• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3842
تعداد نظرات : 2897
زمان آخرین مطلب : 3736روز قبل
آلبوم تصاویر
جمعه 7/8/1389 - 14:50
تغذیه و تناسب اندام

مصرف خودسرانه مكمل های غذایی، زیان آور است

Bushehr-Tebyan.IR

وزارت بهداشت هشدار داد از آنجا كه مصرف بی دلیل یا نابجای مكمل های غذایی می تواند اثرات زیانبار فراوانی بر مصرف كنندگان آن داشته باشد، بهتر است شهروندان مواد مغذی و ضروری مورد نیاز بدن خود را بطور طبیعی كه در میوه ها، سبزی ها، حبوبات، ماهی و سایر غذاهای سالم وجود دارد، تامین كنند.
مكمل ها محصولاتی هستند كه به صورت خوراكی وارد بدن می شوند و شامل تركیبات غذایی حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، قرص، كپسول، ژل نرم و پودر شربت و موادی هستند كه وقتی مواد غذایی نتواند در تامین نیازهای یك فرد، كامل عمل كند، كامل كننده نیازهای سلولی انسان به ویتامین ها یا املاح هستند.
وزارت بهداشت توصیه كرده است: تجویز مكمل های غذایی باید توسط فرد متخصص انجام شود زیرا مصرف بی دلیل یا نا بجای مكمل ها می تواند برای سلامتی افراد مضر باشد.
در حقیقت پزشكان مكمل های غذایی را با توجه به جنبه های فرد شامل وضعیت سلامت، رشد، سن و عوامل دیگر تجویز می كنند.
در سال های اخیر، مكمل های غذایی برای بهبود و ارتقای سلامت، تبلیغ و توصیه می شوند اما از نظر علمی، واقعیت این است كه در شرایط معمول، بهترین راه بهبود سلامت و كاهش خطر بیماری ها، مصرف غذاهای سالم و متنوع، با استفاده از گروه های متنوع غذایی است.
همچنین شاید مصرف برخی از این مكمل ها برای ورزشكاران و به خصوص ورزشكاران رشته های قدرتی تا اندازه ای موثر باشد اما استفاده نابجا و زیاد این مكمل ها، دارای عوارض بوده و نباید بدون تجویز پزشك متخصص یا كارشناس تغذیه مصرف شوند.

منبع : جام جم آنلاین

جمعه 7/8/1389 - 14:28
دعا و زیارت
Bushehr-Tebyan.IR شاید کمتر مفهومی از مفاهیم اسلامی به اندازه "توکل" از لحاظ تعریف دشوار باشد. اخلاقیون، اهل عرفان و تصوف مفاهیم متفاوتی از آن درک کرده اند.
اصل توکل را بایستی در اعتماد به خدا جستجو کرد. تا وقتی که انسان به خدا اعتماد پیدا نکند، نمی تواند اداره امورش را به او واگذارد و اگر هم به زبان بگوید که امور خود را به او واگذار کردم، دلش آرام نمی گیرد. به علاوه اگر فردی از قوانین علت و معلولی که خداوند در جهان قرار داده است اطلاع نداشته باشد و نداند که خواست و سنت خدا به استفاده از اراده خود و اسباب و علل شناخته شده استوار است، باز نمی تواند موقعیت رفتار متوکلانه را تشخیص داده و مصداق های آن را در زندگی پیدا کند.
رابطه ایمان به خدا و اعتماد به حضرت باریتعالی، با توکل بسیار قوی است. خدای متعال در قرآن می فرماید: "و علی الله فلیتوکل المومنون"، یعنی افراد با ایمان به خدا توکل می نمایند. (سوره مائده)
در آیه 23 سوره مائده آمده است که "و علی الله فتوکلوا ان کنتم مومنین"، یعنی اگر ایمان دارید، به خدا توکل نمایید.
هر اندازه درجه ایمان فرد به خداوند و شناخت او از اسماء و صفات خدا و آگاهی او از برنامه های خداوندی در جهان افزایش یابد، به همان اندازه توکل او نیز افزایش خواهد یافت. در سوره انفال خداوند می فرماید: "انما المومنون الذین اذا ذکرالله وجلت قلوبهم و اذا تلیت علیهم ایاته زادتهم ایماناً و علی ربهم یتوکلون"، یعنی مومنان کسانی هستند که چون نام خدا برده شود، خوف بر دل هایشان چیره گردد و چون آیات خدا بر آنان خوانده شود، ایمانشان افزون گردد و بر پروردگارشان توکل کنند.
درست فهمیدن آیات خدا و ذکر و قرائت آن، بر ایمان مومنان می افزاید و در نتیجه راه توکل از طریق افزایش ایمان هموار می شود. به دنبال این ایمان قلبی به خدا و ایمان به حکمت و شفقت خدا و علم به مصلحت بندگان است که بنده می تواند برای برنامه ریزی و کفایت امر خود، به خداوند اعتماد کند و کارهایی را که برنامه ریزی و تدبیر آنها خارج از توان اوست، به خدا واگذار نماید.
نراقی (1377) توکل را چنین تعریف نموده است: «توکل، عبارت است از اعتماد کردن و مطمئن بودن دل بنده در جمیع امور خود به خدا و حواله کردن همه کارهای خود را به پروردگار و بیزار شدن از هر حول و قوه ای غیر از خدا و تکیه نمودن بر حول و قوه الهی».
محی الدین ابن عربی در تعریف توکل می نویسد: توکل، اعتماد قلبی به خداوند متعال است، طوری که انسان در صورت فقدان اسباب ظاهری در عالم برای رسیدن به هدف دچار اضطراب نمی شود و اگر اضطراب بر او مستولی شود، چنین فردی متوکل نیست. (النّدوی، 1374)
از دیدگاه شهید مطهری: توکل تضمینی الهی برای کسی است که حامی و پشتیبان حق است، یعنی اگر به راه خدا بروید، از نوعی حمایت الهی برخوردار خواهید شد.
منظور از توکل عبارت است از اعتماد به خدا در انجام کارها و واگذاری امور خود به او، طوری که تعادل روانی فرد را افزایش داده و در صورت نرسیدن به هدف، او را اضطراب بازدارد.
پس کسی توکل دارد که به قدرت و حکمت و رأفت و شفقت خداوند اعتقاد دارد. این اعتقاد، حالتی را در شخص به وجود می آورد که موجب می شود فرد در تمام حالات و رفتار خویش، حضور پروردگار را در نظر بگیرد و در این حضور، احساس قدرت و توانمندی کند و خود را به وی وابسته ببیند و از این رو آرامش در دلش ایجاد می شود که با پدید آمدن حوادث سخت در زندگی دچار شک و تردید نمی شود و کارهایی را که مدیریت و برنامه ریزی آنها خارج از تدبیر اوست به خدا واگذار می کند.
به عبارت بهتر فرد متوکل ضمن استفاده از اسباب و علل مادی و غیر مادی، توفیق رسیدن به نتیجه را مشروط به خواست و مشیت الهی می داند و ضمن نسبت دادن امور و اتفاقات جهان به خواست پروردگار، برای حصول نتیجه به او تکیه نموده و اطمینان دارد که خداوند او را در رسیدن به مطلوب یاری خواهد کرد.
در مطلب بعدی درباره ی راه های رسیدن به توکل و و فواید آن برای انسان برای شما صحبت خواهیم کرد.
جمعه 7/8/1389 - 14:26
آشپزی و شیرینی پزی
قلیه میگو
Bushehr-Tebyan.IR

موادلازم برای ۴نفر
۱.میگو............۵۰۰گرم.
۲.پیاز..............۱عدد
۳.سیر.............۶حبه
۴.سیب زمینی--۲عدد
۵.سبزی گشنیز...۵۰۰گرم
۶.تمر هندی به مقدار لازم
۷.ادویه٬نمک ولیمو عمانی٬فلفل قرمزورب به مقدار لازم.
۸.ارد..............۱قاشق غذا خوری
۹.روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
اپتدا میگو ها را شسته بعد پیاز را خرد کرده وسرخ می کنیم.سیر وسبزی راخرد کرده به مواد اضافه می کنیم.مقداری که سرخ شد بعد میگو را توی مواد تفت داده وبعد ادویه ورب را اضافه کرده برای اینکه سیب زمینی ها خوب پخته شود دولیوان آب اضافه کرده وبعد ازپخته شدن مواد تمر هندی وسایر چاشنی ها را به ان اضافه می کنیم وبه مدت
۱۵دقیقه می گذاریم تا غذا جا بیفته

جمعه 7/8/1389 - 13:36
خواص خوراکی ها
خاصیت دارویی آویشن  
 
 
Bushehr-Tebyan.IR
 
گیاهی است علفی شبه درختچه ای چند ساله كه تاریخ گل آوری آن از اردیبهشت تا شهریور می باشد. پراكنش آن بفراوانی در نقاط كوهپایه ای, مراتع, خاكهای شنی, سنگلاخی, در جنگلهای آزاد و در مناطق كم درخت پست تا مرتفع رشد می كند. توزیع جغرافیایی آن در مناطق معتدل اروپا و آسیا و همچنین گرینلند, ایسلند و مناطق اطراف رودخانه ینی سئی سیبری می باشد. محل استقرار آن در آمریكای شمالی می باشد. قسمت های هوایی آن قبل از مرحله گل آوری جمع آوری می گردد. قسمت های فوقانی بهمراه گل چیده شده و در سایه و یا درون اطاقك های خشك كن با حرارت مصنوعی تحت شرایط 40 درجه سانتی گراد خشك می شود. دارو دارای عطر و قدری طعم تلخ, مزه ادویه ای می باشد. این دارو حاوی 3/0 درصد اسانس است كه تركیبات آن بستگی به منشا جغرافیایی و سایر فاكتورها دارد. همچنین دارو دارای فلاون ها, تانن ها و تركیبات تلخ می باشد. اثرات مفیدی در درمان بیماریهای مجاری تنفسی فوقانی و نیز ناراحتی های جهاز هاضمه دارد و این بعلت كاهش اسپاسم وجلوگیری از نفخ می باشد. بصورت مصرف داخلی بفرم دم كرده قطره یا شربت برای سرفه های محرك زكام و آبریزش مجاری تنفسی فوقانی و هم چنین ناراحتی های جهاز هاضمه بكار می رود. به عنوان استعمال خارجی در درمان زخم های چركی و روماتیسم كاربرد دارد. اسانس این گیاه دارای خاصیت ضد عفونی كننده است و برای تهیه برخی غرغره و دهان شویه ها و خمیردندان بكار می رود ولی ازطرف دیگر شبیه روغن آویشن است. دارو منحصرا بصورت وحشی جمع آوری شده و بنابراین شامل گونه های مختلفی از آویشن می باشد.
 
 
  :: منبع : تبیان
جمعه 7/8/1389 - 13:15
خواص خوراکی ها
كلیات گیاه شناسی
زعفران گیاهی است پایا با ارتفاع تقریبا 30 سانتیمتر كه دارای برگهای دراز و سبز مانند تره است . ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشكیل یم شود . این پیازها سخت و مدور و گوشتدار و پوشدهاز غشاء های نازك قهو های رنگ می باشد . گلهای زعفران ارغوانی ، منظم و شامل لوله ای دراز است كه به سه گلبرگ و كاسبرگ منتهی می شود .
زعفران خیلی مرغوب قسمت كلاله گل یعنی قسمت انتهایی خامه است و میله خامه ، زعفران درجه دو و نامرغوب را تشكیل می دهد .
برداشت زعفران بدین ترتیب است كه قسمت كلاله هر گل را بر میدارند و بین كاغذ قرار می دهند تا خشك شود و سپس بستهب ندی می كنند . استندارد زعفران كه در فرانسه صورت گرفته است اعلام یم درد كه باید 50 عدد از الیاف زعفران بیشتر از0/277 گرم وزن داشته باشد و در صد رطوبت آن 13 درصد باشد . همچنین هر میلی گرم آن باید بتواند 700 سانتیمتر مكعب آب را بطور محسوس رنگی كند .
تركیبات شیمیایی:
زعفران دارای مواد چرب ، املا معدنی ف موسیلاژو اسانس های فراوان می باشد .رنگ زعفران مربوط به ماده ای بنام كروسین است كه در آن وجود دارد پیاز زعفران سمی است و مصرف یبش از حد آن برای حیوانات كشنده است .
خواص داروئی:
زعفران از نظر طبقدیم ایران گرم و خشك است . مهمترین خاصیت زعفران كه از قدیم الایام از آن استفاده یم شده است درمان افسردگی می باشد . این خاصیت مهم حتی در شعر شاعران ینز انعكاس یافته است . شاهد آن شعر خاقانی است كه می گوید :
گر كسی را زعفران شاید فزاید گو فزای
چون تو با غم خو گرفتی زعفران كس مخور
زعفران دارای بویی قوی و طعم تلخ می باشد :
1)خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می شود
2)اثر مسكن درد درد
3) قاعده آور است .
4)باعث تحریك اعصاب می شود
5)زعفران خون سازاست و گردش خون را آسان می سازد
6)مصرف زعفران خونریزیهای بعد از زایمان را از بین می برد .
7)قوای جنسی را تقویت می كند
8)كبد را تصفیه وقوی می سازد
9)سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت درد
10)كلیه و مثانه را پاك می كند
11)آرام بخش و خواب آرو است
12)زعفران ضد تشنج است
13)گاز معده را برطرف می كند
14)ادرار آور است
15)و اگر بالاخره می خواهید همیشه شاد و خندان باشید زعفران بخورید
16)فرمول قدیمی زعفران برای تنظیم عادت ماهیانه خانم ها و بازكردن قاعدگی سال هاست كه بكار می رود و اثر بسیار مفیدی درد
تارتارات آهن و پتاسیم 0/5 گرم
گرد زعفران 0/5 گرم
پودر درچین 2 گرم
از این مخلوط چهار بار در روز استفاده كنید .
طرز استفاده:
از زعفران می توان به شكل های مختلف استفاده كرد
دم كرده زعفران یا چای زعفران
2گرم زعفران را در یك لیتر آب جوش ریخته و بمدت نیمساعت روی آتش بسیارملایم بگذارید تا دم بكشد .
تنطور زعفران
یك گرم زعفران را سائیده و با 10 گرم الكل سفید 80 درجه مخلوط كزده و در شیشه ریخته و در آنرا ببندید . این شیشه رادر جای تاریكی گذاشته و هر روزه آنرا تكان دهید پس از دو هفته آنرا صاف كرده و از آن استفاده كنید .
گرد زعفران
زعفران را در فر با حرارت 25 درجه سانتیگرد خشك كرده و سپس آسیاب كنید و از الك خیلی ریز در كنید تا گرد نرمی بدست آید .
مضرات :
چون زعفران بر روی سیستم تولید مثل اثر درد بنابراین زنان حامله باید از خوردن آن احتراز كنند زیرا ممكن است باعث سقط جنین می شود . خوردن زیاد زعفران برای كلیه ها مضر است . اشتها را كم می كند و ایجاد سردرد می كند و باعث اختلال حواس می شود .
زعفران را باید در شیشه های دربسته و دور از نور نگهدری كرد زیرا عطر و رنگ خود را در اثر نور از دست می دهد .
جمعه 7/8/1389 - 13:12
خواص خوراکی ها
خواص درمانی انگور  
 
 
Bushehr-Tebyan.IR
 
انگور (عنب)
نحوه استفاده : خوردنی است
خواص : انگور ( Grape (Vine
نام علمی Vitis
درخت انگور كه درخت مو نیز نامیده میشود درختچه ای است بالا رونده كه از دیوار و درختان مجاور بالا می رود . ساقه آن گره دار و دارای برگهای متناوب است . برگهای انگور دارای پنج لوب دندانه دار و برنگ سبز تیره می باشد . گلهای آن كوچك ، مجتمع و بصورت خوشه ظاهر می شود . میوه درخت انگور ، گوشتدار و شیرین و برنگهای مختلف است .
خواص درمانی میوه انگور
انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است .
1) اخلاط بدن را متعادل می كند .
2)بسیار مقوی و مغذی است .
3)خون را تصفیه می كند .
4)سینه و ریه را صاف و تمیز می كند .
5)برطرف كننده یبوست است .
6)انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است .
7)در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است .
8)برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می شود .
9)برای درمان نقرس بسیار مفید است .
10)آنهایی كه معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .
11)انگور بهترین میوه برای كسانی است كه می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریك ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاك كنند . اینگونه اشخاص باید در هر فهته بمدت 2 روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب كه هر دو ساعت یكبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا 2 كیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف كنند فقط می توانند آب بنوشند .
12)رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و واسیر نیز مفید است .
13)برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن كردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یك تكه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی كمی جوش شیرین بشوئید .
14)زیاده روی در مصرف آّب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ كلیه می كند .
خواص طبی روغن هسته انگور
روغن هسته انگور گرم كننده بدن است ، این روغن ضد یبوست می باشد . از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.
خواص طبی هسته انگور
هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است :
1)دارای تانن است بنابراین قابض است .
2) اسهال را برطرف می كند .
3)ترشح ادرار و اسپرم را كم می كند .
4) گرد هسته انگور را برای درمان به مسلولین می دهند .
5)هسته انگور برای آنهایی كه مثانه و كلیه ضعیف دارند مضر است .
خواص طبی پوست انگور
پوست انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است :
1- پوست انگور را خشك كرده و می سوزانند خاكستر بدست آمده را برای درمان اكثر زخم ها استفاده می شود .
2- پوست انگور دیر هضم است و بهتر است كه در موقع خوردن پوست آنرا بیرون آرود .
خواص طبی غوره
غوره كه بانگلیسی Un-ripe grape نامیده می شود از نظر طب قدیم ایران سردو قابض است :
1.در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .
2.آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .
3.بیماری اسكوربوت كه بعلت كمی ویتامین C در بدن می باشد با آب غوره درمان می شود .
4. آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است برای درمان سیاتیك و رماتیسم حاد بسیار مفید است .
5.در دفع زردی موثر است .
6.خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می كند .
7.حرارت و صفرای بدن را دفع می كند و روده ها را ضد عفونی می كند .
8.آب غوره تقویت كننده كبد است .
9.برای برطرف كردن ورم گلو آب غوره قرقره كنید .
10.برای دفع كرم و روده و تقویت معده باید بمدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف كنید البته در اینمدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .
11.آب غوره درمان كننده پا درد و كمر درد می باشد . برای معالجه میتوان بمدت دهروز آش آب غوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در اینمدت اجتناب كرد .
12.ترشی غوره نیز معالجه رماتیسم و سیاتیك است .
خواص طبی برگ مو
1.برگ مو قابض است .
2.دم كرده برگهای جوان مو اسهال خونی را برطرف می كند .
3.برای خونریزیها مفید است .
4.در رفع نقرس و زردی موثر است .
5.استفراغ را برطرف می كند .
6.در رفع اختلالات گردش خون مربوطه به دوره بلوغ و یائسگی موثر است .
7.هنگامیكه پوست صورت قرمز می شود و ملتهب است خوردن دم كرده آن اثر مفید درد .
8.گرد برگهای جوان و خشك شده مو ، اثر خوبی در رفع خونریزیهای رحیم و خون آمدن از بینی درد .
9.برای برطرف كردن سرمازدگی دست و پا جوشانده برگ مو را تهیه كرده و دست و پا را بمدت 15 دقیقه در آن قرار دهید .
10.برای تهیه دم كرده برگ مو ، مقدر 15 تا 20 گرم برگ مو را در یك لیتر آب جوش ریخته و بگذارید 10 دقیقه بماند .
11) از دم كرده برگ مو می توان برای شستشوی چشم در مورد ورم ملتحمه استفاده كرد .
12.دم كرده برگ مو برای رفع واریس مفید است .
دانه دانه خوردن آن گواراتر است و اندوه را میزداید بخصوص سیاه آن بهتر است
جمعه 7/8/1389 - 13:4
خواص خوراکی ها
خواص گیاهان و میوه جات > انار  
 
 
Bushehr-Tebyan.IR
 
نحوه استفاده : خوراكی
خواص : پیامبر خدا (ص):"انار مهتر همه میوه هاست و هر کس یک انار بخورد ،چهل پگاه شیطان خویش را به خشم می آورد .
امام صادق (ع):"میوه صد وبیست گونه است و مهتر همه آنها انار است ."
خواص انار
پیامبر خدا (ص):" هر کس اناری را کامل بخورد ،خداوند قلب او را چهل شب نورانی می دارد .
پیامبر خدا (ص):" انار بخورید زیرا هیچ دانه ای از آن در معده جای نمی گیرد ،مگر این که چهل روز قلب را نورانی می سازد وشیطان را برون می راند .
امام علی (ع):"درهر دانه انار چون درمعده جای می گیرد ،حیاتی برای قلب و فروغی برای نفس است و شیطانی را که وسواس نام دارد چهل شب بیمار می کند .
امام صادق (ع):" چهار چیز ،طبع را اعتدال می بخشد انارسورانی ،خرمای نارس پخته شده ،بنفشه و کاسنی .
امام صادق (ع):"هرکس در هنگام خفتن یک انار بخورد ،تا صبح جانش در امان است .
امام صادق (ع) :"برشما باد انار ؛چرا که هیچ گرسنه ای آن را نمی خورد ،مگر این که وی را بسنده است و هیچ سیری آن را نمی خورد ،مگر این که غذا را بروی گوارا می سازد .
امام صادق (ع):" هرکس انار بخورد انار شیطان وسوسه را از او دور می سازد . چ
امام صادق (ع):" هر کس یک دانه از انار بخورد ،آن یک دانه شیطان وسوسه را تا چهل روز زمینگیر می کند .
امام کاظم (ع):" هرکس روز جمعه یک انار بخورد آن انار ،دل اورا تا چهل پگاه نورانی می دارد اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار بخورد تا صد و بیست روز و نیز وسوسه شیطان ازاو دور می شود و هرکس وسوسه شیطان از اودور شود ،خداوند را نافرمانی نمی کند و هر کس خداوند را نافرمانی نکند خدای اورا به بهشت در می آورد .
امام کاظم (ع):" از جمله چیزهایی که آدم به فرزندش سفارش کرد ،این بود که به وی فرمود :"برتوباد انار ،اگر گرسنه شدی و آن را بخوردی بسنده ات کند و اگر در حالی که سیر بودی آن را خوردی غذا رابرتو گوارا سازد . "
خواص انار شیرین
امام صادق (ع):" برشما باد انار شیرین آن را بخورید چرا که هیچ دانه ای از آن به معده مؤمنی در نمی آید مگر این که بیماری ای از آن ریشه کن می کند و شیطان وسوسه را از او دور می سازد .
امام عسکری (ع):" انار بخور چراکه خون را فرو می نشاند و آنرا در درون تصفیه می کند .
خواص انار ترش وشیرین (ملس)
امام صادق از انار شیرین یاد کرد و فرمود :"ترش و شیرین در شکم سازگارتر است ".
امام رضا (ع):"انار شیرین و ترش بمک ؛چرا که انسان را نیرو می دهد و خون را زنده می سازد .
خواص خوردن انار با پیه آن
پیامبر خدا (ص):"انار را با پیه آن بخورید ؛چرا که شست و شو دهنده معده است . "
امام علی (ع):"اناررا با پیه بخور چرا که معده را پاک می کند و هیچ دانه ای د رمعده انسان مسلمان جای نمی گیرد مگر این که آن را روشن می سازد و تا چهل پگاه شیطان و وسوسه را از آن دور می سازد .
امام علی (ع):"انار راباپیه اش بخور چرا که زرد شدگی دندان و بدبویی دهان را از بین می برد و انسان را پاک می کند . "
امام صادق (ع):" انار را با پیه اش بخور چرا که معده را پاک می کند و ذهن را افزون می سازد . "
نحوه استفاده : خوردن انار هم صبح مفید است هم شام
خواص : انار Pomegranate
نام علمی Punica
انار یكی از میوه هایی است كه از قدیم وجود داشته است حتی در كتب مقدس چندین بار نام آن ذكر شده است . هومر شاعر معروف یونان در كتاب خود ( اودیسه ) از آن نام برده است . معروف ایت كه حضرت سلیمان باغ بزری پر از درخت های انار داشته كه به ان عشق می ورزیده است .
درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است . كلمه انگلیسی Pomegranate از زبان یونانی مشتق شده كه به معنی ( سیب با هسته های زیاد ) می باشد .
انار درخت كوچكی است كه ارتفاع آن تا 6 متر می رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می روید . شاخه های آن كمی تیغدر و برگهای آن متقابل ، شفاف و ساده است .
گلهای انار درشت برنگ قرمز اناری ولی بی بو می باشد . میوه آن كروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ می باشد .
رویهمرفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا موجود است
خواص میوه انار
از نظر طب قدیم ایران میوه انار سرد ف تر و قابض است . آب انار سرد و تر و پوست انار سرد و خشك و بسیار قابض می باشد .
پوست ریشه درخت انار از بقیه قسمت های این درخت قابض تر است .
كلیه قسمت های درخت انار دارای تان می باشد كه بسیار قابض است . برای مصارف دارویی از گل ، برگ ، پوست درخت ، پوست ریشه و دانه انار استفاده می شود .
1)انار شیرین ادرار آور است .
2)ملین مزاج است .
3) آب انار شیرین برای بیماریهای مجاری ادرار مفید است .
4)ترشح صفرا را زیاد می كند.
5)آب انار اسهال را برطرف می كند.
6)اگر آّ انار را با عسل مخلوط كرده و هر روز چند قطره در بینی بچكانید از رشد پولیپ در بینی جلوگیری می كنید .
7) خون ساز است .
8)خون را تصفیه می كند .
10)برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت كلیه است .
11)آب انار خنك كننده است .
12)رنگ صورت را شاداب می كند .
13)صدا را باز كرده و گرفتگی صدا را برطرف می كند .
14)برای وزن اضافه كردن انار بخورید .
15)آب انار مقوی قلب و معده است .
خواص دیگر قسمت های درخت انار
1. جوشانده پوست ریشه درخت انار كرم معده و روده را از بین می برد .
2. جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد كرم دارد .
3. برای برطرف كردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگهای انار استفاده كنند .
4.خانم هائیكه عادت ماهیانه شان منظم نیست می توانند از جوشانده برگهای انار استفاده كنند.
5.برگهای له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می برد .
6.برای برطرف كردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له كرده و با روغن كنجد مخلوط كنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید .
7. جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار كرم كش است .
8.دم كرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می كند .
9.دم كرده گلهای انار را بصورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بكار ببرید .
10.برای برطرف كردن دندان درد ، دم كرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه كنید .
11.انار ترش و شیرین (میخوش )ادرار را زیاد می كند .
12. برای برطرف كردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد .
13.اگر شیرین باشد بر آب مرد ( منی ) می افزاید و بچه را نیکو میکند و اگر ملس باشد برای شکم خوب است و دود درخت انار حشرات را دور میکند و خلال کردن با سیخهای آن آکله را به حرکت در میآورد. انار سورانی طبیعت را معتدل میکند و خوردنش با پوست کرم خوردگی دندان و بخار را میزداید و نفس را خوشبو و آن را روشن و قلب را زنده میکند و هر کس به هنگام خواب اناری بخورد تا صبح کند از خودش در امان است انار شیرین با پیه آن معده را دباغی میکند و تخمه را درمان میکند و غذا را هضم مینماید و در بدن تسبیح میکند و کسی که اناری را کامل بخورد خداوند شیطان را از سوزاندن دل او تا چهل روز باز میدارد و کسی که دو انار کامل بخورد خداوند شیطان را از سوزاندن دل او تا صد روز باز میدارد و کسی که سه انار کامل بخورد خداوند شیطان را تا یک سال از سوزاندن دل او باز میدارد و کسی که یک سال گناه نکند وارد بهشت میشود و در هر انار دانه ای از بهشت است . شایسته است که انار را ناشتا بخورند و بخصوص در پنجشنبه و جمعه به تنهایی بخورند و برای همه چیز سودمند است و هیچ چیز زیانی به آن نمیرساند.
جمعه 7/8/1389 - 13:1
خواص خوراکی ها
فواید سویا برای کسانی که سکته مغزی کرده اند  
 
 
Bushehr-Tebyan.IR
 
پژوهشگران می گویند ماده شیمیایی ایزوفلا ون، که در دانه های سویا و نخود یافت می شود ممکن است به کسانی که از عارضه سکته مغزی رنج می برند کمک کند.
تیمی از متخصصین دانشگاه هنک کنگ که به این نتیجه رسیده اند می گویند: تاثیر ماده شیمیایی ایزوفلاون با تاثیر داروهای حاوی استاتین که برای کاهش کلسترول از آن استفاده می شود قابل مقایسه است.
نشریه طبی Journal Heart European می نویسد مطالعات نشان می دهد که ایزوفلاون به بهبود جریان خون در شاهرگ ها کمک می کند. پژوهش های قبلی نشان می داد که خوردن سویا ممکن است به جلوگیری از ابتلا به سرطان پستان و سرطان پروستات و نیز کاهش کلسترول کمک کند. ایزوفلاون سویا به خصوص خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد چون مانع رشد سلول هایی می شود که به بسته شدن شاهرگ ها کمک می کنند.
تمام ۱۲۰ بیماری که درتازه ترین طرح پژوهشی تحت نظر قرار داشتند سکته مغزی ناشی از بسته شدن رگ ها را در ۶ ماه گذشته تجربه کرده بودند و تشخیص داده شده بود که به بیماری های قلبی مبتلا هستند. این گروه از بیماران به دو دسته تقسیم شده بودند. به یک گروه به مدت دوازده هفته روزانه ۸۰ میلی گرم ایزوفلاون داده می شد در حالی که برای گروه دیگر دارونما Placedo تجویز شده بود در این مدت متخصصین متوجه شدند که رگ اصلی بازوی کسانی که ایزوفلاون مصرف کرده بودند به دلیل افزایش جریان خون بازتر شده است.
پرفسور هونگ -فت تسه که سرپرستی این برنامه را برعهده داشت می گوید: یافته های ما نشان می دهد که ایزوفلاون مانع گرفتگی رگ ها می شود. وی افزود: این نتیجه گیری از لحاظ پزشکی حائز اهمیت زیادی است زیرا آزمایش های ما نشان داد که مصرف ایزوفلاون حتی در میان بیمارانی که دچار بیماری پیشرفته قلبی هستند اثر مثبت دارد.
ولی پرفسور هونک می گوید هنوز زود است که بتوان استفاده از ایزوفلاون رابه عنوان مکمل رژیم غذایی توصیه کرد. ایزوفلاون از طبقه فیتواستروژن هاست که با مصرف آن بدن نوعی ماده شیمیایی می سازد که همان تاثیر هورمون استروژن در بدن انسان را دارد. استروژن به حفاظت از بدن در مقابل بیماری های قلبی کمک می کند.
دکتر پیتر کولمن، از انجمن سکته مغزی بریتانیا، می گوید: این تحقیقات از نظر اینکه نشان می دهد مکمل غذایی ایزوفلاون، می تواند خطر بیماری های قلبی و یا سکته مغزی مجدد را در میان بیمارانی که یک بار سکته مغزی کرده اند کاهش دهد، مهم و جالب است ولی تحقیقاتی که شده در مقیاس کوچکی بوده و برای اینکه کشف شود ایزوفلا ون چگونه خطر سکته مغزی را کاهش می دهد باید مطالعات بیشتری صورت گیرد.
جمعه 7/8/1389 - 12:58
آلبوم تصاویر
پنج شنبه 6/8/1389 - 19:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته