدور بیانیه‌ای اتحادیه اروپا را به نادیده گرفتن اطلاعات ارائه شده از سوی این شرکت متهم کرده و اعلام نموده که بررسی‌های مستقل نشان می‌دهد که ادعاهای اخیر کمیسیون اروپا نادرست است.

دعوا بر سر ویندوز مطلوب اروپا

ظاهرا قصد اروپا به اپن سورس کردن ویندوز مشخصه‌های بلندپروازانه‌ای دارد که حتی آموزش آن برای رقبا را نیز دربرمی‌گیرد و این برای مایکروسافت مثل یک شوک تجاری است.

در بیانیه جدید مایکروسافت که 26 بهمن 84 منتشر شده، آمده است: مایکروسافت از سال 2004 کوشیده به طور کامل تقاضاهای کمیسیون اروپا را برآورده سازد اما این کمیسیون با رفتاری شتابزده، اجابت مایکروسافت به این تقاضاها و اطلاعات ارائه شده را نادیده گرفته است.

مایکروسافت می‌افزاید: صدها کارمند مایکروسافت و پیمانکاران طرف قرارداد این شرکت، نزدیک به 30 هزار ساعت کارکرده‌اند تا یک سند 12 هزار صفحه‌ای شامل جزئیات دقیق فنی را آماده کنند.

این بیانیه اضافه می‌کند: مایکروسافت همچنین اعلام کرد که 500 ساعت پشتیبانی رایگان برای کسانی که بخواهند از سورس کد ارائه شده - به صورتی که مورد نظر کمیسیون اروپا است - استفاده کنند، درنظر گرفته است.

چنین به نظر می‌رسد که مایکروسافت از بابت لحن گزارش‌های پروفسور برت شدیدا به خشم آمده است و می‌کوشد این گزارش‌ها را جانبدارانه و غیر عادلانه توصیف کند. شاید به همین دلیل باشد که مایکروسافت دو گزارش تکنیکی – به ادعای این شرکت، مستقل – را ضمیمه پاسخ 75 صفحه‌ای مذکور نموده تا به اروپا ثابت کند که ارزیابی‌های پروفسور برت عادلانه نیست.

در گزارش‌ 49 صفحه‌ای تهیه شده از سوی پنج پروفسور مهندسی کامپیوتر از انگلستان و آلمان آمده است: ما پس از بررسی اسناد مذکور به این نتیجه رسیدیم که اطلاعات فراهم شده از سوی مایکروسافت در زمینه Interoperability با استانداردهای کنونی صنعت نرم‌افزار همخوانی دارد، بخصوص که در حوزه‌ای به این پیچیدگی تدوین شده است.(1)

این گزارش می‌افزاید: ما معتقدیم این اسناد اطلاعات دقیق و کاملی را فراهم کرده و به صورت قابل قبولی اطلاعات مورد نیاز را پوشش داده، پروتکل‌های نرم‌افزاری به‌کار رفته را تشریح کرده و وابستگی‌های متقابل اجزای نرم‌افزار را توضیح داده است.

مایکروسافت همچنین در بیانیه مذکور اروپا را به وقت‌کشی متهم کرده است و می‌گوید: کمیسیون اروپا چندین ماه صبر کرد تا نهایتا به مایکروسافت بگوید باید در میزان و نوع اطلاعات ارائه شده از سوی این شرکت تغییراتی به وجود آید و سپس فقط چند هفته به مایکروسافت مهلت داد تا اینهمه تغییرات را انجام دهد.

بیانیه اضافه می‌کند: "پاسخ اخیر مایکروسافت به اتحادیه اروپا آشکارا نشان می‌دهد که کمیسیون اروپا در طول این مدت حتی به این اسناد نگاه هم نکرده است" و یادآور می‌شود: "وقتی کمیسیون در تاریخ 21 دسامبر بیانیه‌ای صادر کرد معلوم شد، کمیسیون و کارشناسان آن حتی زحمت مطالعه صدها صفحه اطلاعات جدیدی که مایکروسافت تنها 6 روز قبل از آن ارائه کرده بود را به خود نداده است."

بعضی از تحلیلگران، معتقدند علت بروز این اختلاف میان مایکروسافت و کمیسیون اروپا اینست که اروپا می‌خواهد سند نوشته شده از سوی مایکروسافت طوری باشد که مانند یک کتاب آموزشی به رقبای مایکروسافت یاد دهد که چگونه برای سیستم‌عامل ویندوز برنامه‌هایی قابل رقابت با برنامه‌های مایکروسافت بنویسند ولی برداشت حقوقدانان و وکلای مایکروسافت از حکم دادگاه اروپا اینست که مایکروسافت فقط وظیفه دارد سورس کد ویندوز و راهنمای جزئیات فنی آن را برای کمیسیون اروپا آشکار کند و اینکه کمیسیون مذکور از محتوای این سند سردرنمی‌آورد مشکل مایکروسافت نیست.

مشاوران حقوقی مایکروسافت می‌گویند: خیلی عجیب است که اروپا از مایکروسافت انتظار دارد رقابیش را طوری آموزش دهد که بتوانند روی دست او بلند شوند و این تقاضا با هیچ منطق تجاری جور درنمی‌آید.

ریشه اختلافات کجاست؟

بعضی از صاحبنظران ریشه اختلافات را در مبانی فلسفی و نگاه دو طرف به نقش سیستم‌عامل در بازار نرم‌افزار جستجو می‌کنند و می‌گویند در حالی که مایکروسافت همچنان به سیستم‌عامل به عنوان یک کالای تجاری دارای کپی‌رایت می‌نگرد، گرایش‌های سوسیالیستی در اقتصاد و بازار اروپا هرچه بیشتر مایل است سیستم‌عامل - به عنوان زیرساخت پلاتفرم‌های نرم‌افزاری - از مالکیت تجاری اشخاص حقیقی و حقوقی بیرون بیاید و به کالایی متعلق به عموم تبدیل شود. این کارشناسان به رشد سریع و قابل توجه جنبش اپن سورس در اروپا و ظهور سیستم‌عامل لینوکس اشاره می‌کنند و یادآور می‌شوند که برای اروپایی که شاهد رشد لینوکس در بازار سرور و منافع آن برای عموم جامعه است، خیلی سخت است که بتواند حضور یک سیستم‌عامل شدیدا بسته‌ای مانند ویندوز را بیش از این تحمل کند. این صاحبنظران همچنین نگرانی‌های پنهان و آشکار سیاستمداران اروپا در مورد اتکا به یک سیستم‌عامل آمریکایی که اپن سورس نیست را نیز عامل مهمی در تشدید این بحران ارزیابی می‌کنند.

بر این اساس باید منتظر نشست و دید که آیا اروپا می‌تواند به زور قانون موجب تغییر نگرش مایکروسافت در این زمینه شود یا اینکه اپن سورس کردن یک نرم‌افزار تجاری با جبر قانون امکان پذیر نیست و باید شرکت سازنده نرم‌افزار خودش به چنین باوری برسد.

چنین به نظر می‌رسد که دعوای اروپا و مایکروسافت اکنون به نقطه جوش رسیده است. زمان برای این شرکت به سرعت درحال سپری شدن است و امیدی نمی‌رود که طرفین بتوانند با روشی که اکنون در پیش گرفته‌اند به مصالحه برسند. بنابراین دو گزینه پیش روی آنان است. گزینه اول اینست که کار به بن‌بست بخورد و در نتیجه مسئله به سطوح سیاسی کشیده شود. در این صورت دولت آمریکا علی رغم این واقعیت که خودش در پرونده آنتی تراست مایکروسافت در آمریکا، شاکی پرونده بود، باید به خاطر پشتیبانی از اقتصاد آمریکا که در زمینه فناوری اطلاعات شدیدا به کامیابی یا ناکامی مایکروسافت وابسته است، جانب این شرکت را بگیرد و در این حالت وقوع یک جنگ تجاری (ولو کوتاه) میان اروپا و آمریکا که البته بی‌سابقه هم نیست، اجتناب ناپذیر خواهد بود.

اما گزینه دوم اینست که کسانی پیدا شوند و با میانداری و کدخدامنشی کمیسیون اروپا را به تمدید مهلت اولتیماتومی که به مایکروسافت داده، ترغیب کنند و برای این شرکت چند ماه زمان بخرند تا شاید طرفین بتوانند به تفاهم برسند. این گزینه به صلاح هر دو طرف و عاقلانه‌تر است. ظاهرا قصد اروپا به اپن سورس کردن ویندوز مشخصه‌های بلندپروازانه‌ای دارد که حتی آموزش آن برای رقبا را نیز دربرمی‌گیرد و این برای مایکروسافت مثل یک شوک تجاری است و بعید است بیش از این زیر بار آن رود، مگر اینکه به موازات همکاری بیشتر از سوی مایکروسافت، اروپا نیز بپذیرد که فعلا باید از ایده‌ال خود دل بکند و به همین حد قناعت کند تا گذشت زمان، خودش مشکل را حل کند.

پی‌نوشت:

(1) منظور از واژه مرکب Interoperability اینست که یک نرم‌افزار بتواند علی رغم ساختار و معماری متفاوتی که با دیگر نرم‌افزارها دارد، با آنها - از طریق زبانی مشترک - به تبادل اطلاعات بپردازد. گزارش 49 صفحه‌ای مورد بحث مدعی است که اطلاعاتی که مایکروسافت ارائه کرده، برای اینکه چنین هدفی تامین شود کافی است

دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
موبایل
بر اساس گزارش‌های اعلام شده شركت مایكروسافت در نظر دارد تا از ماه ژوئن مجموعه امنیتی خود را با قیمت ارزان تری وارد بازار كند.
بر اساس گزارش خبرگزاری آنسا، این اقدام مایكروسافت سبب می‌شود تا دیگر غول‌های رایانه‌ای را به چالش درآورد.
این مجموعه امنیتی شامل نرم افزارهای ضدجاسوسی، پشتیبانی، نرم افزارهای نگهداری و تعمیر و ضد ویروس است.
بر اساس پیش بینی‌های انجام گرفته توسط كارشناسان امنیتی این اقدام شركت مایكروسافت تعادل كنونی بازار محصولات امنیتی را بر هم می‌زند و باعث ایجاد رقابت سختی بین دیگر شركت‌های امنیتی می‌شود.
مقامات این شركت اعلام كردند كه قیمت این مجموعه امنیتی با نام ‪care‬ ‪one‬حدود ‪۱۵‬دلار پیش بینی شده است.
در حالیكه قیمت این مجموعه امنیتی در كه توسط شركت‌های دیگر امنیتی ارایه می‌شود ‪۷۰‬دلار است.
از جمله مشخصات این مجموعه امنیتی، دارا بودن یك فایروال یا دیوار آتشین دو طرفه است كه این دیوار هم ترافیك خروجی و هم ترافیك ورودی را ----- می‌كند.
دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
کامپیوتر و اینترنت
مایکروسافت آپدیتهای امنیتی این ماه را عرضه کرد. مثل همیشه این آپدیتها بر روی Microsoft Update در دسترس است. در پایین 6 تا از این آپدیتها همراه با توضیخات قرار دارد:
[URL=http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS06-004.mspx]1. MS06-004 : آپدیتی بحرانی برای اینترنت اکسپلورر (910620)[/URL]
/MS06-007.mspx]4. MS06-007 : حفره ای در TCP/IP[/URL]
این حفره که در TCP/IP است باعث میشود تا سیستم ، سرویسها را رد و انکار کند، به عنوان مثال در زمان اتصال به اینترنت ، سرویس اینترنت را رد میکند و اتصال قطع میشود.
[URL=http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletinسیستم /MS06-009.mspx]6. MS06-009 : آسیب پذیری در Korean Input Method
دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
کامپیوتر و اینترنت
شركت "مایكروسافت" در مورد وجود دو حفره امنیتی خطرناك در مرورگر "اینترنت اكسپلورر" و نرم‌افزار "مدیا پلیر" خود به كاربران هشدار داده و از آنها خواسته است برای ترمیم این ایرادهای امنیتی، وصله‌های ارایه شده از سوی این شركت را دانلود و نصب كنند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، شركت مایكروسافت چندین سال است كه در دومین سه‌شنبه هر ماه، جدیدترین وصله‌های امنیتی را برای اصلاح حفره‌های امنیتی تازه شناسایی شده در نرم‌افزارهای خود منتشر می‌كند و هفته گذشته نیز بر همین اساس وصله‌های اصلاح‌كننده دو حفره مذكور را منتشر كرده است.
یكی از این دو حفره كه در برخی نگارشهای نرم‌افزار "مدیا پلیر" وجود دارد، به هكرها اجازه می‌دهد با استفاده از فایلهای صوتی و یا تصویری دستكاری شده، كدهای مخرب خود را در رایانه كاربران اجرا كنند و حفره امنیتی دوم نیز امكان ربودن كامل كنترل رایانه از طریق مرورگر "اینترنت اكسپلورر" را در اختیار هكرها قرار می‌دهد.
شركت "مایكروسافت" از حدود سه سال پیش برنامه گسترده‌ای را برای شناسایی و ترمیم ایرادهای امنیتی محصولات نرم‌افزاری خود آغاز كرده و هم‌اكنون نیز وعده داده است نگارش بعدی سیستم‌عامل این شركت به نام "ویندوز ویستا"، در مقایسه با نگارشهای قبلی دارای ضریب امنیتی بالاتری خواهد بود.
هم‌اكنون بیش از ‪۹۰‬درصد رایانه‌های شخصی جهان از سیستم‌عامل "ویندوز" شركت مایكروسافت استفاده می‌كنند و هرگونه اشكال امنیتی در این سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای مربوط به آن، به معنای آسیب پذیری ده‌ها میلیون كاربر در سراسر جهان است.
دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
کامپیوتر و اینترنت
بررسی‌ها نشان می‌دهد نرم‌افزار امنیتی جدید شركت مایكروسافت با نام "ویندوز دیفندر بتا ‪"۲‬كه برای "ونیدوز ویستا" طراحی شده است، با توانایی و كارایی بالا، رقیب جدی نرم‌افزارهای امنیتی سایر شركتها محسوب می‌شود.
به گزارش سایت اینترنتی "نیوزفكتور"، نسخه آزمایشی(بتا) از محصول جدید مایكروسافت، "ویندوز دیفندر بتا ‪(Windows Defender Beta 2) "۲‬با قابلیت جستجو، شناسایی و پاكسازی بدون وقفه انواع "اسپای‌ور"ها، نرم‌افزارهای مخرب موسوم به "روت كیت" و همچنین كدهای مخرب رباینده كلمات تایپ شده كاربران، یك نرم‌افزار امنیتی قدرتمند و كارامد محسوب می‌شود.
به گفته مسئولان شركت "مایكروسافت"، نرم‌افزار امنیتی جدید "ویندوز دیفندر بتا ‪،"۲‬مرورگر جدید "اینترنت اكسپلورر ‪"۷‬كه از لحاظ امنیتی كاملا تقویت شده و سیستم‌عامل جدید "ویندوز ویستا"، مجموعه دفاعی چند لایه‌ای را برای كاربران فراهم خواهند كرد.
نرم‌افزار "ویندوز دیفندر ‪"۲‬با سیستم‌عاملهای ‪۶۴‬بیتی نیز سازگار بوده و ویژگی‌هایی نظیر اسكن و پاكسازی خودكار هارد دیسك و همچنین تنظیم بر پایه زبان و مكان مورد استفاده، در آن گنجانده شده است.
به روز نگاری نرم‌افزار "ویندوز دیفندر" نیز همگام با به روز نگاری سیستم‌عامل "ویندوز" و به صورت خودكار صورت خواهد گرفت.
شركت "مایكروسافت" اعلام كرده است اگرچه "ویندوز دیفندر" جزیی از "ویندوز ویستا" خواهد بود، اما كاربران می‌توانند در صورت تمایل آن را غیر فعال كرده و از نرم‌افزارهای ضد "اسپای‌ور" سایر شركتها به جای آن استفاده كنند.
كاربران نگارش فعلی نرم‌افزار "آنتی اسپای‌ور" شركت مایكروسافت می‌توانند با به روزنگاری همین محصول، نگارش جدید "ویندوز دیفندر" را دریافت كنند.
دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
کامپیوتر و اینترنت
مایكروسافت روز سه شنبه نسخه بتای سرویس جدید میزبانی شده Office Live خود را منتشر كرد . مایكروسافت تصمیم دارد این سرویس را در سه نگارش عرضه كند، یكی از این سرویس ها دارای تبلیغات و رایگان خواهد بود.
این سه نگارش كه Office Live Basic، Office Live Collaboration و Office Live Essentials نام دارد، بخشی از این برنامه آزمایشی هستند Office Live Basic رایگان خواهد بود اما قیمت دو نگارش دیگر در ابتدا 29.95 دلار در ماه خواهد بود.
مایكروسافت سرویس Office Live خود را ماه نوامبر گذشته معرفی كرد. همان زمانیكه استراتژی خود برای ارائه سرویس های بیشتر مبتنی بر شبكه را تحت نام Live اعلام كرد.
نگارش Office Live Basic مجموعه ای از خدمات رایگانی است كه یك نام دامنه 5 حساب ایمیل كه از یك نام دامنه استفاده می كنند با 2 گیگا بایت فضای ذخیره سازی و نیز وب سایتی با 30 مگا بایت فضای ذخیره سازی فایل ، یك ابزار طراحی drag-and-drop برای ساخت وب سایت و ابزار Mocrosoft Office Live Site Report برای بازبینی و تجزیه و تحلیل ترافیك سایت را در اختیار كاربر قرار می دهد.
مایكروسافت قصد دارد نسخه های عمومی سه نگارش Office Live را اواخر سال 2006 منتشر كند.
دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
کامپیوتر و اینترنت

بیل گیتس رییس مایكروسافت اعلام كرده است كه شركت مایكروسافت و شركای بخش سخت‌افزار این شركت تلاش خود را برای توسعه و ارایه تجهیزات قابل حمل دیجیتالی برای رقابت با iPodهای شركت اپل كه در حال حاضر سهم بسیار بزرگی از بازار music playerها را در در سراسر جهان در دست دارد، گسترش داده‌اند.
گیتس می‌گوید: محصولی كه ما با همكاری شركای خود در چند سال آینده به بازار عرضه خواهیم كرد، یك محصول متفاوت و بسیار جذاب خواهد بود.
گیتس ضمن تمجید از iPodهای شركت اپل گفت: مایكروسافت قصد دارد با همكاری با شركای سخت‌افزار خود محصولی ارزان‌تر را كه قابلیت برقراری ارتباط آسان‌تری داشته باشد، به زودی به بازار عرضه كند.
همچنین این محصول جدید توانایی نمایش عكس و فایل‌های تصویری را نیز خواهد داشت.
گیتس می‌گوید: در حال حاضر حدود 20 درصد از تجهیزات دیجیتالی قابل حمل ارایه شده سازگار با نرم‌افزار مایكروسافت است. استراتژی مایكروسافت این است كه همكاری خود را با كارخانه‌های سازنده این دستگاه‌ها افزایش دهد تا شمار تجهیزات دیجیتالی كه متناسب با نرم‌افزار مایكروسافت است را زیاد كند.
BusinessWeek هفته گذشته اعلام كرده بود كه شركت مایكروسافت قصد دارد خودش یك دستگاه دیجیتالی قابل حمل برای رقابت با iPodهای اپل كه حدود 70 درصد سهم بازار آمریكا را در دست دارد، ارایه دهد.
گیتس در باره‌ی ارایه‌ی دستگاهی مخصوص خود شركت مایكروسافت و با مارك تجاری مایكروسافت صحبتی نكرد و فقط گفت مایكروسافت با شركت‌های سازنده دیگر در توسعه این محصولات همكاری خواهد كرد.
دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
موبایل

شرکت سونی اریکسون قصد دارد در سه ماهه دوم سال، دو تلفن همراه هوشمند به بازار عرضه کند که مجهز به سیستم های Push email چون Exchange active sync مایکروسافت و سیستم Black Berry خواهند بود.
به گزارش بخش خبر سایت [url]http://www.IRITN.com[/url] ،کاربران برای مشاهده ایمیل ها،تماس ها و ورودی تقویم ها می توانند گوشی های مدل P990 وM600 خود را با سیستم Exchange server 2003 مطابق کنند.موسساتی که از Service Pack2 نرم افزار سرور استفاده میکنند نیز می توانند جدید ترین ایمیل ها را از طریق فناوری Direct push مایکروسافت به کارمندان خود ارسال کنند.
اما شرکت سونی اریکسون کاربران را محدود به ایستگاه تلفنی مایکروسافت که از پایگاه نرم افزاری Symbian OS 9.1 و UIQ 3.0 استفاده خواهند کرد و روی شبکه های UMTS اجرا می شوند، نمیکند.
این دو تلفن هوشمند از نرم افزار Connect Black Berry نیز حمایت خواهند کرد. این نرم افزار نگارشی از فناوری مشهور Push email شرکت RIM است.
__________________
دوشنبه 31/4/1387 - 9:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته